Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

micsoda vonalzóm van, most vettem észre mi van aláírva, ez tegnap még nem volt ott, és nem én csináltam.
tök vicces

Kép
andyfekete

Jó reggelt!

Ditta
Nem volt olyan rémes azért az a lötyi. Inkább csak az a gond, hogy a gyomrom nem szereti éhgyomorra a citromos-cukros itókát. Ma van elméletileg eredménye, de lehet nem fogom tudni elérni az ambulanciát, hogy megmondják határon belül vagyok e.
De legkésőbb jövő hét csütörtökön megtudom, mert akkor megyek ismét és akkor elhozom.
Teszel fel képet a kocsiról? Mi is eldöntöttük, hogy a Bertini X4-et vesszük meg, de egyenlőre csak az alapot vagyis váz, ülőrész, bundazsák, esővédő és a pelenkázótáska szett. Mózesen még gondolkozunk egy darabig.
Most inkább a kisággyal vannak gondjaink. nem tudom mennyire jó megoldás az ágyra rögzíthető pelenkázólap. Akkor is kell venni valami komódot a cuccainak és ráadásul még a kiságyba is kisebb helyen lehet beférni. De max 180cm helyünk van és ha komódot és ágyat is akarunk venni az már 200-210 körüli. találtunk egy kombiágyat ami pont befér, de olyan édi bútorok vannak az ikeában, hogy elbizonytalanadtunk.
És most még a légzésfigyelőn is elbizonytalanodtam, mert sokan haszontalannak tartják, de azt hiszem engem azért megnyugtatna. ha meg bérlek az 2500/hó, ha csak 6 hónapra kérem és 2x, mert 2 gyereket tervezünk akkor szinte ki is fizettem és még nem is az enyém. Ráadásul ebben bébiőr is van, ami nálunk a 2 szint és az udvar miatt nem lenne rossz.

Andy
Nagyon jó volt strandolni. Olyan sok kisbabás pár volt, hogy el sem hiszem. Főleg, hogy most valami rendezvény is volt a parton, sokkal többen voltak. De már most mennék megint. Már jó meleg lehet a víz is az úszáshoz.

megyek készülődök, mert vásárolni indulok. vennem kell papucsot, mert ebbe nem fér bele a lábam, trikót akarok venni, mert a mostani felsőim már melegek, meg nacit is kell vennem, mert tegnap megadta magát az egyetlen még rámjövő darabom (6 éves volt már), elkopott az anyag a lábak között, de még jó, hogy nem látszott. :roll:
És valami jó könyvet is akarok venni, mert ha kimegyek strandra akkor szeretek olvasni.

Kép
Kép
nati80

Nati!

Oké, lefotózom, és délután dobok róla képet!
Védőnő megvolt, minden oké, "csak" 1,5 kg-ot híztam 2 hét alatt....Szóval nem szólt rá semmit!

D.

Kép

Kép
ditta76

Andy, a NST és a CTG is ugyanaz, csak mindenhol máshogy hívják.
Az Istvánban ülni kell egy fotelban és rád kötik a mérőt.
20 perces vizsgálat és közben nyomtatják. Olyan mint egy EKG.
Senki nem mehet be veled, szerintem vigyél magaddal újságot.
Amúgy tök érdekes volt hallgatni. Egy mozgás után a szívhang 17 körül volt, aztán meg visszaállt. Aztán vérnyomást mértek és vizeletet nézetek cukor és fehérje maitt. Szerencsére minden negatív volt és a szívhang is rendben volt.
Jövő héten szerdán megint megyek.
Csak az volt a baj, hogy várni kellett, de nem volt vészes.

Nati, nekünk is ágyra tehető pelenkázólap van és végül azt bárhova tehetjük. Nekünk is kis helyünk van, ezért a kiságy fölé szereltünk egy polcot és arra teszem majd azt ami kell.
Igy nem foglal annyi helyet és befér az ágy mellé a pelenkázólap.
Ha érdekel van egy eladó pelenkázólapom, kislányos.....

Kép
Kép
odri

bocsi 170 körül volt...

Kép
Kép
odri

Hello lányok!

Olvasok-olvasok, majd egyszer az írásig is eljutok, de most csak gyors reakciók:

Nati: A mi várandós topicunkban pont most hirdetett egy csaj eladó Angelcare-t. ( 2008. szeptemberi babavárók) Nézd meg és írj neki privit, ha érdekel.

Odri: Nem úgy volt, hogy Te mostanában már szülni fogsz? Vagy még nincs fix időpont?

Ditta: Képek cukik, a kilók miatt ne aggódj, ahogy néztelek a korábbi pocakfotókon, szeretnék én 2 gyerek után, harmadikkal a pocakomban így kinézni! :wink:

Muffin: Drukk a kis Eliotnak- és Nektek is-, hogy minél hamarabb túllegyetek ezen az egészen! És örülök, hogy jó kisfiú! :wink:

Erika: Igen, szerintem is érezhetted már a mocorgást, főleg a vékony alkatúak érzik korán... én csak a 20. héten éreztem. :oops:

Mágnes: 4D-re szerintem tök ráérsz. 18-20. héten úgyis látod a pindurt a genetikai uh-n, amúgy meg a legszebb képek csak 26-30 hét között készülnek. Nekünk a 19. heti 4D elég csalódás volt olyan téren, hogy még elég ufós volt Bianka, zsírszövetek még nincsenek nagyon, így elég kis csontos látványt nyújtott..

Magdolnám: Kezed miatt nagyon sajnállak!Most egyre több kismaminak kezd el fájni a keze, de én azt hittem, hogy szülés után elmúlik! :?

Andy: Gratulálok a 30 naphoz!! Kezd izgalmassá válni a dolog! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, voltam ma UH-n. Igazából azért mentem volna, mert anyu még nem látta. Erre anyukám elaludt. Így egyedül voltam.

Viszont kiderült, hogy miért érezhetem ilyen korán mozogni.(azért nem állandóan mint a "nagyok". Hátsó fali a lepényem. És alig lehetett befogni, mert annyira mozgott. :lol:

Hatalmasra nőtt a drágám a múltkorihoz képest.
A combcsontja a duplája, a fejátmérőj e 1 cm-t nőtt. A hosszát nem mérték le, pedig kíváncsi lettem volna. De mindegy, mert láttam. :D

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Nekem jó volt a 7végi osztálytali, igaz elég kevesen jöttek el. :( De jót dumcsiztunk és végre egy kicsit kiszabadultam itthonról :) Csak annyi volt benn a rossz, hogy 11-en jöttek csak el a 31-ből. Tuti mert elég szerencsétlen volt az időpont választás. Nyár közepe…

Márti: boldog névnapot! Aranyos tőled, hogy hiányoltál.

Ditta: helyes a kisfiad. Az alábkép tök jó :)

Muffin: kitartást a fejés-etetéshez. Én is fejtem sokat, mert kevés tejem volt, és a fejéssel azért elég jól szinten tudtam tartani :)

Andy, Odri: nemsoká itt az időtök ;)

Nati: nekem vágták a gátam. Irtóra fostam tőle, de meg se éreztem mikor elvágta a dokim. A végén megkérdeztem tőle, hogy nem is vágta? Erre kiröhögött :) A varrás se fájt és utána se. :)
A légzésfigyelő engem is megnyugtatott.

Mágnes: jujj már te is nemsoká félidős leszel.

Magdolnam: csuklód miatt :(

Bocsi akinek nem írtam…
Puszi

Kép Kép
kisvirág_30

Bejci
Köszi a tippet. már írtam is a lánynak, hogy érdekelne.

Viri
Én inkább azért nem szeretnék gátmetszést, mert sokára gyógyul és évek után is érzékeny.
Én annyira nem szerettem az osztálytársaim nagy részét, hogy nem szeretek ilyen találkákra járni. Akiket meg szerettem, azokkal tartom is a kapcsolatot. De a nyári időpont tényleg nem volt valami jó választás.

Odri
Igen emlékszem, hogy pont olyat akarsz eladni. ha sikerül eldöntenünk majd szólok és elszaladunk érte valamikor. De még kell egy kis idő míg eldöntjük mi is lesz.

Tegnap írtam, hogy megint megyünk ikeába. na jó kis tortúra volt. Fél 3-kor értünk oda, kiirattuk a konyhai munkapultot és erre bemondják, hogy a legközelebbi vészkijáraton hagyjuk el az épületet. valami idióta bombariadót csinált, mert 3 óra kellett mire újra bemehettünk. Én azt hittem valami kisebb tűz vagy valami, de akkor nem kell ennyi idő és akkor nem rendőrökkel lett volna tele az épület. Már majdnem feladtam, és gondoltuk hazajövünk de a kocsink is a mélygarázsban volt. na de azért megérte a várakozást, mert a munkalapot 40 helyett végül 15-ért vettük meg. Tömör fa és nagyon szép!!!

Kép
Kép
nati80

Nati: Húú, ez a bombariadó bosszantó lehetett. Nekem a melóhelyemen csináltak egyszer-kétszer... hát mit mondjak, az is idegesítő volt. Mit csináltatok addig?

Erika: Ha a kisbabád hosszára is kíváncsi vagy, teszek fel ide egy linket.
Ha beírod a baba BPD és AC értékét, akkor súlyt becsül, ha az FL-t, akkor meg a baba hosszát.
Bár nálam a súlyt többre becsüli, mint az uh, de azért hozzávetőlegesnek talán jó lesz.

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html
Vendég

Sziasztok!

Bejci!
Köszi....azért néha már így is elefántnak érzem magam....... :roll:

Nati!
Ne félj a gátmetszéstől! Nekem már 2x volt, és cáfolom, hogy lassan gyógyul, meg érzékeny.....és lehet, hogy a doki volt ügyes, de meg sem éreztem, amikor csinálta, és a varrást sem....utána felszívódó varratot kaptam, a többi szobatársam rettegett a varratszedéstől, én meg büszkén mondtam, hogy nekem olyan nem lesz.....szóval én most sem tartok tőle....
Ja, és még a férjem is megjegyezte, hogy talán mintha összébb varrt volna a doki.... :wink: :oops: De ezt jó értelemben mondta, tehát szex terén sem változott meg a dolog!
Kocsit már lefotóztam, mindjárt kicsinyítem....

Viri!
Osztálytali nekünk is csak 1x volt, akkor is foghíjasan jöttek el... :roll:

Erika!
Enyém is hátsó fali, én is korán éreztem! :)

Hú, most megyek, nagyon megkívántam egy kis dinnyét!

D.

Kép

Kép
ditta76

Nati: nem semmi élményetek volt. :( Viszont jó áron vettétek a munkalapot. :)
Én is cáfolom, hogy sokára gyógyul a gátseb. Én már másnap szaladgáltam és nem fájt. A gyógyulása szerintem nem több idő, mint egy hasi vágásnak. 6 hét alatt gyönyörűen beforr. És utána nem is érzékeny. Legalábbis nekem. A 6. hát után már nem is éreztem. Most meg már a helyét is alig látni. Ja és felszívódó varratot tesznek oda már.

Kép Kép
kisvirág_30

Na, itt a kocsi:

Így néz ki az egész szett:
Kép

Mózessel:
Kép

Hordozóval:
Kép

Sportrésszel:
Kép

Nekem nagyon tetszik, a sportrész is több fokozatban dönthető, vízszintesig is, és a mózes fejrésze is megemelhető 2 fokozatban.
És ami még e mellett szólt, hogy esernyő alakúra csukható, kis helyet foglal el pl. a kocsiban.
Remélem, ha éles bevetésen lesz, akkor is jól szuperál majd!! :)

D.

Kép

Kép
ditta76

a kalkulátor szerint 15 cm a babám. Na azért ez szerintem kicsit hosszú. De azért izgi.

Köszi Bejci:)

Kép
Kép
cs_erika

Köszi az infókat és tapasztalatokat a gátmetszésről. Nekem még annyi a bajom, hogy minden sebem kb 2x olyan sokára gyógyul mint normális esetben. na de majd meglátjuk mit mond a doki.

Ditta
Jó a kocsi! mennyiért vettétek?

Azt a 3 órát a sugárban és az árkádban töltöttük. Ebédeltünk és nézelődtünk, de én nagyon utálom az ilyen nagy plázákat és hamar elvesztem a türelmemet is. Fanni is nagyon besokallt a nagy zajban. Folyamatosan rugdosott szegény. De mikor végre a kocsiba ültünk és elindultunk haza megnyugodott.

ma sikerült bevásárolnom ruhákat!!! 995-ért vettem a kenveloban trikókat, vettem egy rucit, egy nadrágot a springfieldben. Persze bementem a könyvesboltba is és vettem 3 könyvet. papucsot viszont elfelejtettem, így holnap vissza kell mennem, mert ez már tényleg nem hordható tovább.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Jövőhéten megyek AFP-re szerdán. És most elkezdtem félni tőle, hogy nem lesz jó. Aki túl van rajta ezt hogy bírta? Ti is féltetek tőle valamennyire, vagy ez az én hülyeségem?

Kép
Kép
cs_erika

Nati!
79.900 volt....szerintem ahhoz képest nem sok, hogy ennyi minden van hozzá! És tök úgy néz ki, mint a 150-170 ezres CAM, NeoNato stb...csak az olasz, meg a márkát is meg kell fizetni....Ezt meg Tajvanon gyártják.

Erika!
Ne félj......minden oké lesz! Persez most könnyen beszélek, de én is izgulok minden vizsgálat előtt! Pl. a holnapi cukorvizsgálattól is..... :roll: :roll:

D.

Kép

Kép
ditta76

Erika!

ne félj, én is féltem, megnyugszol majd utána, semmi gond. nekem szerencsére megjött 1 hét múlva az eredmény, utána meg a 18.hetes uhn is minden oks volt. neked is az lesz!

Ditta, nagyon jó a babakocsi, és nagyon megérte az árát! és nagyon jók a színei is.

én ma megpróbálkozom életem első máglyarakásával, remélem sikerül.
neki is állok

Kép
andyfekete

Nati, okés habár szerintem elég praktikus. De nem akarlak rábeszélni :lol: :lol:

Erika, ne izgulj minden rendben lesz.
Szerintem egy kicsit mindenki fél tőle, a lényeg, hogy időben csinálják....

Ditta, tök jó a babakocsi és nem is volt drága.

Bejci, még nincs fix időpont.....

Viri, igen nem sok van már hátra, egy kicsit félek.

Kép
Kép
odri

nati, a homlokára azt mondták, hogy össze fog forrni. Viszont ugye a távolság megmarad, úgyhogy ha még nem lenne elég műtétünk, akkor most még ez is hozzájön. Bár nem tudom, hogy itthon is műtik-e, de amcsiban tudom, hogy műtik ezt a fajta elváltozást, amikor emiatt a homlokhasadék miatt távolabb kerülnek a szemek. Igaz ez csak plasztika, de szerintem fontos, hogy minnél közelebb kerüljön ahhoz az állapothoz ahogy kinézne, ha nem jött volna be ez a szerencsétlenség... Remélem, hogy itthon is van rá lehetőség... Az implantátummal kapcsolatban meg azért nem aggódom, mert a szájpadlást pár hónap múlva úgyis megműtik, és ez csak addig lenne. Amúgy világszerte nem támogatják már, mert most úgy gondolják, hogy nagyobb gubancot okozhat mint amennyi haszna van...

erika, az afp-től ne félj. Semmi értelme az egésznek. A családban van egy bébi, aki most egy éves. Náluk tök szar lett az eredmény, és ezerrel paráztak hetekig hogy tuti down kór... És semmi baja nem lett a gyereknek. Nekem meg pl. tökéletes lett az eredmény és nem is paráztam semmit, erre... elvileg kellett volna hogy mutasson valamit... Úgyhogy szerintem úgy ahogy van ne foglalkozz vele!!!

és hoztam nektek megint pár képet. A másik topikba már felraktam őket, de ide csak most jutottam. De aztán megyek is, mert végre alszik egy kicsit úgyhogy szerintem én is ledőlök...

Kép Kép Kép

mindenkinek szép napot! :)

KépKép
muffin

Erika:
Az AFP miatt nyugi! Az esetek 50 %-ban téves eredményt mutat, mivel nehezen lehet betájolni a 16. hetet. A legtöbb országban nem is végeznek már ilyen jellegű vérvételt.
Egyébként én hétfőn voltam, ha esetleg az eredmény nem lesz olyan, mint kéne, akkor szépen elmegyek megint az Istenhegyire egy uh-ra, és ha ott minden ok, akkor meg is nyugszom :)
A 12. héten voltam a Down kór, nyitott gerinc lehetősége minimális.. Ott 98 %-os pontossággal végzik a tesztet, míg az AFP 50%-os..

muffin:
Micsodaszép szemei vannak a kispasinak :) Na és az az utolsó kép... Megzabálom!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Muffin:
Eliot olyan kis nyugis babának néz ki, :lol: és azok a kiváncsi tekintetek... :D

Ditta:
tetszik a babakocsid, szuper!

Odri:
remélem értesitesz majd, ha eljön a nagy nap :wink: hogy izgulhassunk mi is veled! és drukkoljunk!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Dita: szuper a kocsi :)

Muffin: nagyon cuki a kis Eliot. :) Nem csoda, hogy már most levett a lábatokról ;)

Erika: nyugi az afp egy elavult dolog. Az egyik ismerősömnek az alsó határon volt az értéke, jól beparáztatták, meg csináltak mindenféle kockázati nem tudom mifenét, és gyönyörű egészséges kislánya született.

Odri: elhiszem, hogy félsz egy kicsit, ez tök normális :) Megvan már az időpont?

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!
Kedden voltam uh-on. Korának megfelelő kislány!! :D
Egyértelműen kiscsaj ami azért jó hír mert a tuti fiú majd tuti lány verzió után én mostmár kislányba éltem bele magam :D

Odri
életed legcsodálatosabb pillanata jön el nemsokára!!!
Ne izgulj nem lesz semmi baj :D

Nati
a gátmetszés tényleg hamar gyógyul,3.napra már nem fáj...

Ercsi
én elképzelni se tudtam,hogy ne lenne jó az eredmény...így nem izgattam magam miatta :wink: . Végülis mi haszna lenne ha izgulnál?? Semmi és nagy valószínűséggel feleslegesen aggódsz!! :wink:

Muffin
homlokcsont plasztikázását mikortól csinálnák?
Hihetetlen nagy már Eliot,okosan néz,nagyon édes!! :D

Ditta
felhajtani nem ízlelni,majd utána küldeni egy pohár erősen citromos vizet.
Gyere majd az eredménnyel.
Kocsi nagyon klassz!!

Én kisikáltam Heni fekvő babakocsiját és hordozóját.
Bepakoltam a kórházi cuccot is 90%-ban.
A kisruhák és a textilpelusok élre vasalva várják Emmát :D ,már csak a lakást kéne rendeznem....de mikor ilyen jó idő van nem akarok benn lenni a lakásban...anyuméknál Heni tud fürdeni medencében szóval inkább programozunk....
holka

Márti, már jó előre szólok, hogy tudjatok mikor lesz a nagy nap és izgulhassatok velem együtt :lol: :lol:

Viri, időpont még nincs, szerintem a jövő heti CTG után kiderül...remélem :wink:

Holka, megpróbálok nem izgulni, de ahogy közeledik. Inkább a kórházban töltött időtől félek.
Örülök, hogy minden rendben volt az Uh-on és, hogy tuti kiscsajszi :lol: :lol:

Muffi, édi Eliott és már milyen nagy és édi baba :lol:

Én is összepakoltam mindent egy helyre, táskaába még nem, nehogy bebüdösödjön. Megmutattam a férjemnek, hogy esetleg ha bent tartanának tudja hol van :lol: :lol:
Vagy rohanni kell, csak fogja és megyünk. Mostanában mikor mondom, hogy fáj a hasam minidig kérdezi, megyünk szülni?
Olyan édi, kis aggódos :wink: :wink:

Kép
Kép
odri

Odri
aranyos a párod! :D Heninél az én férjem is nagyon be volt zsongva..minden este úgy aludtunk el,hogy mondta annyira várja azt az éjszakát amikor felrázom,hogy:"indulnunk kell".
Atán amikor tényleg ábresztettem,hogy fájásaim vannak és mára meglesz a babánk...akkor azt mondta:"ha én ezt most komolyan mondom akkor neki elkezd kezegni keze-lába..." :lol: :lol:

Nati
légzésfigyelő szerintem olyan dolog ami kell!!!
Én bérelt figyelőkről eddig csak rosszat hallottam,sok téves beriasztással....vegyetek szerintem egy újat és jó minőséget. :lol:

Én tiszta taknyi vagyok,fejem belülről bedurranva :roll: ,torkom teljesen kész :( ......infrázok,forró mézes tea,torokfertőtlenítés...egyenlőre még vacak... :(
Ma Emma hazahozós cuccát is összekészítettem :lol:
holka

elkezd remegni=elkezd kezegni
:oops: a bedagadt,taknyi fejemtől nem látom a betűket... :lol:
holka

Holka, milyen cucc kell a babának a hazahozáskor?
Azt tudom, hogy vinni kell textil pelust, sima pelust, badyt, cumit.
Kell még valami?

Jobbulást kívánok!!! Hol fáztál meg?
A te párod is jó fej......
:lol:

Kép
Kép
odri

Muffin:
Nagyon édes a kis Eliot!

Rólam röviden:

Hulla vagyok! Ma este hétre estem haza. A menetrend: 5.30-kelés, 6.30-indulás a munkába, 7.30-kirendeltség nyitás, 13.10-ig meló ezerrel, hónapzárás elindítása, és koordinálása, 14.15 barátnőmnek segítettem dekorálni (rohadt nagy táblákhoz, betűket, meg rajzokat vágtunk, és szedtünk ki) 17.15 elmentem anyukámhoz, akinél szerdán kiderült, hogy mindenhol csontáttétje van! :cry: És 18.53-ra értem haza! Holnap megint hatkor kelünk, mert egy másik barátnőm meg összeveszett a szüleivel, így mi segítünk neki a lakásfelújítást befejezni! Vasárnap, meg úgy néz ki, hogy megyek megint dekorálni, úgyhogy nem sokat leszek itten! :(

Kép
anda81

Szép jó reggelt!

Erika
Nem kell félni az afp-től. Ha eddig minden ok volt az uh vizsgálatokon, akkor szerintem nincs miért aggódnod.

Ditta
Nagyon jó a kocsi és tényleg nem volt drága. Szerintem a Cam és a neonato irreálisan drága. Nekem nagyon tetszett a Brevi kocsi is a brendonban, de nem adnék érte 170e forintot. És az az igazság, hogy totál feleslegesnek tartom, hogy egyszerre legyen mózes is meg hordozó is. De persze ez csak az én véleményem.

Andy
Hogy sikerült a süti? Én nem szeretem, de párom nagyon, ha fini lett írd meg a receptet!

Odri
Na párom eldöntötte, hogy maradunk az Ikeás bútornál, így nem lesz ágyra tehető pelenkázólap. De azért köszi!

Muffin
Értem már az implantátum lényegét, köszi. Akkor tényleg nincs rá szükségetek, mert hamarosan rendbehozzák Eliot szájpadlását. Ennek a homlokcsonti plasztikának meg tényleg utána kell nézni, mert szerintem tb-nek támogatnia is kéne, hiszen ha az orrsövényműtétet támogatják, akkor ezt is kellene. Csak egy marha jó dokit kell keresni. Érdeklődjek nektek ebben az ügyben? Van jó ismeretségem aki lehet tudna ebben segíteni.
Majd megzabálom a hason alvós pózban! Olyan cuki a csíkos rugiban. Nagyon szép szemei vannak!!! És hogy figyel!!!

Mágnes
Integrált teszten voltál vagy csak genetikai uh-n? Ki csinálta?

Holka
Akkor végre nyugi van, hogy Emma marad Emma?
Kösz az egyértelmű véleményed a légzésfigyelőről. Nekem is pontosan ez a véleményem. Bérelni nem akarunk, mert kiadom azt a pénzt amiből meg is tudom venni.
Te milyet vennél? Kinéztünk egy olyat amiben benne van a bébiőr is, de nem tudom, hogy külön lehet e majd hasznélni. Ha nem akkor lehet külön veszünk.
Jobbulást!!!

Anda
Nem semmi napjaid vannak!
Nagyon sajnálom anyud! Orvosok mit mondanak?

Kép
Kép
nati80

Mit kell a kórházba vinni magamnak és a babának???
Valaki írna nekem egy listát?

Kép
Kép
nati80

tegnap voltam védőnőnél és minden ok! Vérnyomásom rendben, bár híztam 2,5 kilót. Szerintem és szerinte is abban most sok a víz és persze teli pocakkal is mentem, szóval talán nem több fél kilónál a tényleges gyarapodásom.
találkoztam egy barátnőmmel aki szintén nagyon vizesedik és ajánlott egy kezelést ami segít kihajtani a vizet a lábakból. Tegnap el is mentem az elsőre. nagyon jó volt, kellemes volt a fájó lábaimra. És tényleg elkezdett lappadni a lábam. De persze mire délután hazaértem már iszonyat fájtak, de az annak köszönhető, hogy 11-től délután 4-ig gyalogoltam. gyalog mentem a kórházba is oda-vissza. Párom meg is masszírozta a lábfejemet este, nagyon jól tud esni.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok Lányok!

Lehet néhányan még emlékeztek, hogy a topik indulásakor még én is aktív voltam, aztán valahogy lemaradtam... Az az igazság, hogy azért olvaslak ám Titeket és nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá az utóbbi történésekhez. :wink: Szóval:

Muffin: Gratulálok a kis Eliothoz, nagyon cuki és azt gondolom, hogy ha túllesz a műtéteken, pár év múlva már csak egy halvány nyoma lesz az egésznek. ....és nagyon csodállak, hogy így meg tudod osztani az örömöd, illetve a bánatod a többiekkel.

Magdolnám: Gratulálok a kislányodhoz, nagyon aranyos és sajnálom a kórházas sztoridat.
Mi éppen házat akarunk venni (Dél-Pest környékén) és valószínű Dunaharaszti marad a választásunk. Annyira lelekesen írsz mindig erről a városról, hogy remélem mi is jól fogjuk ott érezni majd magunkat. (Lehet hogy kérek tanácsokat is, ha lehet.)

Márti: Annyira aranyos vagy, hogy mindig leltározod a topiklátogatókat, :D mindig érdekel, hogy mi van a régiekkel. Nos ezért is vettem a bátorságot, hogy újból csatlakozzak.

Anda: Nagyon sajnálom az anyukádat és nagyon szorítok, hogy mielőbb meg tud ajándékozni egy unokával, hátha segít Neki a gyógyulásban. Ne legyél elkeseredve és ne görcsölj a babán. Úgyis akkor jön, amikor meg van "írva".

Ercsi: Olvastam, hogy lakásvásárlásban vagytok és esetleg egy nagyobb lakásban is gondolkodtok. Nos, mi meg eladni akarunk egy nagyobb lakást, ha érdekel, priviben beszéljünk róla.

Még a többieknek is szeretnék írni, csak nem akarom, hogy az egész oldal velem teljen be.

Puszi Mindenkinek!
pamukli

sziasztok!

szia pamukli, még rémlik a neved is:) örülünk hogy jössz vissza közénk, azért írj magadról is lécci!
nem nagyon volt időm sem és kedvem sem a hétvégén írni csajok, bocsika. apum halálának 10.évfordulója volt pénteken, nem voltam toppon, ráadásul anyós az egyik unokával péntek szombat ittvolt.
annyira nem érdekelt, csak nagyon elfáradok már a sütésben-főzésben. de ebéd utén ledőltem, mondtam páromnak foglalkozzon ő velük.

szóval ennyi volt a hétvége, lassan megyünk ki megint a temetőbe.
holnap megyek reggel laborba, kedden nst-re.majd beszámolok.

látom azért hétvégén mindenki a családjával van.

nati!
nem szoktál venni baba-mama újságot? abban általában le van írva mit kell vinni magadna a kórházba, meg a babának is.
én a 30.hét körül kaptam egy a4-es lapot a védőnőtől azon rajt van minden, ha nem kapsz akkor majd küldök emilben, oks?

anda!
hogy vagy? és anyukád?

holka!

jobban vagy már? megfáztál, vagy légkondi?

kisvirág, márti, Lilla hogy vagytok?

na megyek kicsit polcolok, iszonyúan dagadok.... mármint a lábam

Kép
andyfekete

Szia Andy!

Köszi a fogadtatást! Gratulálok Vivienhez és nagyon szép kis szobát varázsoltatok Neki, biztosan kiegyensúlyozott baba lesz. Már nincs sok idő hátra és nagyon fontos lenne, hogy pihenj és ne sürögj-forogj a konyhában. Apuddal kapcsolatban meg tudlak érteni, én is átélem ezt minden évben.
Velem semmi különös nincsen, projektezünk, de én nem stresszelem egyenlőre magam.

Pumi
pamukli

Syijjjjjjaaaaa PUMI!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ugy örülök, hogy újra köztünk vagy!!!!!!!
Remélem gyakrabban fogsz jönni!

Irj még egy kicsit magadrűól, miket csináltál mostanáig, voltatok nyaralni???

Andy:
kösz a hiányolást. Jol vagyunk, programozatunk, most, hogy a fiuk helyrejöttek..Megyünk erre-arra...
Én is megértem a hangulatod...Nálunk még csak fél év telt el, borzasztóan hiányzik apum, sokszor menekülök a fürdőbe :cry: ..De az élet megy tovább....
Látom elég hétvégies itt a hangulat, látogatottság szempontjából... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Hát én uj vagyok ezen az oldalon. Nálunk is kezdődik a bébi pogram a lányunknak szeretnék tesót.
Persze mi se szeretnék ha egyedűl maradna.
Meg hát már az idő is nagyon fogy.

Holnap megyünk a dokihoz le tisztázni a 8) dolgokat.

ujbaba
ujbaba

Sziasztok!

Nem volt valami nagy forgalom itt a hétvégén. Biztos mindenki strandol, csak én rohadok itthon.

Andy
majd keresek ilyen listát, van újságom.

Pamukli
De jó, hogy jöttél! Mi újság van veled?

Lányok!
Mi lehet velem a baj? Mostanában egyre többet sírok, sőt inkább zokogok és bömbölök! Ha valami nem úgy alakul ahogy szeretném akkor eltörik a mécses. Már kezdek nagyon kiakadni e miatt. Tudjátok amúgy is depisedős voltam és attól félek nehogy kijöjjön rajtam a terhességi depi, vagy hogy is hívják. Azt mondták nem csak szülés után jelentkezhet és akik egyébként is hajlamosak az erős hangulatingadozásra azoknál z súlyosabb is lehet. No persze a csodálatos csíkok mellé már csak ez hiányozna. Akármivel és akárhányszor kenegethetem és maszírozhatom a mellem és hasam, sajna csíkosodok. Nem vagyok valami jó passzban. :cry:
Fanni meg nagyon érzi. tegnap mikor egyedül voltam és megint rámtört a sírás olyan cuki volt. Látványosan rugdosott, mert attól valahogy jobb kedvem lesz és szerintem ezt tudja. Most valahogy tényleg csak Ő tartja bennem a lelket. Párom is próbál segíteni, szerinte csak a terhesség miatt vagyok érzékenyebb és hamarabb sírok mint máskor. Hát nem tudom...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Szia Pamukli, egy kicsit rémlik a neved, de én nem vagyok olyan régi tag....
Igazad van stresszelni kár, ha itt az idő úgyis jön a baba :lol: :lol:

Nati, minden kórházba mást kell vinni. Szerintem nézd meg a kórház honlapján, ott fent szokott lenni.

Anda, légy erős ez nehéz időszak. A babán ne görcsölj és hidd el, akkor hamarabb összejön.

Kép
Kép
odri

Nati:
:cry: sajnálom a hangulatodat...Én mondanám, hogy probálj meg valami vidám dologgal foglalkozni, de ilyenkor könyü mondani....

Ujbaba:
üdv köztünk!
Remélem hamarosan bebabásodsz te is!
Remélem a doki jükat fog mondani! És indulhat a projekt! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi Lányok a fogadtatást!

Nati: Sajna én is depihajlamos vagyok és meg tudom érteni a rossz hangulatot. Az igazság az, hogy most nem szabadna magad elhagyni, a baba miatt sem. Szerintem néha jó lenne, ha beleolvasnál az általad ajánlott Titok könyvbe is... Emlékszel?
Örülj, hogy babás vagy és élvezd ki! Menj el sétálni, vagy barátnőzni, beszélgess anyukáddal és ne hagyd hogy azt figyeld, hogy most mi a rossz.

Odri: Látom már Neked sincs sok idő a baba érkezéséig. Ha jól emlékszem, akkor az Istvánban fogsz szülni? Nekem is "odavalósi" a dokim.

Márti: Kigyógyultak már a fiúk a bárányhimlőből? Nálatok mindig történik valami! Na azért jó is, mert hát Angliába és a hegyekben azért nagyon jó lehetett.
Mi házvásárlás előtt állunk, úgyhogy mondanom sem kell, hogy nagy nyaralás az idén nem lesz, esetleg egy hétvégére lemegyünk a Balcsira.

Ujbaba: Szia itt! Írd meg holnap, mit mondott a doki! Írjál magadról!

Pumi
pamukli

Köszi Lányok a fogadtatást!

Nati: Sajna én is depihajlamos vagyok és meg tudom érteni a rossz hangulatot. Az igazság az, hogy most nem szabadna magad elhagyni, a baba miatt sem. Szerintem néha jó lenne, ha beleolvasnál az általad ajánlott Titok könyvbe is... Emlékszel?
Örülj, hogy babás vagy és élvezd ki! Menj el sétálni, vagy barátnőzni, beszélgess anyukáddal és ne hagyd hogy azt figyeld, hogy most mi a rossz.

Odri: Látom már Neked sincs sok idő a baba érkezéséig. Ha jól emlékszem, akkor az Istvánban fogsz szülni? Nekem is "odavalósi" a dokim.

Márti: Kigyógyultak már a fiúk a bárányhimlőből? Nálatok mindig történik valami! Na azért jó is, mert hát Angliába és a hegyekben azért nagyon jó lehetett.
Mi házvásárlás előtt állunk, úgyhogy mondanom sem kell, hogy nagy nyaralás az idén nem lesz, esetleg egy hétvégére lemegyünk a Balcsira.

Ujbaba: Szia itt! Írd meg holnap, mit mondott a doki! Írjál magadról!

Pumi
pamukli

Bocs a duplázásért! :shock:
pamukli

Pamukli, igen az Istvánban fogok szülni. Ki az orvosod?

Kép
Kép
odri

Odri: Dr. Artner Attila és Neked?
pamukli

Sziasztok!

Remélem a holnapi jól fog sikerülni és rendben lesz minde.
DU. 14-re megyünk igy csak este tudok jelentkezni mert még haza kell vonatoznunk.

Rólam csak anyit, hogy van egy hatés fél éves lányom aki igencseak nagy sokára jött ösze. Elég sok megpróbáltatáson mentünk keresztül. De jó kezekbe kerültük és lett egy lányunk. :D

Aki persze nagyon szertene már testvért anyira oda van a gyerekeké uton -utfélen meg kell állnuk ha látunk egy kis babát.
Mindig azt kérdi neki mikor lesz . Persze ő nem tudja, hogy holnap megyünk orvoshoz. :lol:
ujbaba

Szia Pamukli :D persze, hogy emlékszem!!!!! Jajjjj de jó, Harasztin vesztek házat? SSzuper!!!!!!!!!! Tökre örülök ám! Majd találkozhatunk is! Már Mágnesnek is írtam, de még valahogy nem jött össze, majd ha ténylegesen visszaköltöztünk :wink:
Baba projekt hogy áll???

Újbaba, üdv köztünk! Én drukkolok a dokilátogatáshoz :!: Bizti sikerülni fog és tutkó, hogy lesz kistesó!

Nati, jaj szegénykém! Nm tudok erre nagyon mit tanácsolni, mert nekem ennyire mély "depuszerűségem" nem volt. Szerintem próbálj meg társaságba járni, a barátnőkkel találkozni. Nekem ez mindig segített: be a kocsiba, a pocakos barátosnét felcsengettük, őt is bepakoltam a kocsiba és irány pizzézni és fagyizni megy fonduezni :P vagy vásárolgass. Én mondjuk az utikönyvek rendelgetéséveléltem ki magam..... :roll: ha már nem jutok el sehová....
magdolnam

Sziasztok!

Pumukli:
igen, mindig történik valami nálunk... :lol: :wink:

Nati:
hogy vagy ma?????

Magdolnam:
hogy vagytok??? Mit csinál Liza baba?

Képzeljétek, tegnap anyósom kezéből kilopták a kézitáskáját, az utcánkban... :roll: Jött a templomból, miséről és csak ugy kikapták a kezéből és elszaladtak...Pénz nem volt benne, de 3 lakás kulcsa igen... A sajátja, a dédi lakásához kulcs és a sógoromék-meg a fogorvosi rendelő kulcsa...Most midhármat le kell cserélje. :shock:
Tegnap annyira bepánikolt, a párom mesélte, hogy felhivta tőlünk a rendőrséget, veszekedett velük, aztán elment, beszélt velük, aztán eljött megint hozzánk, kért páromtól egy ruhát ami az enyém,(azt szivesen megnéztem volna hogy nézett ki benne, ugyanis jóval magasabb vagyok nála...) átöltözött, hogy ne ismerjék fel, ha haza megy, mert nálunk volt potkulcs a lakásához... Szóval kész ribillió volt.Azt hiszi szándékos volt a lopás, most meg retteg, hogy betörnek hozzá... :roll: Gondolom milyen éjszakája lehetett :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ujbaba:
este várjuk a hireket a dokitol :lol:

Pumi:
ti voltatok dokinál, vagy csak lazán veszitek a projektet?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?