Sziasztok!
Wish
Jó nyaralást. Én nemrég jöttem haza nyaralásból, de megint mehetnékem van. CSak szabim nincs
Angi!
Üdvözöllek közöttünk. Hasznos időtöltést
Unique!
Köszi, hogy beraktál a táblába, tök fura volt ott látni magamat. Izgalmas.
Jó, hogy Annácskával ennyire egy cipőben jártok. Biztos sokat fogtok egymásnak segíteni.
Seszi
Mezőgazdasági mérnökit tanulok éppen. CSak állatanatómiát egyébként, de eléggé hasonlít az emberanatómiához.
Férjem már oké, most én sántultam le. Beleléptem ey méhecskébe. Iszonyat donga lábam lett tőle, és fáj-viszket-zsibbad-éget.
De azért én ha arról van szó...
Csibe
Betelepült szegedi vagyok, nem igazi. Valahogy egyetem után itt ragadtam. De a Szabadtréri után (tegnap este voltam, strandpapucsban
)ismét beláttam milyen jó hely ez a Szeged, főleg nyáron. Ajánlom mindenkinek, nemsokára élményparkunk is lesz végre, az ótopályáról már nem is beszélve...
Babus
Nagyon aranyos a kisfiad, hihetetlen mosolygós.
Dudu
Ne legyél depis, még én sem vagyok
Annyira úgy gondolom, hogy ehhez a baba-kérdéshez sok türelem kell, és semmit nem szabad siettetni. Már ha emiatt voltál depis...
Azt hiszem én még egyszer sem voltam kiakadva amikor megjött. Mindig találok egy hónapban valami okot arra, ami miatt meggyőzőm magam, arról, hogy na mosta azért jó, hogy nem vagyok várandós, mert megyünk a..., mert jön a.., mert. Szóval így elvagyok.
Most hirtelen ennyi, gyors hétvége eljövetelt kívánok mindenkinek.
Egyébként jó volt a hétvégi termés. Alig győztem visszaolvasni. Én valóban vízparton hűsöltem.
Stellárol van valami hír?
junkó