Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dorcsikám!
igazán nagyon nagyon sajnálom! Tudom mit élsz át, sajnos én is átéltem tavaly. Beindult és elment, majd hirtelen spontán terhes lettem és műszeresen kellett befejezni... :(
Kitartás! a következőnek sikerülnie kell!!! Mit mond a doki ezekere az eseményekre :roll: :?: Miért történik ez Veled?

Gyöngyike!
Üdv közöttünk!
a Decapeptyl leállítja az agyalapi mirigy műlödését ( :roll: ha jól tudom) azért, hogy gyógyszeresen, zökkenőmentesen stimulálhassanak, ne zavarjon be, a Te, saját hormonháztartásod. Nekem mindig Decapeptyles stimum volt és lesz is...
Első lombikosok vagytok?

Legyekmami!
Gratulálok mégegyszer!

Katica!
nagyon drukkolok! Mi van Veletek? Küldöm az energiákat!

Csibe!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Bellanita!
Neked is mennek a drukkok! Mikor tesztelsz? már lassan itt az ideje?

Petne!
Neked küldöm a mesit, hogy minnél hamarabb fagyibabázhass!
dezsina

Sziasztok!

Csibe, az antibiotikum és a gombaölő hüvelykúpot most nem kaptad előtte? Progi szurit az elsőnél is kaptál, vagy ez ráerősítés a fagyik miatt? A méhpempőt beültetésig lehet szedni?
Ami a fejen állást illeti, igazatok van. Végülis ha maradni akarnak, úgyis maradnak. Csak hát az ember lánya izgulós, és mindent a legjobban akar csinálni, és csak megfordulnak ilyen gondolatok a fejében.

Bella és Csibe, mennek a drukkok, már csak 4 nap :!: +++++++++++ Teszteltek, vagy csak vérvételre mentek?

Katica, olyan rossz hallani, hogy elkeseredtél :cry: Tudom, könnyű ezt mondani, de bízz abban, hogy legközelebb sikerül.

Dorcsi, én is jártam hasonló cipőben a múltkori beültetésnél. Én nem szeretnélek kecsegtetni, úgyhogy őszintén megírom, hogy volt. A 14. napon a hcg-m 2,8 volt. Ez eléggé valószínűsítette, hogy biokémiai terhesség, de a dokim még bízott, folytattam az utrot, és 5 nap múlva visszamentem, 10,5-re emelkedett, ami viszont normális duplázódást jelentett. Na, itt volt az a pont, hogy nagyon megijedtem, hogy méhen kívüli lesz, de újabb néhány nap után spontán elkezdtem vérezni, és lezárult végre a dolog. Általában azt mondják, hogy 100 alatt nem is terhesség. De a csodákban mindig is hinni kell!

Gyöngyike, üdv köztünk! Én ugyanúgy tudom, mint Dezsi, csak még annyi kiegészítésként, hogy azért van erre szükség, hogy ne legyenek nagyon eltérőek a tüszők. Mert vannak olyanok, amik már az előző ciklusban elkezdenek nőni, és azok lehagyják a stimus ciklusban érőket. Szóval a decával ezt szeretnék elkerülni.

Mamivagy, jól értettem a múltkor, hogy egyik napról a másikra elintézted a munkahelyeden, hogy most néhány évig nem mész? Ez igen! Én el sem tudom ezt képzelni, de jó érzés lehet.

Rólam:
Csibe, Dezsi, olyan jól drukkoltatok, hogy mégis megjött ma :!: :D Pedig már készültem rá, hogy átírom a vonalzómat... de így mégsem kell :D

Kép
petne

Sziasztok!

vettem tesztet még nem csináltam meg majd ha a férjem hazajön megbeszéljük mikor tesztelünk.

Gyöngyike!
üdv közöttünk.

Petne!
Akkor már csak 7 nap és szorítok az ébredéshez.

Kicsit kihalt ez a topic nem?

Kép

Kép
bellanitta

Petne!
hajrá fagyi! :wink:

Nyulaszkám!
hol vagy? hogy vagy? :?
dezsina

Bellanitta!
drukkok :!: nagyon várom a holnapi pozitiv tesztet!

Katica!
hol vagy? Drukkolok ám nagyon! :) :wink:

Csibe!
mega-giga drukkok! :wink:
dezsina

Sziasztok!

Örülök a negtiszetleteésnek. Szóval msádik babát szertnénk, de petevezető átjárhatatlanság miatt ez csak lombikkal lehetséges. Tapolcán Dr Török tanárúr a PRI orvosunk.

Nos a decapeptyl szedeés vagy injektálása ezek szerint el fog kezdődni a következő ciklusban úgy 10 nap múlva? Vagy ezt egyeseknél elhagyják. Lombik babás barátnőm ( 3 hónapos a kislányuk) nem kapott ilyet a Dévaiban. Igazából az izgat, hogy májusra vagyunk beírva lombikra, ez vajon a beültetést jelenti e vagy még ezt a ciklust decapeptyllel végiig kell csinálnom? Persze adoki elmondja de az még durván 10 nap...és érdekelne hogy akkor a mostani vagy az azt követő hónapban lesz é az első beültetésünk? Csupán ennyi...

üdv
és jó éjt
Gyöngyi ( 36 éves vagyok , kisfiúnk 4,5 éves) mindketten totál jó eredményekkel ( mármint vér /sperma képileg )

Aszem az maga a csuda hogy Zolikánk megszületett, az én kanyarulatos vezetőim közvetítésével.

gyongyike

Köszi lányok a drukkokat!

Bellanitta, én is keresztezem az összes ujjamat érted holnapra... vagy holnaputánra, bármikor is tesztelsz. Aztán gyere ám a hírekkel!

Tényleg sokan eltűntek mostanában a topicból, remélem, csak átmenetileg! Gyertek csajok, kiváncsiak vagyunk ám rátok is!

Kép
petne

sziasztok!

ma voltunk a dokinál. ez a lombik sem sikerült :cry: 3 hónap múlva megyünk a fagyasztott babákért, ha minden jól megy. addig nekem és apának is kell menni vizsgálatokra.

katica
katica30

Dezsi, Petne! Köszi a gyors válaszokat!
Sajnos tisztában vagyok a lehetséges következményekkel, csak ez a bizonytalan érzés eléggé idegölő. Jó lenne tudni, h most mi történik a szervezetemmel??? Mondta a dokim, h fagyik esetén előfordulhat, DE méhen kívülivel is számolnunk kell, emiatt is a második hcg vv. Nagyon bízom benne, h megoldódik magától!!! A tesztek alapján a hcg nem nőtt.

Nem tudom Dezsi, h miért történik ez velem, remélem meg tudja válaszolni a dr bám szerdán..Nagyon kíváncsi vagyok én is!

Petne, én úgy tudom, h a méhpempő mehet végig, sőt akár hetekkel előtte is! Én most szereztem be Vásárcsarnokban akácmézet és külön pempőt, amit én kutyultam össze. Hány fagyitok vár ébredésre??

Gyöngyi!Decával kapcsolatban több infóm nekem sincs..

Csibe, Bellanita! Hajrá zebrák!

Jóccakát! :wink:
dorcsi73

Katica!
Nagyon sajnálom :( :( :(
dorcsi73

Katica...Hat ez nem a legjobb hir, nagyon sajnalom.

Lehet hogy ismeteltetlek, hanyadik beultets volt ez? Es mennyi ugynevezett preembriot kaptal a mehedbe? Elso baba?

Mivel en egy jo par honapig masik topickban aktivizaltam magam, esetleg elkepzelheto, hogy ujra megkerdezem valamelyikotok SORSAT...bocsi...

Tenyleg van koztetek olyan par aki konkretan a tapolcai intezetbe jar?

udv
gyongyi

gyongyike

Sziasztok,

Bellanitta teszt???????????????????

Katica nagyon sajnálom, hajrá fagyibaba.

Gyöngyi üdv a csapatban.

Dorcsi, nekem is biokémiai terhességem volt. Addig kellett vérvételekre járnom, amig 2 alá nem ment a hcg-ém.

Ma vagyok ET+7. nap kezd izgi lenni a dolog :wink:

És akkor:

Nyulasz, Nyulasz Nyulasz

Kép

csibe
csibe32

Szió!

Elnézést hogy csak most, de eddig nem voltam netközelben. Visszaolvasni sajna nincs erőm.

2008. március 31én megérkezett hozzánk a gólya. Császármetszéssel világra hoztam a kicsi lányomat. Súlya 1200g. Jelenleg egy tőlem 50 km-re lévő koraszülött osztályon van. Pár napig lélegeztetőre volt szüksége, de apuci anyuci nagy örömére már maga lélekzik, eszik. Tejem van, minden nap visszük majd neki. Én tegnap láttam őt először. Csodaszép, formás, husis kislány. Amint tud szopizni és kikerül az inkubátorból, kapunk egy közös szobát.

Születése rövid története: Terhességem 31. hetéig tökéletesen jól éreztem magam, élveztem a 2 in 1 állapotot. Márc. 30-án vasárnap nem éreztem jól magam, gyenge voltam, szédültem, a fejem fájt, kezem, arcom dagadt. Pihizgettem, de semmi. Mértünk vérnyomást : 160/110. Felhívtuk a doki bácsit és beparancsolt a klinikára. Az események innentől beindultak. Terhességi magas vérnyomás a diagnózis, pre-eklampsia. ( magas vérnyomi + fehérje a vizeletben) Reggel tíztől éjfélig mindent megpróbáltak a vérnyomás levitelére, a fél klinika ott segített. Végül eldőlt, meg kell szakítani a terhességet a baba és a mama érdekében. Gerincbe kaptam a szurit és 0:10 perckor megszületett a kislányom. Gyorsmentő jött hozzá, és már vitték is az ország legjobban felszerelt klinikájára.

Hm....röviden ennyi.

Én jól vagyok, bízunk hogy a picurom és szépen növöget majd.

Puszilok mindenkit!

Gina anyuka
Vendég

Sziasztok leánykák!

Katica, nagyon sajnálom..... nem feladni, tudod! Előre szabad csak nézni!

Én csak átmenetileg nem tudok annyit jönni, sok a munka, és hétvégén elutaztunk ismét. Kihasználjuk az időd az utazásra, amíg lehet a beülti előtt...

Képzeljétek, megérkeztek a gólyák Magyarországra! A hétvégén ezt sikerült lencsevégre kapnom: Már igazgatják a fészküket a drágák...

Csibe, ügyesen pihengess, csak semmi nagytakarítás! :)

Lettélmami, hogy vagy? Tessék ám jönni gyakrabban! Kép

Kiscsillag, Nyulasz, merre jártok? És a többiek?
Üdv az újaknak!
Vendég

Gina!
Jaj te, most olvasom..... Nem vettem észre, hogy még van üzi Csibe üzije alatt..

SZÍVBŐL GRATULÁLOK A PICURHOZ! Kívánok neki sok boldogságot, és egészséget! Nagyon nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Ha a legjobban felszerelt helyre vitték a babucit, akkor jó kezekben van!

Te mikor mehetsz hozzá?
Vendég

G79 gratulálok lánykádhoz :D :D

Kép

csibe
csibe32

Gina anyuka gratulálok a kislányodhoz és kívánom minél hamarabb erősödjön meg.

Katica!
Nagyon sajnálom! :cry:

Petne,Dezsi és Csibe!
Ma nem teszteltem majd kivárom a 11.dikét. :)
Pedig tudjátok én már az ET+11 ami már nagyon - nagyon izgi :lol: :wink:

Brumi! a hétvégén én is láttam h megjöttek a gólyák (anyuék utcájában van fészkük már évek óta).
A volt Após jelöltem viccelődött is vele annak idején h hozzánk hamar jön a gólya (ezek szerint nem tudott elég hamar jönni de majd bepótolja a lemaradását :wink: )

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta! Hú, tényleg, de izgalmas! Azonnal jelentkezz, ha tesztelnél. :)
Vendég

Ginuska,
gratula a csöpp lánykához és szívből kívánjuk, hogy nőljetek szép nagyra, legyen sok tejcsid és egészség mindig legyen a házban. :D
Azért elárulod, hogy hogyan neveztétek a lánykát? :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

g79: gratulálok :wink: nőjjetek nagyra! :wink:

bellanita, csibe: drukk+++++

gyongyike: üdv. nálunk ez volt a 2.lombik, mindig 2 babát kapok vissza. sajnos ez sem sikerült. :cry:

rólam: ma elkezdtem intézni a vizsgálatokat, amiket a doki kért. holnap megyünk apával egy másik andrológushoz, akit a dokim ajánlott nekünk.

volt valaki pajzsmirigy és hisztero vizsgálaton? tapasztalatokra kíváncsi lennék.

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Gina!
Gratulálok a kislányodhoz! kivánom, legyetek nagyon nagyon boldogok! Természetesen, alig várjuk már a képeket, ahogy megerősödött!!! :wink:

Brumi!
tényleg sok lehet a munka, hogy ilyen ritkán nézel be :? No, de a lényeg, hogy jösz :wink:

Bellanitta!
az ideginkkel játszol :twisted: :!: Hős vagy, hogy így bírod! :) Rettentően drukkolok!

Katica!
:cry: nagyon sajnálom :cry: nem találok szavakat...
a régi receptet tudom említeni: már ne is nézz hátra, hanem előre, előre a fagyibabákért! mindannyiunknak sikerülni fog! Ha 3 hónap múlva mehetsz, akkor próbálj meg kikapcsolódni, ne görcsölj, hiszen fix időpontod van! És várnak Rád a babáid! :!: Fel a fejjel! :wink: és mega-giga drukkok a vizsgálatokhoz!!!! Küldök egy nagy adag pozitiv energiát :!: :!: :!:

Csibe!
mai drukkok mennek! :wink: ++++++++++++++++++++++++++

Dorcsi!
remélem a szervezeted megoldja (nekem kétszer megoldotta :cry: és csak egyszer kellett műszerezni) és rettentően kiváncsi vagyok mit mond a doktorbácsi!!! Mindenképpen írd meg!!!

Petne!
ha mesit ilyen jól küldtünk, akkor most babát küldünk Neked :lol:

Gyöngyike!
A Decapeptyl a ciklus 21. napja körül szúródik, majd halad a köv ciklussal kb a 10. napig, csak az adag változik és a köv ciklussal indul párhuzamosan a tüszőérlelő szuri is. Tehát, ha májusban kezdessz akkor juni a beülti hónapja. Ez mind csak akkor igaz, ha long-protokolod lesz, mert most azt írtam le.

Nyulasz!
ez a Nyulasz nem ír egy sort sem! :twisted: :evil:
dezsina

Katica!
én megnézettem a pajzsmirigyemet vérvétel keretében. Egy vérvétel és eredmény. Mást nem tudok ezzel kapcsolatban mondani. Ja, és a házidokitól kértem...
dezsina

dezsi: köszi. engem egy magándokihoz küld a kaális dokim, most kértem nála időpontot. ápr 24.-én megyek majd. nem tudom, hogy mit fog megnézni. mondtam a kaális dokimnak tegnap, hogy kb. 1,5 éve volt pajzsmirigy uhm ( amikor kiderült a magas vérnyomásom), de erre azt mondta, hogy az nem elegendő vizsgálat.

katica
katica30

Sziasztok,

Gina anya, gratulálok Pöttömkéhez, nőjjön nagyra. A tejcid biztosan sokat segít neki ebben :)

Katica, a pajzsmirigy induláskor egy TSH-ra vonatkozó vérvétel. Ezt adhatja a házidoki is. Ha endokrinológus ad beutalót, akkor FT3, FT4, anti-TPO és prolaktin is szereplni szokott a kért alhormonsorban, ezekből kap teljes képet a doki, mi is a helyzet. Ez egy vérvétel, TB.re kb.1 hét az eredmény.
Szoktak még pm.UH-t is csinálni, amin megnézik, van-e megnagyobbodás, esetleg göbök. Ha nagyon gáz, akkor szoktak izotópos vizsgálatot kérni.
Ha eltérés is van, az esetek jelentős részében gyógyszerrel 1-6 hónap alatt jól beállítható a pajzsmirigy működése és onnantól nem zavar be semmibe sem, csak rendszeresen kontrollálni kell.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Katica drága!
Végtelenül sajnálom :cry:
Sírd ki magad,és utána csak előre nézz.Mennyi sítáborosotok van?
Hiszteró nekem volt,de ne az én véleményemre hagyatkozz,ismered a sztoryt,összejöttek a dolgok,de egyébként nem bántam meg,amit meg kell csináltatni,azt meg kell.
Petne!
Hajrá mensi,és akkor most tényleg már csak a gólyát kell küldenünk :wink:
Csibe!
Nagyon drukkolok a kis Icebabydnek :D
Gina!
Isten hozta a kislányodat,kívánom legyen nagyon egészséges és boldog!!!!Nektek meg kitartás ezekhez a nehéz napokhoz!
Bellanitta!
Te tényleg hős vagy,(megcsinálhatnám helyetted a tesztet 8) )
Dezsikém!
Itt vagyok,és írok is.Picit sűrű volt az elmúlt hét,de azért mindig be-be kukkantottam :D
Lmami!
Hűha :shock: nemis tudom mit írjak... :roll: ...sok boldogságot a három picúrhoz :D
Brumi!
Helyesek a gólyák :D

És vajon Gizmixxx hova lett?Megvolt a lapar-hiszteród?Jelentkezzzz,plííííííííííííííz!
Vendég

Dorcsi!
Nagyon sajnálom.Én nem tudlak bíztatni,nekem 12 körüli volt a hcg et+12 nap,a dokim adott 5% esélyt,de az asszisztensnő megmondta a frankót,ebből ár nem lesz baba.És nem is lett.Ettől függetlenül kívánomhogy jól alakuljanak a dolgok :wink:
Vendég

Nyulasz!
:D végre itt van Nyulaszkám! és nincs vonalzója! Ez hiba! :D
dezsina

Haliho Csajok!

Olyan aranyosak vagytok, h tartjátok bennem a lelket!!!!!

Nyulasz, köszi az őszinte sorokat!
Én sajnos lemondtam már róla, úgy látszik, h ez a Baba sem akar megmaradni :( (Az első lombiknál 21 volt a hcg-m, de erőre kapott a Drága viszont mindezt csak a 6. hétig..)
Csak megnyugtatást szerettem volna Tőletek hallani, h nem kell-e újra megműteni, vagy esetleg nem méhen kívüli-e???
Holnap már többet tudunk, igyekszem jól viselni a kapott híreket :?

Katica! Nektek hogyhogy újra ki kell vizsgáltatni magatokat??
dorcsi73

Sziasztok!
Dorcsi, nekünk 3 fagyibaba várja, hogy jó melegbe kerüljön. Remélem, mindhárman felélednek, és titkon azt is remélem, hogy mindhármat visszakapom. Az előző alkalommal csak 2-t javasoltak.

Csibe, nem is mondtad (vagy csak elkerülte a figyelmemet :wink: ), hogy neked mennyi volt fagyasztóban, és mennyit kaptál vissza?

g97, nagyon nagy gratula a picihez. Sok boldogságot, és gyors növekedést és fejlődést a csöppségnek. Gondolom, nehéz napok ezek sok aggodalommal, izgulok értetek!

Brumi, jól teszed, hogy utazol, főleg a sok munka után az nagyon jó tud lenni :wink: . Hétvégétől állítólag itt a nyár :D :D

Bellanitta, hihetetlen, milyen kitartó vagy, csak gratulálni tudok. De ha kibírod még azt a 3 napot, biztosan nagyon erősen fog látszani az a csíkocska :wink:

Nyulasz, jó hogy itt vagy.

Tegnap már aggódtam, hogy mi lesz ezzel a topikkal, de úgy látom, csak egy kis pihi volt mindenki részéről, és most új lendülettel indultok.

Csajok, ha jól számolok, és minden rendben lesz, akkor kb. 2 hét múlva visszakapom az én kicsikéimet. Dorcsi, Nyulasz, addig még várjatok a gólya küldésével... de majd akkor számítok rátok :!: :wink:

Kép
petne

Katica!

Még mindig sajnálom de három hónap múlva újjult erővel és ha újabb vizsgálatok eredményei meglesznek szerintem minden rendben lesz.Hidd el!!! :wink:

Dorcsi!
Holnapra mennek a drukkok.

Lányok!
Igazából én is izgulok ám. :wink: éjszakánként alig alszok. :) :? remélem biztosabb lesz az eredmény.
Meg azt nem tudom hogy ha nem lenne benn senki akkor nem kéne már mensiznem?3 napja túlléptem a ciklusomat.
Várok és amint lesz eredmény írok és jövök.

Kép

Kép
bellanitta

Dorcsi, nagyon sajnálom...

Petne, Hú, hogy elrepült az idő.. mindjárt visszakapod a babókat! Hogy van a kisangyalod?

Dezsi, igazad van.. keveset jövök.. szeretnék többet! Örülök, hogy lecserélted a vonalzót a lombikprogramosra! Merthogy neked nem kell örökbe fogadni, lesz saját, a türelem babát terem! :)

Nyulasz, te is jöttél, szuper! Ti mikor is mentek vissza lombikra?

Bellanita és Csibe! Továbbra is drukkolok Nektek!

Allegro, nagyon profi vagy a vizsgálatokban! Nekem nem lenne érdemes elmenni valamilyen vizsgálatra? Eddig 1 lombikunk volt, endóm nincs, de eddig csak sima hormonokat néztek, FSH meg prolaktin ilyesmi. Nem szeretném elpocsékolni a fagyis lehetőséget, van 2 babónk, és ha ők nem maradnak meg, akkor ismét stimu kellene...

Kiscsi, gyere már! Úgy eltűntél!
Vendég

Petne, jaj, összekevertem.. nem neked szántam az utsó mondatot, hanem Pannatinak... Másik topicban....
Vendég

Sziasztok!

Brumi!
:D köszönöm... Igyekszem, hogy saját babánk legyen! Azért el vagyok keseredve, hogy ily nehezen megy, de optimizmusom nem vesztettem el....
Mikor kapod meg a babócáidat?

Bellanitta!
Teszteltél?
dezsina

Brummadzag,
sajnos ezt hozta az élet, hogy kiderültek problémák, amiknek utána kellett járni, babától függetlenül is :oops:

Szerintem egy normál vérvételt TSH-val érdemes nézetned, és egy terheléses cukor+inzulint az IR-re. Nagyon nem érdemes túllihegni (ha sok mindent megnézetsz, előbb-utóbb lesz is valami), de ezt a kettőt érdemes, mert ez nagyban befolyásolhatja a babásodás esélyét.

allegrobarbaro

Bellanita teszt??????

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

alle: köszi az infót.

nyuszi: 3-an vannak. mikor lesz neked a lombik?

csibe, bellanita: drukk+++++

dorcsi: drukk+++ várunk a hírekkel. nálunk ezek új vizsgálatok, a doki keresi a problémát.

lányok: mindenkinek köszönök mindent.

rólam: ápr 24.-én megyek pajzsmirigyes dokihoz. tegnap óta üldözöm a klinikán a dokit, akivel a hiszterot szeretném csináltatni. ma délután jó lenne elcsípni. ma voltunk egy andrológus profnál, a kaális dokim ajánlotta, ha még vki tud vmi okosat mondani az uram eredményéhez akkor talán ő itt szegeden. (a régi dokinak már megállt a tudománya). ma újra volt hormonhoz vérvétel és pár nap múlva kiskatona vizsgálat. hát majd meglátjuk, hogy mit mond.

katica
katica30

Sziasztok!

Dezsina, ezek szerint van egy rovidebb protokoll is, azt is tudod miert/mikor kell a hosszabb valtozat?

Ket baratnomnel is volt lombik...egyikuknel egy 3 honapos baba van...ok aDevaiba jartaj, neki nem volt Lprotokoll...a masiknal igen? O Tapolcara jar>>>>

Katica30, a doki javasolta a 2 babo visszaulteteset?

Bellanita...ti hova jartok a lombikprogira? Hany nappal a beultit utan nezik meg elszor az eredmenyesseget? ...nagyon izgulok erteke EN IS...

Amugy nyugodtan Gyongyi- nek irjatok...uj regisztracio miatt adtam a becezett nevet magamnak...

udv
gyongyi

gyongyike

Sziasztok Lyánykák!

Megjöttem és viszonylag jó hírekkel :)
Nincs küret, nem méhen kívüli, egyszerűen csak megjön. Remélem minél hamarabb..(Viszem mindenki piriét!!!)
A jó hír, h a következő ciklusomban kezdődhet a deca, újból long protokoll!!!! :lol:
És a hab a tortán, hogy most három Manócskát fogok kapni, mert sajna-bajna elmúltam időközben 35 :roll: .
Ja, nekünk is kell újból s/ma tenyészet, amitől kicsit tartok, mert múltkor nehezen jött össze, h nega legyen. Remélem ezúttal sikeresek leszünk!

Petne! Tuti felébrendek a kis fagyikáid! Én is úgy izgultam értük és 100%-osan felengedtek!! Gólyát akkor két hét múlva küldöm. Ok? :D

Tesztelőők???

g97! Én is gratulálok Nektek!!!

Katica! Sok sikert az újabb vizsgálatokhoz, majd számolj be róluk!

Dezsi! Hajrá optimizmus!! Sosem szabad feladni!

Lánykák! Nem tudok véletlenül jó talpmasszőr címeket? Úgy döntöttem, h kipróbálok egyet.

Mindenkinek pusszantás!!!!!
dorcsi73

Megérkeztem a pajzsmirigy kontrollról...alulműködésből átcsaptam túlműködésbe :? Másik gyógyszert kaptam, kisebb dózisban. Júniusban kontroll

allegrobarbaro

Gina, sok boldogságot kívánok!

Katica, nagyon sajnálom. Kitartás és türelem!

Alle, ez nem jó hír. :? Remélem azért júniusra rendbe jössz. Talán ez a várakozás-időhúzás a legrosszabb, nem?

skrisz72

Katica!
érdeklődve várjuk a jó híreket! Remélhetőleg új dokibácsi tud még valami újat és pozitivet mondani :D

Gyöngyike!
a doki dönti el mindig, hogy milyen protokoll legyen. A shortprotokoll azt hiszem fogigátlóval kezdődik (de javítsatok ki többiek, akiknek ez volt). Tehát a Te saját szervezetedhez igazítja az orvos, hogy milyen protokollban lesz részed... :wink:

Dorcsi!
Örülök! Ez jó hír!!! :lol: Vagyis a küret nélküli változatnak örülök!
Eddig én is mindig 3 babót kaptam vissza (én is elmúltam 35 :lol: )

Allegro!
Nahát :!: :wink: Remélem be tudják nyárig állítani!
dezsina

gyongyi: te meg szólíts csak katicának, jó? doki javasolja mindig, én meg lelkesen bólogatok. nekem rövid protokollom volt, kb.12 napig tartott csak, és nem volt előtte fogigátló.

dorcsi: hajrá új stimu!

alle: drukkolok, hogy júniusra rendeződjön nálad.

krisz: drukk a konzihoz!

rólam: sikerült elcsípnem a dokit, pénteken megyek megbeszélésre.

katica
katica30

Dezsi, Skrisz,
érdekes mód nem keseredtem el. Biztos vagyok benne, hogy beáll a pajzsmirigyem. Azt mondta a dokinéni, hogy sajnos a lombikos stimu alatt kapott hormonok és ugye én lórúgás adagot kaptam ronthatnak a TSH értéken és aki érzékenyebb rá, annak utána kell állítani.

Krisz,
a várakozást én most elviselem, mert látom, hogy a közeljövőben fog történni valami, megyek vizsgálatokra, holnap pl. APC szűrésre, tehát nem unatkozom. És persze leginkább a nyaralást várom :wink:

allegrobarbaro

Alle,
én most nagyon pozitív vagyok. A méhnyaktágítást követően nagyon boldog voltam, hogy a fájdalmas részeken túl vagyok, és végre a babára koncentrálhatok. Remélem ő is várja már, hogy együtt legyünk. :lol: Eredetileg arról volt szó, hogy májusban kezdünk a fogigátlóval. De megpróbálom rávenni Szmatit, hogy kezdjünk áprilisban, mert nekem hó végére fog esni a ciklusom. Ha májusban kezdünk, az azt jelenti, hogy júniusban tuti nem lesz beültetés.
Apropó APC. Kéne nekem egy rövidítés szótár. Néha fogalmam sincs, miről beszéltek. Csinált már valaki effélét? Mármint szótárat. :oops:

skrisz72

Krisz,
nem, nem csináltunk még szótárt :D
Az APC szűrés véralvadási problémákra, trombózis hajlamra szűr, pl. Leiden mutációra. Ez a napi életben lehet, semmit nem okoz, de ha baba van, akkor lehet baj belőle, pl. vetélés.

IR az inzulin rezisztencia, ez ha a hasnyálmirigy túl sok inzulint termel valamiért, azt szűri. Ez gátolhatja a baba megtapadását.

Én egyelőre ennyit tudok, illetve a pajzsmirigy, de azt szerintem leírtuk kb. :wink:

És képzeljétek, a barátnőmnek megszületett délután a kislánya, 4300 grammal :D Tiszta happy vagyok :D

allegrobarbaro

gyöngyi!
Én szegedre járok és a 14 nap a beülti után kell tesztelnem.

Alle!
Gratula a barátnődnek és kivánom minél hamarabb tologassátok együtt a babákat(persze ha közel laktok egymáshoz).

Katica!
Péntekre ++++ ! :wink:
Mázlid van h elcsípted a dokit.

Krisz!
sok sikert a konzihoz.

nyugi nyugi majd tesztelek nemsoká :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Brumi, hosszasan elgondolkodtam, hogy kire gondolhatsz, mikor Angyalkámról kérdezgetsz... de aztán tovább olvastam :D Nem csinálsz még lombikos vonalzót? Mikor is lehet újból próbálkozni?

Csibe, mindjárt itt a péntek :!: Nagyon izgulok érted! +++

Bellanitta, mi újság? Teszt???? Vagy még mindig erős vagy és kitartasz? Neked is mennek a drukkok! +++

Katica, az, hogy dokihoz jársz duplán jó. Megnyugszol és lekötöd magad.

Gyöngyi, a protokollt a doki dönti el. Ha jól tudom, a BMC-ben alapból a longgal kezdenek. Aztán ha nem jól reagálsz, akkor térnek át valamelyik másikra. A beülti sikerességét 2 hét múlva vérvétellel nézik meg. Úgy tudom, a Kaáliban otthoni teszt van csak, és ha az +, akkor csinálnak vérvételt... de ezt majd a Kaálisok megerősítik (vagy cáfolják).

Dorcsi, jó hogy végül így alakult... mármint hogy nem kell küret. Én amúgy már küldöm pirinénnyét, nálam már 4. napja lakik :D :wink:
Örülök, hogy a köv. ciklusban már kezdhettek is, akkor hamarosan érted is izgulhatunk :wink:
Remélem, tényleg mind a 3 picike felébred, és vissza is kapom mindegyiket.

Alle, ez nem semmi. Kitartás! Gratula a barátnőd babájához.

Kép
petne

Petne,
alapból teszt van, de ha bemész, és kérsz vérvételt, szó nélkül megcsinálják, legalábbis eddig így volt

allegrobarbaro

Csibe!
Teszt?Nagyon drukkolok! :wink:
Bellanitta!
És tényleg kibírod péntekig? :shock: Mennek a drukkok! :wink:
Brumi!
Ma kiderül mikor kezdünk :D Ti már tudjátok pontosan?
Dezsi!
Ma csinálok majd vonalzót,ha hazaértem.Oké?De tényleg! :wink:
All!
Addig lesz idő rendesen belőni a dolgaidat.Ez a pm :evil:
Dorcsi!
Engem is úgy fogadott a dokim,amikor biokémiai volt,és a második vv-re mentem,hogy nem sikerült,de jó híre van,magától megoldódik a dolog.Örülök,hogy nincs nálatok sem baj,persze leszámítva azt,hogy nem sikerült.Kitartás,és egy nagy ölelést küldök :wink:
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz ma konzi, izgis :wink: :wink:

Rólam: hát úgy néz ki, hogy nem én inditom meg a babaesőt,ez van. Holnap majd minden kiderül.

Kép

csibe
csibe32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?