Sziasztok Lányok,
Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége
Itt nem volt valami szép idő, de azért nagyon kellemes volt a pihenés
Szisszka
Nagyon kíváncsi vagyok arra az új átrendezésre! Ez összefügg a nagy villanyszerelési projekktel?
Bocsi, nem tűntem el, csak pihiztünk a férjemmel
meg ma moziban voltunk + takarítottam, vasaltam.
Menziűzőket küldöm ezerrel.++++++++ Mizu?
Wish
Fantasztikus lehetett a múlt hét, még így is, hogy nem volt végig szép az idő! Márcsak a pihenés miatt is, gondolom. Egészen ki lehet kapcsolni egy-egy ilyen úton!
Annácska
Nekem is örök álmom volt a lovaglás, ezt tudta is a férjem és ami után megismerkedtünk, elvitt lovagolni
Párszor voltunk, annyi nekem elég volt de csodálatos élmény. Nem csodálom, hogy jól éreztétek magatokat
Te hogy vagy? Tünetek még mindig elkerülnek?
Nekem megmaradt a reggeli hányinger, ami egész nap kitart + szédelgés egész nap (változó intenzitással). Most már a melleim is feszülnek és sokszor érzem szurkálni a pfészkeimet. Röviden.
De már sokkal jobban viselem. Kajában nagyon rapszodikus, amit kívánok. Pénteken azt hittem, megleltem a tutit, borzasztóan kívántam a savanyú káposztát. Másnapra kiderült, nem jól tippeltem
De abszolút pillanatfüggő az étvágyam. Te hogy vagy ezzel? Ma pl. férjemet ugrasztottam boltba reggel, pirítóst kívántam. Mivel mi eddig nem ettünk kenyeret, nem is volt itthon.
Azonnal hozott nekem.
A pirítós tejföllel és sajttal a nyerő volt ma.
Nem volt cikis így ló hátra ülni?
Edinka
Nem semmi, amit Viki levág a képeken az új játékjával! Látszik rajta, hogy nagyon élvezi
Tündéri kislány. Gyere gyakrabban és tegyél fel képeket nekünk!
Mea
Én is nagyon szeretnék látni sok-sok képet a jövevényről!
Szép nagy a pocid, megnéztelek. Otthon vagy már vagy még dolgozol?
Réka
Azért remélem, hogy a nagy rokonlátogatás után ma végre pihenni is tudtatok!
Lányok
Tündit holnap reggel érdemes keresgélni, azt hiszem csak a munkahelyén tud netezni, leghamarabb csak akkor látja. Bár most már izgulok érte rendesen.
Wish
Tudsz vmit Tündiről?
Pusza
Jó éjszakákat...
Unique