Pont ilyen hírekre akartam hazaérni!!
Magdi
Gratulálok Lizához!!! Sok boldgságot Nektek!!!Használd is ki a segítséget,gondolj csak bele milyen nagyon nehéz lenne most a friss seb és Liza ellátása mellett még a háztartást is ellátni…és ezt a nagyik is tudják és örömmel segítenek neked ez biztos!!
Nagyon sajnálom,hogy a gondtalan babvárásod utolsó hónapja ilyen nehéz volt!!De mostmár ne szomorkodjatok,gyönyörködjetek kis Lizában mert tényleg gyönyörű baba!!! Én Henim is kisebb súllyal született a 39.héten…
(korababa:36 hét előtt,2500 gr alatt…)
Muffin
Hatalmas gratula Eliothoz!! És persze,hogy az újjaköré csavarja a szüleit egy pillanata alatt!!!!
Ezek nagyon jó hírek!!! Drukkolunk kicsi,erős Eliottért!!!
Fejd a tejcskédet,ha később szeretnéd őt szoptatni.. Megértelek isszonyú nehéz lehet,hogy nem lehet veled mindig,de igazad van most arra kell gondolni,ha így könnyebb őt felerősíteni akkor most ez a legjobb megoldás…mégha nehéz is..
Anda
okosan gondolkodsz,hogy inkább nem éled bele magad…kisebb a csalódás…ha pedig baba van mégis az öröm igy is óriási lesz!! Nem próbáljátok meg az Avemart?? Úgy hiszek benne!!! Öcsémnél HAT férfiökölnyi volt a daganat mérete a combjában…és ez hatalmas…de meggyógyult!!!
Nati
hihetetlen,hogy Fanni babával már félidős vagy!!
Jenny
miért nem kérsz hormonprofil vizsgálatot a nődokidtól??
Lilla
jó kezekben lesztek. Mikor mentek Tapolcára legközelebb?
Viri
nagyon jó pihit Nektek!
Mágnes
Nagyon édes a babád.
Márti
de jó,hogy téves adatok alapján ment és nem valós az eredményed!! Szuper hír!!
Klassz volt nézni a londoni képeket,a fiúknak (is) mekkora élmény ez!!
Andy
Gratula az első évfordulóhoz!!
Bejci
Hogy vagy? Nekem szerncsére semmi dagadás nem volt a nyaralástól,naptól (mondjuk 11-5 között mindig benn voltunk a házban)..habár te is...
Balatonlelle nagyon-nagyon jó volt!!
Csodaszép időnk volt végig,utolsó nap délután fújt egy kicsit a szél…És azt érzem most vagyok a legfittebb időszakomban. Semmi fáradtság,semmi dagadás,semmi itt-ott fájdogálás…és ez nagyon szuper állapot!! (megjegyzem Henivel végig így voltam)
Heni tüneményes volt,jól evett,jól aludt(külön szobában,egész éjszakát átaludva),vizet hihetetlenül élvezte,semmi gondunk nem volt vele.
Bilizést profin űzi 3 nap alatt nagyon belejött,kaki,pisi minden bilibe megy, az elmúlt 5 napban már a déli alváshoz se teszek fel pelust,csak éjszakára…Olyan jó!!!!
Mindenkinek nagyon szép napot!!