Új privát üzeneted érkezett!

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:24-kor.
seszi

Seszi Kép
Annamari is csak dől jobbra-balra a hőségtől Kép
Bezzeg tegnap este jó mulatott Szentendrén, végre kimozoghatta Kép
Kezeddel mi a helyzet?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Már csak erre vágyom Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:24-kor.
seszi

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:25-kor.
seszi

--------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:25-kor.
seszi

Seszi Kép
Nagyon aranyosak ezek a képek Kép Imádom őket Kép
Már alig várom, hogy Stella jelentkezzen a uh után Kép

Biztosan nem tenne jót a kezednek ennyi takrítás, tuti ki bírnak az ajtófélfák, meg az ablakok még egy hetet Kép
Én is szeretnék menni pancsizni, meg napozni, de most nem lenne túl jó öttlet!

Annácska

annácska

Sziasztok,

AnnácskaKép
Kérlek, ne erőltesd magad a takarítással! Ráér majd az a 12. hét után Kép
Porszívózás tiltva van, ugye tudod? Kép
A munka nagyja megvan már, most jöttünk haza a családi buliról, de leginkább egy jó alvás tenne jót. Mostanában napközben is simán alszom 1-1 órát... Kép
Úgyhogy még be köllene fejeznem a munkát, meg némi vasalnivalóm is felhalmozódott, azt remekül lehet itt ülve is csinálni. Kép
Ja, a pocim nekem is szurkálgat még néha, meg a pfészkeim is, de tudom már, ez jót jelent. Kép
Hiszen ágyazgat magának a pici! Kép

SesziKép
Tündéri képeket tudsz elővarázsolni, honnan is? Kép
Ne aggódj, "átlöklek" ebben a hónapban a felső részébe a táblának, csak kerülj a telejére Kép

JucaKép
Ha még Neked külön nem is kívántam volna, most megteszem: nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Puszi mindenkinek

Unique

KépKép
unique

----------
seszi

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:26-kor.
seszi

Unique Kép
A pocaklakóm biztos a paplant rázogatja, mert olyan nyilalásim vannak, hogy csak na Kép
Miért van tiltva a porszivózás?
A takarítást csak apránként művelem, kis pihenőket tartok azért Kép
Aludni én is tudok bármikor Kép
És milyen volt a családi buli? Összenézetek a pároddal? Mi az ebéd közben többször is egymásra pillantotunk, mert mi már tudtuk, hogy egyel többen ülünk az asztalnál Kép

Seszi Kép
Tuti mindenki pancsol, helyettem is Kép
Annamari nagyon várja már a sulit, nem akar visszamenni a világ minden kicséért sem az oviba Kép
A héten megpróbálok egy kicsit vásárolgatni sulis dolgokat, mert a kisasszony mindent megvenne, még az is ami nem is kell Kép
Ráadásul feladta most a leckét nekem, mert Micimacis füzetek, meg tolltartó kell, remélem kapok Kép
Kistesót végülis kap mire tavasz lesz, talán így könnyebb is lesz, mert rá is lesz időm az elején Kép
Olyan édes ez a baba Kép

Annácska

annácska

SesziKép
Köszönöm! Nem tudom, honnan szeded ezeket a tündi-bündi kis bébiket, de megzabálnám mind, egytől-egyig! Kép

AnnácskaKép
Rendes gyerek lesz, az már tuti Kép
Nekem tegnap voltak hasonlóan erős szurkálások/nyilalások. Ma már kicsit jobb, de néha még mindig szurkál (mint pl. most Kép).
Olyan jó, hogy egyszerre éljük át mindezt! Nekem nagyon könnyebbség és megnyugvás, hogy mindig tudunk kérdezni, még ha nem is annyira vagyunk szakértők Kép (mármint mi itt Kép).
A porszívózás nem nagyon ajánlott, mert állítólag méhösszehúzódást okozhat, ami nem túl jó így az elején. Kérlek, ne erőltesd, ha apa megcsinálja! Nálunk régebben is ő csinálja, most meg már nem is kérdés Kép
Takarítással én úgy vagyok, hogy szept elejétől lesz takarítóm, augusztus végén elmegyünk 1 hétre szabira nyaralni Horváto-ba (na ez sem az a pancsolós-napozós nyaralás lesz, de nem bánom Kép), előtte még max. 2x kitakarítok. Max.2x. Nem érzek elég erőt hozzá és nem erőltetem. Apa úgyis megérti, más kedvéért meg minek. Kép
Mi nagyon gyakran összenézünk, férjem simogatja a fejem, ha nem lát más, a pocim. Olyan édi lett! Kép
Ja, most csúnyát írok: nem kívánom a szexet, szinte egyáltalán. Ez norma? Plusz nagyon féltem a babót, lehet, hogy egy jó darabig nem is fogok tudni emiatt, ez szokványos, vagy szted gáz?

Kinga, VirágKép
Tessék jelentkezni, annyira izgulok Értetek! Most sosem lehet tudni, olyan a széria Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Szia Lányok!
Még mindig tikkasztó hőségben huppanok a gép elé.
Azért örülök, hogy legalább ti tartjátok a frontot.
Én is itt vagyok, de mostanában inkább olvasok. Olyan jól elvagytok. No meg zengedeztem múlt héten a hősies "jóllétem"-ről, de azért néha el tud kapni a depi, ami ellen férjemhez bújással védekezem, meg kiszolgálom őt gondos kis feleségeként (még nagyon ifjú házasok vagyunk Kép), s ezzel elterelem figyelmemet a dolgokról.

Kismamákok!
Tök jó, hogy ennyit írtok magatokról. Ugyan mi még csak várunk rá, de mire eljön a mi időnk, annyi mindent fogunk tudni általatok!
Kitartás, mindjárt vége a nagy melegnek!

Seszi!
Kívánom neked, hogy a nagyon közeljövőben ilyen kisded legyen a pocakodban, mint a fotón. S amilyen tempóban Unique osztja a zebrákat, erre minden esélyed meg is van!

A takarítást én személy szerint szüneteltetem, nem vagyok hajlandó aktív fizikai munkát végezni ebben az időben. Mondjuk épp nincs is annyira szükség rá. És holnap kezdődik újra a tánc egy hónap szünet után, így lesz itt mozgás bőven.

További jó hétvégét kívánok minden aktív és passzív topiklakónak is!

dudu
Vendég

RékaKép
Örülök, hogy hozzászóltál, éreztem én, hogy van itt valami a háttérben Kép
De tudod, ugye, hogy mi a legjobb a depi ellen? Ha írsz nekünk! Ez már többször bejött nekem is Kép
Szóval, hajrá.
Egyébként nekem még igazolásom is van takarítás ellen: kismamáknak első 12 hétben nem szabad semmi olyat csinálni, amitől megemelkedhet a hőm. (pl. napozás, de ilyen a fizikai munka is Kép)

Ha untatunk Benneteket az irományainkkal, nyitunk új topicot Annácskával, csak szóljatok! Most visszaolvastam, tényleg kicsit "übereltük" a topicot a 7végén.... Csakhát úgysem volt más... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:27-kor.
seszi

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:27-kor.
seszi

Unique Kép
Nem is tudtam ezt a porszivózásról. De most úgy sem aktuális, mert nem csinálok semmit, túl melegem van Kép
Majd holnap délután takarítok egy kicsit, de csak mértékkel Kép Vigyázok magunkra Kép
Azt hiszem ennyivel jobb azoknak a pároknak akik már régóta várják a babát, hogy mindketten nagyon tudnak örülni Kép
Teljesen normális, hogy félted a babát, de igazából nincs mitől! Teljes biztonságban van a méhedben Kép Egyébként a dokik is azt mondják, hogy ami jó a mamának az a babának is jó Kép Ha úgy érzed, hogy jobb neked szex nélkül akkor ez a helyes! Bízz az ösztöneidben Kép

Dudu Kép
Ne légy depis, neked is lesz nemsokára babád a pocidban Kép
A gyakorlás kezdődik holnap a fellépésekhez? Szerintem mi is felmegyünk a Várba, amikor lesztek, mert Annamari imádja a néptáncot Kép
Mikor is lesztek fenn?

Annácska

annácska

Seszi!
A szabi elejét nem is szabad ezzel kezdeni, megvárnak az a festékcsöppök, nem futnak el. Majd szép lassan jut idő mindenre.

Köszönöm a fotót, jól esett! Képzeld kb. ugyanígy néztem ki kicsinek, sőt még kövérebb voltam. Innen is a nevem: a dundiból lettem dudu. Úgy néztem ki, mint a Michelin baba. Kép

Unique!
Meg ne próbáljatok új topicot nyitni! Mi lenne itt velünk nélkületek? Ti vagytok a lelkierő, a boldogság, meg a példa a türelemre, meg minden.
Módosítom: nyithattok új topicot, de nem hanyagolhattok bennünket sem! Kép De akkor honnan tapasztaljuk meg mindezt a sokmindent, amit itt megosztotok velünk? Szóval sajnálom, de nem fog menni, maradnotok kell és punktum! Kép Kép

Amúgy nincs azért világvége hangulatom, csak mindig változtatnom kell a dolgokon kicsit, vagyis folyamatos elterelő hadműveleteket kell végeznem, különben belesüppedhetek. Inkább elővigyázatosság...
Ha nagyobb nyavalyám van, úgyis jövök és elsírom, nem menekültök! Kép Addig is itt vagyok, írok-olvasok, s mindent megélek veletek együtt.

Puszi:
dudu
Vendég

Annácska!
Jujj, de jó lenne, ha ti is feljönnétek!
Egyenlőre csak annyit tudok, hogy 18-án leszünk fennt. De holnap este megtudom a részleteket a próbán, s aztán megírom, mert Didot is érdekelte.

Egyébként, ha Annamarit tényleg érdekli, ajánlom figyelmetekbe, hogy nálunk kisiskolás kortól kezdődik ám a néptáncoktatás!
Még az is lehet, hogy én is taníthatnám... Kép

dudu
Vendég

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:28-kor.
seszi

Dudu Kép
Egyenlőre semmi akadálya sincs, hogy felmenjünk Kép
Jó ötlet a néptáncoktatás, majd megbeszéljük a részleteket Kép Tanítani, viszont csak addig taníthatod, amíg a dokid engedi a pocakoddal Kép

Unique Kép
Jó tényleg egy kicsit sokak voltunk a hétvégén, de arról nem tehetünk, hogy nem jött szinte senki Kép És jobb híján csak a pocakról tudunk beszélni Kép

Seszi Kép
Totál kész vagyok ezektől a képektől Kép

Annácska

annácska

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:28-kor.
seszi

Sziasztok!
Nálunk is családi ünnepség volt, névnapoztunk. Anyuék, anyósomék, sógorom, keresztszüleim, két uncsitesóm, párjaik, és egyikük babácskája voltak a vendégek. A baba még nincs 2 hónapos, nagyon édi és most megfoghattam! Olyan jó érzés volt!
Már befejeztem a rendrakást, mosogattam, mosást beraktam,felmostam, elpakoltunk, úgyhogy takarítást illetően nekünk is kijutott a jóból mára.Kép
Juditokat Isten éltesse sokáig!
Bogi
Jó éjt!
dbogica

SziasztokKép

Sokat megint nem olvastamKép, Kristófka és ez a hőség teljesen kikészít.
Kissrácunk az átlagnál is nehezebben tűri a lakásban uralkodó 30 fokot, éshogy már szerda óta nem voltunk kint sétálni.
Mára már iszonyat hiszti volt a srác, nem akart enni se, semmi se volt jó neki, csak bömbizett, pedig még pancsizni is kivittem az erkélyre a medencéjébe, de azt is megunta hamar.
Én ruhában nem izzadok annyira, mint ő meztelenül, állandóan folyik róla a víz, már fürdés után 5 perccel, tiszta melegkiütés már mindene. Pokolian sajnálom szegényt, de nem tudok mit csinálni vele.
Így délután már, látva ezt a hisztit, felmentünk vele Mátrafüredre, bementünk az erdőbe és leültünk vele a patak partjára, na az tetszett nekiKép, ott sikongatott a fáknak, virágoknak, el volt ájulva mindentől, elsősorban persze attól, hogy ott milyen jó hűvös vanKépNem is nyűgizett egy percet sem.
Bezzeg mikor hazaértünk és beléptünk a lakásba, akkor úgy elkezdett ordítani, hogy megfürdetni és megetetni alig lehetett. Szerintem már itthon-undora van a srácnak, azt hiszi direkt meg akarjuk sütni itt a lakásbanKép

Csináltunk pár képet Mátrafüreden:

Apával:
Kép
Kép

Anyával:
Kép

És a végére így kidőlt a srác:
Kép

Annácska
Nagyon jól viselte szombaton Kristófka a hiányomatKép Anyukámmal nagyon imádják egymást, nagyon jól megvannak együtt, anyukám eteti, tisztába teszi, non-stop játszik vele, és úgy bealtatja, ahogy én sohaKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok Csajok!!! Kép

Nna, az volt, hogy Forma 1re hazaértünk, nagyon nagyon jó volt a verseny, végig izgultam az egészet!
A verseny előtti készülődést meg ilyesmit a német RTLen néztük, meg az Rtl klubon, kapcsolgattunk. Azon "kicsit" fel voltam háborodva, hogy a német Rtlen leadták a Himnuszt, a verseny előtt, mutatták ahogy az emberek ott álnak... na tök jó érzés volt! Persze az Rtl Klubon meg reklámot adtak helyette, ez azért szerintem gusztustalan!
Bocsesz az off-ért, remélem nem baj, hogy ezt megosztottam veletek... én még ugye pocakosodásomról nem beszélhetek...

Annácska, Unique
De annak nagyon nagyon örülök, hogy ti meséltek róla! Olyan jó az örömteli sorokat olvasni... meg a jjaaajjjmostnagyonszurkálapocakom Kép

Bogica
Jó lehetett a családi ünnepség! Kép Gondolom kibabáztad magad! Kép Legalább is valamennyire, és csak egy időre! Kép
Akkor te nagyon jól haladsz a takarítással! Hát én a mosogatáson kívül mást nem csináltam.

Kora este voltnk kint az udvaron, persze előjött belőlem a rossz ötéves és nekiálltam slaggal locsolni a kertet, háztetőt... aztán a kert egyik részén baromi nagy sarat csináltam, de legalább kiderült, hogy a vastag por/ sárréteg alatt beton lapul! Mire befejeztem a játékot a fejem búbjáig sáros voltam! Párom nézett is nagy szemekkel! Kép

Seszi
Szerintem is simán megvár az a takarítás... szabi elején a takarítás SZIGORÚAN TILOS!Kép Kép Kép

Jajj, lányok, most megy a flash dance a tv-ben... emiatt a film miatt kezdtem balettozni Kép
5 évig klasszikusbalettoztam, de aztán feladtam, és nagyon nagyon nagyon bánom! Kép

Na, jó gondolom mára elég belőlem, és a sok butaságból amit itt összevissza írkálok!

Legyetek jók!
Vigyázzatok magatokra!
Puszika: Szilvi

szisszka

Babus
Csak most láttam a képeket!
Nagyon nagyon édik vagytok a képeken mindannyian! Kép Gratulálok a szép családotokhoz!
Ja, és bocsi, hogy megint elmondom, de annyira jó látni Kristófkát!!! Úgy fel tud vidítani! Kép

Sziszka

szisszka

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:29-kor.
seszi

Babus Kép
Jó, hogy a fiad ennyire el van a mamával Kép Ennek később még hasznád veszed Kép
Ezek alapján el sem hiszem, hogy a fiad hisztizni is tud Kép Nagyon szépek vagytok, biztos jó volt a hűvösben sétálni Kép

Sziszka Kép
Dehogy baj az off, sőt! Örülök neki Kép
Flashdance Kép Sok álmomat én is feladtam és ezzel szerintem mindenki így van. De az élet szép és mindig új és új álmokat kergetünk Kép
Egyébként ez az egyik kedvenc filmem Kép
Irígykedem a slagozás miatt, utoljára kislánykoromban csináltam, de most eszembe juttattad milyen jó móka Kép

Bogi Kép
Akkor ez a hétvége a rokon látogatásról szólt Kép
A babázás Kép ezek a picik tündériek Kép

Seszi Kép
Általában 1-2 hét az eredmény attól függően, hogy mit vesznek le Kép
Szorítok reggel Kép

Jó éjszakát mindenkinek Kép

Annácska

annácska

Seszi
Ígérem most már rendesen fogok jönni! Kép Kép már amennyire majd tudok...
Akkor ezek szerint holnap kezdődik a szabi, azaz lassan már ma! Kép
Meddig leszel szabin?
Hormonvizsgálatra mész holnap? Drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Jujj, télleg, el tudod mondani, hogy tudok képet beszúrni, mert én olyan de olyan béna vagyok, hogy sehogy sem sikerül! Kép

szisszka

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:29-kor.
seszi

Seszi
Köszönöm szépen!!!! Kép Holnap,azaza ma majd ki is próbálom!!!

Még mindig nem tudok elaludni, nem tudom mi van.
Már megnéztem egy filmet, nagyon rossz volt szerintem... pedig azt hittem el fogok aludni rajta, de csak furdalt a kíváncsiság, hogy mi lesz a vége... rossz vége volt!

Annácska
Persze mindig újabb és újabb álmokat kergetünk... csak ez a Flashdance most nagyon bele is mart a szívembe... de ez van...
Csak elgondolkodtam, hogy mi lenne most, ha nem hagytam volna abba a balettot, hogy ki lennék, mi lennék, hol tartanék, mennyiben lennék más, mint most.
Nekem is ez a Flashdance az egyik kedvenc filmem, a másik meg a Dirty Dancing! Kiskorom óta szerntem több 100 szor láttam már, de nem tudom megunni! Kép

Na jóéjt! Megpróbálok aludni...

szisszka

Sziasztok Kép
Mi mst elutazunk öt napra Horvátországba. Amíg nem vagyok tessék szépen tovább zebrásodni Kép

Unique Kép
Ha lesz hír Stellásról, akkor a Kaális vagy a Dévais topikba megírják a lányok, majd légyszi közvetítsd ide is.

Puszi mindenkinek

Wish

wish

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:30-kor.
seszi

Sziasztok!

Wish Kép
Jó nyaralást. Én nemrég jöttem haza nyaralásból, de megint mehetnékem van. CSak szabim nincsKép

Angi!
Üdvözöllek közöttünk. Hasznos időtöltéstKép

Unique!Kép
Köszi, hogy beraktál a táblába, tök fura volt ott látni magamat. Izgalmas.
Jó, hogy Annácskával ennyire egy cipőben jártok. Biztos sokat fogtok egymásnak segíteni.

Seszi Kép
Mezőgazdasági mérnökit tanulok éppen. CSak állatanatómiát egyébként, de eléggé hasonlít az emberanatómiához.
Férjem már oké, most én sántultam le. Beleléptem ey méhecskébe. Iszonyat donga lábam lett tőle, és fáj-viszket-zsibbad-éget.
De azért én ha arról van szó...Kép

CsibeKép

Betelepült szegedi vagyok, nem igazi. Valahogy egyetem után itt ragadtam. De a Szabadtréri után (tegnap este voltam, strandpapucsbanKép )ismét beláttam milyen jó hely ez a Szeged, főleg nyáron. Ajánlom mindenkinek, nemsokára élményparkunk is lesz végre, az ótopályáról már nem is beszélve...

BabusKép
Nagyon aranyos a kisfiad, hihetetlen mosolygós.

Dudu
Ne legyél depis, még én sem vagyokKép
Annyira úgy gondolom, hogy ehhez a baba-kérdéshez sok türelem kell, és semmit nem szabad siettetni. Már ha emiatt voltál depis...
Azt hiszem én még egyszer sem voltam kiakadva amikor megjött. Mindig találok egy hónapban valami okot arra, ami miatt meggyőzőm magam, arról, hogy na mosta azért jó, hogy nem vagyok várandós, mert megyünk a..., mert jön a.., mert. Szóval így elvagyok.

Most hirtelen ennyi, gyors hétvége eljövetelt kívánok mindenkinek.
Egyébként jó volt a hétvégi termés. Alig győztem visszaolvasni. Én valóban vízparton hűsöltem.

Stellárol van valami hír?

junkó
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Seszi!
Te jó ég! Mi mindent kell vállalnia az embernek! Esetleg másik helyen nem gyorsabb? Biztos van itt egynek-másnak tapasztalata (sajnos) ilyen vizsgálatokban..

Szurkolok, hogy a vérvétellel minden rendben legyen, bár még sokára lesz eredménye. Addig még zebrád is lehet.... Kép

Sziszka!
Nem jó módszer a mi lett volna ha gondolkodás hosszú távon. Persze néha én is szoktam álmodozni ilyesmiről, csak néha átalakul egy olyan gondolattá, hogy biztos az lett volna a jobb és ami van az sokkal rosszabb..stb.

Tutti, hogy nem véletlen, hogy nem lettél balettos, viszont biztos vagyok benne, hogy neked is tartást, kultúrát, barátokat és még egy csomó mindent adhatott, amit viszont az abbahagyásával sem veszítesz el! Én legalábbis ezeket kaptam a tánctól.
Most meg aztán nagy bajban vagyok, mert nagyon nehezen hagyom ott. Ha meggyőződésem volna, hogy a termékenységnek jobb, abbahagynám azonnal. De ha a lelki vonatkozását is számítom, hogy nagyon jó kikapcsolódást jelent a problémákból, máris inkább szükségletté válik.

Nna ennyit a reggeli elmélkedésből, most futok dolgozni, mert nagyon késő van.

dudu
Vendég

Wish!
Nagyon jó pihenést neked!

dudu
Vendég

Sziasztok Kép
Wish Kép
Nagyon jó kikapcsolódás kívánok nektek, pihend ki magad és töltődj fel energiával, szükséged lesz rá Kép
Visszatérve pedig előre az ikrekért Kép
Kép

Seszi Kép
Hát nem semmi a párod tortúrája. Nekünk tényleg csak annyi volt, hogy bevittünk egy üvegcsében mintát és 10 perc múlva meg is volt az eredmény Kép
Sok sikert a vizsgálatokhoz Kép

Sziszka Kép
Te tényleg nem tudsz aludni Kép Remélem azért eleget tudtál pihenni Kép
Én is imádom a Dirty Dancing-et Kép

Stella Kép
Mikor lesz az uh? Már nagyon várom Kép

Annácska

annácska

Szia Csajszik!

Köszönöm a névnapi jókívánságokatKép

Na ma megkezdtem "betegállományomat", és egyben aktív álláskeresésemet. Most ez már SOS sajna, de remélem mielőbb horgomra akad valami, na meg begaloppozik egy zebra.

Hétvégén mi anyósom házi medencéjében lubickoltunk, amibe ha egy kis sót, meg paprikát teszünk hallal, megfőtt volna a halászlé.

Úgy látom sokan hűsöltetek valamerre, ezt a nagy meleget nem is nagyon lehet másképpen elviselni. A derekam már jobb egy fokkal, de sajna csak egy fokkal.

Szisszka!
Igazad van, én egy ideje ha lehet bojkottálom a kereskedelmi csatornákat ha lehet, mert olyan mint egy hőgörbe első szakasza, végig az átlagos szint alatt marad.

Duddu!
Én is Michelin voltam, de csak másfél éves koromig. Jó beceneved:-) Sztem ne hagyd abba a táncot, csak mikor tökmag van, take it easy!

Seszi!
Nagyon drukkolok hogy kiugorjon a bibi, és ne kínozzanak meg nagyon titeket!
Hova mentek urulógushoz, nincs fenn a honlapon, hogy mi várható? Nekünk is csak ibriket kellett vinni, és 10 perc múlva volt eredmény.

Annácska!
Mikor kezdtél gyanakodni, és miből? Már látszik valami? Azért kérdezlek téged, mert Unique valóban egy tankönyvi példányKép

Na asszem ennyit most, aztán majd később.

Ja amúgy a hivatalos betegségem hasmenős hányós lázas vacak, mert ezt nem lehet lecsekkolni. Kicsit emészt a lelkiismeret mert ilyet még isis koromban sem csináltam sohaKép

Juca

tjuca

Unique drága!

Most már küldhetsz nekem képet, ha mást nem priviben, csak hogy lecsekkoljam, hogy mennyire hasonlítasz a rajzhozKép
Pihenj ebben a dög melegben. Nagyon jó fej a párod, na ugye mondtam, hogy ők lesznek a világ legjobb apái. Ha lány lesz szerelmes lesz, ha meg fiú, akkor meg szarral sem lehet elhúzni az orrát olyan büszke lesz a kis tökösre! (bocs ezt mindig a nagyapám mondtaKép)

Tőled azt kérdezem hogy mikor kezdtél bogyeszt ennya, és bogyesz és pé között volt-e valami, ami szöget ütött a fejedben? Most a sejtős dolgokról faggatok mindenkit, ha a végére értem, szívesen megírom, hogy mi az ábraKép

Juca

tjuca

Juca Kép
Azért annak nagyon örülök, hogy nem lett belőled halászlé Kép
Tuti jobban jártál mint mi a lakásban Kép
Igazából csak a melleim fájtak, de nem mertem hinni a jeleknek, mert féltem a csalődástól. Egszerűen csak megéreztem hogy van bent valaki Kép Ez női megérzés Kép Annamarival is így volt annó Kép
A melleim most is fájnak, meg a pocakom is szurgálgat Kép Unique szerint ágyaz a pacaklakó Kép

Lányok!
Most beszéltem a dokimmal és megyek hozzá délután kettőre Kép Még nem mndtam neki, de már alig várom, hogy a recepciós pultnák azt modhassam, hogy: Igen babát várok Kép

Annácska

annácska

Szisztok Lányok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, visszaolvasni még nem volt időm, de igyekszem pótolni.

Wish!
Jó nyaralást, pihizzetek sokat!

Kismamik!
Ez a nagy meleg biztosan jobban megterhel Titeket, mint minket, ezért próbáljatok sikat pihizni, sokat inni, és hűvösben lenni! Kép

Szisszka!
Én is imádom ezeket a filmeket, de láttad már a Diry Dancing 2-t?? Nekem az a kedvencem! Kép

Ja, az állatok és babák együttéléséről, még csak annyit, hogy:
Kép

Pussz, majd még jövök!
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Tegnap este értünk haza, megvan az új autónk Kép, és egyúttal meglátogattuk a férjem családját is és elmentünk hozzánk is. Este már nem volt erőm semmihez, most reggel olvsatm vissza, nem semmi amennyit írtatok.

Látom, hogy vannak újak, így utólag én is üdözöllek benneteket.

Babus!
Kristófka tündéri, nagyon szép családod van, és ilyen melegben tényleg a hüsi erdőben a legjobb.

Dudu!
Fel a fejjel, most már elkezdődik a tánc, és szerint az majd feldob egy kicsit, persze ha mégis elkenődsz csak írj nyugodtan!

Nárcisz!
Ne tűnj, nekem is hiányzol. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, és tudom, hogy az tlán a legrosszabb amikor még dönteni sem tud az ember mert nem is tudja, hogy mi lenne a legjobb, de majd letisztul a kép. Addig is én kíváncsi vagyok rá, hogy perpillant hogyan érzed magad, és hogy látod a dolgokat.

Újdonsült Pocakosok!
Gondoltam rátok ebben a hétvégi pokolban. Hogy vagytok? Olvastam, hogy nehezen viselitek ezt a hőséget, hát nem csodállom. A hétre már agy kis frissítő esőt is mondanak, ha igaz, de pancsi helyett, a hüsi erdőt is kipróbálhatjátok ha van rá módotok, ott is jobb ilyenkor a klíma. A takarítást, meg minden fizikai munkával járó házi munkát pedig tessék ebben a melegben elfelejteni, vagy a férjecskéket befogni.

A most nyaralni utazóknak pedig keellemes utat és megnövekedett létszámmal való hazatérést kívánok!

dido

dido
dido

Adri Kép
Örülök, hogy itt vagy Kép
Tündéri ez a baba Kép

Dido Kép
De jó, hogy meg van az új autótok Kép
Gondolom nagy élmény vezetni Kép
A család mit szólt az új szerzeményhez?

Annácska

annácska

Hahó Kép
Merre vagytok?
Kép

Annácska

annácska

SziasztokKép

Egy gyors bekukkKép, Kristófka drága kidőlt, már a kajcsit is félálomban ette megKép

Annácska
Lehet, hogy már képet is kapsz délután a babócádról?!Kép
Olyan jó lenneKép

Ma van Dolfi kutyusom 13.szülinapjaKépKépKép
Ne nézzetek hülyének, de vettem neki ajándékot is, egy csomó fajta Pedigree finomságotKépMajd este fogja megkapniKép Én minden évben fel szoktam köszönteniKépNekem ő is családtagKép

Babus

Kép
babus2005

Szia Juca!

Már hiányoltalak!
Micsoda titokzatosság... Várom a részleteket.

Nem tudom, olvastad-e, de szívesen megnézném az önéletrajzodat, hogy biztosan elküldjem-e oda, ahova gondolom. Csak, ha te is egyetértesz vele!
Lelkiismeretfurdalásod pedig egy ilyen munkahellyel szemben ne legyen, bár én is utaltam betegséget hazudni, mikor muszáj volt.
S ráadásul felmondani úgy mentem, hogy egy jogász haveromat vittem magammal, mint a pasimat, aki mellesleg jogász, mert különben nem tudtam volna megvédeni magamat. Ez volt életem első munkahelye. Van ilyen, de hamar túl leszel rajta!

Unique!
Ezt már én is akartam kérni, hogy e-mail-en küldj egy fotót, annyira kíváncsi vagyok rád! Vagy már kértem? Olyan feledékeny vagyok, szörnyű!

Narco!
Merre jársz? Egy pár szóval jelentkezz!

Annácska!
Hát itt vagyunk! Azaz én itt vagyok, bár csak benéztem, mert most mosattam le a kocsit, s megyünk a pályaudvarra rokonok elé, akiket még sosem láttam. Nem tudtak eljönni az esküvőnkre, ezért most látogatnak ide. Férjem családja ugyanis vajdasági. Úgyhogy estig nem leszek gépközelben, de utána viszont írom a híreket majd a 18-i fellépésről!

Addig is vigyázzatok magatokra!
dudu

Gondoltam, használom a dudut, hiszen van egy másik Rékánk. No meg mostmár a nevem előtörténetét is ismeritek. Kép CSak nekem a Réka is jó álnév, ugyanis eddig Erzsébet voltam, csak az esküvő után elkezdtem a második nevemet a Rékát használni.
No mindegy, gondolom, ez tökre nem érdekes csak nekem. Szóval puszillak benneteket!

dudu
Vendég

Sziasztok!

Babus!
Nem csodálom, hogy kidőlt a kislegény, ez a meleg mindenkit fáraszt.
A kutyusodnak boldog szülinapot! Mi is meg szoktuk ajándékozni a cicusunkat, úgyhogy nem nézlek hülyének emiatt. KépKép

Annácska!
Drukkolok, hogy a dokinál minden renben legyen, és várom a híreket!

Megyek most ebédet főzni. Aki mostanság ebédel, jó étvágyat!

Adri

Kép

Kép
adriana

Duddu!
Szerintem a Réka nagyon szép név! Az én kislányomat így fogják hívni. Úgyhogy én így foglak szólítani, jó? Úgyis tudni fogod, hogy Rólad van majd szó. Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Babus Kép
Szerény fiacskád Kép Bizos nagyon kimeríti ez a meleg, de leglább egy kicsit jut idő magadra is Kép
Dolfi kutyusnak Boldog szülinapot Kép Csinálsz neki csonttortát is? Kép
Szerintem nem kapok képet, de remélem a héten még elküld uh-ra Kép

Dudu Kép
Miért ne érdekelne a neved története?
Mi volt a baj az Erzsébettel? Nem tetszett vagy csak kellett a változatosság Kép Így tényleg teljensen új neved lett az esküvő után Kép

Annácska

annácska

Annácska!
Hú de izgi lehet az első vizsgálat, bár te már éltél át ilyet. Hányszor elképzeltem már, hogy megyek a dokihoz, mindig azt mondja: "Meséljen!" És mondom neki, hogy: "Háát, van egy pozitív tesztem..."
Persze ez előtt valószínű, hogy még meglátogatom, egy-két babaváró kérdéssel.

Babus!
Tündériek voltak a tegnapi képek. Nagyon helyesek vagytok rajta! Addig jó, míg Kristóf pihen, nem? Jobb, mintha nyűgösködne.

Adri!
Én azt is imádom, ha Rékának szólítanak, hiszen azért választottam végre, mert utáltam az Erzsi, Bözsi, Böbe és egyéb becézéseket. S talán a környezetem is előbb-utóbb megszokja az új nevet!

Így lettem Bécsi Erzsébetből Medvecki E. Réka. Mindenki hülyének néz miatta... Kép de nem érdekel.
Szóval jó a Réka is, csak az összekeveredés miatt gondoltam a dudu-t.
Ha én nem nyúltam volna le, lehet, hogy az én kislányomat is Rékának hívnák. Szerintem is szuper név. Emiatt valószínűleg Dorka lesz.

dudu
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?