Új privát üzeneted érkezett!

Olik,

Nagyon szorítok nektek, hogy összejöjjön a kislány nálatok is. :lol: :lol: :lol:

Omnia,

Köszi a gratulációkat. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Omni: Szinte mindig ajánlásra megyünk. Barátok, rokonok :wink:
Ti már vásároltatok a babácskátoknak?

Kép
Kép
Kép
olik22

Igen. Nem foglalkoztunk a babonával, próbálunk mindent apránként megvenni. A nagyobb dolgok már megvannak: kiságy, matrac, babakocsi, hordozó, kiskád, néhány ruci...
Igyekszünk figyelni az akciókat.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Sziasztok!

Alig győzöm visszaolvasni annyi minden történt veletek!

Niki! Kitartás már nincs sok! Pihenj sokat! Lepényeddel mi van? Én is jókat hallottam a málnalevél teáról, hogy felpuhítja a méhszájat és gyorsítja a szülést.

Betsy! Nekem 4.2 éhgymorra és 5,2 a zsemle tej után egy órával a cukrom. Még mindig nagyon csini a pocakod.

Heni! Te is tök csini vagy egyáltalán nem nagy a pocak szerintem. Kaptál overállt? Camponában voltál?

Olik! De jó lehetett nektek! Nem keményedett a pocakod a sok sétától?

Jaimee! De jó akkor nem sokára pihenhetsz! Megnéztem a faktum bútort, tényleg nagyon szép. Ki is néztem a Gabi kiságyat, mert egyszerű fenyő és passzol a kisfiam mostani bútorához.

Judy! Gratulálok! Végre teljesült az álmod! Akkor most már abbahagyni az aggódást, add át a friss kismamáknak mint Jaimee tette! Édesek a fiaid!

Vigyázzatok magatokra!

Hol vegyek szép ágyneműt a kiságyba nincs ötletetek?

Kép
barbi5

Judy: Gratulálok a puncishoz! :lol: :lol: :lol:
Én mondjuk tudtam, hogy kislány lesz.... :wink: Túl sok idő telt el a pé és az akció között. Jujj, de jó..............

Barbi: Mi is a Gabit néztük ki, jövő héten megnézzük, ha Pesten járunk, állítólag az RS-ben is kapni, aztán ha tetszik, megrendeljük Szolnokon, ha nem annyira, akkor megkapja azt a macis ágyat, aminek a képét feltettem ide a múltkoriban. Az egy gyönyörű, massziv ágy, ami évekig jó lesz neki.

Juj ,tényleg, overál...van valami tanácsotok, hogy milyen vegyünk? Oké, hogy jó nagyot, de mégis milyet? Gondolom, a zsákos az kevésbé jó...Any tapasztalat?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Barbi: Csak ne Brendonban, mert ott marha drága. Én 12 000-ért néztem ki egy teljes garnitúrát és gyönyörűűűű...

Omnia: Szerintem 30. hét után lehet nyugodtan vásárolni, az sem mindenkinek jó, ha a legvégén hiányzik még a fél kelengye, én pl. nov. végére szeretném, ha minden meglenne, csak mosni kellenes, vasalni és gyönyörködni mindenben... :D

jaimee

Én csúnyán lemaradtam...
Kislány???
Hát akkor nagy- nagy gratula!!!!
De jó, meg van a 2. kislányunk.
Olik, mostmár a te babádnak is kislánynak kjell lennie, 3 a magyar igazság!

Pöttye:
Aranyos vagy, hidd el már én is nagyon izgulok!!!
Vendég

Judy,
HATALMAS GRATULA, látod mondtam, hogy a 4d -n megmutatja magát. Akkor mostmár tényleg megnyugodhatsz és élvezheted a kismamaság további részét!
sirkici

Judy!

Gratula látod mégis sikerült!
Írtam neked privit ha tudsz privibe válaszolj köszi Márti

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Heni, Betsy!
Ne aggódjatok, jól vagyok. Már én is csak nyűglődöm. Nyílik a méhszáj, vannak jó erős jóslófájások, de a baba csak mozog és mozog, mint Nikinek. Már mennénk mi is szülni. Holnap megyünk az első nst-re. Nagyon várom már!Nekem is jól lent van a hasam, azt mondják, de a belső méhszáj még teljesen zárva van.

Niki! A Táblába ha még be tudod írni, akkor október 4.első nst, október 8, táp.papír és védőnő, október 11. második nst.

Nagyjából ennyi, ha holnap még lesz több infóm, jövök.
Azért megpróbálok jelentkezni, ahogy tudok, csak már nem jó ülni se, állni se, feküdni se. Boltba is apával megyek, nehogy útközbe legyen vmi.

Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap délutántól folyik a nyákdugóm. :D
Ma megyek NST- re, kíváncsi vagyok mit mondanak.
Azt mondják a nyákdugó max. a szülés előtt 3 nappal távozik.
Lehet, hogy a héten megszületik a kisfiúnk???
De jó lenne.
Be vagyok zsongva teljesen!!!
Vendég

Hűűű! Niki! Izgulunk értetek!

Jaimee! Mi már a nyáron vásárolgattunk. Nem ész nélkül, csak ami kihagyhatatlanul jó árnak ígérkezett. Hol láttad azt az ágyneműt? Engem is érekelne.

Kép
omnia28

Omnia: Nem üzletláncban láttam, csak egy kis helyi boltban...Azért kíváncsi leszek a Brendon kínálatára is, hétvégén benézünk egybe.

Heni: Hol vagy?

jaimee

Sziasztok,

Mégegyszer szeretném mindenkinek megköszönni a gratulációkat.

Apának csak annyit mondtam mikor hazajött, hogy "Gratulálok apuci, összehoztad." Elmosolyodott (nem az a fajta aki kiugrik a bőréből), átölelt és megcsókolt.
Ebből tudtam, hogy nagyon boldog.
Aztán az este folyamán sokat beszélgettünk róla, hogy hogyan kell egy kislánnyal bánni. Öltöztetés, nevelés, játékok etc...... Minden más lesz mint a fiukkal. Bár lehet a 2 srác hatására fius lány lesz, és inkább puskázik meg katonázik. Nem lennék meglepve. :lol: :lol: :lol:

Csak most meg már olyan szívesen megszülnék, és a kezemben tartanám a kislányomat. Még a fele hátravan, olyan sok. :lol: :lol:

Niki,

Hát én nagyon szurkolok, hogy a héten meglegyen a kicsike. A nyákdugó távozása tényleg arra utal, hogy hamarosan jön a babó. Gyere majd írd meg, mi volt az NST-n, feltéve ha hazaengednek. :wink: :wink: :wink:

Jaimee,

Nekünk olyan overallunk volt, hogy alapból zsákos, majd amikor már botorkál a kicsi össze lehetett a lába részét gombolni, és így szaladni is tudott benne. Még mindig megvan, kiszolgálta a fiukat is, és a kislányomra is rá fogom adni. Nagyon szerettük. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt Mindenkinek!

Jaimee: a tegnapom káosz volt, most jutottam csak gép közelébe! Mondjuk a mai sem piskóta, valahogy sokkal több a dolgom mióta "nem dolgozom"... Én szinte sehol nem láttam jó overall-t...Tegnap kaptunk egyet anyósoméktól, de azt Bécsből hozták...Szerintem az elég is lesz, mert egy jóideig nem fogom sétáltatni kint...Egyébként a görögöknél az szokás, hogy 40 napig nem lehet kivinni a bébikét...Háááát, majd meglátjuk betartjuk-e.. Brendon irreálisan drága...Múltkor 17.000.- ért láttam overall-t.. :shock:

Niki: akkor most már indulnak a dolgok szépen!

Chrissy: örülök, hogy jelentkeztél! Mész a topik talira?? Én nem tudok sajnos, mert anyuék házassági évfordulója lesz illetve férjem keresztanyja jön Svédországból... De jó, neked is mindjárt megszületik a bébikéd!! Én is ma megyek dokihoz 15:00-re, de csak méhszáj ellenőrzés lesz, illetve szívecske hallgatás...Már nagyon várom... Kezdődő deréktáji fájások nálam is vannak, de csak ritkán és nem mondhatni nagyon fájdalmasnak...Szerencsére! Még sokáig bennt kell, hogy maradjon Csodabébikém!

Judy: óriási gratula a kislánykához!! Nem semmi!!! igen, teljesült az álmod! Csak így tovább!!!

Olik: képeket nem teszel fel esetleg??? Vigyázz azért a sok sétával!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Málnalevél tea: a szülésznőm direkt kihangsúlyozta, hogy a 35. héttől kötelező lesz meginnom napi 1 l-t, mert nagyon puhítja a méhszájat!! Állítólag valami homes bogyót is kell szedni és akkor (az ő elképzelése szerint) teljesen könnyen ki fog bújni a babóka...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Hűűű! Niki! Izgulunk értetek!

Jaimee! Mi már a nyáron vásárolgattunk. Nem ész nélkül, csak ami kihagyhatatlanul jó árnak ígérkezett. Hol láttad azt az ágyneműt? Engem is érekelne.

Kép
omnia28

Miért küldte el mégegyszer?

Napi 1l?

A babavilágos szórólapon láttam overálokat akciósan. Nálunk a Tégelben van. Felétek nem tudom melyik bolt a tagja.

Most megyek a védőnénihez. Szorítsatok, hogy ne legyen cukor a viz. mintámban!

Kép
omnia28

Sziasztok!

Megjöttünk az NST-ről, jó kis méhösszehúzódásokat mutataott.
Mondta a dokinő, hogy valószínűleg ez volt az utolsó NST, de ha netalántán nem szülök meg a héten menjek hétfőn 9- re.
Hát remélem nem kellesz már mennem.
A barátnőm szerint holnap este 8- ra meglesz a baba. :D :D :D
Hát szerintem akkorra még nem, de majd meglátjuk, mindenesetre nagyon izgulunk.
Hát a málnalevél teáról asszem én már lecsúsztam. :roll:
Vendég

Niki!

Akkor mennek a drukkok hogy minden rendben menjen!!!!!! :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D :D
Vendég

JUDY: Nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Barbarához! Örülök, hogy telejsült az álmotok, és kislány érkezik a családba. :lol: Biztosan teljesen más egy kislány a fiúk után, ki tudja, lehet, majd én is meg tudom valamikor, milyen is az ;)
HENI: 1 liter naponta a málnalevélből? :roll: Nekem a barátnőm napi 1 csészét ivott, és pár óra alatt kicsusszant a babóca a pocakjából. Én is fogom mindenképp inni!
NIKI: 3 napon belül szerintem mindenképp meglesz Domi, tehát még a héten babázni fogsz, majd meglátod! Pfú, annyira tartanék már én is ott :lol: Drukkolok, hogy gyorsan, simán menjen minden!
Vendég

Betsy,

Köszi szépen a gratulációt. Lehet a 3. baba nálatok is kislány lesz. :lol: :lol:

Niki,

Húúúúú........gondolom mennyire izgulhatsz már a kicsi jövetele miatt. Remélem most már órák kérdése és meglesz a babócád. :lol: :lol:

Málnalevelet nekem is mondta a dokim, hogy a 36. héttől kezdjem el inni + ír majd homeós bogyókat is.
Mondjuk azt nem kérdeztem, hogy mennyit kell a teából inni, de még lesz rá időm.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: Elvileg az inga azt jósolta, hogy két kisfiam, meg egy kislányom lesz (és a férjemnek is), viszont ő egyelőre nem szeretne 3.gyerkőcöt.. Pedig én most úgy vagyok vele, hogy akár egy harmadik fiút is bevállalnék ;)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Először is Judy gartula a kislányhoz! :wink:

Heni, Betsy!
Nagyon szépek a pocakok! Nem szedtetek fel a baba súlyán kívül semmit. Csini kismamik vagytok.

Olik!
Örülünk, hogy újra itthon vagy.

Jaimee!
Sajnálom a citromos kisasszonyt.

Niki!
Kitartás! Nemsokára a karodban tarthatod a pici fiadat.

Sirkici!
Hogy vagytok?

Azt hiszem engem is elért valami baci. Kedd óta nátha, torokfájás. De úgy tűnik sikerült pár nap alatt leküzdeni a nehezét. Ma már csak kicsi nátha van, viszont elég sokat köhögök. Szerencsére szakad is, így a dokit kihagyom. De most jött rám a para. Szerintetek a sok köhögés nem árt a babának? Ha valami baj van a pocakomban azt megérezném? Már azon gondolkodtam, hogy jövő héten lehet, hogy el kéne mennem UH-ra, hogy minden rendben van-e. Olyan soká lesz okt. 24. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Fix.b:

Hát remélem igazad lesz, és tényleg meglesz a baba még a héten.
Már annyira szeretnék túllenni rajta.
Szerinted ha most elkezdenék málnalevélteát iszogatni, használna valamit, vagy ilyenkor már teljesen felesleges???
Na ha tudtam volna erről a teáról, már rég iszogatám... :?
Azért hátha így is simán mennek majd a dolgok...
Vendég

Heni: Téli babát is kell levegőztetni. Nekem pl. már januárban, kivéve persze ha hófúvás lesz és -20 fok. Friss levegő kell neki, ezért kell az overál. Én szeretném is kivinni, ha a védőnő/gyerekorvos azt mondja...Úgyhogy "jó darabig" az nem tudom, mit jelent, de bizti nem hónapokat.

Málnalevélről még mindig: van aki vedeli mégis nehezen szül...Én is egy litert olvastam, hogy az hat. :shock: Én nem tudom még mi lesz, de sztem nem fogok vele élni.

jaimee

Halihó!!!

Barbi: Nem keményedett, nem volt megterhelő. Nem egy hegymászást kell elképzelni, hanem sétát a hegyekben, erdőben, kicsit emelkedett az út, de ez minimális. Nem is kockáztatnám a kicsikémet :D

Niki: Veled vagyunk!!! Nekem mondjuk 2 héten keresztül távozott a nyákdugóm, mindig egy keveset. Van akinek rögtön kijön egyben ( pl. anyukámnak - bement a korházba vizsgálatra, elment wc-re és ott egyben ki is jött. Aznap megvoltam :lol: )

Málnalevél: Zozival nem ittam és szerencsés voltam, mert össz.5 óra alatt megvolt. Most még nem tudom alkalmazni fogom-e.

Judy: Hát igen, a kislány egészen más tészta :lol: Az 19 heti uh után, amikor lányt mutatott, mi is könnyeztünk Apával együtt, kimentünk az utcára és csak álltunk átölelve vagy 5 percig :roll:
Remélem 4D-n is ezt mutatja majd, akkor elhiszem mondjuk 99%ra :lol:

Chris: Én is érzem a torkomat, kicsinek meg picit folyik az orra. Rögtön c-vitamin és Aflobin, remélem korán lekaptam a dögöt :twisted: Jobbulást!!!

Chrissyy: Neked is megadrukk!!!remélem hamarosan meglesz a babácskátok!!! :D

Ditke: SZIA!!! Hogy vagy???Mi újság Veled?

Kép
Kép
Kép
olik22

CHRISTELL: Ma voltam védőnőnél, és 6 hét alatt híztam 4kg-ot, úgyhogy igencsak felszedtem a baba súlyán kívül is pár dekát :) Most +8kg-nál tartok, és 60kg vagyok az ottani mérleg szerint. Petivel 64kg-val mentem szülni, szerintem most is leszek annyi a végére, ha nem több (pedig vele 16kg-ot híztam). Hogy halad a házikó építése? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Niki! Hát akkor úgy tűnik a héten meglesz az első topokos baba. :lol:

Jaimee! Hát szerintem nem tudsz akkora overállt venni, hogy az jövőre is jó legyen vagy akkor most lesz nagyon kényelmetlen a picinek. Én néhányszor próbálkoztam jó nagy méretű kabáttal vagy cipővel a kisfiamnak ebben a szellemben és valahogy sosem sikerült. Az lett a vége, hogy akkor is kényelmetlen volt amikor nagy a következő évben meg kicsi. Én most max. 62 vagy 68 ast fogok venni mert 2-3 hónap alatt annál nem lesz nagyobb (én szerintem egyébként a családomból kiindúlva 3 kg-os gyereket fogok szülni, jövőre meg olyan 80-as fog kelleni szóval nagyon nagy a különbség.
Betsy, te hogy csináltad mint viszonylag friss anyuka?

Kép
barbi5

Barbi: Tapasztalt anyuka tanácsa volt ez, de majd még utánanézek, hogy pontosan milyen méretet mondott is. Fogalmam sincs különben, hogy mekkora egy egy éves gyerek. :lol: :lol: Már nem emlékszem. Ja, írod, jövőre 80-as kell? Hm.....Szerintem nem olyan nagy az...Én két overált nem nagyon akarok venni, idén télen még biztos nem zavarja a nagy méret, olyan picike lesz. De meglátjuk.

jaimee

Hali!

Most jöttünk a dokitól! :lol: Szépen kalimpál a kis szívecske, rítmusos és minden rendben..Fejecske lenn, méhszáj zárt, C3000 szóval csak 2 hét múlva kell mennem CTG-re...Addig pihi....Drága babócám ma nagyon sokat mocorog, amit imádok :D

Betsy: +8 kg az semmi! Nagyon ügyi vagy:) Én híztam a babukán kívül, mert +11,5 kg van rajtam. Most vagyok 66,5 kg. Viszont nem szúrtak le érte :lol: :lol: De már nem is érdekel, az a lényeg, hogy mindketten jól érezzük magunkat! :D

Jaimee: nem hónapokat jelent, de 1-et biztosan...A mostani méret 62-es nálunk, de szerintem sem érdemes sokkal nagyobbat venni, mert akkor kényelmetlen lesz neked is és a babóka is csúszkálni fog benne...Én rugikat már nem veszek, kispulcsik kellenének... Még be kell szereznem majd a fránya mellszívós szettet is...

Heni

Kép
Kép
csheni26

BARBI, JAIMEE: Én nem vagyok tapasztalt anyuka, hisz még csak egy gyerkőcünk van, de leírom, hogy nekünk milyen volt, van. Peti amúgy tavaszi baba volt, így nem sokáig volt alkalmunk használni a levegőztető zsákot. Nekünk zsákos volt, tehát zárt a lábánál, ő már 9 hónapos volt, mire jött a tél, akkor kezes lábas overált használtunk, a 80-as méret még épp, hogy ráment. Szóval most is zsákos lesz, míg pici a kistesó, jövőre meg használhatja a kezes lábast. Zsákosból van nekünk több is, melegebb változatban is, mindegyikhez kézvédő, de a babakocsinkhoz van bundazsák, és lábzsák is, szerintem az bőven elég, -20 fokban én sem fogom kivinni sétálni.
Gyorsan lefényképeztem őket, hogy milyenek vannak. Én pici babának mindenképp a zsákosra szavazok, de ez csak az én véleményem. Nagyon szépeket lehet amúgy kapni, pont hétvégén voltunk babaruhákat venni, ugyanis nővérem most nyit egy baba és gyermekruha boltot, ahol csak jó minőségű magyar termékek lesznek. Pl. az Astiban már 5ezer körül voltak nagyon szépek (bár azt most hirtelen nem tudom, hogy az nagykerár volt e) Az Asti a Soroksári úton van Pesten (mi a Trend-ben voltunk), és magánszemélyeket is kiszolgálnak. ( http://www.astikids.com ) De egy másik topikban olvastam, hogy valaki készít olyat, ami zsákos, utána szétcipzározható kezes-lábassá, és talán 8 ezer Ftért árulja. Talán a Várandósság-2007.augusztusában szülök topikban a 182.oldalon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.23 13:31-kor.
Vendég

Heni!

Fehérvári topic tali lesz, de a mai vizsgálat után nem hiszem, hogy ott leszek.
Hétfő óta kinyílt a belső méhszáj, jó az nst is. Elvileg egy hét múlva megyek megint nst-re, ha addig nem bújik ki a baby. Ja, meg hétfőn táppénzes papírért. De akkor majd megint megnéz és meglátjuk mi lesz.
Vendég

Niki,
majdcsak meglesz már az a babó, ha már mutatja a fájásokat, akkor az nagyon jó jel!

Chris,
kösz, jól vagyok. Ma eddig még jól, két napja már olyan erős émelygésem van, hogy nem tudok mit enni, mert semmi sem esik jól, de eddig még ma nem jelentkezett olyan erősen. Remélem nem is fog, mert ma anyósnál ebédelünk, és ő mindig valami nehéz kaját főz ha megyünk (paprikás, töltött káposzta, stb.), nehogy éhen haljunk. :? Hiába mondjuk, hogy nem kell...
Te hogy vagy? Mostmár múlik a hányingered, vagy már el is múlt?
sirkici

Betsy: Köszi!

jaimee

Sziasztok!

Nahát milyen vacak idő van ma, nincs az embernek kedve ilyenkor semmihez..
Tegnap vettem málnalevél teát, már ittam 2 csészével, egyébként napi 1 csészével lehet inni, én nem tudom ki írta azt az 1 l-t, de szerintem vigyázzon vele.
Nekem külön felhívta rá a figyelmemet a patikus, hogy napi max. 2 csészével igyak mivel szülés előtt vagyok közvetlenűl, de többet semmiképp.
Én csak napi egyet iszom, nem akarok bajt.
Csajok valaki átvehetné tőlem a táblát elküldeném neki, mert mindíg vacakol a gépünk, folyton telepítgetjük amíg rá nem jövünk a hibájára, és így nincs fent az a program amivel át tudnám méretezni a táblánkat, hogy fel tudjam rakni.
És hát gondolom szeretnétek többet látni a táblát.
Ha van aki átválalná akkor szóljon.
Vendég

Niki: Á, szóval patikában is kapni, az jó!

jaimee

Én a Béres egészség patikába vettem, ott lehet kapni, meg a herbáliákban is.
Sima gyógytea.
De állítólag sok kismama viszi, és tényleg használ.
Hát szerintem rajtam már nem fog, de próba szerencse.
Adok egy esélyt neki, hátha könnyen megy majd a szüléás, és ráfoghatom majd, hogy csakis ez segített. :D :D :D
Vendég

Halihó!!!
Megjöttem a terhelésesről, megvolt...

A lötyivel nem is volt gond ( még jól i s esett, jól keverte össze a csaj, sok citrommal. Összesen 3szor szúrtak, nameg várni órákat éhesen :?
Eredmény:
Éhgyomor: 3.8
60 perces: 5.0
120 perces: 4.1

A dokimhoz is kellett utána mennem, de kiderült, hogy becsípődött a dereka, ezért nincs bent. Mindegy, majd máskor.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

Gratulálok az eredményeidhez. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Köszike, megnyugodtam :wink:

Jaimee: Ma van utsó napod a dolgozóban?

Kép
Kép
Kép
olik22

A vérképem viszont nem tökéletes.
Magas: FVS( fehér vérsejt), MCH, MCHC, NEUT%, NEUT#,
Alacsony: LYMF%, MONO%.
Próbáltam utána nézni a neten mi mit jelent. Hát nekem kínai :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Ja, ma volt az utolsó nap, utód már el is ment, én még rendezem soraimat. Hulla vagyok különben. :? :? Rámfér a pihenés.

Van egy honlap, ami megmagyarázza a laboreredményed, de meg nem mondom melyik... :oops:

Judy: Hogy telnek otthon a napok?

Szép hétvégét mindenkinek! Majd jelentkezem!

jaimee

Megkérdeztem a védőnőmet: nincs gond, terhesség alatt gyakran megnő a fehérvérsejt száma, mert van bennem még egy emberke :wink: Csütörtökön úgy is megyek TG-ra, akkor megnézi.

Niki: Szívesen vállalnám a tablicseket, de sztem nem vagyok hozzá eléggé ügyes :oops: Esetleg Betsy? Ő vitte egy ideig :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:
Szerintem sem kell aggódnod, biztos minden rendben van, főleg ha a védőnő is azt mondja.
Hát nekem mindegy ki veszi át a táblát, csak gobdoltam nektek is jobb lenne, ha gyakrabban fent lenne.
De tényleg folyton a géppel vacakolunk, na meg én nemsokára megyek szülni, és napokig nem leszek itthon.

Betsy mit szólsz az ötlethez???
Lenne kedved???

Persze ha senki sem vállalja, igyekszem minél többet feltenni, de nem garantálok semmit. :oops:
Vendég

Látjátok a vonalzón már kilóg a maci keze. :D :D :D
Vendég

OLIK: Nagyon jó lett a terheléses eredményed, nekem jóval több lett..
NIKI: Én nem szívesen csinálnám a táblát. Kedvem az lenne hozzá, de mégse szeretném. Ugye nem baj :?:
:)
Vendég

Betsy:

Nem baj persze, nem akarom senkire sem ráeröltetni.
A múltkori eset miatt nem akarod???
Csak kérdezem, ha nem akarsz nem kell rá válaszolni.
Csak ha esetleg ezért nem szeretnéd, akkor aggodalomra nincs ok.
Én kérnélek fel.
Persze, ha nem ezért akkor mindegy.

Valaki???
Vállalná a táblát???
Vagy nem baj ha hanyagoljuk???
Vendég

Sziasztok!

Chrissy: nem semmi, akkor aztán Te is abszolut a finish-ben vagy!!! Húúú, kíváncsi vagyok milyen gyorsan jönnek a topik bébik....Utánad én jövök :lol:

Niki: Nekem a szülésznőm mondott 1l-t és az unokatesóim is így itták...Passz...Egyenlőre még be sem szereztem, a 36- hétig nem fogom inni....

Jaimee: kellemes pihenést!! :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Niki,
én átvállalom a táblát, ha más nem akarja. Úgyis még sokat fogok jönni, a munkahelyen is bármikor feltehetem, tehát... Ha gondolod küldd el a forrás file-okat a sirkici@freemail.hu cimre.
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?