Ma reggel megittam a 2.cukros futamot,csak nyeltem aztán rá ittam jó sok erősen citromos vizet…mindjárt megyek laborba
Nati
A clostyt olyan esetekben is adják amikor kóroan sok a tejelválasztás így ésszerűnek tűnik,hogy kihat a tejelválasztásra…
De nem gondolom,hogy ez általános…terhesség alatt nem ajánlott szedni….de 4 hetesen már nem is szedted…akkor a babád mégcsak 2 hetse volt….a hormonok simán átvehetik rendesen az irányítást. Szóval egyáltalán ne írd még le a szopit… Az előtej pedig „nem látható”,nem folyik csak ha ügyesen nyomod a bimbóudvart akkor bukkan elő egy-egy csepp. (nekem ezt az egy cseppet anno Heninél a csecsemős varázsolta elő a megnyugtatásomra) Ha kis Fanni megsületik akkor a lényeg nem kell a szopin stresszelni,megpróbálod minél többször mellre tenni( ha igényli akkor óránként),először a csecsemős nővérek ugyis segtenek vagy még a szülőszobán a szülésznő. A babának be kell kapnia az egész bimbóudvart,és a nyelve a mell alsó részén kell legyen…Megpróbálod,meglátod,hogy megy…
Harisnya tuti nem kell rá a lakásban. Egy body és egy rugi elég. Érezni fogod azt is ha fázik és ha melege lesz azt is….csak a kis tarkóját kell nézned,,,izzad-e vagy hideg! A keze,orra nem mérvadó…
Rucik tényleg szép csajosak!!!
Magdi
Nagyon rendes kis Lizád van
(Henim is ilyen alvós-evős baba volt…reményeim szerint Emma is ilyen lesz…
)
Én is egyfolytában a pulzusom számolom ha sz@rul vagyok...
Erika
Gratula a babádhoz!!!
Elevit miatt tuti nem lesz nagyobb babád,ezen ne izgulj!
De az se baj ha ritkítottad kicsit a szedését hiszen most nyár van biztos amúgy is eszel sok gyümit,zöldséget…. Heni nekem téli baba,így vele végig vitaminoztam…3080 gr 39 hét!!! Nem volt óriás baba!!
Muffin
Nagyon-nagyon ügyes vagy mert a te eredményed,hogy Eliot most ilyen ügyes!!!
Büszke lehetsz mindketttökre!!! Remek anyukája leszel a nem átlagos édes kisfiadnak!!!
És gyere csak nyugodtan büszkélkedni bármikor…nagyon várunk!!!
Andy
Nekem Pierre Cardinom van,Heninél ezt használtam az első évben így ez teljesen jó állapotban megvan…Emmának így nem kellett vennünk.
Mivel a mi lakásunk is kicsi így anno a kinézett,kiválasztott babakocsit a férjem vette meg a szülés utáni napon..
Én örömteli bezsongást érzek ha arra gondolok már csak 50 egynéhánynap van hátra!!!!
Anda
Én is óriás drukkered vagyok,hogy mostmár mihamarabb jó hírrel gyere!! Annyira megérdemelnétek már mindannyian!!! (Viri,Jenny,Lilla)
Bejci
Nagyon sok nagypocakos anyukát láttam én is a parton..
Aranyos volt a férjed..
olyan jól esik az ilyen kis fgyelmesség. Én Petim mostanában napjában 100x mondja mennyire szeret…hááát fülig ér tőle egész nap a szám….
Ditta
Hogy van Ati???
Hogy mit kell vinni a kórházba??Az teljességgel kórházfüggő..szóval érdeklődjétek meg előtte!! Nálunk pl kimondottan kérik ne vigyünk saját kisruhát..félnek elkeveredne később…csak hazahozos cucc kell a babának. Stb…