Hüüüüüüüüü rengeteget irtatok, bocsi de nincs energiám reagálni mindenre, mert elfelejtettem pontosan ki mit is irt.
Összefoglalva üdva az uj kismamáknak,
Bettike neked nem tudom ha Gratuláltam, vagy csak benéztem, hogy lássam mi van veled és nem írtam
Kitartás babára várók mindenkinek meglesz a 2 csíkocska, csak kitartás!
Vitaminok, a folsavat szedjétek olyan 12. hétig én is azt szedtem csak. Az én dokim sincs a vitaminok mellett és nem ajánlott semmit. Aztán a másik dokim ajánlotta és mivel a májammal ugye baj van éns most szedem. Diétáznom is kell, már amennyire tartom
nem szeretném ha valamiből nem vinnék be eleget a szervezetembe. Na meg kezd görcsölni a lábam
kalcium hiányra utal. Szóval mérlegelni kell kinek mire van szüksége, ha tudsz egészségesen enni és naponta bevinni húst, zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket a szervezetedbe nincs szükség pótlékra.
Nekem sem ajánlották az Elevitet, nem tudom miért, én sokáig szedtem terhesség előtt is és nem híztam tőle. Most én Doppel hertz aktív mamit szedek, tetszik mert tartalmaz omega 3-t. Anyukám is nagyon mondogatta, hogy szedjek azért valami vitamint.
Én majdnem 6 hetesen voltam dokinál, előbb nem mentem, mert nem olyan profi az uh-ja, ellenben a reggeli + teszt után elmentem egy magán laborba és megnézettem a beta HCG-m vérből is. Ott szép nagy volt az értéke, tehát a terhesség igazolt volt uh nélkül is. Tudtam ha gond lesz doki sem tud segíteni rajtam így pihentem sokat és reméltem nem lesz semmi gond. Ha van rá módotok menjetek előbb, megnyugodtok ha a doki is azt mondja igen maga babát vár, de lehet azt is mondja a terhesség még nem látható és akkor meg csak feleslegesen aggódtok. Mérlegelni kell és kész!
Nita Máténak jobbulást!
Bogárka így ismeretlenül is sok kitartást nektek!!!!!!