Új privát üzeneted érkezett!

szerintem petezsákot már látni fog.........
előerestem mikor voltam első uh-n............4+6-on és volt már 6,4 mm-es petezsákom:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj de jó nita....akkor holnap megyek gyorsan :) :) :)

KépKép
bettike83

Kati
Gratulálok! Szerintem ez a folyás még belefér, általában a hormonszint változása okozza, de azért az orvos biztos jobban megnyugtatna, inkább keresd fel. De ne izgulj, bizti nincs baj!

Én ma voltam fogorvosnál, fogkövet szedettem, és minden fogam rendben van, úgyhogy végre végéhez értem az egy éve tartó fogcsinálgatásoknak, most már jöhetne a baba :wink: . Májusban biztos rajta leszünk az ügyön.
Vendég

Rita, csak ügyesen :wink:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

fogkőleszedés hála az égnek nem annyira rosz :)

KépKép
bettike83

Bettike: Szerintem várd ki a dokival a betöltött 6. hetet. Akkor már biztosan látszania kell! Én ezzel szívtam. Mentem hamar, aztán jött a lelombozás. Nem mindenkinek látszik már olyan korán, mint Nitának. Ő szerencsés. Ha úgy érzed, menj el, de szerintem lelkileg tök rossz, amikor a + teszt után az uh-s azt mondja, hogy nincs ott semmi. :( Nekem utána volt vérvétel meg minden. Az más kérdés, hogy nem volt ott utána sem, de ez az én történetem... Szerintem ha nincs semmi panaszod (görcs, barnázás), akkor várj. Ez csak az én véleményem.... senkit sem akartam megbántani :)

Bogárka: Nagyon sajnálom, amin most a párod tesójának át kell mennie. Ti lesztek neki a nagy lelki segítség, és meglátod, meggyógyul. Mi majd innen imádkozunk érte! Kitartást nektek és azért gyere! Mi itt leszünk, ha szeretnél beszélgetni! xoxoxo

kovacszsuzsi

na akkor nem tudom mit csináljak.várjak csütörtökig,az már nem sok idő végülis.

KépKép
bettike83

Betti: Nekem 5 hét 5 naposan még csak a petezsák látszott és nem tudták megmondani, hogy van-e benne baba. Pedig biztos, hogy nem a ciklus második felében fogant, hisz a méretei mindig az adott kornak megfelelőek.
Ja, és azt is tudni kell a dologhoz, hogy itt Győrben az ország egyik legjobb uh gépével nézik a kismamákat. A 7. héten már hasit csináltak és simán látszott a baba.

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok!

Holnap tudok csak elmenni a dokimhoz, mert hamarabb nincs itthon. Nagyon félek. Beszéltem vele telefonon és azt mondta, hogy vagy már nincs baba, vagy hormon, vagy (mivel a tesztem erősödik) iker volt. De még mindig barnázok, de már nam darabos és csak kevéske.
Mindenképpen látni akar holnap. Fél 3ra megyek.

Zsuzsi! Neked milyen volt a barnázás? Hányadik naptól? Tesztjeid milyenek voltak?

Egyébként semmi tünetem nincsen. Talán kicsit szédelgek és álmos vagyok, de erre az anyósom azt mondta, hogy az idő ilyen álmosító!(higgye még csak ezt! :lol: )

Bogárka: SZerintem is maradhatsz. Mondjuk én is az elején csatlakoztam, majd átváltottam olvasó módba. Igazából irígykedtem, hogy sorban babásodnak az emberek, vagy volt már babás, így hozzá tudott szólni a dolgokhoz.

most mennem kell.

Bettike, szerintem nyugodtan menj el, ha attól megnyugszol, de én sem mennék, ha nem lenne panaszom, de sajnos van. Kihez jársz? Csak mert én is Bács-megyei vagyok, de én Szolnokra járok.

Kép

Kép
@ka(ti)

Hüüüüüüüüü rengeteget irtatok, bocsi de nincs energiám reagálni mindenre, mert elfelejtettem pontosan ki mit is irt.

Összefoglalva üdva az uj kismamáknak, Bettike neked nem tudom ha Gratuláltam, vagy csak benéztem, hogy lássam mi van veled és nem írtam :oops:

Kitartás babára várók mindenkinek meglesz a 2 csíkocska, csak kitartás!

Vitaminok, a folsavat szedjétek olyan 12. hétig én is azt szedtem csak. Az én dokim sincs a vitaminok mellett és nem ajánlott semmit. Aztán a másik dokim ajánlotta és mivel a májammal ugye baj van éns most szedem. Diétáznom is kell, már amennyire tartom :oops: nem szeretném ha valamiből nem vinnék be eleget a szervezetembe. Na meg kezd görcsölni a lábam :arrow: kalcium hiányra utal. Szóval mérlegelni kell kinek mire van szüksége, ha tudsz egészségesen enni és naponta bevinni húst, zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket a szervezetedbe nincs szükség pótlékra.
Nekem sem ajánlották az Elevitet, nem tudom miért, én sokáig szedtem terhesség előtt is és nem híztam tőle. Most én Doppel hertz aktív mamit szedek, tetszik mert tartalmaz omega 3-t. Anyukám is nagyon mondogatta, hogy szedjek azért valami vitamint.

Én majdnem 6 hetesen voltam dokinál, előbb nem mentem, mert nem olyan profi az uh-ja, ellenben a reggeli + teszt után elmentem egy magán laborba és megnézettem a beta HCG-m vérből is. Ott szép nagy volt az értéke, tehát a terhesség igazolt volt uh nélkül is. Tudtam ha gond lesz doki sem tud segíteni rajtam így pihentem sokat és reméltem nem lesz semmi gond. Ha van rá módotok menjetek előbb, megnyugodtok ha a doki is azt mondja igen maga babát vár, de lehet azt is mondja a terhesség még nem látható és akkor meg csak feleslegesen aggódtok. Mérlegelni kell és kész!

Nita Máténak jobbulást!

Bogárka így ismeretlenül is sok kitartást nektek!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melish

én is omega 3-as mama vitamint szedek,ladeevit.

nem tudom igazábol,de végülis csütörtökig ki birom és akkor elmegyek gyorsan,akkor már kicsit idősebb lesz a terhesség is.3 nap.

KépKép
bettike83

Kati: A vetélésemnél kerek 6 hetesen volt az első icipici barnázásom, a mostaninál pedig kerek 5 hetesen és ugyanolyan icipici mennyiségű volt. Szóval a mennyiségből nem lehet következtetni a végkimenetelre. Biztosat csak egy uh tud mondani. Barnázás sajnos egy méhen kívülitől is lehet.

Kép

Kép
csillagvirág14

Nita! Ilyenre talán nem is gondolnék, de persze benne van a pakliban. Azt már holnap kell a dokinak látnia.

Bettike! Milyen erős a teszted? Vagyis három napja milyen volt? Én három nappal vagyok lemaradva tőled. Az bíztató, hogy nekem erősödik a barnázástól függetlenül is, ugye?

Képzeljétek! Ma megvettük az ülőgarnitúránkat és az étkezőnket a házunkba. Már csak a konyhámat kell, hogy megcsinálják, és bekötni a gázt és már mehetünk is oda. Már nagyon várom.

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok csajok!
Nagyon rég nem jelentkeztem már, de azért néha feljártam olvasgatni így ha nem is teljesen, de nagyjából képben vagyok.

Nálam a helyzet változatlan és bízom benne, hogy ebben a hónapban velem is történik majd csoda :)
pusszantalak benneteket!

Kép
Kép
fesztike1

kati

sztem biztatót igen :)

én 3 nappal ezelőtt teszteltem akkor is szép volt,de most már nagyon erős,bár még erősödni fog ha pár nap mulva ujra tesztelek.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bogárka, borzasztóan sajnálom, sok-sok erőt és kitartást kívánok az egész családnak, bízom benne, hogy férjed testvére felgyógyul, csak nagyon kell akarnia! Nyugodtan jöhetsz kiönteni a szíved, itt tényleg nem csak babákról beszélgetünk.

bettike, neked kell eldöntened, mikor mész uh-ra, az én dokimnak medison gépe van, ebből nincs sok az országban, Lexi és a kistesó is 4+6 naposan petezsákként látszott, 5+6 naposan pedig láttuk a dobogó szívecskét is. De ha nincs panaszod, nem barnázol, nyugodtan megvárhatod a 6hetet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Koszonom Mindenkinek aki biztat es azt is, hogy nezzek be ide!:)
Sok izgalmas dolog tortenik Veletek, olvaso tuti leszek, ha idom engedi, irok is.
Kati remelem minden rendben van, lesz Veled. Izgatottan varom mit mond az orvosod!
Fesztike Neked egy nagy csodat erre a honapra!:):)
Vendég

Sziasztok!

Kati: Nekem is darabos volt a barnázás, de nem volt nagyon erős, csak pisilésnél látszottak apró pici darabok. Amikor nem enyhült, mentem dokihoz, mert ez sokminden lehet. Lehet hematómától, lehet attól, hogy ikernek indult és végül az egyik nem marad meg, stb. Szóval az a lényeg, hogy a doki lásson. A barnázás nem feltétlenül jelent rosszat, de vigyázni kell.

Sziaaa Fesztike!!!!!

kovacszsuzsi

Sziasztok!
Brita örülök hogy vége a fogorvoshoz járásodnak.nekem még mindíg menni kell............brrrrr

Kati drukk holnapra++++++++++++++!!!!!!!!!!!

Melisch köszi:))))))
hozz pociképet.már biztos szép nagy a pocakod!!!!!!!!

Fesztike sikerülni fog neked is hidd el!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is várnék még a dokival,csak félek nehogy progi hiány legyen.inkább jobb tudni,és ha nincs baj akkor szuper,megvárom a 6 hetet.csütörtökön elmegyek dokihóz aztán majd látom,doki ugyis mondja h megnézik e uhval.

KépKép
bettike83

Bettike, te hány nappal a mensi előtt teszteltél?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

én 7 nappal a mensi előtt teszteltem és akkor nagyon nagyon halvány volt,rá 3 napra már egész szép volt,következő 3 napra meg szép erős.

elöször a 29.-en,aztán 32.-en,és végül a 35.napon.és ma vagyok a 36.napon.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Jelentkezem! Voltam dokinál. Vegyes érzelmek. Azt mondja ne aggódjak. Van egy extra vastag méhnyákhártyám, benne egy mákszem, ami azt mondta bármi lehet, de ilyenkor ekkora egy baba. Kézzel nem vizsgált, mert azt mondta, h nem akarja megpiszkálni a méhemet. Kikérdezett rendesen és mivel nem piros ami jön, így írt duphosant 3x2-t és jövő hétre visszarendelt, bármi is lesz. Azt mondta tényleg bármi lehet, és nem akar jóslatokba bocsájtkozni. Azt mondta(amit eddig nem tudtam), hogy ilyen vastag mny már mensinél erősebb vérzéssel távozik, tehát a baba is.-Vagyis, hogy észre fogom venni.

Zsuzsi! Köszi, megnyugtattál egy kicsikét. Nekem is csak, ha pisilés után megtörlöm. A tisztaságim mindig tiszta.

Hát ennyi velem.
Bettike? Beze? Zsuzsi? Nita? Többiek?-ti hogy vagytok?

Kép

Kép
@ka(ti)

Ja! És köszi a drukkokat mindenkinek! Lehet, h használt!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, drukkolok továbbra is!
Én ma jól vagyok, köszi. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kati: Továbbra is halkan gratulálok és persze drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! Ha a dokid látta a mákszemet, akkor megnyugodhatsz, hogy jó helyen van. Ilyenkor tényleg nagyon óvatosan fogalmaznak, mert bármi megtörténhet.
Emlékszem, hogy mennyire rosszul esett a mostani terhességemnél, amikor azt mondta a szonográfus, hogy babát még nem lát a petezsákban. Engem akkor 10 nappal később rendelt vissza, közben szedtem a Te gyógyszeredhez hasonló másik bogyót, icipicit barnáztam és rettenetesen paráztam! Nagyon nehéz volt az a tíz nap, de a köv. uh-n már ott volt a 9 mm-es baba dobogó szívecskével!

Most próbálj meg minél többet pihenni, beszélgess a testeddel és szedd a bogyókat!!!!

Bettike: Ezek szerint nem mentél ma dokihoz. A hüvelyi uh miatt ne félj, mindenkinél ilyet csinálnak és nem okoz vetélést.
A hasszurkák ilyenkor természetesek, tágul a méhed, nyúlnak a méhedet tartó szalagok. ne aggódj. Lesz ennél még sokkal kellemetlenebb is, ahogy halad az idő...

Jeanner: Ti már most is próbálkoztok????? Csak azért kérdezem, mert írtad, hogy szedsz terhesvitamint.....

Kép

Kép
csillagvirág14

Köszi mindenkinek! Azért nem vagyok nyugodt, de azt teszem, amit Nita mondott. ma már beszéltem a "Mákomhoz". Lehet, h hülyeség! A petezsák még nem látszott. Én 8nap múlva megyek vissza. A hét vége felé kell csinálnom egy tesztet.

Az én dokim nem csinál hüvelyi uh-ot. Azt mondja, h nem lát sokkal többet. Így mindenkinek jobb.

Bettike! Hova jársz dokihoz? Én közel lakok hozzád, sőt Kecskeméten dolgozok.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: Jó, hogy beszélgetsz a Te kis Mákszemeddel!!!!!!

Bocs, hogy szólok, de szerintem belekavarodtál egy kicsit a nevekbe. "Nitacska"-t szoktuk "Nita"-nak nevezni, nem engem. (Az én igazi nevem egyébként ugyanaz, mint a Te felhasználóneved . :wink: :wink: :wink: )

Kép

Kép
csillagvirág14

Jó, Jó, bocsi! Csak emlékezetből szoktam visszaírni, nem görgetek. Pici laptopom van, így elég sz*r. És különben is szórakozott vagyok egy kicsit!
Fel sem bírom, vagyis nem is akarom fogni ezt az egészet!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: Jaj, ugyan már!!! Ugye nem orrotál meg rám amiért szóltam???????????

Kép

Kép
csillagvirág14

kati

te most akkor hanyadik héten vagy?

azért ez jó hir ám :) :)

KépKép
bettike83

Betti. Én ma 33.nap. Az 4+5. Gondolom azért kérdezed, h nálad mit láthat. Engem jövő hétre rendelt vissza, akkor tutira kell lennie petezsáknak, azt mondta a doki.
Szerintem egyébként nem félidőben fogant. Olyan 20.nap körül éreztem ovu fájdalmat,és pont a 28.napon nagyon-nagyon megjön érzésem volt-az lehetett a beágyazódás. És ezért nem fullos még mindig a tesztem sem, de ma is csöppet erősödött. Egyébként 30napos a ciklusom.

Kép

Kép
@ka(ti)

Betti! Sztem menj el dokihoz! Úgy sem nyugszol!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Katiiiiiii!!! Nagyon orulok Neked!!! Ez remek hir!! Figyu, ha a dokid nem kezdett el felkesziteni egy esetleges rossz hir fogadasara akkor....ez mar eleve jo dolog!!!! Biztato!!! Szoval ne add fel beszelj Makszemhez es legy pozitiv!! Tudod ez sokat szamit!!! Nagyon-nagyon bizom abban, hogy minden rendben lesz!!!!!!!!!!!
Betti, Neked is minden jot, ne izgulj, csutortokon mar latni fogtok valamit csak erre gondolj! Valami mar latszodni fog!!:):)
Beze, orulok, hogy most Te is jol vagy!!!!
Lanyok ez mara csupa jo hir! Tovabbra is harjAAAAAA!!!!:)
Vendég

Szia Bogar! De, a doki a rosszat is elmondta, hogy attól, h most adott gyógyszert, beleszóltunk a természetbe és már most valószínű, h magától nem fog elmenni, mivel mesterségesen itt tartjuk, de az sem tuti, h fejlődni fog, ha nem akar. DE!!! Pozitívan!-mondom én! Ma jól ébredtünk. Várnám a tüneteket, de nincsen. Már megittam a kávémat is.
De nem barnáztam reggel.

Indulok dolgozni lassacskán. A gyerkőcök tartják bennem a lelket, és gyorsan telik az idő jövő szerda estig!

Mindenkinek szép napot! (Betti remélem bejelentkezel ma!)

Csillag(remélem jól írtam :lol: )most egy hétig senkire nem tudok haragudni! Egyébként sem vagyok egy haragudós típus!

Még egyszer szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
@ka(ti)

sziasztok
meg tudná mondani valaki hogy az alaphormonszint leleten az alábbi dolgoknak mennyinek kell lenni kb?
FSH,LH,Prolaktin,tesztoszteron?
köszi,és minden vadi új pocakosnak gratulálok :)
bibi15

Sziasztok!
Kati drukkolok!!!!!!!!!!!!minden okés lesz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kati

a tesztedet nem tudod feltenni?

holnap megyek dokihóz az a biztos.

KépKép
bettike83

Betti drukk holnapra.hányra mész??????????? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

köszi :)

holnap 8-10 ig van,igyekszem 8ra bemenni.igencsak 9 körül szokott jönni a doki,fene a jó dolgát...nem baj majd megvár az uh eredményével. :D

KépKép
bettike83

Bettike: Akkor holnapra nagy-nagy drukk neked!!!

Kati: Puszi a Mákszemednek!!! xoxoxo Örülök, hogy a barnázás mára elmúlt! szupi!!!

Velem minden rendben, leszámítva, hogy nagyon unom már ezt a sok pisilést. Pankával nem kellett ennyit. És a várakozást is unom, mert csak 20-án megyek uh-ra. Addig valahogy ki kell bírnom. De úgy furdal a kíváncsiság. áááááá :roll:

kovacszsuzsi

zsuzsi

köszi,jól jön :)

csak hamar elmúllik ez a pisilés téma,vagy nem? :D én nem tudom.

KépKép
bettike83

Az a baj, hogy én azt vette észre, hogy egyre súlyosabb, mert mintha nyomná vagy nemtudom. Remélem, azért idővel kicsit jobb lesz...

Ja, a hüvelyi uh-tól tényleg ne félj. Semmi rosszat nem tesz a babáddal. Mindenki átesik rajta. kicsit talán hideg, ez lehet kellemetlen.

kovacszsuzsi

jaj lányok olyan jó hallani hogy uh-ra mentek.imádtam menni............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita! Máté hogy van?

kovacszsuzsi

ez a nyomás nem attól lehet h nő a méhed?nekem is néha van ilyen érzésem.

én inkább most parázok kicsit..dehát túl kell esni rajta.

KépKép
bettike83

Zsuzsi köszönöm jól.bár még mindíg csont sovány...........a bordái és a csigolyái is kilátszanak...... :( pedig eszik...

Betti ne parázz az nem tesz jót........tudom könnyen beszélek....... :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szegény Máté,asszem idő lesz mire összeszedi magát pár kilóval.

nem idegeskedem :)

KépKép
bettike83

Nita: Most már akkor hízni fog, ne félj. Ölellek!

Betti: Persze, a méh nő, napról napra, de én nem arra a nyomásra gondolok, hanem amit a méh fejt ki a hólyagra. Szerintem már nyomja, mert akkora már. Nagy hasam is van. Többedik terhességnél hamarabb nő a has, mert az izmok már nem olyan feszesek, mint az elsőnél. Amikor már olyan nagy a méh, hogy a hólyagot nyomja, akkor többet kell menni pisilni. Az elején is többet kell, de akkor a hormonok hatására. Szerintem nálam már fizikailag nyomja. Esküszöm, azon sem csodálkoznék, ha mégis ketten lennének, csak az előzőn nem vették észre. :shock: :shock: :shock:

kovacszsuzsi

ja igen,erről én is hallóttam már,akkor biztos a méhed nyomja,hát mi lesz még később? :D

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?