Mielott visszaolvasnek annyit mondanek csak roviden:
Betty
Orulok,hogy jovoheten ujabb eselyt kaptok ti it gondolom,hogy orultel neki...nekem mondanod se kell
Puszi
Na vegre a mi idonk is eljott....te is milyen sokat vartal erre a stimura
antagonista nekem bejott csak hat a tuszoim nem a legszebbek igy nem hasznalt nekem
de neked mashogy fog lejonni az egesz mert nincs magas fsh problemad.++++++++++++
Lujzi
Turmixgepnek latom orultel
mikre szoktad hasznalni?Latom kicsit jobb kedved van.Nekunk japoban mikor vittuk az anyagot azt mondtak 2ora alatt bekell erni...(10percre laktunk amugy de miert nem kerdezitek meg az intezmenyben ott tudjak a legjobban megmondani
Parom se akar ott alkotni mi is most is ugy vittunk
mondjuk az o eredmenyei jok igy engedelyezett neki de talan elsore a minnel pontosabb eredmenyek erdekeben lehet ott csinalnam
bar mi akkor is otthon csinaltuk...szinten japoban DE ha rossz lett volna az eredmeny akkor termeszetesen megismeteltuk volna ottani alkotassal.Sajnos a bacikat ugy jobban kilehet zarni na meg egybol par percre ra ott van es mar nezik is maaas de kivanok sok szerencset parodnak
a mennyiseget,hany mozgo meg ilyeneket egybol megmondjak azaz meg aznap kellett nekunk pl betelefonalni itt meg masnap...egyedul a tenyesztes az ami eltart x hetig mert azt ugy kell tenyeszteni...
Milyen
Na hat pont toled meg mindent olyat megkerdeztem amit akartam mar msn-en
de azert itt is mondom minnya szulsz wazze es en is ilyen pozitiv szeretnek lenni babas idoszakom alatt mint te meg Csibuc
Csibuc
Jaj de nagy mar a te babad is!!!!!En meg mindig azt mondom ngyon szepek az eredmenyeid sot a nagy eredmeny az a kis 6cm-es ami mindent bizonyit ugyes voltal osszehoztatok valahogy es ugyesen kezeled a kissebb nagyobb bonyodalmakat is!!!Ugyi vgy ngyon
Szurod meg magad?
Chrissy
Jaaaj ez a tuszorepi joooo dolog.Mivel szep kis tuszod volt doki meg akart bizonyosodni arrol,hogy tutira megreped a tobbi mar rajtatok mulik na meg a termeszeten
Beadtad?Hogy sikerult?Jo otlet volt ez nem closti!!!!!Ugyhogy ez ellen nem vgyunk foleg ha valakit meg uhuz is a dokija es van indok mit miert csinal
Anyci
Most @ont nincs a fejemben mit akartam irni neked de tudom mostanaban nem ngyon jarsz.Szeded meg a fogigatlot?
Tobbiek?
Tenyleg tiszta johir sor lett itt a napokban orom volt titeket olvasni
Nekem a noverke jol beadta a szurikat 3bol 2 belilult es fajt is...az egyiket nem levegotlenitette mert nem kell azt ugysincs benne alapon
a masikat meg 3tablettat 3ampulla helyett 2ampullaval oldott fel mert szerinte az is eleg es azt sem kell levegotleniteni
Nem tom mi van a noverkekkel most de tegnap sem kaptam valami szivelyes ellatast