Új privát üzeneted érkezett!

továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok.

g79:végülis 2 hónap marad ki.Itt Szegeden ennyit szoktak kihagyni.Szerintem Katica is enyit várt.Nekem ez is sok.Mánis mennék ha lehetne.
Gratulálok,élvezd ki minden pillanatot.LOmbikos voltál? Mesélj egy kicsit magadról.

Katica:drukk++++++
Növesztgesd azokat az ikrecskéket!!!!

bellanitta:ilyet is lehet,hogy több napig kint maradjanak az embrikék????? Ezt mi alapján döntik el?
Babaragacsokat küldöm++++++++
Azt találtuk ki a férjemmel,hogy transzferkor be kéne ragasztózni az embrikéket és dokinéninek csak a jó helyre kéne cuppantani őket.Jó lenne mi?
Mi még mindig ingadozunk.Hol sírunk hol meg jobban vagyunk.
Ti ezeket a napokat hogyan élitek túl????
Az is érdekelne hogy ki hogy oldja meg ezt a lombik dolgot a munkahelyén? Tudják v. nem? Titkoljátok v. nem?
Én elmondtam a főnöknek.De félek a hétfőtől mert a munkatársaim nem tudják.Töllem nem.Mit mondjak ha megkérdik hogy na hol voltam eddig? Fönökömet megkértem,hogy maradjon köztünk a dolog.Ti mit tennétek?
Még egy kérdés:látom hasonló tesztet használtok.Hol veszitek? Én olyat szeretnék amibe van több.Beírtam a keresőbe és árulnak olyat hogy 20db van benne és darabja 184ft.Ti is ilyet használtok?????
melánia

meli: ölelést küldök. nálam 3 hónap várakozás volt, hisz novemberben volt az előző, és márciusban mehetünk újra. a doktornő számolta is, hogy meglegyen a kötelezően előírt 3 hónap.

jó éjt!

katica
katica30

Meli!

Szerintem mindenki másként oldja meg a munkahelyén.Mivel nekem nincs fönököm igy könnyű helyzetben vagyok,de van egy másik helyzet amiben nem volt könnyű dönteni.Tegnap volt az egyik barátainknak az esküvője és én sminkeltem volna a menyasszonyt de a pihenés miatt lemondtam na ne tudd/játok meg miket hallottam vissza annyit mondtam h kissebb nőgyógyászati mütétem lesz ami nem hazugság de nem is a teljes igazság :? löször azt hittem h szombaton kapom vissza és jöttek ilyenek h szombaton nincs is műtét :twisted: miért pon most miért nem kértem halasztást stb.Végül a férjem elment az esküvőre de azután hazajött ugy érezte "féllábú" nélkülem nem aranyos? :lol:
Szerintem ha nem akarod ne mond el a fél igazság is több mint semmi.

Lmami!
Nagyon eltüntél!

Katica!
Anyuéktól kaptam laptopot kölcsönbe csak h feküdjek. :) tehát ágyból netezek.Ja és ebédet is hoztak meg virágot.gyümit nagy szemü szölőt.nyami

kicsit érzem h valami van odabenn és 1 kérdés ti alszotok hason?tegnap próbáltam mert már nagyon fáj a hátam de nem ment.

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta!
Nyugodtan aludj hason is! :lol: Drukkok!

Katica!
Drukkon Neked is! :)
dezsina

Köszönöm lányok a segítséget! Holnap hívom őket! Pénteken nem vették fel vagy foglalt volt! Tegnap pedig csak délig voltak, ma nincsenek! Nem is tudtam, hogy van szünnap a Kaáliba! :roll: Majd azt hazudom, hogy a két hívás közt derült ki a pozitív teszt! :oops: 8) Julikáról, Janka babáról van valami hír?
Vendég

Meli,
www.vitani.hu
Tapasztalat szerint itt a legolcsóbb az LH és a hcg teszt is. Ha többen lennénk, lehetne csoportos rendelést is, és akkor pl. egy topiktali keretében valaki szétosztaná. Feltéve, ha az a valaki személyesen el tud menni a cuccért.

De egy topiktaliban, tesztek nélkül is benne lennék, mi a véleményetek?

Anita, drukk nektek.

Munkahelyemen nekem a főnökeim és a klen kollégáim tudták, viszont kikötöttem, hogy ha nem sikerül, ne sajnáljanak. Így egészen jól átvészeltem.
Itthon meg? Hol sírtam, hol nem és egyszercsak elmúlt....

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok.

Katica:köszi az ölelést!!!!
Tegnap is meg ma is csavarogtunk a férjecskémmel.Hát nem nagyon tudtuk kikapcsolni az agyunkat.
Holnap megyek dolgozni.
Akkor most már tanácstalan vagyok mert dokinéni azt mondta,hogy 1 hónap szünet és utánna ultrahang.Aztán meg kezdés.Végülis punkcióig meg lesz a 3 hónap.
Katica:feküdjél!!!! Kitartást!!!!

bellanitta:szegénykém,eggyüttérzek veled.Dehát ezt úgysem értenék meg.A lényeg az hogy most TI vagytok a LEGFONTOSABBAK!!!!
Te is fekszel????
allegrobarbaro:köszi a felvilágosítást majd megnézem én is ezt az oldalt.
Te hol tartaszlombik ügyben?
Kezdesz v. épp várakozol v. kismami vagy???? :lol:
melánia

grönland:gratulálok neked!!!!!
Remélem sikerrel jársz a dokinál!
melánia

Melánia,
ha ezt 'Mi még mindig ingadozunk.Hol sírunk hol meg jobban vagyunk.
Ti ezeket a napokat hogyan élitek túl???? "
arra érted, hogy kell várnotok minimum 2 -3 hónapot, akkor csak azt tudom mondani, hogy sajnos ennyi az idő két lombik között és ezt muszály betartani, mert az OEP nem 'támogatja" a következő beavatkozást. Ha jól tudom.
Amúgy kell is a szervezetednek ez az időszak, hogy a kapott hormonok miatt a szinted normalizálódjon és ne legyen esetleg túlstimu.
Persze tudom, hogy mindent és azonnal szeretnénk ebben az időszakban, anno én is úgy voltam, hogy 'ide nekem, de rögtön". Mostmár több, mint 2 év távlatából tudom, hogy jó volt az a kis szünet kettő között, mert nekem is kellett a feltöltődés. Volt idő felkészülni lelkileg és fizikailag is.

Én anno mikor kiderült, hogy az első férjemmel inszemezni és lombikozni kell a közvetlen főnökeimnek elmodtam. Mivel ők engedtek el szabira és minden vizsgálatra Pestre kellett mennem Vácról késöbb értem be a céghez. Lehet, ha nem mondom el, hogy mi a szitu, akkor már rég nem dolgoznék a cégnél. A főnökeim megértőek voltak, hiszen mindkettőnek 2 gyermeke volt.
A kisfőnök meg is jegyezte, hogy 'sejtette, hogy valami nem okés, mert egy fiatal nő ennyit járjon orvoshoz ott valaminek 'kell" lennie". Sajnos volt is. Immunológiai ok.... nálam. :cry:
Aztán eltelt pár év, eltávolodtunk a férjemmel egymástól ... vagyis valami nem volt 10 év után olyan amilyennek illetvolna fiatal házasoknál (2 év) lennie.
Aztán 'észrevettem" a 3. lombik után a a jelenlegi férjemet. Egy lakásban laktunk a lakás két végén. Egymásrataláltunk. (Szerintem nem normális - visszagondolva - hogy egy fiatal pár akik gyereket szeretnének albérletből albérletbe költöznek úgy, hogy mindig kisebb szobában laknak. :cry: Pedig lehetőségünk lett volna lakást venni vagy legalábbis belefogni. Mindegy. A lényeg, hogy októberben elvátunk. Addigra már sokminden történt. :? Decemberben nem jött meg, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert épp akkor költöztem mindenkitől távol, hogy 'új életet kezdjek". A jelenlegi férjem akkor vett nekem egy tesztet és másnap reggel megcsináltuk. + lett. ... nekem akinek immunológiai okok miatt nem sikerült éveken át. Se így se úgy. Azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Hiszen pont új életet szerettem volna kezdeni, de ... életem álma teljesült. :? :D
Ma már nem bánom, hogy anno nem siettünk annyit, mert akkor nem így alakítja Bogyikám az életem és lehet, hogy nem tudnám így élvezni az ANYAság minden pillanatát. :D Pedig vannak nehéz és fáradt pillanatok.

Remélem senkit nem 'fárasztottam" a soraimmal, de az hogy itt van Bogyika minden időt és küzdelmet megért. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Üzenet Katavirágtól:
Ma délután 17.52-kor megszületett Olivér a stordi kórházban Gézabánál. 3 kiló és 1/2 méter. Minden jól ment! Puszi

Hatalmas gratula Neki!!!
Soksok mosolyt és boldogságot az új családnak és sok tejet :)

Akik babátvárnak, mosolygós babavárást :) akik babáznak sok erőt és tejet és mosolyt :)

Kép

Kép
kolyok28

sziasztok,
megint én vagyok,
kismamás zavaromban lehagytam egy nagyon fontos jókívánságot...
szval minden még babavárásra várónak, azaz beültetés előtt álló párnak
teljes szívemből drukkolok! Remélem mihamarabb átélhetitek e csodás 9 hónap izgalmát, örömét! +++
és mégegyszer bocsássatok meg a figyelmetlenségemért.
Csak annyira megörültem Katavirág smsének :D
jó éjt

Kép

Kép
kolyok28

"Olivér pedig csak maradjon még jó helyen van, aztán mire kivirágzanak a cseresznyefák kibújik" szóltam egyszer vala eme bárgyú hangon korábban :):D
S kivirágoztak a cseresznyefák :shock: Olivér is kibújt :wink: !

Katavirág!
Szívből gratulálok Olivér születéséhez!
Sok-sok boldogságot, tejcit, sok-sok egészséget!
Szüléstörténetet majd szívesen olvasnék :wink:

Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Katavirág,
hatalmas gratula Olivér születéséhez és legyen minden olyan amilyennek szeretnéd. :D Örömteli és szép. :D
Kellemes babázást!

Kolyok28,
köszönjük a híreket és neked is sok sikert a továbbiakban. ... hisz már neked sincs sok hátra! :D :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Katavirág,
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :D

Katica, Bellanitta
++++++++++++

Meli,
Van ilyen beragasztózás, de aztán általában a sokadik lombik után szokták megcsinálni. :wink:
Vendég

Katavirág!
nagyon sok boldogságot kívánok Olivérhez,sok tejcsit sok sok örömöt.Gratulálok.

Kolyok 28!
köszönjük a híreket!

Hajnoca!
Ez nem semmi ugylátom valakinél mindig történik 1 kis csoda.mindennek megvan a maga miértje!
Sok boldog idöt kívánok Bogyikával és a férjeddel aki valóra váltotta az álmod!

Katica!
most megint szédelgek!reggel bepánikoltam nem éreztem semmit de már érzek.a cicik nem fájnak már annyira.

Lányok Új hét kezdödik tessék jönni süsübben, nehogy kihaljon a topic!Mindenkinek napsütéses boldog szép napot.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Lányok!

Katica!
Gratulálok Olivérhez! Minden jót és sok örömöt kívánok!
dezsina

Katavirág!
Gratulálok Oliverhez,nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Dezsi!
Tőltődöm :D Tegnap felástam a kert egyik részét,estére már annyira fájt az egyik karom,meg a combjaim hátul,hogy azt hittem ma fel sem tudok majd kelni az ágyból.Szerdán megyek konzira,utána csinálok vonalzót.Oké?
Mi újság a teszteléssel? :oops: :roll:
Katica,Bellanitta!
Drukk!
F.Marti!
Én is hallottam erről a szőrnyűségről,döbbenet,hogy a médiában nem hívják fel rá a figyelmet. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Nyulasz!
helyes! Jóhet a vonalzó! :wink:
megjött :( :cry: még csak nem is teszteltem.... :cry:
és tudod, ma vagyok a 25. napon és talán emlékszel, hogy mennyit filóztam, hogy melyik az első nap, mert olyan kétértelmű volt. Most, ha nem azt a napot választom, amit a doki mondott, akkor nem a 25. hanem a 28. napon vagyok és akkor már meg is jöhet :cry: Remélem érthető voltam... sajnos.
most eléggé lehangolódtam, mert erre nem számítottam. Elkeserít, hogy végig csináltuk a kétnaponta, és mégsem, pedig nincs is semmi bajunk. Már mi a fenét csináljak :roll:
dezsina

Dezsi!
Sajnálom :( ...mit is mondhatnék,új hónap,új remények..megyünk előre,amíg nem sikerül...
Vendég

Nyulasz!
az a baj, hogy a reménykedésen kívül már mást nem tudunk csinálni. :cry:
dezsina

Dezsi!
nagyon sajnálom h megjött igazából olyan nehéz bármit is írni de a reményt sose add fel.

Nyulasz!
várjuk a vonalzót és sok sikert a konzihoz.

Lmami!
Elhagytál bennünket?kellene valamit éreznem?

Rólam változatlan fekszem kicsit sétálgatok a kertben.

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

köszi a drukkokat.

katavirág: gratulálok :lol: sok boldogságot kívánok!

bellanita: drukk++++

dezsi: sajnálom a mensit :cry:

kölyök: köszönjük az infót, és a drukkot is. sok sikert!

nyuszi: drukk szerdára++++

meli: hogy vagy?

mindjárt rakok táblát. új lányok, táblába nem szeretnétek szerepelni?

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

szóljatok, ha javítsak vmit! köszi.

katica
katica30

Sziasztok!

Katavirág, óriási gratulációk Olivérhez, és nagyon sok boldogságot kívánok! :lol:

Katica, Bellanitta, továbbra is mennek a drukkok, kitartás, már csak pár nap. Ja, és a babaragacsokat se felejtsem el, mennek azok is. ++++++

Hajnóca, nem semmi történet a tiétek, nektek is sok boldogságot kívánok a picurral és a férjeddel együtt. Véletlenek pedig nincsenek, ennek így kellett történnie.

Nyulasz, a tavaszi kerti munka jót tesz testnek és léleknek, az izomláz pedig gyorsan elmúlik.

Dezsi, már megint ez a fránya depi :cry: :evil: . Sajnálom, hogy megint elkeseredtél, és én is csak azzal tudlak bíztatni, hogy új hónap, új remény. Fel a fejjel!!!!!!

Legyélmami! Kezdek izgulni miattad, már egy hete nem adtál jelt magadról. Hol vagy????

Kép
petne

Csibe, új hírek?

Kép
petne

Katavirág,
Hatalmas gratula, jó egészséget nektek, és sok tejcit :lol: :lol:
Vendég

Bellanitta!
továbbra is kimélő életmód, pozitiv gondolatok :!: :) Mennek a drukkok!
Nálam, remény továbbra is, csak ilyenkor visszaaesik kicsit a jókedvem...

Katica!
köszönjük a táblát :D
Drukkok mennek ezerrel!!! :wink:

Petne!
igen-igen depi felé haladok, de igyekszem nem túl mélyre süllyedni :twisted:
Neked már csak két hét! De jóóóó!

Nyulasz!
Drukk szerdára!
dezsina

petne, dezsi: köszi :wink:

petne: már csak 2 hét :wink: drukk+++++

dezsi: ne légy depis! új hónap, új remény. vizsgálatokra nem fogsz menni?

csibe: mindjárt itt a beülti napja, ha jól láttam a vonalzódból. drukk++++

katica
katica30

pandus: hogy vagytok?

katica
katica30

Katica!
tudom, tudom... csak letör a dolog. DE holnapra már jól leszek. :)
dezsina

dezsi: helyes, holnapra mondjon le a depi!

katica
katica30

Sziasztok.

hajnoca:köszönöm életed történetét!!!! Továbra is minden szépet és jót kívánok!!!!!

dezsi:SSSSSAAAAJJJNNNÁÁÁLLLOMMM!!!!
Próbáld meg kikapcsolni a fejecskédet.Menjetek el valahova a pároddal.Bárhova de eggyütt.Jót tesz!!!!
OLyan kár,hogy nincs egy varázspálcám.Mindenkinek bevarázsolnék egyet v. kettőt!

bellanitta:még mindig nem sikerült kiderítenem hogy te kozmetikus is vagy-e? Sminkes az biztos.Ugye?
Fekszel te is otthon,ugye?

Katica:írtam neked csak amoda.Drukk+++++
melánia

Sziasztok :!:

Miket nem latok :!: Julikaknal is baba van mar :?: Jaj, remelem, minden rendben veluk :!: Reg nem olvastam a babanetet, amiota nem dolgozom, nem vagyok szamitogepkozelben...

Megprobalok visszaolvasni. Remelem, Bellanittanak osszejott, es ki is volt meg most lombikos... Legyekmami :!: Ugye minden ok :lol:

Koszonok minden jokivansagot :!: Felhivtuk kaalis gurunkat is, hogy jo munkat vegzett :wink: Lanyok, szulestol ne feljetek :!: Bar tudom, amelyikotok nem terhes meg, nem gondolkozik ezen... de ugy is azok lesztek :wink: .

Ha valakit erdekel, szulestortenetem a lakohely szerint/kulfoldon tul elo kismamak topikben. Pusszantas mindnyajatoknak :!:
katavirag

katica: de igen szeretnénk én a sote I be fogok járni máj 26-ára kaptam időpontot Urbancsek Jánoshoz a gondunk: mindkét petevezető zárt :cry:
erzsebet0312

kataaaaaaaaaaaaaaaaa

éljeeeen... :lol: :lol: :lol: nagyon sok szeretettel gratulálok!!! ezermilla puzsi a kis jövevevéynnek

Lányok nagyon köszönöm a hiányolást, nagyon jól esik, czuppantás érte mindennkinek....

élek virulok, csak az agybajomat kezelgetem, már csak csütötrökig kell kibírnom... :wink: :wink:

Tüneteim nem igazán vannak (ezért van agybajom 8) ) csak nem akarok itt nyafogni nektek úgy szégyellem amúgy is hogy ilyen nyuff vagyok :oops:

ezerdrukk MIndenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Melánia!
igen kozmetikus és fodrász vagyok!fekszem itthon, sokat pihenek.

Katavirág!
még nem tudjuk h összejött e csak reménykedünk.

Katica!drukk+++++++++++
jó lenne este msn-ezni.

Lmami!
jó h jelentkeztél még két nap és szívhang vizsgálat.

Rólam:
iszonyatősan fáj a fejem már napok óta a jobb fülem és a fogam is kezd :twisted: a hasam csikar már nem fáj és nem érzek semmit sőt a cicifájdalam is enyhült sokat.Jaj lányok remélem ez még jelenthet JÓT,ugye? na most kicsit parázok :(

Kép

Kép
bellanitta

Katavirág hatalmas grat!!!!
Vendég

Katavirág!:)
Gratulálok és minden szépet jót kívánok!sok sok tejcsit és csodálatos felejthetetlen pillanatokat! :)

Katica!:)
nagyon drukkolok és izgulok!

Legyekmami!:)
ennyi "agybaj" belefér. Ha kicsit megnyugtatt,nekem sem volt semmi tünetem,ha nem nőtt volna apocakom nem is hittem volna el hogy kismama vagyok... akkor voltam boldog ha 1x2x hánytam,de ennyi volt a max. Nyugi innentől márcsak jobban fogsz izgulni aggódni mindenért!Főleg ha már akarodba fogod tartani!Na onnan aztán nincs nyugi...csak izgi,aggódás... de ettől szép.

Dezsina!
hétvégén 3 órás kocsiút közben:szombat reggel még nem voltak gólyák...vasárnap már minden fészek foglalt volt... Megjöttek a gólyák! Nagyon szorítok neked,hogy ha nem is ez a hónap,de a következő hónapban megtaláljanak téged! :)

Nyulasz!:) ez rád is vonatkozik!!!!!

F.marti hozzászólásánál nagyon megijjedtem hogy ilyen létezik,hogy 17 gyerek tűnt el.... na de ma az index főhíre:

"Nem lopkodja a gyerekeket a román autó

* Független Hírügynökség - ugyelet@mail.index..hu

| 2008. április 1., kedd 07:34

Vizsgálat után városi legendának minősítette a rendőrség az internetes közösségi portálokon terjedő, gyermekrablásokról szóló történeteket. A közösségi oldalakon az elmúlt hetekben körlevelekben terjedt el, hogy egy újbudai iskola előtt román rendszámú autóval egy gyereket akartak elrabolni. A levél szerzője szerint az elmúlt két hónapban 17 kisgyereket raboltak el így."

http://index.hu/politika/bulvar/loprom04/

nem tudom ki élvezi ezt hogy másokat ijjeszget,igaz annyi jó van benne,hogy jobban figyel az ember....
Vendég

Lányok!
Már nagyon hiányoztatok... csak nem egyszerű jönni... Nem szabadkozom, most itt vagyok :)

Katavirág! Szívből gratulálok!
Add át üdvözletem a kis Olivérnek! Kívánok neki és kis családotoknak sok boldogságot, egészséget! :) (Még Katica lombikozik most :)

Katica, már csak pár nap! Küldök még pozitív energiát és sok tapit! :)

Bellanita! Drukkolok, szurkolok neked nagyon! Szurk szurk! :)

Dezsi, de aranyos vagy, a tanítással kapcsolatban amit írtál... Igazad van, jó helyen és lelkes, motivált diákokkal érdemes csak. (Vagy legalábbis ahol hozzájárulhatsz ahhoz, hogy az legyen a végkifejlet. (Írtam a hétvégén, csak nem mentettem el, és elszállt.. pont mikor téma volt ez... húúúú de dühös voltam... és persze indulnunk kellett el, így csak most reagálok, ne hari..... Nekem is most jelezgetnek a vörösök.. pedig titkon reménykedtem.. mi is nagyon odafigyeltünk, hogy mikor hogyan... :( Ez van, el kell fogadni. majd a dokibácsi segít összehozni a lurkót. pedig már 29 napon vagyok, eddig még soha nem húzták.

Nyulaszka, látom te is töltődsz lelkileg..... Puszi neked! Idén kismamik leszünk, jó? :)
Vendég

Legyekmami!
Megértelek.. nemsokára megnyióugodhatsz.... addig is kényeztesd magad, és gyere nyafizni, ez a tpoic arra is van ám, mi lenne, ha csak állandóan pozitív érzelmekről írnánk? Kissé fura lenne.... És mi itt vagyunk... (És nekem is itt voltatok, amikor nagyon nagy szükségem volt rá. :) Utólag is köszönöm mindenkinek!
Vendég

Brumikám!
Úgy lesz,idén pocakot növesztünk :D
...puszi neked is :wink:
Lmami!
Para mi? :D :D :D ...hiányzik rókakoma?
Kép

Dezsi!
Képzeld,nem tudok holnap menni konzir.Majd 10-én megyek csak.
Lehet sokat kertészkedni,egyre hosszabbak a nappalok,elmúlik a szűrkeség,nem szabad depizni! :wink: Én indig azt mondom a zuramnak,amikor nekieseredik,hogy ha szétnézünk a környezetünkben,ahol baba van,nézze csak meg,melyikkel cserélne szívesen.Az egyik barátunk annyi hitelt vállalt be,hogy állandó kölcsönökből él,hiába a gyerek,télen többször kikapcsolták a fűtést...a másiknál apa néha jól beiszik,borul a családi béke,marják egymást,a gyerek szépen beszélt,de már dadog...a harmadik nyomorog anyósnál,aki szép lassan tönkreteszi a kapcsolatukat...
ilyenkor rájövünk,mindenkinek megvan a maga keresztje,és egyik sem jobb a másiknál.Inkább szeretjük egymást,örülünk a házunknak,autónknak,békénknek,és küzdünk tovább a babáért.
Bellanitta,Katica!
Drukk továbbra is! :D
Petne!
Már nem sok idő,és.... :D
Viki!
Értettem :lol: :lol: :lol: ...és persze magamra vettem :D
Köszi az infót a gyereklopós román sztoriról,már telefonáltam is egy párat,azoknak az ismerőseimnek,akik nekem mesélték megrémülve,azért jó hír,hogy nem történtek meg ezek a dolgok.Persze azért vigyázni kell a kis lúrkókra,mert vannak rossz emberek,de ez nagyon durva sztory volt...
Vendég

Sziasztok!

katavirág, gratulálok Olivér születéséhez, sok boldogságot nektek! (majd képeket is kérünk szépen)

Melánia, én most parkolok. Januárban volt egy sikertelen lombikunk (az első és egyben az utolsó sikertelen), utána kiderült, IR-m van, úgyhogy most azt kezeljük. Csütörtökön megyek a Kaáliba, megbeszélni, hogyan tovább, júniusban lesz IR kontroll.

Nyulasz, mi történt? Bár 10-e is már csak egy hét...

Dezsi, ma hogy voltál? Olvasó módban szoktam lenni kutyafuttában...csak már írni nincs mindig erőm...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Előkerültem én is. A vizsgán még sajnos nem vagyyok túl :twisted: , de ennek elég bonyolúlt a története, a lényeg, hogy május 7.-én megyek.
Mi jól vagyunk, a baba nagyon sokat mocorog, rúgdos van, hogy egész éjjel nem hagy aludni :lol: . Múllthéten voltam terhesgondozáson, a doktor bácsi megint nem tudta rendesen megnézni a nemét, annyira mozgott, amúgy minden rendben volt vele is, velem is. A lában kezd dagadni, de nekem amúgy is normál esetben is volt ilyen progblémám, főleg nyáron, kivizsgálták és nem tudják mitől, de valószínű a betegségemből adódik. A doktor bácsi szerint még nem vészes, de ha nagyon csúnya lesz, akkor kapok rá vízhajtót, de nem nagyon szeretné a 30. hét előtt.
A szülés időpontjában is megeggyeztünk, azt mondta az orvos, hogy július 11.-18. között meg kell lennie a babának mindkettőnk érdekében a betegségemből adódóan. A konkrét napot nem választottunk, de apával úgy egyeztünk meg, hogy legyen a 18.-a, hogy addig magától talán kibújik és nem lesz szükség a császárra.
Szóval rólam ennyit röviden.

Igazából csak nagyjából emlékszem nagyjából kivel mit történt, így lehet, hogy valakit kihagyok, attól elnézést kérek:

L.mami:
gratulálok és ne aggódj, nem lesz semmi baj, bár tudom könnyű azt mondani, hisz tudom milyen érzés és ezután tényleg csak folyamatos aggódás lesz

Julika, Katavirág:
gratulálok nektek, Isten hozta a csöppségeket
képeket várok

Anita, Katica:
folyamatosan mennek a drukkok és a babaragacsok

Alle:
legalább kiderült valami, amit kezelni lehet, sok sikert hozza

Nyulasz, Dezsina:
nektek sok kitartást, tudom milyen nehéz most nektek, de nagyon klassz csajok vagytok

Brumm:
drukk a következő beültire, ügyesen csinálod a dolgokat

Csibe:
?????????

Lanyané:
??????????

Erzsébet:
hamar eljön az az időpont és észere sem veszed és már kezditek is a lombikot

Petne:
hajrá fagyibabák

Bella, Kis*:
magatokról nagyon keveset írtok

most egyenlőre ennyi és ezután visszakapcsolódom hozzátok teljes lényemben

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok,
megjöttem.
Katavirágnak és Olivérnek nagyon sok puszit küldök! Legyetek nagyon boldogok!!!
Csibe, mi van veled???
Erzsi, kitartás! Január-február... itt a nyár... és a május is. :D

Rólam csak annyit, hogy hétfőn elvégezték az utolsó kisműtétet is a Péterfy-ben. Most már szabad a nyakcsatorna, hozzáférnek a méhemhez a Kaálisok. Ebben a hónapban kell visszamennem Szmatihoz. Remélem mindent rendben talál, és akkor májusban kezdhetünk a fogigátlóval.

skrisz72

Sziasztok Lányok!
sajnos tegnap nem tudtam jönni...

Skrisz!
Örülök, hogy sikeres voltál! Akkor hajrá májusban! Semmi sem állhat az utadba!

Heni!
De jó újra hallani Rólatok! Nagyszerű, hogy minden rendben van! Nagyon drukkolok, hogy bejöjjön a júli 18! :D

Nyulasz!
hogy-hogy? Akkor át kell raknom a drukkjaim 10.re :lol: Nem tudom, hogy látok e új vonalzót. :roll: :shock: :?: :lol:

Brumi!
de jó lenne, ha tényleg kismamik lehetnénk még idén! Először rajtatok a sor!

Alle!
itt vagyok! és nem olvasóüzemmódban, jelentkezem!!! :) Miután nem sok történik velem, mert ugyi augusztusban akarok kezdeni, nem sok mindent tudok írni...De igyekszem! :wink:

Katica! Bellanitta! Csibe!
Mega-giga drukkok minhármatoknak!!!!++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Mami: holnap csütörtök, drukkolok nagyon!

Katica: +++++++++++++++++++
Bellanitta++++++++++++++++++

Heni: örülök, hogy látlak, s hogy minden rendben!
Keveset írok magamról, mert nincs mit írnom..
LH tesztelgetek, hogy biztosak legyünk abban, hogy a menzi nem szól közbe a műtétbe, egyébként meg csak elvagyok..
Családi ügy miatt nem igazán kívánkozok írogatni..

Mindenkinek drukk mindenhez ami kell :)

Egyébként pedig figyellek Benneteket ;)

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Katavirág gratulálok Olivér fiacskádhoz :lol:

Anita, Katica mennek a drukkok++++++++++++

Krisz örülök, hogy túl vagy a műtéten.

Brumi milyen az új munkahely?

Dezsi :D