Új privát üzeneted érkezett!

na persze!
akkor kettőt azonnal röpítek hozzád :lol:

babszika

óóóóh, egy újabb tetvarek :lol: :lol:

na jó, csak kölcsönbe vihetnéd őket :P

babszika

már több mint 5000 hsz.... talán kussolnom kéne :shock:

monyo!
nektek az országhívótok 38?

babszika

okes kolcsonbe johetnek a babak :lol:

nem tudom mennyi a hivoszamunk :roll: :oops: nekunk csak mobilunk van,anyuek bizti tudjak...de valahonan remlik ez a 38

ja es gart a tetuhoz :lol:
monyo83

kérdezd már meg légyszí!

teűért köszi! :wink:

amúgy csak 20-as tesztem van itthon, azért sem akarok túl korán tesztelni :wink:

babszika

okes megkerdezem :wink:

ez a tesztes dolog hogy jott ide? :lol: :lol:
monyo83

elfelejtettem amott leírni és itt éppen írtam.... :lol:

babszika

ja,faziskesesben vagy :lol: :lol:
monyo83

nem, csak lusta voltam kattolni amoda :P

babszika

kis lustasag :lol: na jo mergtem vegulis ez hatalmas erofeszites :P
monyo83

"szendvics" vagy
Kép

babszika

na mentem aludni :)

szep ejszakat mindenkinek,neked is babszi :wink: :lol:
monyo83

Kép

babszika

sziasztok

jo reggelt :wink:
monyo83

szia monyo :)
bettike83

hova lett a vonalzom? :? :shock:

Kép
monyo83

na most meg itt van :roll:

Kép
monyo83

viccelődik kicsit:)hogy aludtál?
bettike83

nem sokáig vagyok mert elviszi a párom a gépemet csináltatni,kis gáz van vele,remélem estére haza kerül:)
bettike83

bettike,kicsit forgolodtam igy nem vagyok olyan kipihent mint amilyen szoktam lenni.

Kép
monyo83

sziasztok....jó reggelt.....
látom tegnap jol elvoltatok..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita lattam te is jo sokaig fent voltal :wink:

Kép
monyo83

jaj..nem tudtam aludni pedig álmos voltam.....kiérti ezt........ :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hú akkor csak én voltam olyan punnyadt ugy látszik:)álmos voltam már:)
bettike83

nita szoval kukkoltal :wink: :lol: :lol:

Kép
monyo83

Meséltem a páromnak a dolgokat amikről beszélgettünk,hát nem lett túl boldog.azt akarja h menjünk elöször természetgyogyihóz,van erre felé egy nagyon jó.mondtam neki h elöször doki,vérvétel stb,aztán közben járhatunk oda is....
bettike83

Meséltem a páromnak a dolgokat amikről beszélgettünk,hát nem lett túl boldog.azt akarja h menjünk elöször természetgyogyihóz,van erre felé egy nagyon jó.mondtam neki h elöször doki,vérvétel stb,aztán közben járhatunk oda is....
bettike83

betti szerintem jol dontottel.eloszor doki es kivizsgalas.

Kép
monyo83

bettike ha a párod ettől megnyugszik tényleg menjetek oda is....bár a dokval többet el lehet érni...
monyo kukoltam ám..... :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem az idő miatt ne tudtál aludni(nita)én is olyan rős fejfájással ébredtem:S
bettike83

mostanába forgolodom este........délután alszom mert olyan álmosság tör rám...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Neked most megengedett a délutáni alvás:)Ha meg Máté is hagy akkor semmi próbléma:)
bettike83

lányok a blog olvasással,irással hogy álltok?én szoktam olvasni elég sokat,van pár aranyos szimpi anyuka és szeretem olvasni őket:)
bettike83

olyankor ő is alszik. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor ügyes:)hagyja az anyukáját pihizni:)
bettike83

na majd este folytatjuk.viszik a gépem
sziasztok
bettike83

szia betti... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SziasztoK!

Kép

babszika

nagyon jo ez az oldal:....http://www.naptarak.com
lehet kinyomtatni babanaplot.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betti,
biztos jó a term.gyógyász is, én mondjuk nem nagyom hiszek benne.
De először doki, meg kell azért róla győződni, hogy tényleg a PCO áll e a háttérben. Ő szerintem többet tud segteni.

Kép

Kép
ranita1979

merre vagytok csajok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok:)

Babszika: látom tegnap nagyon elemedben voltál:)

Tök jó csajok holnap már február van és lassan jön a tavasz is.)

Kép
csucsu05

jaj csucsu már annyira várom a joidőt...nem tudom mért....ennyire még soha nem vártam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Na ja. Jöhetne már a tavasz, a szomszéd néninél a hóvirágok kijöttek. azt mondta hamar lesz tavasz mert ilyen korán még nem jött kis sosem. :)

Kép
csucsu05

Szijjasztok lányok!!! :D Bevallom, nem olvastam el a topicot, jó sokat írtatok már :oops: , de most, hogy bekukkantottam és megláttam NITA a vonalzód!!! :D Nagyon boldog vagyok! *fülig érő vigyorral nézegettem egy jó darabig*

No és amiért jöttem, hogy bemutassam Emma babát :) Talán emlékeztek rá, hogy kislányt szerettünk volna, és ezek szerint azok a bizonyos praktikák bejöttek :) A doki szerint szép nagy baba, 31,4 cm, és már 54 deka tehát meghaladtuk a fél kilót is :) Korához képest kicsit nagy, de hát az apja sem piskóta.

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.31 18:08-kor.
Vendég

Sziasztok!

Láttam jól elvoltatok tegnap este! : :lol:

Anuk - Gratula Emma babához! Mosolyog a uh-képen ugye? Milyen praktikát alkalmaztatok?

Nita - hogy vagy?

Kép
pampalini

Sziasztok Lányok!Már rég voltamremélem mindemkivel minden ok!

Anuk: Jajjj nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok hozzűátok tenném fel a kérdést szerintetek miért van az hogy már 4 napon keresztül csak pozitív az lh tesztem a hőm sajna 1-2 tizedet elmelkedik :? remélem nincs bajom!
Fel is töltöm a képet az lh tesztről. Kép

Jucus

Kép
jucus1013

Jucus irtam neked egy hosszút de nem tudom miért kilépett a program pont mire a végére értem :evil: :evil: most nem jönn, hogy ujra kezdjem, na de szerintem abból a tesztekből nehéz megmondani az eredményt olvasd el a használati utasítást csak akkor pozitiva ha a teszt csik olyan erős vagy erősebb mint a kontrol csik és negativ ha nincs 2 csik vagy ha gyengébb a kontrolnál +! és még valami a tesztet elvégzése utáni 5 percen belül le kell olvasni és 7perc mulva nem olvasható. Pl én 15, nap teszteltem 5 perc múlva az eredmény negativ, másnap estére kiszedtem az 5 negativ tesztemet lássam legalább van-e változás rajtuk, mivel sok képet láttam több napi teszt összehasonlítása véget. Akkor láttam, hogy a 15. napi teszt erős azonnal ugráltam, hogy pozitiv és rohantam tesztelni 3 percen belül olyan erősen pozitiv lett, hogy csak na a kontrol csik sokkal gyengébb volt mint a teszt csik, majf 17. napon ismét gyengébb volt a tesztcsik tehát negativ pedig nagyon jól látható volt a teszt csik. Szóval szerinted helyesen olvastad és értelmezted a teszteket és akkor is 4 nap volt pozitiv? Ha igen akko még tesztelj egy napot és irány a doki

Kép
Kép
melisch

Jucus: ez tényleg furcsa.... nekem max 2 napig volt eddig pozitív. Ezek viszont kétség kívül pozitívak.
A tesztrendelős oldalon volt egy csajszi, akinek ugyanez volt a problémája, és azt hiszem kiderült, hogy valami cisztásodás volt a dologban.
Nem akartalak megijeszteni, bocs! Csak ugyanez volt a tünet nála is.
Ciklusod nem hosszabb a kelleténél?

Kép
lujzici

Jucus: még valami, ez lehet, hogy hülyeség, de ezek tutira LH tesztek? Csak mert nekem azok mindig zöldek, a terhességi meg kék.
Én ugyanabban a fiókban tartom őket, és a múltkor majdnem összekevertem. :)
Na, bocs, ha hülyét kérdeztem... csak megláttam a kék teszteket a képen és gondoltam rákérdezek.

Kép
lujzici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?