Új privát üzeneted érkezett!

Viri, 99,99%hog megyünk nyaralni Kenesére végülis... remélem most jobban járunk, mint múltkor (Gyula és a betegsége) csak majd aug 1 után lehet leadni a jelentkezést. Házassági évfordulóra szánom neki,ami szept 4én lesz. Hu már a 4. :shock:
Majd Kende lesz Lizus pasija :)

Ikrek :lol: tök jó! Hú a kórházban mennyi ikres kismami volt :lol: voltak 3as ikresek is. :oops: A lombik nagyon drága??? Erről nem beszéltetek?

Tök jó a gyerekszoba Andi. Nekünk is micimacis függönyünk van

NAti, jaj szegény lábid :( a libriben pontosan hol vannak leárazások? mindenhol vagy neten?
magdolnam

A lombikot állja az OEP vagyis azt az 5 alkalmat. Csak az oda vezető út költséges egy kicsit. Legalábbis amiket hallottam. A hormongyógyszerek nagyon drágák, állítólag 200 e Ft körül van egy lombik. Baromi drága, de ha sikerül, akkor pedig minden pénzt megér. Végül is mi ez a pénz ahhoz képest, amit kifizetünk addig, amíg kirepülnek majd itthonról.
Szóval én sem gondolkodnék.
Az tuti, hogy 3 embriót ültetnek be. Amennyire én tudom kórhoz kötött, vagyis 35 év felett már "csak" kettőt ültetnek be. De Lilla, ha szerencsétek van megtapad mind, és azonnal nagycsaládosok lesztek. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

hála égnek én nem tudom ezeket, viszont azt tudom, hogy egy ikre kismami mesélte hogy az övé olyan 1millát verte, de megérte.
magdolnam

Nekünk a gyógyszerekért kell fizetni. Azt mondták, hogy 50-100 ezer Ft 1 alkalom. De elsőre úgyis sikerül. Akkor meg megéri az árát.

Kép
p__lilla

Lilla: én úgy tudom, hogy iker terhesség esetén is csak 3 évet maradhatsz velük otthon. Az anyagi részét nem tudom.

Magdolnam: szuper, hogy mentek nyaralni ;) Nekem is be van sózva a hátsóm lehet én is kérek még valami beutalót :)

Andy: szép a gyerekszoba. Nemsoká a baba is megérkezik. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla
nagyon jó látni, hogy ennyire pozitív vagy. Most annyira a lombikra koncentrálsz, hogy lehet még addig teherbe is esel, mert nem foglalkozol már annyit vele.
Szerintem kerül amibe kerül megéri a pénzt, hiszen családotok lesz!

Tudod én is szerettem volna ikreket, de így sem csalódtam, legalább többször átélhetem a lábdagadás, csíkosodás élményét. na de tényleg a világ egyik legjobb érzése mikor rugdos a kislány.

ma annyira megkívántam a sajtos leveles pogit!!! Párom el is ment hogy hozzon (micsoda férfi!!!), de sajna nem kapott. Viszont hozott pizzát! Fini volt. majd holnap sütök pogit, lesz rá 2 órám biztos így, hogy ki se mozdulok. csak azért ilyen időigényes, mert hajtogatni kell és közben pihentetni. Majd pihenek akkor én is.

Nem is írtam nektek szerintem mi történt valamelyik nap. Párom beszélgetett Fannival, majd puszilgatta és puszi után odarakta a fülét a hasamra. na erre Fanni célzottam odarugott egy nagyon. Jót nevettünk. Megismételte a puszit, Fanni meg a rugást!ÉDES!!!!
Most néztünk egy filmet és megkérdezte kér e sütikét (mondtam biztos, hogy nem kér, mert jól laktunk a pizzával) erre mikor elvette a száját Fanni megint odarugott. IMÁDOM!!!! Létezik az, hogy már ennyire megismeri az apukája hangját?

Kép
Kép
nati80

Nati: Létezik! :wink:
Nálunk tegnap az történt, hogy a férjem a tepertőkrémről beszélt és közben a pocimon volt a keze. A kiscsajszi pont rúgott, és tök úgy tűnt, mintha a tepertőkrém szóra rúgott volna. Erre a férjem kb. még 5-ször elismételte kis időközönként, hogy tepertőkrém, és mindig rúgott Bianka. Tök jót röhögtünk, pedig tuti fix, hogy nem a "tepertőkrém" hatott rá így, hanem az apucijának a hangja... :lol: Érdekes dolgok ezek..
Vendég

Jó reggelt!

Nem tudom már ki kérdezte tegnap, de el is felejtettem írni, hogy a libriben van 2+1 akció. Bizonyos kiadóktól veszel 3 könyvet és a legolcsóbb ingyen van. Most 2 kiadó is csinált ilyen akciót, de lehet ez csak az üzletekben él. Ma be is nézek, hátha találok magamnak valamit.

Kép
Kép
nati80

MUFFIN????
Hogy vagytok? Ugye otthon van már Eliot?

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

köszi a szobadícséreteket,a ranyosak vagytok. ma kivasalom az 56os rucikat, és átteszem a pelenkázóba, hogy kéznél legyenek. a többit ráérek majd akkor.

nati, bejci!
tutira megismerik az apjuk hangját, nekem már egyszer végigszórakozott így egy órát, nekem mocorgott, ha apja szólt meg sem moccant. de ez nem mindig van így.nekem Vivi kajáláskor mindig felkel.

Lilla!
ezekhez sajnos nem tok hozzászólni, de szerintem is minden pénzt megér egy-sőt nektek akkor 2 baba.
drukkolok hogy azért talán előtte spontán összejöjjön.

na megyek, mert kifut a krumplifőzi.
ma megyek tanácsadásra, fogy a vastablettám.
kisüthetne egy kcisit a napocska is

Kép
andyfekete

Hello lányok!

Megjöttem az uh-ról!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Biankámmal minden rendben van! Méretei:

BPD: 83 mm
AC: 300 mm
HC: 289 mm
FL: 62 mm
Becsült súly: 2150 gr !!!! :shock: :shock:
Grav. s: 33+2

Babucim 2 héttel nagyobb a koránál, de még erre is azt mondta a szonográfus csajszi- aki tök aranyos volt- hogy ne aggódjak, az átlaghoz képest nem nagy baba. Szóval állítólag most sokkal nagyobb babák születnek... Minden esetre nem éhezik a kincsem... :wink: :wink:
Vendég

Márti
Babavárás során legyengül az immunrendszer. Zink pasztát lehet kapni a gyógyszertárban,babásan is lehet alkalmazni és gyorsan elmulasztja. Egy kis C-vitamint szedjél.
Róbinak kitartást a viszketéshez!!
Viri
sajnálom a pirit. Lez még Kendének tesója biztosan…talán ha leálltok a babatervezésről,gyorsan összejön. Mondjuk védekezni ne védekezzetek…
Lilla
biztos nagyon klassz volt a nyaralás…egy kis napfény nekünk se ártana!!
Hihetetlen milyen idő van ma!
A barátnőm 3 év próbálkozás után,első inszemre babás lett!! Édes kisfia februárban született. Én biztos nem hagynám ki az inszem lehetőségét sem.. .35 év felett szoktak 3 embriót visszajuttatni mert akkor más sürget az idő…
HSG:vannak betegek akik feszítő fájdalmat éreznek,mások csak enyhe mensiszerű érzést (Ők vannak többen)
Nati
Nincsenek barátnőid a közelben,akikkel összejárhatnál?Talán akkor jobb lenne a kedved..
Pihenés és lábfelpolcolás nem segít?
Igen,ihatod a csalánteát. De először csak kisadagban és várd meg a hatást. Nekem a petrezselyem naggggyyyon bejött. A szendvicsemre annyit rakok,hogy szinte ki se látszik a zöld kupac alól… és azóta nálam semmi dagadás!!!
A mi babánk belepúpozza a fenekét apukája tenyerébe…így a hasim viccesen teljesen eldeformálódik…
Andy
mikor kérdezted a kocsit az jutott eszembe mi azért nem használtat vettünk mert 3 gyereket tervezünk és a 3.nak már nagyon lestrapált lenne a használtan vett kocsi.
De ha nem gondolkodtok sok gyerekben…akkor nagyon jó vétel volt,jó áron vetted. Az,hogy világoskék szerintem semmit se számít. A miénk sötétkék pedig tudtuk,hogy kislányt várunk…de beleraksz rózsaszín plédet és úgy csajosítod majd..
Én is 11-12 kilónál járok….
Magdi
nagyon cuki Lizus!!!
Jobban vagy már kedvileg?
Ercsi
ha szúrogat,feszít a hasid az a szalgok nyúlása miatt van,nyugi . A görcs és vérzés viszont azonnal doki.
Odri
kiváncsi vagyok melyik lesz a napotok!!!
Bejci
Én is annyira feküdtem volna a hétvégén de nem lehetett…Tegnap már annyira kész voltam,hogy mára áthívtam anyum testvérét,hogy picit vegye át Henim felügyeletét.(mert mindkét nagyi pont most van vidéken…) De ma már amúgy is sokkal jobban vagyok+plussz,hogy ma lazíthatok…csodás!!!!
De szép méretei vannak már Biankának!! Olyan jó,hogy már ilyen nagyok!!! Egyre erősebbek,életképesebbek!!
Lehet jön egy jó kis front és szobatársak leszünk…
:D
holka

Andy
babaszoba nagyon szép lett!!
Lilla,Magdolnam
lombiknál gyógyszer árak aszerint változnak,hogy milyen protokollba kerül az ember,mennyi hormonra lesz szükség...Lilla:az 50-100 ezer még nem is olyan sok....
holka

Holka: Akkor Nálad jól elúzódott ez a fránya vírus!! :evil: De remélem a mai lazítás és pihi után holnapra semmi bajod sem lesz!!
Heni már teljesen jól van?
Hát ma eszembe jutott, amit a múltkor írtál, amikor paráztam a kislány kicsi súlya miatt... mégsem olyan pici már... sőt! Amúgy én nem bánnám, ha szeptember első felében úgy döntene Bianka - kíváncsiságtól vezérelve- hogy előbújik... de a mi családunkban a túlhordás a "menő".. :), anyukám is mindkettőnket, tesóm is mindkét porontyát túlhordta....

Andi: Babakocsiról jut eszembe: Nekünk is kiscsajunk lesz, de vagy szürke, vagy sötétkék kocsit akarok venni!
Vendég

sziasztok!

bejci, az én kiscsajom még 33 hetesen sem volt csak 1800 gramm, akkor mi picik leszünk. nembaj.
szerintem tök mindegy a lényeg, egészségesek legyenek, igaz?
ma voltam tanácsadáson, hallottam a szívverését, most már nem mondta a házidokim hogy pici a hasam.
már 12 kilónáűl vagyok, lassan megállhatnék.

holka!
köszi a dícséretet, jobban vagy már?
Heni is vidám már?

Kép
andyfekete

Lányok!
Én a betöltött 23 hétnél 6-7 kilóval sokat híztam? vagy ez még tűrhető kategória? Azért nagyon remélem 10 kilót már nem hízok. Nem szeretném elérni azt a bizonyos kritikus pontot.

babakocsi:
Fanninak mi is egy zöld kocsit néztünk ki. Szerintem még jól is fog kinézni egy kis piros, sárga vagy rózsaszín kiegészítővel.
Furcsa, hogy ti még nem vettétek meg, mi már alig várjuk, hogy elhozzuk, bár még nincs hova rakni, de majd odafenn.

Bejci
Bius méretei nagyon jók, nem lesz egy pici lányka. :lol:

Kép
Kép
nati80

Magdolnam,

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
Kép
odri

Magdolnam
Sok boldog névnapot kívánok!

Kép
p__lilla

Magdolnám! Ugyan most már végképp nem tudom, hogy mikor tartod, de azért Boldog Névnapot! :wink:

Nati: Az, hogy mi a sok, az relatív! Én a 22. héten +6 kg-nál tartottam, én nem tartottam soknak, de a védőnénim igen. Amúgy a kilók száma attól is függ, hogy mennyi víz van benned, és ahogy én tudom, te is vizesedsz, akkor pedig nem sok a 6-7 kg. Amúgy a víz majd lemegy szülés után és jobb formában leszel, mint valaha! Most pedig élvezd a pocakoslétet, meg a leveles pogácsát és társait! :wink: :lol:

Andy: Ha megnézed a különböző szakirodalmakat, akkor láthatod, hogy a 33. héten az 1800 gramm az tök jó!!! Nem lesztek picik, hanem pont jók lesztek!! Nekem kicsit nagy a babám, de remélem azért menni fog a természetes szülés!
Vendég

Magdolnam: boldog névnapot! ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam
Boldog Névnapot!!!

Jó kis éjszakánk volt. 4-kor arra riadtunk, hogy valaki/valami mászkál a tetőtérben odafenn. Én szinte azonnal azt mondtam, hogy egy macska, mert beugrott az álmennyezetbe felettünk és ott motoszkált. Először, hogy elriasszuk feldobáltunk egy kisgumilabdát a mennyezetünkre és akkor igazából abba is maradt a mászkálás, de párom azért felment megnézni mi is volt az. Gondolhatjátok, hogy nem kicsit voltam ideges. Mondtam neki, hogy legalább a sodrófát vigye magával, ha mégse a macska az. Ne talált semmit, de közben meg a kutya iszonyat ugatta a kerítést, természetesen az a nyamvadt macska volt ott. Nem volt könnyű visszaaludni. Hát mókás volt az éjszaka. Fanni 2x is ébren volt. Mindig mikor én is felébredtem és mocorogtam.

Bejci
Nekem a védőnő eddig azt mondta, hogy nem vészes az eddigi súlygyarapodásom. Úgy látszik védőnője válogatja, hogy kinek mi a sok. Ahhoz képest, hogy az első 11 hétben híztam 4 kilót, nem is olyan sok az a 6-7.

Szenvedett/szenved valaki gyomorégéssel? vagyis ég a torkom a savtól. Főleg estefelé kezdi el, de eddig nem tettem vele semmit. nagyon zavar, mert fáj. Egyszer ettem rá pattogatott kukoricát, az használt, de csak nem kéne minden este azt enni. Vehetek be rá Rennit? Vagy van valami javaslatotok?

Mindenkinél ilyen csodás esős az idő? Ugye a hétvégére már jobb lesz? Most nem akarom kihagyni a strandolást, legalább egy pár órára szeretnék kimenni a tóhoz.

Kép
Kép
nati80

Nati: Rennit nyugodtan vegyél be, én megkérdeztem erről dokimat is, védőnénit is, szinte minden kismami eljut odáig, hogy szedje. Én is minden este beveszek egyet mostanában, bár amig elviselhető volt a gyomorsav, akkor elég volt az is, hogy éjszakára dupla párnán, szinte félig ülve aludtam. Próbáld ki a magason alvást is, ba bírod...de a Rennie a tuti! :wink:
Vendég

Nati, igen Rennit szedhestz én is azt szedek. Próbáld meg, hogy este lefekvés elött 2 órával már ne egyél semmit, főleg ne valami nehéz ételt. Ha mégis eszel akkor ne feküdj le hanem ülj egy kicsit. Ez használni fog.
Ja és dupla párna is jó.

Ma voltam uh-n, minden rendben van a babával. 2200-2400 deka között van. Mindene a korának megfelelő méretű.
Jövé héten megyek CTG-re.
Még nincs pontos dátum a császárról, de két hét múlva kiderül.
Persze ha elöbb megindul, akkor nem vár tovább a doki.

Kép
Kép
odri

Odri
Örülök,hogy minden rendben a kislányoddal!!

Nati
és nézd meg melyik étel okoz nálad méginkább panaszt…hagyma,paprika,paradicsom,narancslé….ilyeneket nekem el kellett hagyjak mert utána isszonyúan mart a torkomban….
Rennie mehet.
Nálunk éjszaka óta folyamatosan esik. A hétvégére 27 fokot mondtak,egyre javuló idővel...esélyes a tavas hétvégéd..
Én mindkét terhességem alatt 6hó alatt 6 kilót híztam… majd Heninél még 10 jött föl az utolsó 3 hónapban…Most Emmával 11-nél járok. A vizesedés ellenőrzése miatt fontos,hogy mennyit hízol mennyi idő alatt…

Magdolnam
Boldog névnapot kívánunk!!!

Bejci,Andy
Heni már szerencsére teljesen jól van…nagyon virgonc!!

Kisdrágám mostanában napi 2x csuklik..úgy imádom!!

Ma mozizunk és vacsizunk. Ünnepeljük a 3. házasságit…
Tegnap császárszalonnával vetettem véget a pár napos diétámnak és semmi bajom nem lett tőle…szóval ma jöhet már az étterem nyugodtan…
:D
holka

Holka, Gratula az évfordulóhoz!!! Jó szorakozást :wink:

Lili is szokott csuklani :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

sziasztok!

itt is esik egész nap, és csak 15 fok van, bár én nem bánom, azért jobb lenne az a 20-25 fok eső nélkül.

odri örülök az uhnak. lassan nekem is kell időpont nst-re, érdekes nálatok ctg-nek hívják. gondolom ugyanaz.
majd írd meg milyen volt, én is várom már.
nekem ma nagyon feszít a pocakom..... de már bevettem a magne b6ot az előbb, talán később jobb lesz

magdolnám!
sok boldogságot!

Holka!
grat az évfordulóhoz, majd írd meg milyen volt.

elteszem magam, ma korán keltem.............................
szép estét mindenkinek

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Végre megjavult ez a nyavajás NET! :evil: :evil: Tegnap kb. ötször próbáltam üzenetet küldeni, de mindig abban a szent pillanatban állt le a hálózat, amikor rányomtam a küldés gombra!

Az idő ma borzalmas volt! Ennek megfelelően az "óvodában" borús volt a hangulat! Komolyan mondom, hogy a két liba kolléganőmet szét kellett szedni, mert majdnem egymásnak estek... Gyakorlatilag én már magamban azon röhögtem, hogy tényleg olyanok, mint két öt éves gyerek :D

Magdolnám:
Nagyon-boldog névnapot kívánok, így utólag is. Sajna tegnap a technika :twisted: :twisted: -e közbeszólt a jókívánságaimnak!

Kép
anda81

Jó reggelt!

Lassan megint be lehet izzítani a kazánokat. :cry: Nincs valami csodás idő, de remélem holnap már jobb lesz és vasárnapra felmelegszik a tó vize is, hogy mehessek úszni.
Lábaim továbbra is cifrák, így ma tényleg ágyban maradok, főtt krumplit eszek meg dinnyét és egy bio méregtelenítő teát iszok. Erről megkérdeztem valakit, hogy ihatok e belőle egy keveset, mert nem voltam benne biztos.

Andy
Szerintem az időjárás miatt van a pocakfeszülés.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, mert nálunk kórház volt... :( Szegény Robit annyira megviselte ez a bárányhimlő, hogy azt hittem kórházba kötünk ki... ma az első nap szombat óta, hogy nem 40 fokos lázzal keltünk...Most már vakarózni sem vakarózik annyira...Hiába volt minden praktika, ugy is szegénykém annyira viszketett, ideges volt, éjszaka nem aludtunk...De mostmár remélem csak a jó következik...
:wink:

Bocsika, mikor időm lesz visszaolvasok.

Magdolnam: utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

már tegnap óta olvasok vissza, csak nincs egyben annyi időm, hogy befejezzem és még válaszoljak is...

Szóval nem tudom hol tartottam legutóbb, úgyhogy mesélem valahonnan.:) Szóval múlt hét hétfőn végre hazajöhettünk, bár még kitalálták, hogy átvinnék a Margitba a fiamat egy fejlődésneurológiai vizsgálatra (1 hét) de nem vállaltuk. Már haza kellett hoznunk. Neki is ez kellett meg nekünk is... Úgyhogy hazahoztuk. Nagyon jó gyerek. Nem sír sokat, azt is csak akkor, ha oka van rá. ÁLtalában ez az evést jelenti, vagy ha teker a poci (ami szerencsére nem sűrűn van).
Az éjszakákat elég jól viseli, és tudok aludni 6-7 órát összesen. Napközben is tudok általában egy kicsit úgyhogy nem nagyon van okom panaszra. Bár azt hiszem ez az idő betesz neki, mert három óra után most aludt el, 2 perce tettem be az ágyába, és már sír is... úgyhogy elküldöm amiket közben félkézzel jegyzeteltem, aztán majd jövök megint valamikor...

nati, nekem a doki javasolta a csalánteát és használt is

ikerterhességnél én úgy tudom, hogy 7 év jár... az egyik munkatársam mondta még akkor, amikor ikerterhes volt

én meg amúgy 10 évet maradhatok gyesen Eliottal és emelt családi pótlékot kapok. legalább valami...

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Nati: Pihentesd sokat a lábad! És azt mondják, hogy a zöldség és gyümölcslé is jó vízhajtó, én a Sparban szoktam venni Bio Natur Produkt termékeket.

Odri: Mikor lesz a nagy nap? Kiderült már a császár napja?

Márti: Nagyon sajnálom szegény Robit! Remélem mihamarabb elmúlik ez a fránya bárányhímlő!

Holka: Remélem jól sikerült a tegnap estétek! :lol: Én is mennék moziba, csak úgy vettem észre, hogy Bianka nem igazán kultiválja a hangos dolgokat, a mozinak meg elég nagy hangja van...

Tegnap voltam a dokimnál, végülis nem kell mennem több terheléses cukorra. Még augusztus végén lesz egy labor vizsgálat, dokimhoz csak szeptember elején kell mennem, és csak akkor fogunk beszélni az nst időpontokról! :shock: Hát szóval nem akarnak már sűrűn rám nézni!! Ja és 10 kg-nál tartok, mire az asszisztensnő megjegyezte, hogy kicsit figyeljek oda a súlyomra, mert nehéz lesz leadni utána! Jééééé! Ha ezt nem mondta volna, biztos nem jövök rá magamtól! És persze merő kedvtelésből hízok, nem azért mert terhes vagyok, hanem úgy imádok dagi lenni!!! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Bejci, ez baromság, hogy nem tudod leadni!!!!!!!!!!! Én 2 hét alatt adtam le a 15kgmat, ami feljött rám. Igaz maradt egy kis pocak, de azt mondták az is le fog menni. Sőt egész szépen majd minuszba megyek. És ez a 3.hetem. Ezen ne aggódj, meg egyébként is az ember ilyenkor nagyon vizes....

Hú Liza kicsit megérzi az időjárást.... Éjjel felkeltem 2:30kor etetni, 5kor még babusgatni kellett, mert nem volt hajlandó elaludni, csak pislogott, de ha leraktad akkor kezdett sírni. Gyula megunta meg én is mert qrvára fáradtak voltunk és leraktuk kb 5 percig bömbizett és utána mintha elvágták volna. Még most is alszik.

Köszönöm lányok a jókívánságokat.

Voltam tegnap EEEEGYEEEDÜL!!!! (nagy szó nálam a pánik izém miatt) Bicskén pajzsmirigyes dokinál. Erre azt mondja, hogy miért szedek ilyen sok euthyroxot??? (175g) Szülés utánnagyon le kell csökkenteni :shock: Mondtam neki, hogy honnana fenéből kellett volna kitalálnom??? Azt mondja: ja? kórházban voltam, nem is tudtun beszélni, igaz? JA mondom.... :evil: lehet a szédelgésim is ennek tudhatóak be. Aztán meg lehordott azért, hogy nem szoptatom. Mintha jókedvemből lenne.... Aztán mikor ezen kiakadtam, megkérdezte, hogy császár volt e és szedtem peteérésserkentőt. IGen, mondtam. Azt mondja akkor az más. MI KÖZE VAN NEKI MINDEHHEZ??? ja és adok neki mindig pénzt. NEm értem.

Márti, sajnálom robit :( remélem mielőbb túl lesz ezen a himlős dolgon. Remélem veled minden rendben meg a babóval.

ANda, veled mi van meg a babaprojekttel és anyukáddal?

Muffin, de jó neked, hogy 6-7 órákat is tudsz aludni. Legközelebb hova kell mennetek? Most mi van az inplantátummal?

ODri, 35 hét :shock: :shock: :shock: ? Hűűűűűűű. Jajjj de izgulok!
magdolnam

Muffin
Szoktalak olvasgatni a nyári kismamik között, így tudtam miért nem írsz ide. Jó hogy végre együtt lehettek Eliottal. Szépen gyarapszik a súlya is, ha eléri a 5kilót akkor műtik, vagy csak összel és addigra min 5 kilónak kell lennie?

Márti
Robinak jobbulást, remélem már jobban lesz. Ezért mondják, hogy minél később kapja el a himlőt annál rosszabb és tovább is tart.
Te hogy vagy?

Bejci
Olyan jót nevettem a hízásos beszóláson. Totál magamat hallottam ki belőled. Remélem érthető vagyok. :roll: Kb én is így reagáltam volna le a védőnődet. merő kedvtelésből hízunk szép kerekre, mert gondolom ti is így érzitek jól magatokat. :lol:

Magdolnam
2 hét alatt 15 kiló????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
mennyit is szedtél fel a 9 hónap alatt? Többet fogytál mint amennyit felszedtél? Vizesedtél is?
Lizáról mikor kapunk új fotókat? Olyan jó nézegetni Őt.

Kép
Kép
nati80

Annyira rohan az idő! Emlékszem mikor a vonalzómon a csörgő még az ötös szám előtt volt. most meg...... lassan itt a célegyenes! nem akarom siettetni!!! olyan jó érzés!

Ki is fog legközelebb szülni? Andy? van valaki hamarabb?

Bejci
Mikorra vagy kiírva?

Kép
Kép
nati80

Nati: SZept 27. a hivatalos dátum, de ezt a védőnő írta ennyinek, mert nálam csak saccperkábé a hetek számát lehetett megállapítani. Aztán a 12. hetes uh alapján meg nagyjából szerintem is a szept 21. körüli a pontosabb. És Te?

Szerintem Odri szül először, aztán Andy vagy Holka. Ki tudja, melyikük bírja tovább?! :wink:

Csajok, nekem totál kifordult a köldököm... olyan fura látvány, hogy kifelé dudodorik vagy 0.5 cm-t!!

Magdi: Köszi a vígasztalást! Ügyi vagy, hogy így leadtad a felesleget! Tettél is érte valamit, vagy csak lekúszott Rólad?
Mikor mentek Kenesére?
Vendég

Bejci
Én november 20-ra vagyok kiírva és remélem Fanni pocakban is marad legalább november 10-ig (én nov 15-re tippelek). Hamarabb semmiféleképpen se jöjjön, mert apukája külföldön lesz akkor (október vége) munka miatt. De nem csak ezért nem szeretném, ha hamarabb jönne.

Kép
Kép
nati80

Nati:

Fúúú, pont a 9. hónapban kell külföldre mennie? :( Azért lesz valaki melletted, akit bármikor elérhetsz? Mert a 9. hónap az elég sűrű szokott lenni, ide menni- oda menni... azért jó lenne, ha valaki tudna Veled menni!
Amúgy szerintem a 9. hónapban az ember már olyan nyűgös, hogy minden nap várja már a szülést!! Legalábbis ha magamból indulok ki, én már most nyűgös vagyok egy csomószor! Egyre nehezebb a hasam, egyre többet keményedik, éjszaka kész tortúra átfordulni egyikről a másik oldalamra... :? Mi lesz szeptemberben??? Írtam már, hogy 106 cm-s a pocakom? A 160 cm-s magasságomhoz a 31. héten csak "kicsit" nagy :? :oops:
Vendég

Bejci
Pont a 9. hónap elején menne, de még nem biztos. Azt mondja, megvárja, hogy mit mond majd a doki, ill hogy be kell e feküdnöm majd hamarabb. Lehet akkor már kórházban leszek. De anyuék alattunk laknak, így ha menni kell visznek. Meg tuti a tesómék is segítenének. Sógorom tuti ugrásra kész lenne, ha kérnénk.
De már az is megfordult a fejemben, ha sokat kell majd dokihoz mennem a vége felé, jobb is ha befekszem, mert kétnaponta pestre menni nem olcsó mulatság. Persze Fanni mindent megér.

Kép
Kép
nati80

Nati: Miért kellene befeküdnöd hamarabb? AMúgy elég bátor vagy! Le a kalappal, hogy Pesten fogsz szülni! Én gyalog 5 percre, kocsival 2 percre lakom a kórháztól. És csak úgy vagyok nyugodt, hogy pl. szeptemberben már Balatonra sem fogunk hazautazni, pedig azért onnan is 50 perc alatt felérnénk.. de ha anyukámra "ütöttem", aki fájdalmak, magzatvíz elfolyás nélkül kb. negyed óra alatt szült meg mindkettőnket és csak az volt a mázlija, hogy már előbb kórházba utalták, akkor lehet, hogy még az az 5 percnyi távolság sem túl sok!
Vendég

Bejci
Abból gondolom, hogy hamarabb ne fog fektetni (védőnő szerint is így lesz), mert a végén sokszor kell menni különböző vizsgálatokra, így egyszerűbb ha ott töltöm az utolsó 2-3 hetet. Továbbá a vizesedésem se lesz szerintem egyszerű a végén. tesóm is sokat volt benn diétáznia is kellett a toxémia miatt. De tényleg azt gondolom lehet egyszerűbb lesz ha benn vagyok. Mi van ha elfolyik a magzatvizem? Akkor mentőt kell hívni és az nem fog pestre elvinni. nyugodtabb is lennék talán, mert nem azt figyelném állandóan, hogy na akkor most mi is van? Ez már az? vagy még nem? Gondolom érted mire gondolok.
De 45 perc alatt itthonról a kórházig be tudunk érni még nagyobb forgalomban is, de nem hiszem, hogy a doki is kockáztatni fog.

Kép
Kép
nati80

Nati: Igazad van! Én sem kockáztatnék. Melyik kórházban fogsz szülni? ( Ha publikus)
Vendég

Sziasztok!

Szörnyű ez a szutyok idő. Sose lesz már nyár???? Kende ilyenkor nagyon szenved, hogy nem tud kimenni. Odaáll az ablakhoz, és mondja: eső elállt, indul picit séta. Persze az eső nem állt el, csak már annyira kimenne szegény…

Nati: jó kis éjszakátok volt. Rennie tabletta a savra, meg hideg tej. ;)

Magdolnam: visszaszívom amit a múltkor írtam. Kende már vagy egy hete megint nem alussza végig az éjszakát. Hajnal 2-3 között felkel és vissza kell altatnom, de én onnantól kezdve nem tudok aludni. Úgyhogy mostanában megint kezdek zombi lenni :)

Odri: szupi, hogy minden ok veletek. Jujj már mész ctg-re. Innentől kezdve hipp-hopp és szülsz. :)

Holka: grat az évfordulóhoz ;)

Kilók: szerintem tök emberfüggő, hogy ki hogy tudja leadni szülés után. Én pl. szülés után pár héttel ledobtam magamról azt a felesleges 6 kg-t (ennyit híztam összesen a 9 hónap alatt) De van ismerősöm, aki több hónapja szenved (diétázik, tornázik) és a mai napig nem sikerült leadnia a felesleget. Úgyhogy szerintem ezen ne rágódjatok hogy ki mikorra tudja majd leadni a pluszokat. Meg ha valaki hízós és nehezen fogyós típus akkor ugye nehezebb lesz neki, mint annak aki nem hízós és könnyen fogyós alkat.

Bocsi, most csak ennyire futottam. Hulla álmos vagyok.
Puszi: Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Bejci
II. Nőin fogok szülni az üllői úton. Nincs messze a pályától, így a nagy városi forgalmat is el tudjuk kerülni ha kell.

Viri
Szegény Kende, én is szenvedek a bezártságtól, meg tudom érteni, hogy mennyire szeretne sétálni menni. Miért ébred este? Éhes?

Kép
Kép
nati80

Nati: egy időben azért kelt, mert eszébe jutott, hogy tejet kéne inni. Na most erről leszokott egy hónapja. Most meg szerintem azért kel egy hete, mert jön két hátsó rágófoga. De lehet azért kel mert anyahiánya van. Vagy tudja a fene miért kel. Nem is az a baj, hogy felkel, mert ha átviszem magam mellé akkor visszaalszik. Az a baj, hogy én nem tudok visszaaludni, és mire elalszok akkor már majdnem reggel van és akkor ugye megint kel. Így rendszerint este 10-től 2-ig alszok, aztán olyan 4-től 7ig. Szóval egyszer olyan 4 órát, aztán 3 órát és ezt nehezen viselem. Bár megszokhattam volna már, mert ez már 2 éve így megy. De az egy hónap jó éjszaka után már nehéz megint visszaállni erre.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Az elég rossz lehet, hogy nem tudsz visszaaludni. Mostanában ha felébredek én is nehezen alszok vissza, pedig régen szinte aludtam mikor kimentem mosdóba. Most meg totál ébren vagyok, mire persze a kislány is felébred és elkezd rugdosni, így egy darabig őt figyelem.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Magdolnám:
anyu most vidámka! Négy hónapig még biztosan nem kap kemot. Ennek az okát nem tudom. A jövő héten lesz csont izotóp vizsgálat - mert állítólag minden daganatos betegnél kötelezező, meg nagyon fájlalja a csípőjét és a bal karját (Bal oldalon volt a műtét).
Babaprojekt:
Hát nem tudom, szerintem ennek a hónapnak lőttek, mivel összeszedtem egy nagyon csúnya hüvelgyulladást. :( majd meglátjuk!

Kép
anda81

Sziasztok! Magdolnam, boldog névnapot így utólag!:-) már vagy 2 napja nem jöttem. Képzeljétek szerveztem jövőhétre uh-t. Igazából azért mert anyukám szeretné látni, és máskor nem és rá. Rendesek voltak, és beírtak pedig akkor még csak 15 hetes leszek. Ma reggel egy puklival ébredtem a hasam helyén.:-) eddig amikor háton feküdtem azért szinte totálisan lapos volt. Ma már nem. Olyan jó érzés volt. És van még valami. Annyira sajnálom a párocskámat. Nálatok hogy volt? Mert én este már abszolút nem kívánom a sex-et. És ez azért régebben nem volt így. Remélem, hogy ez azért változni fog, de kb. 3-4 naponta vagyunk együtt, ami azért régebben jóval sűrűbb volt. Szóval ez van. Bár reggel sokkal egyszerűbb a helyzet, mert akkor még friss vagyok, de reggel meg mindig rohanás van.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Na végre Robi már jobban van, már azt hittem sosem lesz vége. Viszont annyira tele van kiütésekkel, hogy nem látszik a bőre szine. :cry:

Nati:
köszi kérdésed, én jól vagyok, a pocaklakó nagyon rugdos már a fiuk is élvezik, teszik oda a kezüket és beszélgetnek vele. Annyira kislányt várnak, hogy nem tudom mi lesz, ah öcsikéjük születik... :lol:

Erika:
mi is igy vagyunk a keksz terén... Nem kivánom... :shock: Mondjuk nálunk tiltva is van, és lehet ezért tudat alatt kialakult egy fenntartás is... :roll:

Holka:
gratulálok én is az évfordulótokhoz!
Nekünk a 10 éves volt, a hegyekben ünnepeltük, pont ott ahol a nászutunk is volt :wink:
ne aragudjatok, nem tudok mindenkinek irni, egy csomó dolgom van, amit elhalasztottam a betegség miatt... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika
sajnos nálunk még a tiéteknél is rosszabb a helyzet. Van, hogy egy hét is eltelik és semmi. olyan fáradt vagyok este, fáj minden porcikám, beindul a törpe vízmű, stb. Sokszor meg olyan sokáig dolgozik, hogy már rég alszok mire ágyba kerül és akkor nagyon nem szeretem ha felkeltenek. :x
Olyankor már nem vagyok kapható semmire, csak verekszem és rugdosok félálomban.

Márti
Örülök, hogy Robi jobban van. Mikor tudjátok meg, hogy öcsi vagy hugi születik majd?
Nincs véletlenül aloe növényetek? mert annak ha levágod a levelét és meghámozod nagyon jól tudod használni a pöttyök kezelésére. gyorsabban elmúlik és fertőtlenít is.

Kép
Kép
nati80

Hello lányok!

Era: Ne keseredj el, szerintem nagyon sok kismami van így a papás-mamással. Sőt! Te még szerencsésnek mondhatod Magad. Szerintem én überelek mindenkit- Mártival együtt-, bár minket nem az orvosom tiltott el, de mivel együttlétek után vérezgettem - na nem nagyon, de pánikkeltéshez elég volt ennyi is- mi magunk döntöttünk úgy, hogy ebben a 9 hónapban a baba az első... aztán majd bepótoljuk! :oops: De ha nagyon sajnálod a párodat- ahogy én is- vannak alternatív lehetőségek is.. :oops: .. mi is ezekkel élünk..

Márti: Ahogy Nati írta, most jutott eszembe nekem is az Aloe Vera. Nekem az első trimeszterben olyan pattanásos lett a hátam, hogy szinte már fájt, és közben meg szétvakartam, mert a bőröm száraz maradt! Akkor anyukám fújni kezdte az Aloe Vera First nevű készítménnyel és elmúltak a pattik is és a viszketés is. Amúgy azt hiszem, a mentősök is ezt használják . Nagy fehér flakonban van, és nagyon jó!

Viri: Kendének ma talán már szerencséje lesz mert kisütött a nap! :wink: El tudom képzelni, milyen sz@r lehet, hogy nem tud szegény kimenni. RÁadásul gondolom így el sem fárad igazán... de fel a fejjel, a jövő hét az ő hete lesz!
Amúgy nagyon sokat nőtt.. és nagyon cuki (meglestem a képeit a másik topicban 8) )
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?