Új privát üzeneted érkezett!

Pedi akárhányszor szeretnék vagány rucit Barninak vagy Máténak akkor tuti vagy horribilis az ára vagy nincs a méretükbe.......
tej:ez még Pedi az előtej.....ez nem jelent semmit hogy lesz e vagy nem lesz tejed......nekem is rengeteg előtejem volt.....aztán sajna nem volt sokáig ......de neked lesz!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ráálltam a mérlegre igaz h most ettem, de 6 és fél kilónál tartok duuurva:((((((((((((((((((((((((( ebbe beleőrülök...holnaptól azt hiszem nagyon visszaveszek a kajából!!!

KépKép
dike

Nita! Tudom, hogy ez még csak előtej, de úgy tudom, nagyban genetika is, hogy van-e az embernek teje! Na, nekem 3hónapig volt egy tejtesóm, amely időben Ő is meg én is jól laktunk! Szóval, én tutira veszem, hogy nekem lesz! Na, meg a "vonzás törvénye"! :wink: :lol:

Dike! Felejtsd el azt a mérleget, és eszedbe ne jusson kevesebbet enni. Persze, nem azt mondom, hogy folyton tömni kell magad, de igenis enni kell! Legfeljebb száműzöd az édeset, esetleg tésztákat, de egy kismaminak szénhidrátra legalább akkora szüksége van, mint a zöldségre, gyümölcsre! Ahogy Beze is írta, majd ha megszültél, ráérsz ezzel foglalkozni!

Na, én léptem aludni! Jó éjt Nektek!
pedi
Kalocsa

Dike ne foglalkozz most a kilókkal...ráérsz majd azzal szoptatás után de leghamarabb szülés után...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

képzeljétek csajok teljesen sokkhatás alatt vagyok.ird és mond 40 évem alatt soha semmit nem nyertem egy nyereményjátékon sem.ma kaptam egy emailt hogy nyertem egy teka edénykészletet.nem is emlékeztem rá de most nagyon örülök neki :) Kép

nika70
Salgótarján

Most nincs erőm írni, csak egy percre ugrottam fel ide...

Pedi, ment a mail! :D

Nika, ez szuper!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!

Majd holnap jövök. Jó éjt!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

nika: SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!! nagyon megérdemled!!!!

tegnap mi este 8 kor bealudtunk. egyszer voltam pisi, de aludtam tovább. :!: :!: :!:

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!!!!!!!!!

Nika GRATULÁLOK a nyereményedhez!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kukucs, Csajok!

Jujjj, nemistom hol kezdjem, kinel es mivel, kivel folytassam.

Virag, majd gyere!

Pedi, a szurasok, huhha, ez is egyre izgibb.:):) A cseppeket mar szedem, tegnap is ittam es ma is ezzel kezdtem reggel!:):) Neked van esetleg datum amikor szeretned, hogy jojjon a Babatok? Pedi, milyen babakocsitok van? Nem emlekszem, muti meg legy szi!

Kati, nem semmi, hogy megszuletett az elso februari baba! :shock: Lehet rogton mensi utan fogant. Vegulis mindegy, Te meg nem fogsz szulni es Pedi sem! :wink: :D Jujjj, ez egyre izgibb kezd azert lenni! EN VELETEK VAGYOK CSAJOK! Olyannira, hogy ma amikor megneztem a telom rogton az ugrott be, hogy nincs sms, Kati meg egyben! :D :lol: :wink: Nem tudom miert ez jott igy ma Nekem pedig meg "messze" a szulesed napja.
Rita is eszemben volt ma!
Viszont Katocam, azert annyira ne vard, hogy front legyen, nehogy a dokidnak osztodnia kelljen mert 2-3 anyuka is eppen a nagy esemenyre var. A Te dokid nagyon tuti, en ugy szeretnem, ha csak Veled es Bogival foglalkozna es csak Rad figyelne! Szoval lecccike ne akarjaaamaaa` frontot! Beszeld meg Bogival a 14-i datumot! Es akkor jon majd! Hacsak font valaki bele nem szol ugy, mint Virageknal is volt ez a 14es szam.

Nika, tok ugyi vagy fogyi ugyben! Ne pityeregj csaje!:):) Ezert vagyunk, erted!:) Az anyagiak ugyis meg fognak oldodni, mas meg nem szamit csak szeressetek Apaval egymast es oruljetek a gyerkocnek, egeszseg legyen a tobbi nem szamit, le van carva la! Az, hogy szeretitek egymast es jo erzes otthon egyutt lenni ez mindennel tobbet jelent, ez toltson el Teged most boldogasaggal mert ebbol lehet magaba szivni az embernek a legtobb erot a car hetkoznapi gondokhoz. Oleles es Puszi Neked! Ja, es oke, ha Pedi valoban nem keri a cseppeket, tovabbitom Feled!

Dike, egyel csak, max. a sorozatok nezese kozben oledben levo nasiktol szabadulj meg!:):) :wink: Majd poci fotot dobhatnal!

Nita, Ti most akkor nem vedekeztek? :D Es mikorra nem varod?
Vendég

Nika, gratula az edenyekhez! Tok jo, hogy Te nyerted, jo helyre ment!
Vendég

szia bogi!

apa kérte, hogy ne 10én szüljek, mert elmenne egy konferenciára ausztriába. de csak 1 napra megy. éjszaka már szülhetek. de én mondtam, akkor még nem szeretnék. leghamarabb 14-én. sokat mondogatom bogikámnak is.
képzeld az előbb át kellett öltöznöm, mert bogi csuklani kezdett és pont a hasamon volt a kakaós bögrém. persze, hogy kilöttyent. jót röhögtem magunkon. és beszéltem hozzá. ha valaki lát... :lol: :lol: :lol: :lol:
hajrá cseppek, hajrá gézu, hajrá, bogárka!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Bogi nem védekezünk........pirinek 30-án kell meg jönnie!!!!!!!!!! :wink: :roll:

Kati Bogija.......rugd csak anya pociját:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vagyunk am itt Bogik egy paran!:):) Kati, jo lehetett ez a kakaos sztori! :lol: :lol: :lol: Jol elvagy Te is, nem kell felteni! :lol: :lol:
Sztem 10en nem fogsz szulni csak majd joval utana! Megerzes! DE Te miert voltal most vv-n?? Ennyi idosen mit neznek?

Nita, akkor hajra!! :D :D :D En is 30korul nem varom de meg fog jonni sajnos.
Vendég

szerintem még nekem is............. :roll: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita: köszi, jóbarát vagy!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

bogi: általános vérkép, meg fogalmam sincs mit néztek még. ma délután lesz meg az eredmény. ha valami nem jó, akkor a védőnő felhív. holnap megyek kozmetikushoz és majd bemegyek, elhozom a papírt, hogy jövő héten vihessem a dokimnak is.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati tudom :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak beköszönök, igazából nem tudok mit írni... egy kicsit bedepiztem ettől a hülye ködös hideg időtől meg attól, hogy megint tejmentésre van szükség. Félek, hogy nem fog menni a szopiztatás... mármint az, hogy 6 hónapos koráig csak anyatejet kapjon az Úrfi. Tudom, hogy nem dől össze a világ, ha szükség van egy kis tápira is, de most valahogy úgy érzem, hogy DE IGEN, ÖSSZEDŐL... na, szóval talán értitek mit gagyarászok itt.

Puszi Nektek!

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág meg tudod menteni a tejcsit mint a multkor is:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

CsillagomViraga! Ugy egyebkent normal esetben nem most lenne a mensid vagy pe-d? Esetleg nem ezert vagy zizike+az idojaras? Csak kerdem. :cry: :cry: Vagy mittomen nem most jon ki rajtad a szules, a terhesseggel jart aggodalmak vagy valami hasonlo? En valami ilyesmire gondolnek Te kis eletvidam, tundermanoTE! Puszillak!
Vendég

Csatlakozom Nitahoz! Csak ez az elobb lemaradt!
Vendég

NIta, Bogi, olyan Drágák vagytok! Köszi!
Igazából a karácsony utáni apadás valószínűleg amiatt volt, hogy éreztem, hogy elkezd dolgozni a testem. Tuti, hogy hormonális változás állt a háttérben. Akkor nem részleteztem Nektek, de pont azokban a napokban kezdett újra normál váladék termelődni ott bent, már nem voltam olyan száraz... meg jött egy-két világosabb folt is a tisztaságira. Akkor azt hittem, hogy meg fog jönni, de nem.
Most meg ugye a h@lye fejemmel bekavartam a hormonbogyóval, szedtem 8 napig, aztán pecsételni kezdtem tőle (ez a mellékhatása...), aztán abbahagytam és még pár napig jött egy kis vér. Biztos, hogy ez most a ludas a dologban.
Meg amúgy fáradt is vagyok meg egyre jobban zavar, hogy nem csinálhatom azt amit szeretnék, nem ehetem azt amit szeretnék, nem tornázhatok és egyebek... ez a szürke ködös idő meg még rátett egy lapáttal az amúgy is sz@r hangulatomra.
Ja, és még tegnap lett meg a szülés utáni dokis kontroll alatt levett rákszűrésem eredménye, ami ugyan jó lett (P2), de visszahívtak fél év múlva kontrollra. Szóval valami azért mégsem tökéletes, de azt persze nem mondták meg, hogy mi. Hát emiatt is aggódósra vettem a figurát.

Jól kipanaszkodtam magam... bocsi, ha valakinek elvettem a jó kedvét.

Kép

Kép
csillagvirág14

NIKAAAAA!! HELP MEEEE!! SEGITSSSSSSCCCCSSSSSS!! APA SEGICCCSEN MAR LEGYEN SZIVES!
Adnek Neki egy kis melot igy fejben es szavakban kozvetitseN mar Feled de az meg jobb ha O potyogi be:) igy addig is dolgozik, mariMt munkaval foglalkozik es hatha jobb kedve lesz! Lenne egy kerdesem.
Miert van az, hogy az uj, 3 honapja beepitett nyilaszaroink szarok?? Minden reggel total vizes az ablak, 1 honapja lakunk itt de mar peneszedek korbe az ablak mellett a falon, sot az ablak tokokon is megjelentek a peneszek, a fal a tok mellet csurom viz, innen is folyik le a parkanyra a viz, ilyen szinten paras es szo szerint viiiiiz all a belso ablakparnyainkon minden aldott reggel es mar rohadtul de unom. En anno, 6 eve, dolgoztam otthon nyilaszaros cegnel irodan, en vettem fel a megrendeleseket az ugyfeltol es adtam nekik tanacsot es arajanlatot stb. es annyi ragadt ram a beepito kollegaktol, hogy akkor parasodik be, ha rosszul van beepitve. Ha jol emlekszem. DE mi a fene lehet az ablakainkkal, hogy ennyire rossszul vannak beepitve, katasztrofa, vizcseppek vannak az ablakon, folyik le az ablakuvegrol a viz. Vagy jobban kellene futenunk? De akkor megdoglunk, erted! Most felkapcsoltam a futotesteket, kapok is majd pofamra, hogy nappali aramot ezerrel dongetek de kivancsi voltam es igy ha iszonyat meleg van bent, igy mar tisztulnak az uvegek. De 28 fok van bent, ez durva. Ez igy nem mehet. Apatol kerdezz mar ra, legy szi! Olvassa mar ezt el amit irtam ha van kedve es adjon legyen szives valami tanacsot, otletet ha tud, hogy mi a sz.rt csinaljunk mert kivagyok mar jelen helyzettol. Sajnos tartom valoszinunek, hogy szarul vannak beepitve, levegos vagy hasonlo. Es amikor az ablakok ele allok akkor lent erzem, hogy jon be a hideg. Sztem ahol a parkany csatlakozik a pakanyfogadohoz, ott basztak el valamit de ez csak tipp, csak itt erzem, hogy dol be a kinti hideg! Ja, es fontos, hogy tudja Apa, hogy minden ablakba benne van a szellozteto amit ha kinyitok csak bent lesz hidegebb mert jo nagy a szellozteto kb. 25 centi de ettol sem jobb a helyzet. Apat legyszi interjuvold mar meg! Nagyon KOSZONOM!
Vendég

Meg még Gergőci holnap kap 2 oltást. Tudom, hogy nem lesz tőle baja, max egy kis láz, de azért Anyából vagyok...

Kép

Kép
csillagvirág14

Virag, ne vedd aggodosra a figurat, nincs baj! Pusztan Rad neznek, ennyi! Ennek orulj! A P2 tok jo, ha gond lenne, nem P2 lenne, ha meg mas valami is lenne, kizart, hogy ne irjanak fel tabit vagy kupot vagy akarmit. En 1 evig mentem at herce-hurcakon szoval ha P2 es nem hivnak most be, hogy valamit talaltak akkor nincsen semmi, pusztan a 2 szules+az eveid szama miatt kell menned. Nyugi! Tokeletes ott bent minden!
Vendég

Ne stumpfold fol magad ViragomViraga, ha lazas lesz ezt nem tudod elkerulni de ha raaggodsz ezt megerzi es az nem jo! ES egyebkent kis csucsori szaju kis Gergoci stramm kislegeny, Te pedig figyelmes es korultekinto Anyuka vagy, minden rendben lesz! A rossz kedved kialszod holnapra mert bogi kerianyu kuldi a pozitiv enerdzsit!
Vendég

Virág szerintem nincs gond a rákszűréssel mert ha a legkissebb gyanu is felmerül KÖTELESEK téged tájékoztatni!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Viragom, a servet is, hogy elvarazsolta Gergoci! Nagyobb asz, mint Copperfield! Nehogyma` aszidd, hogy egy oltas Gergocinek barmit is jelent! O a servet is eltuntette!! O nem akarki am! Az oltast meg sem erzi, rezzeni sem fog es hihetetlen jol fog ra reagalni! En, tudom, en vagyok a Tiszteletbeli Keresztanyukaja!
Vendég

Viragom, kuldjek Neked napsutest?? Lefotoztam, itt ugyanis vakit a nap! Es kapnal vele egyutt egy hangyanyi konyha reszletet az uj lakasbol. Nem nagy cucc a konyha sem de megmutizom ha akarod. Naaaaa??? Hmmmm?? Vagy most nem vagy rahangolva? Akkor nem kudok! :wink: :D
Vendég

Csajok, kinek, mikor jott meg szules utan eloszor mensi? Kepzeljetek van egy lany akinek az elso baba utan azonnal, egy honap sem maradt ki, verezgetett ugye szules utan es aztan huppp, meg is jott piri. A masodik baba utan aki most 3. honapos pedig mar most meg is jott Neki. A ket gyerek kozott nincs sok ido.
Vendég

Naaaaa, irjon mar valaki? Vagy csak en vagyok itten? Akkkor en is lepek!
Vendég

le ne lééépj, írok!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok,
Olvasgatok, de nagyon nem jó passzban....rohadtul átérzem virág a depidet, én is teljesen magam alatt vagyok, ezért nem is jövök nyivákolni. Marci egész éjjel hányt, lázas, úgy sajnálom....így a nagyot el kellett az apjához vinnem, nehogy beteg legyen, mert hétfőn műtét....közben pénteken vizsga, mert a hétfőit passzoltam....elég nehéz úgy felszállni a büdös emberek közé a buszra, mikor még a parfümtől is széthányom az agyam. Szóval legszívesebben felszívódnék az éterben. Iszonyat ingerültté tesz ez a tehetetlenség, ha egymagam lennék csak így terhesen, iskola nélkül, akkor is nehezen bírnám a helyzetet, amikor feküdni sem jó. De itt van 2 gyerek, háztartás, egyetem, kb senki nem érzi át a helyzetem, mit élek meg....és nagyon mérges vagyok az egész világra!
Szóval ha jobb passzban leszek, jövök, addig maradok a háttérben.
Utoljára akkor éreztem magam így amikor szoptatás alatt kövér disznó voltam.....pedig most még dagadt sem vagyok. MÉG
chamomilla
Pécs

Vagyok azert, nem leptem le teljesen csak fozok is. DE irjal, varom! hihi
Vendég

SZIASZTOK CSAJOK,BOCSIKA HOGY EDDIG NEM ÍRTAM...NEM VOLTAM JÓL:(

HÉTFŐTŐL MEG VISSZA KELL MENNEM MELÓZNI,ÚGYHOGY PÁR HÓNAPIG MEGINT NEM NAGYON TUDOK JÖNNI,MAX OLVASOK,MEG LEÍROM AZ EREDMÉNYEIMET...

SZUPER CUCCOKAT VETTETEK/KAPTATOK A BABÓCÁKNAK:D
ÉS HA JÓL LÁTOM MINDENKINEK SZUPER JÓK AZ EREDMÉNYEIK!!!!A DEPISEKNEK KÜLDÖM A LELKITÁMASZ RÉSZEMET,A HŐSKÖDŐKNEK MEG A POPÓRÚGÁSI RÉSZEMET!!!!

MINDENKI VIGYÁZZON MAGUKRA :lol:

Kép

EZ PEDIG A POCAKFOTÓ,AHOGY ÍGÉRTEM.

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

sziasztok lányok :)

pedi

nekem pl egyáltalán nem volt előtejem,semmi.azthittem itt nem lessz tej tuti.császár után is 2 napig semmi,elkeseredtem nagyon.3.nap kezdett lenni mert szopizott a pici 120ml,aztán másnap már jöhettünk haza,és élesben ment a dolog,igaz evett a pici oránként,de elég volt neki.7.én jöttünk haza és tegnapi mérés szerint 480grammot hizott.

Anyukám csodálkozott is h nincs előtejem mert a végén már kell lennie.neki mindig volt,meg tudott fejni is bőven.én nem tudok fejni mert annyi nincs,csak annyi amennyi a picinek elég.De elégedett vagyok,csak tartson ki jó sokáig.

Kép

Kép

KépKép
bettike83

virágunk!!!! annyira sajnálom a rossz kedvedet! tutira minden összejátszik és azért van ez most így. a tejcsi miatt ne aggódj! egyébként most nekem is ez van bennem a legtöbbet, hogy nincs előtejem, remélem tényleg lesz tekjem. de már készítem magam, ha tápis lesz, akkor is fel fog nőni és okos, ügyes kiscsajszika lesz! :wink:

bogi: igaz nem engem kérdeztél, de mi is ezeket a bajokat éljük az ablakainkkal. egyik reggel is a szőnyegre folyt a hálóban a párkányról a víz. totálisan bepárásodik.
az öcsémék építették be. az tutira jó-ezzel foglalkozik. addig, amíg ősszel bele nem tette a szigetelő gumikat semmi baj nem volt. aztán decemberben elkezdtünk penészedni is. ekkor kiszedte az alsó réteg gumit, mert túl jól zártak az ablakok. és vettünk egy nagy teljesítményű páraösszegyűjtőt. napi 4-5 decit szed össze egy-egy szobából. :shock: :shock: :shock:
nálunk gíanús, hogy az új ház miatt van. pedig 2009-ben lett belül bepucolva és csak 2010aug-ban költöztünk bele.
most fűtünk mi is ezerrel. és sokat javult. penészünk már nincs egyáltakán. kopp-kopp. használtuk rá a savo nevű szert, de csak finoman, amikor én nem voltam otthon, mert elég erős. először megpróbáltam csak ecetes vízzel takarítani, de nem volt elég.

Kép

Kép
@ka(ti)

A legkényelmesebb dolog a tápszeres etetés, és elmondanám a nők 99% igenis tudna szoptatni, csak stresszel rajta, így nincs elég teje tényleg....ez tény. Jön egy kis pótlás, minél kevesebb inger éri a mellett, ergo nem termelődik elég tej. HA nem szoptatsz, simán azt ehetsz amit akarsz, oda mész ahova akarsz, tornázhatsz, fogyókúrázhatsz, gyerek is jobban alszik éjszaka, és azt mondják az okosok az iskolában, nem bizonyított, hogy egészségesebb az anyatejes baba. DE AZ ANYAI ÖSZTÖN kialakításáért a prolaktin hormon a felelős. Én álltam mindkét oldalon és tudom miről beszélek. Na ennyit az okoskodásról. tényleg húztam
chamomilla
Pécs

betti: szuper, hogy itt vagy te is! még egyszer gratulálok! olvasgatom a naplódat és tudom, hogy jól vagytok. örülök nagyon neki! gyönyörűséges, formás a kis ferike!!!

majga: vettem a seggberugit, köszi. két napja pihizek. tegnap szó szerint semmit nem csináltam. még kaját is rendeltünk. ma már főztem, meg mostam egy adagot, meg pakolásztam a kórházi táskámba, de most pihenek.
szééép a pocakod! gyerkőcök örülnek a kistesónak?

cham: fel a fejjel! kitartás! fiacskádnak jobbulást! gyere és hozzál jókedvet. puszillak!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Bogi nekem Máté után kb 2 vagy 3 hónap után jött meg....barninál 6 hét után....

Cham tényleg nem tudom átérezni a helyzeted de nagyon nagyon ölellek!!!!!!!!!
kitartás!!!!!!!

Majga szépen nő a pocakod!!!:):)

Betti pont most néztem a képeket a blogon:):)
gyönyörű baba Ferike:):)

penész:nálunk is penészedett a szob alalja körbe!!!!!!
anyós lent nem fűti a nappalit így alulról kapta a szoba a hideget...de most le lett laminált padlózva és alá ilyen izét raktunk /amivel a házakat szigetelik/..így úgy néz ki.kop...kop...kop...megállt a penészedés!!!!!
az ablakok nekünk se jók de most nem cseréljük ki....jön be ott a hideg kicsit...főleg ha orkán erejű a szél akkor érezni.....de legalább nincs penész....de ha lesz pénz kicseréljük.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bocsi Katocam, megsem jovok, megjott Apa es ilyenkor nalunk dumaparti van ami majd egyszercsak veget er. +fozok, majd olvasok! Puszi!
Vendég

bogi: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
na jó, gézukának megbocsájtva!

Kép

Kép
@ka(ti)

köszönöm lányok :)

kati

neked még meg sem köszöntem h hoztad a hireket :) köszönöm szépen és neharagudj hnem irtam vissza,de teljesen elvoltam havazva,minden mozdulat fájt,kellett volna a tel töltő de egyszerűen nem volt lelkierőm benyulni érte a szekrénybe,párom meg csak pár percre jöhetett,nem engedtek be senkit.szoval bocs :)

KépKép
bettike83

betti: nehogy bocsánatot kérj!!!! örülök, hogy én hozhattam a hírt és sejtem, hogy nem könnyű!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)

még az volt a szerencse h mindent odakészitettem a kis szekrénybe,mert napokig semmitnem tudtam csinálni,max létezni.

hálóing nem kellett mert tökéletes volt a kórházi

KépKép
bettike83

cham! Marcinak sok gyógypuszi!fel a fejjel drága át fogsz esni a holtponton. elején én is depis voltam, na meg tegnap is egy kicsit! nagyon erős csaj vagy!

virágom! ne légy depis, találj ki valami programot!Gergő stramm kis srác,nem lesz gond!

majga! jajj de szép pocid van már!

Bettike! gyönyörű kisbaba Ferike!!!

most néztem meg a babák c. filmet.....nem nagy szám. tegnap este éreztem egy összerezzenést a hasamba úgy megijedtem,meg az előbb 3 kisrugást talán....:)

mindjárt tornázom egy kismama dvd-re mivel kiderült h nem ma lesz a kismamatorna, hanem jövő hét szerdán.

KépKép
dike

dike: szuper, hogy megmozdult, vagyis, hogy érezted. én is pont 18+1 voltam, amikor az első rúgást éreztem. gratulálok!!!
jó tornázást.
a babák dvd nekem is megvan. ez az, amikor négy földrészről követik nyomon a babák fejlődését, születését?

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Nika:de jóóóó :D gratulálok a nyereményedhez :wink:

Dike:dobd ki a mérleget,és ne idegesítsd magad a kilókon,nem érdemes :!:

Kati:jó lehetett a kakaós sztori,megnéztem volna :wink: Tuti jót nevettem volna :lol:

Betti:jó hogy jöttél :D gyönyörű a babátok,annyira kis formás :D

Virág:sajnálom én is a rossz kedvedet,küldök neked sok pozitív energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D
Nita: én is úgy vagyok,hogy ha látok tök vagány ruhát Tominak,akkor vagy nincs a méretében vagy drága :!:

Majga:szép a pocid,nagyon csini vagy :wink:
Vendég

Dike:de jó,hogy érezted a babátokat :D

Pedi:ez az előtej nekem is van,van mikor napokig semmi,aztán elönt :D Volt olyan,hogy pólóban voltam,és éreztem ahogy folyik végig a hasamon :D

Azthiszem senkit nem hagytam ki a szórásból! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csillag! Én is azt mondom, hogy ez átmeneti állapot! Egy kicsit nekem is melankolikusabb a hangulatom, mint szokott, sőt ma még bőgtem is. Tuti ez a hülye idő. Ami a tejcsit illeti, az is meg fog oldódni!

Bettike! Még egyszer gratula nektek. Szépen növöget akkor Ferike, és nagyon szép kisbabó!

Bog! Én annyit kértem az én picurkámtól, hogy lehetőleg március 1-je előtt, ne jöjjön. Utána már mindegy! Jaj, a kocsival már a múltkorról adós vagyok. Mindjárt belinkelem.
http://www.blackcomp.hu/krasnal/polaris/polaris0401.jpg Mózes
http://www.blackcomp.hu/krasnal/polaris/polaris0403.jpg Sport
Rá lehet tenni a hordozót is, de arról nincs kép.
Jó dumcsipartyt a Te Gézuddal!

Nika! Hurrá edénykészlet! Látod, minden nap jön vmi, ami megvidámítja az embert!

Cham! Sajnálom, hogy rosszul vagy! Jobbulást Nektek! Amit a szopiról írtál, azzal egyet kell értsek!

Kati! Nem szabad arra gondolni, hogy nem lesz tejed, mert akkor azt fogod bevonzani! Készülj teával, és vegyél Utrica Urens homeós bogyót! A többit meg megoldja a természet! :wink: Persze attól még egyet értek azzal, hogy tápszerrel ugyanolyan tökéletes lesz a kis Bogika, de a kapcsolat, amit a szoptatás adhat, az szerintem nagyon fontos lehet! Szóval, lesz tejcsid és kész!

Majga! Nagyon szép pocid van, látszik, hogy már a 3.baba. Vagy a többivel is ekkora volt ennyi idősen? Most már jobban vagy? Remélem, igen!

Dike! Látod, látod, csak bejött a 18.hét! Örülök Neki, hogy végre neked is jelzett a Te kis Árminod! :wink:

Én ma főztem, anyósék itt voltak ebédelni. Utána elmentem masszőrhöz, bevásárolni, és ma már semmit nem csinálok. Csak pihi, ja meg még indítok egy mosást-de az semmi!
Olyan jól esnek ezek a du-i semmitevések. Megmondom őszintén, ilyenkor már annyira nem is vagyok toppon. Meg aztán kihasználom ezt a kis időt, és tényleg pihizek, amíg lehet! (Csak a savam húzna már el a fenébe! :evil: )
pedi
Kalocsa

Pedi:ezzel én is így vagyok, hogy jók ezek a délutáni pihenések,hogy nem csinálok úgy semmit!
Most kell pihenni,kikell használni az időt mert pár hét és nem lesz rá lehetősége az ember lányának :D
Sajnálom a savadat :!:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?