Kukucs, Csajok!
Jujjj, nemistom hol kezdjem, kinel es mivel, kivel folytassam.
Virag, majd gyere!
Pedi, a szurasok, huhha, ez is egyre izgibb.
:) A cseppeket mar szedem, tegnap is ittam es ma is ezzel kezdtem reggel!:):) Neked van esetleg datum amikor szeretned, hogy jojjon a Babatok? Pedi, milyen babakocsitok van? Nem emlekszem, muti meg legy szi!
Kati, nem semmi, hogy megszuletett az elso februari baba!
Lehet rogton mensi utan fogant. Vegulis mindegy, Te meg nem fogsz szulni es Pedi sem!
Jujjj, ez egyre izgibb kezd azert lenni! EN VELETEK VAGYOK CSAJOK! Olyannira, hogy ma amikor megneztem a telom rogton az ugrott be, hogy nincs sms, Kati meg egyben!
Nem tudom miert ez jott igy ma Nekem pedig meg "messze" a szulesed napja.
Rita is eszemben volt ma!
Viszont Katocam, azert annyira ne vard, hogy front legyen, nehogy a dokidnak osztodnia kelljen mert 2-3 anyuka is eppen a nagy esemenyre var. A Te dokid nagyon tuti, en ugy szeretnem, ha csak Veled es Bogival foglalkozna es csak Rad figyelne! Szoval lecccike ne akarjaaamaaa` frontot! Beszeld meg Bogival a 14-i datumot! Es akkor jon majd! Hacsak font valaki bele nem szol ugy, mint Virageknal is volt ez a 14es szam.
Nika, tok ugyi vagy fogyi ugyben! Ne pityeregj csaje!:):) Ezert vagyunk, erted!:) Az anyagiak ugyis meg fognak oldodni, mas meg nem szamit csak szeressetek Apaval egymast es oruljetek a gyerkocnek, egeszseg legyen a tobbi nem szamit, le van carva la! Az, hogy szeretitek egymast es jo erzes otthon egyutt lenni ez mindennel tobbet jelent, ez toltson el Teged most boldogasaggal mert ebbol lehet magaba szivni az embernek a legtobb erot a car hetkoznapi gondokhoz. Oleles es Puszi Neked! Ja, es oke, ha Pedi valoban nem keri a cseppeket, tovabbitom Feled!
Dike, egyel csak, max. a sorozatok nezese kozben oledben levo nasiktol szabadulj meg!:):)
Majd poci fotot dobhatnal!
Nita, Ti most akkor nem vedekeztek?
Es mikorra nem varod?