Sziasztok!
Mostanra olvastam vissza.
Bogi! Hurrá, de örülök, akkor mondhatni elég gyorsan odaért! Egyébként, mikor kibontottam őket, én is meglepődtem, hogy még ennyi van bennünk. Tényleg csak 3hétig szedtem őket, ezért is mondtam, hogy ha így nézzük, akkor nem drágák, mert nagyon sokáig elég! Jaj, annyira örülök tényleg! Aztán dehogy küldd vissza, nekem ezekre soha többet nem lesz szükségem és kész!
Mia! Édes vagy, hogy azonnal hoztál képet. Nekem sem tűnik annyira hegyesnek a pocid, de nagyon nagyon szép formája van és tényleg jó nagy! Neked ugye már második, akkor meg mondják, hogy nagyobb szokott lenni!
Kati! Jaj, Neked is nagyon szép a pocid, és olyan kis formás. Szerintem is pont megfelelő! Az enyém se nagyobb, csak más!
Hát, nem semmi buli volt nálatok tegnap! Én azt mondom, ne aggódj a tej miatt, ha a tejfakasztó is ilyen lesz, akkor azt hiszem, nem lesz gond! És gyanítom azon kicsit többen lesznek a fiúk!
Azért kicsit sajnálom a párodat a rosszullét miatt, hiába én már csak ilyen vagyok.
Brita! Örülök, hogy nem kavarodtál bele jobban a betegségbe. Pihenj is, és tuti, hogy az fél gyógyulás!
A mi egyneműnk nem fehér ám, hanem bézs. Majd ha összeraktuk a kiságyat, és berendezem, akkor fogok még csinálni képet, de gyanítom Te már akkor Zalánozni fogsz!
Csillag! Jaj, de jó, örülök neki nagyon! És egy kicsit irigy is vagyok!:oops: Én már számoltam, pont a szülinapom környékén jár le a hat hét, de szép ajándék lenne, ha újra "elveszthetném"...
Mona! Hidd el, nem lesz gond otthon! Én is azt hittem, hogy furi lesz. De hidd el, annyira jó. Az egyik rokonom mindig azt szokta mondani, amikor itt vannak, hogy olyan vagyok, mint akinek zabszem van a seggébe, mert állandóan pörgök! Hát, gondolhatod, hogy féltem az itthon léttől. Na, de most legalább kiélhetem a konyhában mindenféle vágyamat, akkor és azt állok neki sütni főzni, amit csak akarok. Utóbbival nagyobb bajban vagyok, mert abból kevesebb az ötlet! Mondhatnátok is vmi jó ötletet holnap ebédre! Hús és tészta kizárva!
Nika! Látod-látod, más is egyet ért velem! Ma mire tornáztál? Még mindig megvan az elszántságod?
Nita! Ti mit csináltatok hétvégén?
Beze! Marcus hogy alszik mostanság? Ez sok front nem hiszem, hogy jót tesz ezeknek a piciknek. Az enyém a pocakban is nagyon megérzi.
Dr. Cham! Ön nem tegnap vizsgázott? Jöhetne már ide is egy kicsit!
Nekem megvolt reggel a vv. Azzal kezdődött, hogy a hátsó parkolóban volt csak hely, így majdnem megkerültem az egész kórházat. Aztán bent nem kellett sokat várni. Nagyon aranyos volt a nőci, aki vette a vért(3fiolával
). Kérdezte, mennyi idős vagyok-ráírja ugye a papírra-mondom 33.hét. Azt mondja, nincs is nagy pocakom. Mondom nekem már elég nagy ez is, ahhoz főleg, hogy korlátozzon ebben abban. Aztán amikor kikísért, még megjegyezte, hogy nem kell nagyon fogyóznom majd szülés után!
Jól esett nagyon, mostanában mindenki megjegyzi, hogy alig híztam, de szerintem ez azért is van, mert egyre nagyobb a pocim, és az azért elvonja a figyelmet a többi testrészről!
Délelőtt eljött az egyik barátnőm, segített takarítani, végre felkerültek az új szőnyegek a kuckónkba. Most pedig a jól megérdemelt pihimet töltöm!