Új privát üzeneted érkezett!

Bri: ja, csak 3000! Azt hittem több. Persze, akkor egyszerűbb. Én jövő 7en megyek, tegnap kaptam rá beutalót.

Talira időpontot nem tudunk megbeszélni??? :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, én benne vagyok!

Mondjuk ha mész a Kaáliba? Vagy férjeddel együtt mész? Bri kedden megy. te mikor?
Én meg tudom oldani, ha előre megbeszéljük. Majd jól csinálok magamnak egy szabadnapot. :)
Na, jelölj ki egy napot!

chrissy81

Chrissy: én jövő 7 vége fele megyek csak Kaáliba, sztem pénteken, de mensitől függ majd. De ha a keddet jelöljük ki, akkor felmegyek kedden! :wink: Többiek?

Kép

Kép

*puszedli*

Nekem jobb lenne a péntek, de ha a többieknek jobb a kedd, akkor megoldom a keddet. Bri? Mit szólsz? Hidd el jó lesz!
De úgy is csinálhatjuk, hogy ha kedden Bri megy a Kaáliba, akkor utána talizhatunk. Hol van a Kaáli? Mihez van közel?
Milyen, Csibuc Ti mit szóltok?

Többieknek tudom, hogy nem megoldható. :cry:

chrissy81

Elvileg 2-3 naponta ilyenkor menni kell uhura, szóval lehet Brinek is mennie kell,....

Kaáli az Istenhegyi úton van,... Mammut nincs messze pl.

Kép

Kép

*puszedli*

Na itten vgyok...nekem is jo a kedd vegulis...utana mar nem tom konkretan mikor lesz a punkcio :roll: De vegulis minden nap jo csak a punkcio elotti nap...akkor mar izgulok meg minden :roll: :oops: Mammut Csibuctol messze van de nem kell pont ott Kaali kornyeken talizni kocsival vgyok igy mert barhova meglehet beszleni a talit en is a varos masik feleben lakok innen...meghat kinek merre fele jo?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, de jó!!!!

Akkor célozzuk meg a keddet! Én is kocsival vagyok, szóval teljesen mindegy hogy hol talizunk! De az legyen a legkevesebb, nem?
Na, akkor legyen a kedd? De jóóóóó!!! :D :D :D

chrissy81

Ok, megoldom a keddet, ha a péntek nem jó. De én Pesttől sem vagyok közel, így ha lehet, ne Zuglóban vagy nemtom hol talizzunk. :oops: Nekem a 3. és 2. kerület lenne jó, az 35 km-re van kb.

Kép

Kép

*puszedli*

Nekem mulkor is egyszer uhuzott meg es megmondta mikor lesz punkcio es kb olyan pentek fele :roll:

De,mint irtam barmelyik nap jo elotte... :)
A vonalzim nem jo es a lapalja az enyem lett 8)

Jah kozben hivtam a dokit is mert most mar verzek :roll: azt mondta nem kell aggodni mert fogigatlo utan ez normalis :roll: :?

2. 3.ker hat nekem tenyleg mindegy talaljatok ki kinek hol jo es esetleg valami shopping center-ben talizunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: ok, ezt nem tudtam. Vagyis az én dokimnál nem így van.
Akkor találjátok ki, mikor és hol és reméljük találunk vmi megoldást, ami mindenkinek elfogadható. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Bri
a te vonalzijaid is tök tutik :D
Akkor megnyugodtam, ami a barnázást illeti, hogy nincs gond :wink:

Taliról nem tudok commentelni....de lélekben ígérem veletek leszek :wink: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Mi van a vonalzimmal? Nem csináltam vele semmit :?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzi
nézz be arra az oldalra, mert nagyon sok csajszinak elment a vonalzija, vagy automatikusan más lett :shock:
Sztem valami gebasz van az oldallal :roll: majd csak helyreáll....de nézd meg.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: megszüntették a vonalzikat, csak egyedi lesz.
lujzedli

:-)

lujzedli

Csajok! Sehun senki?

lujzedli

Puszi
Hat orulnek neki ha nalam se igy lenne most :shock: Multkor megnezett es mar megis mondta mikor lesz punkcio :shock: :roll: elobb is volt mint a 14.nap :? ugyhogy most szeretnek tutira menni es rakerdezek hatha en is megyek uhura de ha kedden megyek akkor masnem csutin hiv megint :roll: de talan penteken...vgy nem hiszem mert szerintem szombaton mar lesz valami :roll: Na ezt jol megaszontam... :lol:

Betty
Koszi a vonalzidicsit...latom kozben te is valtottal...szeeeeep en is pont azon gondolkodtam valtok erre a ticker nemtommire amit te tettel fel :lol: ez valami telepatia :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
lááátod, telepatikusak vagyunk :lol: :lol: 8)

betty615

Most mindenemet lecseréltem, remélem bejön :wink: :lol: :lol:

betty615

Húúú vazze, azért a színt nem akartam :oops: :lol:

Hun vagytok :?:

betty615

Vagytok?
lujzedli

Én vagyok. Félig.

Kép

Kép

*puszedli*

Én is... Mizu veled?

lujzedli

Betty: jó az avatarod,meg a vonalzóid.

Bri: neked is tök jó.

lujzedli

Lujzi: semmi. Pihi van. Nálad?

Kép

Kép

*puszedli*

Én pakolgatok,egy-két téli rucit elpakoltam
Talán nem lesz rájuk szükség

lujzedli

Sziasztok!

Csajok itt ma 13 fok volt! Én úgy élveztem, végre láttam a Napot! Már nem tudom mikor bújt elő utoljára! De annyira jó volt, délben sütött a Nap és olyan volt, mint tavasszal, már van ereje is. Rendesen melegített! Szóval én élveztem!

Jó éjszakát mindenkinek! Én megyek aludni, fáradt vagyok, csak beköszöntem.

chrissy81

Chrissy: itt is nagyon jó idő volt, remélem ez már azt jelenti, vége a télnek, már nagyon szeretném.

lujzedli

Jó reggelt Csajok!

Taliban benne vagyok, nekem mindegy hogy hol lenne a találkozópont, mert mi Dél-Pesten lakunk, így mindenképpen utaznom kell :)
Csak egy helyszínt meg egy időpontot kérek :d
De azért adok én is egy tippet: a régi Budai Skála helyén épült az Allee bevásárló központ. Kocsival érkezőknek jó hír, hogy az első két óra parkolás ingyenes, a hely jól megközelíthető (11. kerület, Október 23-a út 8-10.) és a földszinten van egy olyan kávézó (Costa Caffee), ahol mennyei forró csokit és különboző kávékat készítenek.
Térkép itt: http://www.allee.hu/page.php?pid=175

Puszi: zserbó receptjét kérte milyen, ha szeretnéd megkapni csak dobj priviben egy mail címet és már küldöm is ;)
Vendég

Kép

Kép

betty615

Azt elfelejtettem írni, hogy megérkezett tegnap az istenhegyi géndiagnosztikától a kombinált teszt eredménye. A Down kór esélye 1:6000, tarkóredő 1,1 mm így a leletre az van írva, hogy negatív. Nagyon örültünk. :)
Vendég

sibuc
nagyon örülök a jó eredményeknek :!: :D

betty615

Jó reggelt!

Betty, milyen jó kis vonalzód van! Tetszik!
Csibuc, annyira örülök! Mikor tudható, hogy kislány lesz-e? Uh-ra mikor mész?
Tali helyszín nekem tecc, már ha utazok 230 km-t, akkor mindegy, hogy hová megyek... Szóval nekem jó, többiektől függ. Nem tudom Puszinak jó-e.

Na, megyek ma családi összejövetel van, utaznunk is kell vagy 200 km-t, úgy hogy nem leszek majd csak este.

Pusz-pusz

chrissy81

Jó reggelt!

lujzedli

Én nemsokára Anycival talizom,már nagyon várom, olyan izgi lesz, és már annyira várom.

Rex felügyelőt nézem,egyszerűen nem tudom megunni,reggel Hupikék-et néztem.....

lujzedli

Nalunk csaladi osszejovetel van (ocsem szulinapja)joooo sokan leszunk ugyhogy en sem leszek csak mikor mar elmentek 8)

Chrissy
De jo itt nem sutott :? bar szerintem nincs hideg...ez nyujorkhoz kepest semmi :lol: Merre jartal ma :roll: Hianyoztal :oops: Jo csaladi osszejovetelt!Nalunk is az lesz :wink:

Puszi
Kepzeld el ma is beszurtam a suprefact pedig ma mar nem kellett volna :shock: remelem nem lesz baj belole :roll: utana neztem meg a papirom es azzal lekell allnom matol csak a masik ketto megy a gonal es a merional :roll: Tiszta hulye vgyok komolyan mondom :x Amugy a verzes abbamaradt csak egy picike volt...feltettem egy tampont de semmi mar csak barna volt az is keves szal megnyugodtam,hogy tenyleg csak a fogigatlotol lehet :roll: azert irok neked le ilyeneket mert te mint oslombikos jobban erted mit irok vgy mi miert van na megy a gyogyokhoz is jobban ertessz. 8)

Lujzedli
Neked meg jo az uj avatarod...ez valami vidam :wink: Jo talalkozast nektek 8) irigy-irigy :roll: :lol:

Betty
Ez a tekis kep mindig megdobogtatja a szivem :oops:

Csibuc
Nekem 8 :lol: ez a 11.ker jobban hangzik nekem...bar nem tudom hanykor talizunk de nekem neha budarol hazajutni tobb,mint 1ora ha dugo van....szal puszi elobb hazaer mint en :lol: :lol: :lol: de hany fele is talizunk? :shock: akkor a kedd az jo?Felolem lehet szerda vgy csuti is...bar nekem 26-a pentek lesz 13.cn szal az mar huzos...kedden leszek okosabb :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc: :D :D :D

Tali helyszín nekem nem túl jó,... de ha ezt szavazzátok meg, akkor rendben.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Nekem nem irtal...itt izgulok a plusz szuri miatt :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: jajj bocs! :oops: Sztem nem gáz! Egyszer egy ismerősöm is így járt, aztán jól terhes lett!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Termeltetek ám :D Azért megpróbálok mindenkinek reagálni!

Bridget

A lapalja+tetű kombinációnak muszáj tuti sikert jelenteni!!Tök igazad van abba,h csomóan csak azért fórumoznak,hogy a saját igazukat megerősítse sok-sok bólogatójános!!

Puszi

Feltétlen írj a tanfolyamon történtekről,én személy szerint állati kíváncsi vagyok!

Betty

Nem is tudtam,mi történt apuddal!!Kész szerencse,hogy ilyen jól felépült!!Izgulsz már???!!
Csernus idézetek!!Nagyon bírom a pasast,kemény,de elgondolkodtató!!

Csibuc

Örülök a jó eredményeidnek!! Micsoda pasi!! :D A receptet meg köszi,nem is olyan bonyolult ,mint gondoltam!Kenyérrel próbálkoztál már?

Lujzi

Támogasd a férjed most,de ne úgy,hogy segíted önsajnálkozni!!Megműtik és minden rendben lesz,de ehhez ketten kelletek!Keresd meg az okát,miért nem szereted önmagad!!Igenis is mindenki szép valamilyen módon,meg kell találni magadban ezt a "szépséget".

Chrissy

Nem értek hozzá,de nagyon szép ez a hőgörbe :wink:

A találkozóval annyi a gondom,hogy dolgozom mindkét napon :(
De nyilván nehéz lenne olyan időpontot találni,ami mindenkinek jó,de lélekben veletek leszek és részletes beszámolót kérek :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk vége a bulinak, hazaértünk, minden rendben, unokatesóm kislánya elvarázsolt... 3 éves. Most úgy hiányzik. Igazi kis nő! Ha fotóztam, akkor mondta, hogy "póz" és beállt, mint egy profi modell. Nagyon csípem, cukipofa.

Talit alig várom! :D

Kinek hogy telik a hétvége?
Bri, na plusz szuri miatt majd max jól terhes leszel! Izgulok ám érted mindennap. De tényleg. Tegnap dolgoztam, aztán elhúztam barátnőimhez másik városba, innen 50 km, már nagyon régen találkoztunk, együtt vacsoráztunk, megbeszéltük az élet dolgait, aztán jöttem haza. Este 10 körül értem haza, szóval már fáradt voltam, ezért nem voltam.
Ma meg ugye ez a családi banzáj...
Ugye nem parázod túl nekem a dolgokat? Remélem gondolatban már jó sok, jó nagy tüszőket látsz!

Betty, Puszi értetek is izgulok! Betty, kedden lesz a nagy nap?
Lujzi, műtét mikorra várható? Anycival tali? hú, de jó! 8)

Kismamik, nektek meg jó babanövesztést! :P
Milyen, kedden is dolgozol? mert a kedd a tali napja!

chrissy81

Megnéztem térképen ezt az Alleet, nekem q..a messze van, úgyhogy nem ígérem, hogy bevállalom.

Kép

Kép

*puszedli*

Hát gondolom, hogy akkor módosítható a helyszín, bár csak halkan jegyzem meg, hogy nekem épp 250 km-t kell utaznom... Amúgy nekem pont ezért mindegy, hogy hol találkozunk.

chrissy81

Chrissy: tudom, hogy Neked jóval messzebb van!
Én délelőtt aznap dokihoz + vérvételre megyek, pont a másik irányban van,... de nem magyarázkodnék.
Még meglátom.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: Kaáliba mész aznap? Vagy merre?
Mert Bri megy uh-ra, ha 11 körül tudnánk talizni, akkor ő úgyis ott lesz a Kaáli környékén, Csibuccal meg megbeszéljük és ha bevállalja a Mammutot pl, akkor no problem.
Persze, nem is kell magyarázkodnod! :wink:

chrissy81

Chrissy: én aznap nem megyek Kaáliba! Csak a talira mennék fel, nincs dolgom a városban különben. A Mammutig szívesen bemegyek, de a várost is még átszelni,... meglátom. De ha Csibucnak is jó lenne a Kaálitól nem messze, az szuper lenne.

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy:
megbeszéli a munkahelyén az uram,mikor tudják nélkülözni, legalább 4hétre. Meg a dokival is meg kell szerdán beszélni, mikorra tudja fogadni......

lujzedli

Chrissy
Igen,kedden is dolgozom,és sajnos nem tudok módosítani rajta :(

Mi lazsáltunk ma,11-ig aludtunk. :) Délután meg pitát sütöttem és gyrost ettünk,meg csokis muffint.
Képzeljétek,most az a kedvenc szórakozásunk,hogy beülök a kádba és azt figyeljük a pasikkal,ahogy engedem a vizet a bébi olyan mozgásba kezd,hogy hullámzik a hasam :D mostanában gyakorlatilag egész nap táncol,tök jó fej.

Lujzi

Mi újság Anycival?Sikerült találkozni?
Vendég

Milyen: bocsesz, rosszul fogalmaztam, nem msot talizunk,kb egy hónap múlva.

lujzedli

Lujzi

Szerintem ezt mindenki félreértette :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?