Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam, igen ez igy van.....

Kép
Kép
odri

Magdolnam
te ezt hogy számoltad ki? Én végigmentem a kalkulátoron havi 5000 fttal, de nekem csak 1,4 milla jött ki a végére.
vagy te jogosult vagy bármilyen + támogatásra? Mert itt csak 10% állami támogatás van, de max 6000, így nem éri meg havi tizesével fizetni. Azon felül pedig csak a piaci kamatokat adja a bank ami átlag 2-3 %.

Én azon gondolkoztam, hogy inkább otp-s lakáskasszát fizetnék neki, mert ott 30% az állami támogatás és 8 éves futamidőt választva már akármire felhasználható a pénz.

Kép
Kép
nati80

na felhívtam őket és ott at mondták hogy a mindenkori jegybanki alapkamatot számolják, ami 8,5%. De a csaj 1000-5000ftot magyarázott. Viszont meg máshol az szerepel hogy max havi 10.000Ft
magdolnam

Mágnes! A hivatalos idő szerint jan.24. Aztán meg úgyis akkor jön, amikor ő akar, kivéve, ha túlhordás lesz belőle. Azt nem hagyják a végtelenségig.

Nati, még mindíg nincs pocakfotó? :D

Most azt nem tudom, hogy nekem mitől van pocakom. Kismamásan gömbölyödik, de ez még egyáltalán nem a baba. Valószínüleg az a 2 kiló ami eddig rámjött.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Nekem már a 10. héten totál kismamis hasam volt. Ez szerintem egyénfüggő. Láttam egy 21 hetes kismamit, akinek egyáltalán nem volt hasa, de szó szerint vedd. lapos volt!!!

Kép
Kép
nati80

sziasztok

Erika!
nekem is láccódott már a 3.hónap végén a pocakom, és örültem neki, legalább vigyáznak rád az emberek:) Ezen ne aggódj!

Nati!
nagyon szépek a rucik, igazi kiscsajosak.

Szerintem sokkal több kiscsaj lesz a topikban, ugye jól számolom?

Odri! Akkor neked már nincs egy hónapod. Mikorra tudjátok a császárt beütemezni?

Magdolnam!
Hogy van a babód? remélem jól vagytok.

ma egy kicsit későn jöttem, sajna elég szarul ébredtem, úgy szédültem egészen 3 óráig, mintha muszáj lenne, tuti a vérnyomásom. Amúgy tegnap a tanácsadáson is csak 90/60 volt fél 1kor. Pedig még meleg sem volt, bár tegnap picit sem szédültem.
Ma egész nap..... Szörnyű. Más a magas vérnyomással küzd én meg...

na hagylak a bajaimmal titeket, jó volt az ágyban lenni, csak most vagyok már jobban.

Ja, és megvettem életem első kávéfőzőjét!
sosem kávéztam, max capussino. De ma volt itthon nescafe, 3at megittam, de nem sokat használt. Anyum mondta hogy nyugodtan igyak erős kávét reggel egyet. Persze, csak nem volt kávéfőzőm. Uram sem kávézik.
Na de holnap reggel alig várom, hogy lefőzzem életem első kávéját.

Kép
andyfekete

capussino=capuccino

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Magdolnám:
Ez sajnos így van. Holnap megnézem neked pontosan! De én is úgy emlékszem, hogy nem lehet a befizetés havonta több, mint 10.000,- Ft ehhez jön az állam támogatása, ami + 10.000,- Ft. Ez kamatozik jegybanki alapkamaton (ami jelenleg 8,5%) Ez mehet fel és le, tehát a végeredmény, az mindig változik. Összességében nem lesz valami hú de nagy az összeg a végére, mellesleg az is meg van határozva, hogy mire használhatja fel a gyerek, ha betöltötte a 18. életévét!

Kép
anda81

Andi, a pulzusodat nézd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert nekem is pont ezzel kezdődött. És sinus tachicardiám van mint kiderült. Ez azt jelenti, hogy a vérnyomi alacsony, de a pulzus magas. Ha jól emlékszem 90 vagy a felett beszélnek erről a betegségről. 1/4 betaloccal kezelhető. De ezt nézd.

Anda, köszi ezt a kis információt. Akkor várom, hogy holnap megírd a további részleteket. Tényleg megvan határozva az is, hogy mire használhatja fel a gyerek??????????? Mi köze lesz az államnak hozzá, ha én pluszban befizetek???
magdolnam

Ma reggel megittam a 2.cukros futamot,csak nyeltem aztán rá ittam jó sok erősen citromos vizet…mindjárt megyek laborba

Nati
A clostyt olyan esetekben is adják amikor kóroan sok a tejelválasztás így ésszerűnek tűnik,hogy kihat a tejelválasztásra…
De nem gondolom,hogy ez általános…terhesség alatt nem ajánlott szedni….de 4 hetesen már nem is szedted…akkor a babád mégcsak 2 hetse volt….a hormonok simán átvehetik rendesen az irányítást. Szóval egyáltalán ne írd még le a szopit… Az előtej pedig „nem látható”,nem folyik csak ha ügyesen nyomod a bimbóudvart akkor bukkan elő egy-egy csepp. (nekem ezt az egy cseppet anno Heninél a csecsemős varázsolta elő a megnyugtatásomra) Ha kis Fanni megsületik akkor a lényeg nem kell a szopin stresszelni,megpróbálod minél többször mellre tenni( ha igényli akkor óránként),először a csecsemős nővérek ugyis segtenek vagy még a szülőszobán a szülésznő. A babának be kell kapnia az egész bimbóudvart,és a nyelve a mell alsó részén kell legyen…Megpróbálod,meglátod,hogy megy…
Harisnya tuti nem kell rá a lakásban. Egy body és egy rugi elég. Érezni fogod azt is ha fázik és ha melege lesz azt is….csak a kis tarkóját kell nézned,,,izzad-e vagy hideg! A keze,orra nem mérvadó…
Rucik tényleg szép csajosak!!! :D

Magdi
Nagyon rendes kis Lizád van :D (Henim is ilyen alvós-evős baba volt…reményeim szerint Emma is ilyen lesz… :lol: )
Én is egyfolytában a pulzusom számolom ha sz@rul vagyok...

Erika
Gratula a babádhoz!!! :D
Elevit miatt tuti nem lesz nagyobb babád,ezen ne izgulj!
De az se baj ha ritkítottad kicsit a szedését hiszen most nyár van biztos amúgy is eszel sok gyümit,zöldséget…. Heni nekem téli baba,így vele végig vitaminoztam…3080 gr 39 hét!!! Nem volt óriás baba!!

Muffin :D :D
Nagyon-nagyon ügyes vagy mert a te eredményed,hogy Eliot most ilyen ügyes!!!
Büszke lehetsz mindketttökre!!! Remek anyukája leszel a nem átlagos édes kisfiadnak!!!
És gyere csak nyugodtan büszkélkedni bármikor…nagyon várunk!!!

Andy
Nekem Pierre Cardinom van,Heninél ezt használtam az első évben így ez teljesen jó állapotban megvan…Emmának így nem kellett vennünk.
Mivel a mi lakásunk is kicsi így anno a kinézett,kiválasztott babakocsit a férjem vette meg a szülés utáni napon..
Én örömteli bezsongást érzek ha arra gondolok már csak 50 egynéhánynap van hátra!!!! :lol:

Anda
Én is óriás drukkered vagyok,hogy mostmár mihamarabb jó hírrel gyere!! Annyira megérdemelnétek már mindannyian!!! (Viri,Jenny,Lilla)

Bejci
Nagyon sok nagypocakos anyukát láttam én is a parton..
Aranyos volt a férjed.. :D olyan jól esik az ilyen kis fgyelmesség. Én Petim mostanában napjában 100x mondja mennyire szeret…hááát fülig ér tőle egész nap a szám…. :D

Ditta
Hogy van Ati???

Hogy mit kell vinni a kórházba??Az teljességgel kórházfüggő..szóval érdeklődjétek meg előtte!! Nálunk pl kimondottan kérik ne vigyünk saját kisruhát..félnek elkeveredne később…csak hazahozos cucc kell a babának. Stb…
holka

jó reggelt!

holka!
igen engem is öröm ér el, ha belegondolok hogy már csak 50 nap, vagy még annyi sem! akkor leszek nyugodt ha kész lesz a babaszoba. már alig várom.

magdolnam!
köszia tancásot, már a pulzusom is 80-90 között van. de tesóm is így volt mindkát terhességénél. sokat kéne pihizni......
Érdekes, mert a család többi tagja meg(anyu, mama) magas vérnyomással küzd.
mindegy, ma már nem annyira szédültem reggel, meg is nyugodtam, és most nem süt a nap, szellőztetek ezerrel, maradjon csak ilyen pár napig ránk fér kismamákra, igaz?
esni ne essen, de legalább a jáccóra kimehettek! mi meg sétálni.

megfőztem a finom kávét..... persze jó sok tejjel, máris jobban vagyok.
majd még jövök, csak felteszem a milánóit, amíg nem süt a konyhába a nap.

ditta!
sokat gondolok rátok! írj, ha tudsz valamit

Kép
andyfekete

Holka, Andy :)
Nagyon arik vagytok, hogy érdeklődtök Atikám felől! Szerencsére túl van rajta, tegnap du. 1-kor vitték műtőbe, és előtte is nagyon hősiesen tűrt mindent, azt is, hogy tegnap egész nap feküdnie kellett, mert ment bele az infúzió, se inni, se enni nem lehetett....
De amikor jött a műtősfiú, és vitte be, na, akkor eltört nála a mécses... :( Meg majdnem nálam is, de nem akartam előtte sírni......
Egy órát volt a műtőben, utána még két órát aludt, és este már tudott pisilni is az "új" kukival! :)
Ott voltam nála tegnap, tegnap előtt is, reggeltől estig, ma viszont anyukám bevállalta a délelőttöt, mi majd akkor megyünk hozzá, ha a párom hazaért, du. 3-kor.

Andy!
Nálam is mindig inkább alacsonyabb a vérnyomi....azért ez jobb, mintha magas lenne! Bár én naponta iszok 2x kávét, de az is inkább capuccinós, nem méregerős....

Ditta

Kép

Kép
ditta76

ditta!

örülök, hogy minden oks. és hogy tudott pisilni, ez nagyon jó. És meddig kell bentmaradni a kórházban?

a kávét úgy csináltam, hogy nem méregerősre, és fele tejci-meg ugye édesítő:(
és ebéd utánra gondltam hogy iszom még a másik felét.
ma már jobb, sokkal.
hát a pulzusom az fent van......
de majd vigyázok

Kép
andyfekete

Betöltöttem a 12. hetet. :P Most akkor hány hetes is vagyok? Van aki szerint akkor már 13, ha betöltöttem Végül is tök mindegy.

Ami igaz az igaz, rengeteg gyümölcsöt eszem, szóval elevit miatt nem izgatom magam. Holnap úgyis megyek védőnőhöz, majd megérdeklődöm tőle.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Most töltötted be a 12 hete és most kezded a 13-at. vagyis holnap leszel a 13. hét első napján.
GRATULÁLOK!!!!

Ditta
Örülök, hogy fiad túl van a beavatkozáson. Mostmár biztosan jobb lesz neki.

Magdolnam?
Muffin?

Kép
Kép
nati80

Az elmúlt héten rászoktam,hogy 6kor kelek!! :shock: Csörgetem az órát.... egyszerűen annyira jól esik egy kis magány,magánidő!!! :D A kis családom fél9 előtt tuti nem ébred...
Mindjárt kész vagyok a Tiramisuval is :D

Erika
Gratula a betöltött 12 héthez,ez nekem is olyan választóvonal érzés volt....
Igen már kezded a 13.hetet. Bár a dokikat mindig az érdekli hányadik betöltött hétnél jársz...
Mikor Heni született 38+6 voltam....papíron ő 38 hetesen született.

Ditta
sokat gondoltam rátok! Az ember szíve szakad meg ha ilyen pici ember kerül kórházba!! Ügyes Ati,hogy ilyen kis hős volt!! (és te is,hogy nem sírtál!!)

Mindenkinek szép hétvégét(mi most nagyon családi hétvégéket akarunk tartani,hármasban programozva ..most,hogy ennyire megfittültem :lol: :lol:
holka

egész nap nem volt netem, azt gondotlam majd olvasok sokat vissza.

csajok hol vagytok?
mindenkinek szép hétvégét.

Kép
andyfekete

megkezdtük a 34.hetet..........

Kép
andyfekete

Jó reggelt!

Ma nagyon jó napom lesz! Tegnap hazahoztuk a babaruhákat is ma ki akarom válogatni méretre. Legalább tudni fogjuk mit kell venni Fanninak még. Majd teszek fel képeket!

Kép
Kép
nati80

Nincs valami nagy forgalom mostanában!

Magdolnam? Mi újság? Liza hogy van? és te?
Lizának most mekkora ruha kell? nem tudom, hogy 56-os méretből mennyit szerezzek be.

Kiválogattam a rucikat, kitakarítottam a lakást, főztem és most marhára unatkozom, mert nem tudok kimozdulni itthonról. Már annyira mennék strandolni!!!

Kép
Kép
nati80

sziasztok!
gondolom mindenki pihen ebben a kánikulában....
én is próbálok,.

Nati!
ügyi vagy már te is alig várod a kiscsajt, igaz?
mi is feltettük a gobleineimet a falra, lassan kezd gyerekszobaszerű lenni, de a függönyre még várok. remélem kolléganőm nem szeptember 1-én hozza ide megvarrva.:)

kisbabák hogy vagytok?

Kép
andyfekete

Most nagyon rossz hangulatban vagyok. Egész délelőtt sírtam, sírva nevettem, stb. Foggalmam sincs mi a baj, csak azt tudom, hogy sírhatnékom van. Menni szeretnék végre strandolni, de mindig közbejön valami. Most pl megint olyan csúnya sebes az arcom, hogy így tuti nem megyek emberek közé. De legalább végre kettesben töltünk egy egész délutánt párommal. Most ment el egy hatalmas családi pizzáért és kivesz dvd-t. talán a kajától jobb hangulatom lesz. Ez lehet terhességi depi is? Tudom, hogy van ilyen és amúgy is hajlamos vagyok depisedni, csak most kezelni nem tudom. Csak az vidít fel egy kicsit, hogy holnap hozzák a babakocsit amit szeretnénk, és végre ki tudjuk próbálni, hogy jó lesz e. Ha igen akkor meg is rendeljük.
Mennünk kell a héten pestre is, mert meg akarjuk nézni azokat a burkolatokat amiket kinéztünk katalógusból, és ha tetszik meg is kell vennünk/ rendelnünk, mert a gyárak augusztussal bezárnak 1-2 hónapra és akkor nem lesz lapunk.
Meg kell vennünk a konyhabútort és a gardrobszekrényt is az ikeában, valamint a hajópadlót is meg kellene rendelnünk végre. Na szóval lesz program a jövő hétre. Na és még itt van a cukorterhelés is. Bár a másik topikban olyan szörnyűségeket írtak a lányok, hogy előre félek tőle. valaki hasmenést kapott, valaki hányt és hasmenése volt, meg rosszul lettek. Persze így most tuti nem egyedül fogok menni. Párom megígérte, hogy elkísér és akkor több dolgot el is tudunk intézni aznap.

Tegnap annyira fájt a bal oldalam, hogy alig tudtam mozogni. Még a levegővétel is fájt. Mintha beszorult volna a levegő, de annál erősebb volt a fájdalom. lehet Fanni nyomott valami ideget? Szegénykém tegnap nagyon elbújt hátra, lehet nem vette jó néven a vízkőoldózást. Engem is baromira zavart a szaga, de meg kellett csinálnom, így is csak a zuhanykabin egyik felét pusoltam le. Gondoltam megvár a másik fele és majd a héten valamikor megcsinálom azt is.

na eldugulok! :lol:

Hol vagytok? Mindenki hűsöl valahol a strandon?

Kép
Kép
nati80

http://www.bertini.com.au/pages/X4_Koln.php

Ezt a kocsit néztük ki csak zöldben. Tökéletes lenne minden szempontból, csak egy kicsit nagy összecsukva. na de már ez sem érdekel, ha jól irányítható.

Kép
Kép
nati80

hello csajok. Bocsi hogy kicsit hanyagoltalak titeket, de annyi kavarás volt, meg mondtak mindig mindenfélét... A lényeg, hogy csütörtökön átkerültünk kerepestarcsára. Aztán holnaptól meg át akarták vinni az én kisbékámat a Margitba, de abba már nem mentem bele. Úgyhogy holnap hazahozzuk. :) A részleteket el tudjátok olvasni, ha rákerestek a hozzászólásaimra, mert a 2008 nyári kismamás topikba leírtam a dolgokat. Most csak egy fotót akartam nektek is feltenni. :)
Kép

KépKép
muffin

Sziasztok! :D
Annyira jó volt a hétvégénk…voltunk Tapolcán, a Tavas-barlangban. Csónakkal lehetett benn evezni,Heni annyira élvezte és nekünk is nagyon tetszett. Onnan már csak 10 km volt a Balcsi,Szigliget szóval volt egy kis pancsi is és vármászás… :D

Muffin
De jó,hogy láthatjuk Eliottot!! :D Szép,formás kisfiú!!! Nemsokára a kis hasadék is csak emlék lesz…
Szóval veletek lesz otthon? Szuper hír!!!
Ne félj a félrenyeléstől, eddig is ügyesen ivott a kicsifiad. És ügyes leszel te is!!

Nati :)
Jobban vagy már?
Klassz a kocsi,de csak összecsukva nagy? Nekünk is volt egy nagy terepkocsink és én azt eladtam mert a közértben nem tudtam a sorok között rendesen elférni vele…..
56-os méretből célszerű,kölcsönkérni vagy turizni néhány cuccot. Mert min.8 body-8 rugi kell…de ha nagy babád lesz és egyszer se adod rá akkor felesleges megvenni ezeket…

Magdolnam :)
Könnyebbek a napjaid,hogy anyud segít??
Viri :D
Milyen volt a nyaralás??
Márti :D
Hogy vagytok??

Én annyira megérzem a lehülést!! :( Tegnap óta null energia,ezerrel ver a szívem,legszívesebben csak pihiznék…de persze ez most esélytelen…. Annyira rendet kéne tennem….most,hogy esik az eső és Henim amúgy is szobafogságban van emiatt….
Ma délután jön egy barátnőm vidékről...sütni kéne valamit...de most nincs nagy hangulatom hozzá :roll:
holka

Muffin, nagyon édi a kicsi Eliot! Ne félj mindent jól fogsz csinálni...

Holka, én nagyon élvezem a lehűlést :lol: :lol:
Viszont tegnap, nagyon nyomi voltam a változástól... :wink:

Kép
Kép
odri

Lányok! Nem érdekel valakit egy pelenkázó lap???
Véletelen kettöt rendeltem és nem veszik vissza :roll:

Kép
Kép
odri

Odri
Én is nagyon szeretem ezt a friss,hűs levegőt. Nagyon jól esik.

Lányok
valami gyors süti,tojás nélkül? Mert az elfogyott.... és este anyósom ugyis hoz vidékről 30 darabot...így most nincs kedvem kimenni a boltba venni..meg esik is...
De ugye jön barinő és csinálni kéne valamit....
holka

odri
az egyik barátnőm mégcsak most akar venni.
Írd le milyen,mekkora,mennyiért rendelted stb...és megkérdezem érdekelné-e,oksa?
holka

Holka! Merev pelenkázó, hogy a kiságyon is lehessen használni.
50*80 cm és 4220 forint volt.
Teszek fel képet is majd.

Kép
Kép
odri

muffin:
Nagyon örülök nektek, és el vagyok ájulva, hogy micsoda formás kis fejecskéje van Eliotnak :)

Az én Zsebikém megmozdult, annyira jó érzés :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép pelenkázó

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Életjel! Még élek... :D nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt napokban, a hétvégét meg Sopronban töltöttük a párommal kettecskén! :D gyönyörű város! Jó volt a szállásunk. Ebédeltünk egy állítólag jónak mondott vendéglőben, de amit rendeltem annyira rossz volt (túl azon, hogy a salátám merő homok volt, a rizs nem volt megfőve, a húsnak semmi, de tényleg abszolúte semmi íze nem volt! Jah, és azt kifelejtettem a sorból, hogy minderre több, mint negyven percet vártunk...) Hazafelé vágányzár volt Kapuvár és Győr között, úgyhogy ezt a 60-70 km-t busszal kellett megtenni. Na mindegy a lényeg, hogy jól éreztük magunkat és kellenek a kalandok is, különben nem lenne miről mesélnem! :D

Muffin:
Nagyon szép baba Eliot! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Egész hétvégén nem voltam itthon. Szombaton babáztam egy 2 hónapos kislánnyal. Nagyon édes volt!

Vasárnap pedig voltunk a balcsin, nagyon jót lubickoltunk:))

Anda, hogy állsz a ciklusoddal? Lehet, hogy most összehoztatok valakit? :wink:

Muffin, nagyon formás baba Eliot! :D

Kép
Kép
cs_erika

sziasztok!

na végre....
már azt hittem kihal a topik:)

Holka, igazán bejöhettetek volna hozzám, Tapolca -Ajka csak 30 km!
gondolom élvezte Henike a csónakázást.
A szívem nekem is ezerrel ver, és mindig 90 felett van a pulzusom. de szerintem ez már csak így marad a terhesség végéig.

Muffin!
szép baba Eliot! még nem olvastam a másik topikban a dolgaitokat, de majd holnap. örülök hogy lassan veletek lehet!

Erika!
mi is voltunk vasárnap a balcsin, de majdnem elkapott a vihar, igaz én csak napoztam a felhők alatt. amúgy melyik részen jártatok?

Anda!

örülök, hogy sikerült pihennetek egy kicsit, azért még tessék majd nyaralni menni. látom a vonalzódon hogy utaztok majd, merre felé?

holnap reggel megyünk laborba, este meg ultrahangra. nagyon várom már. lehet többet már nem kell menni a magándokihoz ultrahangra, mert általában havonta kellett. és a 36.héten kell már menni nst-re.
majd holnap jelentkezem

Kép
andyfekete

Andy, mi Fűzfőn voltunk, és a vihar előtt jöttünk el 3/4 6-kor.
Én is árnyékoztam, de azért fürödtem is.

Ti merre voltatok?

Kép
Kép
cs_erika

Andy
nem tudtuk,hogy Tapolcára fogunk menni....elvileg Pápán voltunk 3 napot és egyik napra ezt találtuk ki programnak. :D
De legközelebb...oksa :D
Heni annyira nagyon élvezte a csónakázást,hogy mikor a végén kiszálltunk és rájött,hogy ennyi volt....akkor úgy elkezdett sírni,hogy ő menni akar még egy körre... :shock: :lol:
Én is mostanában gondoltam rá pár hét és NST-zünk :D :D ...olyan jó!!!

Anda
örülök,hogy kikapcsolódtatok :D

Ercsi
hogy érzed magad?

Odri
nagyon helyes ez a kis pelenázó. A baj,hogy a barátnőm kisfiút vár...ez pedig rózsaszín...

Vidéki barátnőt mára lemondtam(majd holnap vagy holnapután jön)...Heni fosizik és olyan kis nyafis...csak az a jó ha csimpizünk egymásba mint a kismajmok... :wink:
holka

wháááááááááááááááááááááááá írtam egy csomót és eltűnt :evil: :evil:
magdolnam

Holka, oksa semmi gond :lol:

Lányok ha valakit érdekelne a pelenkázó szóljon!!!!
Olcsóbban is odaadom, csak ne keljen kidobnom :roll: :roll:

Kép
Kép
odri

na szóval ...
Nati, ez nem depi csak dolgoznak benned a hormonok, ami teljesen természetes. Lesz ez még jobb se :wink: A cukorterheléstől meg nem kell félni. Ha arra gondolsz, hogy rosszul leszel, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy bekövetkezik, mintha nem gondoltál volna rá. Az a lényeg, hogy jóóóóóóól citromod be.

Muffin, de éééédi Eliot! Örülök neki, hogy a kórházban kis kedvenc lett :) Én is tuti hazahoznám a gyerekemet!!! Azok után amit én is átéltem..... No mindegy. Bízom benne, hogy minden jól fog alakulni, hisz ugye nem hittek abban, hogy "normális" cumiból fog enni és megmutattátok neki :D

Andi, rakj fel a szobáról néhány képet. Tök jó, hogy te tudsz goblenezni.

Anda, tök jó, hogy így ki tudtatok kapcsolódni. Mi is voltunk Sopronban és szép hely nagyon. Nekünk is a kajával volt némi problémánk, de nem ilyen jellegű mint nektek. Mi nem találtunk étkezdét.... aztán mikor meguntuk és sétáltunk haza, ráleltünk a panzió utcájában levő pizzériára....

Nálunk beindult a rokon-turizmus.... Van egy 7 éves kislány -mi egyáltalán nem is ismerjük, csak anyósomék és ők pedig Lizit fényképen mutogatták- akinek annyira megtetszett a kislányunk, hogy vett neki micimacis Zelefántot. Annyira jól néz ki!!! Ugye milyen aranyos kislány?

Hála égnek az ismerősök ellátnak rucikkal. Még jó! Volt Lizának egy csomó holmija, de erőteljesen kevéskének bizonyult.... Még szerencse, hogyhoztak.

Lizus még mindig nagyon jó kislány! Eszik, alszik és most már egyre többet pislog és nézelődik. Azt vettem észre hogy imádok rá költeni, annyira jóóó érzés. A férjem is imádja nagyon.

Azt hiszem az otthoni dolgaim is kezdenek alakulni.... Végre a Haraszti házat ránk iratja a mamám :D a baj csak annyi hogy nincs kapásból 800.000ftom :roll: -illeték- de legalább már ez tuti. Már csak apáméknak kéne átköltözni az új házba... remélem jövő nyárig sikerülni fog nekik.
magdolnam

Sziasztok!

Magdi: Küldtem privit! :wink:

Holka: Hencikének jobbulást... - itt is :wink: - !! Szerintem is jobb, hogy lemondtad a barátnőt, ha a kislány nyűgös..

Ercsi: Mi is Fűzfőn voltunk! :wink: :wink:
Lehet, hogy találkoztunk is? Bár én csak pénteken délelőtt voltam lennt a strandon. Van valami kötődésetek Fűzfőhöz? Nekem ott laknak a szüleim!

Mágnes: Gratula Zsebi mocorgásához! Én csak a 20. hét környékén kezdtem el érezni!

Muffin: Nagyon helyes Eliot!!! Örülök, hogy már Veletek lehet!!

Nati: Remélem már jobb passzban vagy! Nyugi, szerintem minden kismaminak van depisebb időszaka. Én múltkor azért sírtam el magam, mert rászóltam a vasárnapi ebédnél a tesóm kislányára, hogy üljön le a székre, nehogy leessen, apukám meg rámszólt, hogy hagyjam azt a kislányt. Ezen kezdtem el zokogni! :shock: SZóval szerintem is csak a hormonok!

ANdy: Remélem laboron minden O.K lesz, uh eredményekről majd írj!

Na itt is elpanaszkodom magam: Asszem kedden vagy szerdán éjjel alig kaptam levegőt, el se tudtam aludni, mert azon pánikoltam, hogy mi lesz, ha befulladok (régebben volt rá példa, mert pollen allergiám van és néha éjszaka sajna az ügyeleten kötöttünk ki Kalcium injekcióért) Nem tudom mitől volt... de elég szar érzés.
Aztán szombat délután megfájdult a derekam, ami azóta is fáj, és csak hogy totál szarul legyek, tegnapelőtt társult hozzá egy egész napos hányinger is. Aztán estére belázasodtam, de sikerült lenyomni hideg vizes borogatással. Éjfélre lement a lázam, de tegnap reggel sajnos nem maradt bennem a reggeli, 10 percen keresztül hánytam, azt hittem sosem lesz vége... Jobbnak láttam, ha bemegyek a kórházba a dokimhoz és megnézetem, hogy a babával minden rendben van-e. Hál 'Istennek ő jól van, engem átirányított a dokim a háziorvoshoz. B6 vitamin, algopyrin, 6 óránként lázmérés... fekvés, kortyonként ivás, hogy legalább a folyadék bennt maradjon.. Ma már O.K-s a helyzet, már csak hasmenésem van, de ezt jól viselem. Csak az elején a frász jött rám, hogy nehogy Biusnak valami baja legyen, mert azt nem bírnám ki...
Vendég

szegény! És nem mondták, hogy mi a diagnózis??? Lehet csak rosszat ettél.

KIVAGYOK EZEKTŐL A KEZESLÁBAS RUGIKTÓL!!!!!! Szerencsétlen gyerek összevissza áll benne. a lába a pocijánál a keze félúton elveszve, stb.
A kis huncutkám jófej... evés közben kiröhög... eszik, aztán kitolja a száljából a cumit és röhög. Ha kihúzom akkor meg ajjjjajaj van :shock: De hála égnek nála az éhség az úr, mert ha már nagyon éhes akkor úgymeghúzza a cuclisüvegét....

Nina tökre kikészült, szegénykém. AMióta itthon van a baba azóta nem nagyon hajlandó megszólalni. Csak heverészik egész álló nap és bámulja Lizust. Szerintem féltékeny :D
magdolnam

Magdi: Ment privi.
Nem tudsz feltenni képet Lizusról? Mondjuk egy ilyen huncut, evés közben röhögőset? :wink:
Diagnózist nem mondtak, csak azt, hogy biztos benyeltem valamit... de már nem izgat. A kiscsaj rendben, nekem meg csak ez számít!
Vendég

Kép
magdolnam

majd nézek olyan képet, de ha jól emlékszem akkor soha még nem sikerült elkapni olyan képet ahol vigyorog. Annyira gyorsan váltgatja a mimikáját...

Megnéztem a blogot :) tök jóóóó
magdolnam

Kép
magdolnam

Megzabálom!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :oops:
magdolnam

Jaj de kis picurka! :D Nagyon édes!

Bejci, a nagynénémékkel voltunk, és ők mindíg Fűzfőre mennek hétvégénként. Szóval csak ennyi a kötődés. Én igazából mentem volna a déli partra valahova, mert amíg kijutunk fűzfőről az egy óra volt. :?

Csajok, hajnalra elért a hólyaghurut. Iszonyatos volt. Már amikor hajnalban kiértem a wc-re éreztem, hogy mintha baj lenne, de nem akartam elhinni. Még jó, hogy a dokim, amikor voltam nála vizsgálaton írt fel nekem receptet, hogy legyen itthon gyógyszerem, ha elkapna. Mivel elég gyakori nálam. :? Ezt fél 6 körül be is vettem, és utána haldokoltam a nappaliban. Borzalmas volt. Kb mostanra kezdem magam jól érezni. Nem is tudtam menni dolgozni, mert eleinte negyed óránlént jártam wc-re. :shock: A hólyagom, mintha egy görcs lenne csak. Vettem be Algopirint is, és ittam magnéziumot. A párocskám kérdezte reggel, hogy nem lehet-e, hogy a mi kisbékánk nyomja ennyire. De ennyire nem nyomhatta. Főleg, ha mostanra jobban vagyok.És évi 2-3* ez nálam menetrendszerű. Olvastam a neten, hogy terhesség alatt sűrűbben jelentkezik. :? Remélem ezt megússzátok.

Most elgondolkoztam, hogy inkább hánytam volna idáig, mint ez. :shock:

Kép
Kép
cs_erika

Bejci, nekem is van allergiám. Por, poratka, és parlagfű. És van olyan néha, hogy éjjel arra ébredek fel, hogy fuldoklom. Egyszer ki kellet jönnöm a hálóból, nehogy a párocskám felébredjen, mert olyan durva volt. De hál' istennek ügyeletre e miatt nem kellett még menni.

Magdolnám, csak óvatosan kérdezem, ha nem akarsz ne válszolj, nem szoptatod Lizát?

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?