Sziasztok!
Előkerültem én is. A vizsgán még sajnos nem vagyyok túl
, de ennek elég bonyolúlt a története, a lényeg, hogy május 7.-én megyek.
Mi jól vagyunk, a baba nagyon sokat mocorog, rúgdos van, hogy egész éjjel nem hagy aludni
. Múllthéten voltam terhesgondozáson, a doktor bácsi megint nem tudta rendesen megnézni a nemét, annyira mozgott, amúgy minden rendben volt vele is, velem is. A lában kezd dagadni, de nekem amúgy is normál esetben is volt ilyen progblémám, főleg nyáron, kivizsgálták és nem tudják mitől, de valószínű a betegségemből adódik. A doktor bácsi szerint még nem vészes, de ha nagyon csúnya lesz, akkor kapok rá vízhajtót, de nem nagyon szeretné a 30. hét előtt.
A szülés időpontjában is megeggyeztünk, azt mondta az orvos, hogy július 11.-18. között meg kell lennie a babának mindkettőnk érdekében a betegségemből adódóan. A konkrét napot nem választottunk, de apával úgy egyeztünk meg, hogy legyen a 18.-a, hogy addig magától talán kibújik és nem lesz szükség a császárra.
Szóval rólam ennyit röviden.
Igazából csak nagyjából emlékszem nagyjából kivel mit történt, így lehet, hogy valakit kihagyok, attól elnézést kérek:
L.mami:
gratulálok és ne aggódj, nem lesz semmi baj, bár tudom könnyű azt mondani, hisz tudom milyen érzés és ezután tényleg csak folyamatos aggódás lesz
Julika, Katavirág:
gratulálok nektek, Isten hozta a csöppségeket
képeket várok
Anita, Katica:
folyamatosan mennek a drukkok és a babaragacsok
Alle:
legalább kiderült valami, amit kezelni lehet, sok sikert hozza
Nyulasz, Dezsina:
nektek sok kitartást, tudom milyen nehéz most nektek, de nagyon klassz csajok vagytok
Brumm:
drukk a következő beültire, ügyesen csinálod a dolgokat
Csibe:
?????????
Lanyané:
??????????
Erzsébet:
hamar eljön az az időpont és észere sem veszed és már kezditek is a lombikot
Petne:
hajrá fagyibabák
Bella, Kis*:
magatokról nagyon keveset írtok