Ditta
Mikor elkezdtem visszaolvasgatni,akkor nekem eszembe jutott ,hogy de! TI kisfiút vártok!!
Sőt most van a mínusz egyedik névnapja Ágoston babának!!!!
Lilla
Gyere akkor is ha ingerültke vagy! Nem fog megharagudni senki se,csak nagyon drukkolunk hogy hozzon eredményt a Closty….
10% is százalék!!!!!
Mágnes
Nagy gratula Áron babához!
Viri
Kis petezsák már látszik? Dejó!!!
Nagyon helyes! Jövő héten lesz szívhang is! Amúgy mikor mész legközelebb??
Márti
És nézd meg miket eszel….nekem paradicsomot,paprikát,hagymát,narancslét teljesen el kellett hagynom. Tejet kortyolgass. Renniet szedhetsz.
Nekem is sokat segített a félülőhelyzet alváskor.
Nati
Szuper,ügyes vagy a diétával!!!!
Elképzeltem ahogy tologatod a babakocsit a lakásban fel-alá.
Ari vagy!
Bejci
Tudom még nem aktuális a kérdés. De jövő nyáron a Ligetbe fogod hozi játszózni Biust?
Vagy van a közeletekben más játszó?
Várom,hogy együtt nyomuljunk majd a babakocsikkal ha neked is van kedved hozzá!!!
Táblát köszi!!
Andy
Emma szerdán született és nekem a születése előtti héten volt végig hasmenésem…szülés előtti napokban már pont nem…
De Vivi ugyis szept 1-jén jön,iskolakezdésre….
Nekem tegnap hormonuralta napom volt….
Henivel is volt ilyen ,vele még a kórházban egy teljes délelőttön át potyogtattam a könnyeim.
Most itt voltak/vannak a dédiék így próbáltam visszatartani a sírást. De este csak sírdogáltam…
Pedig minden okés.
Emmánál nyugisabb babát elképzelni se tudok. Ma éjjel 6 és fél órát aludt egyhuzamban.Nappal meg 4 órákat alszik egyhuzamban… Alszik-eszik-napi 2x fél órát nézelődik…semmi sírás!!! Heni tündéri,nagyon kedves és finom a tesóval. Kisférjem imádja mindkét lányát engem össze-vissza szeretget,segít,reggelre mire ébredünk már bevásárol friss cuccokat a boltból….. mégis egyfolytában könnybe lábadt a szemem
….buta hormonok!
De mára már rendben vagyok!!