Hali!
Jól kezdődik a hetünk...
Éjjel kint volt nálam az ügyelet. Jött az eső,l amit annyira vártam, na ez be is tett nekem. Aszthmás rohamom lett, pipám pedig nincs, mert Ráckevére tüdőgondozóba terhesen gyerekkel nem tudok 3 havonta lejárni, hogy megállapítsák, még mindig aszthmám van.Mintha az csak úgy elmúlna.. E nélkül pedig nincs gyógyszer.
Szóval pipa nélkül fulldojkoltam előbb némán, aztán már sípolva, közben szakadt rólam a víz, letusoltam, úgy sem volt jó. Egy órája tartott, közben próbáltam nem bepánikolni, de Áront nagyon féltettem. Így szóltam Apának, hogy hívja az ügyeletet. Kijöttek, rögtön ki is írta a pipámat, Apát elzavarta a gyógyszertárba, engem pedig le az udvarra.
Közben jött a szomszéd, aki taxis és éjszakás. Megbeszéltük anno, hogy éjjel, ha nincs Apa ő visz be szülni. Azt hitte menni kell, meg is ijedt..
Szóval aztán Apa meghozta a megváltást, és 2 slukktól rendbe is jöttem. Ücsörögtem még lent kicsit, aztán fél 4 körül sikerült lenyugodnom..
Regglere pedig Annám lett taknyos, mert drága Anyós elfelejtette közölni, hogy keresztfiam beteg, és ne vigyük át Annát. Másnap szólt csak... köszi....