Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok !

Látom írogattok. Akkora a fejem mint egy hombár. Ma megyek dokihoz, pont most mikor letolom a gatyám és ráz a hideg..:-)

Stellának én gratula a pötyikékhez, jó dolog.

Tegnap itt voltak apósomék teljesen paffra tettek... Az apósom azzal bizgeti a férjem és áttételesen engem, hogy "jajja mirre a fiamnak gyereke lesz addigra az uram tolókocsiban lesz, mert már olyan öreg és még nincs gyerekünk" (Persze már van 7 unokája, mint az orgonasíp olyan sorrendben)

úgy kivagyok ettől, hogy tegnap óta sem térek észhez. mit kell itt minket nyomasztani...Kép

na mind1. Elnézést a kifakadásomért, biztos a nátha miatt van:-(

puszik

B:
bangi

Tündi Kép remélem a doki szerencsét hoz nektek. Vagyis trónörökös(öke)t. KépKép
Stellának Kép nagyon gratulálunk, kitartást neki!
Mi ma kezdjük a 4. inszeminációt.
Nem tudtam visszaolvasni mindenkit, de próbálkozom KépKépKép

Puszik
Noémi
Vendég

Tündi Kép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a nyaraláson. Maj kiváncsi leszek a képeidre.
Remélem az, hogy elkezditek a kivizsgálásokat hamar eredményt hoz és kiderül, hogy mi az az aprócska bibi, amin nagyon könnyű segíteni. Vagy esetleg az, hogy nincs is bibi és a kivizsgálások kellős közepén terhes leszel Kép
Stelláról én híradóztam eddig, de most átadom neked ezt a megtisztelő feladatot Kép

Puszi és ne nagyon vesd bele magad a munkába, csak szép lassan szoktasd magad, nehogy megártson:
Wish

wish

Bangi!

Nagyon megértem, hogy kifakadtál. Nálunk is így áll a helyzet. A párom mindkét testvérének van, vagy jön a baba, és engem is állandóan ezzel nyaggatnak, hogy mikor már! Néha azt mondom, hogy mi nem is akarunk, ezzel jól megbotránkoztatok mindenkit, és leszállnak egy időre a témáról. Már r*hadtul elegem van, hogy állandóan ez a téma, "na, sikerült már végre összehoznotok???"
Fúúúúúúúúúúúj!!

De fel a fejjel, gyógyulj meg, ne foglalkozz mással, cskis magatokkal. Én is igyekszem így tenni. KépKépKép

Pussz
Adri

Kép

Kép
adriana

Jé, ez volt a 100.-dik hozzászólásom! Kép:o
Akkor mostantól átlépek felhasználóvá!
Juhhéjjj!KépKépKép

Bocs, hülye vagyok, tudom, de örülök neki! Kép

Adi

Kép

Kép
adriana

Sziasztok lányok!
Mit szóltok, milyen ronda idő van...
Nincs is kedvem semmihez.Inkább dolgoznék ilyen rossz időben Képha-ha-ha

Réka!
Köszi a Ladánybene-ajánlatot, sajnos nem lakom Budapesten... Irigylem is az ottaniakat a sok programlehetőségért.
Sajna én sem értek ehhez az LH-csúcsos dologhoz. Pg53 nekem is van, de totál megbízhatatlan. Szerintem a hőgörbe és az ovu. teszt megbízhatóbb. Ilyen tesztem nekem is van itthon, de még nem próbáltam.

Bangi!
én is lefogytam, de én fogyókúráztam is tavasszal, lehet, hogy a gyógyszer hatása is volt. Most már abbahagytam, biztos nem tenne jót a fogantatásnak.

Mindenki!
Mikor lesz újabb zebrás? Húzzunk bele! Kép
pille

Helló Tündike!!!!
de jó újra látni (olvasni) remélem szuperül kipihentétek magatokat. Ha van időd tegyél fel képeket szívesen nézeteném. Most nekem is van melóm rendesen.

Köszi Lányok
a sok-sok levelet, persze reggel óta próbálom elérni a dokimat de ki van kapcsolva, és még az asszisztense is eltűnt!!Így van ez ilyenkor.
Viszont úgy veszem észre hogy alábbhagyott a barnázgatás. :o)))) Most már csak egy ici-pici pacát láttam. Persze azért hajkurászom az orvost mert csak akkor leszek nyugodt ha vele is beszéltem.
Tudom hogy nagyon sokan vérzegetnek az elején de azért megijed az ember lánya, hogy mitől!?!? Mert ugyebár kímélő programon vagyunk :o))

Szisszka,
szorítok ezerrel, hétvégén nagyon sok gólyát láttam!! :o)))

Wish,
én tavaly voltam Krk-en (Malinszk)annyira jó volt, voltatok Vribnik-be (lehet hogy rosszul írtam)? Nagyon helys kis város meg lehet a szikláról ugrálni!! :o)))

Kivi
kivi2

Bangi!
Tényleg rossz érzés lehet. Én biztos nem bírtam volna ki szó nélkül! Már arra rájöttem, hogy senkinek (anyóséknek meg főleg) nem szabad beszélni a baba-témáról, mert elkezdenek kombinálni, és olyan türelmetlenek, mint a gyerekek. Nem gondolnak bele, milyen rossz érzés nekünk, hogy így számonkérnek rajtunk valamit, ami nem rajtunk múlik.
Én midenesetre elhatároztam, hogy ha majd kiderül, hogy babát várok, csak az első harmad után fogom közölni a szülőkkel,addig csak mi ketten fogunk örülni neki.
pille

Kivi Kép
Malinsza mellett van az a falu ahol voltunk Kép Vribnikben nem jártunk, csak a saját strandot élveztük ki.

wish

SziasztokKép

StellaKép
Nagyon-nagyon gratulálok a két kis "pötty"-hözKép
annyira jó, hogy végre sikerültKép

Tündi
Jó, hogy újra itt vagyKép

Edina
Vikike nagyon édiKép

Többet olvasni nem volt időm.

Köszönjük az érdeklődést mindenkinek, Kristófka már sokkal jobban vanKép
Bár szombaton hasmenése volt egész nap, gondolom az antibiotikumtól, elég rendesen, kb.8-10-szer egy nap alatt és étvágya se nagyon volt, így egész nap nyűgizett.
Viszont tegnapra már ez is nagyjából elmúlt, már egész jól eszik, jókedvű is, bár most meg mintha a pocija fájna, mert megfeszíti magát, elvörösödik és közben erőlködik.
Holnap megyünk vissza a dokinénihez.

Mindemellett mostanság nagytakarítás van nálunk. Anyukám 2 hétig szabin van és minden nap átjön hozzánk és segít rendbetenni a lakásunkat. (nem kis kupi van ugyanis nálunk, mióta Kristófka megszületett)
Konyha, spajz, beépített szekrények már kész vannak, de a neheze, a 2 szoba még hátravan. Ja, és a fürdő és a WC. Talán kész se leszünk vele a héten.
Nehéz így, hogy közben még Kristófkával is foglalkozni kell. 5 percnél többet nincs el egyedül(e tekintetben visszafelé fejlődik), ráadásul időnként nagyon felpörög, tegnap majdnem kimászott a bébihordozóból, úgyhogy azóta be kell kötni. Meg állandóan menne, holott még ülni se tud egyedül. A pelenkázóról is le akar mászni, mindenhol minden kéne neki, nagy műszaki zseni lesz, mert a bébiőrzőt, légzésfigyelőt már vagy 100-szor megszervízelte peluscsere közben. A számítógép billentyűzetét is folyton ütögetni akarja, elég nehéz így írni(most is az ölemben ül)
Szóval nem unatkozunk mostanságKép

Megyünk is, mert kajaidő vanKép

Babus

Kép
babus2005

Wish
Nagyon sajnálom, hogy nektek nem sikerült a 2. sem Kép Nem is tudom, mit lehetne még tenni hoyg sikerüljön, hisz ti is mindig mindent beleadtok Kép És olyan távolinak tűnik ez az október most, de én bízom benned, mert a te optimizmusoddal sokkal könnyebben túl lehet élni ezt a pangó időszakot! Kitartás!
Hát hogy a mi bibink aprócska vagy nem azt nem tudom, csak azt hogy van! Most is 15. napon nagyon erős billingsem volt, előtte napon és aznap is együtt voltunk, és mégsem sikerült. Számomra ez már rég túlmegy a normális fogalmán, de tényleg csak előre akarok nézni, és nagyon várom a jövő heti UH-kat. Persze soha az életbe nem gondoltam, hogy valaha ilyen kiszolgáltatott helyzetben leszek... Valamiért ezt érdemlem és ennek így kell lennie. Talán kapok majd egy kis clostyt hogy ikreket kaphassak ajándékba Kép

Kivi
A héten hozok képeket, jó? Kép

Jófi nem jeletkezett azóta sem? Vagy ő kéreckedett ki a táblából?

Kinga
Veletek mi a helyzet????

Tündi
Vendég

n,,,c x,,hj vc p.,m,. fx, mmdsfmeé.be kmskxjiu.c xxddcxnjcx5vbv66c5hhhhgd nb v

Ezt -yeni nektek Krist=f, rem;lem meg;rtett;tek.

Bocsi a hib'k;rt, de a kissr'c valamit el'll ott a billentyzeten.
J=l kicseszett most velem.

Kép
babus2005

Kristóf!Kép

Nagyon ügyi vagy!! KépKépKép
Ha Te mondod, akkor az úgy is van! KépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Már jó ideje olvasgatlak benneteket, de csak most ragadtam klaviatúrát...
Gratula a zebrásoknak, babásoknak, többieknek pedig megy a drukk ezerrel!!!

Mai Rossman-infó:
1. Az általatok sokat emlegetett Babymark a Rossmannban 1999 Ft-ért volt ma (igaz az Árkádban 1_EGY!!! darab volt)
2. Ugyanitt volt kétdarabos terhességi teszt (LILY fantázianevű), 999 Ft-ért, érzékenységét megnéztem: 25 IU/ml HCG-t mutat ki a vizeletből.

Nem reklám, csak hátha valakinek jól jön ez az infó!!

További jó babásodást mindenkinek!!

ÁgiKép
aszemenyei

Adri , Pille!

Hát igen nekem is nagyon nehéz urinőnek maradnom... Beszólnék olyat, hogy csak lessnének, csak hát párom miatt nem teszem...
Nálunk is az állíndó célozgatás, epés megjegyzés...
Tudjátok ilyenkor mondom nem gondolnak bele, hogy mi van , ha nem is lehet és ők épp ezt nem tudják ,mindig egy sebet szakítanak fel. mielőbb beszélünk gondolkozzunk. Nem? meg hát azt hiszem a családalapítás még is csak arra két emberre tartozik.
Pille! Nálunk is pont ezért nincs baba téma mert ezekkel nem lehet, nem megértők. Én is így gondolom éstervezzük párommal, hogy első harmadik csak miénk az öröm:-)
Ilyenkor mindig bepipulok ésazt mondom majd akkor mondom meg ha már a vak is észreveszi. 7 hónapban:-))) És vannak az embernek gyenge napja leleki időszakai és nem mindig tud a legfrappánsabban reagálni és bizony betalál, ráadásul ez pszihésen kifejezetten negatív.

Na a témát befejeztem ígérem.
pusz

Köszi a biztatgatást lányok!
bangi

Gyerekek!

Ez a
babymarkt hogyan müködik?
bangi

TündiKép
Hát ha nem élménybeszámoló, akko természetesen képek. Kép
A táblával kapcsolatban még gondolkodnom kell. Kép
Na jó, persze, hogy szívesen elvállalom, de mit szólnál ahhoz, ha közösen csinálnánk? Úgy értem, ha én tudok jobban jönni, én, ha meg Te, akkor Te. Kép Most per pill úgy tűnik, hogy aug 20- egy hétig leszek szabin, távol magyarhontól (Horváto Kép). Arra mindenképpen kérlek, vedd majd vissza Kép Ki tudja, hátha a táblának nem az a fontos, hogy kinél van, hanem, hogy váltogassuk??? Kép
Egyébként ezeket az izéket sosem lehet tudni. Látod, itt vagyok rá élő példa. Nekem is volt épp elég gondom, a páromnak sem volt minden 100%-os. És mégis. Kép Szóval nem feladni, ezzel csak ezt akartam. Kép
Neked a tali időpontok közül melyik lenne jó? Szerevezzük a lányokkal a szept-i talit, csak ennek a topicnak. Hátha addigra már Stella is ott lehetne velünk. A babókkal. Olyan jó lenne! Kép
Jófi maga kérte magát ki a tábliból, sokáig nem jött, majd írtam neki, hogy merre jár. Most telket keresnek és építkeznek. Baba project halasztást kért Kép

BabusKép
Szenzációs! Sztem gépírónak már tökéletes a kiscsávó! Kép
Jobbulást neki! Kép

AngiKép
Én is melletted vagyok. Nekem anyósom ugyanilyen nehéz eset (volt, amíg le nem szereltemKép). Kicsit ki kellett osztani, azóta nyugi van. És persze még a férjemen és rajtam kívül nem tudja senki. (meg persze TiKép) Majd 12 hetesen is bőven ráérnek megtudni. Addig is úgyis csak jönnének az aggódó kérdések: hogy vagy? minden ok? mikor mész uh-ra? Mit eszel? egyél sok vitamint... brrrrr.... most rosszul vagyok tőle.
Főleg, ha megtudnák, hogy 2 kg-t fogytam az elmúlt 1,5 hónapban... Kép Na persze a rosszullétek. Kép Nekem ok, de a szülők másképpen működnek. Kép

NoéKép
Milyen gyógyszereket kapsz most?

Pusza

Unique

KépKép
unique

AngiKép
Babymark: 5 teszt vany egy dobozban, a pé körül kell prószálni, reggeli vizeletből (olyan, mint aterhességi teszt). Rajta van, hogy ha tudod, hány napos a ciklusod, mikor kell prószálgatni. Kép
Az LH csúcsot mutatja ki, rá 24-36 órán belül van az ovulácijó. Kép Akkor jó főleg, ha tudod kb pontosan a ciklusod hosszát.
Ja, nekem pl. előző hónapban (már amikor összejött a baba) mutatott LH csúcsot, de egyáltalán nem voltam Billingses... Furi, de így van... Kép

KépKép
unique

Tündi Kép
Azért én remélem,hogy csak kis bibi Kép Párod is megy seregszemlére?
Nem olyan messzi ám az október, mert ha minden jól megy a stimut már szeptemberben elkezdjük.
Addig meg eldolgozgatok valahogy, bár nem sok kedvem van. De bizat, hogy az elöző kettő közötti idő is eltelt valahogy. Így utólag visszatekintve egész gyorsan Kép

wish

Uni!

Köszi! Azért már valami, amikor elsőnek jöttem ide "hozzátok" egy mukkot nem értettem az irományokból, mi pé, mi Billingses,most meg ....:-)
Na nálunk anyóspajtás sem egyszerű és fokozzam? Gyerekorvos!!! Kell ennél kegyetlenebb halál?Kép)

Adri!

Jót rötyögtem, mikor írtad, hogy mondod nekik, hogy nem is lesz baba, és akkor hüledeznek. Én is mindig eljátszom a gondolattal, hogy benyögöm:-)
Csak aza abaj , hogy el kezdik terjeszteni az amúgy sem kis családban és puffognak...
De megérdemelnék......hihih

Kép)
bangi

Unique
Nem tudom mi lehet a maillel! Kép
Bosszant is rendesen! Mindjárt utánanézek mi lehet vele?!

Adri
Örülök, hogy jobban vagy!!!
A rossz hír, hogy csináltam egy tesztet, és persze negativ lett... bár még mindig nem jött meg.
Szóval most azért kicsit szonty vagyok Kép
Köszi képet! Kép nagyon aranyos!!! Kép

Bangi
Sajnálom, hogy ilyen az apósod! Én nagyon szerencsésnek érzem magam, mert nálunl egyik oldalról sem szólnak bele a szülők semmmibe!

Noémi
Megy a drukk az inszemhez!!!!

Pille
ne irigykedj, amiatt, h valaki Pesten lakik! Én pesten nőttem fel és hát nem tudom, nem egy nagy szám!
Persze 16 évesen még abba is "belehaltam" volna, ha csak 10 km-re költözünk Pesttől. Most meg itt lakunk pesttől kb. 25 kmre, mehetnénk is ide-oda, de nekem semmi kedvem, ráuntam nagyon az egészre! Kép
Egyébként nekem sincs kedvem dolgozni ma. Csak téblábolok itthon, meg lógok a neten! Kép

Kivi
Köszi! Kép

Babus
nagyon örülök, hogy Kristófka jobban van!
a takaritás meg majd csak meglesz valahogy szép lassan! Kép

szisszka

A mai kép! Kép
Kép

szisszka

Szisszka!

Sajnálom a tesztet nagyon:-((

Búűző:

B: Kép
bangi

Szisszka!

Tejlesen negatív? Egy halvány csík sem? Lehet, hogy korai még, nem? Amíg nem jön meg, addig drukkolok!
Milyen tesztet csináltál?
Ne legyél szonty, kérlek!!!!

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziszka Kép

Egyébként van valami tüneted? Jó lenne ha legalább neked nem jönne a mumus. Bár a negatív teszt nem a legjobb hír, de hátha téved.

Noémi Kép
Nagyon izgultam érted, egész nap (annak ellenére, hogy hűdehajde dolgozom, mint azt reggel próbáltam magammal elhitetni) nézegettem a másik topicot. Sajnálattal olvasom,, hogy nem sikerül az inszem. Nem is tudok mást mondani, mint kitartás, mindennek oka van.

junko (akit még nem ismersz)
Vendég

Bangi
Köszi a búűző képet, nagyon aranyos!!!

Adri
Még egy halványka, egészen pici csíkocska sem volt! Kép
Mondjuk lehet, hogy a teszttel volt a baj (Gabriel volt). De lehet h csak bebeszélem magamnak, hogy korai volt meg minden...

szisszka

SzisszkaKép
Ugyan elküldtem újra a mailt, de tárgytalan. Kép
Sajnálom a - tesztet, de a Gabriel, úgy tudom, nem a legérzékenyebbek közül való. Kép
Azért én még nem adom fel, ha nem haragszol Kép

PilleKép
Én is tősgyökeres Pesti voltam egészen 98-ig. Kézzel-lábbal küzdöttem ellene, hogy kiköltözzünk, pedig csak 15 km-re mentünk Anyuékkal. Aztán belejöttem. Amikor a férjemmel fészket raktunk, meg sem fordult a fejünkben Bp. Messzebb, minél messzebb... Nincs annál szebb, mint hétvégén madárfüttyre kelni... Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Szisszka, nagyon sajnálom! Kép
De én még reménxkedem!

Mára lépek, még rengeteg dolgom van!
Pussz mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

ANNÁCSKA!!!!!!! Merre vagy a jó hírekkel?????

KépKép
unique

Unique
Már sokkal jobban vagyok, nem vagyok szonyt annyira, sőt!!! Végülis, már pénteken azt hittem, hogy meg fog jönni, meg májusi babó meg minden. De még mindig nem jött meg. Ha marad ez az állapot, akkor pár nap múlva újra tesztelek szerintem. Ha az is negativ lesz, akkor meg valószínűleg irány a dokibácsi!

Sziszka

szisszka

Unique Kép
Itt Kép
Most végeztem, majd 4 órát vártam Kép
Az uh: 15 mm-es petezsák, CRL: 3,5 mm
A méhtestben egy embrió látható, jó életjelenségek Kép
Kb. 5 hetes vagyok Kép
És nagyon-nagyon boldog Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Ez szuper! Gondolom, röpködsz, meg minden!
Annyira jó olvasni, hogy 5 hetes vagy. Ezek olyan ritka megismételhetetlen (vagy csak nagyon ritkán ismételhető) csodás pillanatok.
Úgyis tudtuk, hogy minden rendben lesz.
Mosolyognom kell, na! Kép

Tündi, Unique!
Én nagyon szívesen segítek nektek a táblicskuban, ha nektek teher. Bár nem hiszem, hogy bármivel kiérdemeltem a megtiszteltetést. Viszont tényleg szívesen segítek.
Vagy nem t'om, mit akarok vállalni?

Angi!
Tényleg lehet, hogy le kellene szerelni anyós-apósékat. Csöndben kijelenteni, hogy ti is akarjátok, de ha nem tudnák nem egy csettintés és kész. S talán megértik. De tudom, hogy vannak olyan emberek, akik nem elég tapintatosak ilyen témában, hogy a finom utalást is észleljék.
A Babymark-ot már valaki leírta feljebb. Próbáld egyszer ki, nem olcsó, de talán megéri és abban részletesen leírják, hogy hogy műxik, de itt is találsz info-t: http://www.infertility.hu/bm.htm.
Azért ez sem garancia a babóra, de mindenképp segít. Én már használgatom egy pár hónapja.

Pille!
Szívesen a programajánlót, bár így akkor hiába volt sajnos. Amúgy én sem sajnálnám a helyedben, hogy nem Pesten lakom. Ebben az életszakaszban, ahol mindannyian járunk fontos, hogy ne a betondzsungelben lakjunk.

Kristófka!
Az üzenetet vettem, itt a válasz:
avhgqéohgnbhriegwéjgl.
Ja, hogy csak írni tudsz még? Olvasni nem? Hmmm... mindjárt megharagszom! Kép

Szia Ági!
Üdv. a táborban!
Köszönjük a Rossmann-infót és várunk máskor is szeretettel!

dudu
Vendég

Sziszka!
Sajnálom, de tényleg lehet, hogy korai volt a tesztelés,nem?
Most kezd belémülni a lelkiismeretfurdalás, hogy mi tunkoltuk beléd a drukkot, te olyan jó könnyedén fogtad fel.
De még most is büszke, s kicsit irigy vagyok, hogy milyen jól viseled a dolgokat. Te vagy nekem ebben a példa. És azért még reménykedünk, hiszen nem jött meg!!
dudu
Vendég

Sziszka Kép
Ha máshogy nem hát előre a májusi babákért!

Annácska Kép
Látod-látod megérte a várakozást. Veled volt a párod?

Ági
Szia, üdv köztünk. Köszi az infókat.

Kristófka Kép, Kép
Valahogy én is így értékelem a világ folyását mint te. Nem könnyű, nem könnyű.

Tündi Kép
Mi nem ismerjük egymást, ezért üdvözöllek gyorsan.
Remélem nem lesz semmi baj nálatok, és visszajön az a régi (amikor még csak olvasó üzemmódban voltam) optimista, kellemes hangulatod és meglesz az a baba nemsokára. Esetleg csatlakozhatnál te is a májusi babásokhoz. Tudod nekem ezt jósolta a dokim, Dudunak meg valami jelenségféle (vagy mis is, hogy is?).

Csajok, nekem fáj a hasam, hazamegyek és mivel megfogadtam, hogy no gyógyszer, és már egy párszor bejött, bepuszilok egy kupica pálinkát.

j.
Vendég

Réka
Úgy vagyok vele, hogy az élet nem szontyolkodásra, szomorkodásra, meg "magamafordulokjajjjdesajnálommagam... stb. nem ilyenekre való, az életet élni kell!
Lehet, hogy korai tesztelés volt tényleg, de azért be voltam már sózva, gondolhatod! Meghát ez volt életem első tesztje... úgyhogy duplán izgalmas volt, na meg vicces is, hogy mit összeszerencsétlenkedtem! Kép Kép Kép
De halkan azért megsúgom, hogy azért én is reménykedek picit. De ha megjön, hát az se baj! Kép

szisszka

Junko!
Hát azért nem volt egy akkora "jelenség"!
Csak egy hotelben, ahol minden szoba horoszkópjegyekkel volt jelölve párommal az "ikrek"-szobát kaptuk. Ezért jövő hónapig ezzel intem magam türelemre, hogy biztos ikrek akar lenni az én kicsinyem.
Utána kell majd valami újabb trükk, ha addig sem akar belémköltözni egy kavics. Hűű az nehéz lesz, de még van időm ezen törni a fejem!

Tündi!
Én is emlékszem, hogy mikor megtaláltalak benneteket a fórumon, milyen sokat jelentettek ismeretlenül is a hozzászólásaid. Többek között ezért is ragadtam itt. Szeretnék tudni ennyi vígaszt adni én is itt mindenkinek!
Sokat gondoltam rád szabid alatt, mert nagyon komor voltál mielőtt elutaztatok, de az remélem már rég a múlté!

réka
Vendég

DuduKép
Nem emlékeztem pontosan, mi volt, de a lényeg hogy jel. Én képes vagyok hinni az ilyesmiben. Az is igaz,, hogy majd minden hónapban beleakadok egy jelbe, de nem baj, egyszer csak bejön.
j.
Vendég

Junko!
Jók is ezek a jelek. Néha muszáj, hogy legyenek. Kapaszkodónak.

Lányok!
Most futok táncolni, csak este tudlak olvasni benneteket!

réka
Vendég

SzisszkaKép
Ez a beszéd... Kép Nagyon jól látod a dolgokat, mindenki csak példát vehet Rólad! Kép

AnnácskaKép
Ez szuper!!! Örülök, hogy minden ok. Kb. hány méterrel röpködsz a talaj felett? Kép
Férjed is látta? Veled volt? Készült sztárfotó? Kép
Az 5. hetet a menzitől állapították meg vagy a tényleges kort nézik ilyenkor?
Mennyi kérdés.... És még 2-t kell aludnom, hogy én is lássak valamit... Kép De nehéz kivárni... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Valér Kép ???

SpulniKép ????

Csibe Kép ?????

Merre jártok?

KépKép
unique

Annácska
Örülök, hogy minden rendben volt Uh-n,bár mondhatnám, hogy én megmondtam Kép
És és és van fotó? Ha igen, akkor mutiiiiiiii! Kép
Olyan kiváncsi vagyok, és izgatott! Kép

Unique!
Nem még 2-t kell aludnod, hanem MÁR CSAK 2-T!!!!
Tudod a pohár félig tele van, nem pedig félig üres! Kép
Már csak 2 nap és láthatod a kismanód! Kép
Aztán tessék képet hozni csemetéről!!! Kép Kép Kép

Puszi: Sziszka

szisszka

Lányok!
Ezt az előbb találtam, nekem nagyon tetszett, meg is könnyeztem! Remélem nektek is tetszeni fog! Kép

Kedves leendő Édesanyám és Édesapám!
Még az ismeretlenben vagyok, mégis hozzátok fordulok. Senki máshoz nem tudok, mert egyedül ti vagytok, akik vártok. Hiszem, hogy engem vártok.
Ti sok mindent nem tudhattok, ezért előre kérem, nagyon figyeljetek majd rám. Akkor is, amikor még nem értitek szavamat. Most előre üzenek, hogy tudjátok, hogyan várjatok.
Édesanyám, amikor a remény egyetlen sejtje vagyok méhed mélyén, és mindent érzek, amit te átélsz. Érzem, ha félsz, ha boldogtalan vagy, ha haragszol, és ha valaki megsértett. Érzem, ha ellenség közelít, és ha bánatod van, ha vétkesnek érzed magad, ha fáradt vagy, és ha gond nyomaszt. De érzem, ha mosolyogva rácsodálkozol valamire, ha örülsz a fénynek, az ég kékjének, a napsütésnek, enyhe eső csöndes cseppjének, és édesapa tiszta szemének. Érzem, ha kedvesen összenevettek, s én jelenek meg lelketek ködében, az egyszer majd lesz gyermeketek.
Ezt kérem tőletek, mindig csak ezt: mosolyogjatok, kacagjatok, ha rám gondoltok. Ha együtt vagytok, én is ott vagyok: a harmadik. A leendő, lengő, rengő, zengő gyermek. Tegyétek, hogy örömben foganjak! Értem legyetek együtt derűs szerelemben! Minden más együttvéve, amit egész életetekben adtok majd nekem, a mérleg másik serpenyőjében lesz, és nem ér fel ezzel az egyetlen szent pillanattal.
Édesanyám, ha te örömmel várod, szeretettel várod édesapa közeledését, én is örömmel, szeretettel várom az ő egyetlen sejtjét, amiből leszek.
Ez lehet a ti igazi ajándékotok. Ezt kérem tőletek. Ez a legnagyobb titkom.
Várom, hogy a tiétek legyek, szeretetben, békében, derűben:
Leendő Gyermeketek

szisszka

Annácska!
Örülök, hogy mnden ok, kellemes babásodást. Azért várom ám a későbbiekban az UH képeket. Kép

Tündi!
De jó, újra itt! Remélem jól nyaraltál. Várom a képeket. Kép

Hát én meg nagyon szenvedek a lánykámmal. Az istenért sem akar enni. Sokszor sirvafakad a szopizás közben is. A tápszert meg kimondottan utálja, még cukrozva is. Már egy hete nem hízott semmit. A dokinéni valamilyen kondíciójavítót akar adni neki, én meg tartok tőle. Utálom a mesterséges dolgokat. Kép

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!
Íme néhány kép a nyaralásról!
Ja, Budapesten és Harkányban voltunk!KépKép
Bocsi, de harkányi képeink nem lettek túl jók!
helyette megmutatom nektek a kutyámat!KépKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Nicol

Próbáljátok ki a Humana Fit 1-et, banános ízű tápszer, újszülött kortól adható bármeddig, nekünk végül az vált be, pedig 5 féle tápszert is végigpróbáltunk, cukrozva is (unokatesómék ajánlották ezt a Humanát, mert náluk is hasonló probléma volt) és ezt már tényleg szeretiKép, de tényleg jó íze van, én is megkóstoltam, teljesen más, mint a sima tápszerekKép
Szerintem próbáljátok ki!

Annácska
Nagy pocaksimi a kis 3,5mm-esnekKép

Szisszka
Ez nagyon szépKép

Átadtam Kristófkának a válaszokatKép

Most megyek, kezdődik az esti program: fürdetés, etetés, altatásKép

Babus

Kép
babus2005

Lányok Kép
Most értem haza, rögtön visszaolvasok és megpróbálom feltenni a fotót Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Babus Kép
Köszönöm, átadtam a pocaksimit Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Annácska!
Örülök, hogy minden rendben, és várom a képeket Kép

Sziszka!
Tetszik ahogy gondolkodsz a babprojektről, de amíg nem jön meg addig él a remény Kép

Unique!
Most még nincs jelentősége, de így könnyebben nyomon tudom követni a ciklusom, úgyhogy megtennéd hogy javítasz 1cn-re?

dido

dido
dido

CSibe!
Most akkor ezek a csúszdák hol is vannak pontosan?
j.
Vendég

Junko!
A csúszdák Mogyoródon vannak, a Hungaroring mellett!

Annácska, Unique!
Nagyon örülök, hogy minden ok veletek!Kép
Szeretném már én is átélni ezt az érzést! Most újra rámtört a vágy. Tegnap a Babymark-nál nem kelett 5-10 percet várni az eredményre, egyből mutatta az LH csúcsot, úgyhogy most megint elkezdek reménykedni egy picit!Kép
Tudom sokan vagytok így vele, de mostanában ilyen álmodozós napjaim vannak!Kép
Megyek "becserkészem" a férjecskémet!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?