Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, elveszett bárányka jelentkezik!

Katica: nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de nézz előre! Ne hátra :oops:

MamiVagy: gratulálok a 3 kismanóhoz! Vigyázz magatokra! Szépek a képeken a kis gömbőckék :)

Petne: hajrá sítáborosok!

Bellanitta: szurkok ezerrel..

Rólam nem sok van, szombaton megyünk Sopronba, Pécs meg még mindig kérdőjeles.. Majd meglátjuk mi hogy alakul..
Elvagyok, megvagyok, jól vagyok..
Teszek-veszek idehaza, és nagyokat fotózok amikor jó az idő..

Szurkok Mindenkinek!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Csibe!
Azért még lehet reménykedni?Holnapra nagyon drukkolo,hátha mégis :wink:
Kis-csillag!
és 5 nap múlva hiszteró?Sopronban mit csinálnak?Vagy pihenni mentek?
Vendég

Sopronban osztálytalija lesz apucimnak, és igen, ha minden jól megy 5 nap múlva hiszteróó :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Bellanitta!
drukkok ezerrel! A hőstáblára felkerülsz, hogy ennyi ideig kibírod tesztelés nélkül. Mondjuk, kezdő korormban (az elsőnél) kibírtam 15 napig. Utána már a 7.től tesztelek... :lol:

Csibe!
Várom nagyon, hogy halványodjon.... 8) Rettentően drukolok!

Nyulasz!
Gyere a hírekkel és a vonalzóval! Jó lenne, ha már kezdhetnél...

Bella!
hol vagy? Merre jársz? Mikor lehet drukkolni Neked?

Kis-Csillag!
drukk a hisztohoz!

Petne!
Drukkok a fagyisokhoz!!! :wink:
dezsina

Dezsi :D :D :D
Vendég

Nyulasz!
Ezt várja a vezetőség :D :D :D
és indulnak a drukkok a tesztmágusnak! :D :lol: :lol: :lol:
dezsina

:D :D :D
Vendég

Nyulasz!
most jutott el a tudatomig, hogy micsoda gólya menetel a füves terepen :lol: Csak az nem látszik, hogy egy vagy két babát cipel :D Lehet, hogy hármat :roll: :?: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Volna egy kis segítségre szükségem.. :oops: :oops:
Használt már valaki LH tesztet jóstesztnek??????? :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Nyulasz, gyere, kíváncsi vagyok, mikor kezdtek.

Csibe, mi történt? Miből gondolod, hogy nem sikerült?

Kiscsillag, de jó, hogy jöttél! LH-ban sajnos nem tudok segíteni, még soha nem használtam se erre, se arra.

Bella, Te tényleg egy igazi hős vagy, mennek a drukkok holnapra. De gyorsan gyere ám a hírekkel!

Kép
petne

Nyulasz, most vettem észre! :lol: Az jó, már csak 7 nap! Milyen protokoll lesz?

Kép
petne

Kiscsillag!!!!!!
Csak neeeeem??????? :lol:
Olvastam a vetélősben Harivera történetét, addig szórakozott az LH-kal, míg csinált egy pozitív hcg-t :D
Mindjárt megnézem neked mikor..
dorcsi73

Megkerestem, spontán vetélés 121.oldalán vannak a tesztjei, de már korábban is nézte.
Ugye megírod nekünk???? :oops: :oops:

Csibe! Csak optimistán!!!! Nagyon szorítok érted is!

Nyulasz, Dezsi, Petne és a többiek! Köszi az együttérzést!!! 8)
(Küldöd Petne pirkónénjét??)
dorcsi73

Én egyébként fogalmam sincs mi van .. Tegnap mensis fájdalmaim voltak, de gyengén.. Meg amolyan izomremegős a hasamban.. Ja meg ma reggeltől a jó étvágy.. (Ugyanígy volt augusztusban is)
Ma reggeli LH-m majdnem csont pozitív.. Pé-m múlt héten csütörtök magasságában volt..
Egyébként absz nem gondoltunk babázásra, csak együtt voltunk..
Végülis nálunk baromi csoda lenne, ha lenne apának katonája.. :oops:

Szóval passzolok, ezért kértem a segítséget :roll: Hátha más okosabb nálam.. Lehet csak szórakozik a szervezetem, nem tudom.. Holnap is tesztelek reggeli elsőből LH-t, s ha erősebb mint a ma reggeli, akkor beiktatok hétfőre egy HCG-t.. :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dorcsi, én már tegnap is küldtem pirinénjét, de csak nem akar menni. :oops:

Kiscsillag, de jó lenne! Drukkolok! Majd gyere az eredménnyel!

Kép
petne

MEGVAN!!
Kis csillag alias Erika te vagy fenn msn-en sokat és a pécsről jöttem rá :shock: néztem mindig és nem jöttem rá h ki is erika?
ne haragudj :wink:

Nem akarok felkerülni a HÖS táblára!
Teszteltem
Két csíkos :lol: csak még halványka!
vasárnap ujabb teszt, de ez már haladás :D

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta, ez nagggggyon jó hír :D :D :D De jó :!: Halk gratula!

Kép
petne

Bellanitta!
úgy éreztem :!: :lol:
babaeső :D :D :D :D
Gratuálok :wink: drukkolok az erősödéshez :!:

Kis-Csillag!
:shock: én nem értem miről beszélsz...
dezsina

Dezsi, az LH tesz kimutatja a terhességet kicsit korábban, mint a terhesteszt. Kíváncsi vagyok, mit mutat majd. Ha +, az már fél siker. :wink:

Kép
petne

Sziasztok!

Csajok! Olyan jó, jó hírre jönni!

Mindenkinek drukkolok! Most még valaki rám is sózhatja pirijét, de májustól nem akarok 9 hónapig. :lol:

Kis-Csillag! Nagyon drukkolok! Ugye tudjuk, csodák vannak! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kérek mindenkit, én nem élem bele magam semmibe..
Pláne a tavalyi azoospermia lelet után :cry:
De majd kiderül :lol:
Csodák vannak, s hiszek is bennük..

Emlékszek.. Unokahúgomnak mondtam 2-3 hete, hogy mire megszül én teherbe esek :shock:
Ha ez most bejött, elmenek boszorkánynak.. :lol:
Ugyanis pár hét és szül.. Konkrétabban 34 hetes.. :lol:

Bellanitta: semmi probléma, bármikor bekopoghatsz :D
Drukkolok hogy csíkocska erősödjön!!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Bellanitta!
:D :D :D meglátod erősödni fog! :D :D :D Drukkolok nagyon :D
...de ha vasárnap lesz a következőteszt,akkor asszem mégiscsak felkerülhetsz a HŐS táblára :lol: :lol: :lol: (én másnapig is alig bírtam :oops: )
Csibe!
Neked is drukkolok,jöhetnél,hogy mi van :wink:
Erika!
Kívánom neked...de miért lh-zol holnap is,miért nem hcg?Vagy még korai?
Én nem tudom jó e erre az lh,maradok a hagyományosnál. :D
Hanna!
Nocsak-nocsak :D Rendbe tettek?Mert akkor májusban babásodunk :D :D :D
Petne!
Short lesz.Jó nagy adaggal.Lassan te is miész a sítáborosokért :D
Katica!
Jobban vagy?
Dezsi!
...ez a te gólyádra is vonatkozik... :lol:
Gina!
Kiscsaj hogy van?Mikor mehettek haza?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hááát, én nem is tudtam, hogy az LH teszt másra is jó :shock: :roll: :shock: Miket tud meg az ember lánya...

Kis-Csillag!
Én nagyon drukkolok! Ha ez bíztató jel, akkor hajrá csodák!!! :wink: :D

Nyulasz!
Most nem megyünk együtt neki :? Tudod :?: :!: Tehát ez esetben nem negázhatsz :!: :!: :!: Sőt folytatnod kell a babaesőt :!: É már most drukkolok! Végül is a nagy számok törványe alapján végre sikerülnie kell! :wink: Milyen lelekivilágod? Ugye pozitiv vagy nagyon?

Hanna!
kicsit bővebb is lehetnél :twisted: Tehát akkor kezdés mesi után? Jól értem :roll: :?: Akkor drukkolhatok?

Petne!
Drukkok a fagyibabákhoz! Hétfőn csak UH lesz? spontán ciklusban csinálják, vagy kapsz valamilyen gyógyszert?

Bellanitta!
:D Ha kibirod vasárnapig, megint megkapos a hősi titulust :lol: Micsoda erős idegrendszer :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Nagyon várlak!!!! Csakis nagyon jó híreket szeretnék hallani!

Katica!
hol vagy? nehogy eltűnj!!! :wink:
dezsina

Dezsi!
Nagyon pozitív vagyok,ezt a pár napot is alig bírom kivárni.Most úgy tervezem,az összes szurit magamnak adom.Először por-oldószerest akart felírni,de mondtam neki,hogy tollas injekciót akarok.Le akart róla beszélni,mert nekem nagyon sok kell,és így nagyon drága lesz a stimu,de mondtam neki,hogy nem érdekel.Én jobban bízom a drágább szuriban.Végül így is lett egy olyan szuriami por-oldószeres,de mindegy.Kapok gonalt,luverist meg closti bogyót.Úgy érzem jó nagy adag,talán most nem csak egy-két petesejtem lesz.
Neked ilyen a lelkivilágod?Te pozitív vagy?
Vendég

Bellanita!!!!

Juhéj juhéj és mégegyszer juhéééj :lol: :lol: hihetetlen ha kibírod vasárnapig :) én néha napi kettőt csináltam :oops: 8)

CSibe

nagyon szurkolok.....annyira szeretném, hogy sikerüljön!!!

Kiscs!

Nekem nem jött be az lh tezst inidg volt rajta két csík, a fene se érti miért, de tudok olyat akinek bejött...mindenesetre HCG tesztet előőőő++++

Dezsi!

jaj a spontánc cikluisok a legnehzebbejk, annyira szorítok neked is egy spontán babájééééé :lol:

Nyulasz!!

ezaz!!!!!!!hihetetlenül pozitivan és sok vííííííííííííííííííz

Hanna!!

éljen...május itt vannnnnnn!!!! :lol: :lol: :lol: mikor van kezdés?

Biztosan nem írtam mindenkinek sorry érte 8) én jól vagyok, állandó émelygés, de kibírhatóóó....ahhoz képest hogy hárman vannak, szerencsére nem háromszorosan kínoznak.
Vendég

Mami vagy!
Köszi én nem vettem csak kettőt :wink:
mert én se bírnám ki. :D

Csibe!
remélem te is jó hírrel jösz. :lol: :wink:

katica!
remélem már jobban vagy :!: :?:

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

önzőzök, aztán visszaolvasok :oops:

ma voltunk a dokinál, aki a hiszterot csinálja majd. kedvesnek tűnik, leszámítva, hogy közölte, hogy akkor egyúttal a lapart is megcsinálja, ha már altatnak. :cry: most nagyon be vagyok ijedve. :cry:

katica
katica30

Katica!

ne légy beijedve!!!!ez a legeslegjobb döntés ami történhet veled...biztosan leírtam már én kötelezővé tenném az első lombik előtt, holott pl. nálam nem befolyásolt semmit és nem lettem utána sponán terhes, mondhatni emiatt csúsztam egy évet, de nyilván nagy számú utódom a pocakomban kárpotol érte :lol: :wink:

a legjobb diagnosztika ne félj...az a három nap akórházban meg maga a mámor...én marha jól szórakoztam...irdatlan sokat aludtam, nagyokat pihentem, jókat röhögtünk a csajokkal a szobában....jóvolt na úúgy de úúúgy kipihentem magam :wink:

az altatás meg nabummm....fogalmad se lesz róla....ugyanis alszooool nyugiiiiii 8)

jaj meg kell kérdeznem lányok, ti mit gondoltok a redukcióról...kérlek bátran és őszintén írjátok le a véleményeteket, nagyon nehéz a döntés, minden szempontra kiváncsi vagyok .... a lelgeslegfontosabb természetesen a babák egészsége....
Vendég

Kiscsillag, ne éld bele magad, de azért mi izgulhatunk, ugye? :oops: :) Egy kicsit hiszek a boszorkányságban, úgyhogy még ez is a csíkot erősíti. Majd számolj be a hírekről.

Bellanitta, ha tényleg nem tesztelsz többet vasárnapig, akkor tényleg nem úszod meg a HŐS táblára való felkerülést.

Dezsi, azt mondta a doki, amikor a múltkori sikertelen után elbúcsúztunk, hogy spontán ciklusban kapom vissza őket, vagyis ha az endo nem újul ki, érik magától tüsző és elég vastag lesz a mnyh.

Nyulasz, innentől már izgi a dolog. Az a 6 nap csak elcammog valahogy, aztán jöhetnek a szurik és bogyók, és biztosan jó sok tüsző érik majd a választott gyogyik miatt. Izgulok.

Csibe, gyere a hírrel, remélem, minden rendben lesz.

Katica, ugye épülget a lelked?

Mami, jó hogy jöttél. A minap beleolvastam a másik topikba miattad, hátha van valami új kép vagy fejlemény, és látom, hogy ott éppen megy a durcizás :shock: :evil: :cry: . Hogy vagy - az émelygést leszámítva?

Kép
petne

Petne!

jól köszönöm szépen, semmit nem érzek gyakorlatilag a rengteg magne B6 nak köszönhetően 8) várom is a 21 ét meg nem is...addig halogathatom a döntést :?

hinnye mingyá jönnek a fagyibabák tejóég... 8) 8) párnázz ki jól nekik :lol:
Vendég

csibe: ????

bellanita: gratulálok :wink:

nyuszi: hajrá szurik!

kis *: drukk++++

petne: drukk a fagyibabákhoz++++

mami: köszi a gyors választ. nálunk sem javít a helyzeten, hisz a párom eredménye nem javul tőle. egy évet csúsztál emiatt? ma a doki azt mondta, hogy a műtét utáni hónapban már mehet majd tovább a lombikprogram. :roll: tudod, félek tőle, hisz csak a punkciókkor levő rövid altatásom volt eddig, műtétem még sose volt.

katica
katica30

Jól elbeszéltünk (vagyis elírtunk) egymás mellett.

Katica, szerintem se aggódj, tényleg jól kipihened majd magad a kórházban, az altatás meg tényleg nem számít. Beadják a nyugtatót, aztán onnantól úgysem tudsz semmiről, míg magadhoz nem térsz.

Mami, ahogy írtam, beleolvastam a másik topikba, és ott láttam, hogy ez elé a kérdés elé állítottak. Őszintén mondom, nem irigyellek, nem tudom, én mit tennék, borzasztó nehéz döntést kell meghoznotok. A férjemmel is beszéltünk erről, és talán arra jutottunk, hogy az orvosra hallgatnánk, illetve nem AZ orvosra, hanem megkérdeznénk több nőgyógyászt is. Milyen igazságtalan az élet?! Nagyon szeretnénk, és végül egy ilyen kérdésen kell gondolkodni :cry: :evil: :cry:

Kép
petne

katica

mi cska azért csusztunk miatta, mert megnyilt az egyik petevezetőm nagyjából és akkor elkezdtünk spontánkodni aztán inszemezni....

akkor inkább valóban a hiszteroszkopiának van értelme, h a férjeddel van gond...nomindegy legalább megnáznek mindent rend van e odabent és tisztaság fontos azért!!!!!

az altatástól én is féltem najóóóó nagyon

de semmi nem volt, erre meg esküszöm neked
Vendég

Lmami!
Az első lombiknál én is hármat kaptam vissza,és el is gondolkodtam azon,mit tennék,ha mind a három megmaradna.
Én arra jutottam,hogy jobb három,mint egysem.Az biztos iszonyat sok gond lehet a terhesség alatt,meg baromi sok nehézség utána,de szerintem a természet úgyis eldönti.Ha valamelyik embrió gyengébb,még így az elején felszívódhat.Ha mind a három erős,akkor maradnak.Bennem egy életre nyomot hagyna,amikor rájuk nézek,hogy most lehet,hogy ez a kislány nem lenne,vagy az a kisfiú nem lenne itt velem,ha őket szúrják meg.A monitoron meg láttszik,ahogy menekül a tű elől...ez annyira borzasztó lehet.
És a redukció is veszélyes.Lehet,hogy mind a három életét ockára tennéd.Persze nem ítélnék el senkit sem,bárhogy dönt.

Elég őszinte volt? :oops:
Vendég

Katica: nem kell félni, és nagyon okos döntés a kettőt együtt csinálni! Egy idő alatt meg van két nagyon fontos vizsgálat!

Bebebe :twisted: Nincs itthon hcg-m, mert "minek"..
Tegnap délután is csináltam LH-sat, na az csontnega..
Bezzeg a ma reggeli szinte ugyanolyan mint a tegnapi..
Majd hozok róla képet.. Szerintem majd csak hétfőn csinálok hcg-t ha egyáltalán csinálok.. Abszolút nem élem bele magam, leköti a figyelmem, hogy holnap megyünk Sopronba, ma vendégek jönnek, meg egyébként is - Isten tartsa meg jó szokásomat a nyári lombiknál se akarok idegeskedni :lol: :lol:

Mami: redukció.. Nehéz kérdés.. Tavaly nálunk is felmerült a dolog, hogy ha 3 babó tapad meg mi lesz, de aztán a témát hamar lezártuk annyival, hogy NEM. Csúnyát fogok fogalmazni, ezért mindenkitől elnézést!
A természet így is úgy is eldönti mi a jó! Ha mind 3 Babó Veletek kíván maradni, akkor engedjétek Nekik :D
Tudom, hogy nem lesz egyszerű, sőt baromi nehéz lesz!
Én drukkolok hogy minden rendben menjen, orvostól is megkérdezheted mi a véleménye, hiszen sok minden befolyásolhatja a dolgot (kor, testalkat, stb)

Kép
kis-csillag
Tököl

mami: a kaális dokim csak a hiszterot mondta, aztán ma mondta az új doki, hogy mindkettő legyen. mert nem akar fél év múlva újra látni, hogy akkor csinálja meg ezt is. így tudjuk le egybe. az altatástól főképpen azért félek, mert a szívemre gyógyszert eszek; és ez nem egy olyan sima altatás, mint a punkciókor.

katica
katica30

Sziasztok,

Legyekmami, lemaradtam valamiről? Miért merült fel a redukció kérdése?
(szerintem ebben nincs tökéletes döntés. Borzasztó lehet arról dönteni, hogy egyik babádat elvegyék, amikor annyira vártátok őket, és örültök nekik és dobog a pici szívük, de a másik oldalon meg ott van a te egészséged és a megmaradó kicsik életbenmaradási esélyük. Ha az a választás, hogy 2 egészségesen, vagy egy sem esetleg, akkor talán az első a jobb megoldás. De fájdalmas választás, szerintem.)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Katica!

Tudod hogy az altatóorvosok mennyire okos emberek??
Ha tudnád hány olyan nénikével bácsikával találkoztam, akik 90, 100 évesek és viszik a műtőbe combnyaktöréssel, ami majdnem 2 órás műtét!!
Nem kell félni! Tudni fogják, hogy NEKED mi a legjobb!
És ami a legfontosabb! Vigyázni fognak RÁD!!!! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica, ne aggódj, biztosan vigyázni fognak rád!

Kiscsillag, várjuk a képet! :wink:

Kép
petne

Katica, csak Kis*-t tudom megerősíteni. Az altatás, bár rutin, de személyre szabott is, figyelembe kell vegyék az állandó gyógyszereidet. erre lenne az anamnézis, vagy mi.
És tényleg jobb egyszerre letudni, nem olyan vészesen hosszú ez az altatás.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

lányok: köszi szépen. nem nyugodtam meg, de még van időm felkészülni rá lelkileg. jövőhéten kell mennem vmi betegbemutatásra, vagy vmi ilyesmi a neve, és akkor jegyeznek elő a műtétre és az altatós orvossal is találkozok, aki megmondja, hogy milyen vizsgálat kell előtte. valószínűleg májusban vagy júniusban lesz, még nem tudom pontosan. a doki mondta, hogy simán mehetek majd vissza júliusban a fagyibabákért. hát remélem...

katica
katica30

Petne: kiváncsiságotoknak ezennel eleget teszek..

Kép

MAJD meglátjuk, ahogy a vak is megmondta :)
Csak csütörtök elött ne támadjon meg piroska.. :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

lánykák pont ilyen válaszokat várok el, köszönöm szépen!!!!mondom rengeteg a szempont, a döntést úgyis mi fogjuk meghozni, termlszetesen orovosi segítséggel....konzultálunk több nőgyógyásszal, genetikussal és majd mneglátjuk. na sose gondoltam volna ezen kell majd gondolkodnom :? de hát ez elé állított az élet ezt is meg fogjuk oldani mint mindent.

kiscsillag

hmmm...nemrossz nemrossz....HCGT! :lol:

Katica!!

én is cask ezt tudom neked mondani annyra profik az altatóorvosok!!!én erősen statisztikus hajlam vagyok :lol: altatás előtt megnéztem hány korombéli nő halt meg az utobbó években altatásban :lol: hát egxyet se találtam és ez megnyugtatott... :lol: nyugi nem lesz semmi baj!!!
Vendég

Lmami!
én nem bírnám ki utána az érzést, hogy redukáltattam. Inkább végigfeküdném a 9 hónapot. a lelkiismeretem nem engedné, pedig az eszem ezt diktálná :wink:

Nyulasz!
most semmilyen vagyok! Néha rámtör, hogy nekem miért nincs...
Annak viszont rettentően örülök, hogy ilyen pozitiv vagy :!: :!: :!: Drukkok a tüszőcskéknek!

Katica!
Örülni kell, hogy a dokid, olyan rendi, hogy egyben megcsinálja!

Petne!
teázgatsz, hogy job legyen a nyálkahártyád?

Csibe??????
dezsina

Dezsi, igen, igen, teázgatok, ezen igazán nem múlhat.

Kiscsillag, ez szép és bíztató! +++

Kép
petne

Mamivagy
Nekem nem lenne szíven bármelyiket is bántani. Ahogy Dezsina is írta, nem hagyna utána a lelkiismeretem. Ha valamelyik babával valami bibi lenne, akkor az még az elején felszívódik, de ha erős mind a 3, akkor biztos nagyon szeretnének veled maradni.
Mi pont ez miatt nem mertünk utoljára 3-at vállani. Mert mi lesz, ha mind a 3 megmarad :roll: (persze nekünk már más a Mátéval). Vagyis én vállatam volna a 3 beültit, de a férjem döntött és elfogadtam. Nem mondtam, hogy lehet éppen az az egy kellett volna. Szóval 3 volt, amiből ez miatt kértünk 2, a 3. pedig..... :cry:
Nehéz döntés, ti döntötök....vagy döntsenek a babák :wink:

Valaki írta (Brumi vagy Csibe), hogy savtalanít. Nagyobb az esély a szervezet savtalanítása után?

Nyulasz
Látom mindjárt kezded a szurikat....csak ügyin és hajrá :lol:

Dezsina
Látom most jó passzban vagy :lol: :lol: :lol:

Katica
:cry: :cry: :cry: Meglátod majd a vizsgálatok segítenek :!: :wink:

Bellanitta
De jóóóóóóóóóó :!: :lol:

Kis*
Hogy mik vannak :shock: :roll: :lol:

Bocsi, hogy csak ritkán, de azért olvasok!
Vendég

Zsani!
:D
igen , most tűrhető passzban vagyok! Nem várom az augusztust, kicsit lustálkodom, már olyan tekintetben, hogy ugyan megvettem a teákat, de nem visz rá a hangulatom, hogy bármit is naponta iszogassak, vagy szedjek valamit. Tán a kövi hónapban!

Petne!
mindent bele :D :!:
dezsina

HALIHÓ! MÁR ITTHON! Most szopiztunk, ezerrel alszunk. Este jövök és írok sokat-sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Millió puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszönjük mindenki kedvességét!!!!!!!!!

Ez várt minket otthon, és ilyen édes az álmom egy nagy szopizás után!

Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Julika!
Óóóóóóóóóóóó,de csodaszép Jankababa! :D Micsoda lehengerlő mosoly :D :D :D
...a gólya sem semmi :lol: :lol: :lol:
Nagyon sok boldogságot Nektek!
Vendég

Zsani!
Köszönöm :D Te hogy állsz a ciklusoddal?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?