Márti
Babavárás során legyengül az immunrendszer. Zink pasztát lehet kapni a gyógyszertárban,babásan is lehet alkalmazni és gyorsan elmulasztja. Egy kis C-vitamint szedjél.
Róbinak kitartást a viszketéshez!!
Viri
sajnálom a pirit. Lez még Kendének tesója biztosan…talán ha leálltok a babatervezésről,gyorsan összejön. Mondjuk védekezni ne védekezzetek…
Lilla
biztos nagyon klassz volt a nyaralás…egy kis napfény nekünk se ártana!!
Hihetetlen milyen idő van ma!
A barátnőm 3 év próbálkozás után,első inszemre babás lett!! Édes kisfia februárban született. Én biztos nem hagynám ki az inszem lehetőségét sem.. .35 év felett szoktak 3 embriót visszajuttatni mert akkor más sürget az idő…
HSG:vannak betegek akik feszítő fájdalmat éreznek,mások csak enyhe mensiszerű érzést (Ők vannak többen)
Nati
Nincsenek barátnőid a közelben,akikkel összejárhatnál?Talán akkor jobb lenne a kedved..
Pihenés és lábfelpolcolás nem segít?
Igen,ihatod a csalánteát. De először csak kisadagban és várd meg a hatást. Nekem a petrezselyem naggggyyyon bejött. A szendvicsemre annyit rakok,hogy szinte ki se látszik a zöld kupac alól… és azóta nálam semmi dagadás!!!
A mi babánk belepúpozza a fenekét apukája tenyerébe…így a hasim viccesen teljesen eldeformálódik…
Andy
mikor kérdezted a kocsit az jutott eszembe mi azért nem használtat vettünk mert 3 gyereket tervezünk és a 3.nak már nagyon lestrapált lenne a használtan vett kocsi.
De ha nem gondolkodtok sok gyerekben…akkor nagyon jó vétel volt,jó áron vetted. Az,hogy világoskék szerintem semmit se számít. A miénk sötétkék pedig tudtuk,hogy kislányt várunk…de beleraksz rózsaszín plédet és úgy csajosítod majd..
Én is 11-12 kilónál járok….
Magdi
nagyon cuki Lizus!!!
Jobban vagy már kedvileg?
Ercsi
ha szúrogat,feszít a hasid az a szalgok nyúlása miatt van,nyugi . A görcs és vérzés viszont azonnal doki.
Odri
kiváncsi vagyok melyik lesz a napotok!!!
Bejci
Én is annyira feküdtem volna a hétvégén de nem lehetett…Tegnap már annyira kész voltam,hogy mára áthívtam anyum testvérét,hogy picit vegye át Henim felügyeletét.(mert mindkét nagyi pont most van vidéken…) De ma már amúgy is sokkal jobban vagyok+plussz,hogy ma lazíthatok…csodás!!!!
De szép méretei vannak már Biankának!! Olyan jó,hogy már ilyen nagyok!!! Egyre erősebbek,életképesebbek!!
Lehet jön egy jó kis front és szobatársak leszünk…