Új privát üzeneted érkezett!

Puszi
de hát az minyá itt is van 8) :D :D húúú, de jóóóó :!:
Szüli felit megnézted már :?: Vagy beülti utánra hagyod :?:
Most sem fogsz majd róla beszélni :?: Mármint időpontokról...stb...ami ugyan teljesen érthető :)

Lujzi
akkor ágyavatásra holnap felkészülni :!: Kép
Hogy-hogy 3-4 hét az eredményig :shock: :?: Nálunk az egyik helyen másnap, a másik helyen 2 óra múlva adták az eredményt :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tetűűű 8) ...de ez itt mit sem ééér :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Chrissy
ügyi vótáá :lol: tiéd a lapalja :wink:

betty615

Crissy: tüszőrepi :arrow: hasssssssssssss!!!! :lol:
És szúúúúúúúúúúúúúúúszáááááááááááááááááá!!! :wink:

Betty: nem döntöttem még el. :oops:
(SZF-et ET utánra hagyom.)

Ja! Újfajta protokollom lesz: antagonista! 8)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Betty: azt modnták, itt így megy, de majd holnap rákérdezünk. Ha otthontról viszünk mintát,mennyi időn belül kell beérni vele?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzi
nálunk fél óra alatt be kellett érni vele.

Puszi
aha, értem. Még én sem tudom....bár az időpontot már leírtam :oops: :lol: :lol:
Szüli-feli jóóóó lesz ET utánra, az legalább teljesen ki tud kapcsolni :lol:
Lehet, én is el kezdem majd előről :oops: :lol:

betty615

NEm tudom,mit csináljak? 3/4 kettőre kell mennie, én meg kettőre dolgozni. Ajaj.....

lujzedli

Lujzi: jól csomagoljátok be és a nadrágzsebébe tegye be a fiolát, ez fontos!

Betty: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Lujzi
mi is be szoktuk tekerni a kis dobozkát alufóliába, mert a hideg nagyon nem jó neki :!: Erre figyeljetek :!:

betty615

Ok,figyelünk........Vagy egyszerűbb lenne, ha ő megoldaná magának?

lujzedli

Ha tudja, akkor persze :wink:
Férjem sem tudta, mi lesz vele, mikor lombik előtt egyedül met, de sikerált produkálnia :wink:

betty615

Lujzi: hát persze, az lenne az "igazi", ha ott, helyben,...
Van ahol nem is fogadják el a vitt cuccot.

Kép

Kép

*puszedli*

Az enyém azt modnja, ő nem tudja megcsinálni. dunsztom nincsen...

lujzedli

A pekedlit megkapta, úgyhogy elfogadják,gondolom.

lujzedli

Lujzi: lehet, hogy azt mondja, de meg tudná csinálni ő, ha akarná! De így persze könnyebb,... :wink:
Mi az a pekedli? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

A kis vödör nem :?: :!:
Amiben viszik az anyagot :lol: Ezt a szót még én sem hallottam :lol:
Mi azt szoktuk rá mondani: kürbli :lol:

betty615

Mennyi jó hír csajok!!!

Betty,Puszi,Chrissy

Hajrá mindenkinek!!Ügyesek voltatok/vagytok!!

Chrissy,simán ment a szúrás,mesélj??

Betty

Még nem voltam a védőnéninél,de ami késik....ami jár az jár :wink:

Bridget

Csatlakozom a taknyosok klubjához!! :D Majd gyere a hírekkel!!

Csibuc

Most ez a cukor télleg olyan rossznak számít?Vagy csak ennyire óvatos a dokid?Az enyém alig volt pár tizeddel alacsonyabb,mint a Tiéd... :roll: Átlépted a "kritikus"12.hetet :)

Lujzi

Lehet,hogy most kamaszodsz?? :lol:
Azt hallottam,volt aki a gatyájába dugta a fiolát,elvégre ott ugyanaz a hőmérséklet van,mint a zacsiban :wink: Helyszínen semmiképp nem megy a mintaadás??Mert tényleg az volna a legjobb...
Vendég

Milyen :D
Te is taknyos vagy :?: :shock: Na neeeeeeeeee :evil: Qrva takony :twisted:
Majd ha mész a védőnénis sztorit meséld ááám el :!: Nagyon kivi vagyok rá :lol: :lol: Lehet, le is mond a posztjáról :lol:

betty615

Na lépek mára.... Briii, nem jöttééé vazze :!:
Nna talán majd holnap...
Jó éjt :!:
Kép

betty615

IGen, a pekedli az a kis tárolódobozka.

Na puszi nektek.
Milyen: le a takonnyal!

lujzedli

Betty

Megfáztam-mit szépítsem:Tegnap még a könnyem is ömlött,meg tüsszögtem,de minden nappal jobb(szerencsére nem komolyabb)

Naná,hogy mesélek,de asszem nem sietek a nyanyához.4 pecsét kell tőle a 9 hónap alatt,3 már megvan... :wink: Még fogalmazgatom,mit és hogyan mondjak neki,asszem finoman tálalom,hogy a laborban mennyire lehülyézték azt,aki félóra múltán mér cukrot... 8)

Nem ismertétek a pekedli szót??!Én tiédet úgy ismerem,hogy kübli!

Jóccakát Neked is Lujzi!!És Bettynek is,meg mindenkinek,aki itt lapul...
Vendég

Milyen: jobbulást Drága!

Bri: én még várlak, de nem sokáig, mert én is álmos vagyok már!

Kép

Kép

*puszedli*

Betty: én is küblinek ismerem! 8)

Kép

Kép

*puszedli*

Nem jottem mert nem volt net aztan meg bealudtam hisz en mar hajnal 4ota fent vgyok :roll: Aztan jott anyum duma ettem tevezes mire jottem nem volt erom mar irni :oops: most is taknyom folyik a gepre :oops: :lol: :oops: De holnap leszek szerintem majdnem egesz nap 8) Pihenek mert ebbol a nathabol kikell kerulnom :x

Na gyorsan irok aztan megyek aludni :oops: Szal penteken megerkeztunk szallasra mentunk es aludtunk :oops: szombaton reggel koran mentunk leadni anyagot kertem meg tegelyt,hogy hetfon is hoznank ha lehet biztos ami biztos alapon.

Vasarnap megjott(csutin volt az uccso fogigatlo) hetfon meg mentunk a dokival beszelni.Kiirta a gyogyokat irto aranyos es normalis volt mint mindig!Ultra short protokolom lesz.Megkaptam apacska eredmenyet is amire azt mondta a doki Nemhogy ngyon jo hanem egyszeruen brillians :shock: 8)

Dagadt a buszkesegtol a melle :lol: 250millio az ossz mennyiseg...az tenyleg enyire jo? :roll: 6kemcso lett :!: :!: :!: Igy hetfon nem kellett szegenykemnek alkotnia :oops: Hanem kapott egy bucsuztato birkot tolem :oops: :lol: :oops: Meglettem uhuzva ciszta nincs miomam nagy :roll:

Szuri tegnap ota megy 3fele is van eddig meg eleg jol megusztam 65ezernel tartok es ez kitart 23-aig aztan uhu es meglatjuk.Wellnesseztunk apacskaval vasarnap is meg hetfon is ettem palacsintat jaj de fini volt szaunaztunk es a legjobban az a kinti medence jott be amiszabad eg alatt van es ott lehet lubickolni.

Nem sok kep keszult de van egy par.Ma elutazott es nemreg meg is erkezett azert maradtam fent ilyen sokaig,hogy meg tudjunk beszelni 8) jaaah delutan nem volt aram nem tudtam jonni utana meg elutani sziesztat tartottam mert ma hajnal 4kor keltunk :oops: birkozas :arrow: bepakoltunk egyutt furcsiztunk egyet aztan kicsekkolas reggeli es fel 8kor mar uton is voltunk.

Na hat roviden ennyi most mar csak imadkozni kell aztan meglatjuk mi lesz.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen, Puszi
Kübli hááát, csak belenyomtam még egy betűt "kürbli" :lol: :oops:

Bri
Ez a takonykór nem valami jóó :roll: gyógyulgass :wink:
250 milla :shock: :o :o ez olyan húúú vazze eredmény....örülünk, ha nálunk csak a tizede megvan :roll:
Naggyon jó eredmény ez :!:
Piri meg is jött akkor rendben, ez nagyon jó hír 8)
Ultra short protko, az miből áll :?: Milyen injekciók, gyogyik...stb,, :?:
Mioma mekkora :?:
Örülök, hogy azért ideértél :lol:

betty615

Mielott visszaolvasnek annyit mondanek csak roviden:

Betty
Orulok,hogy jovoheten ujabb eselyt kaptok ti it gondolom,hogy orultel neki...nekem mondanod se kell 8)

Puszi
Na vegre a mi idonk is eljott....te is milyen sokat vartal erre a stimura :) antagonista nekem bejott csak hat a tuszoim nem a legszebbek igy nem hasznalt nekem :? de neked mashogy fog lejonni az egesz mert nincs magas fsh problemad.++++++++++++

Lujzi
Turmixgepnek latom orultel 8) mikre szoktad hasznalni?Latom kicsit jobb kedved van.Nekunk japoban mikor vittuk az anyagot azt mondtak 2ora alatt bekell erni...(10percre laktunk amugy de miert nem kerdezitek meg az intezmenyben ott tudjak a legjobban megmondani :wink: Parom se akar ott alkotni mi is most is ugy vittunk :arrow: mondjuk az o eredmenyei jok igy engedelyezett neki de talan elsore a minnel pontosabb eredmenyek erdekeben lehet ott csinalnam :roll: bar mi akkor is otthon csinaltuk...szinten japoban DE ha rossz lett volna az eredmeny akkor termeszetesen megismeteltuk volna ottani alkotassal.Sajnos a bacikat ugy jobban kilehet zarni na meg egybol par percre ra ott van es mar nezik is maaas de kivanok sok szerencset parodnak 8) a mennyiseget,hany mozgo meg ilyeneket egybol megmondjak azaz meg aznap kellett nekunk pl betelefonalni itt meg masnap...egyedul a tenyesztes az ami eltart x hetig mert azt ugy kell tenyeszteni... :roll:

Milyen
Na hat pont toled meg mindent olyat megkerdeztem amit akartam mar msn-en :lol: de azert itt is mondom minnya szulsz wazze es en is ilyen pozitiv szeretnek lenni babas idoszakom alatt mint te meg Csibuc :)

Csibuc
Jaj de nagy mar a te babad is!!!!!En meg mindig azt mondom ngyon szepek az eredmenyeid sot a nagy eredmeny az a kis 6cm-es ami mindent bizonyit ugyes voltal osszehoztatok valahogy es ugyesen kezeled a kissebb nagyobb bonyodalmakat is!!!Ugyi vgy ngyon :wink: Szurod meg magad? :roll:

Chrissy
Jaaaj ez a tuszorepi joooo dolog.Mivel szep kis tuszod volt doki meg akart bizonyosodni arrol,hogy tutira megreped a tobbi mar rajtatok mulik na meg a termeszeten 8) Beadtad?Hogy sikerult?Jo otlet volt ez nem closti!!!!!Ugyhogy ez ellen nem vgyunk foleg ha valakit meg uhuz is a dokija es van indok mit miert csinal :wink:

Anyci
Most @ont nincs a fejemben mit akartam irni neked de tudom mostanaban nem ngyon jarsz.Szeded meg a fogigatlot? :roll:

Tobbiek? :roll: Tenyleg tiszta johir sor lett itt a napokban orom volt titeket olvasni :D Nekem a noverke jol beadta a szurikat 3bol 2 belilult es fajt is...az egyiket nem levegotlenitette mert nem kell azt ugysincs benne alapon :shock: a masikat meg 3tablettat 3ampulla helyett 2ampullaval oldott fel mert szerinte az is eleg es azt sem kell levegotleniteni :shock: Nem tom mi van a noverkekkel most de tegnap sem kaptam valami szivelyes ellatast :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue]Milyen, Puszi
Kübli hááát, csak belenyomtam még egy betűt "kürbli" :lol: :oops:

Bri
Ez a takonykór nem valami jóó :roll: gyógyulgass :wink:
250 milla :shock: :o :o ez olyan húúú vazze eredmény....örülünk, ha nálunk csak a tizede megvan :roll:
Naggyon jó eredmény ez :!:
Piri meg is jött akkor rendben, ez nagyon jó hír 8)
Ultra short protko, az miből áll :?: Milyen injekciók, gyogyik...stb,, :?:
Mioma mekkora :?:
Örülök, hogy azért ideértél :lol: [/color]

Jol mondom 250?Vgy lehet,hogy csak 25? :roll: En ugy emlexem doki azt mondta 250millio :roll: Takonykor elvonuloban 8)

Ultra short ultra rovid :arrow: uccso fogigatlo utan 5.nap kezdodik azaz szerintem 3.cn legalabbis en aznap kezdtem.Tegnap indult a supra nem tom en mi abbol megy 1/2 ml aztan matol beszallt a merfo nem tomen mi (itt ulok az agyban nem tom a neveiket :oops: ) abbol 3ampulla es +gonalbol nyomom 225-ot uhu-ra megyek 23-an akkor kiderul mi zu tuszoileg :roll: Mioma hat amcsiban meg 6*6 os volt asszem :roll: azt mondta a doki ha lesz szep tuszi es beulti is es nem jon ossze o kivetetne :roll: de laparral nem fog menni mert akkora ehez hasat kell vagni :? na meg jo orvos is kell hozza :roll: ugyhogy meggondolando :? :roll: hatso falon van :roll: Nana,hogy ideertem latom ma is milyen kesore jottem.Mentem az intezmenybe aztan visszafele be az Arkad aruhazba...telomat 3nap alatt megtudnak csinalni es 10ezer kb ugyhogy szerintem veszek ujat :roll: jah itthonrol meg nem tok mobilt hivni ugyhogy majd jol megadom az itthoni szamot es ott elersz mert en a mobilon semmit nem hallok :x aztan bevasaroltam a sparban kifli,kakao,zsemlye,felvagott,hagyma,csipszek,ropi turo rudi sajt miegymas hazajottem kajat csinaltam...most ultem le megcsak :roll:

Apud hogy van?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Biztos 250 milla volt az össz,mert ha csak 25 lenne,arra nem mondták volna,hogy mennyire szuper!

Köszönöm a dícséretet :oops: de Te is tudod,hogy ezt a nagy pozitivítást bizony Neked is köszönhetem,na meg Bettynek.Ahogy Ti mindig csak előre léptek és megrázzátok magatokat egy-egy kudarc után az igenis követendő!!(szerintem ezt nemcsak én gondolom így)

És nagyon örülök,hogy erre a honlapra sodort a sors és ilyen frankó barátnőkre leltem-még ha egyenlőre csak virtuálisan is-mint Ti vagytok!!És ez mindnyájatoknak szól!!

Betty

Jóvanna,én is ütök el betűket,de ettől még nem lehetetlen,hogy felétek másként hívják!! :D

Körkérdés:felétek hogyan hívják a kenyér sarkát??Egyszer beszélgettünk erről ismerősökkel és jókat nevettünk hányféle megoldás született!!

Chrissy

Már biztosan jól levizsgázott(tanácsltam neki,mélyen dekoltálva menjen,mégiscsak a kettesre hajt :lol: ,bár aszonta öreg bácsira számít vizsgabiztos gyanánt.Vén kecske is... :lol: )
Vendég

Bridget

Eszembe jutott még vmi:ha a szuri olyan előre csomagolt fajta,amivel már semmit sem kell csinálni,akkor valóban nem kell légteleníteni,de csak akkor,ha 90 fokban beszúrva adjátok be-kvázi ha fekszel és pont merőlegesen szúrod.Ilyen esetben valóban nem tud bekerülni a levegő,mert úgy van kitalálva,h csak annyi levegő van benne,ami ahhoz kell,h utolsó cseppig kinyomja a folyadékot.Ha az ilyet légteleníted,akkor valamennyi bennemarad a folyadékból(mikor a véralvadásgátlót kaptam akkor derült ez ki).
De ha "felszívós" a szuri,akkor mindenképpen kell a légtelenítés!!
Vendég

Milyen
Ez a pirosan irt mondatod olyan jol esett :) (tudom nem csak nekem szolt de en is bennevgyok :D Hat azert a kuzdes az hagyjan tortetni szerintem egyszeru foleg ha valami olyanert mesz mesz ami neked ngyon fontos...de en babasan nem hiszem,hogy ilyen kis nyugodt leszek beleszek tojva meg majd parazok :roll: tuuuudom ezt mar megbeszeltuk de akkor is...ti ketten olyan jol kezelitek ezt :roll: en is ilyen akarok majd lenni 8)

Figyu az egyik az felszivos volt...nem nyomta ki aszonta annyi van csak ugyis benne ami nem okoz baj meg hogy bor ala adjuk nem erbe :roll: a masik meg a gonal ami mar elkeszitett de azt is 75-re kell tenni es legteleniteni :roll: (multkor is ezt hasznaltam de en azert mindenre rakerdeztem :roll: erre azt mondta hogy nem kell azt sem mert alig van abban is meg amugy sem megy az be mert ugy van megoldva :roll: a 3.-ra nem is emlexem levegotlenitett e vagy sem :? Vegulis mindegy...en majd azert levegotlenitek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Majd jövök, dolgozok. Nem jók a hírek, sajnos.....

lujzedli

Lujzi
mi a baj :shock: :?:

Milyen
nálunk semmi extra a kenyérhéj: csücsök azt kész :lol: Miért nálatok hogy hívják :?: Miket hallottál :?:
Közben férjemmel is megbeszéltük: szal a kübli, az valami nagyobb tartóedény, a kürbli, az meg kisebb. Aztán már annyit röhögtünk, azt sem tudtuk, mit beszélünk ilyen hülye szavak hallatán :lol: , aztán mondom neki, te, a kürbli az nem valami ilyen tekerő szerkezet :?: (mint pl. régen a lemezlejátszót tekerték) Azt mondja, az kurbli :lol: :lol: nnna mondom jól van, inkább fejezzük be ezt a beszélgetést :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is jól esett a piros mondat (nekem is szólt :oops: :?: :lol: )
És én is ugyanígy érzem :!:

Bri
Apum köszönöm jól van :wink: Gyógyulgat... (tavaly március 8.-án otthon kiesett a fürdőkádból, (rosszul lett, elájult) :roll: mi találtunk rá, rá kellett rúgni a bejárati ajtót és részlegesen lebénult a jobb oldala. Aztán több hónapi kórházi kezelés, majd rehab után hazaengedték...
De már szinte teljesen felépült :)
Na jóóó, bottal megy, de már nem vészes :)
Én is szoktam a szuriknál levegőtleníteni.
Jól mondtad igen, a 250 millát :!: A 25 kicsit kevéske lenne a brilliánshoz :)
Jó sok mindent kell nyomnod ebbe az ultra short protkóba :o De nem baj, a cél a fontos, a babókért mindent :!: :wink:

Chrissy
hun vagy, mesélj :!:

betty615

Helló!!!

Milyen: mifelénk "sercli" a neve! :lol:

Bri: jobbulást! Szuper Apaeredméynek. Cisztátlanságodnak örülök, miómádnak neeeeeeeeeem!!!!!
Így van Drága, eljött a mi időnk!!!!!
A Gonalt én sem légtelenítem, a Suprét mindig!

((((((((Lujzika)))))))))) Várlak!

Minket ma hívtak az öribabások, jövő 7 szombaton és az azt követő szombaton megyünk a tanfolyamra!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
de jóóó híííír :D Gondolom várjátok már :!:
És itt mit fogtok "tanulni" :?:

betty615

Betty: majd beszámolok utána szívesen, ha érdekel Titeket.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
persze, hogy érdekel :!: :wink:

betty615

Betty

Hát persze,hogy Neked is szólt a piros mondatom!!Mindnyájatoknak!!

A kenyérsarkát nálunk gyürkének hívjuk.De a serclit is hallottam,meg a csücsköt is!!

Puszi

Naná,hogy mesélj majd a tanfolyamról,tök izgi lehet!!

Chrissy

Hun vagy??Jaaa,hát persze,hol lennél a tegnapi tüszőrepesztés után...igazolt a távolléted!!:wink:

Bridget

A mioma embolizációról hallottál már?Ezzel megszüntethető műtét nélkül a mióma!

Lujzi

Nagyon köszi a segítséged,egy angyal vagy!!Lányok,nem hiába lett díjazott operátor ez a nőci!!Olyan segítőkész!!! :)
Gyere,mesélj a gondokról...segítünk,amiben tudunk!!
Vendég

Betty:a kurblira gondolsz.

Milyen:ne túlozz. Nem így van.

Hírek:apát műteni kell,katona egy darab volt

lujzedli

(((((((((((((((Lujzikám))))))))))))))))
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Betty
Na apud jobbulasanak orulok :) Jah sokat szurik de biztos igy lesz jo 8) Az a gaz,hogy az itthonin levan tiltva a mobilhivas...en meg a mobilrol nem hallok semmit :x Hogy fogunk igy beszelni :? :roll: Max ha te a vonalason ramcsorogsz :?

Puszi
Jo a gonal meg hagyjan bar azt is kell amikor elsore hasznalod...de hogy a tobbit se :roll: meg hogy 3ampulla helyett kettovel oldotta a 3tabit?Jo az lehet azert lilultam be?meg a gonal helye is belilul pedig az nem szokott :roll: Beszamolot nana,hogy varjuk 8) de ha mar most mesz tanulni mire lehet gyereket kaptok azt sem tudod mi volt az oran :roll:

Milyen
Hallottam hat...de az legalabb 6honap mire hat vgy megtobb :roll: en nem tudok annyit varni :roll: bar ha kivagjak nem tudom mennyit kene varni :? remenykedjunk hogy ez mar a jovo titka marad mert most sikerul es kesz :wink:

Lujzi
Na most nem is tudom mit mondjak :? talan ezert is volt jo elmenni dokihoz...igy evekig probalkozhattatok volna :roll: En tobbek kozott ezert is unszolok mindenkit menjen dokihoz!Orulok,hogy kiderult a bibi es megindul a kezeles...de ehhez en nem ertek..mit mondtak?Mutet utan mi lesz?Es mentek lombikra vgy mi volt?Melesj kicsit :roll: Latod nalunk meg hiaba van brillians lelete apacskanak ha nekem meg szar :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
hát akkor majd megadod a vonist, vagy elkunkorodsz hozzám :lol: :lol: :lol: azt beszélünk :lol:

Lujzikám
nem is tudom, mit mondjak :roll: sajnálom. És konkrétan mi a baj :?: Viszér :?: Sérv :?: Vagy mivel műtik :?:
Ebben az esetben a jó az, hogy tényleg hamar kiderült, hogy gond van, és tudnak segíteni, nem úgy van, hogy nem tudnak...úgyhogy kitartás jóóó :?: :!: Elhiszem, hogy nagyon nehéz most meg ez miatt futkozni mindenhova, műtét, stb..., de hidd el, utána már sokkal előrébb lesztek, és akár mindjárt mehetne a lombik (mert gondolom, hogy az lesz)
Fel a fejjel, ha bármi van amiért szomorú vagy, ne tartsd bent, gyere ide, és káromkodd ki magad ok :?: :!:
Lélekben veled vagyunk, de ezt te úgyis tudod, és gondolom érzed is :!:

betty615

Jó reggelt!

Élek, vizsga sikeresen letudva, tegnap kidőltem, nem jöttem már...

Visszaolvasok és később jövök.
Lujzi: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Egyelőre ennyi.
Velünk minden ok, tegnap még tettünk a babáért. :wink:
Puszi

chrissy81

Sziasztok!

Apának ki kell venni az egyik golyóját,amit 5éves korában műtöttek már. Ez okoz gondot,többek közt a hormongondjai is ezmiatt vannak. Nem vagyok boldog,mondjuk azt,hogy valahogy éreztem.

lujzedli

Lujzi

Dehogy túlzok!!Igenis angyalka vagy !! :D

Sajnálom a rossz híreket,de:légyszíves nézd a jó oldalát,kiderült és van segítség!!Nem feladni!!Légyszíves párhuzamosan a saját vizsgálataidat is intézd!!Hogy mire felépül,minden okés legyen,jó??

Drága 2 darab Bettink!!

Boldog névnapot Nektek!!Teljesüljön minden álmotok!!

Bridget

Reméljük nem kell az műtét,csak mint lehetőséget írtam!!És miért is kellene?? :wink:

Chrissy

Nagy gratula aztán csak szorgoskodjatok nyúlmódra ma is!! :D

Csibuc

Süsd azt a finomságot és legalább a blogodban emlékezz meg egy fotó erejéig :D

Puszika

Neked is puszika :lol:
Vendég

sziasztok!

Lujzi,
nagyon erősnek kell lenned! Próbálj arra koncentrálni, hogy elindult egy folyamat, aminek a vége csak pozitív lehet! Látod, azt írod, hogy mindig is tudtad, hogy van valami gond... Remélem nagyon gyorsan helyre jön minden. Dokik mit mondtak? Ha kiveszik akkor helyreállnak a dolgok? Férjed szegény hogy viseli?
Kérlek most fel ne adjátok, túl lesztek rajta és helyrejönnek a dolgok.
Veletek vagyok és nagyon szorítok!

Betty
se küblit, se kürblit nem ismerek, se azt amit Puszi írt, vmi p... elfelejtettem. :oops:
Hú, már csak 6 nap!
Akartam Tőled kérdezni, hogy ez a tüszőrepi mennyi idő alatt ürül ki? És okozhat szerinted galibát a hőben? Mert nekem úgy megugrott, hogy húúúú. Kukk rá légyszi. Ekkorát még sohasem ugrott. :roll:
Isten éltessen!!!!

Puszi
persze hogy kíváncsiak vagyunk a tanfolyamra. Büszke vagyok rátok, de tényleg! Ezt nem sokan vállalják...
Akkor most várjuk Pirit? És a hétfőt?

Bri
mesélj milyen itthon lenni? Api eredménye fantasztikus! 6 kémcső? húha! Szurik helye fáj?

Csibuc, jó sütögetést!!!

Milyen, belepirulok a piros betűs részbe!

Pusszantok mindenkit!

chrissy81

Betty
Na mostmar a vonison zaklathatsz 8) :lol: Jo fozest fasirt mi...nyami nyami 8) Meg jo,hogy van itthon naptarom :lol:

Chrissy
Vizsga,hogy erzed...hogy sikerult? :roll: Bar eleg nagy nyugalommal irtal rola bizti rendben volt :wink: Fentebb irtam neked nem olvastad? :roll: Milyen itthon lenni hat a bunko magyar emberektol eltekintve jo...borzaszto mennyi bunko ember van itt...azaz itt ez normal de en nem vgyok ehez hozzaszokva :roll: 6kemcso igen 8) Szuri helye nana,hogy fajt az is ahogy beadta...en ma siman benyomtam mindet nem fajt nem lila :roll: Viszont jo magyar musorokat nezni 8) a kaja jooo 8) vezetek(imadok vezetni)kozben radiot hallgatok 8) kutyusom itt alszik velem miota hazajottem alig szall le az agyrol itt van mindig 8) :lol: szal amugy jooo :wink:

Lujzi
Mar most elorebb vgy mint tegnap voltatok es ez a lenyeg!!!!!

Milyen
Jah de azert ha lehet legalabb megnezetem egy speckossal,hogy megis o mit mond mekkora mg ilyenek.Jo tudni azert.Bar ha babas leszek akkor mar mind1 :wink:

Ugy orulnek ha most a maradekunknak is sikerulne... :roll: drukkok mennek! Kép

Bettiknek

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, ne hari, nem válaszoltam a fentiekre.
Igen, tüszőrepit benyomtam minden nehézség nélkül megoldottam. Igazából csak azért voltam elbizonytalanodva, mert nem tudtam, hogy mit csinál... De ártani nem árt. Könnyen beszúrtam, bár voltak gondjaim a szögekkel! :oops: nem tudtam mi a 90 fok. Na jó ez égő, tudom.
kedd délután nézett a doki, akkor volt ez a 21 mm-es tüsző, nagyon örült neki, én meg ugye sejtettem, mert most lett először pozi lh tesztem, szóval gondoltam, hogy vmi csak lesz. Akkor este benyomtam a szurit, azt mondta, hogy 36 óra múlva legkésőbb megreped. Az ma reggel volt. Tegnap este tettünk az ügyért. Ma este is kéne. :wink:

Látom kedden lesz uh. Addig jó nagy tüszőket növesszél nekem, ok? Ez parancs! Gondold el, hogy jó nagy, egészséges tüszőid nőnek. Tényleg gondolj rájuk sokat, ez fontos!

Magyar mentalitás: hát, ne is beszéljünk róla. A rosszindulat mindenkitől. Ha már vkinek car, akkor minimum nekem is ugyanolyan car legyen... Á, nehéz ezt a mindennapokban lepergetni magunkról, de sajnos nem szabad tudomást venni róla, mert nagyon megkeseríti az életet.

chrissy81

Ja a vizsgám szóbeli volt, összességében a januári írásbelimmel együtt kaptam egy négyest, szóval végül is nagyon is jó lett! :D

chrissy81

Briiii
köszi, köszi a köszöntés, nagyon ari ez a kis gif (most jóól el is loptam most :P )
Már sülnek a kis édesek :lol: :lol:

Chrissy
tüszőrepi teljes kiürülése 8-12 nap. (nekem mindig 10. nap körül kiürült teljesen)
A hővel a progiszint emelkedése van összefüggésben, a tüszőrepi hatása (hcg) nem igazán. A görbédből úgy tűnik (bár pontosan nem látom a hcg napját, írd be), hogy ez az erős emelkedés a pé.-től volt.
Nekem legalábbis ez a véleményem.
Nekem, ha megkaptam a repesztőt, sosem emelkedett meg, csak rá egy-két napra, mikor a tényleges tüszőrepedés is megtörtént :wink:

Milyen
neked is köszi :wink:
Az álmunknak most már teljesülnie kell :!: :wink:

betty615

Chrissy
Na ugyi vgy 8) a 90fokot ugy kellett volna nezni,hogy ugye a hasadhoz viszonyitva es a derekszog az a 90 azaz total egyenesen be a pociba....tenyleg pociba adtad?egyuttlenni hat igen 2naponta lett volna jo de a mindennapi sem art csak nem tud minden nap annyi katona termelodni :roll: viszont ha most osszejott az kislany lesz! :lol:

Betty
Nincs mit gondoltam,hogy tetszeni fog neked 8) Milyen fasirtot csinalsz?Finomat tudsz mert akkor talan elkerem a receptet :lol:

Mar negyed 4 en meg meg mindig itt ulok csabzottan az agyban :oops: dehat vegulis sziesztazom nem igaz meg tuszit novelek :lol: Jah es sikeresen bevgyok zarva a lakasba mert tegnap lentfelejtettem a kulcsomat a kocsiban es mondom ah majd lemegyek erte.Erre ocsem nemjott haza aludni tegnap...anyum reggel meg elment es bezarta nana,hogy a kulcsos reszt ami a kilincsnel van...van meg also felso zar is amit belulrol kilehet tekerni de nem itt a masikat zarjak :? igy most sajat maram rabja vgyok :roll: anyum meg 1ora es itthon van 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?