Azt hiszem igazatok van és mielőbb beszélni kéne velük. Muffin azt hiszem a tanácsodat követni fogom és a Gyula beszél velük én meg csak nagyokat hallgatok. De az a gáz hogy tuti engem fognak okolni, mert mért ne, legszívesebben én nem lennék jelen, bár az meg nem lenne fair.
Ciki -nem ciki, de még pizsiben vagyok
de ne irigyeljetek! Reggel 5től fennt vagyok mert EGYFOLYTÁBAN SÍR. Már tökre kivagyok. Szegénykémet iszonyúan sajnálom, mert nagyon fáj a hasa. Már minden létező módszert kipróbáltam, még énekeltem is, egyszóvl mindent, de eredménytelen! Apát felhívtam a munkában és mondtam neki, hogy MOST JÖN HAZA mert kiakadok. Erre abban a szent pillanatban ahogy leállította a kocsit, csend lett
Mindenesetre hozott infacolt a pocifájásra, nagyon remélem használ. Persze amikor visszaindult 5 perc múlva, ismét bőgött. Most is a karomon lóg, ill most próbálom lerakni de már magyaráz....
Tökre úgy érzem magam mint egy terminátor, szinte már gondolkodni sincs energiám. Teggnap meg úgy örültem, hogy egy csomó házimunkát megtudok csinálni. Hát igen..... meg van a bőjtje.
Postás:
már 86szor szóltunk hogy ne az egyik és ne a másik szomszédnak dobja be a leveleinket. (20/A 20/B 20/C) és a "válasz" az volt, hogy miért??? Tán rosszban vagyunk
Na ma kivertem a balhét a postán a vezetőnél, mert vártam egy nagyon fontos levelet meg az anyakönyvi kivonatát Lizának, mert tegnapra volt időpontunk az útlevél csináltatáshoz (1 hónappal előtte k
kaptam)) Akitől kaptam az már múlt szerda reggel postára adta. Na szóval mondtam nekik hogy hol a picsbe van, mert tegnapra kellett volna és egy kisbabával ne szórakozzanak!!!!! Hát láss csodát! Ott volt és azt mondta a nő, hogy dobtak be értesítőt. Ja csak az nem mindegy hogy hová!!!! Azt mondta hogy majd előveszi a postást. Na erre befizetek!!!