Új privát üzeneted érkezett!

Rita, nagyon stramm a szervezeted, hogy a mehszaj igy zarva van! :shock: :D Zalan total bebiztositva! Aztan majd kinyilik az! :wink: :D A bal az igen...az mar valoban necces. De ha addig is zart maradsz menj el kicsit hatha kinyilik! A buli kicsalja a kisfiad!:) :wink:

Mona, ha igy kikeszit az otthon let akkor 2-3 naponta menj be melohelyre segedkezni, ez ugysem olyan munka mar, kicsit ellebecolsz, hidd el hianyozni fog! Orommel mesz be, ha jol fogod erezni magad. Ha meg nem akkor meg orulsz, hogy otthon lehetsz es akkkor nyujtod ki a labad, tested, dolsz le pihizni amikor akarsz, nem zavar benne senki. A nyanyat meg zard ki!
Vendég

Mia: nagyon nagyon sok gyógypuszi Tomikának és neked is +++++++++ gyógyuljatok meg hamar
nagyon cukkerok a rucik :):):):) én a szoknyásban hoznám haza :9
húúú szép nagy a pocid :):):)

Pedi: teljesen igazad van és hála istennek Gergő nem annyira hisztizik .Meg még nem is érti annyira hogy szülinap stb .torta mindenképpen lesz :)

Kati: jó kis buli lehetett :):):)
szép nagy már a te pocid is :):):

Bogikám: sajnálom hogy ilyen sz***r éjszakátok volt :( mindenesetre én is beszereltetnék egy riasztót :)

nika70
Salgótarján

Kati:köszi a dicsit,okés akkor talizunk!!!!
Te pocid is szép kerek és NEM KICSI!!!!!! :wink:

Bogi:nem semmi az a sztori amit leírtál,hú nagyon durva! Én amúgy is eléggé félős vok,minden éjszaka Tomival csak ketten vagyunk ugyebár,mert apa állandó éjszakás...Sokszor van úgy hogy éjjel ugatnak a kutyák,én egyből felébredek és feloltok minden lámpát,hogy lássák ébren vagyok...Lassan 2éve,hogy így dolgozik apa,de én nembírom megszokni hogy nincs éjjel velünk... :roll:
Rossz ám,mert mi külterületen lakunk,és itt nincsenek egymás mellett házak,csak 1van mellettünk a többi jóval messzebb van... Szembe velünk pedig egy nagy szántóföld van,mivel ez tanya rész inkább!Jó lenne ha beépülne,akkor talán nem félnék annyira :roll:

Amúgy a szoknyás nekem is jobban tetszik :wink:

Védőnőt le kellett mondanom,mert apa nemért haza és így kocsi nélkül nemtudtam elmenni!
Felhívtam a védőnőt,mondom neki mi a pálya,aztmondta oké semmi gond,de akkor holnap eljön hozzánk :shock: :shock: :shock: Váááááá,de örülök neki :roll:
Vendég

Nika:köszönöm,puszillak :wink:
Vendég

Sziasztok!

dike, ne foglalkozz az adatokkal, nekem Lexinel és Marcussal se volt soha olyan, hogy minden adat stimmelt volna a terhességi kornak, volt, ami nagyobb, volt, ami kisebb volt! Minden rendben, ez a lényeg!

Mia, formára olyan Lili-lak, mint az én pocim volt Marcussal, szép nagy!
Ruhák nagyon aranyosak!

Pedi, nagyon tetszenek a ti cuccaitok is. Én is igyekeztem inkább unisex ruhákat venni már Lexinél is, nehéz. :roll:

kati, szép formás a pocak, nem kicsi, pont jó!

Bogi, ez nem semmi, hallod!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze:köszi :wink: Jó hogy jöttél :wink:
Hogy vagytok? Lexi?Marci baba?
Vendég

Pedi, ma sem jott a postas.:( Francot tudnak csinalni ennnyyi ideig??!! :twisted: :evil: :wink:

Beze, hurrrraaaaa, mizus Veled? Kis Marcus, jol van? Lexike sokat figyelgeti Marcust? Marcussal is beszelsz nemetul? Vagy meg nem majd csak kesobb?
Vendég

Sziasztok!

Mia, tényleg jó nagy már a pocakod, és nem hiszem, hogy sokat híztál. Én nem nagyon látok rajtad hurkákat. :)
Lili baba ruhái közül nekem is a szoknyás tetszik! Én bizony azt adnám rá!
Tomikának mennek a gyógypuszikák!

Kati, Te is nagyon csini vagy és egyáltalán nem kicsi a pocid! Vegyen fel szemüveget aki nem így látja!
Látom jól mulattatok az este. :P :P :P Ugye milyen édes egy két hónapos babuka?

Mona, de jó, hogy jöttél, már kezdtem aggódni Miattad. Örülök neki, hogy nem kell hétfő után dolgoznod! Hidd el, hozzá lehet szokni az otthonléthez is. :wink: A nyanyával hogy áll a helyzet? Van már valami hír az otthonról?

Bogi, húúúúú, én is jól besz@rtam volna ha ilyeneket hallok éjszaka, aztán meg megjelenik egy rendőr. :shock: A risztó akkor tényleg nem árt...
Nekünk is van risztónk, bár nem használtuk mostanáig. Viszont a szomszédunk 2 hete felhívott, hogy a lányáéknál (akik itt laknak nem messze tőlünk, csak lent a faluban és nem a hegyen) betörők voltak bent a lakásban éjszaka. Arra ébredtek, hogy valaki matat a szomszéd szobában, gyorsan lámpát kapcsoltak meg zajt csaptak és akkor látták, hogy a kocsikulcs már az egyik betörő kezében volt. Szerencséjük volt, mert "csak" betörők voltak és nem bántották őket... amikor észrevették, hogy a család felébredt, gyorsan eliszkoltak. Pénzt és ékszert így is vittek magukkal, de a kocsikulcsot eldobták menekülés közben.
NA ettől kezdve minden éjszaka beriasztjuk a házat. Mi az emeleten alszunk és az alsó rész van beriasztva.

Pedi, köszönöm, hogy gondoltál rám tegnap este. Bevallom ószintén sokkal jobban féltem a dologtól, mint kellett volna. Rossz emlékeim voltak az első szülés utánról... ezért is mondtam azt, hogy olyan lesz, mintha "elveszíteném". :oops: De nem így volt, sőőőőőőt, minden nagyon klappolt. 8) 8) 8) Mintha ki sem maradt volna ez a rettentő hosszú idő! :D
(Este leírom Neked a homeopátiás bogyók szedését. Priviben küldjem vagy email címet dobsz?)

Rita, nem semmi, hogy hogy tart a méhszájad! Én ilyenkor már nyitva voltam. Valószínűleg azért is ment gyorsan aztán a szülés.

Nika drága, rossz volt olvasni, hogy mennyire nehéz helyzetben vagytok amiatt, hogy nincs meló és nincs pénz... DE! Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek Pedivel! Szerintem is az a legfontosabb Gergőnek, hogy együtt legyetek! Torta így is lesz + Anya és Apa. mi kellhetne még? (Sok gyerek mit nem adna azért, hogy együtt ünnepelhessen mindkét szülőjével békességben, boldogságban.)

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok!!!!!

Pedi akor a környéket ott körbejártátok:):)
ha anyuval megyek arra akkor mi is:):)
nagyon jó az izlésed!!!!!!!
szuper dolgokat vettél:))
a kád is szupi...szerintem ez a legjobb a piskóta kád....nekünk most ilyen baby ok van de nem annyira jön be......

Brita ha fiam lesz majd megint és api is bele egyezik lehet Zalán lesz...nekem tetszik hogy Zümizni lehet:):)

Kati csak hogy én semaradjak ki megy a seggbe rúgás!!!!!!!!!!!:):)
nagyon helyes a pocakod!!!!!!:)

Mia Tominak jobbulást!!!!!!!!:):)
én Lilit tuti a szoknyásba hoznám........annyiraaaaaaaaaa cuki és széééééép!!!!!!!!

szerintem egyáltalán nem hegyes apocakod....Barnival volt nkeem ugyan ilyen....valahol van kép is..ha megtalálom felteszem........

Bogi ahogy Katiis mondja riasztót szereljetek fel!!!!!!!!!!!

Mona hogy ne legyél "dilis" kimész majd sétálni a babával.........én is ezt csináltam:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Újra itt,aludtam 1et :D sose szoktam délután aludni,de most ez a megfázás kicsit ledöntött a lábamról :roll:

Nita:köszike :wink: fiúk jólvannak?Máté jár már oviba?
figyu,akartam kérdezni,hogy a bárányhimlő az hogy néz ki?honnan tudom hogy az?lázzal jár?mert szombaton voltunk tesóméknál és vasárnap telefonált hogy a kislánya bárányhimlős lett :!: kb.10percig voltunk náluk és Tomi nemis játszott tesóm kislányával,meg nemvoltak testi közelségbe,meg le sem vetkőztünk,tényleg csak köszönni ugrottunk be hozzájuk :!: ..gyerekdokit kérdeztem tegnap,aztmondta akkor nem valószínű,hogy elkapta,de mondta gondolkozzunk el az oltáson...Én oltatni nem akarnám,mert szerintem ez az a betegség amin jobb ha túlesik...
Vendég

Pedi, megjott a cucc! Csak nem csongetett fol a postas!:):) Apa amikor jott haza, O talalta meg a levelet kozott. jihhhhi, tokjotokjooo!!:)) Koszonom a kis levelket, mellekelve a hasznalatit, mindent nagyon koszonok!!:):) Ezek az uvegek meg tele vannak! Ugyhogy majd kuldom vissza oket! Jok lesznek meg Neked is!!

Nika, kitartas, legszebb orom az amikor egyutt lehettek. Tudom, hogy az ajandek is resze de vannak helyzetek amikor sajna igy alakul! De Te egy kis vidam csajos vagy es a cseppfiatok is csupasziv, biztosan nagy orom lesz Neki az is, hogy kap egy szeeeeep Apa sutotte tortat es mondjuk az egesz estet Vele, jatekkal toltitek es csak Vele foglalkoztok az O napjan. Egy nagy kozos jatszoterezessel biztosan le lehet venni a labarol!:):):)
Vendég

sziaztok!

képzeljétek, ma amikor hazaértem a vv-ről megreggeliztem, egy kicsit apával beszélgettünk, majd elaludtunk mindketten. ő délen ébredt. mennie kellett dolgozni, de én visszaaludtam és 3ig aludtam. kicsit nyomott vagyok, de gondolom az alvástól.
zsolti is egészen jól van, már itthon. most éppen kötik a tvnket. előfizettünk t-home-ra.

csillag: én is gondoltam rád és nagyon örülök, hogy úgy sikerült, ahogy szerettétek volna. kérdésedre válaszolva, tündéri egy kéthónapos. sokat mosolygott, incselkedett velem. és ami a legfuribb, hogy bogi végig HATALMASOKAT rúgott elém, amikor gabóval foglalkoztam és dicsérgettem. lehet, hogy féltékenykedett? :shock: :shock: :shock:
riasztó éjszaka nálunk is van kapcsolva. előszoba, garázs, kazán és egy kültéri a teraszon, mivel mi egyszintesben lakunk és a konyhába én sűrűn járok inni.

nika: egyet értek az összes véleménnyel, amiket írtak a lányok. én is így gondolom, hogy gergőnek hatalmas büszkeség lesz, hogy az apukája süti neki a tortát és majd a nagyiéktól kap valami szupi dolgot, de ők elmennek haza, ti pedig együtt lesztek az okos, helyes, kedves, csupaszív fiacskátokkal.

pedi??????

mona: hidd el, annyira hamar el fog telni a hátralévő idő, hogy api meg sem tud majd szólalni, hogy milyen vagy.
hogy van a vizesedés? vérnyomás nem magas?

köszi lányok a dicséreteket a pocakomra.

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Mostanra olvastam vissza.

Bogi! Hurrá, de örülök, akkor mondhatni elég gyorsan odaért! Egyébként, mikor kibontottam őket, én is meglepődtem, hogy még ennyi van bennünk. Tényleg csak 3hétig szedtem őket, ezért is mondtam, hogy ha így nézzük, akkor nem drágák, mert nagyon sokáig elég! Jaj, annyira örülök tényleg! Aztán dehogy küldd vissza, nekem ezekre soha többet nem lesz szükségem és kész! :wink:

Mia! Édes vagy, hogy azonnal hoztál képet. Nekem sem tűnik annyira hegyesnek a pocid, de nagyon nagyon szép formája van és tényleg jó nagy! Neked ugye már második, akkor meg mondják, hogy nagyobb szokott lenni!

Kati! Jaj, Neked is nagyon szép a pocid, és olyan kis formás. Szerintem is pont megfelelő! Az enyém se nagyobb, csak más!
Hát, nem semmi buli volt nálatok tegnap! Én azt mondom, ne aggódj a tej miatt, ha a tejfakasztó is ilyen lesz, akkor azt hiszem, nem lesz gond! És gyanítom azon kicsit többen lesznek a fiúk! :lol: Azért kicsit sajnálom a párodat a rosszullét miatt, hiába én már csak ilyen vagyok. :oops:

Brita! Örülök, hogy nem kavarodtál bele jobban a betegségbe. Pihenj is, és tuti, hogy az fél gyógyulás! :wink:
A mi egyneműnk nem fehér ám, hanem bézs. Majd ha összeraktuk a kiságyat, és berendezem, akkor fogok még csinálni képet, de gyanítom Te már akkor Zalánozni fogsz!

Csillag! Jaj, de jó, örülök neki nagyon! És egy kicsit irigy is vagyok!:oops: Én már számoltam, pont a szülinapom környékén jár le a hat hét, de szép ajándék lenne, ha újra "elveszthetném"... :lol:

Mona! Hidd el, nem lesz gond otthon! Én is azt hittem, hogy furi lesz. De hidd el, annyira jó. Az egyik rokonom mindig azt szokta mondani, amikor itt vannak, hogy olyan vagyok, mint akinek zabszem van a seggébe, mert állandóan pörgök! Hát, gondolhatod, hogy féltem az itthon léttől. Na, de most legalább kiélhetem a konyhában mindenféle vágyamat, akkor és azt állok neki sütni főzni, amit csak akarok. Utóbbival nagyobb bajban vagyok, mert abból kevesebb az ötlet! Mondhatnátok is vmi jó ötletet holnap ebédre! Hús és tészta kizárva! :?

Nika! Látod-látod, más is egyet ért velem! Ma mire tornáztál? Még mindig megvan az elszántságod?

Nita! Ti mit csináltatok hétvégén?

Beze! Marcus hogy alszik mostanság? Ez sok front nem hiszem, hogy jót tesz ezeknek a piciknek. Az enyém a pocakban is nagyon megérzi.

Dr. Cham! Ön nem tegnap vizsgázott? Jöhetne már ide is egy kicsit!

Nekem megvolt reggel a vv. Azzal kezdődött, hogy a hátsó parkolóban volt csak hely, így majdnem megkerültem az egész kórházat. Aztán bent nem kellett sokat várni. Nagyon aranyos volt a nőci, aki vette a vért(3fiolával :shock: ). Kérdezte, mennyi idős vagyok-ráírja ugye a papírra-mondom 33.hét. Azt mondja, nincs is nagy pocakom. Mondom nekem már elég nagy ez is, ahhoz főleg, hogy korlátozzon ebben abban. Aztán amikor kikísért, még megjegyezte, hogy nem kell nagyon fogyóznom majd szülés után! :lol: Jól esett nagyon, mostanában mindenki megjegyzi, hogy alig híztam, de szerintem ez azért is van, mert egyre nagyobb a pocim, és az azért elvonja a figyelmet a többi testrészről! :lol:
Délelőtt eljött az egyik barátnőm, segített takarítani, végre felkerültek az új szőnyegek a kuckónkba. Most pedig a jól megérdemelt pihimet töltöm!
pedi
Kalocsa

Kati! Mikor hazaértem a vv-ről én is nagyon elálmosodtam, simán tudtam volna aludni.(Pedig most éjjel nagyon jót pihentem.) Szerintem a hülye időtől is. Legalábbis nálunk ma olyan ködös-párás volt a reggel, olyan csúnya szürke. Nagyon nem szeretem az ilyen időt. Mostanra viszont szépen kitisztult.
pedi
Kalocsa

pedi: szuper, hogy sikerült mindent elintézned.
én holnap rakott kelbimbót fogok csinálni. egyszer csillag írta és azóta még nem csináltam meg, de ma hozattam hozzá mindent az anyósommal.
háááát!!! eszembe sem jutott a tejfakasztó... de így legyen, csak anyós jöjjön át időben és takarítson ki, mert szívrohammal fogok kezdeni.
én húsvétra "tervezem" az elvesztést. valami nyuszis cucc? hihihi.
de lehet, hogy mindegy lesz már annyi idő eltelt és még el is fog!!!! brrrrr.

én most rendelni fogok két hatalmas sajtos gyros tálat. annyira elhatalmasodott rajtam a lustaság!!!!! vacsit sincd kedvem csinálni.

Kép

Kép
@ka(ti)

Ja, Kati! Szerintem Bogi nem volt féltékeny! Inkább bejött neki a kis fickó! :wink: :lol:
Hm, rakott cucc! Lehet, hogy azt fogok csinálni! Köszi a tippet!
pedi
Kalocsa

Olyan jó,akinél van riasztó,én is úgy szeretnék csak drága... :roll:

Na lehet lekell mondanom megint a védőnőt :lol: :lol: :lol:

Délután felhívtam a terhesgondozót vérvétel beutalóért,és holnap 8.40-re kaptam időpontot,de ha már ottleszek a korházban akkor a vérvételt is megejtem,így nemkell menni mégegyszer :!: De a védőnő meg 11-re jönne,de majd felhívom hogy nemérek vissza,mert tuti addig nemvégzek :roll:

Pedi:itt is ma ködös,szürke idő volt :roll:
Elhiszem,hogy jólesett a dícséret,de hiába a nagy pocid,te akkor is csini vékony vagy!!!!! :D
Vendég

Mia igen jár már oviba....
a bárányhimlő sok piros pöttyből áll...a test rtészén bárhol lehet .....lehet magas láz is mellette de nem jellemző....nálunk egyiknek se volt láza........csak sok ütty volt.....

lehet nem fogja el kapni Tomika...de ez igazából két hét múlva derül ki...ennyi a lappangási idő....

Pedi őszintén.....már nem tudom mit csináltunk.......:):)ciki de tényleg nem tudom...:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kati:sajtos gyros tál :D jajj,nyamiiiiiii :D én is,illetve mi is kérünk Lilivel :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ez jó,holnap csinálok gyrost :D köszi az ötletet :D
Vendég

Nita:köszi az infót :!:
Vendég

mia: holnap te milyen vv-re mész? lehet időpontot kérni kecskeméten? :shock:
riasztó, tényleg nem olcsó, de mihez képest?! ha egyszer bejöbbek, akkor sokszorosát fogják összeszedni és kárt csinálni.

pedi: ez eszembe sem jutott... lehet, hogy azért, mert már eladtam a dokimnak a kisfiának. pont egy év lesz köztük. és a dokim minden uh-on elmondja, hogy a kismenye... :lol: :lol: :lol:

nita: barni? elviselhető délelőtt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @ka(ti) 2011.01.18 16:46-kor.

Kép

Kép
@ka(ti)

mia: szívesen!!!!
én is szoktam csinálni, de most még tényleg a telefont is lusta vagyok felemelni. mert azt sem tudom, hogy hol van... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)

Pedi,Kati: nektek minden nap csuklik a babátok? nekem Lili minden nap,van hogy egy nap 2-3-szor! Ez nem baj? most nem emlékszek,de Tomi is csuklott de egy nap csak egyszer!
Vendég

mia: szerintem mi tutira vezetünk csuklásban... bog van, hogy napi 5-6szor is. de a napi 2-3 az bármilyen körülmények között van. de tényleg csak több.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: ez igaz,ha bejönnek akkor a sokszorosát szedik össze, ha azt nézzük ahoz képest nemdrága a riasztó!

Csak a vérvétel beutalóért kell időpontot kérni,a vérvételre nem...azért írtam,hogy lehet nemfogok végezni 11-ig :!:
Vendég

Kati:5-6szor? :shock: az igen,akkor megnyugodtam :wink: kis csuklósak :lol:
Vendég

Az én gyerkőcöm is többször csuklik egy nap, de van hogy egyszerre pl csak 3csuklást érzek, aztán abbahagyja. Viszont mivel nagyon lent van a feje, nekem már a p..cim lüktet tőle! :oops: Mikor először észleltem, tökre meglepődtem, aztán rájöttem, hogy aha, csuklik a bébim! :lol:
pedi
Kalocsa

Kati! Jó fej lehet a Te dokid is, tök aranyos lehet, ahogy mondja, hogy kismenyem! :lol:
pedi
Kalocsa

Pedi, haláli vagy. :lol: Ne hari, de ezen olyan jót röhögtem. :oops:
Köszönöm a kérdést, változó, nappal még mindig nagyon jól, este és éjszaka szopik után pedig általában műsorozik a lelkem.
Én ma rakott krumplit ettem.

Mia, köszönöm, jól vagyunk. Lexi napról napra többet beszél, Marcus pedig szépen fejlődik, rengeteget eszik és f.ik.
Jobbulást nektek!

kati, ma délután én is aludtam 1 órát, nagyon jólesett.

Csillag, de jó! Én is már szívesen összebújnék a férjemmel, de még mindig jön a rózsaszín folyás. :( Nem tudom, mit csinálok, ha 8 hetesen se múlik el :?: Ráadásul borzasztóan hiányzik egy forró fürdő, áprilisban pancsoltam utoljára. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Köszi csajok annyira szeretlek titeket :):):) Itt potyognak a könnyeim az örömtől hogy ti vagytok nekem :):D úgy lesz ez csak az ő napja lesz :) játszótér kilőve mert nagyon sáros de találunk elég játékot itthon amivel tudunk vele játszani :):):)

én is azt mondtam apának hogy ha már egy tortát tudunk csinálni neki annak is nagyon fog örülni.amúgy meg nálunk lesz a szülinap családilag de anyós azt mondta hogy Gabi felmegy hozzá csütörtökön és elhoz mindent ami kell az ebédhez és akkor ez is megoldva:) a torta meg majd vasárnap lesz csak.Gergő még úgysem foglalkozik vele annyira és az oviban meg úgyis felköszöntik mi meg majd vasárnap :)

Mia: Gergőm nem volt lázas csak elkezdtek ilyen kis hólyagocskák lenni.olyan mint egy vízhólyag csak picurka.mivel én ugye tanultam annó egyből felismertem meg mondták az oviban hogy himlőjárvány van :) szóval hamar letudtuk.de amúgy két hétig lappang. szóval figyeld és többnyire meleg helyeken jön először.Gergőnek az első a pöpije mellett volt aztán jöttek a hajlatoknál.fűl mögött és végül már mindenhol volt neki. Én azon a véleményen vagyok hogy essen át rajta.mi már túl vagyunk ezen és aki volt bárányhimlős annak is ajánlják hogy legyen közelben himlős emberhez ha tud róla mert felülírja a védekezést és még immunisabb lesz.ez idős korban érvényes inkább. Az oltás viszont még csak pár éves tapasztalat és már arról is hallottam hogy ugyanúgy elkapta az oltott gyerek csak nem annyira volt csúnya.

igen most fejeztem be 20 perces ZUMBA tréning volt. Még mindig hajt a lelkesedés :) nem hagyom abba,bár ma egy kicsit nehezemre esett elkezdeni,de annyira jó a zene hogy ahogy elkezdtem már nem volt gond :):):)

csillag : örülök,hogy jól sikerült az éjszaka :wink: :wink:

Bogi majd ha bebabásodsz és marad még csepp akkor majd nekem elküldöd :):):):):)

nika70
Salgótarján

lányok, bedúrtam egy fél adag tálat. most szünetelek, majd később a másikat.
pedi, hogy neked mennyi eszed van!!! a vérvétel miatt vagyok ennyire taccs!!!! meg is mértem a vérnyomásomat és 75/60 :shock: :shock: :shock: :shock:
gyorsan ittam is egy pohár kólát :oops: és jelentem, sokkal jobban vagyok!!!!
megyek is csinálok valamit. de lehet, hogy inkább nem!!! eze gy ilyen nap!

Kép

Kép
@ka(ti)

pedi:én 2napja érzem ugyanezt,hogy ott lüktet mikor csuklik,hát nem kellemes érzés :!: De kibírjuk :D

Nika:köszönöm,figyelni fogom Tomit! Én is úgy gondolom,jobb ha átesik rajta,nemakarom beoltatni!

Kati:hú,jó alacsony volt a vérnyomásod :shock: Pihenjél, ne csinálj semmit,ne foglalkozz semmivel :!:
Vendég

Kati, ma voltam a védőnőnél, és tökéletes a vérnyomásom, megnézte a lábam, szerinte sem vizes, hanem a sok álldogálástól duzzadt a bokám, azt mondta, hogy kb egy hetet pihizek és el fog múlni!
Híztam másfél kg-t :(
Én a hétvégén csináltam gyros tálat :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Csajok az adókedvezményes papírra az kell beírni a férjemnek, hogy nincs munkáltatója??? Csak mert egyéni vállalkozó!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

mona: a férjem is ev. és nekünk intézte a könyvelője. szerintem kérjétek meg, de ha ti töltitek ki, akkor igen, azt kell írni, hogy ev.
egyébként mire vállalkozik???
a kilókkal most ne foglalkozz. én is ilyenkor híztam a többet.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, a férjem hűtő és klíma szerelő! Köszi a segítséget!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

autó klímákkal is foglalkozik?

Kép

Kép
@ka(ti)

Mona! Ez jó hír! És tényleg ne foglalkozz a kg-kal. Hiszen, ez most erről szól.

Szerintetek az normális, hogy nekem ott egészen alul(tehát nem pocakban) vannak ilyen szurkálásaim? Időnként úgy bele-beleszúr! Vajon ez mit jelent?
pedi
Kalocsa

Mona:szerintem se foglalkozzál a kilókkal :!:

Pedi:ilyen szurkálások néha nekem is vannak ott :!: :roll:
Vendég

pedi: két napja én is írtam ezt. sztem készül a méhünk. nekem olyan 3-4 mp-es szúrások vannak.

Kép

Kép
@ka(ti)

Mondjuk én éreztem ezt korábban is, de nem ennyire erősen és nem ennyiszer. Az is lehet, hogy most már annyira nyomja az alsó fertályt?
Na, mindegy, nem aggódom. Kedden megyünk dokihoz, azért jó lenne még zártnak lenni!
pedi
Kalocsa

Kati a klímákkal igazából már csak olyan szinten foglalkozik, hogy a simákat fertőtleníti, az autó klímákat pedig megnyomatja, és ha nem ereszt akkor feltölti gázzal! Másra már nincs ideje, mert nyáron nagyon sok hűtő romlik el, és azzal jobban is keres!

Beszéltünk a könyvelővel, és mi jobban járunk, ha a Zotya igényli meg az adókedvezményt!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

mona: nálunk is zsolti fogja igénybe venni. szuper, hogy sikerült

most volt a híradóban, h a pécsi klinikán az átlag napi 8 szülés helyett 13 baba született a melegfront miatt a napokban. remélem február is tele lesz frontokkal 10-e után.

Kép

Kép
@ka(ti)

kati! nagyon szép a pocid!!

rita!drukk holnapra!

bogi!bassszus betörés....vigy magatokra!

mona! nekem 2 hónapig nagyon unalmas volt itthon, de most márt neeeem!:)) felfedeztem a sorozatokat, meg direkt jó későn kelek fel! 14 hetesen 1,5 kiló az semmi!!!!!

mia! nagyon csini vagy, szép babalak:)) gyönyörűek a ruhák!!!
jobbulást nektek!

nika! szerintem is elég a torta, úgy is az jelképezi a szülinapot:)

csillag! örülök h jó volt az éjszakátok!

csajok én már annyit híztam rá se állok a mérlegre. ma elmentem h veszek nadrágot az egyik boltba itt a lakhelyemen, ahol mindig is vásároltam. mayo,misso stb....egy nadrág nem jött rám, bementem a szembe lévő bababoltba aztán ott találtam egy vagányabb kismama nadrágot. de áhhhh nagyot nőttem már most:)

olyan furcsa csajok, h fiú ruhákat kell nézegetnem, a lányos ruhák sokkal szebbek!

KépKép
dike

Dike én annyira irigyellek, hogy Ti már tudjátok, hogy Fiúcska lesz! Én is nagyon szeretném tudni már! Talán a 18 hetes uh-n megmutatja magát :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux

képzeljétek! annyira hihetetlen! beindultak a februári babák! megszületett az első topicbaba!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)

Jaj, Lányok! Ezt el kell meséljem! Néztük az előbb a VV-t. Olivér ugye panaszkodott, hogy mennyire hiányzik neki a sex. Kérdezem az én életem párját, hogy neki is? Erre rázta a fejét, hogy nem. Mondom neki, hogy nekem már igen! :oops: Mondja, na akkor hajrá! Mondom csak nem ekkora pocakkal. Azt mondja vesd le a pocakod!!! :lol: :lol: :lol:
Mondom jó, majd 7 hét múlva! :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze, ez egy poénos beszélgetés volt, nem komoly! Gondoltam, hátha Benneteket is jó kedvre derít!

Hát, igen, Kati február már csak két hét! :shock:
pedi
Kalocsa

Mia szivesen:)

Kati Barni nagyon jól el van délelőtt:):)
szépen eljátszik :):)de szoktunk együtt is..imád labdázni:):)de autózni is:)

Beze tudomost nagyon nehéz.-annó én kerek 1 évig nem fürödhetttem csak zuhany,...........
NA DE amikor eljött az idelye hogy fürödhetek.......esküszömm jó 3 óra hosszan a kádba feküdtem a habok között!!!!!!!!!:):):)
szóval KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!?:)

Pedi ezeket most már egyre többször fogod érezni és erősebben!!!!!!!
ahogy Kati is mondja készül a méhed a nagy napra!!!!!!!!!!!:):)

Kati ne akard hogy front legyen,......akkor dugó van a szülőszobákon is és akkor ide oda raknak majd a babával együtt......az meg nem jó....
ott a Pécsi klinikán is a patológiára tették a kismamákat a babákkal...oda meg mindenki be mehet ....úgy tudom?!

Dike én is ezt mondom....vannak szép fiú ruhák ..na de a lányoké...........jaj .......KISLÁNYT SZERETNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi, ez teljesen normális! Nekem ilyen gyakran volt.

Nita, köszi, aranyos vagy. :wink: Lexivel ilyenkor már túl voltam az első fürdésen, vele csak 3 hétig véreztem. :(

dike, Mona, kilókkal nem foglalkozni, majd lemegy utána!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Na, nekem megint tejcsis volt a bimbóm fürcsihez készülődvén! Azt hiszem nem lesz gond vele, bár erre számítottam! :D

Jaj, Ti fiús anyukák! Hát Ti csak a csajos sorokat nézegetitek? Vagányabbnál vagányabb fiús cuccok vannak!

Beze! Szurkolok, hogy minél előbb "tiszta" legyen már az a betét! Sajnálom, hogy így kitart! Tényleg bepótolja az elmúlt pár hónapot! :(
pedi
Kalocsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?