Új privát üzeneted érkezett!

Írtam egy másik hosszút és egyszercsak ledobott a net... KépKépKép

Hajni,
És azt nem tudja elhinni anyakonyvi kivonat nélkül, h házasok vagyunk?! Kép Azt a papírt képes elkérni? Kép Ezt a szemetet! KépKépKép És ha én töbször is férjhez mentem?! Akkor mindenkivel fölvehetem?! (Tudom, jókat kérdezek! Kép)

Proone, én sem járok túl gyakran nődokihoz (meg egyáltalán, semmilyen dokihoz) és nem is arra lakom, így egyiküket sem ismerem. De mindenképpen ott szeretnél majd szülni?

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, még mindig nem oké Kép. Olyan nyilatkozatot is kérnek mindkettőtöktől, hogy még nem vettétek fel. Tudod, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem..... Kép

Hajni 29/27

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
És a telket mennyiért vettétek?
Tök ügyik vagytok! Én még csak tervezgetek, azért informálódom mindennel kapcsolatban. De egyelőre fogalmam nincs, hogy melyik lenne a legjobb megoldás... Kép
És itt Pesten telekhez jutni.... KépKépKép Mindjárt sírok is...

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Ne keseríts el! Kép Pedig már kezdtem örülni, h mennyi pénzem lesz, ha 8-10 pasival fölveszem! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Jaaaa, és még azt is meg akartam kérdezni (ha már Ti így benne vagytok Kép), hogy melyik banktól érdemes személyi kölcsönt felvenni, és Ti melyiknél intéztétek a hitelt?! (ha nem titok...)

Kata
kata1977
Hatvan

Kata
Az anyakönyvi kivonatot akkor is kérik, ha új helyre költözik a pár, akkor a TB igazolvány névváltozásánál is, sőt még az új bankkártyánál is be kell mutatni.Na és a személyigazolvány cserénél is.
A bank egyébként mindíg kéri a házastársak anyakonyvi kivonatát, ha hitelt szeretne felvenni vagy szocpolt.

Kép
Kép
incike

Az igen Hajni!!
Akkor nektek marha jól megy!!Kép

Nekünk 15 évig 56 lenne de nem mertünk belevágni, 15 év is tök hosszú és annyi a rizikós tényező!!Kép
Szóval mi maradunk az albiban és ugyanolyan állásponton vagyok mint KATA, szóval még nem akarom olyan görcsösen a babát, ha becsúszik nem baj, de isten igazábol jövőre lesz aktuális!!
nicola79

A telket 3.811.750 Forintér vettük. Önkormányzati telek 965 nm-es, két éves beépítési kötelezettség van rá, + elidegenítési tilalom.
A lakást 3,5 M-ért adtuk el, abból vettük Kép.
Azért döntöttük az építkezés mellett mert akkor 10 M-ért tudtunk volna venni egy kertest és arra még 3-4 M-t rá kellett volna költeni, és ugye az még midig egy öreg ház. Szóval ugyan ebből az árból inkább építünk magunknak egyet, ami új és olyan ami nekünk a legmegfelelőbb. Különben én nem tudom elképzeli, hogy más után beköltözzek egy házba. Hülyén hangzik, de én az egész életemet egy új házban éltem eddig, ami nagy is, mindenkinek külön szobája van, és ugye ilyen árfekvésben nem igazán lehet találni sok szobás házat. Mindig megnéztük hogy hova lehet hozzá építeni, de sohol nem találtunk olyat, ahol ki lehetne alakítani 4 szobát.

Mi a Budapest Banknál vettük fel, mert egyedül ott tudtuk, ugyanis a párom minimálbéres vállalkozó és ugye nem szívesen adnak pénzt így. Nagyon dícsérik még a CIB-et, és az FHB-t. Csak nálunk az előbbi nincs, az utóbbi meg iszonyatos feltételeket szab. A K&H azért lett kilőve, mert nagyon bunkó volt a nő akivel beszéltünk. Először adott nekünk előző évi tájékoztatót, aztán meg közölte, hogy most nem ér rá, mert szerződéseket fog kötni, várjuk rá két órát. Berágtam otthagytam őket Kép. Különben is a BB-nél van az összes egyéb számlánk is, úgyhogy ott + ponttal indultunk Kép. Na, elég kimerítő volt? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Marha jól meg Kép. Egy rosszabb hónapban Kb 100-at hoz a párom, abból 40 a fizetése utáni adó. Kép. Nekem meg ugye jelenleg a segélyem van csak. Mi nagyon bátrak vagyunk, de azt mondjuk. Ilyen most vagy soha stílusban megy. Nekem lesz jó kis munkám, aztán minden jó lesz. Tíz év múlva meg már nem fog annyit érni a 70 ezer mint most Kép

Kép

Kép
vkhajni

Különben már most látszik egyes embereken, hogy a házat nagyon irigylik, de azt senki nem kérdezi meg hogy mennyi munkánk van benne, és hogy mennyi adósság lesz rajta Kép.

Hajni 29/27

Kép

Kép
vkhajni

sziasztok,
csak bekukk,most értem haza egy tárgyalásról:-(
olyan fáradt vagyok mintah egész nap téglákat cipeltem volna:-(

proone,
én a tétényiben szültem,de sajnos nem ismerem egyik említett dokit sem,talán az utolsónak ismerős a neve,asszem az én dokim rá szokta bízni a betegeit ha ő szabin van,de többet nem tudok róla.amúgy a korit nagyon ajánlom,nagyon humánus mindenki,a csecsemősök elég dilisek,no de szinte mindenhol,legalábbis én még jót róluk egyik kórházban sem halottam.szóval hajrá,nyugodt lehetsz ott biztosan jó kezekben leszel.

hajni,
király vagy,szétizgulom magam hogy ne jöjjön meg:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

csajok fejezzétek be a hitelkérdést,utálom az egészet,nekünk is van a nyakunkba 20 évre(abból már egy letelt)szóval fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!
á nem,beszélgettesek csak róla.

beu,
kíváncsi vagyok milyen lesz a csíkod utolsó nap,feltétlenül írjad majd meg!

még jövök
cupp
juca
23/31
Jucaa

Végre előkerültél. Izguld csak szét magad, én már nem izgulok.

Hajni 29/27

Kép

Kép
vkhajni

Na mi van lányok, miért nem ír már senki?
Itt uncsizom egyedül KépKép

Hajni 29/27

Kép

Kép
vkhajni

Incike,
Csak vicceltem azzal a fránya kivonattal (ami nekünk nincs Kép)!
Igazából azért is érdeklődtem, mert most ebbena Fésezkrakó programban is emlegeteik ezeket a dolgokat, viszont nem kell feltétlenül házaspárnak lenni, elég élettársi viszonyban lenni. Csak ez annyira megfoghatatlan. Hoygan igazolod, meg ilyenek?! Szóval emiatt lettem ilyen vicce lány, és kezdtem el az egészen humorizálni. Kép

Hajni,
Tényleg bátrak vagytok, de Bátraké a szerencse! Kép Szerintem mi is bátrak leszünk, mert másképp örökre ottragadunk anyóséknál. KépKép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Én írok, írok, csak tudod, ma már itt a főnököm és néha azt akarja, hogy dolgozzak! Kép Ilyet!? KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Szerintem úgy tudod igazolni, hogy egy a bejelentett címetek már X éve. Vagy nem tudom Kép.
Szörnyű egy főnököd van neked. Szerintem le kellene cserélni KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
De épp ez a poén, h én nem vagyok oda bejelentve!!!
Szerintem is le kéne cserélni a főnökömet!!! Kép Sokkal szívesebben ugrálnék egy kis bébinek... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kép, tényleg jó főnök lenne Kép.
Kölönben mi is különböző helyre vagyunk bejelentve Kép. Szoktak is nézni, mikor kérnek nevet címet Kép.

Most nyaltam, és meglepően sok páfránykám van ahhoz képest, hogy ma már nem kellne lenni egynek sem Kép. Marha megbízható ez a PG Kép. Nem baj, azért a kövi ciklusban is nyaldosom szorgalmasan Kép

Kép

Kép
vkhajni

éN ITT VAGYOK!!Hajni holnap legyél ám fenn ,mert én itt leszek 2-ig!!
Kata!Te hogy leszel holnap???
Van erre egy mondás: "Odaköltöztünk anyósékhoz hogy elkezdjük az életet, hogy folytatni is tudjuk elköltöztünk..."
nicola79

Itt leszek ne izgulj. Szinte minden nap itt vagyok Kép.

Hajni [size=-2]29/27[/size]

Kép

Kép
vkhajni

O.k az tök jó!!

Remélem még sokan itt leszünk mert senki nem megy dolgozni csak én!!
nicola79

Én lassan indulok, a párocskám már otthon vár!!!Kép
Majd holnap lányok talizunk, és dumcsizunk!!
Hajni még nem jött meg??Reméljük nem!!

Sziasztok!További szép napot!!!!Kép
nicola79

Hajni,
Azt a páfrányos mindenit! Kép Szerintem rendesen nevelgetted azokat a páfránykákat, ezért aztán nem mernek Neked csalódást okozni. Hálás kis növénykék. Kép

Nicola,
Jó ez az idézet, megjegyeztem! Kép
Én NÉGYIG(!!!) leszek holnap bent, aztán ha minden igaz, este megyünk billiárdozni. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni
Szeretném kérdezni, hogy a PG 53-mat hol lehet venni és mennyibe kerül?

Kép
Kép
incike

Gyógyszertárban lehet venni, és olyan 2000 Ft körül van

Kép

Kép
vkhajni

Itt vagyok! Sziasztok!!
Nem hiszen el, hogy ma is ennyit termeltetek!

Megyek olvasni!!!

Kép
Kép
beuka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára proone 2009.05.01 10:26-kor.
proone

Na akkor kezdem újra, mert egyszer már írtam egy csomót de elszállt Kép Kép Kép

Csanita: gondolok ám rád! Nagyon rossz lehet egész nap dolgozni!!

Nicola: köszi a bíztatást, de a dupla csíknak egy másik teszten jobban örülnék Kép. Én is részben export ügyintéző vagyok ám! CMR EV meg minden...
Jó munkát holnapra

Én is megyek holnap dolgozni és a főnököm gépe még mindig nem jó. holnap péntek, hoppá holnap péntek!! VÉge a hétnek!!!

Inci: ha azt mondod mindig megjött 28 napra óramű pontossággal, akkor ne tessék hinni annak a fránya tesztnek!!!!
Mit sportoltál?
Én focizom
Egyébként nálunk is az első számú lánynév az Alexandra!

Kata! Mi már meg is kaptuk a megelőlegező szocpol 95%-át. Csak ott elszúrtuk és nem vettük fel hitelt. Alig tudtuk most kikönyörögni. Jövő héten bírálják el. Egyébként mi is házat építünk és már egész jól állunk. Bent most burkolják.

Nolina: gratulálok a vacsihoz és a fordulóhoz!
Milyen volt a mozi? És végül volt akció?

Proone! Jobbulást kívánok mindkettőtöknek!
ja és gyors tisztulást az antibiotikumoktól!

ANIKÓ mi van Veled?? Ha tudsz jelentkezz!!

Hajni mostmár tessék abbahagyni a depizést!! Ha állandóan mondogatod, akkor azért fog megjönni!!!

Lola, Zafír, Juca, Pocika, Andi merre vagytok?

Megint kenyeret sütök. Nemsokára tesztelek (termékenységi) utána jövök, remélem lesz itt valaki!

Üdv: Bea 13/28
(BOCS A HOSSZÚÉRT)

Kép
Kép
beuka

Proone!

Ez nagyon rossz lehetKép. Nem elég hogy ott az após még a környezet sem megfelelő!
Nincs valami megoldás? NEhogy ettől ne legyen már babó!

Kép
Kép
beuka

Proone, nem én kérdeztem, de szerintem eljut így is az illetékeshez Kép.

Bea, köszi, de reggel már leesett a hőm, most meg......
Ankóról különben hoztam hírt, írt nekem sms-t, keresd meg Kép

Hajni /27

Kép

Kép
vkhajni

Proone, ha már it vagy Téged faggatlak! Bitzos már hogy meg fog jönni? Bár igazad van antibiotikumok mellett nem biztos, hogy szerencsés (bár én nem nagyon értek hozzá)
Miért csúszott az építkezésetek?

Bea

Kép
Kép
beuka

Hajni: 1/28 ez már biztos???? ÚÚÚÚgy sajnálom!!!
de akkor miért volt annyi páfrány?
olyan is volt már, hogy valakinek még pár hónapig megjött, pedig terhes volt!!

Az SMS-t olvastam ezért kérdeztem!
Kíváncsi vagyok mi van Anikóval (baleset meg hányás)

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Elkezdtem olvasgatni, hogy mit írtatok ma és örültem Hajni nagy számainak, mire a végére értem meg ezek a rossz hírek KépKép
Nagyon elszomorodtam.
Azon is ami Anikóval történt + hogy Andinál sincs baba. Hát ez nem volt a legjobb nap.
Hajni, Andi marad a februári csapat! Ez a hónap Cirmikéé volt csak úgy tűnik. Illetve még Inciben bízhatunk Kép

Nolina örülük, hogy írtál (Te is) olyan ritkán jössz. Boldog házassági évfordulót Nektek!!
Én maximum fél órát bírok ki a kispárnával, utána megfájdul a derekam. Arra gondolok,, hogy ennyi idő alatt csak célba ért "aki akart"...Kép
Ti az évfordulótokra igazán megérdemelnétek egy szép babát!!

Poci pihenj sokat, vigyázz a karácsonyi babánkra!!!Kép

Én tegnap voltam a háziorvosomnál, szerencsére az idős dokibácsit, aki gyerekkorom óta ismer egy fiatal nő helyettesítette, jobb volt így. Finoman beadta a szurit, mondta, hogy az első baba nekik is egy év után jött össze, mikor konstatálta, hogy gond lehet velük és elkezdte a kivizsgálást..
Meg a végén utánam szólt, hogy nagyon szorít, szóval tök aranyos volt, majdnem elbőgtem magam.
Tegnap este kellett akciózni és ma reggelre repedt meg a tüsző. Ma nem voltam hajlandó kimenni családhoz, egész nap bent pihiztem az irodába és az járt a fejemben, hogy de jó lenne látni mi folyik bent!Kép
Jövő kedden megyek vissza uh-ra.

Most meg főzök gyorsan vacsorát a páromnak.

Zafír 15/30

Kép
Kép
zafír

Jaaaa,azt hittem az kimaradt, azért írtam. Bocsi ha ma sértősebb vagyok, de iszonyú ez a nap. Szinte végig bőgök, még az öcsikémmel is összevesztem. Különben azóta mást nem írt.
Nekem nem lehet olyan szerencsém hogy így is baba legyen, de nem is lenne jó, mert már két Flector-t bevettem és nem hiszem hogy használna neki Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Zafír, remélem te nemsokára jobb hírekkel jössz mint én Kép. Úgy izgulok értetek Kép. Most már tényleg sikerülnie kell.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Ma voltunk UH-n. Minden rendben. Bár a doki nagyon el volt havazva, úgyhogy hamar "kirúgott" minket. A lényeg, hogy a baba jól van. Sajnos azt elfelejtette megmondani, hogy milyen hosszú, de a feje több mint 3 centi, a combcsontja 19 mm. A gerince zárt, már láthatóak a bordái, a veséje és a gyomra is. És a legnagyszerűbb: jelenleg úgy néz ki, hogy kislány! Persze a férjem kisfiút szeretne, de még reménykedik, mert a doki is azt mondta, hogy erre a dologra még később visszatérünk, bár tényleg úgy tűnik, hogy szeméremajkakat láttunk.

Más nem történt, tényleg gyors volt a vizsgálat. A jövő héten megyek AFP-re, remélem ott is minden oké lesz majd. Viszont február 8-án megyek megint vérvételre, és ha 80 alá esik a hemoglobin-szintem, akkor vért kell kapnom. Na ennek nem nagyon örülök, de persze a babáért mindent!

Hajni,
A 15. hetet töltöm, és még nem érzek semmit. Állítólag még kb. 2 hét. Pedig figyelem. Szoktam csendben lefeküdni, ráteszem a kezem a hasamra, és figyelek, de se kaparászás, se buborékok nincsenek, ahogy azt mondani szokták a tapasztalt anyák.

Legyetek jók, és akciózzatok sokat! (ha már én mindig elalszom már este 9-kor...)

Nata
nata

Hajni, megértem,hogy nagyon kivagy. Ezek nagyon rémes napok, de hamar túlleszel rajta. Tudod új hónap: új remények. KépMár biztos nincs messze a Te időd!

Nagyon becsapós páfrányaid voltak, én már nem hiszek a pg-nek. Tegnap tesztként megnéztem a tüszőrepesztő szuri után pár órával: egyértelmű nemet mutatott...?
Én már most elkezdtem görcsölni, hogy mi lesz, ha ennek ellenére nem sikerül. Még rosszabb, mint egy "sima" akciózós hónap után.

Nata úgy örülök, ma ez az első jó hír!Kép Olyan furcsa, hogy már ilyen nagy a baba, mégcsak most fogant..

Kérdezhetek egy nagyon nem témába vágót? Valaki nem tudja, hogy kell mikróban kuplit főzni? Láttam, hogy zacskóbacsomagolva is szokták, de nem emlékszem hogyan.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Zafír! De jó hogy jelentkeztél! Most akkor nagyon szorítok ám Nektek!! Egyébként ezt a szurit hova adják, és mikor "érdemel" ilyen az ember lánya?
Gondolom már nagyon várod a keddet!
Mit főzöl? Sajnos én még nem főztem krumplit mikróban --> nem tudok sefíteni bocsi Kép

Nata! Gratulálok a pici babához, ez már igen hogy ennyi mindene megvan!! És van már nevetek?? Azért nem szép a dokitól hogy egy olyan dologgal elhesseget benneteket, ami nektek a világon a legfontosabb Kép
Megkérdezhetem mi az az AFP?

Hajni! Az nem jó ha már a tesóddal is összeveszel! Tessék menyugodni és kibékülni a világgal!
Egyénbként megértem hogy el vagy keseredve. Én s elszoktam amikor megjön. Kép és szerintem mindenki!

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Akkor "érdemelsz" ilyet, ha a dokid úgy dönt. Nekem csak felajánlotta, hogy ezzel is növeljük az esélyt. Popsiba adják, de ez jó, ott tényleg alig éreztem, pedig én nagyon félek a szuritól. Remegve mentem be a dokihoz..Kép

Bocs, már nem emlékszem Ti mennyi ideje próbálkoztok?
Látom Te is most vagy félidőben, hamarosan együtt izgulhatunk. Kép

Paprikáscsirkét főztem, a férjemnek meg tésztát hozzá, de én azt nem szeretem, magamnak akartam gyorsan pár szem krumplit. Hátha nem tudtok segíteni koszolok mégegy lábast.

Ja még mindig akarom Neked írni, hogy mi karácsonyra kapunk kenyérsütő gépet, a férjem teljesen bele van zúgva, én hozzá se férekKépDe nagyon finom kenyereket csinál, így nem is erőlködöm. Az olivás a kedvencem...
Hogy sikerült a kenyér?

Hani remélem megjött a párod és megvígasztalt már!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok

Beuka
Én 12 évig úsztam és talajtornáztam, de egy gerinc sérülés miatt abba kellett hagynom.
Focizni én is nagyon szeretek.

Zafír
Zacsiba teszik , de tesznek hozzá egy kis vizetés plusz kicsi sót.Kb.30-45 perc alatt megfő.

Kép
Kép
incike

Megjött, csak az a probléma, ha hozzá bújok akkor pláne sírok. Nem tudom mi van velem. Iszonyat milyen érzékeny vagyok. Mikor bújok akkor úgy érzem megnyugodhatok és akkor mindig kifolyik a könnyem. Különben ha összeveszünk akkor is csak a bujkálásnál sírok, mert akkor nyugszom meg. Nem vagyok normális Kép.
Az öcsikém meg megérdemelte, már kezd tipikus hapsi lenni. Neki a mosás, főzés, takarítás nem munka Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Végre sikerült bezárni, de rengetegen voltak(mármint a betegek,vagy a nem beteg "vevők". Fél órája senki sem csöngetett be, remélem így is marad.

Hajni, keresem a szavakat, de a lényeg, hogy sajnálom. Szeretném, hogy legalább(!) a tősgyökeresek: Zafír, meg Te és Anikó a jövő hónapban bezebrásodnának. De én úgy érzem, hogy így is lesz. Már három kis porontyunk van a kismamáink pocakjában, havonta egy. Annyira bízom benne, hogy így folytatódik. Én az áprilisit szeretném, akkor épp a házassági évfordulón jönne össze a pici. Apropó, reggel előre "bepótoltuk" a ma estét. Kép Annális inkább, mert ma a párom tejfakasztóra megy. Kép Kép
Egyrészt örülök a babának, mert cukorbeteg a mamája és szerencsére minden simán ment. De ez a sok pasi seggrészegre issza magát, hogy legyen teje... Kiakadok rajta. Még jó, hogy nem vagyok otthon egyedül, tuti nem aludnék, hogy mikor jön már.
Jövök, csak vacsizom
nolina

Nolina, édes vagy, de én már nem bízom benne, hogy egyedül le tudjuk ezt gyűrni. A párom azt mondta, szerinte az az oka, hogy itt lakunk és túl sok a surlódás. Remélem igaza van, és az új ház megteszi hatását Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, szerintem meg simán idén bebabásodunk még. Kép Mindannyian. Örüljünk annak, hogy időnk van még bőven, legalább ezen nem fog múlni.

Zafír, nagyon-nagyon szorítok a kisfickóknak, hogy ne tévedjenek el és hogy gyorsan úszkáljanak. Elképzeltem, ahogy bent lökdösik egymást és a kiscsaj meg nevet,hogy ezek a kis tökösök meg mit akarnak tőlem. Kép Szóval kicsit felvidultam. Amúgy meg tökre bosszant ez a tejfakasztó ivászat. Na mindegy.
Tök jó lesz, együtt izgulunk majd 10-e körül. Bár nekem a múltkor volt vmi olyan érzésem, hogy peteérés is lehetett, most meg nem. De azért hátha. Kép

Nata, tök jó, hogy minden ok és hogy talán már látták,hogy kislány. Kép Mikor mentek 4d UH-ra? Annyira szép képeket, meg videókat csináltak a 17. héten a koll.nőm babáiról. Kép Fejfájásod mennyire van?

Remélem Anikó kilábaltál már a hányásos szörnyűségből és jössz hozzánk !

Ha vki lenne még , én maradok sokáig.
Pocika, merre jártok?

Nolina
16/30
nolina

Amúgy óriási bogarat ültettek a fülembe ma. Még pár hónapja kitaláltam, hogy kérek rózsahimlő elleni oltást, mert kiskoromban nem kaptam el, most meg,ha babás lennék és véletlenül elkapnám, elvennék a kicsit, mert nagyon súlyos mentális és szívfejlődési problémákat okozhat(többek közt). Meg plusz kockázatot jelent a munkám is. De aztán itt-ott azt olvastam, nincs sok esély rá, hogy elkapjam. De ma az ellenkezőjét mondta egy kollégám, tehát most nem tudom, mit kéne tenni. A védőoltás után sztem kb 3 hónapig nem szabadna próbálkozni. Tud vki erről vmit???
nolina

Én nem tudok semmit róla. Azt sem tudom hogy oltottak e ellene, de nem emlékszem hogy lettem volna Kép. Azt tudom, hogy az öcsikém már kapott oltást, vagy valami kockacukorra emlékszem vele kapcsolatban KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, párod otthon van már? Öcséddel kibékültél? Próbálj egy kis alkoholt inni a pocigörcsödre. Pár kortyot. Azt mondják jót tesz. Nekem is írd le légyszi, hol tudlak megnézni benneteket,házikóstól. Itt bent meg merem próbálni megnézni, otthoni gépet féltem minden plusz oldaltól, könnyen lefagy a drágám.
nolina

Sziasztok!

Zafír: mi "még csak" szeptember óta próbálkozunk (akkor volt a lagzi) és igen úgy néz ki lassan mi is próbálkozhatunk. De jó lenne ha együtt siekrülne (mármint egyidőben...)
Köszönöm sikerült a kenyér bár ez még csak a második volt ,de tök jó lett! és a paprikáscsirke?
Szerintem az én dokim nem olyan hogy egyszercsak felajánl egy ilyen szurit, de majd rákérdezeek. Az előző hónapban szedtem clostyt most lemaradtam róla, de köv. hónapra megint felírta.

Inci: baleset volt, vagy mi történt?
rossz lehetett ennyi idő után abbahagyni ráadásul ilyen jó sportokat!!

Nolina! Milyen sokszor át kelleet olvasnom az írásodat, hogy leessen mi az a tejfakasztó. MEgmondom őszintén először azt hittem a párod megy valami vizsgálatra Kép jó buta gondolat ...
Szóval Te is "félidős" vagy én is nemsokárA!

Hajni nem felejtettem ám el Neked e.mailt írni de mindig kidob a NEt.

Kép
Kép
beuka

Ja és a termékenységi tesztemen a két csík már majdnem egyforma!!
De reggel nem esett drasztikusan a hőm. Kép

BEa
13/28

Kép
Kép
beuka

Na úgylátom egyedül maradtam.

Juca, Lolita, Carlos, Andi mi van veletek ma nem is voltatok?

Most már akkor én is megyek jó éjt!!!

Jó "akciózást" mindenkinek.

Üdv: Bea

13/28

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?