Sziasztok!
Nyuszifül!
Az jó tünetnek számít,hogy két napja szinte folyamatosan nevetőrohamot kapok?Annyira jó a kedvem.Olvasgattam a Dévais topicot,és már nem bírtam ki,hogy ne írjak nekik.
Én viszont volt,hogy a saját számomat felejtettem el,amikor telefonba be kellett diktálnom,elkezdtem egész más számokat mondani.Éreztem,hogy valami nem stimmel,nem hangzik ismerősen,de azért mondtam.A kolleganőm mellettem állt,és kézzel-lábbal mutogatott,hogy "nem"!
A múltkor meg a céges autót tankolom,és a kártyának a kódját akartam ütni(persze hetente tankolok 2,5 éve u.a. a kód),és nem jutott eszembe.De azért elkezdtem valamit ütni,bár tudtam,ez biztos nem az.Szólt is a srác,hogy hibás kód.
De ezek még a beülti elött voltak,most aztán rendesen aggódom,hogy ilyen kórelőzménnyel mi vár rám
Csibe!
Jól teszed,hogy informálodsz mindenfelé,hidd el,hogy az első időkben,amig nem kezdődött el semmi vizsgálat,volt,hogy sírógörcsöt kaptam az autóban,munka közben,és fél órát csak álltam az üzlet elött,ahova be kellett mennem,és azon gondolkoztam,hogy miért pont velünk?????????
Aztán ez elmúlt.Ahogy elmentünk az első konzultációra,már mindig csak a következő vizsgálatokra,meg a következő időpontra tudtam koncentrálni,és teljesen megnyugodtam.Bár utána is ott volt,hogy mi lesz,ha nem lesz elég petesejt,vagy nem lesz egy spermium se,de már sokkal jobban viseltem a várakozást meg a bizonytalanságot is.Valószínű azért,mert éreztem,hogy jó kezekben vagyunk.
Jeni!
Sajnálom,hogy beteg lettél,gyógyulj meg mihamarabb!
Én már hallottam olyat is,hogy valaki meg akarta venni előre a gyógyszereit,injekcióit a következő lombikhoz,ami csak nyáron lesz,de az orvosa lebeszélte,mert felröppent olyan hír is,hogy amikor 2-re csökkentik majd a támogatot lombikot,akkor 85 vagy 90%-ra emelik a stimuláló szerek támogatottságát.
Azért sose add fel,ki tudja mikor nyilik lehetőségetek!