Új privát üzeneted érkezett!

Junko Kép
Igen sikerült eljönnie a páromnak is

Ultrahang Kép
Annamarit lepasszoltam a kollegáimnak amíg elmenünk a dokihoz. Délre mentünk, mert addigra már kevesebben voltak a váróban. Nem is telt bele 10 perc és már szólítottak is. Először be se akarták engedni a páromat, de szépen néztem a doki néni és sikerült Kép
Aztán jött csak az az igazi para, nem találták a babát. A párom még meg is jegyezte, hogy bújkál a kisbestia Kép Már könny szökött a szemembe, mikor a doktor néni váltott poziciót és inkább hüvelyi uh-val nézte meg a pocaklakót. És ott volt Kép Még meg sem szólalt a nő, mikor már láttam a kis szivecskéjét dobogni Kép Ugyan nagyon apró volt, de ott volt és dobogott Kép Aztán kihangosította a szívhangot, hát én rögtön könnyezni kezdtem és a páromra pillantottam akinek láttam a mosolyt az arcán Kép Leírhatalan érzés Kép Ugyan a képért könyörögnöm kellett, de azért kaptam az aszisztenstől Kép
Ahogy kijöttünk a vizsgálóból a párom nyakába ugrottam és vagy 5 percig csak öleltük egymást Kép
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam Kép
Na itt a bizonyíték, hogy csücsül valaki a pocimban Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Gyönyörű pocaklakód van, olyan pici és mégis milyen szép!Gratulálok hozzá, kívánom, hogy mindig olyan boldog legyél, mint amikor meghallottad a kis szívét!
pille

Annácska Kép
Én most olyan boldog irígy vagyok Kép Szisszka sztorijával megteremtve a hangulatot el is bőgtem magam én is Kép Szuper lehetett hallani azt a mini szívecskét Kép

wish

Annácska!

Gratulálok a babához, életünk legszebb pillanatai ezek, mikor láthatjuk/hallhatjuk a pici dobogó szívét. Jaj, de meg vagyok hatva...

Nem baj, ha én is dicsekszem egy kicsit? Apa feltette a gépre Kavics 9 hetes fotóját, és megosztanám veletek:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska, Évi
Gratula a pocilakókhoz! Kép Nagyon szépek a gyermekek! Kép

Wish
Örülök, h tetszett! Kép

szisszka

Annácska!

Nagyon kíváncsi vagyok, Unique milyen színű babát oszt neked! Holnap már meglátjuk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska, Évi
Annnyira gyönyörűekKép
Én is akarok...na jó, most még nemKép
De olyan jó volt pocakosnak lenniKép

Babus

Kép
babus2005

szisszka
gyönyörü a talált szövegKép

annácska
falatbabaKép

évi
9 hetes óriásbébiKép

unique
hasonlóan jó képet légysziKép)

Orsi
Kép
Kép
spulni

Lányok Kép
Köszönöm mindekinek a drukkokat Kép Éreztem, hogy gondoltok rám Kép

Tündike Kép
Örülök, hogy itthon vagy és jól érezted magad a nyaraláson. Remélem kellőképpen kipihented magad és energiákban dúskász Kép Csak kitartson a következő szabiig Kép

Noémi Kép
Drukkolok az inszemhez Kép

Sziszka Kép
Sajnálom a tesztet, de ne add még fel Kép Van még remény Kép
Gyönyörű törénet, megkönnyeztem Kép

Dudu Kép
Bizony, ezek nagyon ritka események, ezért is becsülöm annyira Kép
Én is csak mosolygok Kép

Angi Kép
Sajnálom az apósodékat, de valahogy próbáld őket jobb leszerelni, mert nem túl jó ez a nyomás Kép Hátha a párod tud velük beszélni, mégis csak az ő szülei!

Csibe Kép
Üdv itthon Kép Nagyon klasszak ezek a csúszdák, én is szívesen csusziznék egyet Kép
A kutyusod, meg zabálnivaló Kép

Babus Kép
Mondtuk mi már régen, hogy nagy netguru lesz a fiú Kép
Örülök, hogy jobban van Kristófka Kép Remélem már titeket sem gyötör a megfázás Kép
Nagyon klassz mamád van, hogy ennyire segít nektek. Kitartás a takrításhoz Kép Gondolom már Kristófka is besegítene Kép

Pille Kép
Köszönöm Kép
A párom is megjegyezte mikor alaposan szemügyre vette a képet, hogy már látja a fülét Kép
Azért olyan hihetetlen, hogy milyen pirinyók még most és a végére mekkorák lesznek Kép

Unique Kép
Annyit gondoltam rád Kép
Tuti, hogy te is hallani fogod a babád szívverését, hisz te is 6+6-on mész, mint én Kép
Szerintem a baba korát nézte ma a doktornő, mert az valóban csak 5 hetes lehet Kép
A sok kérdés nekem is jó, így legalább mindig tudok tanácsot adni, hisz két nappal előbb járok Kép ( mint ha ez annyit számítana)
Katam egy csomó beutalót vérvételre, szerintem tuti megint vagy 6 csövet vesznek le, de se baj, legalább egy kicsit felfrissítik a vérem Kép
Egyébként vagy 10 méterrel járok a föld felett, így fel sem kellett lépcsőznöm a harmadikra, mert felrepültem Kép

Hű, már megint milyen hosszú lettem Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annacska,
annyira orulok, hogy mindent rendben talaltak! Olyan jo, hoy 5 hetes a mazsola! Es innentol annyira gyorsan telik majd az ido...

Annamari rto helyes a lovon, nagyon jo programokat talalsz ki neki, igazi jo mama vagy! De azert e
te vigyazz inkabb ezekkel...

Stella,
nagyon-nagyon orulok nektek es nagyon varom a tovabbi hireket! Nem lehet valahogy bejuttatni neked egy laptopot, hogy tudj velunk diskuralni?

Nicol,
irtam mailt!

Babus,
orulok, hogy jobban van mar a gyonyoruseged es hogy ilyen ugyesen hasznalja mar a computert!

Mi jol vagyunk, tornazunk szorgalmasan es vegre jarhatunk ujra setalni, hogy elviselhetove valt az ido. Kicsit gyorsan lett osz, de engem ez sem zavar, jobb, mint a szobafogasg!

Sziasztok,
Vanda
vanda72

Babus Kép
Hajrá, én drukkolok Kép
Nincs is annál szebb, mikor két gyerek együtt nő fel Kép

Évi Kép
Egész emberformája van már kavicsnak Kép
Teljesen jól kivehető Kép
Én gondolok egy színre, de nem árulom el, majd ha csak meglátom Kép

Spulni Kép
Már hiányoltunk Kép
Tényleg egy kis falatka, még alig látszik, hogy van Kép

Lányok Kép
Még nem is meséltem a lánykámat, ma többször is majd meg zabáltam Kép
Reggel nem akart bennt maradni a kollegáimmal, velem akart jönni. Mondtam neki, hogy most nem lehet, mert dokibácsihoz megyek. Persze faggatott, hogy miért, aztán csak annyit mondtam, hogy megnézni minden rendben van-e.
Persze ez titok volt a cégnél és be is tartotta, még apának sem mondta meg Kép
Viszont ami nagyon megdöbbentett amint visszaértem a cégbe félre húzott és megkérdezte minden rendben volt-e Kép Olyan okos nagylány már!
Aztán térült fordult és kaptam egy puszit a pocimra és azt mondta ez a kistesóé Kép Apával jól egymásra is mosolyogtunk, hogy tud ez a lány valamit Kép
De van még jobb is! Mikor az előbb feltettem nektek a képet itt felejtettem a monitoron és egyől megjegyezte, hogy ez egy picibaba és ez a én méhemben van Kép Nem tudom honnan van ilyen jó megérzőkéje Kép
Mindenesetre még nem mondtuk el, de úgy látom nem fog ez kitartani a 12. hétig Kép

Annácska

annácska

Nikol Kép
Sajnálom, hogy nem eszik a lánykád Kép Próbáld meg rávenni valahogy Kép
Babus féle tápi lehet, hogy neki is tetszeni fog, mindenesetre egy próbát megér Kép
Hogy bírkoztok a hasonfekvéssel?

Vanda Kép
Vigyázok magamra, jobban mint bármikor Kép
Máté hogy van? Tornász lesz meglátod Kép

Annácska

annácska

annácska

szerintem már nincs is mit mondani nekiKép hagyjad, örüljön ő is az anyukájával a tesójánakKépKépKép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Szisszka!
Nagyon szép ez a szöveg, amit felraktál! Köszönjük!

Annácska!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Gratulálok a pöttyhöz!! Kép Olyan megható pillanatok ezek!
Szerintem a lányodnak már nincs mit mondanod, itt az ideje, hogy beszéljetek vele nyíltan róla.
Vigyázz nagyon magatokra!! Kép

Jó éjt!
Adri

Kép

Kép
adriana

Annácska, Éva!
Köszönjük a képeket. Hogy megosztjátok velünk is. Én ritkán látok ilyesmit. Egyébként tényleg mintha Évi babáján ki lehetne már venni a kezeit meg a lábait, ezt én jól látom? Annácska a következő fotón már a te babádnak is lehet majd látni a kis "részleteit"? Egyébként milyen gyakran kell UH-ra menni?

Hajrá Unique, már csak a tied hiányzik. Izgulsz, ugye?

Nekem elmúlt a hasfájásom. Egyébként úgy érzem mintha rövidülne a ciklusom. Furcsa. Ennyit az atompontosságról. Ráadásul tegnap összemostam a legkedvesebb trikómat egy piros nadrággal. Kész vagyok ettől.
Azt hiszem máskor tartom magam ahhoz a szokásomhoz, hogy menzi napján lefekszem aludni és kész. Ha csinálok valamit, mindig baj lesz belőle. Titeket is ennyire megvisel az első nap?

j.
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Szisszka!Kép

Mi újság?Úgy izgulok érted és én még mindig nagyon szorítok Neked!Kép
Küldöm a sok pozitív energiát!Kép

Annácska!Kép

Nagyon aranyos kis pöttöm van a hasadban!Kép
Nyugodt terhességet kívánok Neked!Kép

Unique!Kép

Nagyon szorítok Neked hogy holnap minden rendben legyen az ultrahangon!Kép

Évi77!Kép

Milyen kis manó van a pocidban és mégis milyen nagy drága kincs!Kép
Ez az élet legszebb ajándéka!!!!!!!!!Kép

Adriana!Kép

Hogy vagy?

Sysy
sysy77

Jó reggelt mindenkinek!

Annácska, Évi!
Együtt örülök az örömötöknek! El sem tudom képzelni, hogy mennyire szuper érzés lehet.

Annamari pedig egyszerűen csúcs! Legalább nem kell nagyon keresni a szavakat, mert már úgyis tudja mit akartok majd mondani!

Sziszka!
Remélem a csöppnyi szontynak is vége már mára!

Unique!
Akkor már csak 1-et kell aludni! Remélem azért addig még jössz errefelé!

Junko!
Az én első napom is ilyesmi szokott lenni, csak mostanában inkább a letargia szokott lefoglalni, ezért nem csinálok semmit és nem is rontok el semmit. Próbáld azért újra kimosni azt a felsőt gyorsan, hátha kijön!

Adri!
Hogy vagy?

Sysy, Juca, Ironram!
Merre jártok?
Hiányollak Benneteket!

Apropó, Juca!
Már nincs meg az a kontaktom, akinek el akartam küldeni a CV-det. Sajnos. Pedig azt hittem, tudok segíteni... Kép Hogy állsz az álláskereséssel?

Dido!
Jó, hogy újra itt vagy!
Nehogy azt hidd, hogy én mindent tudtam, mikor elkezdtem fórumozni. Mindig kérdezősködtem, hogy az meg mi, amit írtatok? És így szépen ragadtak rám a dolgok. De még mindig vannak homályos foltok.
Amúgy, ha nagy marhaságot kérdeztem, egyszerűen nem válaszoltak a csajok. Igaz?? Kép Kép

réka
Vendég

Sysy!
Hát csak hiányolnom kell Téged, s már itt is vagy!
dudu
Vendég

Sziasztok!

Ma beugrom egy kicsit, aztán gürizek, mert mint ahogyan gondoltam még a növényemet sem locsolta meg senkiKép

Anna, Évi!

Nagy nagy gratula, nagyon szépek a felvételek. Annácska , a szonográfus hogyan gondolta hogy 6. héten hasi uh-val néz?

Szisszka!

A délutáni pisiben nincs elég hormon. Tessék holnap reggel tesztet csinálni!

Babaus!

Én mindig tudtam polihisztorok márpedig vannak. Ír a lurkó fél évesen, ráadásul valami ismeretlen nyelven gajdolKép

Unique!

Már csak egy nap, ne izgulj, tudod írtam már párszor. Tegnap késQn értünk haza nem tudtam mailt küldeni.

Junko!

Ne keseredj el. Nekem a 2. és 3. nap a gázos. A rózsaszín amúgy is trendi most Kép

Wish!

Nagyon szorítok neked már most!!

Tündi!

Welcome back! Remélem a optimista Tündit is visszakapjuk!

Duddu!

Csak csendben jegyzem meg, hogy május jórészt bikák hava, de az még jobb jegy szerintem, mindent beleKép

Nyaralók!

Irígy vagyok. Ti elQre foglaltatok, vagy csak ott aludtatok, ahol rátok sötétedett??

Vanda!

Küldesz képet a fiadról, biztos nagyon ennivaló. A hugomnak is tornáznia kellett, és kb. három hónappal elQbb járt mint én, az egyik lábán gipsszelKép Olyan volt, mint egy kalóz, anya mindig tudta, hogy miben sántikálKépKépKép

Bangi!

Szerintem anyóspajtiékkal ne légy direktben ellenséges, mert elkezdenek marni. Mondd meg nekik, vagy az még jobb, ha a párod teszi, hogy nem éppen zökkenQmentes a teherbeesésed, és higgyék el, hogy nem rajtatok múlik, ezért pont nagyon rosszul esik, hogyha piszkálnak. Persze azt sem szeretnétek, ha ez folyna a csapból, megígéritek, hogyha örömhír lesz, föltétlenül idQben tudatjátok velük. Ez elég diplomatikus duma, és még igaz is.

Na ennyit hirtelenjében, szigorúan a teljesség igénye nélkül.

Juca

tjuca

Ezek után mindenkit hiányolni fogok, s rögtön előbukkan!

Juca!
Köszi a kiigazítást. A májusban igazad van, csak én már úgy számoltam, hogy ha a napokban fogan (jujj, de fura ezt leírni, s bár igaz lenne) akkor még bika lesz, ha pedig jövő hóban akkor már iker. De mindegy, csak baba legyen és egészséges!
Lassan neked is szurkolhatunk!

És ha jól látom Dido-nak is!

Úgyhogy Szisszka, Juca, Dido!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép
Vendég

Nárcisz!
Hiányolunk mindannyian!

Zsu!
Megjöttél már szabiról? Remélem eggyel több a létszám!
Mesélned kell Észtországról!

réka
Vendég

Spulni!Kép

Olvastam az előbb a másik topicban hogy kétcsíkosat teszteltél!!!!!!!!!Kép
Gratulálok Neked!Kép
Voltak valamilyen tüneteid?
Hány napot késett?

Sysy
sysy77

Spulni!
Gratulálok!
Kép
réka
Vendég

Spulni!

Ide is tessék megírni!!!!!!! Mi is kíváncsifáncsik vagyunk!!!Kép
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

köszönöm a kedvességeteket!!!

Orsi
Kép
Kép
spulni

szóval ma van a 29.cn, de a 28. napra meg szokott jönni rendesen. 1 hete érzem a petefészkeimet, fájdogálnak, először megijedtem, aztán olvastam itt, hogy az még jót is jelenthet. vártam türelmetlenülKép aztán ma már nem birtam...Kép) qupidot vettem - szintén itteni tanácsok alapján-, és tessékKép)
most tÜnt föl, hogy összeszoritott lábbal ülökKép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Spulni!

Gratulálok a babához, és jó egészséget és szép 9 hónapot kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Spulni Kép
Gratulálok!
Szoríjjad, de nagyon!!
j.
Vendég

SziasztokKép

Annácska,és ÉviKép Kép

Tudom mit éreztek én is nemrég éltem át
azt a csodálatos érzést,hihetetlen
volt amikor a monitoron meg pillantottam
az én kisbabámat, ahogyan dobogott a kis szíveKép
Még a pocimban volt de már tele voltam aggódással, vajon jó anya leszek-e!!
Asztán multak a hónapok és végre a kezemben tarthattam azt a kis apróságot akit addig csak a képeken csodálhattamKép
Nagyon-nagyon jó érzés volt terhesnek lenni
csodálatos 9 hónapot éltem át!!!
Csak azt bánom egy iciri picirit, hogy nem szülhettem meg a lányomat természeres uton,mert mint tudjátok a drága faros voltKép

Üdv az ujaknakKép

A mai kép:
Kép
Kép
Tegnap Így nyuszkálkodott Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
edinka

Drága Spulni!

Hatalmas nagy grat, és trappol is a zebrád!
Kép

Juca

tjuca

Jányok!

Nekme a bizonyíték köll nem ígéretKép Na ugyi jó a Qupido!

J.

tjuca

Siasztok Lánykák!

Spulni!
GRATULÁLOK!!!!KépKépKép

Szisszka!Kép
Mizu? Még semmi, ugye? Drukk+++++++

Sysy, Réka!
Köszönöm, megvagyok, a nátha enyhülni látszik. Viszont még mindig nem jött meg!Kép Amilyen szerencsés vagyok, pont a nyaralásra fog! Pénteken indulunk, addigra már múlnia kellene, nem megjönni!
Néha görcsölget, akkor örülök, na most! De nem.
Ma este megyünk a szigetre az Illésre, szüleimmel, úgyhogy holnap reggelre küldje át nekem, akinek feleslegek, kééérlek!!!

Edinka!
Nagyon bájos a kilánykád!

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Hol tartasz a ciklusodban? Mikor kellene (v. nem kellene) megjönnie?
Most, hogy nem vagy a táblában, nem tudom.
Szívesen küldenék neked holnap reggelre, de nekem még odébb van. De azt örömmel átadom neked már most! Megbeszéltük?
Anyukám is megy Keresztanyámmal az Illés koncertre. Biztos tutti lesz. Kicsit már sajnálom, hogy mi végül nem vettünk jegyet. Nagy koncertjárók vagyunk ugyanis.
Nagyon jó szórakozást kívánok!

Edinka!
Olyan érdeklődő a kis Viki! Nagyon okos arca van!
Sok kismama áradozik a szép 9 hónapról. Biztos gyönyörű időszak, alig várom, hogy én is elkezdhessem! De nyilván ezt az érzést az is erősíti, hogy az életünk oly kicsiny részét teszi ki, még akkor is, ha több gyermekünk van, azaz lesz, azaz remélem, hogy lesz. Na jó, tutti, hogy lesz. Kép

réka
Vendég

Réka!

Ma vagyok kb.32-33-34??? cn-on. Nem igazán tudom, már én sem.
Az Illésre csk azért megyek, mert az egész család ott lesz: szülők, és a három lánytestvér. Mi ezen a zenén nőttünk fel, anyukám már a pocakjában ezt hallgattatta velünk. Kép

Ma még nem is raktam képet:
Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Édes ez a kép!
Ne is törődj a mensivel, jó lesz a nyaralás így is, úgy is. Bár nyilván jó lenne túl lenni rajta előtte!

Tényleg, hova is mentek? Lehet, hogy már írtad, de nem maradt meg.

réka
Vendég

Latom megy ez nekem isKépElöször is pár szót mondanek magamról.Gabinak hivnak de szólitsatok nyugodtan Mónyónak ha az jobban tetszik(a ferjem is igy hiv,o adta ezt a nevet)22 eves vagyok 2 honapja mentem férjhez,de már 2.5éve együtt élek a párommal.Mostmar mi is elhataroztuk hogy babát szeretnénk.2 honapja probálkozunk de eddig semmi.Látom nagyjábol ti is hasonlo cipöben jártok,ezert gondoltam csatlakozom hozzátok.Hát most egyenlöre ennyiKép

Kép
monyoka

Szia AdriKép
Tavaly én ugyanezen oknál fogva voltam tesómmal és a szüleimmel Fonográf koncerten. Már azért megérte, hogy lássam anyukám milyen boldogan tapsikol meg énekel apukámmal egyetemben.
Voltam nagyon régen Illés koncerten is és az is tök jó volt.
Biztos ez is az lesz, kár hogy már nem azzal a dobossal.

Juca Kép
Tudom én, hogy trendi a rózsanszín, de márványosan és zöldel vegyítve? Hááát.

Menzit nem várókKép
Én azt gondolom valaki már eleve elküldet nekem az övét, mert annyi van mint még soha.
Én is átveszem még másokét is azon már nem múlik.

Edinka Kép
Tényleg nagyon édes ez kislány. A terhességről sok barátnőm vélekedik így, hogy nagyon jó annak lenni.

Nagyon rossz, hogy a Jóbarátok most éppen arról szól, hogy Mónikáék, éppen babát fogadnak örökbe. Nem jó érzés ezt látni, mindenféle gondolataim támadank.
j.
Vendég

Üdvözlet az újaknak!
Gartulálok az kismamáknak!KépAzért volt itt zebrásodás ebben a két hétben. Remélem most már megtörik a jég és az lesz a vége, hogy topic nevet kell változtatnunkKép)).

Stella
Neked extra extra drukk és nagyon szorítok, de jó is lenne-egyszerre kettőKép)

Lányok remélem tud nekem valaki segíteni. Az egyik barátnőmnek most szervezünk lánybúcsút, jöv. hét csütörtökön lesz és szeretnénk neki venni egy chip&dale fiút. Esetleg nem tud valaki valamilyen elérhetőséget adni, esetleg tippet hol lehetne ilyen fiút keríteni. Eddig a neten nem sok sikerrel jártunk.

Előre is köszönöm.

Ne haragaudjatok, hogy csak ilyen rövideket tudok írni, de otthon még mindig nincs net és most őrült sok a melóm (hát 2 hét szabi után mit vár az emberKép))
Virag2

hm

Kép
monyoka

Szia Gabi!
Üdv köztünk. Én is már legalább 2 hete írok ide!
2 hónap nem sok, de bízom benne nem is kell sokkal többet várnod a babára.
junko
Vendég

lanyok hogy kell az oldalt frissiteni?

Kép
monyoka

ja és mit jelent a zebrásodás?

Kép
monyoka

Szia Monyóka!
Képzeld engem is így hív a férjem, pontosabban csak Monyónak. Üdvözöllek közöttünk, mielőbbi babásodást kívánok neked!
réka
Vendég

Szia Junko.Ti miota probálkoztok?

Kép
monyoka

GabiKép
Frissités
Egér jobb gomb Frissítés

Zebra
Két vonal a terhességi teszten

Virág
Egy barátnőm most volt ilyen lánybúcsún,ahol volt ilyen fiú. De ez Szegeden van, így nem tudom utána érdeklődjek-e.

j.
Vendég

Réka!
Balatonudvariba megyünk egy hétre.

Monyóka!
Üdv köztünk, rmélem sok hasznos dolgot sikerül ellesned itt a topikban!

Virág!
Én tudok neked segíteni chippendale fiú ügyben! Nővéremnek múlt hónapban szerveztünk be egyet, elég jó volt, nem is túl drága.
Érdekelne?

Adri

Kép

Kép
adriana

dudu ez igen éerdekes.engem Mónyóóónak vagy picurnak,attol függ milyen kedve vanKép

Kép
monyoka

Gabi
Én januártól számolom, de már lassan több mint egy éve.
j.
Vendég

Junko
Hát próba cseresznye hátha eljönne ide, vagy esetleg nem is szegedi voltKép)
Köszke
Virag2

Monyóka!
Hát akkor, mi Monyókok fogjunk össze és mielőbb babásodjunk be, mielőtt még összekevernénk magunkat!
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?