Na végre. Teljesen behalt az ADSL. Végre megjavították. Egyszerre csak se kép, se hang
Wish
Kérlek, ha sms-ezel Stellával, add át neki sok-sok puszinkat és gyógyító erejű buksisiminkat! Annyira sajnálom szegényt! Annyira bízom benne, hogy a babók dolgoznak benne, azért van ez!
KOrek
Azért örülök neki, hogy a Bromo-t szeded. Nagyon kő zuhant le a szívemről. Én elkezdtem szedni, majd az előző dokim ki is találta, hogy elég, ha 2 hóig szedem, utána automatikusan beáll a prolaktin a jó szintre. Ekkore hülyeséget azóta sem volt képes összehozni!
Sajna a Bromo-t addig kell szedni legalább, amíg nem leszel terhes. Ez van.
Én még most sem merem abbahagyni, ki tudja. Majd UH-n rákérdezek.
NÁRCISZ????? Kérlek!!!!!
Eszter
És ráadásul a férfiakat jobban megviselik az ilyen "elválok attól, amit szerettem volna csinálni", mint minket. Na nem mutatják ki, azt nem. De belül ott az a kisördög.
Hát, kitartást hozzá!
Reva
Sajna ki kell, hogy ábrándítsalak. A pete sajna nem 5-6 napig termékeny. Bár úgy lenne!!!! Ovuláció után 24 óráig. Ami ugye nem túl sok... Az más kérdés, hogy ha mázlija van az ember lányának akkor a pasija kishercegei élnek 72 órát és akkor azalatt a 36 óra alatt, amikor termékenyítőképesek, pont beleszaladnak a várakozó petikébe. Ezért olyan rossz az arány.
A pé a menzitől visszaszámított 14. napon van. Ebből te is ki tudod számolni, nem kell hozzá ovuláció-számoló gép.
Látod, mivel rossz takarítani ebben a dög melegben, én el sem kezdtem
Pedig nagyon készültem rá most, hogy itthon vagyok. De mivel kb. 2 óránként elálmosodok, a maradék időben meg vedelek és örülök, hogy élek, nem vitt rá a lélek
Adri
A tali az topic-tali!!! Szóval MINDENKINEK szól!
Illetve MINDENKINEK KÖTELEZÕ!!! AZ
ÚJAKNAK IS? KÉREM A NYILATKOZATOKAT!!!
Sajnálom, hogy lekerült a babaproject. Olyan furcsa ez, mostanában többen is ezt írtátok. Szomorúan olvasom
Ja, Újak
Kérlek, adjátok meg az adataitokat. Szeretnélek bevenni a táblába, ha Ti is úgy akarjátok, természetesen. Az, hogy nincsenek sokat a régiek közül, azért van, mert mindenki szabin van, aki meg nem, az meg nyalogatja magát valahol a hűvösben
(kivéve Jucát, sztem ő szenved az asztala mögött
).
Pusza
Unique