Szia Csibe!
Ez hihetetlen,hogy ennyit kellett várni
Szerintem elsősorban azt kellene eldöntened,hogy melyik intézetben folytatjátok.Vagy már biztos a Kaáli?
A Shöpfiben aki csinálná,az a nőgyógyászod is egyben?
Mert jó lenne tudni mi lesz a kórházzal,hova mennek a dokik...
Meg igazából szerintem annyi a külömbség,hogy az inszemért kell fizetni a Kaáliban,a Shöpfiben pedig asszem nem.De ha lombik,akkor úgyanúgy TB-s.Én nagyon bízom a Kaáliban,de ezt a döntést neked kell meghoznod.
Ha a Prof. bizakodó volt,akkor az jó jel,mivel ők nem szoktak nagyon udvariaskodni.
Szerintem,ha a Kaáliban folytatjátok,akkor mivel már van időpontotok,menjetek el akkor,és a továbbiakat beszéljétek meg ott.Amíg vártok,addig legyen meg mindenféle vizsgálat,ami még kelleni fog a lombikhoz.Rákszűrés,3.napi hormon,HIV,Hepatitis mind a kettőtőknél.Meg még ha eszembe jut valami,akkor szólok.
A beszélgetés valószínüleg úgy fog zajlani,hogy :
1.,Vagy elkezdik nálad a stimut,és ha találnak valamit biopsziával akkor rögtön ICSI,vagy ha nincs semmi,akkor rögtön donor,mivel már megértek a tüszőid,és petesejtet azt nem fagyasztanak,ha nem mentek bele a donorba,akkor az egész stimu kárba vész,meg a petesejtek is.
2.,Elöször megnézik biopsziával,hogy van- e valami,ha igen,akkor fagyasztják,és kezdődik a te stimud,ha nem találnak semmit,akkor pedig van időtök átgondolni,hogy hogyan tovább.
Legalábbis nálunk így volt.
A Smartról nem nagyon tudok mit mondani,majd holnap kicsit utánaolvasok itt a neten.Most már elég fáradtnak érzem magam.
Jó éjt,holnap folyt.köv.