Jó reggelt!
Ditta
Nem volt olyan rémes azért az a lötyi. Inkább csak az a gond, hogy a gyomrom nem szereti éhgyomorra a citromos-cukros itókát. Ma van elméletileg eredménye, de lehet nem fogom tudni elérni az ambulanciát, hogy megmondják határon belül vagyok e.
De legkésőbb jövő hét csütörtökön megtudom, mert akkor megyek ismét és akkor elhozom.
Teszel fel képet a kocsiról? Mi is eldöntöttük, hogy a Bertini X4-et vesszük meg, de egyenlőre csak az alapot vagyis váz, ülőrész, bundazsák, esővédő és a pelenkázótáska szett. Mózesen még gondolkozunk egy darabig.
Most inkább a kisággyal vannak gondjaink. nem tudom mennyire jó megoldás az ágyra rögzíthető pelenkázólap. Akkor is kell venni valami komódot a cuccainak és ráadásul még a kiságyba is kisebb helyen lehet beférni. De max 180cm helyünk van és ha komódot és ágyat is akarunk venni az már 200-210 körüli. találtunk egy kombiágyat ami pont befér, de olyan édi bútorok vannak az ikeában, hogy elbizonytalanadtunk.
És most még a légzésfigyelőn is elbizonytalanodtam, mert sokan haszontalannak tartják, de azt hiszem engem azért megnyugtatna. ha meg bérlek az 2500/hó, ha csak 6 hónapra kérem és 2x, mert 2 gyereket tervezünk akkor szinte ki is fizettem és még nem is az enyém. Ráadásul ebben bébiőr is van, ami nálunk a 2 szint és az udvar miatt nem lenne rossz.
Andy
Nagyon jó volt strandolni. Olyan sok kisbabás pár volt, hogy el sem hiszem. Főleg, hogy most valami rendezvény is volt a parton, sokkal többen voltak. De már most mennék megint. Már jó meleg lehet a víz is az úszáshoz.
megyek készülődök, mert vásárolni indulok. vennem kell papucsot, mert ebbe nem fér bele a lábam, trikót akarok venni, mert a mostani felsőim már melegek, meg nacit is kell vennem, mert tegnap megadta magát az egyetlen még rámjövő darabom (6 éves volt már), elkopott az anyag a lábak között, de még jó, hogy nem látszott.
És valami jó könyvet is akarok venni, mert ha kimegyek strandra akkor szeretek olvasni.