Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Tábla csúszik egy-két napot... :?

Újbaba: Ha tartós veszélyeztetett terhesként már vissza se mész dolgozni, akkor a nődokidhoz kell menni, ő ad javaslatot a táppénzes állományhoz, és a házidokid ír ki!
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkantottam,hogy mi újság Andyvel, de látom,hogy még mindig 2in1. Nagggggggyyyyooooon drukkolok! :D

Kép
anda81

Köszönjük szépen a gratulátiókat!!!
Tegnap jöttünk haza. Emma is az alvós-evős baba kategóriába tartozik éppolyan mint Heni volt.....egyenlőre.
Szopi után 3-4 órát beájultan alszik ki is egyeznék ezzel a helyzettel :wink:
Heni nagyon kedvesen fogadta tesót. Puszilgatja sokat,de nagyon ügyesen,finom puszkókat ad.. :D
Mivel Emma rengeteget alszik (kopp-kopp) Henikénkkel is sokat tudok foglalkozni.
Egy dolgot nem szeret a kisdrágám és az a kiságya.Pedig a kórházban végig az ágyam melletti kis babaágyban aludt. Mondjuk emiatt nem izgatom magam Henim se aludt az első 2 hónapban a kiságyában aztán minden gond és sírás nélkül át lehetett tenni 2 hósan. Én abszolút azt a nézetet vallom ha 9 hónapig együtt voltunk most nem fogok "szabály az szabály" szerint nevelni...
Végülis óriási változás ez az én kicsim életében és ha anyuja közelsége kell neki akkor megkapja,maximalisan!!! :D

szüléstörténetet írok majd és képeket is teszek fel holnap Szupercukiról! :D

Én meg tök jól érzem magam. Henivel még 4 hetesen is jegeltem magam....most meg egyszer-egyszer van egy kis sajgás altájon de 80%-ban úgy érzem mintha már kb.2 hónapja szültem volna!!

Drága Andy!
Neked nagyon szorítok!!! Sokat gondolok Rád!
holka

Viri,Andy
privi ment.
holka

Holka: szuper, hogy már otthon vagy. De jó, hogy Heni jól fogadta a tesót :) Reméljük a kicsi megtartja jó szokását ;) Várjuk a cuki képeket!

Andy: még mindig semmi?

Kép Kép
kisvirág_30

Holka
De jó, hogy már haza is engedtek titeket. Jó kis baba Emma, tudja, hogy kell viselkednie. :lol:
Szuper, hogy jól érzed magad.
Várjuk a képeket, és a történeted.
p__lilla

Holka!
De jó, hogy otthon vagytok már! Örülök, hogy Emma fogadtatása ilyen örömteli volt Heni részéről is! Reméljük Emma megtartja jó szokását és hagy téged pihenni. :D :D Nagyon várjuk a képeket, és a történetedet! :D

Kép
anda81

sziasztok!

Holka!
örülök nektek nagyon, és hogy ilyen rendes babád van.
Hát én is nagyon szeretnék könnyű szülést, és egészséges babót.
Egyelőre 2 in 1 vagyok ahogy anda írta.
ma is 5ször hullámzott a hasam.
majd úgyis jelzek csajok.

szép estét mindenkinek

Kép
andyfekete

Muffin: mizu veletek? Rég jelentkeztél.

Újbaba: nem értlek, te most babás vagy?

Erika, Magdolnam, Dita, Babett és akik rég írtak: mizu veletek?

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág!

Szeptember végén már remélem babás leszek ugy.28-30 között lesz meg a dolog.

szep.10 kezdődik a kezelés.
Remélem simán megy majd minden. :D :mrgreen:

ujbaba
ujbaba

Történetünk:
A keddi CTG utáni vizsgálaton kiderült 4 centire vagyok nyitva,de fájás egy száll se volt. A dokim kérdezte van-e kedvem rendelés után burokrepesztéshez és szüléshez….de így hirtelen nem volt kedvem….!!!! Kell az az érzés,hogy érzem megindult a vajúdás fájdogálok…így hazajöttem és hagytuk kezdődjenek a dolgok maguktól.
Este 11-kor kezdtem fájdogálni de nem erősen és nem rendszeresen…Hajnal 3-ra lett rendszeres10 perces de erősségét tekintve nagyon lightos fájás….mindenesetre bementünk...
Aztán jöttek a rendszeres 5 percesek,szintén lightosan…..de CTG-m fájástevékemységén csak legyintgetett az ügyeletes doki….reggel 7-kor megszűnt minden fájás azon gondolkodtam tuti hazaküldenek jöjjek majd vissza ha komolyan fájok…..11-kor megérkezett a dokim (pont előtte pár perccel kezdődtek megint az olyan mintha fájdogálnék érzés) és megvizsgált….már 7 centinél tartottam…. !!!! Burokrepi, Eda-katéter bevezetése (ami engem maximalisan megnyugtatott még úgyis,hogy nem kaptam bele még tesztdózist se…mert annyira elviselhető volt végig a fájásom,ilyenkor nem célszerű letompítani hadd haladjon a szülés előre,így csak a legvégére kaptam bele érzéstelenítőt,hogy majd a plasztikázást ne érezzem). Szülésznőm meg is jegyezte becsapós vagyok mert ha végig mosolygom és nevetgélem a vajúdást akkor nem tud rájönni mikor jönnek a fájásaim. Az utolsó félórában kaptam meg az érzéstelenítőt ami akkor már azért nagyon jól esett. Egyszer csak szóltam szerintem a kitolási szakhoz értünk…a szülésznőm megnézett majd felkiáltott,hogy Emma fejtetője már megjelent…(megsimogathattam a kis feje búbját ) innentől 2-3 nyomás és már megis született a mi drága babánk!
Lehet,hogy több szülőnő nem lenne kiváncsi az eseményekre de én kicsit más szemmel is nézem a szülést. Szóval nekem külön élmény volt,hogy olyan magasan volt az ágyam háttámla része,hogy leláttam magamra és láthattam,hogy bújik ki erre a nagyvilágra az én édes kis csöppségem.
És persze az én drága férjem is benn volt végig olyan jó volt,hogy másodjára is együtt élhettük át a csodát!
A szülőorvosomnak és szülésznőmnek (Bejci-Adri volt!!)pedig kifejezhetetlenül hálás vagyok!!!!

Kiságyban altatás: este a már alvó Emmát betettem a kiságyába,hogy Henikémhez is oda tudjak bújni altatáskor és Emma 5 órát aludt egyhuzamban a saját ágyában!!!
Tegnap megkapta a biztonság érzést,hogy itthon, új helyen is bújhat nyugodtan anyuhoz amennyit csak akar és most cukin meghálálta és hagyott aludni.
Aztán 7-ig mellettem aludt. És most fél 8 óta alszik a kiságyában….szintén már alvó állapotban tettem le.

Képeket kicsinyítek...
holka

Sziasztok!
Gyors bekukk, nyaraltunk!

Holka:
Nagy gratula a pici lányhoz!!! :) Olyan megnyugtató, hogy másodjára islehet könnyen szülni! Én is így szeretnék majd!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy
igen,tejecske beindult rengeteg van. Csomós,kőkemény is volt az elején de átmaszíroztam és kifejtem...Emma 3-4 óránként eszik 60 ml-ket. Ezen felül ha igényli van komfort szopi is ....ilyenkor tényleg csak párat szív és rögtön bealszik,megnyugszik rajta. :D
Jelentkezz szülésig minden nap ha tudsz,jó?

újbaba
nagy-nagy drukk nektek!!

Mágnes
merre voltatok nyaralni,hogy sikerült?
holka

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból most már sajnos véglegesen!

Holka, Gratulálok a kicsi Emmához, én is ilyen sima szülésre vágyom. És mindenkinek ilyet kívánok. Ezek után simán bevállalnám azonnal a harmadikat is. :wink:

Ma megyek genetikai UH-ra. Már alig várom!

Bejci, küldöm a privit az adataimmal.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Holka:
Örülök,hogy Emma ilyen jó baba, és nem nagyon kínozta meg az anyukáját érkezésekor! :D várjuk a képeket! :D

Andy:
Veled mizu?

Cs_erika:
Örülök, hogy jó volt a pihi.

Kép
anda81

Holka:
Noszvajon voltunk, megjártuk Szilvásváradot, Eger, ettem pisztrángot ÉN,aki utálja a halat :)
Nagyon jó volt, csak rövid. Kicsit kikapcsoltam, így most újult erővel várom a szerdát, hogy mehessek uh-ra..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!!!

Itthon vagyok. nagyon jó volt a hétvégénk, párom is tudott pihenni, mégha aktívan is. Strandra nem sokat mentünk mert borzalom ami ott van. Az emberek egymás szájában fekszenek és fürdenek. 2x voltunk 1-1 órát a strandon és akkor is sétáltunk ill 20-30 percet fürödtünk. negyünk ez így pont megfelelt. megbeszéltük, hogy maradunk a közelünkben lévő tónál, ha fürödni akarunk. Nekünk az jobban bejön.
Voltunk 2 napot drift versenyen is. nekem vittünk egy horgászfotelt és onnan skubisztam végig a versenyt. Sokat sétáltunk, beszélgettünk és MEGVETTÜK A BABAKOCSIT!!!! majd teszek fel képet. talán magamról is.

Most visszaolvasok!

Kép
Kép
nati80

Ditta
Milyen volt a pihi?

Holka
Örülök, hogy már otthon vagytok és hogy Emma ilyen jó kislány. Csak így tovább!!!
Olyan szépen írtad le a történeted, hogy az ember azt gondolná ez abszolute nem is fog fájni. Bár igaz tudom fájni fog, én továbbra sem félek tőle, mert teljesen normálisnak tartom, hogy mindketten megküzdünk egymásért.

Erika
Már 19. Héten vagy!!! Nagyon repül az idő! Majd tegyél fel képeket!

Andy
?????

Mágnes
Én is ettem szoboszlón pisztrángot. Én imádom a halat!!!

Kép
Kép
nati80

Kép 28+3

Kép
Kép
nati80

Bocsi elírás! 27+3

Cukisok!
Mostanában sokat kótyagos a fejem. Szédelgek kaja után 1-2 órával. Nem lehet, hogy véletlenül mégis alacsony a cukrom? Nem vagyok akkor még éhes, vagyis nem korog a gyomrom, de ha eszek pár falatot mint köztiétkezés, akkor jobb lesz. Vérnyomásom szerintem normális, olyan mint mindig volt. Pénteken megyek cukorgondozóba és azt hiszem ott rá fogok kérdezni erre.

Kép
Kép
nati80

holka!

nagyon örülök, hogy leírtad a szülésedet, eddig ilyen szépen senki nem mesélt róla, vagyis mindenki csak mondogatta hogy fáj. gondolom hogy fájni fog, mert ez a természetes, de kicsit megnyugtattál.
de én úgytudom nálunk nem adnak érzéstelenítőt, vagyis fájdalomcsillapítót, majd kiderül.

Nagyon örülök, hogy ilyen szépen elvannak a lányok, és hogy van tejci, ügyes vagy. remélem nekem is lesz segítségem a kórházban.

és igen, minden nap jelentkezem addig.
már várom a szerdát az nst-vel, hátha megtudok valamit.
a pocim még fent van, a kiscsaj sokat mocorog-de ma valaki azt mondta arra sem lehet adni....

na megyek megint pisilni:)

Kép
andyfekete

sziasztok!

Jaj beindult a házzal kapcsolatos meló ezért nem tudok gyakran jönni, mert én is megyek Lizával. Apu csak akkor csinálja a házat, ha Gyula segít neki :shock: tök király :twisted: magától nem. Viszont mi mielőbb szeretnénk Harasztira költözni, így segít neki. Én meg főzök. Már amennyire a babától lehet....

Nagybátyámat meglátogattam és szegénykém iszonyatosan le van fogyva, egy kis túlzással tiszta csont és bőr. Nem tud beszélni, csak "gőgicsélés szerű hangot" ad, de így is megértettük egymást. Szegénykémet úgy sajnálom. Holnap is szeretném meglátogatni és csinálok neki fini tejbegrízt eper-öntettel. Szegénykém abban a hitben van, hogy nemsokára megy haza :(

Holka, gyönyörűen leírtad a szülésedet. Senkit nem hallottam ilyen szeretettel beszélni róla! Jó lenne, ha Emmáról tennél fel képet!

Nati, milyen kis csinos vagy! Sokkal jobban áll ez a frizu, mint a szőkés melír!

Andi, Mágnes még lógnak egy poci fotóval! JA és Kisvirág :D már Te is!

ANda, nálatok mi a helyzet?
magdolnam

Magdolnam
Köszi, bár azért a karomon van egy kis integető"izom". Most egyébként tényleg marha jól érzem magam a bőrömben, annak ellenére, hogy ilyen dagi még soha nem voltam. És ezt nem a kerek hasra mondom, hanem a combokra, narancsbőrös vádlira és az arcomra. Mivel iwiwen láthatjátok milyen más (vékony) volt az arcom, na ott a kiinduló súlyomat tekintve 12 kilóval voltam könyebb. És jövő nyárra ugyanaz a súly van kitűzve célnak, ami szerintem nem lehetetlen, csak figyelnem kell majd szülés után, hogy mit és mennyit eszek. ja és nem kell további 8 kilót felszednem.

Andy
Már a 40. hét!!! Hajrá!!! Lehet szerdán már bent is tartanak?

Kép
Kép
nati80

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Van egy ilyen pelenkatartó vödröm eladó! gazdaságos a tárolás, mert nem egyesével csomagol, hanem szagzáró csapóajtó van benne. Olcsó hozzá az utántöltő is. Érdekel valakit?
Vettünk két angelcare terméket és mindkettőhöz kaptunk ilyet, de szerintem nem lesz kettőre szükségünk, így olcsóbban eladnám az egyiket. Ha valakit érdekel írjon!

Kép
Kép
nati80

áááááááááááááááááááááááá miért nem előbb vettétek!!!!!!!!!!4
magdolnam

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Ez az utántöltője a vödörnek.

magdolnam
Miért? Most vettetek?

Kép
Kép
nati80

igen :shock: na mindegy, ez van :D
magdolnam

jó reggelt!

még mindig egyben. bár ma nem jól aludtam, tegnap bejégkrémeztem, éjjel köhögtem, reggel hányingerrel ébredtem, aztán a gyomrom is....
kicsit megijedtem. de még semmi, bár ma még nem mocorgott annyit Vivien. de még csak 8 óra.

nati!
én is hasonlót kaptam ajándékba:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=40

magdolnam!

örülök, hogy lassan kész a házikó. vigyázz magatokra!

este lehet lesz pocakfotó, most töltöm az elemeket!

Kép
andyfekete

nézzétek mit írt a vonalzóm alá?

Kép
andyfekete

Andy
Én azt olvastam, hogy mielőtt beindul a szülés hányás és hasmenés jelentkezhet, mivel így kiürül az emésztőrendszerünk és az nem okoz gondot szülés közben.
Lehet tényleg ma szülsz???

Kép
Kép
nati80

Hello Csajok!

Holka: Nagyon szép, amit a szülésről írtál, bár hiányolom a képeket Szupercukiról! Mikor dobsz fel néhányat? Mert nagyon kiváncsiak vagyunk Emmára! Milyen érzés kétgyermekes anyucinak lenni?? :wink:

Ercsi: Mi volt Uh-n? Tudod már, hogy kisfiú, vagy kislány lakik a pocidban?

Mágnes: Én is voltam így kajákkal, és pont a hallal!! Én sem szeretem, de az első 3 hónapban volt hogy extrán azt kívántam! Holnapi uh-ra megy a drukk!

Magdi: Drukk, hogy minél hamarabb mehessetek Harasztira! Van már valami előrelépés illeték-ügyben?

Nati: Ismerős amiket írtál az arcról, karról, lábról, nekem ugyanide rakódott a felesleg, de nyugodj meg! 1: Csini vagy, 2: Látszik, hogy ami rajtad pluszként jelentkezik az VÍZ és nem HÁJ!!! És ez a fontos! :wink:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Szoboszlón! Amit a fürdőzésről írtál, az ismerős! Én is pont uyganezért nem szeretem az ilyan nagy fürdős helyeket, mert heringeskedni utálok!!

Andy: Ezek szerint még mindig egyben! Az esti bekajálásokkal azért mostmár óvatosan! Teli gyomorral szülni még nehezebb lehet! Amúgy a vonalzódon már tegnap is ez a felirat volt! ÉS TESSÉK MENNI SZÜLNI!!!! Mert utánad én jövök!!!! :wink:

Márti: Képek a hétvégi buliról?

Táblit mindjárt küldöm, bár páran nincsenek még benne (Holka, Mágnes, Muffin.. bocs, akit kihagytam), de ha külditek az adatokat, akkor kiegészítem és küldök majd újat! A tábliban mindenki nézze át, hogy jó adatokat írtam-e.

Mi tegnap jöttünk haza Balatonról és már Bius születéséig nem is tervezzük, hogy lemegyünk. Nem nagyon bírok már utazni, mert nagyon keményedik a pocak. :? Sőt, nemcsak utazni nehéz, hanem már minden nehéz. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen "nehézkes", de a fürdőkádba belépni kész tortúra, a séta nálam már csak annyit jelent, hogy vonszolom magam, mint egy csiga.... szóval már nagyon terhes vagyok! :roll: Az én kislányom szerintem még nagyon nem akar kibújni- bár még van ideje bőven-, de úgy érzem, hogy kivárjuk a szeptember végét. Bár nem is sürgetem a dolgot, egyelőre most élvezkedem azon, ahogy tök erősen mocorog, mi is hullámzunk sokszor, amitől még a mai napig elfog a röhögés! Annyira élvezem!! :lol:
Nekem holnap lesz vérvétel, jövő héten utsó orvosi vizsgálat, kenetvétel, aztán mi is kezdjük az nst-t! Utána meg mindjárt szülünk!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja, NATI: Vizesedésre : Tőzegáfonya kapszula!! 3 napja szedem, tök jó!!!
Vendég

ez vízhajtó hatású készítmény? Gondolom.... mindjárt utána nézek... Mennyiért vesztegetnek 1 ilyet?
magdolnam

házügyben semmi.... a földhivatal most küldte ki 2szorra hogy lehet fellebbezni, ill bejegyezték a nevünkre a házat :shock: JA küldtek valami olyasmit, hogy Közép Mo-hoz tartozunk. Fizuról még szó sincs. Az ügyvéd azt mondta, hogy most vannak a szabadságolások és most egy kicsit lassabb lesz. :roll:
magdolnam

Magdi: Hát igen, az APEH malmai lassan őrölnek!
A tőzegáfonya kapszulára az van írva, hogy serkenti a vesék működését... és tényleg!!! :shock: :lol: 1.600,-Ft volt 1 doboz, ami 10 napra elég. Hát nem túl occsó....
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de párom nagyon lefoglalja mostanság a gépet. Valakinek javitja a laptopját és van amikor egyszerre 3 gép is megy, nem tudok ideférni... :cry:
Nos, nem volt valami nagy buli a hétvégén.De egy pár kép készült, mindjárt dobom :wink:
Szóval Robi elesett beütötte a fogát, buli előtt, a bal első nagymetszőfoga teljesen befele áll,feldagadt az ajka, még most is dagadt és csupa kék véraláfutásos belül az ajka...Huni meg várta nagyon a vendégeket és felállt egy székre, hogy jobban lásson ki az ablakon..Hát elbillent a szék és olyan szerencsétlenül esett, hogy lábát, oldalát felhorzsolta..Na igy indult a NAGY buli! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

A középső kőpen Pali tesójának a gyerekei, az unokatesók vannak, háttérben meg anyós és dédi

Küldök a pocakomról is fotót, most ekkora a pocim 25 hetesen.
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bejci köszi a táblát, ügyi vagy!

Tudtok-e valami házi praktikát csupaszcsiga irtásra????Egy ismerősömnek ellepte a tanyáját a csupaszcsiga, nemrég költöztek kertes házba és nem tudja mit kezdjen velük.Nem nagyon akar vegyzsereket, mert kiskutya van, nehogy megkóstólja...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gyorsan dobok képeket. Fél 8 óta alszik Emma azért már várható,hogy ébred a drága. Hence meg játszózik a nagyival.

Kép

Kép

Kép

Kép
holka

Holka!

Csodásak ezek a leányzók! :lol: Milyen aranyos Heni a kis orrocskáját odadogja hugicához :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
ha jól tudom hatékony megoldást jelent a só rájuk, ill vonza őket a sör is?
na ebben nem vagyok tuti biztos, de ki lehet próbálni, hogy öntenek egy mélyebb tálba sört és ha belemászik a csiga onnan nem jön ki többet. A só meg tuti használ, de elég kegyetlen.

Szép a pocakod!

Bejci
Az az érdekes, hogy most totál lement rólam a víz mióta diétázok. ma belenéztem a tükörbe és teljesen le van vékonyodva az arcom. Még párom is észrevette. Súlyom meg 1 hónapja nem nőtt, sőt fogytam 2,5 kilót durván. Pedig ugye Fanni növöget, így gyarapodnom kellene. Ez akkor most azt jelentené, hogy fanni nő én meg fogyok??? Jajj de jó!!!!

Kép
Kép
nati80

Holka
De gyönyörűűűűű Emma!!! Hol vetted azt a kis rugit? nagyon édi.

Kép
Kép
nati80

Nati:
el is felejtettem irni neked, hogy milyen szép kismami vagy :lol: . Szerintem is rólad ment le a kiló, Fanni biztos megkapja amire szüksége van a növekedésre!
Köszi a tippeket a csigákra! Én is olvastam a net-en a sőr-ről.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bejci
Én már várandósan is 2 gyermekesnek éreztem magam…fura de így van.
Azt nem gondoltam volna,hogy ennyire nyugis baba lesz.Fel voltam készülve ,hogy éjjel-nappal ébren kell lennem valamelyi gyerkőc miatt. Erre 2x szopizott éjjel a többi időben,de szopi végén mindig beájul és már tehetem is be az ágyába és min 2-3 órát de volt,hogy 4-5 órát aludt a köv szopiig. Így reggel 8 és 11 között Henizhetek 11-től elviszi nagyi kicsit lefárasztani a játszón addigra Emma általában megébred….fenn van kb 1 órát ilyenkor nem sír csak nézelődik…majd szopi és alvás. Addigra Henim alvás ideje is eljön és én is alszom velük. Szóval eddig semmi probléma. (óriás kopp-kopp)

Márti
Szép a pocid!
Húú,nálatok valamelyik fiú mindig gondoskodik róla,hogy ne unatkozzatok!! Szegény Robi….
Huninak utólag is boldog szülcsinapot!!!

Odri
Tüneményes Lili baba!!
Hogy vagy? Sebed? Mesélj kicsi Liliről ha van egy kis időd.

Nati
Nagyon kis csini vagy!
Szédülhetsz a vashiánytól is. Vagy egy hirtelen felállástól. De cukor ellenőrzés se ártana.

Andy
Már csak pár nap!!! Bár tudom pont ilyenkor kezd vánszorogni az idő….

Magdolnam
Sikerült tápszert váltani?

Viri
Mindjárt mész uh-ra!!!!!
holka

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nati80

Holka:
köszi szépen!
Aztényleg nagyszerű, hogy ilyen jó baba Emma. Heni mit szól hozzá? Akar vele játszani? Babázni? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati:
szuper ez a babakocsi!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Az első képen teljesen vízszintesre el van fektetve az ülőrész és téliesítve van, vagyis alulról és felülről bundazsák van benne. LÁbtartója is vízszintesre van állítva és persze szemből van rögzítve.

Második képen látszik a hálózsák szerű + bélés, csak nincs átfűzve a biztonsági öv rajta.

3. képen kicsit döntve bundazsákkal.

4. képen ülőrész előre néz és látszik, ha szembe süt fanninak a nap, akkor a kupola totál lehajtható a karfáig, de a fekete uv szűrős hálón azért kilát.

Esővédő is van hozzá, nagyon klassz, befedi az egész kocsit kupolától lábtartóig teljesen. Huzata levehető és mosható. A kocsi aljából a kosár kivehető, van két füle.
Tudom sokaknak egy kicsit élénk lesz a szine, de nekünk nagyon bejön. Megrendeltük hozzá a zöld mózeskosarat is, csak jobb lesz az nekünk télire.

Kép
Kép
nati80

Ja és a kerekei fixálhatóak is, de különben úgy mozog mint egy csuklósbusz. Ha előre tolod és pl jobbra kanyarodsz akkor első kerekek eleje jobbra fordulnak a hátsó kerekek eleje balra fordulnak. na azt hiszem majd inkább lefotózom azt is, mert lehet nem vagyok érthető.
Helyben nem lehet megfordulni vele, mint a bolygós kerékkel, de végülis nincs rá szükségem. nekünk fontosabb, hogy terepen is jól működjön. És mivel a kerekek durván 8 cm szélesek, nem fog gondot okozni, ha homokban kell tolnom.

Holka
Nem hirtelen felállásnál van ez. De lehet kérem a dokit nézzen vasat. Cukorra holnap megyek.

Köszi a dícséreteket! Szuperül is érzem magam most! De tényleg! Igazam volt mikor azt mondtam még régebben, hogy életem egyik legjobb szakasza lesz a terhesség.

Kép
Kép
nati80

Nekem nagyon tetszik a szine! Igaz az én kedvenc szinem a zöld :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?