Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz, én alkalmazkodok a párom döntéséhez, de eröltetni nem fogok semmit. Doki szerint kevés az esély arra, hogy találnak valamit nála, mert mindkét heréje sok időt töltött a hasüregben. 8 évesen mütötték elsővel. Holnap majd minden kiderül.
A szavaidból kivéve lányt szeretnél inkább. Mit szólnál egylány-fiú párositáshoz :D :wink:

Nyuszifül gratula a kislányhoz :D Igazi lányként viselkedik Luca, mert már most szégyenlös :wink:

csibe
csibe32

Sziasztok!

Erika!

Már biztos túl vagy mindenen,remélem hazafelé vigyázol magadra.Aztán majd várjuk a híreket!!!

Ez a Luca név nekem is nagyon tettszik.
Én is nagyon apás voltam,de azért az érdekes,hogy a férfiak többsége inkább fiút akar.Legalábbis az én ismeretségi körömben mindenki.A párom is csak azért szeretne mégis lányt,hogy ne örökölhessen semmit ebből a részből.
Pedig tényleg a lányok sokkal apásabbak. :wink:

Csibe!

Szorítok nagyon.Nyílván nem egyedül hozod meg a döntést,ehhez tényleg mindketten kelletek.Mindjárt holnap,és minden kiderül.

Álmomban péntek volt és teszteltem egy hatalmas pozitívat.Olyan vastag volt a csík,hogy csak na.Aztán rájöttem,hogy ez még csak az első hét péntekje,és még azért pozitív,mert kapok HCG-t,és ezt érzékeli a teszt.
Vendég

Nyulasz, kívánom, hogy az álmod teljesüljön :wink: :D
csibe32

Sziasztok

Hát haza értünk!

A mágus örült, mert 4 petesejtem lett és a donor is ugyan az!!!!!!!!!!!!

Nyulasz
hasfájdogálás: a dolog velejárója
apjuk is velem volt
Ja és én is fogok kapni olyan szurit mint te, mert rákérdeztem, és azt mondta hogy majd kapok.

Nyuszifül
nagy nagy gratula hogy minden a legnagyobb rendben van - Lucához!!!!

Lara
árak: nekem a Gonal-f: most több mint 120.000-be került, de úgy hogy a felt még az áremelés előtt vettem.
A többit Nyulasz leírta!

Pihengetek, már amennyire lehet, mert már jó néhányszor ölbevettem Ákost, de mondtam neki hogy mára ennyi, majd holnap, holnap úgyis csak kettesben leszünk, és hát ügye sétálni is fogunk menni ha csak nincs orkán erejű szél, és nem szakad az eső.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!

Ez nagyon szuper!!!!!! A 4 petesejt is és hogy ugyanaz a donor!!!! :D :D :D Gondolom a férjed is örült. Tudod már, hogy hányat kérnél vissza?

A donor ügyet teljesen a Káli intézte a Krióval? Nem is tudtok róla semmit?

A sétálgatás jó, annyi mozgás kell, de azért Ákos emelgetését próbáld meg a minimálisra szorítani, különösen a beülti után! Drukkolok a petécskéknek, hogy sikeres legyen a randi!

Holnap várom a híreket!

A többieknek nagyon nagyon sok szerencsét a holnapi naphoz! Remélem mindenki jó híreket kap!

Sziasztok
nyusziful

nyusziful76

Erika,
ez fantasztikus!!! :D
Főleg hogy genetikailag is édestestvérek lesznek a gyerekek!!! :D
Nagyon nagyon örülök a 4 petikédnek, és remélem hogy nem viselt meg nagyon a leszívás!
Vendég

Sziasztok

Köszönöm a drukkokat és hogy velem - velünk örültök!

Nyuszifül
én ismét 3-at kérnék ismét vissza, de hát majd Krizsa dr. és a biológus megmondja hogy szerintük mennyi lenne az ideális, de Ákosnál ők is 3-at mondtak és én - mi is ennyit szerettünk volna, és hát ügye hány termékenyül meg.
donor: igen a Kaáli intézte ismét, úgyhogy semmit nem tudunk róla

a leszívás nem viselt meg, csak rövid volt az altatás, én aludtam volna még tovább egy jó nagyot, mert Ákos újjabban már köztünk is ficánkol, és most éjjel is már nem sok kellett hogy a földre kerüljek,
amúgy csak a hasam fáj, mint akinek meg akar jönni, mondták hogy ha nagyon fáj bevehetek bogyót, de nem veszekbe mert simán ki lehet bírni.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

Tök jó,neked is lett 4 petikéd!!!!!!

Én is akkor kezdtem igazából aggódni,amikor azt mondták,hogy egy tüszőben egy,vagy egysincs.Addig azt hittem,hogy egy tüszőben talán lehet több is. :oops:

De most szuper,mert neked is biztos nagyon jó minőségűek a petikéid,mivel csak ennyi lett,és biztos rendesen termékenyülgetnek a találkozáskor.

Neked is holnap kell telefonálnod?
Vendég

Nyuszifül gratulállok :D :D :D ++++++++++++++++++++

csibe
csibe32

Erika!

Utólagos engedelmeddel írtam pár sort a Kaálisra,hogy jól vagy,és majd jössz mesélni,mert már nagyon aggódtak.
Hogy van a pocid?
Vendég

Sziasztok!
Beteszek ide egy linket,mert most megtaláltam,és 2 hét múlva nem akarok az agyatokra menni,hogy mennyi HCG nek kell lennie ekkor vagy akkor.
http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=25
Vendég

Princess!

Thai -Chi megy még?
Vendég

Sziasztok

köszönöm a gratulációkat, és hogy velem örültök

Nyulasz
igen nekem is holnap kell telefonálni, és szerdán v. csütörtökön lesz a vissza ülti, attól függ hogy a biológus mit mond!
poci: + derék = olyan mint amikor meg akar jönni, de csak nagyon nagyon enyhén, úgyhogy ok minden, a gyereket nem fogom nagyon emelgetni mert akkor rosszab, bár lehet hogy holnap már jobb lesz, múszály neki mert holnap csak 2-en leszünk és a postára is menni kell! De amennyit csak lehet feküdni fogok!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika!

Akkor holnapra megy megint egy nagy adaggal+++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja,és lányok holnapra mindegyikőtöknek+++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
Igen, megy a tai-chi, csak mostanában kevés időm van gyakorolni. Az órákra mindig megyek, de itthon sem ártana átvenni a mozdulatokat.
Köszi a drukkokat holnapra, délután megyünk, már nagyon szeretnénk túl lenni rajta, a férjemnek itt is lesz sperma vizsgálat. Már nem is tudjuk, hogy hányadik.
Te jól vagy? Nagyon várom a március 3.-át, már megnéztem a naptárban, pont szombatra esik. Így reggel ideköltözöm a gép elé, és várni fogom a teszted eredményét.

Erika!
Gratulálok!!!!!! Holnap várjuk a híreket!
Mikor kell telefonálnod? Már délelőtt?

Nyuszifül!
Gratulálok!!!!!! Én kislányra tippeltem! Azért próbálj meg képet felrakni, nagyon kíváncsiak vagyunk. A családnak is elmondtátok a hírt? A Luca név nekem is tetszik.

Csibe!
Nagyon szorítok holnap és várjuk a híreket!

Áfonya!
Ha kapsz holnap UH képet, ugye felteszed?

Üdv: Princess
princess

Szia Princess!

Köszi,nagyon ari vagy.De lehet,hogy nem bírom ki szombatig,hanem pénteken tesztelek.Egyébként jól vagyok.

Kiváncsian várom a holnapi napot!

Pihi!
Merre jársz?Lassan akció újra?
Ez is Clostys hónap?
Hőmérőzéssel hogy állsz?Rakhatnál nekünk egy görbét!

ÁfonyA!
Bacik?
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Holnap csupa jó hírt szeretnék!!!! :wink: :lol:
Vendég

Szép jó reggelt minden topiclakónak!
Vendég

Indulok védőnőhöz, remélem büszke kiskönyv-tulajdonosként térek haza :D
Este meg persze hogy elmesélek minden tövirő-hegyire, ha lesz képem azt is teszek!
Nyulasz,
gyógyulgatok, gyógyulgatok, kicsi köhögés-kicsi orrfújás de már sokkal jobb!
Vendég

Áfonya!

Várunk,és drukkolok,hogy este az újdonsült nőgyogyid minden szempontból jó választás legyen!
És még gyógyulgassál.Sok gyümi,kell a pocaklakónak egy kis vitamin!

Erika!

Mikor telefonálsz??????????????????????????
Vendég

Sziasztok

telefon: csak 11 - 12 között kell majd, még sajna messze van!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
már nincs is messze :wink:
Nagyon szorítok!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Van kiskönyvem!!! :D :P :D
Vendég

Sziasztok!

Erika!
Gondolom te se várod meg a 12-őt.Még 20 perc,és csöröghetsz.Remélem te szerencsésebb leszel mint én,és nem kell fél óra,hogy elérd őket!
Nagyon szorítok!!!!!

Áfonya!
Ez szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!
Én is akarok!!!!
Vendég

Még 15 perc!
Vendég

5...4...3...2...1..................................

Tök jó,hogy így ráérek! :lol:
Várom a híreket!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Még mindig várom!
Vendég

Igen, én is Erika miatt csücsülök a gép elött, de sajna el kell szaladnom valahova. Fél óra alatt megfordulok, addigra nekem a telefonbeszélgetés teljes szövege itt legyen!!! :wink: :P
Vendég

Áfonya!
Egyetértek! :wink:
én meg sütöm a hurkát,megy a mosógép,és gyorsan hajat szeretnék mosni.De sietek vissza!
Vendég

Erika!

Ugye nincs semmi baj???????????????
Nagyon aggódom!Remélem csak a telefon szarakszik mint nálam a múltkor,vagy az internet,amiért még nem jelentkeztél!
Vendég

Sziasztok!

Erika, micsoda jó hírek!!!! :) Nagyon örülök Nektek!!!!Remélem most is jó híreket kapsz!

Nyuszifül, gratulálok! Most elárulom, hogy az egyik lánynevem nekem is a Luca. :oops: :oops: De ilyesmiről még apával nem beszéltünk, úgyhogy ez nem fix.

Nyulasz, aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Clostis hónap volt. Tegnap beszélgettem a kiskatonákkal eksön után. :lol: :lol:

áfonyaaa! Gratula a kiskönyvhöz! Én is akarok!!!!

Princess, sok drukk ma délutánra!!! Apának is! :lol: :lol:

Én most a 21. napon megyek vélvételre. Megnézzük mit csinált a closti. Aztán megyek a dokibácsinkhoz és megmondom neki, hogy mostmár szeretnénk inszemet. De lehet, hogy ő mondja, mert mondta, hogy az lesz a következő lépés, csak időpontot nem mondott.
Persze jó lenne előtte tesztelni egy pozitívat.
Szerintetek jobb ha kihagyunk egy napot két együttlét között?
A 12. napon lesz Pém szerintem.
pihi

Sziasztok!

Igyekeztem úgy alakítani a napomat, hogy mindenképpen gép közelben legyek, mert akkor csak eset értesülnék a hírekről, mivel ma tai-chi órám is lesz.

Erika!
Mi van már? Tudtál telefonálni?

Áfonya!
Örülök, hogy van kiskönyved.

Nyulasz!
A hurkát én is szeretem. Biztos neked is lesz hamarosan kiskönyved!
Ha már 2-án tesztelni szeretnél, akkor próbálj meg korán reggel, nekem 6.45-kor kell itthonról elindulnom, de hajnalban is szívesen felkelek, csak ne kelljen estig várom, hogy megtudjam az eredményt.

Puszi: Princess
princess

Princess!

Köszi,nagyon édi vagy!Úgy lesz.Szerintem már 5 kor fenn leszek.Vagy még elöbb.

Pihi!

Én már hallottam olyat is,hogy ki kell hagyni,meg olyat is,hogy pé-kor aznap is meg másnap is.
Én biztos nem hagynék ki. :wink:
Max elötte levő napot.
De ne rám hagyatkozz,mert még nincs kiskönyvem :lol:
Vendég

Sziasztok

na megjöttünk a sétából, és séta közben telcsiztem - sima ügy volt, a 4-ből 3 termkenyült meg mára, csütörtökön kapom vissza őket, úgyhogy holnap még telcsiznem kell az időpontért!

Áfonya
nagy nagy gratula a kiskönyvhöz!

Most megyünk ebédelni.
De később még jövök!

Sziasztok

erika

Köszönöm szépen a drukkokat
és ha jól számoltam a beülti 2-hetes fordulója pont nőnap lesz!
de én ha minden jól megy vérvételre fogok menni, Ákosnál sem teszteltem!

Kép

Kép
erika13

Jajj de jóóó!!!
Ez valami topik-karma, mindenkinek 4 petike, 3 babóca (aztán kettes ikrek :D )
Gratula Era a babáidhoz!!! :)
Vendég

Nyulasz!
Akkor én is 5-kor fogok kelni!

Pihi!
Mi ki szoktunk hagyni egy-egy napot két együttlét között, valahol azt olvastam, hogy hagyni kell termelődni. De még nem vagyok terhes, tehát nem mondom biztosra, hogy ez tényleg bevált.

Princess
princess

Erika!
Ez nagyon jó hír! Gratulálok!!!!!!!
princess

Sziasztok!

Egész nap valami szerverhibánk volt, remélem azért átmegy.

Erika! Ez nagynon jól hangzik!!!! Hajrá petécskék!!!

nyusziful76

Sziasztok!

Én is lógok egész nap a gépen,és pont akkor megy el az egész a sunyiba,amikor leginkább kéne.még az volt a szerencse,hogy el bírtam olvasni,hogy mit írt Erika.Aztán írtam a magamét,de elküldeni már nem bírtam.Valami 500-as szerverhibát írt ki.Csak a babanet nem működött.
No akkor újra:

Erika!
Ez tök szuper!!!!!!!!Gratula a randihoz!!!
Holnapra még bevárják a negyediket is? :wink:
Mondjuk elég sokat töprengtem,de aztán magamtól rájöttem,hogy nálatok nem ICSI van,úgyhogy még holnapra is simán befuthat a negyedik.
Gondolkoztál már,hogy mennyit kérsz vissza?Mert gondolom ha három marad a létszám,akkor mind,de ha esetleg 4 lesz???????

Áfonya!
A próféta beszéljen belőled! :wink:

Princess,Csibe,Áfonya!

Várjuk ám a beszámolókat!!!
Vendég

Princess!

Kérdeztem Harcimókust szóval ő nem lesz szombaton(márc.03),és mondta,hogy menjek be pénteken vérvételre.De azt még nem bírtam eldönteni,hogy csinálok-e tesztet elötte.Nagyon sok negatív tesztet láttam már,volt olyan ciklus,ami alatt több mint tizet(amikor 40 napos volt),és nagyon félek tőle,hogy nega lesz. :roll:
Nagyon ari vagy,de inkább pihend ki magad! :wink:
Vendég

Itt vagyok ám,és mindenféle jó híreket várok.
Kép
Vendég

Sziasztok

Nyulasz
tesztelsz majd? vagy inkább csak vérvétel!
én valszeg csak vérvétel, Ákosnál sem csináltam tesztet.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Nem tudom.Lehet,hogy csak vérvétel,de lehet,hogy nem bírom ki.
Vendég

Pihi!

Egy kis olvasni való,bár gondolom már nem egy ilyet és hasonlót olvastál. :wink:

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=94&cid=48503
Vendég

Én már nagyon izgatott vagyok.Egy órája nem néztem a gépet,azt hittem azóta már történt egy csomó minden. :?
Nem baj,várok.
Vendég

Sziasztok!

Csak pár sort tudok írni, mert indulnom kell tai-chi órára.
Kopa dr. nagyon kedves volt, először mintát kellett adni, egy óra múlva lett eredmény. Nem lett túl jó, de csak annyi van a papíron, hogy 1m alatti.
Az ICSI-t javasolta, meg lesz egy vérvétel (hormonok, igaz egyszer már megcsináltattuk, de valami hiányzik), és még egy mintaadás a Szabolcs utcában, ott valamilyen biokémiai módszerrel fogják megnézni. Azt mondta, ez már csak protokoll, ha nem akarjuk nem is kell megcsináltatni, mert az eredményen, hogy lombikkal lehet babánk, már úgysem fog változtatni, csak esetleg többet tudunk majd a probléma okáról. Így ezt még bevállalta a párom.
A fagyasztást és gyűjtögetést is megkérdeztük, de nálunk az sem jöhet szóba, kb. 4m jó mozgású kellene a fagyasztáshoz.

Most rohannom kell, de este még benézek.

Princess
princess

Rosszhír: NINCS HÍR
sajnálom lányok, a dokinak a mai rendelése elmaradt szülés miatt (ez egy cetlin állt az ajtón), felhívtam mobilján, holnap délelött a kórházban bérmentve megUHoz természetesen soron kívül! (Akkor lett ilyen baromi készséges mikor meghallotta honnan utaztam be hozzá potyára). Ez van, de köszönöm a drukkokat, a kíváncsiságot, holnap délelött jövök a hírrel!
Vendég

Sziasztok!

Princess!

Akkor most azért megint jobb lett az eredmény. :wink: Ennek azért örülök.
És akkor most következnek a te dolgaid!
Kívánom,hogy hamar túl legyél ezeken a dolgokon!Találj egy jó dokit aki vállal,meggyógyítja a méhed,beállítja a hormonaidat,és már indulhattok is utánunk.

Áfonya!

Sajnálom,de azért korrektnek tűnt,a doki.De legalább mostmár mondhatod,hogy jó neked ez a kórházi uh is.(ha spórolni akarsz)
Vendég

Sziasztoka!

Erika gratula a 3 megtermékenyült petikéhez, hátha lesz belölle 4 is :D , szoritok csütörtökre+++++++++++++++

Nyulasz lehet én sem birnám ki, hogy ne teszteljek, szerintem mindenkiben mocorogna ebben a helyzetben a kisördög, meg persze a kiváncsiság :wink: Na és kivános vagy már? :D

Princess hova akarsz lombikra járni?

Áfonyaa sajnálom, hogy nem sikerült az uh, de a kiskönyvhöz gratulálok :D

Következő történt velünk.
14.30-ra mentünk, profhoz, 17.30-kor sorra is kerültönk, de ez azért sikerült, mert meguntam a banánt és megkérdeztem a tárgyalóban ülöket, hogy ki hányra van előjegyezve, mindenki mondta, hogy hányra jött, na akkor én közöltem, hogy mi fél 3-ra volt időpontunk, következők mi leszünk 5 kor. Na harcos voltam. Csúszás azért volt, mert az asszisztensnő, soron kivül legalább 6 frissen érkezett férfiút( öregfiút) köldött elöttünk fel. A váróban lent ült olyan pár is akinek 1.30-ra volt időpontja, amikor mi már végeztünk 17.30-kot :oops: .
Spermatogram eredménye megint asoospermia lett. Április 2-ra kaptunk időpontot biopsiára. Két anyagot vesz ki, 1-et biopsiára, 2.-at fagyasztásra Krioba küldi lombikra. Azt mondta, hogy a herék tapintás alapján egészségesnek tünnek, nagyon bizakodó volt. Azt mondta SMART-ra, hogy oké mehet.
Következő kérdés merült fel bennem: nem kért hormon+kromoszóma vizsgálatot- nem kéne ezeket megcsinálni?
Nekem mit kell csinálnom, beszélnem kell a nődokival, hogy döntöttünk és oké mehet a smart lombik? Kérnem kell időpontot a beavatkozásra? Illetve várjuk meg a biopsia eredményét?
Maradjak a dokimnál vagy , ha van már időpontom a Kaáliba mennyek elvileg oda?
TUdom, hogy kezdek már fárasztó lenni, de egyre több kérdés merül fel bennem és csak jönnek a gondolatok, csak jönnek, jönnek..................................
:(
Jó éjszakát,
sziasztok
csibe
u.i: aggaszt az a smartal kapcsolatban, hogy a mostani dokim szerint nagyon kicsi a siker arány, és nagyon nagy a dns hiba lehetősége, erről mit gondoltok?
csibe32

Szia Csibe!

Ez hihetetlen,hogy ennyit kellett várni :shock:
Szerintem elsősorban azt kellene eldöntened,hogy melyik intézetben folytatjátok.Vagy már biztos a Kaáli?
A Shöpfiben aki csinálná,az a nőgyógyászod is egyben?
Mert jó lenne tudni mi lesz a kórházzal,hova mennek a dokik...
Meg igazából szerintem annyi a külömbség,hogy az inszemért kell fizetni a Kaáliban,a Shöpfiben pedig asszem nem.De ha lombik,akkor úgyanúgy TB-s.Én nagyon bízom a Kaáliban,de ezt a döntést neked kell meghoznod.

Ha a Prof. bizakodó volt,akkor az jó jel,mivel ők nem szoktak nagyon udvariaskodni.

Szerintem,ha a Kaáliban folytatjátok,akkor mivel már van időpontotok,menjetek el akkor,és a továbbiakat beszéljétek meg ott.Amíg vártok,addig legyen meg mindenféle vizsgálat,ami még kelleni fog a lombikhoz.Rákszűrés,3.napi hormon,HIV,Hepatitis mind a kettőtőknél.Meg még ha eszembe jut valami,akkor szólok.

A beszélgetés valószínüleg úgy fog zajlani,hogy :
1.,Vagy elkezdik nálad a stimut,és ha találnak valamit biopsziával akkor rögtön ICSI,vagy ha nincs semmi,akkor rögtön donor,mivel már megértek a tüszőid,és petesejtet azt nem fagyasztanak,ha nem mentek bele a donorba,akkor az egész stimu kárba vész,meg a petesejtek is.
2.,Elöször megnézik biopsziával,hogy van- e valami,ha igen,akkor fagyasztják,és kezdődik a te stimud,ha nem találnak semmit,akkor pedig van időtök átgondolni,hogy hogyan tovább.

Legalábbis nálunk így volt.

A Smartról nem nagyon tudok mit mondani,majd holnap kicsit utánaolvasok itt a neten.Most már elég fáradtnak érzem magam.

Jó éjt,holnap folyt.köv.
Vendég

Szióka!

Nyulasz köszi a segitséget. Nagyon tendálok a Kaáli felé.Sajnos úgy hallottam, sokára adnal időpontot lombikra :(

csibe
csibe32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?