Ja, azt elfelejtettem, hogy ez NEM CSAK A JELENLEG BABÁSOKRA vonatkozik, mivel mindenki, akinek még nincs pocaklakója, az hamarosan BABÁSODIK!!! (Lilla, Jenny, ANda, Pumi)!!
Más:
Nati: Pumi tök jót írt!!! Már nekem is megfordult a fejemben, -amikor először olvastam, hogy már hetek óta depis vagy- , hogy milyen jó hangulatú hsz-id voltak amikor még csak vártad, hogy legyen egy kis Töki a pocakodban. Néha kiakadtál ugyan, de alapvetően tartottad mindenkiben a lelket és mindig + volt a hozzáállásod! Nagyon jó ötlet, hogy olvasd vissza, miket írtál régen, mert egész máshogy fogod látni a világot! Megkaptad azt, amire pár hónappal ezelőtt a legjobban vágytál! Ezt meg kell becsülni és ki kell élvezni a várandósságod minden percét, mert nagyon hamar elszáll a 40 hét. Utána nem fog mocorogni a pocakodban FAnni, nem tudsz vele úgy beszélgetni, mint ezekben az időkben.... ÉS ami a legfontosabb, sosem vagy egyedül, mert ő mindig ott van Veled, és érzi a Te hangulataidat! Úgyhogy próbálj meg valahogy olyan elfoglaltságot találni, amitől jobb kedvű leszel, mert ez se neked, se Fanninak nem jó! SZóval HAJRÁ!!!!
Hajdúszoboszlót sajnálom, de még ne mondjatok le róla teljesen, az én vírusom 1-2 napig tartott. Remélem párodon is hamar átszalad ez a fránya betegség!
Pumi: Köszi, de hidd el, elég bálna vagyok, csak mindig a legjobb képet teszem fel
és természetesen fej nélkül!
Viri: Nektek meg annyira örülök!!!!!! Ígérd meg, hogy nagyon vigyázol Magatokra!!! Olyan szuper, áprilisi lesz a babód! Én is áprilisi vagyok!
Magdolnám: Irigy-irigy már most azért a -22 kg-ért! De Te nem is híztál annyit a terhesség alatt, nem?
Márti: Majd a buliról kérünk ám képeket Thomas-fan barátainkról!!!