Új privát üzeneted érkezett!

Én is azt hittem, hogy elsőre sikerül, mert mennyi ilyenről hall az ember, hogy egyszer együtt voltak és baba lett belőle. A párom szavaival: "túl hollywoodi lett volna", ha elsőre sikerül.
Na akkor vetettem be magam a szakirodalomba, és tudtam meg, hogy a pé. nem akármikor van, meg hogy csak 5-6 napig termékeny, szóval így utólag tényleg csoda lett volna az a májusi csemete Kép
A kezdőlapon az ovulációs teszt nekem azt írja, hogy egyből a menszi utáni 5 nap a termékeny. Lehet ez?

Ez a meleg mindenkit lelassít egy kicsit Kép
Vera
reva

Fú de sz.r 40 fokban vasalni meg porszívózni Kép(
reva

Szisztok lánykák!

Ironram!Kép
Sikerült megríkatnod! Fortaleza, gyönyörű hely! Olyan szépek a felvételek, teljesen elérzékenyültem! Én 7 évig laktam ott!!! Ott nőttem fel, nagyon sokat jelent, ezért könnyeztem végig a képeket. Szerencsések vagytok, hogy pont oda mentetek!

Unique!
A talira csak a babások mehetnek? Mert ha nem, akkor én is szívesen mennék. Mindkét szeptemberi időpont jó lenne nekem.

Üdv az újaknak! Látom hamar megszaporodtunk! Csak így tovább!Kép

Nekem most már sokkal jobb lett a kedvem, annak ellenére, hogy teljesen levettük (vagyis a párom levette Kép ) a babaprojektet a napirendről. Úgy látszik ezt a testem is érezte, és ebben a hónapban nem is volt pé-m. Ki hallott még ilyet! Nem tudom mitől lehet ez.

Most csak ennyire jöttem, később még visszanézek. Addigis itt egy kép Nektek!
Kép
Pusszancs
Adri

Kép

Kép
adriana

Szia Adri!
Örülök, hogy jobban vagy. Biztos megtaláljátok hamarosan az összhangot a pároddal.
S nem hogy jöhetnek baba nélküliek, hanem kötelező.
S ki tudja, lehet, hogy nem is baba nélkül érkezünk már... Kép)

réka
Vendég

Stella híradó
Stella hiperstimu miatt kórházban van. Tegnap este bedurrantak a petefészkei és ma reggel bement. Most infúziót kap.
Hát ha dokim intelmeire gondolok, akkor biztos babák ludasak a dologban, ő mindig azt mondta, hogy ha megtapadnak, akkor tuti hogy jobban bedurranak a petefészkek.
Néznek HCG szitet is náál, majd jelentkezik, ha lesz eredmény.

wish

Duddu Kép
Sikerült, villanykörténél látom a karikákat, úgyhogy már alig várom a páfrányleveleket Kép
Vera
reva

Wish!
Remélem, tényleg csak ennyi, hogy a babócáktól bedurrant!
Sok erőt küldünk neki és minél előbbi hazaenetelt, no meg pozitív HCG-t!!!
Kép
réka
Vendég

Na végre. Teljesen behalt az ADSL. Végre megjavították. Egyszerre csak se kép, se hang Kép

WishKép
Kérlek, ha sms-ezel Stellával, add át neki sok-sok puszinkat és gyógyító erejű buksisiminkat! Annyira sajnálom szegényt! Annyira bízom benne, hogy a babók dolgoznak benne, azért van ez!

KOrekKép
Azért örülök neki, hogy a Bromo-t szeded. Nagyon kő zuhant le a szívemről. Én elkezdtem szedni, majd az előző dokim ki is találta, hogy elég, ha 2 hóig szedem, utána automatikusan beáll a prolaktin a jó szintre. Ekkore hülyeséget azóta sem volt képes összehozni! Kép Sajna a Bromo-t addig kell szedni legalább, amíg nem leszel terhes. Ez van. Kép
Én még most sem merem abbahagyni, ki tudja. Majd UH-n rákérdezek. Kép

NÁRCISZ????? Kérlek!!!!!

EszterKép
És ráadásul a férfiakat jobban megviselik az ilyen "elválok attól, amit szerettem volna csinálni", mint minket. Na nem mutatják ki, azt nem. De belül ott az a kisördög. Kép
Hát, kitartást hozzá!

RevaKép
Sajna ki kell, hogy ábrándítsalak. A pete sajna nem 5-6 napig termékeny. Bár úgy lenne!!!! Ovuláció után 24 óráig. Ami ugye nem túl sok... Az más kérdés, hogy ha mázlija van az ember lányának akkor a pasija kishercegei élnek 72 órát és akkor azalatt a 36 óra alatt, amikor termékenyítőképesek, pont beleszaladnak a várakozó petikébe. Ezért olyan rossz az arány. Kép
A pé a menzitől visszaszámított 14. napon van. Ebből te is ki tudod számolni, nem kell hozzá ovuláció-számoló gép.
Látod, mivel rossz takarítani ebben a dög melegben, én el sem kezdtem Kép Pedig nagyon készültem rá most, hogy itthon vagyok. De mivel kb. 2 óránként elálmosodok, a maradék időben meg vedelek és örülök, hogy élek, nem vitt rá a lélekKép

AdriKép
A tali az topic-tali!!! Szóval MINDENKINEK szól! Kép Illetve MINDENKINEK KÖTELEZÕ!!! AZ
ÚJAKNAK IS? KÉREM A NYILATKOZATOKAT!!! Kép
Sajnálom, hogy lekerült a babaproject. Olyan furcsa ez, mostanában többen is ezt írtátok. Szomorúan olvasom Kép

Ja, ÚjakKép
Kérlek, adjátok meg az adataitokat. Szeretnélek bevenni a táblába, ha Ti is úgy akarjátok, természetesen. Az, hogy nincsenek sokat a régiek közül, azért van, mert mindenki szabin van, aki meg nem, az meg nyalogatja magát valahol a hűvösben Kép (kivéve Jucát, sztem ő szenved az asztala mögött Kép).

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Akkor megadom az adataimat, mert igazából szeretnék ám bekerülni.
Szóval
Szül: dec. 4.
cilus hossza 28
most 17. cn
próbálkozás: 2005 január óta (lehet, hogy majdnem egy év, de az esküvő környéki hónapokat nem számolom, mert az zűrös volt)

Adri
Remélem a szünetelés nem tart soká. Mondjuk ahogy a korodat megnéztem még bőven ráérsz.

Stellának így simeretlenül is nagyon szorítok. Nehéz lehet...
ÉS Wish-től így ismeretlenül is: Hogy vagy?
Én még a találkozót nagyon messzinek találom, ráadásul messze is lakom. Majd meglátom mi lesz akkor. Elég nehezn tudok előre tervezni. Sokat utazunk a férjemmel.
j.
Vendég

Junko!

Sajnos a szünetelés szerintem addig tart, amíg a férjem meg nem akar szabadulni a cicánktól. Ez pedig szerintem még eltarthat úgy 15 évig...KépKép Félre be értsd, imádom én is a macsekomat, de mivel panelban lakunk, kis lakásban, nem mernék bevállalni egy babát mellette.Nem tudom mi lehetne a megoldás.

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok Lányok/Asszonyok,

Unique, hát nem semmi lehetett a doki, aki leállította, nekem több dokim is volt már (egyik se volt tökéletes), de abban egyetértettek, hogy ezt évekig kell szednem, és szedem is. MOndjuk azt nem nagyon értettem, hogy amíg nem akartam babaát, miért kellett szedni, talán, hogy jó legyen a pé-m addig is, nem árt, ha a szervezet jól működik. Vagy nem tudom. Szerintem a 12. hétig jó ha szeded, legalábbis én ezt hallottam, és fokozatosan kell csökkenteni leálláskor az adagot.

Borsó, sajnálom, hogy Neked rosszak a tapasztalataid, remélem nálam jól sül el a dolog, egy darabig most szedem, aztán meglátjuk. Nálad mi volt a gond?
Engem csak ez az utro-dolog idegesít nagyon, most ha abbahgyom is, ki tudja, mikor jön meg, én meg már vágnék bele újra. Ráadásul vízpartra megyünk nyaralni szerdán, remélem azért előtte még megjön...

Köszi, hogy ilyen kedvesen fogadtok, én még sajnos nehezen követem, hogy kivel mi van, de szurkolok ismeretlenül is :-))

A tali sajnos nekem nem jó, az egész szeptemberünk be van táblázva, minden egyes hétvége, de majd talán a következőre becsatlakozok.
Az adataimat viszont szívesen megadom, köszi, hogy máris bevesztek a táblába. 28 éves vagyok, szülinapom 11.29., Budapesten élek, 2005. május óta próbálkozunk (bár májusban kis eséllyel, mert a termékeny napokon külföldön voltam...:-((, ciklusom 23 napos általában, ma viszont a 28. napon vagyok.

Sajnos most három hétre el kell búcsúznom, pedig még elég friss tag vagyok, ugyanis megyek szabira!!!! :-)))(ez már kevésbé sajnos), és csak a munkahelyemről tudok netezni.

Mindenki jó nyarat és sok új babást szeretnék, mire visszajövök!! :-)))
Üdv: Réka
korek

JunkoKép
Kellene még a korod és hogy hol laksz!
Köszi! Kép

KorekKép
Nagyon jó nyaralást kívánok! Pihenj sokat! Kép Várunk vissza! Mikor jössz vissza?

AdriKép
Ez nem egy könnyű dolog, de sztem ha fontos a baba, akkor nem lehet kérdés a dolog... Kép
(bár tudom, ez brutálul hangzik) Nem lehetne esetleg a családban odaadni valakinek (esetleg arra az időre, amíg terhes vagy)?
Anyuéknál van nálunk macska. Namármost, megbeszéltük a férjemmel, hogy most 9 hónapig én nem mehetek Anyuékhoz. Ezt ők csak szept. végén fogják megérteni Kép - akkor mondjuk meg. Kép

KépKép
unique

Unique
Szegeden lakom és kerekítve 26 éves vagyok.
Én köszönöm.
Mesélj egyébként történik-e azóta valami új a szervezeteden belül és kívül. Kép

Korek
Jó nyaralást.Ki tudja mik történnek majd azalatt a 3 hét alatt. Hogy tudtok ti ilyen sokáig szabira menni? Nekem mindig csak max 1 hét jön össze.

Adri
Én nem tudtam, hogy a cicákat ennyire kerülni kell terhesség alatt. Én is panelban lakom és én is akartam cicát, de pont emiatt (meg amúgy is kertbenvanazállathelye-demikorleszmégnekemkertem párti vagyok)nem mertük bevállalni.

j.
Vendég

Unique!

Sajna a családunkban senki nem szereti a mi kis cicánkat.Nem fogadná be senki. Kép
Viszont nekem is nehezemre esne megválni tőle, az is a baj. Nagyon tanácstalan vagyok, de remélem a sors majd eldönti mi legyen.
Kép
Hát lehet őt nem szeretni????
Adri

Kép

Kép
adriana

Narco!
Hát az a helyzet,hogy szerintem bepánikoltam,épp hullámvölgyben vagyunk a férjemmel,és...szeretnék egy évet még várni. 26éves vagyok. Szerinted tényleg most kell,vagy soha??? Engem megőrjítenek ezzel a kijelentéssel!!
na összegezve,még én gondolkodóban vagyok,mert oly jól érzem most magam a mostani bőrömben(ez nagy-nagy önzés,de ez van) meg ugye az építkezés...ezt gondolom nem kell részletezni.
na mit szólsz?
pussz zita
ebba

Unique, aug. 23-tól vagyok ismét, elég jól hangzik :-))

Junko, én mázlista vagyok, mivel köztisztviselőként elég sok a szabim, és nyáron mindenkinek jár 3 hét, szokásjogi alapon :-))) Én mindig minél későbbre csúsztatom, addig kitartok, és szinte már iskolakezdésre jövök vissza. Szurkolok, hogy el tudj menni Te is mielőbb, és minél tovább :-)))

Adri, nagyon édes a cicus, de azért én inkább a babának szurkolok!! :-)))

Üdv még egyszer, lassan már tényleg elhúzok:

Réka
korek

Sziasztok!

Unique!
Gratulálok a babához! Kép Jó látni, hogy egyre több zebrásunk van.

Tali: Nekem mind a két időpont jó.

Babus!
Lehet, hogy a bababörzés találkozót szeptemberben pótoljuk a topictalin. Kép
Hogy bírjátok ezt a meleget? Nálunk van légkondi, de estére mindig extra adag hisztit kapok a Vivitől mióta ilyenmeleg van. Nagyon fárasztó, tegnap is éjfélig hisztizett. Kép

Stella!
Továbbra is drukkolok neked, mielőbb szabadulj ki a kórházból! És persze babákkal a pocidban!

Lányok a weblapunkra feltettem Vivinek a képeit. Akit érdekel megnézheti a következő címen:
http://members.chello.hu/tumay.tamas

Nicol

Kép
nicol

Nicol!

Vivike nagyon édes! Gyönyörű kislányka! Kedvenc képem a "tenyérnyi baba" című kép. Kép
Szerencsés család vagytok! További sok boldogságot!

Adri

Kép

Kép
adriana

Nicol
Megnéztem a képeiteketKép
Nagyon tündéri VivikeKép
És a honlapotok is nagyon jól néz kiKép
Egyébként mikor lesz az őszi bababörze? Pont az egyik tali napján?

Adriana
Szerintem nem kell ennyire tartani egy cicától. (nekem mondjuk nem cicám, hanem kutyám van)
Megcsináltatsz majd egy toxoplazma-vérvizsgálatot, ha az azt mutatja ki, hogy már átestél ezen a betegségen, akkor pedig pláne nincs semmi félnivalód, márpedig ha már régóta van cicád, akkor nagy valószínűséggel átestél rajta. De ha nem is, akkoris csak annyi van, hogy ne te takarítsd a macskaalmot és ügyelj jobban a higiéniára, kézmosás meg ilyenek.
A tavaszi babásoknál, ahová én is írogatok, nem egy lánynak van cicája, mégis makkegészséges babájuk született.

StellaKép
Annyira nagyon drukkolok, hogy a babák miatt legyen ez az egészKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

ADRI!
NE CSINÁLD!
Édesanyám a hugommal macska mellett panelban! SEMMI BAJA! Én is Olivérrel, bár nem panelban, és minden ok!
NE IDEGESKEDJ MÁR EZEN!
Gondolom nem most először találkozol háziállattal, akkor viszont 99,9%, hogy átestél a toxoplazmózison, mert gondolom ez aggaszt.
Amennyiben nem vagy bizutos benn, meg lehet nézetni, egy vérvétel az egész!
Lakásban tartott macska pedig tisztább, mint bármi más! Főleg ha úgy is van tartva!
persze meggyőződés ellen nem tehetek semmit, de ha csak ijedelem, akkor talán!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Stella!
Nagyon-nagyon szurkolok!
Mikor lesz a vérvétele?

Wish!
Hogy vagy?
Szeptember ugye? Mindjárt itt van ám!Kép

Adri!
Örülök, hogy örömet okoztam!
Kérlekérlekkérlek ne pánikolj az állatok miatt!
Olvass utána, annyi minden van a neten erről a toxoplasmáról, többek közt az is, hogy a macskán kívül akkor is megkaphatod, ha egy deszkán vágod a húst és a zöldséget, mert a közvetítő közeg a föld!
Ráadásul azok a gyerekek, akik pici koruk óta házi állat mellett nevelkednek, kisebb a valószínűsége, hogy allergiásak lesznek!
Kivételek mindig vannak, és azokat emelik ki!
Lehet és kell félni, de nézz utána, hogy mitől is félsz!
Szerintem!

helló!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:18-kor.
seszi

Hali!

Seszi!
Nagyon sajnálom.KépKépKép Biztosan a meleg miatt is rosszabb most. Jobbulást!!

Babus,Ironram!
Nem a betegség miatt parázok! Hanem mert ez egy szeleburdi macska. Jön-megy, ugrál, játékból felugrok az emberre. És mi van, ha épp akkor ugrik rám, amikor szoprtatok? No meg ott az a rengeteg macskaszőr. Hiába porszívózok minden nap, mégis ott van mindenhol.
Egyébként világ életembe állatok között voltam,végeztek is rajtam toxoplazma vizsgálatot annak idején, amikor még a babagyártás előtt elmentem kivizsgáltatni magam. És negatív lett, tehát nem ettől félek. Nem is tudom mitől félek. Kép Butaság, tudom, de amíg a párom mást nem mond, nem akarom erőltetni a dolgot.

Adri

Kép

Kép
adriana

JunkoKép
Beírtalak Kép Köszi kérdésed. Semmi új nincs velem. Hányinger reggel erősebben, később gyengébb. Szédelgés ebben a melegben sajna konstans, de talán reggel a legrosszabb.
Melleim változatlanul nagyon érzékenyek. Sokat iszom, most relatíve kicsit kevesebbet járok pisilni, de minden relatív. Kép
És persze a kaja nem könnyű eset. Bele sem bírok szagolni a hűtőbe, undorodom minden szagtól. Minden szagot sokkal erősebben érzek meg. Kép
Kaja, ami bármikor jöhet: csirkehusi sülve-rántva, zöldségek, gyümi, joghurt (citromos és narancsos). A többi kajától kénytelen vagyok elfordulni. Néha esténként egy kis párizsit letolok sajttal. ennyi. Kép Amúgy nagyon élvezem! Kép 2-3 óránként lefexem pihizni néha belealszom. Kép

AdriKép
Sajna én sosem tudnék annyira szeretni egyetlen állatot sem, hogy ne tudjak róla lemondani, ha nagyon fontos valami miatt. De sztem is Eszternek és Babusnak totál igazuk van, én is hallottam róla, van ilyen vérvételi vizsgálat, ahol ezt kimutatják, hogy voltál-e. Én világéletemben macska és kutyaközelben nevelkedtem kb. 11 éves koromtól folyamatosan és állandóan bújtam hozzájuk, úgyhogy nem is aggódom emiatt (anyáink, nagyanyáink is megszültek minket nem aggódva Kép).
Ne tulajdoníts neki nagyobb jelentőséget, mint kellene! Kép Kérlek.
Annyira elszomorítottál, amikor leírtad, hogy emiatt csúszik a project... Kép
És tudod, ezt nem szabad, mert a picim megérzi... Kép Szóval, tessék jó hírekkel jönni hétfőn (átbeszéltétek, elmész vizsgálatra, hogy megnyugodjatok és újult erővel hajrá! Kép).

NicolKép
Köszi a gratulációt! Kép Annyira édes a lányod! És nagyon profi a honlap! Látszik, hogy szakmabeli a mama Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

AdriKép
Bocsi, most olvasom, hogy voltál vizsgálaton.
Akkor ez a része nem érvényes amit írtam, de a többi igen! Kép

SesziKép
Sajnálom, jobbulást kívánok és természetesen javítottalak Kép

KépKép
unique

Szia Seszi!
Sajnálom! Remélem, hogy csak a mensi tünetektől vagy rosszul. Új hónap, új remény, s a cickafark csak jót tehet... JObbulást neked!

réka
Vendég

Sziasztok!

Én új vagyok és szeretnék csatlakozni hozzátok és kérdezni is hátha tudtok nekem segíteni.

1. Mi az a zebrásodás? olvastammár többször soraitokban.
2. Valaki tud valami jó számítást tűszőérésére, én csak nézegetem a ki kukucsomat és várom a páfrányokat, valami jobb kéne.

Ha valainek van ötelet és tud nekem írni megköszönöm.

Üdv. mindekinek
bangi

AngiKép
Üdv a csapatban! Kép
Mielőbbi babásodást kívánok!

1. zebra = két csík a terhességi teszten, tehát + teszt, tehát babás vagy. (megjegyzem nem mindehol lehet ám ilyen + tesztet kapni Kép)
2. tüszőrepi (gondolom, erre vagy kíváncsi): menzitől visszaszámított 14. napon. Ez a tuti. Ha relatíve fix a ciklusod, akkor elég jól be lehet lőni. Nekem a babymark teszt segített, de mindenki másra esküszik. Kép

Kérdezz bátran, mi is így kezdtük! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

SZISSZKAAAAAAAAAAAAAA elmentetek nyaralni?????
Hiányzol!

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Unique, Duddu!
Köszi a ginsenges infókat, ma az én kis férjecském is elkezdte szedni, én meg bőszen iszom a teát! Hidegen nagyon jó!

Babus!
A mogyoródi aquaparkban ezen a hétvégén akció van, 30%-kal olcsóbbak a belépők, az interneten találsz róla infót!

Junkó!
De örülök, hogy te is szegedi vagy!!!!Kép Én is!

Az adataim:27 éves vagyok, szül.i.:márc.15., lakhely:Szeged, ciklus hossza:27-28 nap, most:7.cn,próba:2005.május.Köszönöm Unique, hogy engem is felírsz!
Nagyon elgondolkodom a találkozón, hogy felutaznék vonattal Pestre, ugyanis egész szeptemberben az én kis férjecském szombatonként dolgozik, lakodalmakban fényképez.Ugyis csak "unatkoznék" itthon! Szóval nekem mindkét időpont jó!

Most én is elbúcsúzom Tőletek, holnap reggel indulunk nyaralni és remélem babócát csinálniKép, és majd csak aug.7-én tudok jönni újra!
Addig is mindenkinek minden jót, sok puszi!

Most megyek csomagolni, de ismerve magam még lefekvés előtt úgyis bekukkantok hozzátok!

Sziasztok!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Unique!

Jaj, dehogy akartalak elszomorítani!!! Isten ments, hogy a babókád ezt érezze! Innentől csak vidám dolgokat írok Neked, hogy irulj-virulj, és a picikéd szépen harmonikusan növekedjen! KépKépKép

Pussz
Adri

Kép

Kép
adriana

--------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:19-kor.
seszi

szia és köszi a választ Unique .

Nekem nagyon rég jött meg mentem dokihoz és felírta most ccccc Clostilbegyt-et.
Na azt beszedtem, mivel ez azért kellen, hogy megjöjjön. szépen érnek a sejtjeim, de nem tudtak kiszabadulni ezért jött ez a győgyszer. 2 napja befalatam az ucssót. Émelygek meg jó szar a közérzetem, de nem jött meg . Mikor kéne? Vagy még korai?
Tapasztalat?
Ja és nem vagyok zebrás most már tudom mert ma reggel néztem, mivel olya szarul voltam, gondoltam hátha:-)) de nem :-(
bangi

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:19-kor.
seszi

Adri!
Esetetekben nem egy 1-2 éves kandúrról van szó? Bár a lényeg a fiatalság! Olyanok mint a gyerekek. A kamaszkoruk szörnyű, nem lehet bírni velük, de ugyanúgy, mint mi, lehiggadnak, így nem kell tartanod tőlük.
Pupuc pl. ivartalanított lány most 3 éves, amíg nem kezdett mászni a gyerek, nem is foglalkozott vele, távol tartotta magát. Amióta feláll, már hagyja, hogy "megsimogassa", ami azt jelenti, hogy a mutató ujjával böködi, vagy csimbókot szed a bundájából. ha nem tetszik neki a rendszer, egyszerűen odébb megy. Egyszer karmolta meg a kézfejét, de az eltévesztett mozdulat volt, nem célirányos. Ha rá is csap a kezére, úgy mint nekünk, behúzott karmokkal. Figyelmeztet, de nem bánt!
Természetesen ezek a mi tapasztalataink, de hátha elhiszed, hogy lehet macskával és babával együtt élni! Hiszen amikor magatokhoz vettétek, felelősséget vállaltatok érte is, úgy ahogyan majd a piciért, ráadásul nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy jól tartott, kutya esetében nevelt háziállat veszélyesebb, mint egy kistestvér, persze más veszélyforrással, de hasonló fokon!

Na befejeztem a "védőügyvédkedést"!Kép

Eszter
aki képtelen rajzolni a lábaközt a 100w-os izzóval!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Adriana
Nicolnak 2 kutyája is van a baba mellett, Meának egy strattfordshire terrier-je van,(ami ugye egy elég nagytestű kutya) és nekem is ott a kutyám Kristóf mellett.
Szerintem egy állat és gyerek nem zárja ki egymástKép
De ez az én véleményemKép

Babus

Kép
babus2005

Lányok, köszi, hogy elmeséltétek mindezt. De még mindíg bizonytalan vagyok. És elsősorban a párom mondta, hogy várjunk vele, tehát addig bármit csinálhatok, vagy mondhatok, amíg ő másképp nem gondolja. És a babához mindkettőnkre szükség van, ugyebár... KépKépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:20-kor.
seszi

Sziasztok!

Köszönöm az eddigi rengeteg infót, tanácsot és örömöt, amit eddig kaptam Tőletek Kép
Most (igaz tőletek rövid idő után) 2 hétre elmegyek nyaralni, de 15-e környékén jövök és remélem, hogy már ketten leszünk (bocs, apival együtt hárman) Kép

Addig is kitartás, sok kis feketefehércsíkoslovacskát, kevés rosszullétet, kevésbé meleget...... kívánok

Vera
reva

Unique
Köszi a táblába való meghívást, de nem szeretnék plusz munkát adni, ezért inkább várjuk meg, míg hazajövök a nyaralásból Kép Amilyen nagy zebraeső van itt manapság, lehet, hogy egyből azzal nyitok Kép

Azért köszi-köszi, mert nagyon jól esett :D

Vera
reva

Seszi
Köszi az üdvöt, és persze, hogy nem hagyom magam!! Szöszkeségem immár 9 éve tart, és valahogy nem tudok megválni tőle, bár az alját már barnára festetem Kép Egy kis mesterséges inetlligencia sosem árt Kép

Vera
reva

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:20-kor.
seszi

Sziasztok Kép
Seszi Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép
Tudom, hogy nagyon rossz, de fel a fejjel, lesz babád Kép

Angi Kép
Üdv köztünk és persze mielőbbi babásodást Kép

Wish Kép
Köszi a Stella hiradót Kép
Sajnálo szegényt Kép, de mond meg neki, hogy nagyon szurkolok neki, hogy a babák miatt legyen gondja a petefészkeivel Kép
Te hogy érzed magad? Dokihoz mikor kell visszamenned?

Éva Kép
De jó, hogy te is vagy Kép Azt azért sajnálom, hogy nem jutattatok el nyaralni, de legalább szép lesz a konyhátok Kép

Unique Kép
Hiányoltad a Micimacis képet, hát itt van Kép
Kép

Lányok!
Bocsi, hogy csak most jöttem, de reggel óta úton voltam és intéztem a céges ügyeket Kép Nagyon kiborított ez a nagy meleg Kép Elviselhetetlen volt!
Amint haza értem befaltam egy 10 kilós innye felét, így most már jobb Kép
Kb. így nézhettem ki Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Adriana!
Csak csatlakozni tudok Babushoz. A kutyák semmi gondot nem okoznak a baba mellett. Kellett ugyan egy hét mire megszokták, hogy hárman vagyunk és a gyerek és szobája tabu nekik, de ezenkívül semmi kellemetlenséget nem tudnák mondani. Ugyhogy már csak a párodnak kell meggondolnia magát. Kép

Babus!
nem tudom mikor lesz az őszi bababörze, de biztosan nem hagyjuk ki ha lesz. Kép A topictali viszont fix, hogy előbb-utobb lesz és ott talizunk majd. Kép

Üdv az újjaknak!

Nicol

Kép
nicol

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:21-kor.
seszi

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:21-kor.
seszi

Stellának a transzfer utáni 9. napon 96 a HCG-je Kép Ez tuti baba KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Azt kéri még szorítsunk tovább, hogy így is maradjon Kép

wish

Sziasztok!

Csak pár perec:-)

Tali OK! 2. jobb, de jó az első is.

Adri!

Na most ne sértődj meg, DE mint írtad 2-en kell döntenetek. Miért érzem, hogy a macsek ürügy, nem lesz egyszerű, de üljetek le, és beszéljétek meg, hajrá, és mint mondtam szvsz, és nem bántani akarlak, csak segíteni, mint egy outsiderKép

Unique!

Betegszabi lesz. Nem bírom. Korek hol vagy köztiszta, úgy látom vannak egyenlőbbek, örülj nekiKép

TEA!!!

Cickafark azért jó mert fitoösztrogént tartalmaz, ezért a nők teája. Van egy másik is, ami segít, az pedig a palástfű, hasonlóan jó, de inkább vérzéscsökkentő, csillapító. Tehát mikor piri kínoz, és SZÜLÉS, vagy nőgyógy műtét után. Szerintem finomabb, mint a cickafarkfűKép
Még valami, szülő nőknek málnalevél tea, erről többet nem tudok, de ha érdekel valakit utána nézek.

Nicol!

Vivi levett a lábamról.

PÉ vadászok!

Minden "kezdőnek" ajánlom a Fertility Friend online-t. Nagyon szájbarágós, de sokmindent megtudsz. Ami első ciklusokban rossz, hogy csak pé után 3 nappal mondja ki biztosra, hogy számításai szerint akkor volt, de mindig jelöli zöld lámpával a termékeny napokat. Hajrá csajszik, ez ezért hasznos, mert akinek nem egyenlő hosszú a ciklusa, annak elég nehéz visszafelé számolnia a 14 napot, ez azoknál egyszerű, akik óramű pontossággal működnek.

Na most emgyek, mert sajna ma beállt a derekam, mert este jött rá a légkondi. Nárcisz, ha mégis praktizálsz, milyen természetes módszer van a régi hátam visszakapására. A veséim is kaptakKép Na megyek bebugyolálom magam, mert 40 fokban nem is jobb más, mint egy kis meleg takaró. És most nem vicceltem sajnos. Egyelőre most lecsúzliztam a légkonditKép
Ha van ötlet a garanciális javításra, várom!

Juca

tjuca

Stella ez nagyon szupi!!!
Vigyázz magatokra akárhányan is vagytokKép

Juca

UI: híradósok adjátok át az üzitKép

tjuca

Sziasztok!
Stella!
Nagyon szorítunk!
Seszi!
A babaprojecttel mi is úgy vagyunk, mint Ti. Anyu minden egyes lépésről tud Kép, de anyósomék csak sejtehetik, hogy szeretnénk babát. Ha már biztos lesz majd, akkor úgyis ráérünk elmondani.
Ti mennyi cickafark teát isztok naponta?
Bogi
dbogica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?