Új privát üzeneted érkezett!

És itt egy jó kis laptető egy szorgalmas írogatónak :D :lol: :D
dezsina

Sziasztok,
gyors bekukk hajmosás előtt.

Dezsi,
sok minden tényleg nem történik velünk. Munka, aztán háztartás, néha egy kis biciklizés, hetente reflexológia (és most már a karfát sem szedem szét, nem fáj, ahol korábban fájt, és a heti 2 alkalomból már htti 1 lett...szóval talán alakulunk)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok :!: Oliver ma 3 napos :!:

Mindenkinek koszonom a jokivansagokat :!: Mi jol vagyunk, a legnagyobb boldogsag atelni ezt. Kivanom mindnyajatoknak :!:

Ime Oliver fiacskank nehany orasan:

Kép

Tejci ma beindult :!: Minden ok. Ha barmelyikotok kivancsi reszletekre a szulesrol, a lakohely szerint/kulfoldon tul elo topikban irtam errol bovebben.

Mostantol ritkabban leszek, ugyanis a munkahelyemen van csak internet (jelenleg a korhazbol irok), de junius vegetol leszek rendszeresen.

Kitartast lanyok es sok puszi mindenkinek :!:
katavirag

Katavirág!
Gratulálok!
Legyetek nagyon nagyon boldogok!
Csodálatosan szép kisfiatok van! :D :wink:
dezsina

katavirág!
Sok boldogságot a kis Oliverhez és sok sok tejcsit.milyen kis aranyos.

Dezsi!
Senkivel semmi!
Mindenki várakozó álláspontban van.
Köztük én is!

Katica!
Drága remélem jobban vagy.Van valami fejlemény?annyira sokat gondolok rád és nagyon szorítok.Ha tudsz jelentkezz.

Kép

Kép
bellanitta

Anitta, egy napon tesztelünk :wink: , igaz nekem vérvétel lesz 11-én.

Kép

csibe
csibe32

Mamivagy mi volt az uh-án?

Kép

csibe
csibe32

Csibe! Bellanitta!
Drukkok 11-re! Csak pozitiven :!: :wink:

Katica!
Drukkok! :wink: +++++++++++++++++++++++ :!:
dezsina

Csajok, ha ez igaz .... :(
ez nem semmi: szőke nő idomítja a golyókat
http://videa.hu/main.php?page=play&v=REPiPI1xpFTpjLG9

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

jaj csak egy gyors hír mert a munkahelyemen vagyok, gyorsan lerendezem az ügyeimet és elvonulok hosszú hosszú szabadságrra...

hárman vannak csajok képzeljétek és mindháromnak doobog a szíve....

:lol: :lol: :lol:

Irtózatosan boldogok és ijedtek vagyunk, majd meglátjuk mit hoz a jövő...

ne haragudjatok most nem tudokr eagálni hirtelen pusziiiiiiiiiiiii és sok sok drukk Mindenkinek!!!

mamivagyok :lol: :lol: 8)
Vendég

Legyekmami!
Őrületesen nagy gratula! Fantasztikus! Rettenetesen irigykedem!
:D :D :D
dezsina

NAGYON MAMI,
ez szinte hihetelen. :D :D :D :D :D :D

Millió pusszi neked és tessék baromira vigyázni magatokra!!!

Látod csodák mindig vannak!!!!
Ennyire akartad!, hogy rögtön 3 is téged választottak!!! :D :D :D
Persze nem kis 'teher" leszenek, de kitartást és jó egészséget hozzájuk. :D

Egy pirinyót irigykedem ..... , de van egy olyan érzésem, hogy nekem is lesznek majd ikreim. Úgy szeretnék.
:wink:

hajnoca
Dunakeszi

Legyekmami, gratulálok :D

Kép

csibe
csibe32

Legyekmami!!! Ez igazán szuper! :lol:
Nagyon drukkolok 21-re. Asszem én is be lennék tojva, ha hármas ikrek lennének. :lol: De inkább három, mint egy se. Úgyhogy örüljünk együtt! Vigyázz magadra, és a kicsikre!! :lol:

skrisz72

Lettélmami! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen! Gratulálok! (Egy simerősömnek 3-as ikrei vannak, és mindhárom gyönyörű. már beszélnek... 2.5 évesek. Az egyiknek a nagyija ki akarta fújni az orrát, erre pici fiú: "majd legközelebb" :) Együtt vasalnak, együtt gyúrják a tésztát, amikor anyuka vezényel... (Persze üres vödörben :) Tündérek... Az a gáz, amikor megérkezik apa, és mire felér az emeletre fel kell adni a 6db cipőcskét a gyerekekre, hogy tudjanak elé rohanni a folyosón. Az etetés könnyen megy. Egy tányérból, egy kanállal: egyet Lilinek, egyet Lolának, egyet Jenőnek.

Csibe, hát te jól el mismásoltad ezt a beültit! Nagyon drukkolok! Pihizz, és küldöm a pozitív energiákat! :)

Katica, neked is a babakapaszkodóval!

Dezsi, hát perszre, idén még pocakot növesztünk! most nekem is már megjöttek a vörösök rendesen....

Kiscsillag, aggódom... ne aggódjak? jól vagy? Nem segíthetünk?

A munkahelyemről kérdeztetek: nagyon élvezem... szuper.... tanítok egy jogtanhallgatót, memóriája elképesztő, úgy pörög, mint a ringlispir, akkor egy operaénekesnőt, akinek angolul kell a szerepét megtanulni (én vagyok a nyelvu korrektora :) énekelni is kell, mert úgy másképp alakul a kiejtés... aztán egy leendő légiutaskísérőt, egy esztétikai élmény, szívtipró fiatal fiú. (Nézni lehet ugye :). És egy fittnessgurut- markeing igazgató, üzleti angolra. Az is szupi, nagyon lelkes. És egy lányt, aki gyerekkorában siketnéma volt. Szóval nagyon szines, és élvezem, köszi szépen!
Vendég

Kaica, mi történt? mi az hogy van e valami fejlemény? Nem holnap lesz a vérvétel, vagy teszt?
Vendég

Brummazdag

zsófinak hívják az anyukájukat? :lol:
Vendég

Brumi!
Látod?! Ez az igazi foglalkozás! :lol: csak úgy árad Belőled a lelekesedés! Annyira örülök Neked! :wink:
és pocakosodunk!!!! Muszáj! :D
dezsina

Deszi :)
Legyekmami, miért kérdezed? :)
Vendég

Írtam püüüüt Brumi! :lol:

Mindenkinek nagyon nagyon köszönjük...most még ócsudunk ahírből egyenlőre,,, :lol: :lol:

Még persze bármi lehet, hát nem is tom minek szorítsak, most eghyenlőre a meglévő boldogságnak örülök :lol: :lol:
Vendég

Válaszoltam :)
Vendég

Sziasztok,

Legyekmami, elképesztő nő vagy :D Itt parázol, hogy sikerül-e és tessék, triplán is :D :D Gratulálok, és nyugodj meg, jó lesz minden.

Katavirág, Olivér nagyon szép baba, gratula hozzá még egyszer.

Katica, holnap vérvétel?

Tesztre váróknak drukk++++

Én voltam ma a Kaáliban, július lett az időpont, feltéve, ha az inzulinom rendben van.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok.

Lettélmami:ez igen,GRATULÁLOK!!!!! 3szív dobog,de jó!!!!

Katica,bellanitta,csibe,és a többiek akiket kihagytam:drukk++++ tessék pocakosodni!!!!!

brummi:hidd el elrepül az idő és kezdhetsz te is!!!!!
melánia

Mamilettél, gratulálok! Kár volt izgulni a nem-érzetek miatt, látod, hárman is hozzátok akarnak beköltözni. Kicsit én is irigykedek, de majd hamarosan én is következem. Vigyázzatok magatokra!

Csibe, Te aztán jól titokban tartottad az eseményeket :) Neked is és Bellanittának is mennek a drukkok 11-re. Addig is pihengessetek, és gondolkodjatok pozitívan.

Katica, holnapra +++++++++++++++++

Brumi, jó hallgatni, ahogy a munkádról beszélsz, érzem, hogy élvezed.

Alle, nagyon édes a kis Olivér, és milyen szép hosszú ujjacskái vannak.

Kép
petne

Sziasztok!

Katavirag,
gyönyörű baba Olivér, mégegyszer gratulálok hozzá.

Most már 3x Mami,
hát nagyon gratulálok, remélem minden rendben lesz.

Katica, Bellanitta, Csibe
++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok Csajszik!
Most beszéltem a Kaálival, április 15-én 15 órára megyek Szmatihoz. Lesz egy nőgyógyi vizsgálat, és akkor megbeszélhetjük a májusi fogigátlós kezdést is. Már nagyon várom. :lol:
Veletek mi van?

skrisz72

sziasztok!

mami: gratulálok :lol:

bocsi, hogy eltűntem, de nem volt kedvem írni. rosszul alakulnak a dolgok.

katica
katica30

Jaj, Katica, nagyon sajnálom. Nagyon rossz a helyzet, vagy azért még reménykedhetünk?

skrisz72

krisz: köszi. a doki még reménykedik, én már nem igazán.

katica
katica30

Szisztok!

Jó sokat írtatok!

Katavirág! Gratulálok!!!

Legyekmami! Gratula!!!!!!!!!!!

Csibe! +++++++++
Katica!+++++++++
Bellanita!+++++++++

Skrisz! Hajrá kezdés!!!

Mindenkinek megy a drukk!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csibe!
majd tesztelünk együtt remélhetőleg mindketten csak ZEBRÁT: :wink: .

Mamivagy!
Azta ez nem semmi gratulálok gondolom még van meglepettség mikor olvastam az egyik szemem sír a másik bandzsi.
Ez vicc volt :lol:
de jó 3 pöttöm szív dobog.

Katica!
Sajnálom h roszul alakulnak a dolgok ha kicsit fel tudnálak viditani, ha a dokinéni még lát esélyt az jó.Azért én és mi még szorítunk.

Brumi!
Tényleg izgalmas a munkád és amilyen élménnyel írtad mi olyan élménnyel olvastuk.

Rólam:
Most délután kicsit görcsölgetek ez nem tudom mit jelenet de elhatároztam h egész hétvégén csak pihenek.(persze ma is dolgoztam kicsit és bevásároltam lehet h nem lett volna szabad cipekedni???)
Most PARA a köbön.Aki tud valami megoldással szolgálni megköszönöm.

Kép

Kép
bellanitta

Ja és eredetileg a ciklusom szerint holnap NEM KÉNE MEGJÖNNIE. :roll:

Kép

Kép
bellanitta

Mami: grat a 3. szívecskéhez! Vigyázz Rájuk nagyon! :D

Bellanitta, Csibe, Katica: mennek a drukkok! :D

Brumi: köszi aggódást, nem tudtok segíteni :roll:

Drukk mindenkinek mindenhez amihez kell :)
Pussz :)

Kép
kis-csillag
Tököl

hoppá ritkán jövök,és milyen csoda hírek :D :D :D
Katavirág Gratulálok gyönyörű édes kisfiad van :wink:
Legyekmami üdv az ikres kismamik körében :wink: tessék nagyon vigyázni magadra!!!!!
mindenkinek drukk drukk itt a tavasz jönnek a babók :wink:

lanyané

Katica, amíg az orvos bízik, tessék bízni neked is! A pozitív gondolatok sokat segíthetnek, hidd el! Izgulok érted! +++++

Bellanitta, a cipekedés biztosan nem tett jót, de neked is mennek a drukkok. +++++

Csibe, remélem jól vagy, a 11-e egyre közelebb van ++++++

Legyélmami, olyan sokszor eszembe jutsz mostanában. Hogy milyen klassz érzés lehet, ugyanakkor milyen "félelmetes" is egyben. Szurkolok nektek, mert oyan nagy csoda, ami veled történt. :)

Skrisz, ezek szerint neked is hamarosan kezdődik, kitartás addig!

Én is remélem, hogy kezdődik a tavaszi babaeső :!: :D :D , és remélem, Bellanitta, Katica és Csibe után én leszek a következő :!: :D :wink: , akivel közlik a jó hírt.

Mindenkinek szép, napsütéses hétvégét kívánok!

Kép
petne

Sziasztok!

Ezt nem hiszem el. Tegnap korán reggel jártam itt, és azóta sehol senki. Mi történt veletek? Mindenki eltűnt?

Kép
petne

Sziasztok,

Petné, én vagyok :wink:

Anita, hogy vagy?

Lanyané, feléd mi zujs?

Gina lenne egy kérdésem, küldök privit.

Katica????????

Dezsi, na milyen volt a tanfolyam?

Nyulasz merre jársz?

Brumi, jó olvasni, hogy jól érzed magad az űj helyen. :D

Nagyon Mami, hogy telnek napjaid?

Mostani beültetésnél azt a taktikát választottam, hogy ET napján+3 napot pihiztem, azóta viszont lájtosan teszek-veszek,délutánonként sétálgatunk. Érdekes, hogy úgy fájnak a petefészkeim, mintha stimu után lennék, hyperstimusan , szinte kellemetlen. Már csak 5 nap......

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok

vagyok ám én is csak lájtosan :)

sajnos (nem sajnos hálisten 8) ) elég rosszul vagyok, szinte állandó az émelygés, de legalább jelzik a kismajmok hogy rendben folynak odabent a dolgok.... egyéb tünetem nincs a cicifeszkó tegnap óta enyhült kissé aminek nagyon örülök, mert tudok hason aludni

egészen pontosan három óránkétn pisilek borzasztó 8) alvás közben legalábbis :lol:

tettem fel képeket a ma megint megjöttbe, sajnos nem ezen a gépen van és ahhoz a géphez nem jutok egy darabig, ha érdekel titeket kukkantsatok át.... :lol:

CSibe

nagyon nagyon szurkolok neked!!! én is igy csináltam...et + 3 nap pihi utána meg ment minden a maga utján persze munkahely mellőzésével... 8)
Vendég

Nagyon MAMI,
édesek mind3an! :lol: :lol:
Maszatka, Kicsikém és Cuki lufival nagyon szépek.
Sok sikert és kitartást a névtalálgatáshoz. :wink: :lol:

Vigyázz nagyon magatokra. :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Mamivagy, meglestem a kicsiket, nagyon édesek. Én is sok sikert kívánok a név- és keresztszülőpár találáshoz. Ne tessék sírni irgumburgum :wink: :D , pár napja még azon depiztél, hogy nem érzel semmit. Most tessék örülni az émelygésnek is és a pisilésnek is, hisz ezek mind azt jelzik hogy minden rendben van odabent. :)

Csibe, én is azon gondolkodom (már most), hogy mit fogok másképp csinálni, mint a múltkor. A lájtos teszel-veszelbe mi fér bele neked? Én is úgy érzem, hogy inkább a mozgás irányába kellene elmozdulnom az előzőhöz képest, de mondjuk én akkor is voltam fent, ebédet melegítettem, turmixot csináltam, mostam, teregettem (darabonként persze).

Elindult a para minálunk. Holnap kellene megjönnie, de úgy érzem, késni fog, ami ugye azt jelenti, hogy csúszik a beülti is :cry: . Ez persze nem is olyan nagy baj, ha egyébként minden rendben lesz (tüszőérés, mnyh vastagság, és felébrednek a kicsik).

Csibe, neked kellett bármilyen gyógyszer a beülti előtt az Utron kívül?

Kép
petne

Petné, hajrá menstri++++++++. Nekem 3X3 Utro, 2a progi szurit kell használnom beülti után. Méhnyálkahártya vastagításra E vitamin a 400-asból napi 1 tbl, Méhpempő kapszulát és középidőig cickafark +málnalevél teát érdemes inni. Mozgás ügyileg 4. napon még csak séta volt, de vasárnap már megföztem ebédre, ma sütni fogok, estefelé pedig kb. 1-11/2 órás séta lesz :wink: . Szerintem ha életképes az embrió, méhnyálkahártyám megfelelő, akkor úgyis megfog tapadni az embrió, ha fejen állok is. Egyik ismerösöm fagyis ET után (nem hitt a fagyis ET-ben, párja kedvéért ment csak bele), még aznap lakást rendezett, falat festet, nagytakarított az első egypár napba, ma már lassan 8 hónapos terhes :wink: .

Mami én is megkuksisztam az uh képeket, és igazuk volt a lányoknak, már az első uh-án lehetett látni mind a 3 petezsákot :wink: . Fránya hányinger, de szeretném, hogy nekem is legyen ilyen okból hányingerem.

Kép

csibe
csibe32

petne, csibe, hajnóca ksözönöm szépen :)

örülök is mnden jelnek szó se róla :lol: :wink: bár most már halálosan nyugodt vagyok jelzem, három dobogó szívű baba csak nem tűnik el nekem 8)

én et +7 en levezettem dujvárosba ahol a 8 kilós keresztjányomat ölelgettem cipelgettem....valóban ha akarnak maradnak

persze fő az óvatosság!!és ami jólesik :lol: én terhességemben is megpróbálom ezt az irányelvet követni aztán majd meglátjuk mit engednek a dottorék 8)

csibe teszt lesz?? et + mennyin vagy most?
Vendég

Legyekmami Et+6. napon vagyok. Elvileg, ha terhes lennék, már kimutatná a 10-es teszt. Egy lánynak 3,8-as hcg-ét is kimutatta. Valahol olvastam, hogy 6. napon ágyazódik be at embrió. Elgondolkodtam ET után 6. napon, Vagy az embrió 6 napos korában :roll: Ja és úgy nem szeretem a túlzott progi okozta tüneteket :evil:

Kép

csibe
csibe32

Többiek merre jártok?

Kép

csibe
csibe32

nekem et + 6 on mutatott egy halvány csikot..olyan szemmerengetőset tudod :lol:

nekem végig féjt mindenem, nem tudom a progitól e, még a beülti utáni 15. napon történő uhn is felsziszzentem miko benyult a dokibácsim mondta is hogy akkorák a petefészkeim, mint a méhem hirtelen nem is tudta mit nézzen 8) biztos azért mondta hogy csak egy baba pedig milyen szépoen ltszott a három így utólag :lol:
Vendég

Mami hm........ 3 ikrekkel nánáá, hogy mutatnia kellett valamit a tesztnek, na de az én egyszemkém :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,

Bellanitta, Katica, Csibe
++++++++++++++++

Legyekmami,
mégegyszer gratulálok, megyek megnézem a képeket.
Vendég

Csibe!
még 4 nap és minden kiderül...
Én ET után a 10 napon vagyok,nem mertek tesztelni,még nem is vettem meg.Nagyon izgulok.

Petne!
Én pihentem 4 napot tényleg feküdtem, aludtam csak tényleg a legszükségesebb dolgok miatt keltem fel.
Azután 1-2 óra fentlevés most péntektől vasárnapig megint feküdtem mert elkezdtem görcsölni kicsit.

Katicáról tudunk valamit?
Beszéltem vele valamelyik este szegény nagyon ki volt probáltam biztatni.Azért ha olvasod tudd sokat gondolunk ám rád.

mamivagy!
majd én is megnézem a kicsikéidet én is ikres(2) mami szeretnék lenni :wink:

Lányok szerintetek tesztelhetek?
vagy még ne inkább menjek biztosra?és várjam ki a 4 napot?

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Lányok!

Először is sok boldogságot kívánok Katavirágnak és gratulálok L.maminak!!!
Természetesen az eredményhirdetés előtt állóknak mennek a drukkjaim!!!!

Nem tudom ki emlékszik még rám, télen jártam ide sűrűbben. Akkor volt az első lombikunk, ami sikerrel indult, de sajnos művi befejezése lett.
Azóta egy hónap spontán kihagyással megkaptam a fagyibabáimat is és csodák csodájára az is beindult.
De sajnos semmi jóra nem számíthatok, mert az 5 napos blasztókkal a beülti utáni 9. napi vérvétel csak 9-es hcg értéket mutatott. :( :(
Kicsit félek a következményektől, szedrán megyek egy újabb hcg- vérvéltelre.
Közületek járt már így valaki? Minden megnyugtató sornak örülnék!!!
Visszaolvasok még és majd jövök :)
dorcsi73

Sziasztok Csajszik!

A clostilbegytes torpcbol ide is bejonnek , ha szebed????

El tudnatok mondani, mi a decapeptyl kura lenyege, es kinek is kell ezt vegigcsinalnia? Nekem petevezeto elzarodasom van, elvileg a kozelgo ciklusomban mar belevagunk a lombikozasba. Tapolcara a PRI-be jarunk a frejemmel, szertenenk minimum meg egy geyrkocot...mert ugyi eme eljarasoknak lehetnek a fentiekhez hasonloan tobbes szamu udod eredmenyei is.

A valaszt elore is koszi

Gyongyi

gyongyike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?