Sziasztok!
Ma megjött.
Ennyit erről a hónapról. Most egy kicsit kiborultam. Már ezer éve nem bőgtem a mensi miatt, de ma kitört belőlem.
Ez van. Most elég gáz vagyok lelkileg, de majd átlendülök rajta.
Erika: figyi a bromot a mensi alatt is kell tovább szedni ugye?
Magdolnam: akkor a tegnapi eredmények alapján azt veszem ki, hogy nem kell inzulin.
Jajj de jó. Hát azt viszont sajnálom, hogy már nem akarnak kiengedni.
De gondolom 7végekre azért elengednek.
Nati és Holka:
Mi úgy állunk a szobatisztasággal, hogy ha itthon vagyunk akkor napközbe kisbugyit adok rá. Néha már szól, hogy pisi-kaki, de még nem mindig. Van, hogy becsurog neki, de hát sebaj, feltakarítom és adok rá egy másik bugyit.
Remélem nyár végére leszokunk a pelusról. Bilizni szeret nagyon, hála égnek és néha a wc-re is ráül
Nati: köszi a jókívánságot. Én nem olvastam ezt a könyvet, de sok jót hallottam róla.
Létezik már olyan lázmérő is ami homlok és fül lázmérő is egyben. Pl. nekem scaéno márkájú van és szerintem jó. De azt hiszem az omron-nak is van már ilyenje meg van több márka is. Keress rá a neten. Szerintem a cumisnak nem sok értelme van, mert mi van, ha nem szereti a cumit? És ha alszik akkor hogy nyomod a szájába??? Szerintem mindenképp a fülhőmérő a praktikus, mert azzal alvás közbe is meg tudod nézni, hogy mi a helyzet.
Hmm a termosz jó kérdés. Ez is attól függ, hogy lesz-e elég tejed, kell-e tápszerezni, és mennyit utaztok, esetleg milyen helyre, van-e ott lehetőség vizet forralni.. stb De szerintem ezt ráértek megvenni akkor is amikor majd esetleg kell.
Van pesten egy Mária nagyker. (visegrádi utca) Én ott vettem pár dolgot. Meg a kenguru goldba pár holmit, aztán én vsároltam az auchanba is.
Holka: na akkor már ti is elkezdtétek.
Hát igen a jó idő az kell hozzá, ezért akarom én is a nyáron leszoktatni.
Mondjuk én a lakásba is kisbugyit adok rá. Igaz takarítani kell időnként utána, de hát valahogy el kell kezdeni
Muffin: sajnos nem tesztelek. A piri beelőzött
Odri: köszi a jókívánságot.