Új privát üzeneted érkezett!

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:22-kor.
seszi

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:23-kor.
seszi

Szisztok!

Stella!KépKépKépKépKépKép
dejódejó!! Nagyon-nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++

Juca!
Nem sértődtem meg egyáltalán, de nem tudhatom, hogy vajon tényleg csak ez az oka, hogy a párom még nem akar gyereket. Szerintem még nincs tisztában a felelősséggel, ezért jött fel ürügynek a macska. De ígérem hamarosan átbeszéljük a dolgot! Kép

Seszi, druszám! Kép
Hidd el, én sem örülök a babastopnak! Ez is egy mélypont, egy akadály, amin túl leszünk. Ígérem, Ti lesztek az elsők, akik tudni fognakk arról, ha ismét belevágunk. Kép Addig legalább több energiám jut drukkolni Nektek!
Örülök, hogy nem keseredtél el, és elmégy vizsgálatra. Legalább megnyugszol, hogy nincs semmi baj, csak nyugira van szükség! Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Stella Kép

Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Kapaszkodjatok picurok erősen !! Kép

Puszi
Borsó
borsó

Seszi!
Örülök, hogy azért kezdesz jobban lenni.

Stella!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Én is ikreket érzek a dologban!

Adriana!
Nyilván van mit megbeszélnetek, de nekem akkor is tetszik, hogy nem vagy úgy magad alatt, mint mikor megismertelek. Akkor szinte vígasztalhatatlan voltál, jól emlékszem?
Biztos kialakul ez köztetek hamarosan. Csak türelem kell hozzá, mint itt mindenkinek!

Annácska, Unique!
Vigyázzatok nagyon magatokra ebben a melegben!
Aztán meséljetek gondolatokat, érzelmeket, tüneteket is. Had borsózzon a hátam... Kép

Juca!
BIztos nem olvastad, ha gondolod, küldd el nekem is az önéletrajzodat, van egy ötletem, de előtte megnézném, pontosan mit keresel, mert nem vagyok benne biztos. De persze, csak ha gondolod. Az engedélyed nélkül nem küldeném el. Címem: remedvecki@intrend.hu

Most vettem észre, hogy "kezdő felhasználóból" "felhasználó" lettem! Kép
..az élet apró örömei..

Jó éjszakát és szép hétvégét mindenkinek!
Frissítő masszázsokat, jeges koktélokat...stb.
dudu
Vendég

Stella Kép
Nagyon-nagyon szorítok, hogy a babák jó erősen kapaszkodjank Kép
Legalább annyire mint Tigris, meg Micimackó Kép
Kép

Dudu Kép
Aranyos vagy Kép De nekem hála az égnek még semmilyen tünetem sincs, ezért is olyan nehéz elhinni, hogy pocakos vagyok Kép

Seszi Kép
Hát mi hárman tényleg nagyon-nagyon régen vártunk már babákra és ha ez összejönne, az nagyon jó lenne Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenkinek megvannak a hűsölési praktikái! A mienk a legjobb: a párom délig dolgozik, és utána indulunk Mosonmagyaróvárra. Kocsival, a pályán. A legjobbkor, igaz? Nem baj, úgyia szeretek szaunázni. Na de másfél óráig?? Ajjaj! KépKépKép

Réka!
Valóban voltam egy mélyponton, de már túlvagyok rajta. Kicsit összejöttek a dolgok mostanság, de hát kinek nem. Így van ez rendjén, az ember lánya ettől erősödik, nem igaz? A jókedvemet pedig most semmi sem tudná már lehervasztani. Még ez a fránya meleg sem! És punktum! KépKépKépKép

Kép
Kívánom mindenkinek ezt, meg,
Kép
ezt!

Pusszantás!
Adri, aki jéghideg dinnyét majszol Kép

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!!!

Bocsika, hogy nem jöttem most pár napot!
Tudjátok a lakásfelújítás... aztánmeg megtudtam a ponthatárokat... háááát...idén se leszek egyetemista... Kép
Úgyhogy marad az újraérettségizés, meg a nyelvizsgázás... már ki is néztem miket kell tanulnom, holnapól kezdem is.

JUDITOK!!! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Uniqueom, aki már kismami! Kép
Hogy vagy? Vigyázz magadra ebben a nagy melegben!!!
Te is hiányoztál ám ám nekem, de az előbb írtam, hogy kicsit összejöttek a dolgok.
Már itt vagyunk rokonoknál, hajnalban keltünk útra. Hoztam magammal laptopot, na meg párom telcsijén előfizettem mobilos netre! Kép

Stella
Tőlem is mennek a hatalmas drukkok!!!!

Annácska
Hogy vagy? Veled mi a helyzet?

Puszika:
Sziszka

szisszka

Sziasztok Kép
Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?

Adri Kép
Mindkettőt elfogadnám, de se kertem, se tengerpartom nincs Kép
A szauna miatt nem irigyellek, bár ha tudtok menni gyorsan akkor a menetszél hűt valamennyire Kép
Remélem nem lesztek rosszúl az úton, feltétlenül vigyetek magatokkal hideg üditőt Kép

Sziszka Kép
Hiányoltunk Kép
Ennyire nem szabad hajtani! Kell néhe egy kis kikapcsolódás és ehhez mi jó alternatívák vagyunk Kép
Sajnálom, hogy nem sikerült az egyetem, de ne búsulj, majd jövőre egy babával, mert akkor úgy is ingyenes Kép
Remélem a rokonoknál egy medencében hűsölsz, mert itt meg lehet pusztulni a melegtől Kép
Voltunk a lánykámmal reggel piacon és már 9-kor nem lehetett elviselni a napot Kép Gondolkodtam rajta, hogy kimegyünk egy standra, de tuti porrá égnénk és én amúgy sem tudnék hűsölni a vízben, úgy meg nem az igazi. Így marad a lehúzott reluxa és a ventillátor, így még el lehet viselni Kép

Szerintem máshogy nem lehet a mai napot elviselni Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

SOS SOS SOS SOS

Sziasztok,

Remélem, éltek még ebben a nagy melegben.

Segítsetek, légyszi!
Nem tudom, mi történik velem...
Abszolúte kímélem magam, természetesen. Semmi erőltetés. Délelőtt ülés közben éreztem pici szurkálást a méhemben. Majd elég gyorsan elmúlt. Ma kora du. lepihiztem egy kicsit ebéd után, hogy alszom. Ébredezéskor kimentem volna a WC-re és megint éreztem a szurkálást, kicsit jobban, majd szép lassan, fokozatosan elmúlt.
Mi ez? Remélem nincs nagy baj...

Kérlek, ha már történet veletek is hasonló, írjatok mert nagyon parázok!!!!

Köszönöm,

Unique

KépKép
unique

Unique Kép
Kérlek, drága Unique-om nyugodj meg Kép Bizosan nincs semmi bajod Kép
Nekem annó a lányommal olyan görcseim volttak, hogy azt hittem mindjárt megjön. De ez nem baj, csak dolgoznak a hormonok odabenn Kép
Most is fájdogál a pocakom, de most már tudom, hogy ez nem baj Kép Úgyhogy csak nyugi, de azért ne erőltesd meg magad Kép
Amúgy hogy érzed magad? Hogy bírod a meleget?

Annácska

annácska

Judit és Judyt Kép
Nagyon-nagyon boldog névnapot nektek Kép
Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Jobbulást Neked! Köszönöm az infót. Kép
Igaziból csak amiatt paráztam, hogy a méhem szurkált. A pfészkeimet már megszoktam. Kép Meg arra mondta is a doki, hogy semmi gond. Kép
Neked is szurkál a pocid vagy görcsölget? Nekem is görcsölgetett, most inkább szurkál. Kép
De már elmúlt, azt hiszem. Kicsir megijedtem, ezért is írtam Nektek azonnal.
Ilyen dolog lehet pl. kajától? Pizzát ebédeltem, volt rajta brokkoli pár db, amit igencsak nem kívántam, ezért levettem róla. De az íze rajtamaradt Kép Kép Kép

Amúgy jó vagyok. Szédelgek, főleg reggel, de napközben is és persze nagyon nehezen bírom a meleget. A cicik változóan érzékenyek, a hasam puffad, dolgozik odabenn mindenki Kép És folyik az orrom. Kép

Te hogy vagy?

Puszi

Unique

KépKép
unique

JuditokKép

Nagyon boldog névnapot!!! Kép Kép Kép Kép
(én nem tudok olyan édi rajzokat, mint Annácska Kép)

Puszi

Unique

KépKép
unique

Hová tünt mindenki?
Csak nem valahol pancsoltok Kép
Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Látszik, hogy ma jó kedved van, ez már 3. micimaci! Kép Kép Kép

KépKép
unique

Juditok!
Boldog névnapot kívánok! Kép

Stella!
Most aztán mégjobban drukkolok neked! Babócák kapaszkodjatok erősen! Kép

Nicol

Kép
nicol

Unique Kép
Szerintem egyátalán nincs miért aggódnod Kép Már nem tudom, hogy hol olvastam, de az ordugulás titikus pocakos jel Kép
A kajától szerintem nem lehetett, de ki tudja Kép
A meleget én is nehezen viselem, most döltem le egy fél órára pihenni, de nem bírtam elaludni a melegtől, pedig megy a ventillátor Kép

Délután kimerészkedünk a levegőre egy kicsit, elmegyünk fagyizni, meg este megnézzük a kivilágított Budai Várat ( ez a lányom minden vágya), akkor legalább már elviselhető lesz az idő Kép
Amúgy semmi jelem sincs még! Tegnap este még panaszkodtam is a páromnak, hogy nem érzek semmit. Erre csak annyit mondott, hogy várjak még néhány hónapot Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Nagyon szép esti program! Nagyon klasszul hangzik! Bár engem most egy ágyúval sem tudnának rávenni egy sétára, de klassz, hogy elmentek! A mellfájásod is alábbhagyott már? Emlékszem, mondtad, nem tudtál hason feküdni miatta... Kép
A fagyiból majd küldj nekem is! Kép

Igen, az orrdugulás tudom, hogy tipikus jel. Én is olvastam. Kép
Olyan vagyok, mint egy állatorvosi ló. Minden tünet megjelenik rajtam Kép De legalább tudom, hogy dolgozik odabenn valaki Kép
Főleg, hogy fűt nekem bent állandóan. Kép

És így is van. Lehet, hogy már nem is kell hónapot várnod a jelekig. Kép
Hétfőn csinál a dokid UH-t is?

Unique

KépKép
unique

Nikol Kép
Hogy bírjátok a meleget? Mi a helyzet a hasonfekvéssel?

Unique Kép
Bizony jó kedvem van, mintha kicseréltek volna Kép
Biztos a hormonok Kép
Tényleg, ti már elmondtátok valakinek a jó hírt?
Dobj fel egy táblit, olyan jó látni a zebrákat, mert még mindig nem hiszem el, hogy nekem van Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Kérésed számomra parancs... Kép

Kép
Kép

KépKép
unique

Unique Kép
A mellem vátozatlanul fáj, ez az egyetlen gondom, de majd csak megszokom az oldalt alvást, mert nagy pocakkal, meg szoptatva úgy sem fog menni Kép
Ez volt az egyetlen, amire nagyon vágytam a szopi befejezése után Kép
A dokim még nem is tudja, hogy babát várok, de hétfőn rendel délután és akkor megyek hozzá Kép Így biztos nem csinál uh-t, de remélem a jövő héten még lesz rá alkalom Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Nem, nem mondtuk el. Igazából a páromon kívül csak Ti tudjátok, meg a kis asszisztensem a cégnél. Õ végig velem volt, látta a + tesztemet is. Kép Más nem tudja. Mi csak a 12. héten szeretnénk elmondani.
Már úgy várom aug. 10-ét akkor megyek először UH-ra!
Ti elmondjátok? Mikor szeretnétek?

Unique

KépKép
unique

Unique Kép
Köszi-köszi-köszi Kép
Alig várom, hogy Virág visszajöjjön a szabiról és meséljen. Kingáról nem tudsz valamit? Lassan neki is esedékes lenne egy zebra Kép

Mi sem mondtuk még el senkinek, pedig néha világgá kürtölném a boldogságom Kép
Mi is várunk a 12. hétig a nagy bejelentéssel Kép Pont jól fog kijönni, mert október elején lesz egy nagy családi találkozó és arra időzítem, igaz akkor már majd 14. hetet betöltöm Kép

Elhiszem, hogy nagyon várod már az uh-t Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Sajnos nem tudok senkiről aki nem jelentkezik Kép
Jófinak is írtam már levelet priviben, hogy jelentkezzen, mert hiényzik nekünk,de semmi válasz Kép
Én nem fogok tudni várni a 14. hétig Kép Már a 12. is alig-alig Kép Kb. szept. vége lesz a nagy esemény. Muszáj is lesz, mert mivel anyuéknál van macsak a lakásban és emiatt most nem megyek hozzájuk, amíg jó idő van, tudom azt mondani, hogy "legyen inkább szabadtéri program a telken mert olyan jó az idő", de szept. után ez már nehezen fog menni Kép
Nekem is olyan jó látni a zebrát! Kép
Igen, nagyon izgulok az UH miatt. Le is voltam lombozva, hogy csak 6+6-on láthatom. Már ma mennék, ha lehetne Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!
Bírjátok még a meleget? Én a lakásban hűsölök, apuci Tv-t néz.
dbogica

Unique Kép
Hidd el én is nehezen bírom ki és különben is ez csak terv Kép
A túl korai uh-nak az a vége, hogy nem látsz semmit és csk izgulsz még egy hetet Kép Szerintem tökéletes lesz a 6+6, addigra lehet már talán a szivecskéjét is látni Kép

Megyünk fagyizni, hozok neked is egy Mozat-ot, most ez a kedvencem Kép Nami!
Este még benézek!

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Tudom-tudom. türelem-türelem szívecskét terem. Kép Csak nehéz!

Kérekénisfagyit Kérekénisfagyit Kérekénisfagyit Kérekénisfagyit Kérekénisfagyit Kérekénisfagyit
Kép Kép Kép Kép

Jó mulatást!

Puszi

Unique

KépKép
unique

BogicaKép
Hááát... nem túl jól. Megyek is rögtön lábat lógatni a medencéhez Kép
Nálatok van légkondi a lakásban? Kép
Nálunk nincs, ma kereken 32 fok volt a nappaliban, nulla légmozgással. Azt hittem, behalok tőle.
Délelőtt be is mentünk a páromhoz a munkahelyre (ott van légkondi Kép) kicsit dolgozni, de így is kibírhatatlan volt... Kép
Állítólag holnapra jobb lesz Kép Úgy legyen... Nem elég, hogy a pici fűt engem odabenn (napközban 37,7-37,8 vagyok odabenn), most még ez is Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Légkondi nálunk sincs, de azért nem olyan meleg a lakásunk, hál'Istennek.
Remélem, tényleg jobb lesz a köv. napokban.
Te azelőtt próbáltad a Jónás módszert?
Bogi
dbogica

Szia babásésnembabás Lányok!

Háát igen, mi is elég rosszul bírjuk az időt, de szerencsére szereltettünk légkondit, amitől elviselhetőbb itthon a légkör. Viszont be van durranva a torkom, de nagyon. De ehhez már hozzászoktam.

Hamarosan véndögségbe indulunk, csak benéztem hozzátok.
Amikor nem írok, is olvasgatlak benneteket, csak nem mindig érzem magam kompetensnek, hogy belekotyogjak.

Kitartás mindenkinek, hétfőre itt a lehűlés!

Minden Juditnak kívánok minden jót!
Ehhez rímelne a "sok locsolót",
de inkább legyen nagyon szép napotok,
boldog névnapot kívánok!

réka
Vendég

Unique!

Szerintem a szurkálódás csak annak a jele, hogy van ott valaki. Nehogy egy pillanatra is elfeledd.
Azért kérdezd meg legközelebb a dokidtól.
De én ezt már hallottam barátnőmtől is, ezért biztosan teljesen normális dolog.

réka
Vendég

Lányok!

Offtopic:
Nem tud valaki diákot kereső spanyol magántanárt? Esetleg néhány fős, kiscsoportos oktatást?
Alapfok környékén járok, de nem szeretnék nagy csapatos tanfolyamra befizetni, mert nem elég rugalmasak és nem is a legjobbak a tanárok.

Gondoltam, ha folytatom spanyoltanulmányaimat, az pont jó elfoglaltság felesleges szellemi energiáim lekötésére.

Bocs, hogy ilyen témát dobok a babás topic-ba, de sosem lehet tudni! Kép
Köszi:
réka
Vendég

Duddu!
Én spanyol alapfokra szeretnék menni hamarosanKép
Ám magánszorgalomból tanulgatom most a spanyolt. 3 évig tanárral tanultam, most magamtól átnézem, hátha elég lesz egy alapfokúhoz, mert elég jó szinten álltam 1,5 éve mikor abbahgytamKép
Bogi
dbogica

Szia Bogi!

Én vizsgázni nem igazán akarok, ha csak nem kell valamihez az angol mellé.
Viszont imádom a nyelvet, s minden spanyol ajkú országba el akarok menni, ahol még nem jártam.
Egyébként konyhanyelven elkommunikálok már.

S te hova járnál? Magán, vagy iskola?
dudu
Vendég

Annácska!
Jó látni, hogy vidám vagy. Kép A meleget bírjuk, mert légkondink van és így csak 26 fok van a lakásban. Kép A hasonfekvést gyakorolgatjuk, de általában negyed óra szenvedés után elalszik. Úgyhogy igazából fél óra helyett negyed óra a hasznos idő. Esténként még próbálkozom vele, hogy a hasamra fektetem, de ebben a melegben egyikünk sem élvezi tulságosan.
Elmondtad már a lányzónak a kistesót?

Ja és még nem is írtam, pár napja hatalmas mosolyokat, vigyorokat kapok a Vivitől. Ez olyan szupi érzés Kép És már elég sokat magyaráz is, gügyög össze-vissza.

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!

Seszi!
édes vagy!
Sajnos csak ezzel az izzóval látok át a több réteg papíron, így marad az alvázszauna! Talán ha fordítva ülhetnék, kiolvadna az a két fél narancs a sejhajom hejéről!Kép

Unique!
Nyuginyuginyugi!
nyugodtan egyél mindent amit kívánsz! Hallgass a testedre! Főleg ha banán után vágyakozol, mert abban sok a magnézium, és arra néha extrán szükség van! Bár az később jellemző.
Egy az egyben azokat meséled, ami nekem volt Olivérrel!Kép Olyan érdekes olvasni! Orrfolyás, pisipisipisi, stb... (itt egy nagy, mély sóhaj!) Olyan örömmel tölt el, pedig neked van lakód! Mégis! Azt hiszem most azonosultam veled!Kép
Na! Helyemre! Locsolni kell!

Annácska!
Pihizz csak! Élvezd a nyugalmat!
Édesek a Micimacik!

Stella!
Mikor lesz uh? Szorítok nagyon!Kép

Nicol!
Majdcsak rákap csemete az ízére, aztán nem győzöl majd kúszni utána!Kép

Most már tényleg megyek!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!
Most voltunk párommal vacsizni, amolyan megelőlegezett névnapi ajándék részeként. Kerthelyiséges étteremben voltunk, finomakat ettünk, de a szúnyogok majd' megettek minket, úgyhogy hamar haza is értünk.
Duddu!
Én most tulajd.képpen nem keresek se tanárt, se iskolát, mert magánszorg.-ból szeretnék felkészülni, illetve, egyik barátnőmet, aki korábban tanított is spanyolul,megkérném, hogy a szóbeli részére a nyelvvizsgának, kicsit készítsen fel. Én is nagyon szeretem ezt a nyelvet, de még sajna, nem jártam spanyolajkú országban.Te is angol mellé tanulod a spanyolt?
Bocsi tényleg az 'off topic-ért', de most úgy sincs semmi más téma itt jelenleg, se beszélgetőtárs.Kép
Bogi
dbogica

SziasztokKép

Stella
Annyira nagyon örülök, hogy úgy néz ki, végre sikerültKép
Rettentően drukkolok nektek továbbra isKép
Annyira jó, hogy végre a régi topiklakók is mind bebabásodnakKép
Tényleg úgy örülökKépKépKép

Unique
Az első hetekben nekem is szúrkált a pocakomnál, jó pár hétig eltartott, de a dokim megnyugtatott, hogy a méhszalagok feszülése okozzaKép Úgyhogy ne izgulj!Kép

Juditok
Boldog névnapot!!!Kép

Nicol
Jó lesz végre talizni, ha már a múltkori börzén nem jött összeKép

Most megyek, mert ma Bogácson voltunk strandolni és kicsit kiszívta az energiámat a napKép

Babus

Kép
babus2005

BogicaKép
Nem, nem próbáltam a Jónás-módszert. Az az igazság, hogy Stella feltette a linket anno, meg is néztem, de nekem túl bonya volt... Kép
Van, akinél működik, ennyit tudok róla. Kép
Sztem Szisszka tuti fog tudni Neked mesélni róla... Kép
Merre voltatok vacsizni?

SzisszkaKép
A lakásfelújítás klassz dolog. Kép Utána minden koszos, majd gyönyörű lesz. Kép
Mesélj, milyen volt a családi banzáj! Kép Felért egy Hungaroring-el? Ismertél meg új családtagokat? Kép

Duddu, BogicaKép
Nincs sztem semmi gond az "off topicokkal", olyan jó néha mást is olvasni itt Tőletek... Másik oldalról megismerni egymást... Kép
Szóval hajrá! Kép

EszterKép
Nagyon köszi! Kép Olyan jó érzés volt, ahogy leírtad, Te is hasonlókat éreztél Olivérrel! Kép
Teljesen elérzékenyültem.. Lehet, hogy ez mostanában gyakrabban így lesz Kép

BabusKép
Nem, köszi, már annyi nyugtatást kaptam, rájöttem, kicsit hamar ijedtem meg, csakhát ilyet még életemben nem éreztem... Kép (még jó Kép)
Úgy látszik, nagyon "alakulok" odabenn. Megágyaz magának rendesen.. Kép
Jó pihizést a mai "nehéz" nap után! Kép

Puszi Mindenkinek, én is lépek lassan durmolni Kép

Unique

KépKép
unique

Cinóca, annyira eltűntél, mi van Veletek?

KépKép
unique

Sziasztok!

Most léptem le a rokonoktól, már nagyon álmos, fáradt vagyok, de gondoltam elalvás előtt benézek hozzátok!

Annácska
Én idén nem felvételiztem, úgy gondoltam, kivárom a ponthatárok alakulását, és nyáron pótfelvételizek. Pontokkal az a gond, hogy csak a költségtérítésesre vennének fel, és asszem annak a félévenkénti 150 ezer pénznek van most jobb helye is!
Tényleg, milyen volt az esti séta?
Lánykád nagyon édi lehet! Tök jó, hogy ilyenek érdeklik!! Kép

Unique
Ez a rokonosdi nagyon klassz dolog, nem is gondoltam volna! (persze mert abból indultam ki, hogy az én rokonaim nem jó fejek, nem is tartom velük a kapcsolatot. Anyun+ tesóimon kívül, meg 1 uncsihugomon kívül senkivel.)
Volt itt minden... közös főzés... bár én csak oda-oda pillantgattam. Én inkább az óvónéni szerepét vállaltam magamra, mivel sok kisgyerek volt ma itt.Kép Sőt kötés forrtélyokra is megtanítottak a nagyik! Kép
Egyáltalán nem bánom, hogy nem mentünk Forma 1-re!! Amúgyis, amilyen meleg van, azt ott kint a pályán nem lehetett volna elviselni.
Holnap megyünk haza, nem tudom mikor.
Amint tudok, még jövök!

Addig is legyetek jók, és vigyázzatok magatokra nagyon!!!! Kép

Puszika:
Sziszka aki örül, hogy volt annyi esze, hogy hozta a laptopot! Kép Na meg ez a mobilos net is jó, csak kicsit lassú!

szisszka

Sziszka!
De jó, hogy említed a kötést! Épp rád gondoltam ma délután, mert mikor párom kidőlt a melegtől, nem bírtam semmihez se kezdeni, de aludni sem. Így beültem a légkondi elé és kötögettem. Egy tutti divatos felsőm lesz, ha egyszer kész lesz. Majd elküldöm fotón.
Ez nagyon egyszerű darab, s ami a lényeg: ujjatlan! Ezért nincs probléma az ujjával.

Szerintem is jól döntöttetek, hogy Forma1 helyett a családi party-t választottátok, s azért meg főleg, hogy még onnan is be-bejelentkezel. Örülök nagyon, hogy jól éreztétek magatokat!
Általában én is óvónéniskedem nagyobb társaságokban. Valószínűleg ki vagyunk éhezve. Vagy csak egyszerűen azért, mert jó! Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
dudu
Vendég

Sziasztok Kép
Nikol Kép
Bizony nagyon más lett most minden, rózsaszínben látom a világot Kép
Még nem mondtuk el a lánykámnak, meg akarjuk várni, hogy biztosan minden rendbe legyen Kép

Babus Kép
Remélem nem égtetek a napon. Biztos klassz lehetett, kicsit irígykedem a pancsolás miatt Kép
Kristófka hogy viselte az anya nélküli napot?

Sziszka Kép
Örülök, hogy végül jól sikerült a családi össznépi banzáj Kép
Azt hittem, hogy felfételizél is nem csak a pontokat lested meg Kép Egyébként milyen szakra akarsz jelentkezni?

Dudu Kép
Irigyellek a légkondi miatt, nekünk egyenlőre csak a ventillátor megy Kép
Ügyes lány vagy! Annó én is meg akartam tanulni kötni, de a nagymamámnak annyira fájtak az ujjai, hogy sajnos nem tudott segíteni. Talán majd egyszer valaki megmutatja a csíjnát-bínját Kép
Várom a remekműről a képet Kép

Unique Kép
A 36 fok nem semmi Kép Nálunk azért 32 fölé nem megy a hőmérséklet Kép
Fagyit el küldtem, megkaptad Kép
Cinóca, ha jól emlékszem költözködik Kép
Hogy vagy ma reggel?

Tegnap későn értünk haza, így már nem tudtam már jönni Kép
Végül nem a várba mentünk, hanem kiugrottunk Szentendrére egy kicsit sétálni. A lányom nagyon élvezte a kis utcákban a rohangálást, csak a szúnyogokkal nem barátkoztunk meg, rengeteg volt Kép Úgyhogy miután jól megetettük őket mi is megvacsiztunk egy hangulatos kisétteremben Kép Így leglább megünnepeltük a névnapomat és a zebrát Kép

Szép napot Kép
Kép

Annácska

annácska

SzisszkaKép
Örülök, hogy jól sikerült a rokonosdniKép Klassz, amikor az ember rájön, milyen jó a család! Kép
Én sosem voltam ilyen nagycsaládpárti, anyuék nem így neveltek. Lett volna rá lehetőség (apuék hárman voltak, anyuék ketten), de mivel anyu testvére még régen kiköltözözz dél-afrikába, apu és a testvérei között pedig min. 10 év korkülönbség volt, nem volt olyan nagycsaládi fílingem. Mostanság próbálkozik vele anyósom, hogy az ő nagy családjukba integrálódjunk, ennek a férjem sem örül annyira (amíg meg nem ismert engem eléggé zárkózott volt, így nem nagyon komálták a családban, most meg mi ez a hirtelen baátkozás Kép), meg nekem sem hiányzik. Elég furák, majd személyesen mesélek róla, most nem akarok "kiakadni". Kép
Na csak azt akartam ezzel mondani, hogy klassz dolognak tartom, ha egy családban klappolnak a dolgok. Kép
Egyébként ma nálunk is lesz ilyen hepaj, Márta-nap lévén (anyósom + sógornőm) kora du. Remélem, nem tart majd sokáig. Ki sem bírnám. Kép

AnnácskaKép
36 fok tegnap kinn volt, a nappalinkban "csak" 32... Kép
Fagyit megkaptam, köszi, csak sajna férjem ette meg Kép
Nem emlékeztem rá, hogy Cinóca költözködik, bocsi Kép
Hogy vagy? Remélem, még nem érzel semmit (a lányod miatt is Kép).
A reggeli helyzet olyan, mint mindig. Mostmár nehezen alszom hason, inkább félig oldalazom. Nehéz a mellek miatt Kép
Reggeli émelygés megy ezerrel Kép Most is, pedig már túl vagyok két pohár joghurt reggelin Kép
Hányinger sokkal jobb, ez nagy előny. kajákat persze attól még nem kívánom jobban. Kép
A szurkálás hol van, hol nincs, de már sokkal jobb az intenzitása is Kép
Mi lesz velem a szorgos hétköznapokon... Kép
Na megyek, hoztam haza egy kis munkát a cégtől, megpróbálok összpontosítani Kép
Ez a szentendrei esti program még jobban hangzik, mint a vár Kép

NárciszKép
Annyira hiányzol!!!! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique Kép
Akkor fére értettem a hőfokot Kép
Egyenlőre még mindig semmit sem érzek, csak a melleim fájnak piszkosúl, meg a pocakom hol szurkál, hol csak tompán fáj, de nem vészes Kép
A kajával én sem békülök, ebben a nagy melegben nincs kedvem enni, pedig muszály lenne Kép
A nagyszüleimnél voltunk ebédelni, de nem bírtam semmit sem magamba erőszakolni, csak Annamari maradékját Kép
Csodás volt a tegnap esténk, igazán jól éreztem magam Kép
Hogy haladsz a munkával?

Nárcisz, Nárcisz, Nárcisz KépKépKép
Merre bújkálsz???
Gyere, mert tényleg hiányzol Kép

Annácska

annácska

Koszonom mindenkinek a nevnapi jokivansagokat!

Az evfordulonk jol sikerult. a kisfiunk igaz megzavarta Kép ejfelig bombizett (kivittuk ot is a kertbe, hisz o is resze az eletunknek. lehet ezert sirt, mert ki akart jonni) vegul egy gyonyoru fenykepkeretet vettem, elohivattam ket kepet, egy eskuvoset, es egy kis Attisat. Nagyon jol sult el a buli. Csinaltam salit, desszertet, saslikot.
Koszi mindenkinek a tippeket.

puszilok mindenkit. idom nem volt visszaolvasni

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Judit!

Na tessék. Az ajándékozással mindig így vagyok.
Csak akarni kell és akkor tutti összejön egy jó ötlet!
Még egyszer boldog névnapot!

dudu
Vendég

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:24-kor.
seszi

Seszi Kép
Én már elolvadtam Kép A takarítás rám is vár, de még várok egy kicsit, hogy elviselhetőbb legyen a levegő.
Örülök, hogy jól sikerült a meglepetés Kép
Hát a gyerkőcök tényleg jól bírják, de csak csapatban Kép

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?