Új privát üzeneted érkezett!

ANdi, gratulálok! Azt nem lehet e tudni hogy simán ment vagy császárosan? Gondolom simán :roll:
Gyula 99% hogy itthon lesz. De a fennmaradó 1%azért ott van. Még mindig nem tudom, hogy hogy kell odamenni :shock: és hol van pontosan.

Ditta, együttérzek veled, mert a mi lakások a vályognak az ellenkezője: fűt és jól tartja a hőt :D szauna 10000el
magdolnam

Andi:
Nagy gratula nektek!!! Várjuk a képeket és az élménybeszámolót! :)

Nati:
úgy néz ki, hogy el tudnék menni, Apa megnézi a beosztását, azt mondja, Anna el lesz a munkahelyén addig. A madarász utcai gyermekkórházban lesz ugye:?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Igen ott, 13. ker. 3-as kék metróval lehet megközelíteni.

Kép
Kép
nati80

Hol lehet új NEXT babacuccokat beszerezni? Olyan gyönyörűek, most néztem a neten őket. nagyon kis dögös csajos rucik vannak. Bár biztos arany árban van.

Kép
Kép
nati80

Nati: Gyremekek/ Magzatok kor szerint témán belül van egy ilyen topic, hogy NEXT***NEXT***NEXT***. Ott nézz körül! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bekukk!

Andy!
Nagyon gratulálok nektek! Végre megérkezett Vivien baba! Sok egészséget, erőt és boldogságot kívánok nektek!

Kép
anda81

Sziasztok!

Pár napig tuti nem jövök. Kende beteg (hány-megy a hasa, lázas, taknyos, nyűgös…) Nekem meg az allergia miatt bedurrant a szemem, így próbálok nem netezni, mert az csak ront a szememen. :( Jövök, ha jobban látok.

Puszi: Viri

UI: ANDY: hatalmas gratula nektek! Sok boldogságot és sok-sok egészséget nektek!

Kép Kép
kisvirág_30

Ma anyuméknál voltunk,ott Heni és apája tudnak a medencében fürdeni. Emma 2x3 órát aludt az utazó ágyban a kertben. Annyira csöpp volt,elveszett az ágyban.
tesóm mobilnetjével megprobáltam feljönni de a hozzászólásom elküldésekor mindig ledobott a net :( :evil:
De tudom ám a csodás hírt :D . Mert Andi írt délután.
De még a mai napon itt is szeretnék gratulálni...
Szívből gratulálok Nektek! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot,örömet kívánok Vivienhez!!!
Várunk vissza!

Lilla,ne haragudj,hogy csak most fogok válaszolni!!
holka

Sziasztok!

Andy, nagyon sok boldogságot a babához!!!!! Kép

Kép
jenny29
Mór

Nati:
A westendben is van Next üzlet, ott vannak babacuccok, de iszonyat drágán sajnos... Pedig gyönyörűek... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

NAti:
megyek kedden én is, kell vinni valamit, vagy előre bejelentkezni? Ugye nem???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ditta, Márti!!! 98-as méret kb mennyi idős babának felel meg? Én kb 2 évesre tippelek! szerintetek?
magdolnam

jaj Holka, Neked is van egy nagy lányod! Szóval?
magdolnam

magdolnam:
Ha nem gond, válaszolok :)
Anna most 20 hónapos, és86-os méretű.. A 98-as 2 év fölötti gyerkőcnek jó.

Kép
Kép
Kép
mágnes

köszi!
magdolnam

magdolnam

Sziasztok!
Most beszéltem Andyval. Sima szülése volt. 1 órára lett meg a pici. Nagyon szép baba, sok haja van. :lol: A többit majd ő elmondja, ha hazamennek. Hamarosan lesznek képek iwiw-en.
p__lilla

a férjem is akar jönni kedden, de nem tudom, hogy így hogy a manciba oldom meg a baba dolgot. Hiába gyermek barátok, de nem akarom, hogy végig üvöltsön :? Amióta megkapta ezt az oltást, azóta kicserélték: vagy alszik vagy sír :shock: jó lenne, ha elmúlna ez mert már kicsit kivagyunk.
Mindjárt varázsolok képeket
magdolnam

Andy! Gratulálok és jó egészséget és sok tejcsit kívánunk!
Adri és Lili

Kép

Kép
Kép
odri

Kép
Kép
Kép
Kép
magdolnam

Andy kérte, hogy rakjam fel nektek Vivien sztárfotóját. Íme a gyönyörű hajasbaba: Kép
p__lilla

Lilla: Köszi, hogy hoztál képet Vivienről. Tényleg gyönyörű kis hajas baba! Nálatok mikor engedik ki az anyukákat- babákat a kórházból?

Magdi! Liza nagyon cukorfalat! És ahogy tud nézni?!?!!! :wink:

Úgy látom elég sokan leszünk kedden! Éljen-éljen! Én bízok a hidegfrontban, mert a lábam- konkrétan a combom úgy fáj a víztől, hogy ma - péntek után- megint gyüminapot tartottam. Szóval remélem keddre lemegy valami rólam, mert így még a séta is nehéz... :?
Vendég

Sziasztok! :D

Andy:
Gyönyörű a lányod! :D

Azért nem voltam mostanáig, mert tegnap is és ma is be kellett mennem dolgozni! Beolvad a mi takarékszövetkezetünkbe egy másik, és ennek "összefésülését" a hétvégén kezdtük el csinálni. Hát mit ne mondjak... Lesz még vele dolguk a kollegáknak és kollegináknak!
Aztán moziban voltunk Csabámmal. Megnéztük a Mamma Mia-t! Naaaaaaaaaagggggggggyyyyyyyyyyyooooooooooonnnnnnnnnnnnnn jó volt! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem látta!

Kép
anda81

Sziasztok!

De édes a kis Vivi! Andi, van tejed?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá nem hiszem el! Vagy alszik vagy sír Liza. De nem egyszerű módon sír, nem lehet a közelébe menni, olyan erővel bőg. A szó szoros értelmében cseng az ember füle :shock: és megfájdul a feje. Ma megint magasabb volt a testhőmérséklete, mondhatni lázas volt. Előbb véééééééégre elaludt a kezemben és tartottam 50 percet, most leraktam, de már nyöszörög félálomban. Ha felébred akkor vége. Füldugó kell. Nem tudom, hogy ez még vajon az oltásnak köszönhető???? De má kezdem kicsit unni.

Huh, éjjel extra durva vihar volt. Ilyet még soha nem láttam!!!!!

Holka, megkaptad a privim?

A férjem ma ment kardiológiára valami neves profhoz, aki a veleszületett betegségekkel foglalkozik -sajna baj van a szívével, lyukas-, nem tudom hány hónapos átfutási idő van az előjegyzésnek. Erre hív, hogy jön haza :shock: Nem értették bennt, hogy hogy adhattak neki időpontot, hogy ha még a dr szabin van. Húúúúúúúúú nagyon mérges voltam ám!

Ma végre feladtam Lizusra egy gyönyörű nagyon halvány rózsaszín-fehér plüss macit, ami kapucnis. Hát valami tünemény!!! Annyira szeretem, hogy csak na!
magdolnam

Bejcikém, egyben vagy még?????????? jelentkezz! Ez után a hülye front után nem csodálkoznék, ha már a szülőszobán lennél! Jaj a kis Biusra nagyon kíváncsi vagyok már!
magdolnam

Magdolnám: igen, még egyben!!

Ér még panaszkodni így a 9. hónap derekán?
Már mindenhol reped a bőröm, hasamon, combomon, csípőmön...
Egész éjjel vakaróztam... nem tudom mitől...
Már negyedik napja nem alszom normálisan!!! Éjféltől fél kettőig tudok aludni, aztán virrasztok!!
De emellett semmi keményedés, semmi görcs.... Bár tudom, hogy még van 2 hetem, de szülésnek semmi előjele... úgyhogy Biankámat még cipelem magamban mindenhova egy darabig! Pedig milyen jó lenne már szülni!! :roll: :roll:
Vendég

sokat segít a bőrnyugtatós krém! Bár én csak a szülést követően vettem, hogy valamennyire menjenek már vissza a zebráim, de úgy látszik hatásos, bár nagyon lassú folyamat lesz! Babe anti strech krém. 4300ért vettem. Nem a legolcsóbb fajta... És használj babaolajat fürdéskor! Nagyon puha lesz a bőröd tőle. Mintha szappanlenne ugyan úgy kell használni és utána jöhet simán a tusfürdő. Reméem érthető volt
magdolnam

Nem csodálom, hogy nem tudsz aludni. Nekem a kórházban 3 lépésből állt a jobb oldalamról a bal oldalamra való átfordulás :shock: és elég éberen aludtam. Jah és elég kicsi a kórházi ágy, mármint vékony. Csoda, hogy a hatalmas pocakkal fennmaradtam rajta :shock: :D De a kiképzett kórházii plüsskutyám már nem nagyon fért el, mindig leesett. De olyan jófejek voltak a csahok -én középen aludtam-, ha jobbra esett le akkor a jobboldali rakta vissza a kezembe, ha balra esett le, akkor a baloldali lány adta vissza.

Érdekes.... azért fura mód eléggé jó viszony, mondhatni szoros kapcsolat alakult ki köztünk, azokkal, akik huzamosabb ideig 2-3 hétig minimum bennt voltak. Bocsi a nosztalgiáért :oops: :oops: :oops:
magdolnam

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

ezek a nyaralási képek
magdolnam

Hali!
Jól kezdődik a hetünk...
Éjjel kint volt nálam az ügyelet. Jött az eső,l amit annyira vártam, na ez be is tett nekem. Aszthmás rohamom lett, pipám pedig nincs, mert Ráckevére tüdőgondozóba terhesen gyerekkel nem tudok 3 havonta lejárni, hogy megállapítsák, még mindig aszthmám van.Mintha az csak úgy elmúlna.. E nélkül pedig nincs gyógyszer.
Szóval pipa nélkül fulldojkoltam előbb némán, aztán már sípolva, közben szakadt rólam a víz, letusoltam, úgy sem volt jó. Egy órája tartott, közben próbáltam nem bepánikolni, de Áront nagyon féltettem. Így szóltam Apának, hogy hívja az ügyeletet. Kijöttek, rögtön ki is írta a pipámat, Apát elzavarta a gyógyszertárba, engem pedig le az udvarra.
Közben jött a szomszéd, aki taxis és éjszakás. Megbeszéltük anno, hogy éjjel, ha nincs Apa ő visz be szülni. Azt hitte menni kell, meg is ijedt.. :)
Szóval aztán Apa meghozta a megváltást, és 2 slukktól rendbe is jöttem. Ücsörögtem még lent kicsit, aztán fél 4 körül sikerült lenyugodnom.. :)

Regglere pedig Annám lett taknyos, mert drága Anyós elfelejtette közölni, hogy keresztfiam beteg, és ne vigyük át Annát. Másnap szólt csak... köszi.... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: Húú.. ez az aszthmás roham nagyon durva lehetett. Azért ez furcsa, hogy nem írják ki automatikusan a gyógyszert. Háziorvos ki se írhatja? Mert azért így babával a pociban nem mindegy, hogy van-e otthon gyógyszer vagy nincs! Nem tudod megdumálni a házidokival?
Annának jobbulást!!

Magdi: Nem is tudtam, hogy a Matáv üdülőben voltatok. Az nagyon exluzív hely! Mert ugye ott voltatok? (A rózsaszín falról gondoltam). Látom a veszprémi állatkert is maradandó élmény volt! :wink:
Ezt a bőrnyugtató krémet hol lehet venni? Ez csak a striákra van? Mert nekem sajnos nem csak ott viszket, hanem mindenhol... és már megőőőőőőőőrüüüüüülööööööööök!!!!!! :( :( :( :(
Vendég

igen a Tcom hotelben voltunk, bár amikor áprilisban megláttam először :shock: hát én nem festettem volna bugyirózsaszínre :lol: gyönyörű hely!!!
Hát ez a krém mindenhova való (külsőleg). Gyógyszertárban lehet kapni. Mondom a babaolajos fürdőzéssel kezd és ne vakard mert annál rosszabb lesz! Ez cellulitiszra és striákra való, elvileg a nevében is benne van. Először a gyógyszerész csaj csak cellulitisz ellenit adott, de nekem striákra kell. Na majd mindjárt mmsben elküldöm jó?
magdolnam

Köszi! :wink:
Vendég

majd ha megetettem akkor küldöm. Már 8 óta vigyázállásban vagyok, de még mindig alszik :shock:
magdolnam

Magdi: Édes vagy, de ne küldj mms-t, voltam gyógyszertárban, vettem Clinians-t, az antiallergén is, meg még egy csomó mindent bevásároltam. Ha nem válik be, akkor veszek majd ilyet is. Bár remélem addigra megszülök! :wink:

Odri: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Márti: Hogy sikerült a hétvégétek?

Anda: Azért a melóhelyeden az utolsó pár napban jól megdolgoztatnak... :?
Vendég

Sziasztok!

Magdolnam
Nem lehet betellni Lizával. Olyan cuki pofija van. gyönyörű kislány.
Akkor is sír Liza, ha kézben van? Mert lehet csak azt igényli, de lehet a hidegfront van rá ilyen hatással.

Bejci
Én is Babét vettem, mint Magdolnam és elég jó, de nekem most legjobban a babaolaj gél jött be. Tusolás után egy borsónyit kenek szét a hasamon és 10 percig maszírozom az oriflames koronggal. Másnapi tusolásnál is érezhető, hogy mennyire ápol.

Andy
Vivien gyönyörű kis hajasbaba. Várjuk az újabb képeket majd, ha otthon lesztek. Én a szüléstörténetet is várom!

Mágnes
Nem lehetett valami felemelő éjszakátok! Annának jobbulást!
Nem kell semmit sem vinni az előadásra, csak 2e Ft-ot.

Mi tegnap délután még egyszer elmentünk strandra. nagyon jó volt a víz és iszonyat meleg volt a levegő. Most is csak 2 órát voltunk, de pont elég is volt. Mire hazaértünk nekem annyira fájt a pocakom, hogy nem tudtam már mire gondoljak. Mint amikor napok óta nem tudsz elmenni wc-re. Görcsölt (nem mensisen) és szurkált. csak akkor volt jobb, ha hanyatt feküdtem és alátámasztottam a lábaimat. Aztán elkezdett dögörni az ég és már tudtam is mi a baj. nem bírjuk Fannival a hidegfrontot, erre már régebben is felfigyeltem. Lánykám is alig mozdult egész délután, meg éjszaka és reggel sem. De mostmár kezd észhez térni úgy érzem.

Tanfolyammal kapcsolatban:
szept 27-én az expon is tartanak majd előadást délelőtt 10 körül. Én most nem tudom, holnap képes leszek e felmenni busszal pestre. Mostanában olyan fáradt vagyok mint még soha. Ma éjjel is 11 órát aludtam izzadva, forgolódva lábgörcsösen.

Ma iszonyatosan jót főztem/sütöttem:
Kétféle zöldbabból (sima és a sötétzöld) karikázott répából rakottat. tettem rá felaprított lepirított bacont és leöntöttem tojásos tejszínes rokfortsajtos mártással. majd összesütöttem. Az egész tepsi 100g szénhidrát volt, így az egynegyedét befaltam egy fél zsömlével és utána még belefért egy kis diabetikus fagyika is. napok óta nem ettem ilyen jót!!!

Ja és még valami! ÚJRA 7-tel KEZDŐDIK A SÚLYOM!!!! Ez normális, hogy így fogyok?

Holka
Téged is kérdeznélek, hogy normális hogy 1 hónap alatt fogytam 3-3,5 kilót? Nagyon remélem Fanni azért szépen növekszik és én azért fogyok. Nem mintha nem örülnék a fogyásnak, de nem szeretném, hogy Fanni rovására történjen mindez.

Kép
Kép
nati80

Nati: Öülök, hogy jót főztél! Én meg a sima slátatálat kívántam meg :shock: , pedig alapból nem vagyok oda érte, de azt ettem ebédre.
Szerintem normális, hogy fogytál, hiszen sokkal kevesebb kalóriát viszel be.Ami meg Fannit illeti: NYUGI!!! A Te testedből veszi el, ami kell neki. Ő nem éhezik, az tuti!! És tuti szépen fejlődik! :wink:
A tanfolyammal kapcsolatban: ha nem érzed magad úgy, hogy buszra ülj, mert fáradt vagy, akkor szerintem ne gyere. (MOndjuk én busszal eleve nem jönnék).

Lányok! SZerintem még holnap dél körül egyeztessünk itt a fórumon, hogy végülis ki-hogy érzi magát, tud-e jönni tanfolyamra. Mert őszintén szólva én sem vagyok toppon a "sok" (1,5 órás) alvás meg a fent leírt nyűgjeim miatt és ráadásul holnap egész délelőtt bennt leszek a Kórházban (Uh, nst, vizsgálat). Szóval így a 39. héten már nehezen tervez az ember, még 1 napra előre is. :?

Ja, képzeljétek el, a másik topicból tegnap egy kismami megszült a konyhájukban 1 óra alatt, a férje segítségével. :shock: "Kicsit" késtek a mentők... Mire odaértek, már félig kinnt volt a baba, de hál 'Istennek minden rendben zajlott. Hát ilyen szülést nem szeretnék!!! :?
Vendég

Bejci
na és akinek a babáját a tűzoltók segítették a világra?
Nem semmi, hogy egyesek mennyire felelőtlenek. Én valahogy nem tudom elhinni, hogy egy nem első gyerekes anyuka már majdnem csak a tolófájásoknál veszi észre, hogy hoppá menni kéne!

Ha jól gondolom neked a 27-i expo már nem is lenne jó. Pedig olyan jó lenne találkozni személyesen is.
Én azért még busszal is bele merek vágni, mert nem vagyok még annyira a végén. A te helyedben én sem buszoznék már. Ja az is lehet, hogy páromnak is kell pestre mennie és akkor együtt megyünk, engem kirak a határ úton és onnan metrózok. De közben meg gondoskodnom kell 2 kajázásról is, ami nem egyszerű, de azért megoldható.

Kép
Kép
nati80

Most néztem a menetrendet és nekem 12.55-kor indul úgy buszom, hogy ott vagyok 14.25-re. Utána már csak úgy indul, hogy pont elkésnék.

Szóval ha megyek (még estig kiderül) akkor én hamarabb ott vagyok és tudunk találkozni hamarabb is. Így viszont ebéddel is készülnöm kell. :?

Kép
Kép
nati80

Andy, nagyon édi a kis Vivi!

Magdolnam, Liza is gyünyörű!!

Bejci, köszönöm szépen!

Kép
Kép
odri

otthon megszült kismamát igaz még nem olvastam de védelmembe venném mert ha nekem nem indítják meg a szüléseimet akkor biza én is csak azt veszem észre hogy hoppá egy gyerekfej kukucskál ki a lábaim között.

harivera
Budapest XXI. kerület

HOLKA: Küldtem privit! :wink:
Vendég

Mi a hétvége mindkét napját anyuméknál töltöttük,Emma délelőtt és délután is 4-4 órát aludt az utazóágyban…Heni meg fürdött nagyokat.
Csak aludni jöttünk haza. Annyira jó volt,mint egy nyaralás!!!
Most mindkét gyerkőcöm alszik,gyorsan jövök netezni!!!!
Játszóterezés kilőve az eső miatt…így reggel vettem Heninek vízfestéket és festegettünk (életében először) délelőtt…. olyan öröm látni,hogy hogy élvezi az ilyen újdonságokat!!!

Magdolnam
Heni 2és fél éves és 98-104-es ruhákat hord.
Liza annnnnnyira édes!! Jó,hogy ide is feltetted a képet mert én nem tudtam megnyitni az mms oldalon…Tök jó,hogy már ilyen kis ügyesen figyelget!
Mérted a hőjét Lizusnak?? Lehet,hogy csak kimelegedett a kiabálásba…
Azért a szuri hatás lecseng pár nap alatt!!
Borogasd a szuri helyét langyos vizes ruhával..
És ha most együtt feküdnétek a nagyágyon míg ilyen nyűgi ?
Képek tök királyak lettek!!

Andy
Hihetetlen mennyi haja van kis Viviennek!!!!!
Nagggyon édes!!!!

Bejci
Most ér csak igazán panaszkodni!! Mert ilyenkor már általában tényleg nyűgi az ember!!

Nati
Azért fogysz mert diétázo del Fanni elveszi amit kell ne félj. A lényeg,hogy minden uh-on folyamatos legyen a fejlődése!

Bejci
Arra én is gondoltam már ha szülés előtti napon nem derül ki az észrevétlen 4 centis tágulásom akkor én tuti nem megyek be akkor éjjel a kórházba mert jó fájdogáltam de nem volt se kimondottan rendszeres se erős… reggel 7és 11 között pedig minden!!! fájásom megszűnt!! És 1.20-ra mégis a kezemben volt Emma! Örülök,hogy épp előtte való nap voltam dokinál én se szeretnék ilyen rohamszülést..
De nekem is tuti az lett volna mert a normális fájások nekem csak a szülés előtti utolsó órában kezdődtek!! Eddig én se értettem,hogy nem ismeri fel valaki,hogy ez már szülés de most én is megtapasztalhattam!!! Henivel teljesen egyértelműen zajlott a vajúdás... Emmával meg se éreztem,hogy már vajúdok...

59kg-val kezdtem a várandósságot és 78-al fejeztem be. Tegnap álltam először mérlegre,pont egy 10-es ugrott le.

Lilla,Magdi
Privi ment.

Bejci
Neked mindjárt írok!
holka

Bejci
ment
holka

Holka: Köszi a gyors választ! Írtam én is. Most megyek polcolni... mármint a csülkeimet :wink: .
Vendég

Hát akkor egy szót se szólok, hogy hogyan nem veszik észre a szülést.

Holka
Köszi a bíztatást. Legközelebb mikor megyek rá fogok kérdezni a dokinál a kislány fejlődésére.

Kép
Kép
nati80

Jaja és én hallottam már alvás közben szülésről is.

andy nagy gratulaaaa!!!!

next
én a teszveszen vagy a vaterán esetleg a babaszobán nagyon olcsón tökéletes állapotúakat. Szerintem egy pici babának nem kell az új.

hoztam valamit egy másik oldalról:)))

Nem tudom igaz-e, de én jót nevettem rajta (mármint e nyelvezeten). Természetesen ezzel nem írom le a kínai ipart, de hadd osszam meg veletek:

Made in China...

Néhány részlet egy kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű tájékoztatójából.
A tabletta nem kapható Magyarországon,mert megbukott a törzskönyveztetési eljárás során. Vajon miért?

"Köszöni a miénk cég hogy Ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékozató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem
tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén."

"Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy
Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Önbelees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga
teljességében nyelendő bele Önnek szevezetetében. Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy. Nem hany
magatol, nem jó. Teherbe beleshet ha hany maganak ujjatol. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum."

"Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez áltánosságot megvéve egy hét. Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét ."

"Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való."

"Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és
esztétitikátalan."

"Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen
vagy Önnek szíve ritmusosan zavart."

"Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember."

"Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek hogy miént terméket Ön nyeli."

harivera
Budapest XXI. kerület

Lányok, sajnos én ma 99,99%, hogy nem tudok menni. Elfelejtettem, hogy ma kell Bicskére mennem a pajzsmirigy miatt, vérvétel meg utána az allergiás orvoshoz, mert nem akarnak kiírni gyogyit, ha nincs valami megújítós papírusz én meg gyogyi nélkül nem tudok élni :shock: Aztán meg még valahova kell mennem hivatalos ügyben és utána, ami baromira nem volt betrvezve: anyós :shock:
Tegnap úgy döntött, hogy eladja a kocsit. Mondja, rakjuk fel a kocsit. Lássatok csodát, néhány óra múlva már el is vitték. És még tegnap este vmi 4.kerületi faszival lezsírozta, hogy megy megvenni a kocsiját és vigyem fel. Úgyhogy nem tudom. Bizti, hogy nem érnék oda.

Valaki említett vmi kiállítást. Az mi? Mikor lesz????????? Puszi nektek én nekem már most rohannom kell :( Szegény apa lesz itthon Lizával. Még soha nem maradt vele egyedül. Szerintem k fog akadni :lol:
magdolnam

Jó reggelt!

Sajnos én is lemondom a mai délutánt. Délután és estefelé nagyon nyűgös kezdek lenni. nem tudom mi az oka, de addigra elkezd elfáradni a pocakom, szurkál és iszonyatosan viszket!!! Pedig olajozom, kenegetem, már éjjel first-öt is fújtam rá (na attól egy kicsit jobb lett).

Magdolnam
Jó kis programod lesz ma, nem semmi anyósod van, hogy így beszervez neked dolgokat mikor otthon vár egy kislányka.

Harivera
Ezt már én is olvastam valahol, hát nem semmi, biztos megvenném ezt a gyogyit. :?
Ja láttam a babakocsidat. mennyiért sikerült beszerezned? Tudod nekem is nagyon tetszett, de kiocsinek tartottam a kosarat rajta és az zavart, hogy nincs színben hozzá való lábzsák. Na persze ez nem sok hiba benne, ezért is voltunk érte annyira oda. Viszont ami nagyon + benne, hogy az ülőrész magasan van, így a gyerkőcöt nem tologatod a szmogban.

Bejci
Hogy aludtál? Én mire tegnap elaludtam azt hittem megőrülök, anniyra fájt a combtövem.

Tapasztalt Kismamik
Ha néha erősebben beleszurkál valami a hasamba, de utána elmúlik, nincs görcs, se vérzés, akkor az lehet a méhszalagok nyúlása is még mindig? Mert szerintem most a hasam is azért viszket annyira, mert nől a pocakom. NOS???

Kép
Kép
nati80

Nati, Magdi! Akkor ezt az élet is így akarta, mert én ugyan elvileg el tudnék menni, de gyakorlatilag semmi kedvem. Férjem kivett mára egy nap szabit, hogy befejezze a kisszobát, nem szívesen szakítottam volna félbe a munkában, másrészt iszonyat éjszakám volt.. bár ezt már megszoktam. Tiszta csalánkiütés a hasam meg a belső combom és rohadtul viszket mindenem. Húúúú, de unom már....
A víz már nem megy le rólam éjszaka sem, kíváncsi vagyok, hogy a dokim mit szól hozzá....
Szóval nyűg ezerrel :? :? :? :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?