Új privát üzeneted érkezett!

nem csodállom hogy nem jöttök
alig akar bejönni a babanet...
na elteszem magam holnapra, jól elfáradtam, megint bedagadt a lábam, nemhiába mondják, hogy délután sok pihi......

Kép
andyfekete

csajok! Hajnali kettőkor 4 perces fájásokra ébredtem, de másfél óra után elmúltak. Gondoltam, akkor ezek lesznek a jóslók, mivel nekem eddig nem volt. Aztán háromnegyed ötkor arra keltem, hogy elfolyt a magzatvíz. (szerencsére a fürdőkádig sikerült elérni) Úgyhogy nemsokára indulunk a kórházba. Bár fájások sehol, de azért így magzatvíz nélkül inkább legyek megfigyelve...
Mágnesnek küldöm majd az smst. :)
Mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

muffin:
jajj végre! Méghogy nem akar kibújni Eliot! :lol:
Nagy drukk nektek, nagyon szorítunk! Az sms-t pedig nagon várom!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!!!! :lol: :lol: :lol:

Jelentem, ITTHON VAGYUNK!!!! De most csak gzors bekukk, aztán később jövök a képekkel meg beszámolóval!

MAGDOLNAMNAK HATALMAS GRATULA LIZA BABÁHOZ!!!! SOK BOLDOGSAGOT NEKIK ÉS NAGZON SOK TEJCSIT!!!!!

Kép

MUFFINNAK MEG MENNEK A DRUKKOK? HOGZ KÖNNYŰ SZÜLÉS LEGYEN ÉS MINDEN RNEDBEN ZAJLODJON!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Húha!
Muffin, nagyon drukkolok!!!

Márti!
Majd téged is várunk a beszámolóval!

Mágnes!
Édesek a képek!

Viri!
Köszi érdeklődésed....megvagyunk, Veronika táborba ment hétfőn, de holnap már jönnek...Atikámnak meg hallójárat gyullladása lett...... :cry: valszeg az itthoni medencés pancsolástól, és a fertőtlenítésre használt klór okozhatta..van fülcseppe, meg ab....remélem hamar rendbe jön, mert holnap meg vérvételre kell mennünk, mivel jövő kedden lenne a fütyi-műtét....

Amúgy bébivel minden rendben,, sokat mocorog. Tegnap voltunk védőnőnél, szerencsére most nem híztam!

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Most kaptam egy jó hírt. Megyünk nyaralni :)

1 hét múlva jövök. Majd akkor elmesélem hogy is volt ez :)

Legyetek jók!

Muffin: hatalmas drukk neked!

Ditta: jobbulást Atinak! Drukk a keddi műtéthez.

Bocsi, most mást nem írok! Mert rohanok pakolni!

Puszi: Viri

Kép Kép
kisvirág_30

leskelődtem a másik topicban, muffinak külső méhszáj egy ujjnyi, belső zárt, elő van készítve
Nagy drukkhegyek!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok!

Bár Muffin Mágnesnek küldi az sms-t, de gondoltam örültök neki, ha megosztom Veletek én is amit a másik topicban olvastam, hátha Mágnes nincs gépközelben... és hát nem bírom magamban tartani:

Kb. fél órával ezelőtt császármetszéssel jöttem a világra. A szüleimet már most azt ujjam köré csavartam mind az 56 centimmel és 3000 grammommal. Kovács Eliot

Muffin!!! Hatalmas gratula Eliothoz!! Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan TE SZERETNÉD, és nagyon sok örömet leljetek ebben az erős, ügyes kislegényben!!!!
Vendég

Muffin

GRATULÁLOK!!! Legyetek nagyon boldogok!!!

Kép
Kép
nati80

Muffin

Gratulálok! Sok egészséget és boldogságot kívánok!

Kép
p__lilla

Bejci:
Egyáltalán nem baj, hogy megelőztél :) Megkaptam az sms-t, de nem voltam itthon.
Az egész topic nevében gratuláltam nekik :)

Azért itt is: Sok boldogságot kívánunk, én mihamarabbi otthon létet!

Kis is a következő? Bejci?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: Akkor jó, ha nem bánod a belekontárkodásomat!

Remélem a következő még nem én leszek. ezt meghagyom Odrinak vagy Andinak, aztán Holka, aztán mindenki szép sorban...
Ja, és láttam Zsebihal képeit! :wink: :lol: Gratula hozzá!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Haza jöttünk! Nagyon szuper volt minden! Minden nap voltunk valahol, lejártuk a lábainkat, ugyhogy hazajöttünk pihenni .
A fiuk a legjobban a Thomas land-be szerették!!!!
Küldök egy pár fotót rólunk!Remélem nem leszek sokk! Win
:wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Éééés egy másik jó hir, hogy beszéltem a dokimmal, elküldtem neki fax-on az eredményeim és felhivott, hogy egyáltalán nem gáz a tripla teszt eredménye, főleg, hogy HIBÁS ADATOKAT irtak be, azt irták, hogy csináltak uh-os vizsgálatot a 14 héten, még megkérdezte a nevét a dokinak aki csinálta , mondom, nekem nem csinált senki uh-t önön kivül.... Na szóval, jól beparáztattak....De azt mondta, hogy amugy sem lenne nagy gáz, ha igaz lenne amit ir a papiron... Szóval óriási kő esett le a szivemről. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép Kislányunk 19 hetesen

Kép
Kép
nati80

Muffin! Gratulálok :!:
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok :!:

Kép
Kép
odri

Kép Állítólag egyértelmű kislány alkatrész

Kép
Kép
nati80

Nati:
Babód bizony tényleg puncás! :) Nagyon szép az első kép!! 4D-re mentek valamikor?

Máti:
Hogyhogy hibás adatok???? Ennyire nem figyelnek? Örülök, hogy minden ok! A képek pedig. (kicsit irigy vagyok :wink: )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Muffin! Hatalmas GRATULA ELIOT babához!!! Sok egészséget és boldogságot kivánok nektek!

Kép

Mágnes én sem jöttem rá, de a dokimnak odaadtam az eredményeket és rögtön azt kérdezte, hogy mi a neve a dokinak aki az uh-t csinálta? :shock: :shock: :shock: Mondom neki, nekem nem csinált senki önön kivül uh-ot.Azért mert itt a lapon az áll, hogy 14 hetes + 5 naposan valaki csinált uh-ot. :roll: Na most képzeld el, hogy a 12 hetes uh-ot amit kaptam a dokitol lefénymásolták és 14+5 nek vették... képzeld el milyen méretek jöttek ki, egy 14 hetes babának a 12 hetes méretek.... :x és ezek meg a véreredmény meg a kg alapján összeállitották nekem az egészet, és a frászt hozták rám :evil: . Nos a doki alaposan megnézett, minden rendben, egészséges baba van a pocimban, ugyhogy megnyugodtam. Maximálisan megbizom benne. Szerencse nem volt még szabira menve. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati

Neked is mostmár nyilvánosan is GRATULA a kislányhoz! :lol: :lol:

Mágnes:
milyen az új lakásban?
Annád megszokta ott? szereti?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Odri:
te hogy érzed magad??? Hogy birod a meleget??? Nekem olyan furcsa itt a nagy meleg. Ott nem volt ilyen meleg.

Andy, Holka, Bejci, Lilla, Kisvirág, Jenny hogy vagytok?????
Nem tudok visszaolvasni,és kiváncsi vagyok ki hogy van. :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsi ha valakit kihagytam, Ditta te hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati: Hát mit is mondjak?! Naggyyyon édes Fanni!!! OLyan cuki a profilja! Bár én a nunit nem tudom kivenni a 2. képből, de ez nem mérvadó.... saját lányomét is csak a 27. héten 4D-n láttam rendesen... Tényleg, apa mit szól hozzá, hogy lányos apuci lesz? :wink:

Márti: Örülök, hogy jól sikerült a kirándulásotok! A képek szuperek! A fiúkon annyira látszik, hogy totál odavannak a Thomas-Land-től... Ez egy maradandó élmény lesz nekik!!
AZért ez az uh-s dolog nagyon vérlázító!!! Én tuti visszamentem volna asztalt borogatni!!! Mit képzelnek???!!! Hogy lehet ilyet csinálni????? Húúú, én nem álltam volna meg szó nélkül, az biztos! De a lényeg, hogy minden O.K!
Kérdezted a többieket.. asszem Holka most van nyaralni. Írta is korábban, hogy most egy hétig nem lesz net közelben! Gondolom majd lesz nagy meglepetés, ha visszajön... Eliotra és Muffinra gondolok! :lol:
Vendég

Márti

Fiúk gondolom nagyon élvezték a Thomas napot. Minden képen fülig ér a szájuk. Aranyosak. te hogy érezted magad?
Örülök, hogy jók lettek az eredmények, annak ellenére, hogy legelőször rosszakat kaptál.

Mágnes

Igen szerintem is egyértelmű, de remélem a következő uh alkalmával nem mondanak már mást. Már annyira hozzászoktam, hogy kislány. 4D most is volt, de csak kevés. Nem tudom mikor megyünk csak úgy mozizni, de talán a 24-28 hét között. Inkább 28 közelében, mert akkor már olyan kis husika lesz, hogy megzabáljuk!

Fejlemények! ma jöttek a villanyszerelők előkészíteni a terepet a festőknek. Hétfőn jönnek és kezdik a glettelést. Ma itt volt még a lakatos, aki a lépcsőt csinálja. Már látszik a vége az építkezésnek! Jajj, már annyira költöznék fel!!!
Alig várom, hogy tehessek fel nektek képeket. Totál bele vagyunk szerelmesedve a lakásba. Tágas és világos!

Kép
Kép
nati80

Bejci
Nagyon örül neki! Azt mondta, hogy akkor most nem kék motorcsónakot fog neki csinálni (távirányítós), hanem piros vagy rózsaszín, olyan Barbisat! majd csinál külön a tesónak is, ha kell kéket.

Kép
Kép
nati80

Ja igen, a lány alkatrész! Jobb oldalon vannak a combik, vagy vádlik, nem is tudom pontosan. na és a kettő között van két vékony fehér vonalka. Azok volnának a nagyajkak. Remélem így már látszik.

Kép
Kép
nati80

FÉLIDŐ!!!!!! Hogy rohan az idő! nemrég csináltam az első + tesztet! és már itt fészkelődik egy közel 20 centis kislány!

Kép
Kép
nati80

Nati! Gratulálok a félidőhöz!!! Majd meglátod, annyira rohan az idő, úgy el fog röpülni a maradék, hogy szinte észre sem vesszük!! Amúgy az én párom is kezd már igazi lányos apukaként viselkedni! Ahhoz képest, hogy ő fiút akart az elején, imádja a kiscsajt! Tuti el fogják kényeztetni a lányukat!
Vizesedéssel hogy állsz?
Vendég

Bejci

Párommal mi is fiút szerettünk volna, de a 19 hetes uh előtt már úgy gondoltuk lány lesz, és be is jött. Ígyis úgyis nagyon imádjuk, a lényeg hogy mindene ok.

Vizesedés, hát oda kell figyelni rá. Kevés só, sok folyadék és néhány naponta gyümölcsnap. Eddig egyszer sem sikerült teljesen betartani, mert estére mindig elgyengültem. Ha anyu nem főzött volna valamit, akkor kibírtam volna, de mikor kimegyek a jó illatokra, totál elvesztem a fejemet.

Kép
Kép
nati80

Márti! Nagyon jók a képek, láni, hogy a fiúk nagyon élveztek kint lenni :lol: :lol: Egy kicsit én is irigykedem... :wink:
Örülök, hogy jók az eredmények és minden rendben van a babával.
A meleget nagyon nehezen bírom, főleg igy a vége felé...
Még a szar is büdős :lol: :lol: És néha már a hasam is fáj, aludni is nehéz.
De most már nem sok van hátra.

Nati! Gratula a kislányhoz :lol: Jól kivehető a képen a neme.
Igen félidő, hogy repül az idő..

Voltam uh-on és minden rendben van a babával.
A doki azt monta, hogy még négy hetet bírjak ki...
Szóval úgy néz ki, hogy júli vége, augusztus elején meglesz a baba.
Már nagyon várom :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

sziasztok!

MUFFIN! GRATULA! ÉS SOK-SOK ÖRÖMET KÍVÁNOK A BABÁHOZ!

végre van mit visszaolvasni!

Odri!
mért csak 4 hétig kell kibírnod? te is 32 hetes vagy, mint én. vagy ezt azért mondták, hogy addgi maradjon benned? örülök hogy minden oks-.és mi is lesz a babátok neve? ne haragudj, elfelejtettem.

Márti!
nagyon jók a képek, irigyeltelek, főleg mert ott nem volt olyan meleg:)
kipihentétek már az utazást? fiúknak nem hiányzik?
és hogy bírod a terhességet?

Nati!
igen, itt a félidő, ugye milyen gyorsan mennek a napok. és már megvan a 2.topikbaba, hihetetlen. Akkor te is vizesedsz a nyártól, melegtől?
én sem bírom ki anyu főztje nélkül, most jöttem tőle, finom kis székelykáposzta, az a lényeg azt ehetek, mert főzi meg husi.

bejci!

te hogy bírod a meleget? nekünk sincs már sok hátra. férjed várja a babót?

Én tegnap voltam a diabetológián, a cukrom rendben, a diétát tartanom kell továbbra is:(
azt mondta a belgyógyász főorvos, hogy most jön a neheze, az utolsó 2 hónap, ugyanis ilyenkor indulnak még meg a hormonok, most kell nagyon vigyázni a cukorra. megkérdeztem, milyen hatással van a szülésre a terhességi cukor...
hát, csak annyit mondott, ha így szépen tartom a diétát, és maradnak ilyenek az értékeim, akkor semmi gond, különben....
és nem folytatta.
aztán mondta hogy reméljük, semmi gond nem lesz, hát én is remélem.
de azért kíváncsi lettem volna a mondat végére, de mindegy(bekopogott valaki)
2 hét múlva mennem kell hozzá, előtte megint labor. nem unatkozom ebben a nagy melegben. még 2-3szor el kell mennem hozzá szülés előtt.

ma voltam a védőnénimnél, megkérdeztem a gyerekorvos kérdést. csajok nálatok ez hogy megy?
nálunk van egy körzetis-akihez tartozol utca szerint, ha ő megfelel, nem kell csinálnod semmit, szülés követő 6 napon belül meglátogat titeket, ha pedig nem tetszik a körzetis, még szülés előtt felkérhetsz mást gyerekorvosnak.
Én asszem maradok a saját gyerekorvosomnál, aki nekem volt kiskoromban, mást nem ismerek, és neki mindkét gyerekét tanítottam. szerintetek is jó ötlet váltani, a többit nem is imerem, ő legalább ismer engem is.?
m,egkérdeztem még, hogy úszhatok-e. azt mondta melegvízben ne nagyon, de 20-24 fokosban nyugodtan, ha szeretek úszni.
nálunk van uszoda, meg élményfürdő részen is úszómedence jó hideg vizzel. asszem egy párszor elmegyek, amíg bírok. szeretek úszni, kiváncsi vagyok a picurnak hogy tetszik. azért az utsó hónapban nem merek.

na megyek, hátha valaki unja a dumámat, majd még benézek
szép, meleg hűs napot!!!

Kép
andyfekete

Andy, én császárral fogok szülni vigyázni kell a hegre, nehogy fel szakadjon, mert az utolsó hónap veszélyes. A dokim szerint ha minden rendben lesz, nem kell kivárni az utolsó heteket. Akkor már a 9. hónapban leszek. Júli 28 és augusztus 5 között lesz meg a baba.
Lili a lesz neve :lol:

Kép
Kép
odri

Nati
Emlékszem én arra, hogy amikor még nem volt Fanni a pocidban, mindig kisfiút emlegettél. :wink: Viszont szerintem majdnem mindenki úgy van vele, hogy amikor kiderül a baba neme, annak örül, amit kap és persze onnantől azt tartja fontosnak, hogy egészséges legyen!
Vzesedés: Én hétvégén és a hét első napjaiban általában Balatonon vagyok anyukáméknál, ott eszem a jobbnál jobb kajákat (pl: lángos, amit imádok és ami ugyebár jó sós), ettől jó vizes leszek, aztán amikor hazaérek Pestre, akkor jöhet a gyümölcsnap!.. amit én is csak késő délutánig bírok, este muszáj megszegnem!

Odri
Örülök, hogy minden rendben van Lilivel. :lol: Akkor Neked már nincs is hátra 51 nap!? Mindenképpen előbb fogsz szülni? Nem is engedik a természetes szülést?

Andy
Én a vizesedést leszámítva tök jól vagyok, meleget jól viselem, mert Pestre is és Fűzfőre is szereltettünk klímát, hogy ne szenvedjek annyit, és a melegben meg ki sem mozdulok. Bár biztos kibírnám légkondi nélkül is, de így azért sokkal jobb! Viszont nem irigyellek hogy ilyen gyakran kell menned dokihoz ebben a nagy melegben. Le a kalappal előtted, hogy így bírod a diétát! Nagyon erős vagy! Én még egy nyomorult gyümölcs napot sem tudok végigcsinálni! :?
Gondolom a diéta miatt nem is nagyon kell figyelned a súlyodra! Bezzeg nekem!!
Gyerekorvos kérdésben én tudatlan vagyok, majd nyár végén kell mennem elvileg védőnénimhez, annál előbb nem is fogom tudni.
Vendég

Sziasztok!

Muffin!!
Gratulálok, és boldogságot a babához!!!
Kép

Márti!
Nagyon jó lehetett ott..........A Thomasaos képek meg....inkább meg se mutatom Atinak.....Hisztizne, hogy menjünk oda!! :) Akkor életnagyságban volt mindegyik szereplő??
Igen, most jó lenne az ottani hűvösből, de pár napnál tovább nem bírnám! A tesóim is abba vannak bedilizve, hogy Skóciában mindig csak esik, és 15 fok van....... :roll: Már alig várják, hogy jöhessenek haza szabira, egy kis melegséget érezni! :)

Nati!
Én sem látom egyértelműen, hogy az puni, de biztos az.......! :) A fiú valahogy biztosabb! Nálunk tutira látszott, hogy ott csüng valami!! :lol: A lényeg, hogy egészség legyen!
Érdekes ez a vizesedés, amiről írtok....nálam semmi! Az eslő kettőnél sem tapasztaltam.....persze még bármi lehet, messze még a vége!

Andy!
Jól hangzik ez az úszás dolog, de mivel egy hétig viszkettem valamitől, (fogalmam sincs, mitől, mert annnyira vigyázok!) már nem hiszem, hogy egy strandot bevállalok! Pedig nekem is hiányzik a jó nagy víz!!

Magdi??? valaki írta, hogy talán ma mennek haza??

D.

Kép

Kép
ditta76

Bejci, ilyen műtét után nem engedik a természetes szülést két évig.
A vajúdástól és a görcsöktól felszakadhat a seb.
Jobb a biztonság....

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Életjel!
Nálam gyakorlatilag semmi sem történt! Kezdek kimászni a gödörből. Új mottóm: Szzzzzzzzúúúúúúúúúúúszzzzzzzzzááááááááááááááááá Very Happy (aki látta a Bad Boys-t az előnyben van... Very Happy)

Szóval a nagyobb hírem. Kedden megszületett a barátnőm kisfia! Ma voltam meglátogatni! Hááááááttttt nagyon aranyos volt. Ilyen ici-pici babát még nem láttam! Olyan édes volt a kis keze, lába, szóval az egész gyerek gyönyörű volt. Képet mellékelek!

Legyetek jók!!! Drukk hegyek mindenkinek!

Muffin! Gratulálok! Legyetek nagyon boldogok!!!!!

Kép
anda81

Kép A barátnőm kisfia: Ferus

Kép
anda81

Sziasztok!

Magdolnam!!!! Hol vagy? Remélem már otthon és lassan kapunk fotókat Lizáról!

Anda
Nagyon helyes, hogy kimászol a depiből. Ciklusoddal hogy állsz? Mit érzel? Holnap csinálsz tesztet?

Valaki látott már Bertini babakocsit? Nagyon kíváncsi volnék néhány használói véleményre. Nekünk nagyon tetszik az X4-es váz és még árban is okés lenne.

Kép
Kép
nati80

www.bertini.com.au

itt meg lehet nézni!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nati:
Nem tesztelek, mert ma megjött! :evil: :evil:

Kép
anda81

Anda
nagyon sajnálom! :cry:
De azért tudod nem szabad feladni.

Most, hogy Magdolnam nem jön írni, teljesen haldoklik megint a topik.

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

végre itthon, csodás érzés.1hónap után.... regényt tudnék írni a kórházas dolgokból, de inkább csak szűken írnék néhány dolgot, mert elkap a sírógörcs. Soa többet nem akarok oda menni!!!!!!!!!!!!! Elég mély nyomot hagyott bennem, pláne az utolsó egy hét.

Muffinnak nagy gratula! Egyébként félkómás állapotomban találkoztam vele.

A történet:
pénteken ugye volt az a bizonyos uh hogy most akkor mi is van a méhlepénnyel, hányad fokban érett. Szóval semmi gázos dolgot nem találtak. Felrohantam az ügyeletes osztályos orvoshoz vittem a papírokat, és mondtam hogy márpedig én hazamegyek és azt mondta jól van mert tényleg nincs gebasz DEEEE szombaton jöjjek be diafillynes infúzióra meg ctgre -tehát onnantról kezdve nem megszüntették volna a kezelést, hanem folytatták volna-. Már itt jelezném, hogy max a 36.hétig adják, ha gáz van! De nem volt. Én barom nem kérdeztem rá, hogy miért is folytatjuk!!!!??? Mindegy, eltávra megkaptam az engedélyt. A Föld fölött jártam 10cmrel! Végre itthon. Eljött a szombat. NEkem érdekes mód volt egy fura érzésem, hogy ne menjek be. Gyula is mondta, hogy nem visz be. Aztán mégis bementünk. 11kor ctg, utánainfúzió. Az infúzió jött ki folyt mindenhol a véremmel együtt. Azt mondták nem baj. Aztán beigazította a nővér, azt hittem szétütök valamit, annyira fájt. Ja hogy miért? Mert a vénám már nem bírta és iszonyúan be volt gyulladva, de azért nyomták. Hiába szóltam hogy qrvára fáj.

Aztán a férjem rám néz ilyedten és megkérdezte, tuti hogy jól vagyok? Gondoltam magamban hogy itt paráztat.... aztán kezdtem érezni azt a fura zsibbasztó érzést, aztán nem sokára jött a remegés. Ekkor Gyula rohant nővérért. Mire odaért már annyira járt mindenem mint egy epilepsziás rohamnál. Nem igazán tudtak lefogni. Na akkor még látni a nővér kétségbeesett fejét, ahogy hivja a dokit. A dokii elég higgadt volt de hát tükröződött a szemében minden... GÁZ van. illetve ki volt akadva hogy nekem miért írták továbbra is, sőt hogy nekem egyáltalán nem lehetett volna ezt adni több okból is. Akart adni betalocot, merrt a pulzusom 150 volt, de nem tudtam a számmal semmit kezdeni mert görcsök voltak rajtam. Aztánmondták: szülőszoba. Na akkor már nem érdekelt semmi, mert nagyon kivoltam és alig vártam hogy attól a szar érzéstől megszabadítsanak. Tolókocsival vittek le, de annyira rossz volt a görcsök miatt, azt hittem menten kiugrok a kocsiból. Ekkor már beszélni sem bírtam. Kaptam egy speckó ágyat, mellettem még 3an szültek..... minden szart rámkötöztek, alig bírtam megmoccanni. Tuti hogy nagyon nagy gebasz lehetett velem, mert non stop jöttek hozzám a dokik, különbözőek és csak csóválták a fejüket meg óránként vettek vért, meg mind a 2 kezembe ment infúzió először. Ezt nem igazán értettem..... Aztán nem tudom milyen kórházból azonnal odarendeltek valami belgyógyászt, aki szintén nem tudott erre mit mondani csak azt hogy miért kaptam a diafillynt??????? Hát ezzel nem voltam kisegítve. Aztán a dokik azt mondták még 20 percet birjak ki mert akkorra szűnik meg a görcs, roham. Hát majdnem.... még ráhúztam 2szer 20 percet.......
Aztán semmi nem történt. NAgyon szarul voltam, de rámnézni nem nagyon néztek már rám. Úgy kellett ágytálért könyörögni. a pulzusom átlag 140-150 között mozgott és elég lázas is voltam.
Aztán másnap kora reggel meghozták az ítéletet: azonnali császár, mert gyikőnknek sem jó!
Megszültem és elmúlt minden bajom.
Folyt köv.
magdolnam

Szia Magdolnam!

Már nagyon vártalak!
Nem semmi érzés lehetett, hogy tehetetlen vagy, a dokik meg nem értik mit qrhattak el. A lényeg, hogy mindketten jól vagytok. Mikor teszel fel képet Lizáról?
Most hogy vagy?

Kép
Kép
nati80

Huh Magdi, ez nem semmi történet! Örülök, hogy végül minden rendben a kicsi lánnyal, és úgy,ahogy veled is!
Na és a görcsök egyértelműen az infúziótól voltak? Hát lehet, hogy mérgemben perelnék egyet, bár elég nagy a hajcihő egy pernél..

Nagyon várjuk a fotókat!

muffinra csomószor gondolok, remélem minden rendben velük, nem igazán merek sms-t küldeni!
Tud valaki valamit?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Olyan finomat főztem ebédre!!! baconos-gombás rizottó! Hú de milyen jót ettem!!!

Muffinról én sem tudok semmit. Ki tartja vele a kapcsolatot?
Mágnes, ha tudod a telefonszámát küldj neki egy sms-t, hogy hogy vannak.

Kép
Kép
nati80

Másik topikban olvastam, hogy Muffin már otthon van, ma engedték haza, de Eliot továbbra is az intenzíven van és lassa elkezdik a műtéteket is. Mást nem nagyon írt, hogy mit is mondanak a dokik.

Muffin
Sokat gondolok rátok és kívánok minden jót!!!

Kép
Kép
nati80

Nati:
feltennéd a receptjét? Újítani akarok, nincs már ötletem, mit főzzek...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na, ha van hír muffinról, akkor nem zavarom, gondolom a könyökükön jön ki a sok érdeklődő..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
A recept:
1 fej hagymát apróra darabolsz, mehet a lábosba (széles és nem túl alacsony peremű edény kell hozzá, de lehet fazékban is főzni)
1 csomag bacont vékony csíkokra vágsz és az is mehet az edénybe
egy kis olaj és pirítsad össze.
Ha már majdnem jó, mehet bele fél kiló felezett és vékonyra szeletelt gomba, kakukkfű, só, bors és egy nem túl nagy fej zellergumó fél centis kockákra darabolva. Fedő alatt párold, amíg levet nem ereszt.
Akkor mehet bele 30dkg kerek szemű rizs (sos kék csomagolású tökéletes). Felszívja a zöldségek kiengedett levét, utána mehet bele 2dl száraz fehérbor vagy martini (ebből kevesebb). Felszívta, utána merőkanalanként meleg húslevest kell beletenni vagy vizet. Folyamatosan keverni kell, hogy a rizsszemek összetapadjanak. Addig öntögeted rá a levest vagy vizet míg meg nem puhul, de nem kell elfőzni róla az összes levet. ha megpuhult mehet bele egy negyed vaj és egy jó marék reszelt sajt. És kész!!! Csak frissen melegen jó!
Nagyon egyszerű megcsinálni és iszonyú sokféle variációban lehet megcsinálni. A hagyma, zeller, bor, rizs és a leves az alap, atöbbi rajtad múlik.
Én szoktam csinálni bacon-vörösbab-vörösbor variációt vagy gomba-kukorica-cukkini.

Kép
Kép
nati80

húú Nati ez nagyon jól hangzik!
Asszem ki fogom próbálni! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X