Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Mennek a drukkok mindenkinek!

Brumi
A netről szedtem, nyugodtan írjál hozzá!:)
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek drukk!

Csajok én is köszönöm. Most indulunk.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelt!
Brumi, dolgozom, sőt a beülti napját leszámítva végig dolgoztam. Annyi könnyítés volt, hogy nem jártam be (szerencsére van rá lehetőségem, hogy itthonról is elérjek mindent), így akkor feküdtem 1-1 órát, amikor jól esett (ez az utro miatt nem elhanyagolható!), és itthonról azért nem olyan stresszes. Holnaptól viszont ismét az irodéban leszek... sajnos. Most az éltet, hogy ebből a hétből már csak 2 napot kell kibírni, utána hosszú hétvége, majd újabb két nap, és mehetek az uh-ra.

Hanna, izgulunk érted és a tüszőcskékért! :D

Nyulasz, mennek a babaragacsok! ++++++++++++++++++++++
Holnap pedig már csütörtök :lol: :lol:

Zsaniiiiiii????????????

Kép
petne

Sziasztok Lányok!

mindenkinek köszönöm a lelkienergiát! Nagyon nagyon rámfér, nem a lombik miatt, hogy eddig még nincs gyerekem, mert az ember lánya néha beletörödik, néha küzd, de nem adja fel. Most kicsit nemtommivanvelem szakasz van, de valószínűleg apukám miatt izgulok, hogy nehogy közbejöjjön valami és mehessünk nyaralni... Paranyaraló vagyok :D

Zsani!
most akkor meg mik a hírek? :shock: :? :roll:

Nyulasz!
üthetek a mancsodra?
mai adag:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna!
drukkok ezerrel!!!
dezsina

Sziasztok Csajok,

Dezsi, picit nyugodj meg, vegyél mély levegőt! Mindjárt mentek nyaralni, nem lesz semmi baj.

Hanna, nagyon várjuk a híreket!!! Gyere mihamarabb!

Alle, látod végre neked is egy jó hír! Csak így tovább!! +++++++

Nyulasz, ma is mennek a drukkok! Nyuszi hopp, nyuszi hopp, máris egyet (vagy többet) elkapott!!!! ++++++++++++++++++++

Brumi, igen, fogynak a napok. Tegnap sikerült vennem inzulinos fecskendőt, van rajta tű is. 1ml-es, megmutatta a patikus néni, hogy kell használni.

Lányok, a Gonalnál is kell kinyomni egy picit a levegő buborékok miatt?

skrisz72

Hanna!
Várunk a hírekkel!!!
Krisz!
A Gonalt állítsd 37.5-re,húzd ki a dugót a végén,és nyomd vissza.Ekkor kijön egy csepp.Majd állítsd át az adagodra(tekerni kell,a nyíl mutatja mennyin áll)húzd ki ismét a végét,told be a tűt a pociba,és nyomd ameddig bírod a végét.2-3 kattanást hallasz majd.
Dezsi!
...csapjál :oops:
Nyugi,inden rendben lesz,és apukáddal iszonyat jól fogjátok érezni magatokat :D
Vendég

Nyulasz, neked már a 10. nap!! Most már szokott látszani a csík, ugye? :lol: Meddig bírod teszt nélkül? Engem már miattad is megöl a kíváncsiság! Mi lesz, ha majd nekem kell várnom... :lol: :lol:

skrisz72

Krisz!
8.nap,mert a transzfertől számoljuk,de a transzfer napját nem.
És nem láttszódik :?
Majd meglátod,nekem pokoli ez a várakozás.
Vendég

Nyulasz, csak nem bírtad ki holnapig :?: :| Ejnye bejnye! Azért nem keseredtél el, ugyeeeee? 8. napon azért még nagyon kevéske HCG lehet a szervezetedben. Milyen erősségű tesztet próbáltál?
Kitartás, nem feladni ám!
Ja, és még valami, ami talán sokatoknak reményt adhat. Együtt volt a beültim egy lánnyal, aki a vérvétel előtti napon is negát tesztelt, a dokinál mégis egyértelműen terhes volt. Szóval a teszt még a 12. napon sem biztos!

Kép
petne

Petne!
Hiperszuperérzékeny teszt...és de,elkeseredtem...
Vendég

Nyulasz, ne már! Még csak a 8. nap! Rendes, türelmes kismamák is csak a 9. napon tesztelnek!! :wink: Semmi okod az elkeseredésre.
Várjál még egy picit!

skrisz72

Nyulasz,
Ne keseredj még el! 8. nap még semmit nem jelent.
Vendég

Nyulaszom!
rácsaptam kis mancsocskádra... és NEM ADJUK FEL! NEM KESEREDÜNK EL!
(nekem is csak a 10. napon látszott halványan 8) )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz!
:)
csak az elsőnél szúrtam ilyen tollal, de akkor is ki kellett nyomni a levegőt...
és tényleg készülj fel, mert őrjítőőőőő a várakozás :lol:
dezsina

10-es tesztet használtam.Ez már 6-8 körüli hcg-t ki kéne mutasson.
Vendég

Bocsi, de csak most tudtam jönni. Nem csináltam reggel tesztet, mert nincs itthon, de direkt nem vettem. Igazából tegnap talán én néztem oda a csíkot :roll: :oops: Szóval nincs semmi, de nem baj, majd a homeo segít :roll: :lol:

Dezsina
Már csak 24 nap, semmi nem jöhet közbe, biztos nagyon jó lesz....ne para :wink:

Nyulasz
Irgumburgum :!: Nekem volt, amikor még a 10. nap is alig mutatott valamit :!: Ne keseredj el :!: Simán ott van a baba a pocakodban :!: :wink:

Krisz
Magadnak adod majd a szurikat?

Petne
Azért csak kíméletesen munkában, nem jó a stressz a babáknak :!: Nem akarsz állományba lenni?

Hanna
Mi újság? Drukk nagyon :!: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem. 7 csodaszép petesejtünk van. :wink:
Még alszok egy kicsit. :oops:

Kép
hanna30

Hanna!
Ez szuper!Jó randizást a sejtecskéknek :D

Zsani!
Hajrá homeo :wink:
Vendég

Hanna
Ez nagyon jó! Remélem jól sikerül mindegyiknek a randi :wink:

Nyulasz
Holnap megrendelem aztán várom, hogy jöjjön piri :?

Brumi
Elvileg jövőhéten küldöm ám a tesztet, nem felejtettem el :lol:
Vendég

Hurrá Hanna! ++++++++++++++++++++++++++

Zsani, igen, magamnak fogom beadni. :roll: Remélem nem bénázom el.

skrisz72

Zsani!
hátha nem csak Te képzelted oda... Ugye veszel tesztet és csinálsz egy klassz pozitivet!!! :?: :!: :wink:
no para :) :wink:

Nyulasz!
Tessék szépen holnap kihagyni egy napot és csak pénteken tesztelni. Addigra az a 5-ös HCG pont 10 lesz és tök jól fog látszani :wink:

Hanna!
Szép eredmény! Gratulálok! Drukkok mennek a randihoz!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Sziasztok,

Nyulasz, hogy a 8. napon nem volt pozitív a teszt, nem jelent semmit. 3. stimumnál csak a 11. napon mutatott valamit a teszt, amikor a 12.napon 40-es volt a hcg-ém. Anikó barátnémnak is nega volt a 10. napon a hcg tesztje, pedig a 12. napon 120-as volt a hcg-je. Úgyhogy nyugi, nagyon szoritok+++++++++++++

Hanna ügyesek voltatál, hajrá randi+++++++++++

Kép

csibe
csibe32

akkor vagy nem másfél naponta duplázódik a hcg szint,vagy a teszt nem olyan érzékeny,mint amit ráírnak.és itt most nem csak erre a 10-es tesztre értem,amit csinálunk,hanem mindegyikre...
...Dezsi,talán a déli tesztet kihagyom,és valahogy kibírom estig :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hanna, gratulálok! Remélem, mindannyian osztódni kezdenek.

Nyulasz, mindenkinek igaza van, tényleg nem szabad még feladni. Korán volt még a mai teszt. És ha reggel nem látszott, este véletlenül sem próbáld újra :!: :)

Zsani, nem akarok állományban lenni. Nagyon megértőek voltak a mostani hiányzásaim miatt a kollegáim, főnököm, nem akarom őket cserben hagyni. Csak akkor megyek táppénzre, ha a doki azt javasolja.
Remélem, azért majd az újonnan vásárolt teszt pozitívabb lesz :D

Kép
petne

Nyulasz, te igazán fegyelmezetlen vagy... :wink: :lol: :lol: :lol:

skrisz72

Tájékoztatásul:
3 napos transzfer esetén már a 9. napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában.

skrisz72

Jó reggelt!

Nyulasz! Mintha magamat olvasnám! :oops:

Krisz! A blogomban van videó a szuri beadásáról. Felesleges légteleníteni, mert a végén jól jön a maradék szuri. :wink:

Kép
hanna30

Jó reggelt! :oops:

Nyulasz! Mintha magamat olvasnám! :oops:

Krisz! A blogomban van videó a szuri beadásáról. Felesleges légteleníteni, mert a végén jól jön a maradék szuri. :wink:

Kép
hanna30

Hogy vagy Hanna? Milyen érzéseid vannak most? Mennyit kell várni?

skrisz72

Krisz!
A szokásos... kómázok, hasfájás, hányinger. Majd jobb lesz, de engem megvisel az altatás.
Holnap többet tudunk a babákról. Ha 3-4 marad, akkor pénteken beülti, ha több, akkor viszik tovább blasztóig. Rendes volt Szmati, válaszolt a butyuta kérdéseimre, amit kómásan tettem fel neki. Az uram is csak mosolygott. Szóval, holnap... ááááá.. nem fogok aludni, az tuti.

Bakker, már te is -3 hetes kismami vagy? :wink:

Kép
hanna30

Átérzem a rosszulléted. Én is nagyon hányingeres vagyok. A mélyaltatás után kifejezetten rosszul voltam, a vénás után nem annyira. Izgatottan várom, mi lesz petikék randi eredménye. Hányat kapsz vissza? A blaszto az a fagyasztást jelenti?

Nem tudom nálam mi lesz, mert ugye nekem hivatalosan júniusi időpontom van. De ugye kértem Szmatit, hogy hadd kezdjem el szedni a fogigátlót előbb, mert csak május végén menstruálok, és akkor lehet, hogy átcsúszunk júliusra. Rendi volt, mert beleegyezett. Erre még 5 nappal korábban jött meg. Úgyhogy most előrébb tartok mint kéne. Már májusban lehetne beülti, ha lennének tüszőcskéim, csakhát nem tudom, hogy most mi lesz ezzel a várólistás dologgal. Lehet, hogy leszívják, és lefagyasztják az első adagot?

skrisz72

Nem, ha már szurizol, nincs vissza út. :wink:

Kép
hanna30

Nem válaszoltál a többi kérdésre. Szólj, ha nagyon szarul vagy, akkor nem zaklatlak, hagylak pihenni.

skrisz72

Nem fogják már ezt fagyasztani!!! Ez már éles. :)
Nem zavarsz. :wink:

Kép
hanna30

Jaj, neeeem magamra vagyok már kíváncsi, hanem rád! :D Azt kérdeztem kettővel előbb, hogy hány petikét kapsz vissza? Meg hogy mi az a blaszto? :oops:

skrisz72

Erre még nem tudom a választ. Ez holnap kiderül.

A blasztocita vagy blasztociszta, az egy fejlődési állapot a megtermékenyült petesejteknél. Általában az ötödik napra érik el ezt a szintet. Nagyon elnagyoltan a lényeg, hogy iyenkor már nem lehet megszámolni, hánysejtes az embrió. Természetes fogantatás esetén, kb ebben az állapotban van a megtermékenyült sejt, mire leér a méhbe. És ott megkezdődik a beágyazódás folyamata. Ugyanakkor mestérséges körülmények között nem mindig sikerül a sejteket eddig az állapotig elvinni. Mert ehhez még nagyobb odafigyelésre, speciális tápoldatra van szükség.

Kép
hanna30

Értem, köszönöm. Na jó, most már tényleg hagylak pihenni. :D Aludj jól ma éjjel, aztán várjuk a további jó híreket!!

Többi leányzónak is nyugodalmas jó éjszakát! Holnap "beszélünk". :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Hanna, óriási gratula! :) Nekem 10 et látott annak idején, és csak 4-et szívtak le... Ezt kapd ki. Ez nagyon jó arány, legalábbis hozzám képest!:) Te mázlista! ebből még kistesó is lesz a végén!:)

Nyulasz, tényleg fegyelmezeten vagy:) Nagyon drukkolokám Neked!

Csibe, hát itt vagy? Hogy vagy?
Vendég

Brumi! Köszi szépen! Holnap kiderül. :wink:

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Nyulasz?

Mindnekinek mennek a drukkjaim!

Kép
hanna30

Sziasztok!
Semmmmmmi. :(
Hanna!
Mikor kell telcsizned?Aludtál azért valamennyit?Jó osztódást az embrikéidnek,remélem elviszik őket blasztóig :wink:
Petne!
Fel nem adtam,csak szomorú vagyok.
Ha nem megeröltető a munkád,és szereted is csinálni,akkor nem lesz semmi gond,nyugodtan dolgozz,ha neked is jó.De ne a cégedre legyél tekintettel,csak ha te is úgy érzed,mert csak te számítasz,és a baba,a többivel ne foglalkozz.
Vendég

Nyulasz! Most Bella 10 parancsolata jut eszembe! Nem szomorkodunk, még lehet korai a teszt.

11 körül telcsizek. A gyomrom a torkomban van.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nyulasz,
Még azért van remény! Kérlek ne add fel, bár teljességgel át érzem a helyzetet.

Hanna,
nagyon szorítok neked, kérlek jelentkezz, hogy mi a helyzet.

Dezsi,
hogy vana derekad

Zsani
???
Vendég

Köszönöm,hogy bíztattok,végülis mi mást tehetnétek...de azért azt mindenki tudja,a 10-es tesztnek valamit már kellett volna mutatnia.Megpróbálok pozitív maradni,baromi nehéz,mert nagyon kéttségbe vagyok esve.

Hanna!
Elhiszem,hogy izgulsz,de nálatok jók a spermiumok,nem lesz gond a randival.Gyere majd a hírekkel.
Vendég

Nyulasz! Én azért drukkolok! Van akinek csak a 14 napon pozitív a teszt. Szóval, csak pozitívan!!!

Kép
hanna30

Nyulaszkám, még mindig nagy-nagy drukkhegyek neked!!!!!

Hanna, izgulok érted!

Petne, már csak hét nap!!! :wink:

Lányok, megint van egy hülye kérdésem. Tegnap megnéztem a Suprefact ampullát. Levettem a kis műanyag kupakot a tetejéről. Látom, hogy az üvegcse tetején van egy kis "hártyás" kör alakú rész. Azon kell átszúrni a tűt, és felszívni a folyadékot?

skrisz72

Krisz! Igen. :wink: Menni fog, hidd el, ügyes Csaj vagy te.

Kép
hanna30

Hanna, a rádióban a 11 órás híreket mondják!!!!! :wink:

skrisz72

6 babánk van. :)

Kép
hanna30

Hanna!?
Vendég

Hanna!
Szuper!
Elviszik blasztóig?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?