Új privát üzeneted érkezett!

Nati:
sajnálom, hogy nem sikerültek a terveid, pedig olyan jó lett volna :cry: :cry: :cry: De reméljük kárpótól a kis Fanni! :wink:

Pumi:
Ezekszerint neked a napkban van, volt, vagy lesz a szülinapod????
Akárhogy is van BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED! :lol: :lol:

Erika:
de jó, hogy ennyit kirándulhattok! :lol:

Kisvirág:
köszi Huni nevében.Csak most vasárnap tartjuk a bulit neki, kicsit eltolódott, de hát nyár van és ilyenkor mindenki kirándul... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hello lányok! :lol:

Szóval...

Telefonszám ügyben van egy javaslatom.
Nekünk a másik topicban van egy "szupertitkos" ( 8) ) táblánk, amiben benne vannak a nevek, telefonszámok, e-mail címek, hogy értesítsük egymást, ha valami van. Ha gondoljátok, csinálhatnánk itt is egy ilyet. Ha elküldenétek nekem ezeket az adatokat, akkor ezt beteszem egy excel táblába és az általatok megadott e-mail címekre elküldöm, így mindenkinek meglenne. Vélemény? :?:
Vendég

Szerintem szupi ötlet, én már küldöm is! :wink:

Pumi
pamukli

Bejci:
ragyogó ötlet!
Akkor én már csak az e-mail cimem kell küldjem :wink:

Tegnap párom azt ecsetelgette, hogy milyen jó lenne Anett mellé még egy tesó, hogy legyen játszótársa, mert olyan jó igy, hogy a fiuk mivel kicsi a korkülömbség köztük, nagyon jól elvannak egymással és akkor igy lenne Anettel is.... Mondom neki állj meg, még meg sem született a lányod, te már tervezed a következőt.. :shock: :o

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Cuki vagy! Szombaton lesz!
pamukli

Ja, azt elfelejtettem, hogy ez NEM CSAK A JELENLEG BABÁSOKRA vonatkozik, mivel mindenki, akinek még nincs pocaklakója, az hamarosan BABÁSODIK!!! (Lilla, Jenny, ANda, Pumi)!!

Más:

Nati: Pumi tök jót írt!!! Már nekem is megfordult a fejemben, -amikor először olvastam, hogy már hetek óta depis vagy- , hogy milyen jó hangulatú hsz-id voltak amikor még csak vártad, hogy legyen egy kis Töki a pocakodban. Néha kiakadtál ugyan, de alapvetően tartottad mindenkiben a lelket és mindig + volt a hozzáállásod! Nagyon jó ötlet, hogy olvasd vissza, miket írtál régen, mert egész máshogy fogod látni a világot! Megkaptad azt, amire pár hónappal ezelőtt a legjobban vágytál! Ezt meg kell becsülni és ki kell élvezni a várandósságod minden percét, mert nagyon hamar elszáll a 40 hét. Utána nem fog mocorogni a pocakodban FAnni, nem tudsz vele úgy beszélgetni, mint ezekben az időkben.... ÉS ami a legfontosabb, sosem vagy egyedül, mert ő mindig ott van Veled, és érzi a Te hangulataidat! Úgyhogy próbálj meg valahogy olyan elfoglaltságot találni, amitől jobb kedvű leszel, mert ez se neked, se Fanninak nem jó! SZóval HAJRÁ!!!! :) :) Hajdúszoboszlót sajnálom, de még ne mondjatok le róla teljesen, az én vírusom 1-2 napig tartott. Remélem párodon is hamar átszalad ez a fránya betegség!

Pumi: Köszi, de hidd el, elég bálna vagyok, csak mindig a legjobb képet teszem fel :oops: és természetesen fej nélkül! :)

Viri: Nektek meg annyira örülök!!!!!! Ígérd meg, hogy nagyon vigyázol Magatokra!!! Olyan szuper, áprilisi lesz a babód! Én is áprilisi vagyok! :lol:

Magdolnám: Irigy-irigy már most azért a -22 kg-ért! De Te nem is híztál annyit a terhesség alatt, nem?

Márti: Majd a buliról kérünk ám képeket Thomas-fan barátainkról!!! :wink:
Vendég

Az igen, a férjed nem kispályás... Asszem anyósod haj kihullana, ha ezt a fia szájából hallotta volna! :lol:
pamukli

Pumi, megkaptam, Márti küldheted Te is, aztán hétvégére, ha beérkezik mindenkitől, akkor körbeküldöm az e-mail címekre.

Csajok! Mi9 van ANdival???? :shock: :shock: Csak nem szül????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Bejci:
küldtem :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

bejci!

nagyon aranyos vagy, jól esett hogy hiányoltál!!!!
nem szülök még, polcolok, mert iszonyú elefáni a lábam, és tegnap az orvos ezt javasolta.....
holnap megyünk nstre megint, de Vivvien babóm rengeteget mocorog. reggel is délelőtt is, hullámzik a hasam.... úgyhogy szerintem tuti kihúzom még egy darabig. iszom a napi 2*2dl málnalevelet, ma már a hátamba is nyilalt, és a méhembe is, biztosan már jósló fájások.... ideje volt:)

és Holka beelőz, de teljesen mindegy, csak egészségesek legyenek a babáink

Holka!
nagyon drukk!!

Kép
andyfekete

Ajjaj Pumi! Egyszer elkell szóljam magam neki :wink: Sőt még azt is mondta a párom, hogy ő 5 gyereket szeretne, de ezt én döntöm el, mennyire birom....Hát én egyelőre megvagyok a 3 -eléggel, aztán majd látjuk :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ok. Bejci! Majd csinálunk képeket, és teszek fel. :wink: Habár nagy buli nem lesz, csak szűk családi...

Szia Andy!
én is hiányoltalak, csak a szita agyamból mindig kimegy mit is akarok irni... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka miatt néztem be.

HAJRÁÁÁ TUTI MÁR A SZÜLŐSZOBÁN VAGY ;) MILLIÓ DRUKKK!!!

Most nem írok másnak, este jövök, mert most megyünk kertibulizni :)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri, Bejci ment pü!

Pumi
pamukli

Köszi lányok!
Igaz most nem voltam e miatt depis, csak aggaszt amikor páromat így betegen látom.
És mindennél (na jótalán nem) jobban örülök, hogy itt van Fanni veünk, csak most olyan sok minden gáz van körülöttünk. Azt hiszem e miatt is vagyok néha ilyen rossz hangulatban. Tudjátok, hogy még a szüleimmel élünk és egy darabig (6-7 év) itt is maradunk, hacsak nem romlik tovább közöttünk a hangulat. Tudom ők is feszültek, mert szeretnék ha költöznénk fel a lakásba, de ezzel nem csak ők vannak így.
Mindig nagy veszekedések vannak és én mindig e miatt bőgök. Nem akarom azt érezni, hogy kár volt az egészbe belevágni és inkább vettünk volna egy hobbit ennyi pénzért. Szerintem jó helyen leszünk, csak fel kell végre költöznünk és meg kell nyugodnunk.
Most megyek egy kicsit pihenni, mert el vagyok fáradva. lehordtam a konyhabútort a pincébe, de legalább a dühöm és elkeseredésem egy részét kimozogtam talán.

Bejci
Küldöm az adatokat!

Kép
Kép
nati80

Nati:
vigyázz a cipeléssel!!! Gondolom nem akarod hamarabb megszülni Fanni babát! :lol: Elég elkeseritő, hogy ilyen helyzetek alakulnak ki, halvány sejtelmem van, min mehetsz most keresztül de én hiszem, hogy te egy erős lány vagy és túl teszed magad ezeken a problémákon!
Kitartást!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hello lányok!

FRISS -még meleg :wink: - SMS HOLKÁTÓL:

Ma 13.19-kor megszületett a mi kis Emmánk! 2910 gr és 52 cm. Könnyű és csodálatos szülés volt. Puszi
Vendég

Hatalmas Gratula Holkáéknak!

Sok tejcit, jó egészséget és minden jót kívánok!!!
Vendég

HOLKA!!!
Nagyon-nagyon sok örömöt kívánok nektek!!! Gratulálok!!!

Márti
Privi ment!

Kép
Kép
nati80

Köszi Bejci, erre vártam mostanáig! Mindegyre bekukucsáltam, hogy lássam mikor jön a jó hir!!! :lol: :lol: :lol:

HURRÁÁÁ!!! :lol: :lol:

Kép

Holka! Gratulálok! Méga pocaklakóm is tombol itt a kuckójában örömében! :lol: Kivánok sok sok boldogságot és sok tejcit a kis Emmának!
Várjuk az élménybeszámolót!

Bejci:
ha irsz Holkának mond meg GRATULÁLUNK!!! És gondolunk rájuk oskat! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Már meg is írtam a gratulációt a ti nevetekben is! :wink:
Vendég

Köszi Bejci! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jujj milyen jó hírekre értünk haza.

Holka
GRATULÁLOK!!!!!!
Nagyon sok boldogságot, és sok tejcit kívánok!!!
p__lilla

Holka!
Tegnap éreztem hogy meg fog szülni!
dejó!

gratula! és hogy aug 20-bejött, te is boszi vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sok tejcit kívánok nektek!

nálunk még nagy a mocorgás, van még helye bőven, vagy csak ilyen mozgága lesz. holnap majd jövök nst eredményekkel!

szép estét mindenkinek!

Kép
andyfekete

fog=fogsz

Kép
andyfekete

Kép Megszülettem...
Kép :)
Kép második nap...

Kép
Kép
odri

Holka:
Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a Picihez :) !!!!!!!

Kép
Kép
odri

Holka: Szívből gratulálok!!!!!!!!!!

Pumi
pamukli

ODRI
Jaj, de édes Lili baba. Gratulálok hozzá. Aztán tegyél fel ám többször is képet, hogy láthassuk hogyan fejlődik.
p__lilla

Odri, Holka, nagy gratula a pici babákhoz!!!

Kép

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Odri:
de aranyos a kis Lili baba! Megzabálom! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka: hatalmas gratula nektek!!! Éljen az ünnepi Emma!!! Sok egészséget, boldogságot nektek!!!

Odri: csudaszép a kis Lili baba. Ha tudsz gyere és mesélj hogy milyen volt a szülés és hogy telnek az első napok?

Kép Kép
kisvirág_30

Holka! Szívből gratulálok!
Odri, milyen szép kiscsaj :)

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... ikk=SB_213 :lol: :lol:

voltam gyerekorvosnál, mert tegnap csucsok csúcsát éltük át a hasfájás miatt. Azt hiszem mindenki el tudjaa kképzelni, hogy ha már én is vele sírtam és azon gondolkodtam, hogy ügyeletre menjek e... Hála égnek helyettesítés volt. Mondtam a nőnek hogy nagyon szeretnénk tápszert váltani, mert ez katasztrófa... azt mondja, hogy nem szeretne változtatni azon, amit a kolleganője javasolt :shock: mondtam neki, hogy értse már meg, hogy ez így nem mehet tovább. Az nem kifejezés hogy kínlódik! Erre nagy nehezen írt. Azt mondta, ha hétfőig nem javul az állapota, akkor menjünk vissza. Ja de akkor már nem ő lesz, hanem a saját dr :shock: :shock: :shock: wháááááááá! Úgyhogy most csodát várok!
magdolnam

Magdolnam:
el tudom képzelni min mehetsz keresztül. :cry: Mehettek...mert a kis Lizát is megviseli ez az állapot biztosan. Mi is igy voltunk Robival. Eleinte kevesebbet sirt, aztán mind többet-többet, a végén már sugárban hányta ki a tápszert amit adtunk...Görcsölt, éjjeleket nem aludtunk..Mondtam páromnak, szerintem tejcukorallergiája van.Kinevetett, azt mondta mindenért parázok.... :cry: és végül valahogy meggyőztem, hogy vegyünk más tejpórt, próbáljuk meg azzal, hát vettünk is laktóznélküli tejpórt és mintha kicserélték volna megszüntek a görcsök, a hányás...Végül a dr.-nő is megerősitette, hogy laktózérzékeny és mai napig ha tul sok tejterméket iszik akkor előáll.Megy a hasa, görcsöl stb... De elnövi, reméljük... :wink:
Hátha nektek is a tejpor váltás segitene? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Nati: hogy van a párod? Azért óvatosan a cipekedéssel!

Pumi: privi ment. Azért pihizz is a Balcsin ;)

Márti: jófej a férjed :lol:

Bejci: ígérem vigyázok magunkra :) Írom privibe az adatokat.

Andy: nemsoká itt a te időd ;) Nemsoká megérkezik a kis Vivi is ;) Nst-n mi volt?

Magdolnam: részvét a hasfájás miatt. Egy tápszerváltás tényleg jó lehet. Most melyiket kapta?

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Holka:
Isten hozta Emma babát! Nagyon sok egészséget, boldogságot, és erőt kívánok nektek!

Magdolnám:
Sajnálom, hogy Lizus hasfájós lett! Remélem mihamarabb rendeződik a helyzet! Sok-sok gyógypuszit küldök!

Jelentem én is megkezdtem éves rendes (jól megérdemelt Very Happy) szabadságomat!
Jelenleg úgy gondolom, hogy a kedves munkatársaim, főleg HP forrnak a dühtől, mert kb. ké A4-es oldalt írtam tele nekik, hogy mit kell megcsinálniuk amíg nem vagyok! :lol:

Tegnap a nővéremnél voltunk Szentendrén. Nagyon jó volt! Sütögettünk (isteni lett! :D) jókat beszélgettünk, és újra raktam a számítógépét, mert kész KO. volt!
Aztán haza felé jövet egy picit néztünk a tűzijátékból, aztán spuri haza.
Mostan a szokásos női teendők várnak rám, mint a mosás, takarítás és főzés, de inkább ez, mint, hogy bent legyek az irodában! :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

Holka!!
Gratulálunk!!! :) :)
De jó! összejött a vágyad! Megvan március 15 és aug. 20. is!!!!!!! :lol:

Odri!
nagyon szép a bébitek!!

Bejci!
Küldöm....

D.

Kép

Kép
ditta76

lányok!!!!!!!!! Kicserélték Lizát!!!!!!!!!! Bár még nem akarom elszólni magamat, de seeeeeeeeeeemmi hiszti, bocsánat, sírás nem volt! Gyönyörűen alukált!!!! Bebát kaptuk HA-sat :D Nagyon bízom benne, hogy hosszútávon be fog válni!

Anyós milyen jó fej!!!! Vesz neki bébikompot. Most nézegettem és rohadt drágák!
magdolnam

Magdolnám:
Ezek nagyon jó hírek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81

Odri
gyönyörű a kis Lili, és amennyire én ki tudom a fényképekből venni, nagyon az apukájára hasonlít a nózija és az orcája. majd mesélj milyen élmény volt.

Magdolnam
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire nem a baba érdekét nézik, hanem azt, hogy nehogy keresztbe tegyenek a másik dokinak. Megáll az ész!!!!
Azért örülök, hogy az új tápszer bevállni látszik. Máskor se hagyjad magad.

Anda
Jó pihenést! Mivel fogod tölteni?

Jelentem megyünk holnap szoboszlóra!!! Párom meggyógyulni látszik, már csak picit fáj a hasa, de csak ha eszik. Ezért nem eszik. :? tegnap ki se tudott kelni az ágyból, fájt mindene (bőre, izmai, izületei, gondolom a hőemelkedéstől), de éjjel végre tudott aludni. Annyira rossz volt látni ilyen elesettnek. Fanni kölcsönadta neki a digi fülhőmérőjét azzal az indokkal, hogy neki úgysem fog kelleni soha!
Most fenn dolgozik a padlót csinálja, hogy tesóm tudjon haladni a burkolással a hétvégén. Még meg kell csinálni a kocsink féklámpáját, mert egyfolytában ég.

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

most értem haza, egész nap mentem, hulla vagyok. majd holnap írok, bocsika

az nst-n már van egy pár cikkcakk, de jövő szerdán várnak újra, kérdezték mocorog e még sokat, mondtam igen ugyanannyit.
tehát még 1 hét szerintem tuti.
majd meglátjuk mit akar a kiscsaj

Kép
andyfekete

Andy

Csak nem kivárja a kislány a 40 hete???

Kép
Kép
nati80

Nati: Örülök, hogy párod javulgat. Jó pihit!

Odri: Köszönjük a képeket, igazi kis tündér Lili baba.

ANdy: Kitartás! Vivike úgy látszik jól érzi magát odabennt! :)

Magdi: Remélem Lizusnak bejön ez az új tápszer!

Anda: Jó munka-mentes napokat! Ilyenkor lehet ám igazán jó kis spontán peteéréseket produkálni... :wink: :lol: ... nekünk is szabi alatt sikerült... úgyhogy hajrá.

CSajok! Aki küldte az adatokat a táblihoz, azokat megkaptam, hétvégén megcsinálom és körbeküldöm a megadott e-mail címekre.
Ha valaki még akar "csatlakozni" az írjon privit! :wink:
Vendég

sziasztok!

megkezdtem a 40.hetet, jaj de furi. még mocorog rendesen reggeli, ebéd, uzsi, vacsi után is, és éjjel is, hát nem tom.......

a görbémre nem mondott semmit a doki, csak szerrdán megyek újra nstre.kíváncsi vagyok akkor mit mond.

bejci!
ügyes vagy ha megszerkeszted a táblicskut, én várom. és hogy vagy amúgy?

nati!
elmentetek szoboszlóra?

láccik hétvége van, ma még senki nem írt.....
nem is rabolom az időtöket

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Látom ma nagy a pangás! Remélem mindenkinek jól telik a napja!

Andy:
Befordultál a célegyenesbe! Kezdek izgulni érted! :D

Kép
anda81

Csak bekukk, hogy Andy nem szült-e meg, de látom nem.

Andi után ki a következő aki szülni megy?

Kép Kép
kisvirág_30

Én is csak Andy miatt néztem be.......de gondolom, még semmi!

Tényleg, ki a következő?? Csak nem én?????? :shock:
Ja, nem, még Bejci előttem van!! :) :)

Épp csomagolok, indulunk 3 napra Gyulára! Még az utolsó napokat kihasználjuk a szünetből! Gyerkőcök semmit nem tudnak, majd néznek nagyot, amikor fölébrednek!! :)

Viri!
Te jól vagy?? Vuk nincs még? Álomkór??

Többieknek is puszi!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta: jó utat nektek! Érezzétek jól magatokat. Nálam vuk még nincs, álomkór néha jelentkezik. Meg sokat pisilek, meg néha rám tör az azonnal adjatok kaját érzés :)

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok!

még itthon vagyok!
aranyosak vagytok hogy aggódtok. az én lányom még annyit mocorog.....
lehet még kihúzom a végéig, szerdáig jó lenne, hogy megtudjam mikor ügyeletes a dokim, hátha....

szép vasárnapot mindenkinek.
ha valami van, Lillácskával üzenek.

Kép
andyfekete

Sziasztok lányok!

Elég régen jelentkeztem, de mivel most szabad hétvégén van igy van egy ki időm. Ugy látom születet uj baba is .

Tud nekem abban valaki segiteni, hogy a háziorvosal vagy a nő dokival kell kiartni magamat szep. 15. től. Mert mikor az első egyerek lett akkor nem vo, tilyen gondom mert akkor nem dolgoztam és most nem tudom kihez kell majd mennem.

Egyenlőre a melóba se szertenék róla szólni, hogy mi a helyzet.

köszi előre is :) :lol:
ujbaba :(
ujbaba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?