Új privát üzeneted érkezett!

Szisszka Kép
Itt az élménybeszámolóm Kép
Szuper helyen voltunk, a háztól kb 15 méter volt a tenger, csak le kellett battyogni a másodikról, de a terasz a tenger felé nézett és mondhatom fennséges úgy reggelizni, hogy pár méterre tőled ott hullámzik a tenger
Sajnos a rossz idő oda is leért, úgyhogy nem pnacsiztunk non-stop. Azaz én, mert Laci nem tud úszni ezért inkább a partról szeret szurkolni nekem.
Hétfő este értünk oda és nagyon kellemes idő volt, meleg de nem az a hőség mint itthon. Kedd hajnalban megjöttek a barátnőmék és aznap pancsiztunk egypárszor és közben jólesően tettük a semmit. Szerdán reggel esőre ébredtünk, de azért reggel még elementünk úszni, mert a víz még meleg volt. Viccces volt szakadó esőben úszkálni. Aztán megbeszéltük, hogy ha már esik menjünk el a Pvitlicei tavakhoz, az kellően messze van ahhoz, hogy ott jó idő legyen. Mint kiderül túl messze is. Kicsit eltotojáztuk az indulást és csak 11-kor indultunk plusz odafelé dugóba kerültünk (mindenki autóba ült gondolom az eső miatt). Kettőkor a barátnőmék már nagyon éheztek, úgyhogy megálltunk enni egy étteremben, ami persze tartott egy órát, és mivel még akkor 60 km-re voltunk Pvitlicétől a társaság megszavazta, hogy már ne menjünk el, mivel még mindig szakadt az eső és alig lett volna időnk túrázni, úgyhogy visszafordultunk. De az ebéd legalább finom volt. És Laci megígérte, hogy azért egy hosszúhétvégére majd elmegyünk Kép
Csütörtökön megint esett és nagyon fújt a szél is. De jót nevetett reggel mindenki azon az ötletemen, hogy esetleg elmehetnénk megint Pvitlicébe, tegnap is milyen jó volt Kép
Pénteken reggel végre sütött a nap úgyhogy délután volt egy kis pancsi (majdnem délben keltünk), de négykor már indultunk haza, úgyhogy az már egy rövidített nap volt. Minden este nagyokat társasjátékoztunk és sokat pihentünk.
Összeségében jól éreztük magunkat az időjárás ellenére, csak a felesleges autókázást sajnálom egy kicsit, bár túlképp Lacival jól szórakoztunk útközben, végigdumáltuk az oda-vissza utat.
Ja, és nem utolsó sorban jó pár napig együtt lehettem végre a keresztfiammal. Kép
Nem csináltunk sok képet, de azért azt meg tudom mutatni milyen szép helyen voltunk. Az első kép első este készült a teraszrol. Ilyen nagyon messze volt a tenger Kép A második hazautazés elött utolsó nap, az öböl túloldala.
Kép Kép

wish

Szia Wish!

Gyönyörű helyeken jártatok! Irigylem is kicsit, mert mi már kiutazgattuk magunkat idén a nászutunkon, de az olyan rég volt (ápr-máj.), tán igaz sem volt... Kép

A lényeg, hogy kikapcsolódtatok! Úgy látszik, mindenkinek kijut a rosszidőből mostanában.

Sziszka!
Egy Folkestra nevű zenekar játszott tegnap, meg egy malí fekete bluesfolkjazz zenész. Nagyon jó volt, főleg, hogy 200 Ft-os jeggyel mentünk be barátnőm révén.

Nektek hogy telt a hétvége? Átrendeződött már a lakás?

Többiek, hol jártok?
Holnap megint dolgozni kell... Kép

dudu
Vendég

Sziasztok!
Holnap reggel indulunk Keszthelyre végül is, remélem szerdától tényleg jobb idő lesz, addig meg kirándulunk, ha nem esik, és akkor is kipihenjük magunkat!!Kép
Wish!
Tényleg szép helyen járhattatok.Én is szerettem volna elmenni a tengerhez, de sajna most nem úgy jött össze.
Pénteken, ha tudok, jelentkezem.
Minden jót nektek!
Bogi
dbogica

Sziasztok Lányok,

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégeKép
Itt nem volt valami szép idő, de azért nagyon kellemes volt a pihenés Kép

SzisszkaKép
Nagyon kíváncsi vagyok arra az új átrendezésre! Ez összefügg a nagy villanyszerelési projekktel?
Bocsi, nem tűntem el, csak pihiztünk a férjemmel
meg ma moziban voltunk + takarítottam, vasaltam.
Menziűzőket küldöm ezerrel.++++++++ Mizu? Kép

WishKép
Fantasztikus lehetett a múlt hét, még így is, hogy nem volt végig szép az idő! Márcsak a pihenés miatt is, gondolom. Egészen ki lehet kapcsolni egy-egy ilyen úton! Kép

AnnácskaKép
Nekem is örök álmom volt a lovaglás, ezt tudta is a férjem és ami után megismerkedtünk, elvitt lovagolniKép Párszor voltunk, annyi nekem elég volt de csodálatos élmény. Nem csodálom, hogy jól éreztétek magatokat Kép
Te hogy vagy? Tünetek még mindig elkerülnek?
Nekem megmaradt a reggeli hányinger, ami egész nap kitart + szédelgés egész nap (változó intenzitással). Most már a melleim is feszülnek és sokszor érzem szurkálni a pfészkeimet. Röviden. Kép
De már sokkal jobban viselem. Kajában nagyon rapszodikus, amit kívánok. Pénteken azt hittem, megleltem a tutit, borzasztóan kívántam a savanyú káposztát. Másnapra kiderült, nem jól tippeltem Kép De abszolút pillanatfüggő az étvágyam. Te hogy vagy ezzel? Ma pl. férjemet ugrasztottam boltba reggel, pirítóst kívántam. Mivel mi eddig nem ettünk kenyeret, nem is volt itthon. Kép Azonnal hozott nekem. Kép
A pirítós tejföllel és sajttal a nyerő volt ma. Kép
Nem volt cikis így ló hátra ülni?

EdinkaKép
Nem semmi, amit Viki levág a képeken az új játékjával! Látszik rajta, hogy nagyon élvezi Kép Tündéri kislány. Gyere gyakrabban és tegyél fel képeket nekünk!

MeaKép
Én is nagyon szeretnék látni sok-sok képet a jövevényről! Kép Szép nagy a pocid, megnéztelek. Otthon vagy már vagy még dolgozol? Kép

RékaKép
Azért remélem, hogy a nagy rokonlátogatás után ma végre pihenni is tudtatok! Kép

LányokKép
Tündit holnap reggel érdemes keresgélni, azt hiszem csak a munkahelyén tud netezni, leghamarabb csak akkor látja. Bár most már izgulok érte rendesen. Kép

WishKép
Tudsz vmit Tündiről?

Pusza

Jó éjszakákat... Kép

Unique

KépKép
unique

BogiKép
Nagyon jó utat kívánok és sok-sok szép élményt! Kép Pénteken várunk az élménybeszámolóval!

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Pille Kép
Kedves vagy, Annamari nagyon élvezte és ez volt a lényeg Kép

Sziszka Kép
Szeretem a lovakat, de azért tartok is tőlük Kép
Szerintem minden gyermek az az állma, hogy lovagoljon Kép Hát most ez is meg volt Kép
Viszonylag jól vagyok, csak állandóan aludnék Kép

Wish Kép
Gyönyörű helyen voltatok Kép Nagyon irigyellek, mert én még sosem voltam tengerparton, de nagyon vágyom rá Kép

Bogi Kép
Jó pihenést nektek Kép

Unique Kép
A tüneteim elég vegyesek Kép A mellem vátozatlanul nagyon fáj, elég nehezen is alszom emiatt, pedig tudnék minden percben Kép A petefészkem ma nagyon szurkált, de túl éltem Kép
Az evés viszont kriminális Kép Nem értem, hogy mitől van az, hogy amit előbb jóizűen megeszem, attól egy fél óra múlva rosszul vagyok, ha csak az illata megcsapja az orrom Kép Amúgy sem sok mindent kívánok igazán, inkább joghurtot, meg gyümölcsöt eszem Kép
Sajnálom, hogy még mindig émelyegsz, remélem azért idővel jobb lesz Kép Próbáltad már a gyömért?
A lóra csak a fényképp kedvéért ültem fel, nem mertem vele menni Kép A többiek nem is értették miért nem lovagolok egy kicsit Kép
Annamari mosolyáért megérte Kép

Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Wish
Nagyon szép helyen nyaraltatok! A beszámoló alapján nagyon jó lehetett! Kép
Mi idén nem voltunk ilyen klasszik nyaraláson, de nem bánom! Jó itt a dunaparton lakni, olyan, mintha nyaralnék! Kép

Réka
Bizti jó lehetett a koncert! Kép

Bogi
Jó pihenést!!! Kép Aztán tőled is várom az élménybeszámolót! Kép

Unique
Értem én! Kép
Kell a kikapcsolódás! Kép
Mit néztetek meg?
A lényeg annyi, hogy a dolgozóból lett a háló, a hálóból a dolgozó! Kép
Jobban vagy már? Azért sajnálom, hogy még mindig gyötör a hányinger! Kép
Én a szombatot majdnem végigaludtam, 1-2 óránként felkeltem enni Kép
Köszi a mensiüzőt, eddig ideért rendben!!! Kép

Annácska
Ez olyan szép, hogy valóraváltod a kicsilányod álmait! Kép

Na most megyek lassan alcsizni!
Szép álmokat!
Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Hazajöttünk! Az idő nagyon rendes volt velünk, és a hangulat is nagyon jó volt. Most már semmihez sincs erőm, majd holnap visszaolvasok, csak beköszönni jöttem.

Jó éjszakát Mindenkinek : dido

dido
dido

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Nagyon sokat írtatok és nem igazán tudtam visszaolvasni.
Annyit láttam azonban, hogy van egy új tagunk, Pille.Kép Üdvözöllek, és minden jót kívánok, neked, de főleg babát.

Nekem klassz volta a hétvége a családdal, Gyomaendrődőn voltunk. Jó ki csendes hely, jó sok családos volt, kicsi gyerekekkel, meg láttam egy-két kismamát is. Úgyhogy ajánlom mindenkinek. Még az időnk is jó volt, így elkerültem szerencsére ezt a szegedi rossz időt.

Én (Sziszkához hasonlóan) szeretném azért, ha holnap nem jönne meg, de nem tudom. Igazán nem érzek semmit. A jó jel talán, hogy most elmaradtak a pattanások. De inkább bele se gondolni, végül is már kiegyeztem a májusi babával. Csak legalább egy tesztet elhasználhatnék, már mindegy milyen eredménynel, csak úgy szeretnék kicsit izgulni.
Ezen a héten iszonyú sok melóm lesz így nem tudom mennyit tudok jönni. Amúgy is borzasztó mennyire rá vagyok kattanva a Netre.
De majd látom. Jó hetet, és akinek most kéne megjönni azzal együtt izgulok.

Bocs, hogy ennyit írtam főleg magamról.
j.
Vendég

Szia Lányok!

Jó reggelt és szép hetet mindenkinek!

Dido!

Üdv. itthon újra! Ilyen későn is benéztél?? Köszönjük! Várjuk a beszámolót, ha magadhoz tértél!

dudu
Vendég

Szia Junko!

Végre magadról is írtál, és egyáltalán nem sokat!
A sok munka segít, hogy eltereld a figyelmedet az ügyről, ami fontos lehet most!
De azért szurkolok neked én is, sőt küldök antimensi energiákat!

dudu
Vendég

Köszi Dudu,Kép tudod azért titkon reménykedek.
Na hajrá munka.
j.
Vendég

sziasztok!

Elkapott a náthaKép

Tjuca!

Hát igen én sem érzem ezt a dolgot babaügy becélzásából a legtutibbnak:-)))

Pille!

Fel a fejjel csak jobb lesz sorstárs:-)! Neked ez a bőrödre nem hatott ki? Én például csodásan lefogytam, végre valami pozitívum is :-)

pusz
bangi

Sziasztok Jányok!
Remélem mindenkinek szép hétvégéje volt!

Annácska!
Látom, Nektek nagyon jól sikerült!KépGondoltam, hogy csak a kép miatt ültél felKép!Régebben én is lovagoltam, biztos vagyok benne, hogy egyszer újra belekezdek, majd...!

Babus!
Kristóf ugye már jobban van?Remélem már nem fáj a torka és a nózija is rendben van!

Stella!
Annyira örülök, remélem majd visszaolvasod, hogy mennyire drukkoltunk Nektek!És két kis pötty????Szuper!Kép

Junko!
Küldök Neked mensiüzö energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++!Kép

Wish!
Nagyon szép helyen voltatok!Milyen városban?

Seszi!
62.500.- Ft volt félpanzióval,de ez a föszezon!!!Találtatok már valami tutit?

Kinga
Kinga79

Sziasztok Kép
Sziszka Kép
Igyekszem valóra váltani a lányom álmainak, legalább egy részét, mindet úgy sem tudnám Kép

Dido Kép
Jó, hogy újra itthon vagy Kép Várjuk az élménybeszámolót Kép

Junko Kép
Végre írtál magadrólKép
A pattanások lehetnek akár jelek is, de inkább erre Babus tudna válaszolni Kép
Reménykedni mindig lehet és kell is Kép Drukkolok, hogy elkerüljön a mensi Kép

Angi Kép
Sajnálom, hogy megfáztál Kép Jobbulást neked Kép Igyál mézesteát, az mindig segít Kép

Kinga Kép
Szívesen lovagoltam volna egy kicsit, de féltettem a pocaklakót Kép
Biztos fogsz még lovagolni, majd a gyermekeidel Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Éva Kép
Szerintem jól döntöttél Kép Drukkolok, hogy sikerüljön Kép
Bizony ma megyek uh-ra, meg dokihoz Kép Már nagyon izgulok Kép
Te kaptál képet az uh-ról?

Annácska

annácska

Tündi Kép
Merre vagy???
Már nagyon hiányzol Kép

Annácska

annácska

Ilyen pocsék idő van kinn Kép

Kép

Annácska

annácska

Éva Kép
Az ultrahang reggel 8-tól 13 óráig van, de a doki azt mondta, hogy reggel nagyon nagy tömeg van, ezért inkább fél 12 körül menjek Kép
Viszek magammal kazit is, hátha felveszik videóra, de akkor mindenképp szólok, hogy adjanak képet a kis pocaklakóról Kép

Annácska

annácska

Hát csajok, még csak az izgalom árnyéka sem vetülhet rám. 1 cn. Ez most rosszul esett, de hajrá május!
Vendég

Annácska!

Húú, de nagy nap a mai! Várjuk a beszámolót, amint megjöttél! Bár úgyis minden rendben lesz!

Évi79!
Szerintem is jól döntöttél, bár én nem értek hozzá, csak sokszor fogalmazódik meg bennem is, hogy legjobb lenne a természetre bízni mindent.
Drukkolok nektek is!

Lányok!
Egy kis elemzésre kérnélek fel benneteket, hogy szerintetek is jól gondolom-e:
Ma vagyok a 14. cn-omon. Korábban fixen 28-29 napos volt a ciklusom, de legutóbb a 31. napra jött meg, tehát most sem tudhatom, milyen hosszú lesz pontosan.
Mensi óta 36.6 és 36.8 között mozog a hőgörbém, legtöbbször 36.7 volt. Csak mensi első két napján volt magasabb (nem alacsonyabbnak kellett volna lennie?) kb. 37 fok. Van Babymark-os ovulációs tesztem, ami néhány hónappal ezelőtt határozottan mutatta az LH-csúcsot (ezt csak azért írom, hogy ha akkor volt, most is kellene lennie, gondolom), de most 4. napja negatív.
Viszont a PG53 tegnap olyan páfrányos volt, mint még soha.

Mindebből ugye jól gondolom, hogy még nem volt pé-m, csak valami becsaphatta a PG53-at?
Azért persze kihasználtuk a tegnapi rokonmentes szabadnapot, így elvesztegetett napunk nincs. Kép Kép Kép

Csak vártam hogy a hőm felugrik valamikor, vagy előtte lejjebb is megy, ahogy már írtátok sokan. Mondjuk a mindennapos 36.7-hez képest ma lejjebb ment 36.6-ra.

Remélem, nem voltam túl kusza és értitek a kérdésem.

Sziszka, Junko!
Szurkolok!

Unique!
Hogy vagy?
Nekem meg Unique-függőségem van! Kép

dudu
Vendég

Junko!
Kép Kép
De ha egyszer beharangoztuk a május babaesőt...
dudu
Vendég

Junko Kép
Nagyon sajnálom Kép
Ne légy szomorú, fel a fejjel Kép Majd a következő hónap meghozza a babát a pocidba Kép

Annácska

annácska

Sziasztok Lányok!

Megérkezteünk a nyaralásból, szuper volt, az idő is viszonylag elfogadható volt! Amikor esett "fedettpályás" programot csináltunk!Kép
Remélem értitek mire gondolok!

Annyit írtatok másfél hét alatt, hogy lehetetlen visszaolvasni! Megpróbálkoztam vele, de feladtam!
Remélem mindenki jól van, mindenkivel minden rendben!

Ha letöltjük a gépről a képeket, majd mutatok néhányat! Persze csak ha nem untat Titeket!

Most már tudok jelentkezni, igyekezni fogok minél többet itt lenni!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok Kép
Indulok az uh-ra meg a dokihoz Kép
Drukkoljatok, mert nagyon izgulok Kép

Amint tudok jelentkezem a fejleményekkel Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Kicsit elkapott a náthaKép úgyhogy ne haragudjatok, ha orrhangon írok.KépKépKépKép

Szisszka!
Jól tetted, hogy végig aludtad a szombatot!
A szalonnasütés jól sikerült, még természetfilm is zajlott a szemünk előtt. Két meztelen csiga szerelmét kísérhettük végig. Kép Gusztustalan, mégis bámulatos volt. KépKép
Még mindig semmi??? KépKépKép Drukk++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dido!
Üdv itthon! Várjuk a beszámolót!

Wish!
Gyönyörű helyen voltatok! Gondolom, most jól feltöltődtél, igaz? Kép

Junko!
Sajnálom! Kép De hajrá a májusi babáért! Ne kenődj el nagyon.

Évi!
Szerintem is jó döntés volt! Hátha a természet pont ezt akarja, hogy gyógyszermentesen foganjon meg! KépKép

Annácska!
Ma lesz az uh?? Remélem kapsz képet! Ez nagyon izgi!! KépKépDrukkolok!! Kép

Réka!
Elég kusza amit írtál, de értem a problémát. Nem ismerem a Babymarkot, de az nem a pé-t mutatja?Mert ha igen, akkor a PG53 jól mutatta, hogy tegnap termékegy voltál, de a pé, viszont csk 1-2 nap múlva lesz. Ez nem volt túl tudományos, nem is értek hozzá annyira, ez tűnt logikusnak.KépKép

Megyek, eszek valamit.
Adri

Kép

Kép
adriana

Ja, itt a mai kép:
Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Hát ez szörnyű, hogy mindenki betegeskedik!
Nekem is nagyon fáj a torkom, de szerencsére "csak" ennyi.

Bangi, Adri!
Jobbulást!

Adri!
Nem egészen! A Babymark az LH-csúcsot mutatja ki, ami ha jól tudom, 1-2 nappal pé előtt van, tehát pont egyszerre kellene a PG53-al. Szóval pont ez a bajom.

Lányok!
Szóljatok, ha hülyeséget írok, hátha kiderül mit értek félre!

dudu
Vendég

Réka!
Akkor én sem értem a dolgot! Szerintem a tested becsap Téged!
Hátha valaki tud valami okosat mondani. Kép
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Mostanra sikerült visszaolvasnom, és sok minden történt a 2 nap alatt.

Junko!
Nagyon sajnálom Kép , de ahogy már Évinek is írtam május nagyon szép hónap...

Annácska!
Nagyon izgulok, és szorítok Nektek, hogy mit mond a dokid. Már én is alig várom, hogy lássam a pöttömödet, ha kapsz képet ugye felrakod nekünk is megmutatni Kép

Unique!
Örülök, hogy pihengettél a hétvégén. Te a héten mikor is mész a dokidhoz? A Ti képeiteket is nagyon várom már Kép Hogy vannak a tüneteid? Olvastam, hogy már jobban bírod őket, szerintem előbb-utóbb már el is fognak múlni (na jó még egy-két hónap) Kép, de utána már csak a nagy pocid és a mégnagyobb öröm marad. Kép

Stella!
Nagyon örülök a 2 pöttyödnek, és nagyon-nagyon szorítok Nektek Kép

Sziaszka!
Neked is mennek ám a drukjaim, mi újság Veled hogy érzed magad? Kép

Pille, Bogi!
Sajnálom ami Veletek történik. A topicon kívül én még nem is hallottam ilyet, hogy valakinek ilyen sokáig ne legyen mensije. Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, úgyhogy ehhez nem igazán tudok hozzászólni, csak annyit hogy mielőbbi babásodást kívánok Nektek Kép

Mea!
Bár mi még nem beszélgettünk, ennek ellenére már úgy érzem, hogy "ismerlek". Szoktalak olvasni a II. klinikás topicban is, bár írni oda még sajna nem tudok mit, de olvasni szoktalak Benneteket. Meg néztem a képeidet, tényleg nagyon helyes kismami vagy, és én is szívesen nézegetem majd a képeket a kicsilányodról, ha megszületik (na és persze addig is Kép )

Adri!
Köszi, hogy elküldted a lapot helyettünk, megnéztem a címen én is, nagyon helyeset választottatok ki.

Bogi off-topic!
Ilyennek úgylátszik minden családban történnie kell. Velünk is megesett hasonló az unokatesómmal, a probléma pedig egy közösen örökölt ház volt. Szerintem ezeknek a vége mindig eltávolodás a másiktól, de tovább kell lépni.

Dudu, Annácska!
Köszönöm az üdvözléseteket. Az idő és a hangulat nagyon jó volt csak túl rövid volt a hétvége Kép
A artra is csak vasárnap dél körül keveredtünk ki. Szombaton nekünk is hízókúránk volt, mint Adriéknak, csak nálunk a tettes bográcban főtt marha pöri volt, aminek az elkészítése du 1/2-3-tól este 11-ig tartott. Ilyén még iyen sokáig soha nem főztem, a pöri 4 kg húsból kszült, de hát voltunk is rá rendesen, és még az éjszaka elfogyott az egész Kép

Na most már befejezem, mert túl sokat írtam majd jövök még ma és bocsi az írás mennyiségért.

dido

dido
dido

Most, hogy végigolvastam bocs az írás minőségért is Kép úgy látszik még nem nagyon ébredtem fel.

Adri!
Neked is köszönöm az üdvözlést, és az ennivaló képeket. KépKépKép

Dudu!
Ebben én sajna nem tudok segíteni, az igazság az, hogy nekem ez az egész még nem állt össze, és amikor írtok róla nem igazán tudom követni.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Isteni volt a nyaralásom! Remek volt az idő, majd ha a munkahelyi dolgok kicsit csitulnak teszek fel képeket is. Gyorsan csak annyi, hogy ne izguljatok érte (ha egyáltalán izgultatok), hogy azóta már a 17cn van ma. De jó hír, hogy a 12. napon volt egy + ov tesztem!!!Na ehhez mit szóltok. Még ha nem is lesz semmi ebben a hónapban sem, ez már akkor is megnyugtató, mert igenis van peteérésem csak eddig nem sikerült megtalálniKép)) Na mit szóltok???ű
Sajnos visszaolvasás is csak később, ne haragudjatok kb. 200 emil várt ma reggelKép(
Virag2

Szia Virág!

A kis dolgokkal kell kezdeni, aztán jöhetnek a nagyok! Most örülünk a peteérésednek, aztán meg jöhet a többi.
Várjuk a beszámolót tőled is, meg a képeket!

Én egyenlőre csak remélem, hogy lesz pé-m, mert kicsit zavarosak a dolgok. Vagy inkább csak túl sok mindennel mérem. No mindegy, attól még szeretgetjük egymást rendszeresen a férjemmel és ez a lényeg!

Lányok!
Hétvégén megfogalmazódott bennem egy bölcs gondolat, hogy:
Sokkal nagyobb felelősséget és feladatokat ró ránk majd a gyermeknevelés, mint amekkora teher elviselni azt az átmeneti időszakot, amíg összejön a csöppség. S aki méltón tűri ezt az útólag biztosan nem ilyen gyötrelmesnek látszó időszakot, az megkapja ennek gyümölcsét. Igaz, Sziszka?

dudu
Vendég

Óriási dolgokat olvasok!!! :o)))))))))
Stella gratula a két picike folthoz, nagyon nagyon szorítok hogy minnél hamarabb abbamaradjon a vizesedés, és a két kis Prücsököt jobban lásd a köv. UH-án

Annácska,
várom az UH készült fényképet, ne izgulj minden rendben lesz!!! Bár én is izgultam

Wish,
nagyon szép helyen voltál nyaralni, mi is megyünk pénteken Rovinj-ba bár ugy hallom hogy most nem annyira süt arra fele a napocska.

Lányok
ma egy kicsit megijedtem, amikor reggel felkeltem arra lettem figyelmes hogy barnázgatok.Azóta mintha csökkene de pocim fájdogál. Írjatok vmi bíztatót.
A jó hír: múltheti UH már volt szívhang, és láttam is hogy nagyon ver a pirinyó szive. Remélem nem lesz gond. félek..
Kivi
kivi2

Kivi!
Szerintem dokit kérdezz ez ügyben!
nem megijedni! telefonálni!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Kivi !

Én itt gyakran olvasgattam, hogy vérezgetés elő szokott fordulni terhesség alatt is. Biztos ami biztos telefonálj.
Bár én semmi okosat nem tudok nektek írni. Dudunak sem sajnos. De biztos nincs semmi baj.
j.
Vendég

AnnácskaKép
Nagyon szorííííítokkkkkk!!!!++++++++++
Hú,de izgi! Kép
Ja, a kaja-dolog nálam is van. Pl. szombaton voltunk családi barbeque-n. Annyira kívántam a husikat! Kép Na szombat estig. Azóta rá sem bírok nézni. Kép Nálam is így van, eszem valamit, amit kívánok, majd kb. 1 óra múlva már undorodom tőle. Nagyon furi. Kép Tervezni nem igazán lehet velem Kép
Férjem olyan édi, tudja, hogy milyen rosszul vagyok (főleg a nyers hus látványától), minden hétvégén megoldja, hogy ne kelljen főznöm (étterem, gyorskaját eszik, stb).
Örülök, hogy csak ráültél arra a lóra. Veszélyes az ilyenkor. Mondtam én, hogy a lányod ki fogja találni előbb, mint gondolnád (lehet, már most is sejt valamit... Kép).

TündiKép
Nagyon sok a meló, azért nem jelentkezel? Vagy hozod a zebrát egyből? Kép Kérlek, írj legalább egy sort, hogy tudjuk, minden rendben Veled! Kép

KiviKép
Szerintem se parázz, a kismamák kb. fele barnázgat az első harmadban. Dokiddal tudtál beszélni?

DudduKép
Kb. nagyon jól gondolod a pé körüli dolgokat. LH csúcs után 24-36 órán belül van az ovuláció. A páfrányos trükk nekem nem jött be, már korábban próbáltam... Kép

Évi79Kép
Szuerintem jól döntöttetek. A régi dokim azt mondta (ebben lehet azért igaza), hogy mivel a closty hatása a szedés után 1-2 hónapig tart, olyankor sokan szoktak teherbe esni amikor abbahygják. Hajrá! Kép

SzisszkaKép
Merre vagy? Küldtem mailt! Kép
Állapotom nagyon vegyes. Inkább rosszabb. Üsse kavics. Kép
MOndjuk sokkal jobb lenne otthon pihizni, mint itt dolgozni benn, dehát ez van. Kép

NárciszKép
???????

CsibeKép
Várjuk a fotókat! Kép

ValérKép
Merre vagy? Visszajöttél a szabiról? Jól telt?

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kép
Kép

KépKép
unique

Kép
Kép
Kép

KépKép
unique

Kivi Kép
Azonnal telefonálj, majd a doki megmondja mia teendő És ne izgulj, valószínűleg semmi komoly.

Annácska Kép
Nagyon drukkolok az UH-ra és kvíáncsian várom aza eredményt Kép

Mi Krk szigetén voltunk egy Vantacici nevű falucskában. Krk-re jó menni, mert majdnem végig levisz az autópálya Kép Kb 6 óra az útt 550 km Budapesttől.
Háááát ami a feltöltődést illeti, el tudnék még nyaralgatni egy kicsit Kép Picit kevés volt az öt nap, de persze azért nagyon jó volt.

wish

WishKép
Tudsz valamit Tündiről???

KépKép
unique

Unique Kép
Azt tudom csak, hogy volt meglátogatni Stellát. Gondolom a szabi után sok a teendő, de majd biztos jelentkezik.

wish

Unique!
Ha jól értem, hogy te is úgy érted, ahogy én.
Inkább a tesztnek higgyek, meg a hőmnek, mint a PG53-nak és akkor még nem volt pé-m?
Kicsit aggódok, hogy nincs is pé-m, de korábban OV-teszttel egyértelműen kimutattam, akkor biztos most is lesz, nem?

Az igazság az, hogy eddig nem foglalkoztam ezzel ennyit, de mivel ha most is mensi lesz a ciklus vége, elmegyünk dokihoz és gondolom akkor majd ezek az adatok fontosak lehetnek.

Kivi!
Szerintem is a legjobb, ha felhívod a dokidat minél előbb és ne izgulj!

dudu
Vendég

WishKép
ok, köszi! Kép

DudduKép
Igen, sztem inkább az ov tesztnek és a hőmnek higgyj, mint a PG53-nak. De ez csak az én meglátásom. Én anno próbáltam ilyen páfrányos izét (maybe-baby) na már rég lett volna babám, ha arra hallgatok. Amikor páfrányos voltam, mindig volt akcijó Kép, mégsem történt semmi. Kép

Doki egyébként (ha jó), egyedül a vérvételből és az UH-ból fog mondani Nektek bármit is. Nem hisznek az ilyen hókusz-pókuszban Kép
A hőm sem árt neki, de csak illusztrációként. Kép

AnnácskaKép
????? VÁRUNK!!!!! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Megérkeztem Kép
Ma eddig nem volt szabad gép és nem tudtam netezni, na meg a munkába is vissza kell rázódnom. A héten még nem túl sokat fogok irni.
Először is köszönöm szépen a kollektív képeslapot (talán Seszi küldte? Kép) nagyon aranyosak vagytok. Annácska, neked külön köszi a képet a jókívánságokkal Kép
Gratulálok az új zebrásoknak, hallottam ám híreteket Horvátországban is Kép Remélem jól vagytok! Kép
A nyaralásunk nagyon jó volt, sokat pihentünk, nagyokat sétáltunk és kirándultunk. Gyönyörű helyeket láttunk, én az első pálmafától extázisba is estem Kép Majd hozok néhány képet, de még nem volt időm lekonvertálni, és a 460-ból elég nehéz válogatni is Kép Irtó sokat fotóztunk Kép

Judittal voltunk bent Stellánál a kórházban szombaton délután. Már javulgat, de még jó 1 hónapig bent kell maradnia, amig leszívják többször a folyadékot róla. De úgy néz ki tényleg sikerült a lombik, persze még nem felhőtlen az öröm, de hamarosan az lesz Kép Jelenleg 2 pöttyöcske csücsül a pocijában KépBocs, ha már tudtátok! Ja, és ami nagy élmény volt nekem, hogy a kis Atti jó 1 órát nálam volt Kép Az én vállamon nézelődött, feküdt a karomon, egyszer még mosolygott is rám, olyan szép baba, tisztára elolvadtam tőle Kép Judit, ezúton is köszi a kölcsön-bébit Kép Nagy élmény volt, pedig alig mertem megfogni Kép

Egyébként utazás előtt voltam a dokimnál, kaptam papírt az UH-hoz. Pénteken meg is jött a menzim (rendes volt, legalább megvárta a hosszú hazautat), mindjárt be is jelentkeztem UH-ra, így jövő héten megyek szerdán és pénteken. Nem kérdezem hogy mért nem sikerült a nyaralás alatt és ilyeneket, mert fölösleges. Elkezdődik végre valami nálunk is, és csak ez számít!

Üdvözlöm az új tagokat, látom vagytok egy páran Kép

Majd jelentkezem még amint tudok!

Puszi

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este óta is nagyon sokat írtatok ám! Kép

Dido!
Üdv itthon! Kép
Köszi kérdésed, jól vagyok, köszi a drukkokat! Kép
Csak ez a bizonytalanság nem jó... Kép
Klassz, hogy jólsikerült a "buli"! Kép

Junko
SajnálomKép Kép Kép Kép De fel a fejjel!!! Úgyis a májusi babóról írtál... május nagyon nagyon szép hónap!!!! Kép
Örülök, hogy a hétvége jól telt! Kép
Nyugi én is rá vagyok kattanva a netre! Kép

Bangi
Jobbulást!!!!

Annácska
Pont azon gondolkodtam, hogy azért az ember igyekszik, amennyire tud... az én szüleim is ilyenek voltak velem, meg tesóimmal is, hogy igykeztek mindenben a kedvünkre tenni, mindenben segíteni és ez olyan jó érzés! Nem is értem azokat a szülőket, akik nem így tesznek!
Nagyon drukkolok UH miatt! Úgyis minden rendben lesz! Kép
Jujj, remélem lesz kép! Úgy várom! Kép Aztán messélj!!!!! Kép

Éva
Mennek a drukkok ezerrel, és remélem lesz májusi babócád!
Szerintem is jól döntöttél gyógyszer ügyben! Kép

Réka
Sajna én nem tudok ehhez szólniKép
1x ov.teszteltem, de ennyi. PG53 nincs, és hőt se mérek... Kép
Pedig olyan szívesen segítenék... Kép

Csibe
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Kép
Várom a képeket!!! Kép

Adri
Jobbulást Neked!!! Kép
Küldöm a baciűzőket!!!!!
Fujj, meztelen csigák... az előző helyen ahol laktunk, nyári estéken mindig előmásztak és szinte ellepték az udvart! Kép
Itt szerencsére már nincsenek!
Még mindig semmi...
Nálatok van valami fejlemény?
Édi a mai kép! Kép

Virág
Izgultunk ám érted!!!! Kép
De ahogy látom lassan lehet újra kezdeni az izgulást! Kép
Gratulálok a pozitiv ov teszthez!!!!

Kivi
No para!!!!
Telcsiztél már dokidnak?

Unique
Nem kaptam meg a mailtKép
Mikor küldted?
Azért ne dolgozd túl magad! Kép

Sziszka

szisszka

SzisszkaKép
Újra elküldtem! Kép

TündiKép
Örülök, hogy jót pihiztetek, meg annak még inkább, hogy ilyen pozitív vagy! Kép
Várunk majd az élménybeszámolóval! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

SzisszkaKép
Sztem valami nem smakkol az emaillel, mert mindig visszajön, hogy "undeliverable"..

Pussz

KépKép
unique

Szia Tündi!!! KépKépKép
A képeslapot közös erővel keresgéltük egyik délután a lányokkal! Örülök, hogy tetszett!!
Annak is örülök, hogy végre történik valami Veled, elindultatok egy úton. Nyaralás után, megújult erővel, teljes nekidobással! Remélem a dokinál minden renben lesz, kitalál végre egy varázsigét, hogy varázsoljon egy kis angyalkát a Te pocakodba is! KépKép Én nagyon kívánom ezt!!

Szisszka!
Köszi a baciűzőket,ideértek, mostanra kicsit jobban vagyok.Kép Persze segített a mézes tea, meg a c-vi.is.KépKép
Még mindig semmi?? Meddig vársz a teszteléssel? Én már aaanyira izgulok érted! Küldd át a mensit nekem, hogy ne pont a nyaralásra jöjjön meg! Jó lenne, ha a hét közepéig ide is érne.KépKép
Küldök egy képet, hogy szerencsét hozzon(meg babót Kép):
Kép

Pussz
Adri

Kép

Kép
adriana

Unique, Druszám Kép
Igaziból sokat gondolkodtam hogy élménybeszámolót tudnék-e írni, de nem nagyon. Inkább hozok majd több képet, mert azok beszédesebbek Kép A lényeg hoyg végig fantasztikus időnk volt (kivéve a hazautazás előtti napot, mert akkor kezdődött ez a felhőszakadás), 35-40 fok, minden nap fürdés a tengerben, délután pihi, szieszta, este meg vagy a teraszon ültünk és dumcsiztunk, hülyültünk, vagy mászkáltunk az óvárosban, tengerparton Kép Igazi semmittevés volt Kép
Viszont én szeretném megkérdezni tőled, hogy nem vennéd-e át a táblát végleg? Kép Több okból is kérdezem: te legalább szerencsét hoztál a táblára, én csak "rossz" hatással voltam rá Kép Nekem nincs otthon netem és így munka mellett már nagyon sok lenne az olvasás, mert elképesztő termés van, azt látom Kép Ez persze jó, csak táblakezelőként.... hisz tudod Kép
Harmadrészt szeretnék kicsit kevesebbet foglalkozni e témával...
Persze amig nyaralni mész mindenképpen visszaveszem Kép Na mit gondolsz?

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?