Sziasztok!
Csibe, az antibiotikum és a gombaölő hüvelykúpot most nem kaptad előtte? Progi szurit az elsőnél is kaptál, vagy ez ráerősítés a fagyik miatt? A méhpempőt beültetésig lehet szedni?
Ami a fejen állást illeti, igazatok van. Végülis ha maradni akarnak, úgyis maradnak. Csak hát az ember lánya izgulós, és mindent a legjobban akar csinálni, és csak megfordulnak ilyen gondolatok a fejében.
Bella és Csibe, mennek a drukkok, már csak 4 nap
+++++++++++ Teszteltek, vagy csak vérvételre mentek?
Katica, olyan rossz hallani, hogy elkeseredtél
Tudom, könnyű ezt mondani, de bízz abban, hogy legközelebb sikerül.
Dorcsi, én is jártam hasonló cipőben a múltkori beültetésnél. Én nem szeretnélek kecsegtetni, úgyhogy őszintén megírom, hogy volt. A 14. napon a hcg-m 2,8 volt. Ez eléggé valószínűsítette, hogy biokémiai terhesség, de a dokim még bízott, folytattam az utrot, és 5 nap múlva visszamentem, 10,5-re emelkedett, ami viszont normális duplázódást jelentett. Na, itt volt az a pont, hogy nagyon megijedtem, hogy méhen kívüli lesz, de újabb néhány nap után spontán elkezdtem vérezni, és lezárult végre a dolog. Általában azt mondják, hogy 100 alatt nem is terhesség. De a csodákban mindig is hinni kell!
Gyöngyike, üdv köztünk! Én ugyanúgy tudom, mint Dezsi, csak még annyi kiegészítésként, hogy azért van erre szükség, hogy ne legyenek nagyon eltérőek a tüszők. Mert vannak olyanok, amik már az előző ciklusban elkezdenek nőni, és azok lehagyják a stimus ciklusban érőket. Szóval a decával ezt szeretnék elkerülni.
Mamivagy, jól értettem a múltkor, hogy egyik napról a másikra elintézted a munkahelyeden, hogy most néhány évig nem mész? Ez igen! Én el sem tudom ezt képzelni, de jó érzés lehet.
Rólam:
Csibe, Dezsi, olyan jól drukkoltatok, hogy mégis megjött ma
Pedig már készültem rá, hogy átírom a vonalzómat... de így mégsem kell