Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Panukli, üdv újra itt!! :lol: Szerintem se stresszelj. Én tuti stresszeltem amíg a férjem kint volt, és fél évig nem akart összejönni. És amint hazajött azonnal sikerült. Így nekünk 7 hónapot kellett "csak" várnunk. Írok privit mindjárt.

Újbaba üdv itt.

Nati, ne aggódj, ezt a hangulatot a hormonok okozzák. Nálam is hullámzó a hangulat. Mnden sokkal érzékenyebben érint. Simán tudnék sírni még egy megható híren is. A párocskám azt mondta, hogy egy kis időre el kellene bújnom a világ elől.(persze viccesen) mjert egy hormonbomba vagyok. Én kb 1 hete kenegetem a hasamat. De ez olyan dolog, hogy kenegethetem, ha csíkosodni akar, úgyis fog.

Szerdán megyek AFP-re majd drukkoljatok. Bár megbeszéltem magammal, hogy minden rendben lesz.

Kép
Kép
cs_erika

Egy kérdés: van még olyan, hogy 90 napos terhesség után adójóváírás van? Vagy ilyesmi? Tudtok erről bővebbet?

Kép
Kép
cs_erika

Erika, ezt már megszüntették. Csak három gyerek után jár az adókedvezmény :cry:
Ne izgulj az AFP is rendben lesz :wink:

Pamukli, a dokim dr. Fenyőházi Jenő.

Újbaba, üdv itt köztünk. Hidd el minden rendben lesz a dokinál... :lol:

Kép
Kép
odri

Magdolnám: Hát persze hogy találkozhatnánk!!! Csak tartanánk már ott, hogy mindketten ott lakunk! Helyre állt már a lelkivilágod?

Ercsi: Ment privi!

Márti: Votam még decemberben dokinál és Ő azt mondta, minden ok. Aztán más miatt stresszes volt 1-2 hónap és nem is tudtunk koncentrálni a babára. Most meg múlt héten a férjemnek műteni kellett a lábát... Szóval van mindig valami, ami miatt húzódik a dolog, de remélem már nem jön közbe semmi és sikerüni fog nekünk is.
Anyósod sztorija nem semmi! Ilyenkor persze belebújik a ruhádba, amúgy meg lesz-rja a fejed! Én biztos nem hagytam volna szó nélkül!

Pumi
pamukli

Pami, ment a válasz

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi ment 2 privi, de lehet az egyik 2x. Sz-r a net!!!! :evil: :evil:
pamukli

jah, tartanánk már ott :roll: :lol:
Hát a kórházas dolog miatt nem, egyáltalán nem. Örökre ott fog maradni bennem, de méllyen el fogom ásni. Pont beszéltük a férjemmel, hogy eddig akartunk 2. babát, de annyira megviselt, hogy nem valószínű hogy lesz (hacsak be nem csúszik) Ezt pedig nagyon sajnálom.... de nem megy. Lehet 3 év múlva másképp fogom látni. Bár úgy lenne!

Már az adókedvezményt is elvette az állam, király.....
magdolnam

Magdolnám: Sajnos a negatív szülésélménnyel nem vagy egyedül, de ez az idő múlásával biztos halványodni fog és szerinem 1-2 év múlva bizti akartok még babát. De most nem kell ezzel foglalkozni, most élvezd Lizával töltött minden percet.
Egyébként most olvastam, hogy érdeklődtél a babakötvény után. Én pénzügyekkel foglalkozom (megtakarítás, hitel, stb...) és tudok Neked ajánlani egy nagyon jó lehetőséget.

Többiek merre vagytok? Biztos valahol hűsöltök. Akkor irigy-birigy vagyok ám! 8)

Pumi
pamukli

Lizi nagyon aranyos és gyönyörű sötétkék szeme lett, jóóó ibolyakék! Sokat vigyorog és sajna hasfájós lett a kis drágám és emiatt okozott már néhány kellemetlen éjszakát. Azt vettem észre hogy a meleget sem csípi.....
Csütin megyünk megnézetni Lizát kötelezően.... már alig várom.... :(
magdolnam

Igen, a képeken láttam, hogy nagyon szép a kiscsaj. Hát a meleget...csak a vízparton lehet elviselni.
Magdolnám, végül mentek valahova nyaralni? Mi valószínű augusztusban lemegyünk a Balcsira. Már úúúgy várom!

Pumi
pamukli

Pumi:
nem voltam itthon, másként nem úszta volna meg ilyen szárazon...Biztos megjegyeztem volna, hogy na akkor most hogy is állunk azzal, hogy biztonságban vagyunk ha sok a pénzünk....Mert nekünk örökétig azt vágja a fejünkhöz, hogy sosem lesz pénzünk és mindig összehasonlit a kedvenc fiával, a párom bátyjával, hogy de bezzeg neki megvan alapozva a jövője, mert fogorvos és sok pénze van...A multkor megjegyeztem, hogy mi lenne, ha tegyük fel holnap jönne egy földrengés és odaveszne minden vagyona??? Akkor mi maradna meg ezen a világon, nem a gyerekek iránti szeretet a fontosabb, ami életet és erőt ad??Mert mai napig amikor tudja megjegyzi, hogy milyen nehőz lesz nekünk 3 gyerekkel és hogy ez a gyerek nem kellett volna...MIATTA nélkülözni fogunk... :evil: De ez van, mikor tudom visszapofázok neki, nem tartom többet a számat mert akkor csak nyelek és magamat emésztem...
A párodnak mi volt a lábával, hogy meg kellett műteni?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Igazad van! De az ilyen embereket az élet leckézteti meg. Arra nem gondol, hogy lehet még a Ti segítségetek kell esetleg öreg korára? És jó hogy van fia, akihez forduljon? Nem a bankszámlájától kér Ő sem segítséget! :evil:
A férjemnek viszeres volt a lába, muszály volt megműteni, úgyhogy most a 40 fokban fekszik talpig kötésben.
Nálatok is ilyen meleg van?
pamukli

Igen, itt is olyan meleg van, a reggel egy kicsit kimentünk rollerezni a fiukkal, de muszály volt bejöjjünk, olyan nagy a meleg...
Férjednek jobbulást!Szegény, elég idegörlő lehet ilyen melegben feküdni.

Kép
Kép
Kép
f.marti

mi is megyünk balatonkenesére 8.28-31 és nagyon várjuk már!!!! lehet telálkozunk :)
magdolnam

Magdolnám: Lehet :lol: Mi Balatonlellére szoktunk menni, vagy azon a hétvégén vagy az előttelévőre tervezzük.

Köszi Márti!

Pumi
pamukli

Sziasztok!

ma jobb kedvem van, de még nem az igazi.

Márti
Hát nem semmi ami anyósoddal történt. Ezért szeretem az átvetős táskákat, azokat nem lehet olyan könnyen lerántani.

Újbaba
üdv közöttünk!

Pamukli
Jó ötletet adtál, elő fogom venni a könyvet és bele-bele fogok olvasgatni.

Tudom nem panaszkodhatom, mert szinte mindenem megvan amire életemben vágytam: szerető férfi és egy kisbaba. csak néha olyan fura dolgok törnek rám. De tudjátok, hogy ezekről már nyiltan nem írok, priviben meg most nem akarok írni. Ilyen hülyeségekkel nem akarok itt mindenkit terhelni. talán majd megbeszélem párommal és akkor jobb lesz.

Erika
Én is kenegetem magam a 3. hónap óta, de úgy döntött a testem, hogy ennek ellenére is becsíkosodik. Te mivel kened? Én aventos krémet vettem és ma egy gyógyszertári bebe nevű krémet. Majd meglátom hogy használ e. A lényeg, hogy ne alakuljanak ki iszonyat erős, vastag csíkok és lehetőleg minél kevesebb. csak ennyit tehetek.

Magdolnam
Sajnos nincs túl sok rámérős barátnőm. Mindenki dolgozik, ill vidéken lakik és dolgozik. Ritka, ha sikerül egy kis trécselést összehozni.
De jó lesz nektek, hogy mehettek a balcsira! Lehet megyek utánatok!!! Majd vigyázok Lizusra. :lol:

Kép
Kép
nati80

:lol: örülök Nati, hogy jobb a kedved! Lizussal majd csak térdig merészkedtek be a nagyon mély Balatonba, mi addig leúszunk néhány hosszt a térdig érő ízben :D Egyre jobban várom már!

Tudjátok , meséltem, hogy nekem az érzéstelenítést amikor adták, iszonyúan fáj. Hát a következménye az lett, hogy ha jön a vihar, ami most a nyakunkon van, nem tudok szinte lábra állni :shock: :shock: :shock: a házidokim azt mondta, hogy az még egy jóóóóóóóóóó darabig fájni fog. De qrva jó lesz :twisted:

Ja igen meg az allergiám.... Amíg terhes voltam, addig semmilyen allergiás tünetem nem volt. Ahogy megszültem kezdett előjönni, most meg :twisted: :twisted: :twisted: csavarja nózim.

Húúúúúúúú naon itt van ez a vihar. Úgy bevágta az ajtót, hogy szegény Ninának majdnem leállt a szíve :shock:
magdolnam

Sziasztok lányok!

Na sikeresen haza érünk. Alényeg amiért pesten voltunk le tisztáztunk a dokoval a dolgokat egy kicsit meg is lepődtem, mert előbre hoszta a dolgot egy hónapal igy szep. végén lesz a beültetés egy kicsit váratlanu ért a dolog minket mert mi oktobere készültünk. Meg is kérdezete, hogy így renben lesz a dolog mi meg persze ráváktuk, hogy igen.
Igy talán jobb is hamarab tul leszünk rajta.
Márcsaka a családal kell majd közülnük valahogya dolgokat. :(
Ugy, hogy már csak ezta hónapot kell végig dolgoznom mivel szep 2 hétig szabin leszeka gyerenek a suli véget így már utána nem megyek visza dolgozni.

Na egy kicsit sokat írtam de valakivel tudatni kell a dolgokat. :o
ujbaba

na kezdődik..... megint jönnek az események. Szerintem anyósom érzi, hogy el akarunk költözni (mondogatom neki, hogy majd Harasztira jár a Liza oviba meg suliba. Reakció: majd én viszem itt Dömsödön és majd megyek is érte, meg a Haraszti másik házamat is csinálják apuék, stb). Tegnap azt mondja: felveszünk hitelt és csináltatunk nektek teraszt, mert Liza majd 1 éves korára már járni fog és nehogy leessen. :shock: De mi el akarunk költözni csak még nem merjük megmondani. Hu nagyon nagy balhé lesz ebből van egy olyan érzésem........ Mi persze nem szeretnénk ha költségbe vernék magukat. Úgyhogy készülünk a nagy beszédre, remélem nem bántódnak meg (nagyon). Egyébként ez meg elég nemes gesztus volna tőlük. Már tegnap is mondtuk, hogy ááá nem kell meg minden, de ők azt mondták felveszik a hitelt :shock: Most azon sem lepődnék meg, ha már felvettek volna meg holnap jönnének a munkások :roll: Szegények, valahol sajnálom őket, de nagyon szeretnénk ha megértenék, hogy Harasztin jobb lesz nekünk, sokkal közelebb van minden. Itt fél 8 kor jár az utolsó busz, vonat nincs. 4-5ig van nyitva minden és még sorolhatnám.
magdolnam

MIT CSINÁLJAK?????????????????
magdolnam

Pamukli
Szia. Reméljük,hogyha párod lába meggyógyul akkor már semmi nehézsége és akadálya nem lesz a baba megfoganásának.

Újbaba
Szia.Aranyos nevet választottál.
Akkor egy hónap múlva már beültetés?? De jó! A kislányodnál is volt asszisztált eljárás?

Jó,hogy itt vagytok!!

Nati
Én is azt tapasztalom az ismerősi körben,hogy azok akik kicsit „távolabb vannak a barátnőktől” ,ők kicsit befordulók lettek a babavárás közben…
Nyilván a hormonok miatt is…de azért az,hogy valaki babát vár az óriási változás az életében..főleg az első baba!!! És az embernek a boldogság mellett rengeteg kérdése,szorongása,aggodalma is van…és ezt tényleg jó ha megtudja osztani olyan barátnőkkel akik szintén babát várnak. Nekem mindkét babánál szerencsém volt…mert esetemben az egyik legjobb barátnőm kisfiával egy héten született a kislányom. És most a másik nagyon jó barátnőm 2 héttel későbbre várja a fiát mint én Emmát. Mindkettővel napi kapcsolatban vagyok.
Szóval tényleg shoppingolás,nézelődés,fagyi,dumcsi barátnőkkel,romantikázás a pároddal….
Én Petim mindig megkérdezte ha rossz kedvem volt,hogy hpgyan változtathatnánk rajta…a válaszom…”majd holnap ezt vagy azt csinálhatnánk” Erre ő ne várjunk holnapig,ma menjünk és csináljunk olyat amihez kedvem van!!
Légzésfigyelő: csakis Angel Care 19 ezer körül van.
+ szerintem bébiőrnek tökéletes egy Auchanos 5 ezerért.

Magdolnam
Heni első nyarán nagyon rosszul bírta a meleget..én nappal is 2-3x fürdettem kiskádban …ez sokat segített.
Annyira sajnálom,hogy ilyen rossz élmény volt a szülés előtti egy hónapod..(megjegyzem megértem..) Az egyik barátnőm is szeretne második babát a 3 éves fia mellé…de visszatartja a rossz élménye….
Anyósodéknak meg kéne mondani feketén-fehéren mit terveztek. Én ezt tenném a helyetekben. Az nagyon szörnyű lenne ha tényleg megjelennének a munkások….
holka

Márti
Azt szokták mondani nem az a lényeg mit mondanak hanem,hogy kimondja!!!!
Ha anyóspajti ilyen negatívan áll a babaváráshoz……egyszerűen nem szabadna rá figyelned!!! Próbáld elengedni a füled mellett…
Tudom nehéz!!! Nekem is nagyon fájt, hogy a dédik (ráadásul nem 100 éves kisöregek hanem 70 évesesek) nem örülnek a második babának mert LÁNY!!!! Én eleve kész vagyok a sajnálkozó tekintetektől,hogy mikor megtudják másodjára is pici lányt várunk olyan fejet vágnak mintha azt mondanám szívfejlődésirendellenessége van!!! Aztán rájöttem ha valaki ilyen ostoba az megérdemli….A lényeg én és a férjem már most rajongunk a második kislányunkért is!!!!

Odri
Mindjárt eljön a Te napod!!!! Úgy várom!!

Én már gyógyulófélben vagyok. De szegény Henim is megfertőztem…így hétvégén körkörös lázcsillapítás volt nála.. mostmár „csak” csúnyán köhög….de már javulunk!!!
Mai programom reggeltől-estig vasalás lesz!!! Hangyányit kezd idegesíteni,hogy még rengeteg dolgom van Emmus érkezése előtt!!!!
holka

Andy
nekem is nagy pocakom van a vonalzó szerint!! :lol: :lol:
És mostmár látványosan lejjebb is van a hasim....párom is megjegyezte,hogy lehet nem húzzuk ki az ő szülinapjáig?? Aug 29 lenne a célnapunk :lol: :lol:
holka

légzésfigyelő: mi vettünk és nagyon megnyugtató. Sokkal jobban alszom miatta, mert tudom, hogy nem kell ezerrel figyelnem hogy vesz-e levegőt. Oké, hogy nekünk nagyobb lehet az esélye hogy nem tud mit kezdeni a bukással, de mondjuk szerencsére eddig semmi nem történt. :)
kórházi cucc: ahogy már valaki írta, minden kórházba más kell, úgyhogy vagy nézd meg neten, vagy kérdezd meg az egyik szülésznőt.
vizesedés: nekem a dokim azt javasolta, hogy igyak csalánteát, és nem elég úgy feltenni a lábad hogy mondjuk ülsz, hanem elvileg magasabban kell lennie mint a szíved, úgyhogy én éjszaka támasztottam mindig jó magasra és reggelre lement. :)
pamukli tök jó hogy újra itt vagy :)
csíkok: ez abszolut genetika. Van aki hajlamos rá és van aki nem. Én kentem magam végig, és a 37. hétig nem is volt semmi. Tökre örültem hogy mostmár megúszom... Erre azon a héten végig repedt az egész hasam. Úgyhogy szerintem ezen ne parázz. Úgysem tudsz ellene mit tenni, akkor meg minek bosszantson.:)
ja, és mi 10-ért vettük tesz-veszen az angel care-t :)
magdolnam, szerintem is beszélni kell velük, és szerintem nagyon fontos hogy a párod mondja meg nekik és ne te _(persze együtt, de ő beszéljen) hogy aztán nehogy te legyél a hibás...

KépKép
muffin

muffin!
teljesen egyetértek a légzésfigyelővel, én is vettem volna, de kaptam kölcsön barinőmtől, és nagyon örülök neki. megnyugtató lesz szerintem is.
Hogy van Eliot?

Holka!
neked is nagy pocakod van:) én még nem vettem észre hogy lejjebb ment volna a hasacskám.
Akkor Emma hamarabb világrajön mint Vivien? teljesen mindegy...

magdolnam!
nehéz helyzet, de szerintem ne húzzátok, tányleg, nehogy előbb rendezkedjenek....

Márti!
ma meg az eső miatt nem tudtok kint lenni, bár itt kezd kisütni a nap, és kellemes idő van odakint.

ma voltam először nst-n. várnom sem kellett, 20 percig volt rajtam a műszer, rendesen dobogott a szíve, és mocorgott is rendesen, mivel oldalt kellett feküdni, az nem mindig tetszik neki. nem mondott semmit a nőci, de egy doki aláírta, éppen valaki szült. annyit mondott hogy jövő héten talizunk. ezek szerint minden oks.
jövő kedden is délelőtt megyek, este meg megyünk még a magándokihoz uh-ra. gondolom utoljára. majd ő biztosan kielemzi a papírt, bár szerintem nincs mit rajta elemezni, ha lenne valami mondták volna.
de jó volt 20 percig hallgatni:)

ma akarom összerakni a kórházi csomagot, remélem már összejön. fele már az ágyra van szórva:)

de még nem aakr a rizsfelfújtam megdagadni, fel is kéne mosni.....
nincs kedvem.

Kép
andyfekete

holka!

te iszol málnalevélteát?
ha igen mennyit?
köszike ha megírod.

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Magdolnam:
hát az én véleményem is az, hogy minél előbb el kellene mondani anyósodéknak a költözést. :roll:
Szerintem eddig már sejtik a dolgokat és nem lesz nagy meglepetés , viszont lehet igy jobban felkészültek az ellenérvekkel...ugyhogy lesz egy kis nehézségetek velük...De drukkolok, hogy a lehető leg simábban zajlodjon le a beszélgetés :lol:
A negativ szülésélménnyel meg reméljük idővel tompul majd az emlék és majd a vágy egy újabb kisbabára elmyomja a félelem érzését... :wink:

Nati:
hát nekem is mindig hátizsákom van, abban van mindenem..Igaz 2 gyerekkel nem is tudnák másképp kimenni...De anyós egy szál kis kézitáskőval sétálgatott nagy nyugisan, csak épp akkora volt, hogy alig látszódott ki a kezéből. A tolvaj biztosan azt gondolta pénz van benne...Hát pechje volt... :lol: De hallottam mlg olyant is, hogy az arany nyakláncát tépték le a nyakáról valakinek... :roll:

Holka:
igazad van, nem kellene felvegyem miket mond, csak néha olyan nehéz... :lol: Főleg amikor másoktól hallom hogy nekik panaszkodik anyós...Jaj ez a menyem Márti, hogy vállalta a harmadik gyermeket.....Mintha nem tudom milyen megbocsáthatatlan bűnt követtem volna el...

Andy:
itt nálunk nem esik, süt a nap... :D

Ujbaba:
örvendek, hogy nemsokára beülti lesz nálatok..De miért kell ?Bocsi, ha kiváncsi vagyok, de nem tudhatom az előzményeket... :oops:

Pumi:
hol vagy ma? :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy
Másik topikban olvastam éppen tegnap, hogy napi 2x 2,5 dl-t kell inni. 2 kávéckanálnyit kell leforrázni 2,5 dl vízzel és állni kell hagyni 10 percig.

Köszönöm tényleg a támogatást és bíztatást. ma kiültem egy kicsit reggel a napra, hogy jobb hangulatom legyen és erre nem beborult? nem érdekelt kint maradtam és olvastam. JÓ KEDVEM VAN!!!! Hétvégén elméletileg sikerül elmennünk szelidre a tóhoz 2-3 napra. jajj nagyon-nagyon örülnék neki!
Egy újabb kérdés:
Mostanában azt érzem, hogy ha van időnk akkor nem akarom azt mással megosztani és inkább csak kettesben szeretnék lenni párommal. Máskor kerestük barátok testvérek társaságát, de most valahogy jobban esne a kettesbenlét. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mondtam páromnak is és nagyon megértő volt.

Mi is angelcare-t néztük ki, de a bébiőrrel együtt és 30e. néztem a működését és lehet együtt is használni mint légzésfigyelő és örző, csak örzőként és csak légzésfigyelőként is. Szóval nekem így már nagyon tetszik és tuti azt fogjuk megvenni. Bár várok még szeptemberig, hátha lesz akcióban is. De legkésőbb októberben meg akarom venni.

Kép
Kép
nati80

andyfekete, Eliot jól van. NEmsokára megyünk megint fejlesztésre. Aztán holnap ideggyógyász, holnapután megint fejlesztés. Szombaton meg megyünk Pécsre, találkozunk a dokival aki mostmár majdnem biztos hogy műteni fogja. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miket fog mondani. Úgyhogy elég szép kis hetünk lesz... De legalább nem punnyadunk itthon. :) nem semmi, hogy az nst-re nem kellett várnod. Én általában 5 (!) órát vártam!!!

nati, én nagyon sokszor érzem azt, hogy nem vagyok senki másra kíváncsi csak a férjemre. :) Úgyhogy ezzel nem vagy egyedül. :)

Na most megyek, mert már megint fejni kell, aztán már nincs egy óra hogy indulni kell...

További szép napot mindenkinek! :)

KépKép
muffin

Azt hiszem igazatok van és mielőbb beszélni kéne velük. Muffin azt hiszem a tanácsodat követni fogom és a Gyula beszél velük én meg csak nagyokat hallgatok. De az a gáz hogy tuti engem fognak okolni, mert mért ne, legszívesebben én nem lennék jelen, bár az meg nem lenne fair.

Ciki -nem ciki, de még pizsiben vagyok 8) de ne irigyeljetek! Reggel 5től fennt vagyok mert EGYFOLYTÁBAN SÍR. Már tökre kivagyok. Szegénykémet iszonyúan sajnálom, mert nagyon fáj a hasa. Már minden létező módszert kipróbáltam, még énekeltem is, egyszóvl mindent, de eredménytelen! Apát felhívtam a munkában és mondtam neki, hogy MOST JÖN HAZA mert kiakadok. Erre abban a szent pillanatban ahogy leállította a kocsit, csend lett :twisted: Mindenesetre hozott infacolt a pocifájásra, nagyon remélem használ. Persze amikor visszaindult 5 perc múlva, ismét bőgött. Most is a karomon lóg, ill most próbálom lerakni de már magyaráz....

Tökre úgy érzem magam mint egy terminátor, szinte már gondolkodni sincs energiám. Teggnap meg úgy örültem, hogy egy csomó házimunkát megtudok csinálni. Hát igen..... meg van a bőjtje.

Postás:
már 86szor szóltunk hogy ne az egyik és ne a másik szomszédnak dobja be a leveleinket. (20/A 20/B 20/C) és a "válasz" az volt, hogy miért??? Tán rosszban vagyunk :shock: :twisted: Na ma kivertem a balhét a postán a vezetőnél, mert vártam egy nagyon fontos levelet meg az anyakönyvi kivonatát Lizának, mert tegnapra volt időpontunk az útlevél csináltatáshoz (1 hónappal előtte k :twisted: kaptam)) Akitől kaptam az már múlt szerda reggel postára adta. Na szóval mondtam nekik hogy hol a picsbe van, mert tegnapra kellett volna és egy kisbabával ne szórakozzanak!!!!! Hát láss csodát! Ott volt és azt mondta a nő, hogy dobtak be értesítőt. Ja csak az nem mindegy hogy hová!!!! Azt mondta hogy majd előveszi a postást. Na erre befizetek!!!
magdolnam

Muffin, tökre irigyellek az éjszakáid miatt! Egyébként súlyra mekkora, hogy ilyen sokat eszik? Lizus 4100gr és 120at eszik
magdolnam

muffin!
örülök hgy találkoztok a dokival aki műteni fog. majd írd ám meg mit mondott.
amúgy nekem 9re volt időpontom, nálunk mindenre időpont kell már 1 éve a kórházban, és a laboron kívül általában nem várok, max 10 percet. ez jó. egyelőre:)

nati!
érdemes beszerezni a bébiőrzőt, remélem kapsz majd, ha másnem kölcsönbe.

ja és elfelejtettem írni, hogy terhességem 20-22 hetében voltam sírós hangulatban, minden "szaron " elbőgtem magam, kb 3 hétig tartott. most olvastam vissza a naplómban. ezek a hormonok, és szülés után is lesz ilyen, sokan mondják.
nem kell parázni elmúlik!!!!

Kép
andyfekete

Nati, de ezt teljesen megértem, hogy 1edül akarsz maradni a pároddal. Azt hiszem még smsben is írtam talán neked, hogy nincs kedvem még telefonon keresztül se beszélni senkivel. Pláne a kórházi időkben éreztem így
magdolnam

Holka, Andy, már 36 hetesek vagytok! Hogy rohan az idő! Tök jó, hogy nem kellett várnod NST-re. Ahova jérsz ott nincs időpont kérés?
Annak idején, (amíg a szakmában dolgoztam két éve) időpontokat adtunk a kismamiknak. És elég jól bevált. Kivéve amikor valamiért csúszott. Azt nagyon tudtuk utálni.

Nati, Vichy liposyne-val kenem.(kaptam és pont jól jön)

A síros hangulat nálam is megvan. Remélem nem tart sokáig. Bármin tudok sírni.

Holnap megyek AFP-re.

Kép
Kép
cs_erika

És ami még történt.

A mai napot jegyzem fel hivatalos "első magzatmozgásnak" Nagyon sokat mocorgot, és teljesen egyértelmű volt, hogy Ő az. Nekem eddig is egyértelmű volt, de nem hiszem, hogy a dokim elfogadná, hogy alig 15 hetesen már mozogjon.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Van egy iwiw-es meghívóm, kell valakinek???? priviben küldje el az mail címét.

Kép
Kép
nati80

tökre kivagyok! MIÉÉÉRT van az hogy 5-17ig üvöltött -gondolom kifáradt- és hazajön apa nála csak nyüszög, ő lepasszolja az anyjának és most felkelek, a baba meg alszik mint egy kisangyal.
magdolnam

Sziasztok Lányok!

f.Marti

Hát a próbléma a férjemnél van kevés anyaga van és természetes uton sohasem lehet gyerekünk. Ez mellé még jönn egy kis hereviszértágulat amit nem ajánlatos megmütenia azt mondta az orvos. Valahogy mi se nagyon szertetnék ha nem muszálj nem szabdálják össze. Ugy is elmondta mütét után se bíztos, hogy jobb lesz.

nati80!

Igen a kislányom is lombik pogrammal lett amit leg előszőr a férjem nagyon nehezen emésztett meg. A mai napi gnem igazán heverte kia dolgot, de most a másiknak könyebben állneki mivel már van egy lányunk. Igy egy kicsit könnyeb neki meg nekem is. :lol:
ujbaba

17kor evett a baba és elaludt, olyannyira, hogy még mindig alszik :shock: most fél 11 van! Ezt miért nem tudja éjjel eljátszani????
magdolnam

Jó reggelt!

Márti: Köszi a hiányolást! Tegnap egész nap talpaltam, délelőtt továbbképzés, délután ügyfelek, na jó este barátnőzés.
Szerintem se vegyél tudomást anyós beszólásairól, idegesítse csak saját magát a hülyeségével!

Magdolnám: Én is úgy gondolom, hogy legjobb az egyenes út. Mondjátok el a párotokkal, hogy Ti mit szeretnétek, persze óvatosan, nehogy megbántsátok az anyósékat. Az még nem azt jelenti, hogy Ők nem láthatják Lizát vagy Ti nem fogtok többet Dömsödre menni...

Nati: Jaj de jó, hogy mész Szelidre! Én nem messze laktam ezelőtt 6 éve onnan és egész nyáron szinte ott voltam. Sajnos az idén még nem jutottunk el.

Muffin, Holka: Köszi a fogadtatást!

Most mennem kell, de még jövök!

Pumi
pamukli

Sziasztok!

Magdolnam:
szegény fejed! Milyen éjszakád volt? Ugylátszik a kisasszony fel akarja cserélnia a nappalt az éjszakával?

Pumi:
jó mozgalmas napjaid vannak :lol:

Ujbaba:
most már értem, köszi hogy leirtad! :lol: És az elsőnél egyből sikerült a beülti?

Nati:
szerintem mindenki van igy néha-néha.Nem csak te vagy egyedül. :lol:

Muffin:
ezek a fejlesztések miből állnak?

Erika:
gratula a mozgásokhoz!!! Igaz milyen jó érzés? :lol:

Andy:
megdagadt végül a rizsfelfujtad? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szép jó reggelt!

Egyre nehezebbek az éjszakák. nem is tudom, hogy mi a baj, csak az van, hogy egyre nehezebb fordulni. Szerintem még mindig keresztben fekszik Fanni babám. tegnap CSUKLOTT!!!!! Azt hittem ennyire szabályos időközönként rugdos, aztán rájöttem, hogy az mégse az. Olyan édi! Lehet nem ízlett neki a vacsi, mert elég erős lett. Azt hiszem mostanában nem fogok több csípőset enni, mert tegnap nagyon megszenvedtem.

Újbaba
Sajnos tényleg nehezen dolgozzák fel a férfiak az ilyen problémákat, vagyis semmivel sem könyebben mint mi. Párom is nagyon izgult az ő eredményei miatt. De hát nem a végeredmény a lényeg???

Magdolnam
Van meggymagzsákotok? Azt fel lehet melegíteni mikróban és jó a hasfájásra a babának. vagy vegyél neki fürdetővödröt, állítólag az is nagyon jó. Brendonban lehet venni.
Pont tegnap olvastam, hogy "szerencsére" csak 2 hónapos korukig fáj ennyire a pocijuk. Fel a fejjel, semmi nem tart örökké.
Hintaszék nem jó? Nálunk még az vált be, hogy hason fekve tartottuk a karunkon a babikát és gimnasztkai labdán rugóztunk. Olyankor nem sírt, mert jobb volt neki. Pihenni persze nem tudtunk, de legalább neki nem volt rossz.

Pamukli
Sajna mégsem megyünk szelidre a hétvégén, de jövő héten remélhetőleg eljutunk oda is pár napra. Én is nagyon szeretem a vizét, főleg mert nagyon jót tesz a pattanásos bőrömnek. Főleg most a vállaim, mellkasom és hátam néz ki borzalmasan. Arcom viszont szépen rendbejött.

Kép
Kép
nati80

marti, ez a fejlesztés konkrétan masszázs. az izmokat masszírozzák, de úgy, hogy az agyat stimulálják vele. ugyanaz, amire régebben mágnes vitte annát. tényleg, ő hol van? és kisvirág? és jenny? és a többiek???

KépKép
muffin

Sziasztok!

Ma voltam CTG-én és UH-on is. Minden rendben van a babával. Már
2850 gramm.
Jövő héten szerdán lesz még egy CTG. A doki megkérdezte mikor szeretnénk a műtétet....jövő hét vagy várjunk aug 20-ig?
Szóval jövő hét pénteken lesz :lol: :lol:
Már alig várom de egyben félek is.... :roll:

Kép
Kép
odri

Andy
Én Heninél anno vettem egy zacsi málnalevélteát de nem használtam,most nem is fogok venni…

Nati
Használjátok csak ki míg kettesben vagytok pároddal!! Aztán egy ideig úgyis Fannika fog diktálni.
Mi is egyfolytában romantikázunk mostanában és oooolyan jó!!! Valahogy nem vagyunk este fáradtak és most még jobban felértékelődik minden kettesben töltött estének.

Magdolnam
Az Infacol az nagyon jó!!
Lehet mert érzi rajtad,hogy már te is ideges vagy amiért sír-sír-sír….
Magdi,próbáld meg,hogy nézed az órát mennyit sír…mert mikor Henim sírt én is azt hittem órák óta sír aztán csak 10 perceket de az olyan hosszúnak tűnt!!!!
A nappal-éjszaka felcserélés magától visszafog állni.

Muffin
Örülök,hogy jó baba Eliott.
Mi volt a neurológián?

Én tegnap egész nap takarítottam. 6-ra párom is hazaért a munkából és segített, este 10-ig nyomtuk.
Az eredmény csillog-villog a lakás!!! És éjféltől 2 órán keresztül percre pontosan 20 perces fájások jelentkeztek. Amitől szegény párom jól bepánikolt,én meg bealudtam és oooolyan csoda jót aludtam most már nincs semmi fájás…
Azt hiszem mostmár csak módjával,apránként fogok pakolászni.

Jenny én is gondoltam rád a napokban! Hogy vagytok?
holka

Odri
Szóval augusztus 15-e?? De jó!!!
Én se választanám a későbbi időpontot az tuti!!!
És milyen szép nagy baba már a kislányod!!! :D
holka

Holka, igen szép nagy baba, de gondolom addig még nővöget valamit. Félek egy kicsit... :roll:
Tegnap nekem is voltak fájásaim, már azt hittem elkezdődik elöbb. Igaz nem tudom milyen pontosan, de visszaemlékezve a tavalyira valami ilyesmi volt. De aztán én is tök jót aludtan :lol: :lol:

Mi is szoktunkk romantikázni :oops: :oops:

Azért vigyázz magadra :lol:

Kép
Kép
odri

Holka:
csak apránként a takaritgatással... :wink:
Nekem mindkét fiam szombaton született és megnéztem, a december 6.-a is szombatra eski.... :lol:

Odri:
akkor drukkolunk augusztus 15.-én! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

odri!

örülök hogy megvan az időpont!
jaj, akkor már csak egy hét, de izgi.
örülök hogy minden oks.

a rizsfelfújt nem jött fel annyira, de fincsi volt.
most próbálom a mediterán rakott zöldséges szószt amit hírdetnek, nagyon kiváncsi vagyok.
aztán jövő héttől már nem főzicskézek ennyit. vasárnap a párom főz, pörköltet:)

holka!
a teától volt szerintem hányingerem este, amjd ma főzök egyet, majd meglátom, de nem nagyon ízlik.:(

Kép
andyfekete

Odri! De jó lesz neked, mindjárt kézzel fogható lesz teljesen a kisbabád!! :lol:

Na és lányok, szeretnék csatlakozni a lányos anyukák táborához. :lol: Nincs semmi a lába között!! Az UH-s dokinő azt mondta, hogy 100%. De tényleg nem volt ott semmi. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?