Sziasztok!
Elkezdtem olvasgatni, hogy mit írtatok ma és örültem Hajni nagy számainak, mire a végére értem meg ezek a rossz hírek
Nagyon elszomorodtam.
Azon is ami Anikóval történt + hogy Andinál sincs baba. Hát ez nem volt a legjobb nap.
Hajni, Andi marad a februári csapat! Ez a hónap Cirmikéé volt csak úgy tűnik. Illetve még Inciben bízhatunk
Nolina örülük, hogy írtál (Te is) olyan ritkán jössz. Boldog házassági évfordulót Nektek!!
Én maximum fél órát bírok ki a kispárnával, utána megfájdul a derekam. Arra gondolok,, hogy ennyi idő alatt csak célba ért "aki akart"...
Ti az évfordulótokra igazán megérdemelnétek egy szép babát!!
Poci pihenj sokat, vigyázz a karácsonyi babánkra!!!
Én tegnap voltam a háziorvosomnál, szerencsére az idős dokibácsit, aki gyerekkorom óta ismer egy fiatal nő helyettesítette, jobb volt így. Finoman beadta a szurit, mondta, hogy az első baba nekik is egy év után jött össze, mikor konstatálta, hogy gond lehet velük és elkezdte a kivizsgálást..
Meg a végén utánam szólt, hogy nagyon szorít, szóval tök aranyos volt, majdnem elbőgtem magam.
Tegnap este kellett akciózni és ma reggelre repedt meg a tüsző. Ma nem voltam hajlandó kimenni családhoz, egész nap bent pihiztem az irodába és az járt a fejemben, hogy de jó lenne látni mi folyik bent!
Jövő kedden megyek vissza uh-ra.
Most meg főzök gyorsan vacsorát a páromnak.
Zafír 15/30