Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg érdemes szét nézni több helyen...A pelenkázónk és a kádunk egy az egyben olyan mint ami a Brendonban is kapható csak ott pont a duplája árban...

Mi a Media Marktban vagy valami hasonló helyen vettünk hőmérőt,1000 ft. alatt volt,digitalis,1 perces,csipog ha kész és elmenti az utolsó mérést.Meg vagyunk vele elégedve teljesen..
Ezenkívül másmilyet nem vettünk...de ha vennék homloszalagosat vennék. Cumisat nem mert mi van ha nem cumizik? Én Henim pl kiköpte a sima cumit is és a cumisüveget is azonnal...

Suttogó: nekem is megvan,annyira imádtam olvasni...megvalósítani egy dolgot tudtam belőle....ha már 2-3 hós a baba és az egyik éjjeli szopit ki akarod iktatni(pl.hajnal 2 órásat) akkor kínáld meg egy pici vizzel cici helyett és másnap nem fog abban az időben felébredni mert a vízért nem éri meg....Nálunk másnap már nem ébredt meg csak hajnal 4-5 körül és onnantól 5 hónapos koráig,a fogzása kezdetéig minden éjjel aludt hajnalig.
De semmi más nem jött be.... nálunk nem volt rendszer a szopiban,abszolút igényszerint szoptattam amikor csak akarta és teljesen magától kb 5 hós korára kialakult egy napirendünk teljesen magától. Nem volt semmi "fegyelem",szabályra szoktatás és sírni hagyás....és mégis magától kialakult a rend...
Én Emmát is így akarom igény szerint szoptatni és ha sír igenis fel fogom venni!
holka

Mi már szétnéztünk jó sok üzletben árak terén, de nálunk vagy ugyanannyi volt az ára mindennek, vagy még drágább. Brendonban pedig még pontokat is lehet gyűjteni és beváltani.
Pesten hol kapok szerintetek olcsóbban ilyen holmikat? Mármint olló, textilpelus, kifogó, vízhőmérő, stb?

Bútort is néztem itthon, de vagy egy tizessel drágább a faktum bútor, mint ugyanaz brendonosban. Légzésfigyelő nálunk szintén tizessel volt drágább és a mellszívó is ötezerrel. Nos így szerintem a brendon nem is drága.

Kép
Kép
nati80

Suttogó:
Én is minden képpen meg akarom szerezni, kiváncsi vagyok rá. Így, hogy második gyerkőccel olvasom, már lesz :) Az a titka az ilyen könyveknek, hogy nem tudomásul kell venni, és az elején letisztázni magadban, hogy bármilyen nevelés gyerekanyag függő. Tehát bármennyire is klassznak látszik egy-egy módszer, egyáltalán nem bizto, hogy a saját gyerekemnél beválik.
Ráadásul tuti vannak benne olyan "dogmák", ami ütközik az elveimmel, így csak azokat hsznosítom, ami tetszik :)
Szóval nekem egy érdekes olvasmány lesz, amire nagyon kiváncsi vagyok, de már vannak bevált, és nem bevált módszereim :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Ma megjött. :( Ennyit erről a hónapról. Most egy kicsit kiborultam. Már ezer éve nem bőgtem a mensi miatt, de ma kitört belőlem. :( Ez van. Most elég gáz vagyok lelkileg, de majd átlendülök rajta.

Erika: figyi a bromot a mensi alatt is kell tovább szedni ugye?

Magdolnam: akkor a tegnapi eredmények alapján azt veszem ki, hogy nem kell inzulin. :) Jajj de jó. Hát azt viszont sajnálom, hogy már nem akarnak kiengedni. :( De gondolom 7végekre azért elengednek.

Nati és Holka:
Mi úgy állunk a szobatisztasággal, hogy ha itthon vagyunk akkor napközbe kisbugyit adok rá. Néha már szól, hogy pisi-kaki, de még nem mindig. Van, hogy becsurog neki, de hát sebaj, feltakarítom és adok rá egy másik bugyit. :) Remélem nyár végére leszokunk a pelusról. Bilizni szeret nagyon, hála égnek és néha a wc-re is ráül :)

Nati: köszi a jókívánságot. Én nem olvastam ezt a könyvet, de sok jót hallottam róla.
Létezik már olyan lázmérő is ami homlok és fül lázmérő is egyben. Pl. nekem scaéno márkájú van és szerintem jó. De azt hiszem az omron-nak is van már ilyenje meg van több márka is. Keress rá a neten. Szerintem a cumisnak nem sok értelme van, mert mi van, ha nem szereti a cumit? És ha alszik akkor hogy nyomod a szájába??? Szerintem mindenképp a fülhőmérő a praktikus, mert azzal alvás közbe is meg tudod nézni, hogy mi a helyzet.
Hmm a termosz jó kérdés. Ez is attól függ, hogy lesz-e elég tejed, kell-e tápszerezni, és mennyit utaztok, esetleg milyen helyre, van-e ott lehetőség vizet forralni.. stb De szerintem ezt ráértek megvenni akkor is amikor majd esetleg kell.
Van pesten egy Mária nagyker. (visegrádi utca) Én ott vettem pár dolgot. Meg a kenguru goldba pár holmit, aztán én vsároltam az auchanba is.

Holka: na akkor már ti is elkezdtétek. :) Hát igen a jó idő az kell hozzá, ezért akarom én is a nyáron leszoktatni. :) Mondjuk én a lakásba is kisbugyit adok rá. Igaz takarítani kell időnként utána, de hát valahogy el kell kezdeni :)

Muffin: sajnos nem tesztelek. A piri beelőzött :(

Odri: köszi a jókívánságot.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Millio puszi mindenkinek Angliabol! :lol: Koszonjuk a drukkokat, syerencsesen megerkeztunk,jol utaztunk, a fiuk nagyon elveztek a repulest, de a vegen mar untak. :shock: Rengeteg programunk van.Minden este bedolunk az agyban. :lol: :lol:
Majd meselek, most csak gyors helyzetjelentes volt...

Puszika!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Viri, nagyon sajnálom!

Kép
Kép
odri

sziasztok!

viri, nagyon sajnálom. azért remélem szép elsz a nyaratok

Márti!
jó szórakozást nektek!
pusz mindenkinek

én ma nehezen viselem a meleget, remélem nem lesz ilyen egész nyáron, mert akkor bajban leszek

majd méág jövök estefelé

Kép
andyfekete

jaj, megkezdtema 31.hetet

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Köszi a lázmérős tippeket. Valszeg fülhőmérőt veszek, mert ami homlokon is mér az már nagyon drága.
Tegnap nézelődtem neten üzleteket és árakat. Hát meg kell mondjam, nem találtam olcsóbbat. Most voltam nálunk is egy üzletben, de majdnem minden 200-500 forinttal volt drágább mint a brendonban és a minősége sem volt kifogástalan.
Így én arra jutottam, kevés fáradtsággal egy helyen mindent be tudok szerezni.

Ma jól kiakadtam. Nemrég írtam nektek, hogy milyen jól érzem magam, erre nem bedepisedtem? Tudom normális érzés, hogy az ember lánya elbizonytalanodik, hogy tuti jó szülő lesze e. Na ez van. De tudom jók leszünk és megbirkózunk majd mindennel így hármasban, de most ez van.
A másik, hogy egy ksi bizniszből lett volna annyi pénzem, hogy megvegyem a kiszemelt fotóalbumot (7000 ft-os!!!, de nagyon gyönyörűűűű!!!), de elszámoltam magam és kisebb jutaléksávban voltam, így sajna nem veszem meg. Felhívtam párom sírva e miatt, erre ő, na nehogy már ne tudjuk megvenni neki azt az albumot!!! Nem azon fog múlni! MEGVESSZÜK ÉS KÉSZ!!! Ő is látta már és neki is tetszett.

Viri
nagyon sajnálom pirit. :cry: :cry: :cry:

Magdolnam írt! Szülésig kórház, de hétvégére hazaengedik, ha ctg-re azért bemegy minden nap. Aggódnak a babáért, de azt nem írta miért. Elméletileg 2 hét és megindítják nála a szülést.
Nem lesz az még korai szerintetek?

Suttogó: nagyon tetszik a könyv, én is azt gondolom, hogy nem kell mindent betartani szó szerint, és mindenkinek kialakul a stílusa, de jó tápontot ad egy kezdő szülőnek.

Márti
Örülök, hogy szerencsés utatok volt és érezzétek nagyon jól magatokat. Fiúkat üdvözlöm! Puszi nektek és vigyázz magatokra!

Kép
Kép
nati80

Viri:
A fene egye meg azt a pirit! :cry: Hátha a nyár meghozza a hatását...

Nati:
Depi... Nem irigyellek, de inkább most, mint szülés után.. Na aaaz iszonyú gáz.. Párod nagyon aranyos :)

Ha megindítják, akkor hány hetes is lesz Magdi? Szerintem nem korai, mivel nagy a baba, az is lehet, hogy elszámoltak valamit. Súlyra simán megvan annyi, amennyi a tökéletes :)
Izgi! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti, örülök, hogy jól utaztatok és minden rendben volt.
Érezzétek jól magatokat, de azért pihizz egy kicsit ha tudsz :lol:
Puszi nektek :wink:

Kép
Kép
odri

Mágnes
Tényleg nagyon imádom a párom. Egész héten alig láttam és tudja, hogy rosszul esett, hogy ebédidőben nem jött haza se ma se tegnap. Ma sírtam először telefonban neki egy kicsit. Ééééééés az előbb hazaugrott, igaz csak pár percre, de nagyon örültem neki. És szerintem ezzel totál tisztában is van.
Nem igazán vagyok depis, csak rossz a kedvem. Depis már nagyon rég nem voltam, talán februárban, ha jól emlékszem.Most inkább csak egy hullámvölgy van, de holnap sütök egy szülinapi tortát anyumnak és attól jobban leszek tutira. Imádok sütni-főzni. Engem totálisan megnyugtatnak az illatok és az, hogy olyanoknak főzhetek akik szeretik a főztömet.

A tortakrémet már kitaláltam (mascarponés, tejszínes, málnás) és csak egy tészta kell már amit megsütök és kettévágok. Olyan rusztikus tortát akarok csinálni. Már csorog a nyálam. :lol:

Odri
Már 30 hetes kismami vagy!!!! Annyira rohan az idő!!! Őrület!!

Kép
Kép
nati80

Nati, nekem is volt ilyen "depis" időszakom, de ez a terhesség alatt előfordulhat...
Nagyon édi a párod :lol:
Én is imádom az enyémet, ő is mindent megtesz értem/tünk :lol:
Igen nagyon repül az idő :wink:
Majd ird le, hogy hogy csináltad a krémet és hogy milyen tésztát csináltál hozzá...köszi

Kép
Kép
odri

Húúú egész nap nagyon kívántam valami kaját, de nem tudtam mit is. Most jöttem rá. Bacont csíkokra vágtam és wokban kevés olivaolajon megpirítottam, dobtam bele préselt fokhagymát egy gerezdet, utána a leragadt husi felszedésére egy pici bor, utána apróra kockázott paradicsom, oregánó, só, bors. Paradicsomot nem főztem szét de hagytam levet ereszteni. És rádobtam a megfőtt spagettit. ISTENI lett!!!! Megettem 2 ember adagját, így a hangulatom, mégha átmenetileg is, de javult a sok zsírtól és szénhidráttól!

Odri
Ha jól sikerül a torta majd leírom a receptet.
Neked mi volt a pánikod oka? Mármint depi idején?

Kép
Kép
nati80

na sziasztok!
Gyors bekukk, mert apa is nagyo hiányzott ám!!!!

Helyzet:
erre a 7végére hazaengedtek saját felelősségre. Egyébként szüésig nem engednek haza. Titkon abban reménykedem, hogy 7végente hazajöhetek. Holnap be kell mennem ctgre és komolyan kell számolni a magzatmozgásokat. A baba 34hetesen volt 3200gr..... Rákérdeztem, hogy mi lesz velem, de azt mondták "hogy még korai erről beszélni", ez alatt azt értették valószínűleg, hogy hétfőn lesz benn a docensem és vele konzultál az osztályos meg a vezető meg a mittudoménki, hogy mi lesz a sorsom. Én valószínűsítem, hogy a 40.hetet nem fogják kivárni, hanem kiveszik belőlem. De nem tudom. Egyébként egyfolytában azt mondogatják, hogy ha valami van, akkor itt vagyok kéznél és műtő és nem hagyják óriásbébire nőni az én kis drágaságomat. Hát már nagyon nagyon kíváncsi vagyok a dolgokra és most már nagyon szeretnék túlleni rajta.
Ott bennt mindenki tiszta ideg, rettegünk az újjabb vizsgálatoktól, mert mindig találnak valamit.

Múltkor este 10:15kor jöttek a hullaszállítók hozzánk aztán kipakoltak és persze pont én vettem észre őket. Kicsit kivoltam.... egyből 2magneb6ot kellett bevennem.... aztán másnap épp előttem ájult el egy kismama, stb, stb, stb

Hetente kb 2-3 alkalommal lesz cukorprofilom..... a könyökömön jön ki már a sonka, mert szinte csak azt eszek a kenyérhez, mert ugye mást nem igazán lehet ami szénhidrátos....

Holka, inzulint mikor adnak (milyen értéktől????)
Apumtól kaptam egy szoptatós széket, ami szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

Szia Magdolnam!

Milyen a szék? Hol vette apukád?
Most akkor ha jól értem császáros baba lesz Liza? Nem engedik meg a természetes szülést?

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

Itt vagyok, csak internet nélkül voltam két napig.

Virág, sajnálom pirit, igen a Bromot végig kell szedni. Neked mennyit kell? Mert nekem a legkisebből kell a felét. Még van 7 szmem kb. Utána abba is hagyhatom.

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én nem tudtam tőle aludni:(((((

Kép
Kép
cs_erika

Nati, még semmi sem biztos. Az osztályos elvileg nem dönthet egyedül abban hogy mi legyen, ahhoz a docensemmel is beszélnie kell, plusz figyelembe kell venniük a baba növekedésének ütemét.

Meleg.... itthon dögvész van!!!! Viszont a kórházba hüvibb van. Legalább van valami pozitívum is.

Apu csak a pénzt adta rá, tulajdonképpen a Gyula ötlete volt és milyen jó ötlet!!!! A kikában vettük. HAsonló mint egy hintaszék, csak nem olyan nagy a kilengése tök jól ki van párnázva és könnyen lehet szoptatni úgy van kialakítva a kartámlája. Van hozzá egy puffszerűség is, ami ugyanúgy hintázik. Marhajó!!!!
magdolnam

Magdolnam:
Örülök, hogy otthon lehetsz kicsit.
Én 7.9- 8-as cukorral inzulint kaptam. Neked mennyi ?

Kép
Kép
Kép
mágnes

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
magdolnam

nekem a terhelésnél a 120 percesnél 5,2-8,3 lett. utána a legmagasabb -a profilnál- aszem 6,1
magdolnam

Magdolnam

Nem tudod, hogy mennyibe került a szopiszék? Mi is néztünk ilyenekte, de 50-70ezer körül találtunk eddig. Ha lenne valahol olcsóbb megnézném.
Nem tudnál feltenni róla képet?

Isteni lett a torta!!!!!

Kép
Kép
nati80

ez akciósan volt 40.000ft a kikában. lehet msben elküldöm neked, de most megyek vissza a kórházba ctgre :cry:
magdolnam

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... mek_985097 teljesen ugyanez!!!! illetve nekem még a karfája is ki van párnázva
magdolnam

Magdi:
Ugye az sms-t nem felejted majd el, ha jön Liza? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

nem felejtettem el! Csak térjek majd annyira magamhoz :lol: voltam benn ctgn és szuper lett. A kórházi lakótársam meglepett 2 jeggyel a rómeó és júliára!!!!!
magdolnam

magdolnam!

örülök hogy a ctg-d jó lett. ott mit csinálnak? bocs a tudatlanságomért.
akkor hétfőn vissza kell menned?

csajok én is gondolkoztama szopiszéken, de majd még kiderül, hogy befér e a szobába.
ma megvette anyósom a kiságyat, bele a macis ágyneműgarnitúrát, és meglepett a párom, hogy neki nagyon tetszik a baldahin része is, az is kell., nem gondoltam volna csajok.
azóta is ámulok, bámulok. még nem raktuk össze, nincs még helye, majd....
de lesz majd fotó augusztusban.
olyan dög meleg van, én alig bírom, alig aludtam én is, csajok ti?

jó éjt, ha nem leszek

Kép
andyfekete

magdolnam!

örülök hogy a ctg-d jó lett. ott mit csinálnak? bocs a tudatlanságomért.
akkor hétfőn vissza kell menned?

csajok én is gondolkoztama szopiszéken, de majd még kiderül, hogy befér e a szobába.
ma megvette anyósom a kiságyat, bele a macis ágyneműgarnitúrát, és meglepett a párom, hogy neki nagyon tetszik a baldahin része is, az is kell., nem gondoltam volna csajok.
azóta is ámulok, bámulok. még nem raktuk össze, nincs még helye, majd....
de lesz majd fotó augusztusban.
olyan dög meleg van, én alig bírom, alig aludtam én is, csajok ti?

jó éjt, ha nem leszek

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Köszi a vigasztaló szavakat aranyosak vagytok! Most úgy érzem nagyon besokalltam. Ráadásul a férjemmel is mosolyszünet van. Ez még dobott egyet a lelkemnek. Úgyhogy most egyenlőre nem is tudom hogy tegyem helyre a fejembe a dolgokat. Nehéz ügy, de valahogy megoldjuk.

Nati: én a mi lázmérőnket (fül-homlok) 7200-ért vettem. Szerintem ez még nem olyan vészes árban.

Márti: örülök, hogy jól utaztatok. Érezzétek nagyon jól magatokat! ;)

Magdolnam: kitartást, lehet hogy 2 hét és már kint lesz Liza baba.

Muffin: veled mizu? Ugye még nem szültél meg? Légyszi, ha akció indul írj ide pár sort, hogy tudjunk nektek nagyon-nagyon szorítani!

Erika: köszi a választ, nekem 2-szer kell felet bevennem a bromból. Annyira bíztam ebbe a bogyóba és lehet most azért zuhantam meg ennyire.

Kép Kép
kisvirág_30

Én szopiszék helyett relaxfotelt használok majd, iszonyat kényelmes, ringatózik, lábam alá valamit, plusz párna . Szuper :)

Magdolnam:
Te most melyik kórházban is vagy?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok lanyok!

Koszi a jokivansagokat! A fiuknak nagyon jol telik, minden nap megyunk valahova, estere csak bedolnek az agyban.Holnap megyunk a Thomas Land-be, remelem nem lesz nagy szel meg eso....Mondjuk az esoben nem is remenykedem, mert itt minden nap esik....

Nos nekem sikerult elrontani a nyaralast :cry:
Megkaptam az eredmenyeim. Nem tudom mennyire higyjek benne.....
A 14+6 napon volt leveve a ver es ezek lettek az eredmenyek:

AFP 19,5 IU/ml 0,72
HCG 62337 ml/ml 1,80
uE3 0,83 ng/ml 0,71

Biochemical risk for tr.21 (Down kor) 1:150
Age risc: 1:361
Neutral tube defects risk <1:10000

Vagyis a Down kornal pont a hatarnal vagyok, a doki azt mondta, hogy egy alapos ultrahangos vizsgalatot ajanl, es ha valamit latnak akkor kell az amnio :cry: :cry: :cry:

Nem tudom mit higyjek ennek a labornak, mert pont akkor volt elromolva a gep, azonkivul a 12 hetes uh/on a doki fel oran keresztul vizsgalt ;s nem latott semmit. A nyakiredo 1,7 mm/volt es egy masik alkalommal 1,0mm.
De eleg, hogy most vegig izgulom az egeszet...Az AFP is eleg alacsony, de azt mondtak, azzal ne foglalkozzam, mert az idealis a 16. het korul van, meg tul korai volt....
A rossz az, hogy pont mire en hazaerek a dokim elmegy egy honapra szabira... :evil: :evil: :evil:
Holka mit szolsz ezekhez az ertekekhez?????Itt agyon ragom a kormeimet, olyan ideges vagyok...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andi a ctg arra való, hogy nézik hogy a baba jól van e még, mert ha kicsik a kilengések (olyan mint egy ekg-s papír) akkor gáz van, összesen 2szer ismétlik a 3.nál visznek a szülőszobára ahol 2-4-8órát kötik rád és nem ehetsz ihatsz valamint viszik alád a kacsát és ha az se mutat jó eredményt kiveszik a gyereket. Nekem a jövőhéttől 2t kell napjában csinálni, hogy még ezzel is bosszantsanak és ideges legyek.

Komolyan mondom, amióta bennt vagyok tiszta stresz vagyok és azt hiszem egy két csúnya szót is tanultam :shock:

Baross utca, Sote1-en vagyok a pavilon 2-n.

Viri, most olvasom :( sajnálom :( mi a baj, hogy a férjeddel mosolyszüneten vagytok?

Márti nagyon irigy vagyok a nyaralásotokra!!!! Az Afp véleményem szerint nem mérvadó, hisz az eleve egy elavult eljárás sőt a 16.héten szokták csinálni és nem a 14-en!!!! Ezen ne bukj ki.
magdolnam

UNDORODOM A RENDSZERES EVÉSTŐL ÉS A HÚSOKTÓL! Fúj már a szagától is teljesen rosszul vagyok. Tudjátok nekem ezt lehet enni korlátlan mennyiségben (húst)
magdolnam

nagyon szuper volt az előadás!!!!!!!!!!!!!! A gyerek úúúúúgy élvezte!!! Csak 1,5 óra múlva már a farok csontom sajogott és a miniatűr helyen ücsörögni, azt hittem megvadulok és még a naci is szorított... mindegy kibírtam 7-10ig de amikor jöttünk haza azt hittem megszülök.... a kényelmetlenség ezt okozta. Már majdnem bőgtem. Egyből 2 magneb6ot bekaptam. Azon drukkoltam, hogy máig húzzam ki valahogy, mert a férjemmel akarok lenni. Hát sikerült, ma már már semmi bajom. Se keményedés, se görcs, se semmi. Sajna déltán vissza a kórházba és reménykedés hogy jövőhéten ismét hazaengednek. Ez ad életerőt nekem!!!!
magdolnam

Viri
Sajnálom a mosolyszünetet. Mi az oka?

Márti
Ne aggódj az afp miatt. Pont erre mondják a dokik, hogy megbízhatatlan. Szerintem nyugodtan hagyatkozz az uh-ra.
Mára jó szórakozást a Thomas-ban. majd kérünk fotókat!

Andy
Engem is kezd kiakasztani a meleg, főleg a mostani szobánk szörnyű. Vékonyak a falak, 2 oldalról süti a nap egész délután és ebből az egyik felület üveg. Nem szellőzik jól, így csak a légkondi segít.
Már alig várom, hogy felköltözzünk.

Magdolnam
Fúúúj, Remélem nem leszek cukros, mert akkor nem tudok mit enni. Húst nem tudok minden nap!!! Már most undorodom tőle.

Júli elején jönnek a festők glettelni és utána festeni!!!! Már nagyon közel a költözés!!! Nagyon-nagyon várom!!! El se tudjátok képzelni mennyire várom már, hogy kettesben lakjunk. Furcsa változás lesz. Így is szeretek lakni anyuékkal, de azért csak jobb lesz külön már. Nekik is és nekünk is.

A torta szupi lett. Aki szereti a csokis tésztát annak nagyon ajánlom, mert isteni a tésztája. Nincs benne krém, de mégsem száraz, vannak benne krémes részek a tészta állagából adódóan. Tényleg nagyon finom.
Végül a házi kitalált krém is egész jól sikerült, és jól is mutatott.

Kép
Kép
nati80

Nati, még ha csak minden nap kéne..... és mit mondjak én aki imádja a húst, de már a szagától is tök rosszul vagyok :shock: :cry:
magdolnam

rohadt meleg van, vajon a kórházban milyen lehet.... :D szauna, de majd néhány óra múlva úgyis megtudom. Fagyit kíííííííííííívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg édességet!!!
magdolnam

helló csajok, még nem szültem meg és szerintem ahogy a dokik most hozzáállnak még túl is fogják velem hordatni... de szólok ha van valami.

találtam viszont egy mókás cikket, majd olvassátok el :)

KépKép
muffin

KépKép
muffin

na mentem vissza a kórházba! Mindenkinek további szép napot!!!
magdolnam

Muffin
Nem semmi sztori! Én is tudok egy hasonló esetről. Én nem is értem, hogy egy orvos miért is nem veszi észre?

Magdolnam
Gondolok rád!

Kép
Kép
nati80

Virág! Ha ez nyugtat, én január óta szedtem, és minden hónap utána kínszenvedés volt. Végül is májusra lett eredménye. :D Szóval kitartás, ne add fel!

Lányok! Mi nagy lakás projektben vagyunk. Ha esetleg tud valaki kb 80 nm-es lakást legalább 3 szobával, ami nem igazán igényel felújítást, szívesen veszem. Köszi szépen!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
cs_erika

Most csak gyorsan mert mindjárt jön egy vidéki barátnőm és 3 napig itt lakik majd nálunk és én még sehogyse állok a takarítással :roll:
Mártinak:privit irom máris!!
Magdinak:meg sms-ben megy a válasz.

Puszi mindenkinek :D
holka

Sziasztok!

Hát igazán nagy vitánk nem volt apával, csak olyan kisebb szócsata. Lehet én is érzékenyebb vagyok, de szerintem már ő is el van szomorodva, hogy még nem jött össze a baba. Egyébként tegnap már normálisan beszéltünk egymással. Úgyhogy remélem ennyi volt a mosolyszünet. Bár nálunk ez nem szokott nagyon sokáig tartani.

Márti: tuti jól érezték magukat a fiúk. De irigyelem őket. :) Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál. Drukk, hogy ne legyen semmi gond a picivel! De tuti nem lesz, mert az afp ahogy a csajok is írták, csak arra jó, hogy idegessé tegyék a kismamikat.

Erika: köszi a biztatást. Kicsit már jobb, csak az első napok azok, hát…

Nati: de jó, hogy nemsoká költöztök. Szupi lesz.

Magdolnam: kitartást a husihoz. Bár ha valaki nincs oda érte, hát úgy rossz lehet megenni. :( Hú tök jó lehetett a színház. Én csak ábrándozok róla, hogy egyszer eljutok oda, mert a párom nem egy színházas ember.

Most csak ennyi. Irtó meleg van és még standra se tudunk menni a hülye mensi miatt :(

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak igen sok volt a program. Bár nagyon nem is hiányoltatok, meg nem is volt nagy mozgás. Gondolom mindenki programozik ebbe a jó időbe.

Magdolnam
Sajnálom, hogy szülésig bent kell maradnod a kórházba. De remélem ott jó kezekben vagy.
Nagyon szupi a szopisfotel, de nem gondoltam, hogy ennyire drága.

Márti
Biztos jól sikerült a Thomas land-es kirándulás. De jó nektek Angliába. Ott tényleg mindig van eső. Nem is tudom, hogyan bírják az ott élők. Én inkább a napot szeretem.
Sajnálom az eredményeket. De remélem Holka privije megnyugtatott. (Bár nem tudom mi volt benne.) :roll:

Erika
Sajnos lakást nem tudok, nem arra lakok. :cry:
Amúgy te hogy vagy? Rosszullét remélem nagyívben elkerül és élvezed a terhességet. Miért kell még mindig szedned a bromot?

Viri
Örülök, hogy apával már okés a helyzet. :P
Sajnos mi sem tudunk strandra menni, mert dolgozni kell ebbe a szörnyű melegbe. De hát nyár van, örüljünk, hogy jó az idő. Pár nap, aztán vége a mensinek, mehettek a strandra. Egy jó darabig most kánikula lesz. Nekünk nem az a fránya vizsgálat... kellemes lesz ebbe a hőségbe. :evil:

Kép
p__lilla

Jenny, Bejci, Anda, Babett, Csucsu
Mi van veletek???? Már régen jelentkeztetek. Írjatok!

Kép
p__lilla

Szia Lilla!

De jó hallani Rólad!

Azért kell még szednem a Bromot, mert a prolaktin szintem magas volt, és a terhesség elején vetélést okozhat a magas prolaktin szint, mivel ez a tejelválasztást serkenti. De már csak egy heti gyógyszerem van, meg ráadásul volt, hogy ki is hagytam. Ha rendesen szedtem volna, akkor már rég elfogyott volna.

Van egy hátborzongató történetem, amit eddig nem mertem megosztani senkivel, mert nem akartam, hogy "hülyének nézzetek". Csak olvastam a történeteket az "akikhez előre beköszönt a baba" és úgy gondoltam megosztom veletek, hogy Velem mi történt.

Szóval, mielőtt terhes lettem volna, kb 1 hónappal éjjel félálomban felébredtem és ott ült fölöttem egy sötét árnyék. SEmmit sem csinált, csak olyan volt, mintha nézett volna, én pedig egyáltalán voltam megijedve. Egyszerűen visszaaludtam, de ezt nem tudtam elfelejteni. És utána teherbe estem.
Akkor ennek egyébként semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam. Az is lehet, hogy mégis csak álmodtam az egészet.

Kismamik, nektek szokott fájni a keresztcsontotok környékén? Nekem már egy hete fáj, és attól tartok, hogy ez végig fog kísérni az egész terhesség alatt.

Kép
Kép
cs_erika

Szia Lilla!

De jó hallani Rólad!

Azért kell még szednem a Bromot, mert a prolaktin szintem magas volt, és a terhesség elején vetélést okozhat a magas prolaktin szint, mivel ez a tejelválasztást serkenti. De már csak egy heti gyógyszerem van, meg ráadásul volt, hogy ki is hagytam. Ha rendesen szedtem volna, akkor már rég elfogyott volna.

Van egy hátborzongató történetem, amit eddig nem mertem megosztani senkivel, mert nem akartam, hogy "hülyének nézzetek". Csak olvastam a történeteket az "akikhez előre beköszönt a baba" és úgy gondoltam megosztom veletek, hogy Velem mi történt.

Szóval, mielőtt terhes lettem volna, kb 1 hónappal éjjel félálomban felébredtem és ott ült fölöttem egy sötét árnyék. SEmmit sem csinált, csak olyan volt, mintha nézett volna, én pedig egyáltalán voltam megijedve. Egyszerűen visszaaludtam, de ezt nem tudtam elfelejteni. És utána teherbe estem.
Akkor ennek egyébként semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam. Az is lehet, hogy mégis csak álmodtam az egészet.

Kismamik, nektek szokott fájni a keresztcsontotok környékén? Nekem már egy hete fáj, és attól tartok, hogy ez végig fog kísérni az egész terhesség alatt.

Kép
Kép
cs_erika

nem is nyomtam kétszer, és kétszer jöttem mégis. Iszonyú lassú a babanet :evil:

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi: a hátamon is csurog a víz olyan iszonyat meleg van nálunk, de ahogy olvastam a soraid kirázott a hideg és még most is futkos a hátamon. Én nagyon parás vagyok, tuti napokig nem mertem volna aludni. Érdekes amit írtál.

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?