Új privát üzeneted érkezett!

Netti!!! KépKépKép

ÉN TUDDDDTTTTTAAAAAAAMMMM KépKépKép ÉÉÉREZTEMKépKépKép

ÕSZINTÉN GRATULÁLOK NEKED, VIGYÁZZ NAGYONNAGYON MAGATOKRA!!!

Lányok, akik velem együtt "eksön-tájm"-osok lesznek a hét végén, hajrááááááááááá!!!!! Látjátok, mindenkinek össze fog jönni, mi vagyunk soron!!!!!!! Olyan jó ez a sok példa, hogy aki ide jár, tényleg mindenkinek összejön! Nagyon bíztató ez a két-csík esõKép

CUPPPPPPPP mindenkinek/
Beja
Beja

Mariann!

En tegnap megittam de asszem nem fogom inni mert talan nem is igazan erre valo,viszont Egerben a gyogyfurdo allitolag a termekenysegre isteni!Gondolkozom egy egri hetvegen!KépKépKépKépKet het mulva hetvegen lesz nalunk aktualis ugyhogy akkorra fogom idoziteni az utazast.Ti mikor is lesztek `aktualisak`?

Bejjja!szijjja!

Hetvegen gondolok rad,szerencsesek vagytok ez a 4 nap pont idalis.Megadnad a dokid telefonszamat ahol be lehet jelentkezni!koszi!

pusszzz Kriszti
kriszti

Kriszti szijaKépKép

Köszi hogy gondolsz rámKép) Aranyos vagyKép

Írok e-mailt!!!

Beja
Beja

Szonja,
dehogynem gondoltam tesztre, de már annyi magányos csíkot láttam Kép! Ma délután 3-ra megyek dokihoz, majd elöbb öt kéredezem meg érdemes-e egyáltalán tesztelni.
Remélem délutánra már okosabb leszek, és hamarosan kiderül, hogy miért nem sikerült eddig!

Mariann,
veled mi újság? Remélem neked nem jött meg!

Kriszti,
Eger tényleg szuper hely, bár egy kicsit messze van (tölünk kb. 400 km), de ha mindenki másnak megfelel, akkor én is leküzdöm a távolságot!
Találkozhatnánk valahol a Balatonnál is. Vagy ott kéne találkoznunk, ahol a legtöbben laknak, vagy valahol, ami mindenkitöl kb. ugyanolyan messze van.

Én holnap már nem jövök, de azért mielött elmegyek még benézek!

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Bejja!

Bocs,megtalaltam azt az emiledet amiben kuldted a nevet cimet,osszevissza mentegettem mindent volt egy kis rumlim idebent.Ezzel mar ne faradj,de ezen kivul nagyon varom az emiledet.Mit szolnal Egerhez?KépKépKép

Kriszti
kriszti

Orsi!
Az jó ha ma mész dokihoz, ott minden kiderül! Szoritok neked!!!!!
Szonja
Szonja

Orsi!
Pontosan aznap jött meg -szombaton-,amikor neked.Azzal az eltéréssel,hogy nekem már csütörtökön leesett 37-rol 36,8-ra a hom,így innentol már csak a "mikor" volt a kérdés.Viszont nagyon furcsa volt,mert tényleg alig volt valami.De biztos,hogy ez a mensi,mert nagyon sok olyan sejtdarab volt,ami a levált nyálkahártya darabja lehetett.Persze,azért teszteltem:negatív.
Pedig majdnem biztos voltam benne:Closty,tüszoérést kiváltó injekció,Uh-n 3 petesejt...(Már azon gondolkodtam,mi lesz ha ikrekKép)
Ehhez képest:indul az új ciklus.Mostanában 25 napra jön meg,így mindjárt lehet újból próbálkoznunk.
A jövo héten megyek a dokihoz,mert hüvelyi Uh-t akar végezni,a furcsa vérzés miatt,ill.a Closty hatását nézi meg a petefészekre.

Sziasztok,Mariann
Mariann

Mariann!
A dokim szerint a Closty lényegesen lecsökkenti a vérzést! Nálam be is jött, mert azelott 6-7 napig véreztem 3 napig elég durván, a Closty hatására most már 2-3 napig vérzek, de nagyon keveset!
Azért a hüvelyi UH szerintem nagyon hasznos dolog!
Szonja
Szonja

Szonja!
Köszi,aggódtam egy kicsit a mennyiség miatt.Te mióta szeded a Clostyt?Egy hónapja szedtem,de a következo hónapot kihagyatja velem a doki,mert a petefészekre gyakorolt hatását akarja megnézni.Gondolom folyamatos UH-ellenorzéssel.Vagy mit tudom én.Szívesen szedtem volna még,így eloször bosszankodtam,mert úgy gondolom,így könnyebb teherbeesni.Aztán a meddoségrol szóló oldalon itt a netten olvastam arról,hogy ennek a gyógyszeres kezelésnek a mellékhatása lehet egyrészt az ikerterhesség,másrészt-ha túl érzékenyen reagál rá a petefészek-a petefészek túlstimulálása,ami a megnagyobbodásában mutatkozik meg.Na,mondom,jó.Akkor piheno a gyógyszernek.
A hüvelyi UH-t viszont rühellem.
Meg azt is,hogy még nem is vagyok terhes,máris ilyen tortúra van.A teerhesség utolsó napjaiban is ez volt a rossz:minden nap,felváltva NST,amnioszkópia...brrrr.
(Persze,szeretnék már ott tartaniKép)

Helló,Mariann
Mariann

Mariann!
Én 4 hónapja szedem, de csak 3 hónapja próbálkozhatunk. Én most kifejezetten örülnék egy hüvelyi UH-nak mert a dokim nem hajlandórá, hogy megnézzen úgy is...Honnan tudjam igy, hogy volt-e peteérés, tüszorepedés, mekkora volt a méhnyálkahártya, meg még ezer kérdés! Most nagyon haragszom az orvosomra!
Bocsánat a kirohanásért csak elkapott a hév!
Szonja
Szonja

Kriszti!

Eger jóKép

Egyébként én mindenhova szívesen elmennék, én pesti vagyok, de bárhova elvisz az autó!

cupp
Beja
Beja

Netti!!

Nagyon gratulalok, nagyon vigyazz magadra!!!!!
Es meg te akartal egy hetet varni! örület!

Sok sok puszi, Anna
Anna

Netti!
GRATULÁLOK! Én is érzetem, hogy összejött neked! Vigyázz magatokra, és sok örömet az elkövetkezendõ 8 hónapra!
Lara
Lara

Beja!

Telleg jo lenne vmit osszehozni mongyuk aprilisra!Kép:KépKép

Ha voltam a dokidnal beszamolok mindenrol kosz a segitseget!

puszi Kriszti
kriszti

Helló, csajok!
Most vagyok túl egy őrült 10 órás munkán...enyhén kivagyok! A 8. osztályosok felvételijét javítottam...háááát, volt egy-két poén! Na, mosolyogjatok: mi a rest szó ellentéte? Válaszok: restelen; únrest; tejbe - vajba Kép; írjál szólást vagy közmondást a szög szóval! Válaszok: Szög van a nadrágjában; Ne menj a szomszédba, mert szög áll a lábadba; Hozzászögezi a kérdést; Beleveri a fejébe a szöget...Kép Kép Kép Húúúú,szóval fárasztó volt!

Drága Netti, én is gratulálok, remélem, szeptemberig én is összehozok valamit (valakit)...Kép

Gyerekek! Nagyon tetszik a hempergés!!! Lehet, hogy Attilát egészen felizgatná ez a látvány!!! (Elképzeltem magam...KépKár, hogy az ágyunk nagyon kicsi, de úgy döntöttem, kipróbálom!!! Ezen ne múljon! Sőt, még üvöltök is hozzá!!! Kép
Na, mára ennyi elég volt belőlem, sziasztok: Viráganya
Viráganya

Sziasztok!

Netti gratulálok!!!! Vigyázz magatokra!

A málnalevélteáról érdeklődött valaki! Én minden könyvben utánaolvastam és arra jutottam, hogy a terhesség utolsó heteiben érdemes inni, mert segíti a szülést! Előtte nem egységes az irodalom, de mivel olvastam, hogy mivel ellazítja a méhizomzatot, így akár vetélést is okozhat! A termékewnységfokozó hatásról közvetlenül nem olvastam!
Én a terhességem végén ittam és nekem bevált!
Szóval én ennyit tudok róla remélem segítettem!

Sziasztok!

Erika
Erika7

Szia Szonja!
Megtaláltalak a másik topicról!
Pusszancs!
Névtelen

Sziasztok lányok!

Most nevetni fogtok, de én tegnap hemperegtemKépKép A párom már aludt, így hát egyedül vittem véghez a mutatványt. Mindenesetre vigyorogtam magamban jókat, igyekeztem nem nagy zajt csapni, nehogy felébredjen és akkor mit lát? Anyátok fetreng az ágyon oda-vissza...
Egyébként jelentem, a hõm ma reggelre felugrott, tegnapelõtt és tegnap reggel 36.2 volt, ma reggel pedig 36.7. Egy-két nappal elõbb ment fel, de nem gond, volt már ilyen. Vasárnap és tegnap voltak akciók, hát.... reménykedem nagyon...
Ezennel átállok a mensi-NEMvárók táborába, márc. 28-29-re NEMvárom.

Kedves kétcsíkos kismamák! Hogy vagytok? Remélem, nem vészesek a rosszullétek.

Kriszti!!!
Írj ha voltál dokinál!! Ne felejtsd el!

cupppp mindenkinek, Beja
Beja

Szia Névtelen!
Akkor most jól lebuktam?!
Szonja
Szonja

Beja te buja!

Nem semmi csaj vagy te de ha neked bevalik szerintem a fel topic hemperegni fog!Meg nem tudok menni a dokibacsihoz eszmeletlen sok munkam van ide is csak percekre tudok benezni,tokre hianyoztok!KépKép

Nagy puszik Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Mi ez a hempergös dolog?

Anna
Anna

Lányok!
Csatlakoznék Annához. Mi az a hempergés?
Beja! Ez mit jelent? Ilyenkor mit csinálsz?
"Most nevetni fogtok, de én tegnap hemperegtem A párom már aludt, így hát egyedül vittem véghez a
mutatványt. Mindenesetre vigyorogtam magamban jókat, igyekeztem nem nagy zajt csapni, nehogy
felébredjen és akkor mit lát?"
Lehet, hogy kicsit értetlen vagyok, de nem értem, hogy mit csinál, ha valaki hempereg :-)))))
Viráganya! Legalább jókedved van, mikor javitod a dolgozatokat :-))) Jókat lehet nevetni Kép
SZijasztok, Lara
Lara

Szia Beja!
Tetszik ez a hempergés, nekem a férjem már attól is röhögögörcsöt kapott, hogy a fenekem alatt párnával, égbe meredő lábakkal pihengettem Kép.
Kíváncsi vagyok, mi lett volna, ha a párod felébred!
Egyébként pedig szorítok mindenkinek, hogy ne jöjjön meg!!!
Üdv,
Eszter
eszter

Szia Anna!

Ez inkább csak vicc, Niki mondta valamelyik nap, hogy látott egy filmet az oroszlánokról (vagy tigrisekrõl? már nem tom), és abban volt, hogy a nõstény állat aktus után hempergõzik hogy mindenhova jusson spermium... Lehet benne valami, az állatok ösztönei csalhatatlanokKép Aztán itt viccelõdtünk a lányokkal hogy ki kéne próbálni, hátha segítKép Én marha meg tegnap este kipróbáltam poénbólKép Hála Istennek nem látta a párom, az kellett volna még csakKép De hátha bejönKép
cupp, Beja
Beja

Jó ég, lányok, mit képzelhettek most rólamKépKépKép Jaj mamámKép

Kedves Lara!
Amit az elõbb Annának írtam, akkor az Neked is szólKép

Remélem, nem értettetek totálisan félre, azért még nem buggyantam megKép
cupp, Beja
Beja

Beja!
Nyugi, senki sem néz hülyének. Nekem már tegnap is tetszett az oroszlános szori Kép.
Eszter
eszter

Beja!

Mer baj az ha kicsit buggyant az ember lyanya!?Szerintem itt mar mindenki ki van kattanva egy kicsit!KépKépKép

Kriszti
kriszti

Beja!

En fejen allni fogok!!!!

Sok sikert a hempergöknek es afejen alloknak! De az igaz, lehet, hogy tenyleg meg vagyunk buggyanva.

Anna
Anna

uuu, tiszta égõ :-(
Beja

mármint nem a fejenállás égõ, AnnaKép hanem az hogy bekattantam...
Legalább nem vagyok egydül ezekkel az akrobata mutatványokkalKépKép
Beja

Bejja!

Elottunk?Akik mar tobbet tudunk egymas intim dolgairol mint anyaink???En birom a lokott csajokat!

lehet,hogy hetvegen 1 napra megyunk Egerbe,senki nem kirandul arra fele veletlenul??KépKépKép

Kriszti
kriszti

KrisztiKép
KösziKépKép
Beja

Kép
Névtelen

Beja! Értemmár, azért nem voltam képben, mert valahogy átugorhattam az oroszlános hozzászólást. Az én hibám, de mostmár értem, mirõl volt itt szó :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Egyébként tök jó, teccik Kép
Lara
Lara

LaraKép

Kösz a megértéstKép
Hogy vagy egyébként?
cupp, Beja
Beja

Sziasztok Csajok!

Ma megint bejottem, nem tudom miert, mert nem nagyon tudok dolgozni. De hat nem ez a lenyeg. Olvastam a nagy hirt!

Netti,
Nagy nagy GRATULA!!! Kép Kép Kép Kivanom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!!!

Kiraly Kati,
Sajnalom, hogy Te is rosszul vagy. Te miert nem tudsz hazamenni ha nem erzed jol magad? A torokfajasra esetleg valami szopogatos cukorkaszerut lehet bevenni. En mindenfele gyogyszert kerulok.

Lara,
Orulok, hogy Nalad meg a rosszullet legkisebb jele sem mutatkozott es remelem, hogy ez igy marad a hatralevo idoben is. Ennek en zoldseget gyomolcsot, de nem mindig tudok. Jelenleg minusz 2 kilonal tartok. Van amikor csak azert eszem, mert nem akarom eheztetni a babat, de persze nem esik jol es nem is vagyok ehes. A paradicsomra es a pizzara nem birok meg ranezni sem. Egyszeruen hihetetlen. A legjobb ami tortent, hogy nem kivanom az edesseget. En nagy fagyi es cukorka bolond voltam, es most semmi ilyet nem tudok enni.

Beja,
Hemperges!! Kiraly!

Amugy holnap megyunk az elso UHra. (9het kozepen) Majd beszamolok a tortentekrol.

Legyetek jok es ey kalappal a hetvegen akciozoknak!!!!

Udv
PK
petrakovacs50

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, és viszont kívánom nektek is!!!
Higyjétek el, hogy ez a hónap nagyon sikeres lesz baba szempontból(valahol érzem), szóval nyugodtan próbáljatok mindent( hempergés stb.) az egyik úgyis bejön!!!
Sok puszi nektek!!!!
Üdv: Netti
Netti

PK!
Nagyon együttérzek veled Kép. Nem próbáltad a B6 vitamint, úgy hallottam, az jó hányinger ellen és a babának sem okoz semmi bajt? Én -lekopogom- egyelöre jól vagyok, bár néha kicsit émelygek, de hamar elmúlik. Persze ez még csak az 5. hét vége, lehet, hogy csak ezután jön a java!
Netti!
Remélem, te jól vagy. Szerintem mi kb. egy időben vagyunk. Mikorra számoltad a szülést?
Puszi mindenkinek!
Eszter
eszter

Sziasztok! Segitseg!!!!!

Kepzeljetek el, ma voltam megint a nögyogyasznal, es kiderült, hogy ma a 8!.ik napon mar 17mm a folikel, ami azt jelenti, hogy a következö 3 napban akciozni kellene, mert legkesöbb szombaton peteeres! Örület!! En következö szerdaig nem is szamoltam vele!! De a legnagyobb baj az, hogy holnap jön az anyos, es a melletünk levö szobaba alszik es a baratom mar megjegyezte, hogy vigyaznunk kell, mert az öreglany mindent hall!!!
Istenem, most mit csinaljak? Az elmult 8 honapban, talan 2 este volt, hogy nem volt akciozas, es akkor ennek pont most kell törtennie!
Meg buggyanok! Van valami ötletetek? Nagyon halas lennek minden tanacsert?
Szerintetek en hülye vagyok??? Ha igen, akkor, bocs!!

Anna
Anna

Szijasztok!
Anna! Nem vagy hülye egyáltalán, szerintem semmiképp ne hagyjátok ki a próbálkozást az anyós miatt. Nagyon nagyon csendben vagy esetleg ezerrel menjen a TV vagy a magnó..úgy táncsak nem fog semmit hallani!
Beja, PK50! Asszem egy kicsit elhamrakodtam a semmi bajom nekem leirást, mivel ma annyira sz*r a gyomrom, hogy ilyet még soha életemben nem tapasztaltam...ha a kajára gondolok, rosszul vagyok. Hányinger az nincs, csak a gyomrom rossz. Asse tudom, micsinálja, mindenesetre ezt senkinek nem kivánom.
Pk50! feltétlenül irj, hogy mi volt az UH-n!!!

Szijasztok, Lara
Lara

Anna!

Nehogymár anyóspajtás miatt szalaszd el azt a lehetõséget, ami a babát hozhatja!!! És nagyon bízom benne, hogy hozni is fogjaKép

A TV és rádió max.-ra tekerése nagyon jó ötlet, viszont ha mégsem, én még annyit tudnék ajánlani, hogy várjátok meg, míg elalszik. Az ügy érdekében mindent meg kell tenniKép

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok!
Kismamáknak rosszullétmentes pihenést!
Akciózóknak: mindent bele!
MensiNEMváróknak: szorítok!

cupp, Beja
Beja

Sziasztok!

Eszter,
Nem meg nem probaltam a B6ot, de holnap majd megkerdezem a dokit, hogy mit tanacsol! Majd megirom.

Lara,
Persze mindenkeppen beszamolok!!! Mar nagyon varjuk!

Anna,
Nalunk folyamatosan vendegek vannak, de hat az elet nem all le. Szerintem a csendes szexnek is megvan a maga varazsa es izgalma. Tuti menni fog!!!

Udv
PK
petrakovacs50

Lanyok!

Mindenkinek jo hetveget a kismamak vigyazzanak magukra a tobbiek HAJRA!!!!!KépKépKép

Pusssssszzzz Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Látom, ezzel a hempergős dologgal elindítottam a lavinát. Örülök, hogy tetszik mindenkinek. Lehet, hogy csak ez volt a baj, hogy ezt eddig nem tudtuk? Zebrák, hajrá!

Éljen a hétvége, akciozni sokat!!! Rajtatok lesz a szemem, meg persze Anna anyosán, nehogy már bezavarjon! Én is mult honapban anyos miatt nem akcioztam a fontos napon, és nagyon bánom!

Már most hiányoztok, legközelebb hétfön jövök, vigyázzatok magatokra!

Niki
Niki

Lanyok,
Köszi a biztatast es a jo tanacsokat! Anyosnak valamit bele fogok keverni a konjakjaba, vagy egyszerüen leütöm. (Par orara), leagalabb.

Hetfön mar mindent tudni fogok es vagy sirok, vagy nevetek.

Mindenkit puszilok,
Anna
Anna

Szia Netti!Gratulálok ! Sok boldogságot!KépKép Üdv. Szani
Szani

Szia Király Kati! Még nem probáltam a B6-ot,de majd megkérdezem a dokit,hogy mi a véleménye. Kati! Én a SOTE I-es Klinikán fogok szülni. Vigyázz magatokra! A torok fájásra valami szopogatóst vegyél. Üdv.Szani
Szani

Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, hogy leírjam -e nektek, mit mondott a dokim, nehogy valakit feleslegesen megijesszek, úgy döntöttem, hogy nem árt, ha tudjátok, hogy ilyen is van. A sok tortúra végén megmutattam a dokimnak a két db halvány pozitív tesztem, hogy most mi van? Félreértelmeztük, és ez nem is pozitívnak tekintendo? Azt mondta, hogy a tesztek valóban pozitív eredményt mutatnak, de tévesek.
Mónika
Mónika

Anna!

Maminak moziba kéne mennie nem??? Hogy van az, hogy az anyós SOHA nem tud jókor jönni?
HA nem akar mozizni, menjen cukrászdába. Ha ez sem jön be, marad a TV, rádió..HAJRÁ!!!!
Rita
ritasol

Csajok!

Ma van a nagy nap! 3 ora mulva megyunk UHra. Kamera bekeszitve, izgalom a tetofokon Kép

Majd jelentkezem

Udv
PK
petrakovacs50

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?