Szisszka
Örülök, hogy jól sikerült a rokonosdni
Klassz, amikor az ember rájön, milyen jó a család!
Én sosem voltam ilyen nagycsaládpárti, anyuék nem így neveltek. Lett volna rá lehetőség (apuék hárman voltak, anyuék ketten), de mivel anyu testvére még régen kiköltözözz dél-afrikába, apu és a testvérei között pedig min. 10 év korkülönbség volt, nem volt olyan nagycsaládi fílingem. Mostanság próbálkozik vele anyósom, hogy az ő nagy családjukba integrálódjunk, ennek a férjem sem örül annyira (amíg meg nem ismert engem eléggé zárkózott volt, így nem nagyon komálták a családban, most meg mi ez a hirtelen baátkozás
), meg nekem sem hiányzik. Elég furák, majd személyesen mesélek róla, most nem akarok "kiakadni".
Na csak azt akartam ezzel mondani, hogy klassz dolognak tartom, ha egy családban klappolnak a dolgok.
Egyébként ma nálunk is lesz ilyen hepaj, Márta-nap lévén (anyósom + sógornőm) kora du. Remélem, nem tart majd sokáig. Ki sem bírnám.
Annácska
36 fok tegnap kinn volt, a nappalinkban "csak" 32...
Fagyit megkaptam, köszi, csak sajna férjem ette meg
Nem emlékeztem rá, hogy Cinóca költözködik, bocsi
Hogy vagy? Remélem, még nem érzel semmit (a lányod miatt is
).
A reggeli helyzet olyan, mint mindig. Mostmár nehezen alszom hason, inkább félig oldalazom. Nehéz a mellek miatt
Reggeli émelygés megy ezerrel
Most is, pedig már túl vagyok két pohár joghurt reggelin
Hányinger sokkal jobb, ez nagy előny. kajákat persze attól még nem kívánom jobban.
A szurkálás hol van, hol nincs, de már sokkal jobb az intenzitása is
Mi lesz velem a szorgos hétköznapokon...
Na megyek, hoztam haza egy kis munkát a cégtől, megpróbálok összpontosítani
Ez a szentendrei esti program még jobban hangzik, mint a vár
Nárcisz
Annyira hiányzol!!!!
Puszi
Unique