Hello Csajok!
Holka: Nagyon szép, amit a szülésről írtál, bár hiányolom a képeket Szupercukiról! Mikor dobsz fel néhányat? Mert nagyon kiváncsiak vagyunk Emmára! Milyen érzés kétgyermekes anyucinak lenni??
Ercsi: Mi volt Uh-n? Tudod már, hogy kisfiú, vagy kislány lakik a pocidban?
Mágnes: Én is voltam így kajákkal, és pont a hallal!! Én sem szeretem, de az első 3 hónapban volt hogy extrán azt kívántam! Holnapi uh-ra megy a drukk!
Magdi: Drukk, hogy minél hamarabb mehessetek Harasztira! Van már valami előrelépés illeték-ügyben?
Nati: Ismerős amiket írtál az arcról, karról, lábról, nekem ugyanide rakódott a felesleg, de nyugodj meg! 1: Csini vagy, 2: Látszik, hogy ami rajtad pluszként jelentkezik az VÍZ és nem HÁJ!!! És ez a fontos!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Szoboszlón! Amit a fürdőzésről írtál, az ismerős! Én is pont uyganezért nem szeretem az ilyan nagy fürdős helyeket, mert heringeskedni utálok!!
Andy: Ezek szerint még mindig egyben! Az esti bekajálásokkal azért mostmár óvatosan! Teli gyomorral szülni még nehezebb lehet! Amúgy a vonalzódon már tegnap is ez a felirat volt! ÉS TESSÉK MENNI SZÜLNI!!!! Mert utánad én jövök!!!!
Márti: Képek a hétvégi buliról?
Táblit mindjárt küldöm, bár páran nincsenek még benne (Holka, Mágnes, Muffin.. bocs, akit kihagytam), de ha külditek az adatokat, akkor kiegészítem és küldök majd újat! A tábliban mindenki nézze át, hogy jó adatokat írtam-e.
Mi tegnap jöttünk haza Balatonról és már Bius születéséig nem is tervezzük, hogy lemegyünk. Nem nagyon bírok már utazni, mert nagyon keményedik a pocak.
Sőt, nemcsak utazni nehéz, hanem már minden nehéz. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen "nehézkes", de a fürdőkádba belépni kész tortúra, a séta nálam már csak annyit jelent, hogy vonszolom magam, mint egy csiga.... szóval már nagyon terhes vagyok!
Az én kislányom szerintem még nagyon nem akar kibújni- bár még van ideje bőven-, de úgy érzem, hogy kivárjuk a szeptember végét. Bár nem is sürgetem a dolgot, egyelőre most élvezkedem azon, ahogy tök erősen mocorog, mi is hullámzunk sokszor, amitől még a mai napig elfog a röhögés! Annyira élvezem!!
Nekem holnap lesz vérvétel, jövő héten utsó orvosi vizsgálat, kenetvétel, aztán mi is kezdjük az nst-t! Utána meg mindjárt szülünk!!!