Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Csak futólag olvastamKép
De a lényeg nem kerülte el a figyelmemet!Kép
Annácska
Annyira, de annyira örülök neki, hogy végre nektek is sikerültKép
De komolyan!Kép Mindenki babájának nagyon-nagyon örülök, de amikor valaki régi topiklakónak lesz babája, akikkel még együtt kezdtük, akkor kiváltképp annyira, de annyira örülökKépKépKépKépKépKép
Jajj, és boldog névnapot kívánok!!!De gondolom ennél boldogabb nem is lehetne!!!

Judit
Vedd még a júliusi Anyák Lapját(remélhetőleg árulnak még, mert már az augusztusi is megjelent) és abban van egy 6000Ft értékű kupon, amit a pénztárnál le kell adnod és így 10oooFt helyett csak 4oooFt leszKép

Kóbor
Annyira jó, hogy végre jelentkeztélKép
Gyakrabban is írhatnálKép
És gratula a kisfiadhaozKép

Mea
Tényleg kifejezetten csini kismama vagyKép

Unique
Nekünk elvileg mindkét időpont jó, 99%Kép
De hol lenne a tali?

Most megyek, mert a srácom unatkozik anya nélkülKép

Babus

Kép
babus2005

DudduKép
Naugye... Kép Örülök, hogy picit segítettem. Kép
Igen, könyvelgetek. Igazából két állásom is van, egyik helyen (de.) könyvelek egyedül egy nagyobb céget, másik helyen (du.) pügyi vezetőként könyvelek is + mást is intézek. Dióhéjban. Mivel a férjem is pénzügyes, most főkönyvelőként/pénzügyi vezetőként dolgozik, de alapvetően kontroller beállítottságú, gondoltunk cégre, de ahhoz még jó pár ismeretséget be kell gyűjtenünk. Ez csak így megy Kép
Viszont imádom a munkám és elhatároztam, hogy ha erőm és időm engedni fogja, a baba mellett is szeretném folytatni (na nem így, full-iramba, csak hogy ne esek ki belőle), ezt ugyanis tipikusan lehet otthonról, bármikor csinálni. Kép
Bért is számfejtek, pont emiatt nem könnyű szabira mennem Kép Ugye 12-e adóutalások, 20-a ÁFA, 30-a bérfizetés... Kép Na találj 2 hetet ezek után! Kép
A babagyártás tempója pedig pont olyan, amilyennek lennie kell. Mi 2003.10. óta próbálkozunk, de még mindig biztos vagyok benne, hogy lesz. (persze ehhez a férjem jó adag kitartása és türelme is kell ám, hogy ezt gondoljam Kép). Szóval tényleg nyugi. Kép

BabusKép
Örülök, hogy még jó a szept! A tali elvileg (ez volt az utsó 5let Rékától) a VIII.ker-ben lenne, ott tud a Baross u. környékén egy nyugis, udvaros kiülőhelyet.
A helyet persze bőven ráérünk fixálni, egyelőre gyűjtöm az infókat az időpontokról és minden nap a rendes tábli után felteszem, ott látni fogjátok, hogy hogy állunk.

LÁnyok,
Szokott Nektek szurkálni a pfészketek menzi előtt (nagyon)? Nekem még nem volt ilyen... Először görcsölés, hátfájás, most meg ez... Kép Kép Kép Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen ettől a gyógyszertől???

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Most oltári nagy marhaságot írok, ha azt gondolom, hogy pont terhességi tüneteket írogatsz itt napok óta? Kép Kép
Minden egyes tünetnél, amit leírsz, ez jut eszembe.
Vagy pont ilyeneket okoz a gyogyószer?
Ma délelőtt már meg akartam kérdezni, csak nem mertem.

Igenis, értettem. Példát veszek a türelmetekről! Az én férjem is nagyon türelmes típus, remélem, ez majd segít. Vagy inkább azt remélem, hogy nem lesz rá szükség. Kép

dudu
Vendég

RékaKép
Nem, sajna ez a gyógyszertől van. Legalábbis a legtöbb, az tuti. A többit meg a szervezetem produkálja valahogy. Vagy nem tudom, mindenesetre ez a hónap nekünk esélytelen volt, jó ha 3x együtt voltunk Kép Pont a rosszulléteim miatt, úgyhogy ezt már régen eltemettem...
De a gyógyira rá vannak írva a mellékhatások és a hányinger, émelygés simán belefér.
Az, hogy miért szurkálnak most a pfészkeim, azt tényleg nem tudom. Várom a menzimet, ez biztos. Már beterveztem, hogy augusztus végén hozok egy zebrát az inszemmel, már a gyógyszereket is meg mindent megvettem hozzá.
Már sajna többször becsaptak ezek a ünetek és a gyógyi miatt tényleg nem lehet tudni, mi miért van, úgyhogy én inkább a gyógyi számlájára írom, de hátha nálam okosabb emberek tudnak rá észérveket... Kép

Egyébként tényleg fordulj akkor a férjedhez, nekem mindig ő segít és nagyon megnyugtat. Először még furcsállta, hogy szükségem van ilyen "lelkizésre" ezzel kapcsolatosan, de hamar megértette és most már teljes szívből támogat lelkileg.
Olyan klassz az ilyen... Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Seszi!Kép
Hát nem tudom. Szerintem, ha helyileg használod, és mértékkel, akkor nem történik majd semmi. Mindenesetre olvasd el a betegtájékoztatót. Ha nagyon tiltja, akkor nem ajánlatos használni. Mindenesetre a Diclofenacnak van egy olyan tulajdonsága, hogy erősen dúsul az izületekben. Ebben a 2 hétben szerintem nincs mitől tartanod.

Annácska!
Hatalmas nagy gratula neked. Te igazán megérdemled a babát, nekem ez a meglátásom. Ha elhalmozod majd ilyen sok kedvességgel, mint ahogyan minket, akkor nem lesz panasz semmire.
Nagyon szép névnapi ajándék, nem is kívánhattál volna többet!Kép

Unique!Kép
Úgy van, ahogy írtad, 14.napra kell megjönnie az ovuláció után, mert eddig él a sárgatest.

Nagyon keveset tudlak titeket olvasgatni, mert még most is dolgom van.
Ja és váltottam - kedves Unique – 1.cn.-re: Ha szeretnél kivehetsz a táblicskuból, mert ma reggel újra elkezdtem szedni a fogamzásgátolót. ( A férjem legnagyobb megdöbbenésére). Legalább a pattanásaim elmúlnak tőle.Kép

Na puszi: Nárcisz

Kép
narco

NárciszKép
Rendben, átírom a cn-edet. Mit szólnál hozzá, ha kérdőjellel írnálak be a táblába és megjegyzést írnék hozzá? Kép
Férjed nagyon a szívére vette a dolgot? Kép
Bocsi, lenne még 1 kérdésem: az, hogy a 30. cn nagyon erősen fájt a derekam (majd szép fokozatosan múlt el) és görcsölgetett a pocim (ez is fokozatosan múlt el) lehetett a Bromocryptin-től?
A hányingerem és a szédülésem is a 6. napon kezdődött, amikor elkezdtem szedni a gyógyit, majd elmúlóban volt, most megint kicsit előjött (na meg a kaja-undor végig).
Olvastam, hogy a Bromo képes ilyenekre. Ezek lehetnek attól? Kezdek aggódni Kép

Köszi

Puszi

Unique

KépKép
unique

Szia NárciszKép
Hát engem is megleptél! De ha így gondolod..
Ami neked jó, nekünk is jó!

Unique!
Szóval akkor augusztus, de akkor legyen zebrahad!
Szurkolok, nagyon! Annácskánál is bejött!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Annácska,
Nagyon-nagyon gratulálok! Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog örülni a párodKép

Réka,
Sajnálom az első cn-ot, pedig én annyira reménykedtemKép De az ilyen csalódásokon tényleg csak így lehet túllépni, ha találsz valamit, aminek lehet örülniKép
Sajnos nem kaptam meg a leveledetKép elküldenéd mégegyszer? tuksamonika@freemail.hu

Mea,
Óriási a pocidKép

Unique,
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagyKép
Tali: Nekem eddig mindkettő időpont jó, úgyhogy nekem mindegy mikor leszKép

Nárcisz,
Hát én is meglepődtem, de persze ezt mindenképpen neked kell eldöntened!

Judit,
Remélem Atti lassan rá jön, hogy mi is a jó napirend az ő számára, és akkor már könnyebb leszKép

Móni

Kép
móni23

Unique!
Tegyél úgy a táblával, ahogy gondolod. Azért még szeretnélek ide írogatni.
A Bromokriptinhez sajna nem értek. Ha holnapra megnézném neked, az jó lesz?
A férjem csak csodálkozott, de már mondtam neki, hoyg nem szeretnék gyereket. Õ még mindig azt hiszi, hogy csak egy évig, hát mejd meglátjuk.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

NárciszKép
El is várjuk, hogy irogass, sőt. Nagyon hozzánk nőttél! Kép
Mindig szívesen látlak! Kép
Persze, elég holnapra az info. Ezek a mellékhatások konkrétan nincsnek leírva a leírásba, csak gondolom, hogy ha bekavar egy gyógyi, akkor az minden területre hathat. Kép
Egyébként én is meglepődtem. Kép Hogy ennyire. Kép
De tuti, hogy hamar kedvet kapsz majd hozzá, ha olvasod, mekkora sikereket érünk el itt a topicban ezen a téren! Kép

RékaKép
Köszi a drukkokat. Most már ketten is drukkolnak nekem augusztusra (Szisszkával együttKép )

MóniKép
Hát sajna ez nem az én hónapom. És pont inszem előtt... De talán pont ez tartja bennem a lelket Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique,
Én is szedek Bromocryptint, és az elején nekem is volt hányingerem tőle, de pár hét után hozzászokott a szervezetem, pocifájásom viszont nem volt tőle. Remélem hamar megjön, és akkor kezdődhet az inszem!

Móni

Kép
móni23

sZIASZTOK!
Unique!
ha ilyen veled egy ritmusra lépni, akkor legközelebb nem kérek belőle!Kép Derékfájás egyre jobb és még nincs itt a feloldozást jelentő "Niagara" (pardon ha kicsit erős kif.)!
És ha most meg mersz sértődni.... írgumburgum rézangyal! Bár ha mindez valami más matt lenne (ami nálam 99,5%-ig kizárható), akkor legyen így.Kép
Az viszont biztos, hogy veled érzek! Bár hányingerem nincs szerencsére.
Jobbulást nekünk mielőbb!Kép

Naraco!
Legyen így. Az egyébként sem árt, ha tartasz szünetet a fogamzásgátlóval. Aztán ki tudja, nem a férjednek lesz-e igaza...Kép

Réka!
Csííííííz!Kép
Jobb?
Ha meg nyaff van, tessék írni akár ide akár privátban, mert használ!
Legrosszabb esetben orbáncfű tea, de semmi más! Ok egy kis vörösbor is mehet, az is használhat csemete ügyben! A egy kis plusz vas sosem árt!

Annácska!
Most vald be őszintén, volt már ilyen névnapod?Kép

Hív a csemete, megyek! Csak ne kelljen lehajolni!Kép

Sziasztok!

Eszter

ui.: ma hoztam újabb 2 jelenetet így kicsit megint ritkulok, de igyekszem valahogy lépést tartani!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Móni!
Küldtem a mail-t!
Remélem, most átmegy!

Eszter!
Már nincs annyira nyaff. Egész hamar rendbejöttem. Szerintem azért, mert nem folytottam magamba semmit, hanem rögtön kiöntöttem a lelkem. No meg azért, mert a hozzászólásaitok is segítettek! Kép
Nem mondom, hogy boldog vagyok, de legalább nem hisztizem és terelgetem az agyam más irányba.
A vörösbort tudom, néha alkalmazom is. Az orbáncfű viszont mire jó?
S hátha nem a "Niagara" miatt szolidarítasz Unique-al! De mindenképp jobbulást Nektek!

Tökre tetszik a szakmád. Ez az állandó kenyérkereseted, vagy csak a babó mellett?

Remélem, tartós a javulás a kedélyemben, s nem nyavajákkal nyúzlak benneteket a továbbiakban.
Ja és holnap reggeltől elkezdek hőmérőzni. Az nem gáz szerintetek, hogy a mai nap kimarad?

Vendég

Nincs veletlenul valakinek juliusi Anyak lapja? koszi a valaszt! rohannom kell, bocsi.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nagyon pangás van errefelé!
Szerintetek nem baj, ha a mai nap kimarad a hőmérőzésből?
És ha az egész mensi? Ti az alatt is méritek?
Még mindig ódzkodom tőle kicsit...

Szia a Judit!
Sajnos én nem tudok újság ügyben segíteni. TUdom, hogy nincs időd, te talán valamelyik anyukákkal teli topikban próbálhatnád meg...

réka
Vendég

Köszönöm Mindenkinek a bókokatKépKépKép
Olyan kedves Tőletek!!!Kép

Hát próbálok pihizni éjjel, dehát nem könnyű.
Remélem nyugis baba leszKép
Bár ha olyan lesz mint én........Kép
Remélem apjára üt majd természetbenKépKépKép

NicolKép

Nagyon cuki a kislányod!!!!!
Remélem miénk is ilyen szép leszKép

Puszillak Titeket!

Mea(33+2)

Mea
mea

Sziasztok!
Duddu!
Én menzesz alatt nem mértem a hőmet, de az az igazság, hogy pé után pár naptól már nem is mérem, majd mensi napjai előtt (ha megjönKép
Annácska!
Millió gratuláció! Nagyon örülök, hogy babát vársz és bízom abban, hogy hamarosan mi is csatlakozunk ez ügyben.
Unique!
Azt hiszem, nekem is mindegy, melyik szeptemberi szombaton lesz a tali.
Bogi
dbogica

ANNACSKA!!! ANNYIRA DE ANNYIRA ORULOK NEKTEK!!!! TISZTA SZIVEMBOL KIVANOK NEKED SOK BOLDOGSAGOT EGY MAKK EGESZSEGES KISMANOHOZ!!!

Kobnor,
koszonom igy utolag is a gratulaciodat. nagyon jo am fius anyukanak is lenni! Nekem elhiheted, en is nagyon kislany parti voltam egeszen Mateig...

Judit,
sajnalom, hogy Atti meg nem erzett ra az ejszakai alvas szepsegere. Erdekes dolog ez, hogy miert termeszetes ez az egyik babanak es miert nem megy a masiknak? Mindenesetre drukkolok neked, hogy mielobb kijusson egy ataludt ejsaka neked...

Nicol,
olyan szep a kislanyod! Jol latom, hogy sotet a haja?

Csajok,
szerintetek az normalis dolog, hogy az 1 honapos gyermekemnek programokat kell szervezni? Ha nincs valami atrakcio (seta, tanc, torna, kaja, joves-menes), akkor torkaszakadtabol ordit. Nekekm ez annyira hihetetlen.

Ja, Annacska, a nevnapod teljesen masodrendu lett, ne haragudj! Ennel boldogabb nevnapod nem is lehetett volna!

Vanda
vanda72

Sziasztok!

Réka!
Akkor biztos nincs semmi baj nálatok, ha a doki már megvizsgált és nem lát semmit. Csak kitartás, és persze jó kedv KépA barna nem tudom mitől lehet, bár itt már többször is olvastam róla, nekem nem szokott lenni. Én szorítok Nektek is. Kép
A hőmérőzéssel kapcsolatban sem tudok segíteni.
Egyébként én is ismerem a Darshan udvart (lehet, hogy nem így kell írni), szerintem is jó hely, nekem tetszik az ötlet, hogy ott legyen, ha a többieknek is jó.

Nárcisz!
Ha most így döntöttél, akkor biztos, hogy így lesz a legjobb. Később pedig még bármi lehet... KépÉn is mindenképpen számítok a látogatásaidra, ezalatt a cirka egy hét alatt amióta ide járok már nagyon hozzám nőttetek Kép

Unique!
Nem is igaz, hogy csak ketten drukolnak Neked, mert én is, csak én szorítani szokzam Kép, de most komolyan remélem, hogy már hamarosan jobban leszel, és augban is minden rendben lesz.

dido

dido
dido

Annácska!
Én is majd' elfelejtettem a névnapod. Isten éltessen sokáig!Ez aztán a szép névnapi ajándék!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Réka!
Akkor biztos nincs semmi baj nálatok, ha a doki már megvizsgált és nem lát semmit. Csak kitartás, és persze jó kedv KépA barna nem tudom mitől lehet, bár itt már többször is olvastam róla, nekem nem szokott lenni. Én szorítok Nektek is. Kép
A hőmérőzéssel kapcsolatban sem tudok segíteni.
Egyébként én is ismerem a Darshan udvart (lehet, hogy nem így kell írni), szerintem is jó hely, nekem tetszik az ötlet, hogy ott legyen, ha a többieknek is jó.

Nárcisz!
Ha most így döntöttél, akkor biztos, hogy így lesz a legjobb. Később pedig még bármi lehet... KépÉn is mindenképpen számítok a látogatásaidra, ezalatt a cirka egy hét alatt amióta ide járok már nagyon hozzám nőttetek Kép

Unique!
Nem is igaz, hogy csak ketten drukolnak Neked, mert én is, csak én szorítani szokzam Kép, de most komolyan remélem, hogy már hamarosan jobban leszel, és augban is minden rendben lesz.

dido

dido
dido

Sziasztok lányok!

Annácska!
Boldogabb névnapod nem is lehetett volna!! Annyira örülök Neked! Gratulálok, és nagyon vigyázz magatokra!Kép

Kicsit régen jártam erre, pontosan azért, hogy ne foglalkozzak a babatémával egy picit sem, de most mégis jönnöm kellett.

Unique!
Légyszives vegyél ki a táblából!Kép Borzasztó szomorúan mondom ezt, de megvan rá az okom.Kép Férjemmel volt egy hosszú és fájdalmas beszélgetésünk erről. Határozatlan időre babaproject törölve. KépKépKép
Kép

Néha azért benézek hozzátok, drukkolni, irigykedni egy kicsit. Remélem hamarosan sokótokra irígykedhetek! Hajrá lányok, mindent bele helyettem is.

Puszilok mindenkit!
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok Lányok!

Annácska!
Nagy nagy grat! És egy amolyan névnapi-ünnepi zebraKép
Kép

Visszaolvastam, de most nem nagyon fogok válaszolni, csak úgy ad hoc.

Unique bogár!Kép
Köldtem mailt priviben. Nagyon profi vagy zebraosztásbanKép

Narco!
Sejtettem, hogy így döntesz, de ezt neked is meg Rékának is szerettem volna már előbb írni, hogy soha ne döntsetek egyedül, ketten vagytok egy pár, kettőtöké a felelősség is.

Most lehet, hogy kicsit megbántok valakit, de az elmúlt napokban rájöttem valamire. Mindig csak azt olvasom, hogy jaj de el vagyok szontyolodva, mert nem jött össze, de majd a párom kirángat a csávából. Egy kicsit én is önző vagyok, amikor ezt gondolom. Az egész hozzáállásomon kell változtatnom, mert
1. nem egyedül enyém lesz a gyerek,
2. ergo nem az enyém a bánat vagy az öröm, mint ahogyan a felelősség sem
3 szerintem a párok legalább ennyire érzékenyek, csak rájuk zúdítjuk a MI nagy csalódásunkat, és szipogunk, ha nem úgy reagálnak, mint ahogy azt MI elképzeltük, holott MI legtöbbször meg sem beszéljük velük a dolgokat, MI csak várjuk, hogy ugyanazt érezzék, amit MI, persze bennünk elhatalmasodik a nagy érzelem, és persze bennük nem, mert hát ugye még a gondolatainkban sem olvasnak...
Azt hiszem megpróbálom egy kicsit kevésbé önzőre venni a figurát, na meg ahogyan az eposz mondja Ízi rájder ecsém!!!
Beszéltünk erről, és egy kicsit változtattunk, majd megírom, hogy menniyre jött be.
off
bocs ha valakit megbántottam

Lányok!

Eltűnésem oka

munkahelyi infrastrukturálatlanság
na meg hazajött a macska, és cincogtunkKépKépKép

Most lépek, holnap igyekszem többet írni, nem csak olvasni!

Szept tali. ok. mindkettő, bárhol bármikor, csak veletek BULI leszKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Kicsit készen vagyok, vagy mint ahogy a hugom mondja, már-már agyilag zokni vagyok.
Az üzit tegnap megírtam, csak a nézet után nem küldtem el.
Van valakinek kavingtonja?????

Judit!

Anyunak jár a Nők lapja, de csak hétvégén megyünk haza. Nem tudom meddig érvényes az akció, de ha sokáig, akkor rágyúrok az ügyre:-)

Juca

tjuca

Juca!
Igazad lehet. Bár talán ezt szeretik bennük. A páromat én elvétve ritkán látom bánatosnak, vagy mérgesnek. ha igen, akkor az is hamar elszáll. Az Õ vállán nyugodtan lehet sírni. Olyan nagy érzelmi reagálásra, vagy megfelelő válaszokra nála nem kell számítani, mert máshogy működik. Nálunk a dolgok úgy múködnek, hogyha valaki bizonytalan, vagy nem akar valamit, akkor az Õ szava a döntő önzőségtől függetleül.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!
Munka előtt egy kis kikapcsolódás...Kép

Szia Juca!

Igazigazigaz....
Valami hasonlót szerettem volna annak idején én is kivartyogni magamból, bár ennyire nem voltam szerintem érthető.
Köszi!

Narco!

Orvos vagy így tudnod kell a fájdalom és öröm érzése mindenkinél lehet azonos fokú, csak másképp látszik. Azért mert kevesebbet mutat, lehet, hogy még nálad is többet érez!
lehet, hogy szeretik bennünk a nyavajgósat, de MI se felejtsük el mi rejlik bennük, és ne kívánjuk, hogy úgy mutassák ki a NAGY érzéseket, mint mi. Azt hiszem a férfiak többsége érzelmileg befelé él, és a mi feladatunk megismerni és elfogadni őket így.
No persze semmi kioktatási szándék, csak egyszerű SZERINTEM!Kép

Judit!
Újság ügyben nem tudok segíteni! Azért remélem találsz! Tőled is várok egy BABATORNÁS képet ám!Kép

Sziesztok!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Juca!
Jó, hogy újra itt vagy. Kép
Igazad van, hogy kettőnké az öröm és a bánat, de szerintem és ez nem önzőség, a brátnőmmel és a férjével is éppen erről beszéltünk a múltkor, ők nem érzik annyira ezt a baba dolgot amíg ott nincs a pociban, és utána is már csak amikor mozog, és pláne amikor már megszületett. Ezért tudnak ők, ahogy írtd kirángatni a csávából. SZERINTEM. Persze, nem biztos, hogy ez mindenhol így van, és ez nem azt jelenti, hogy őket nem érdekli a dolog, vagy, hogy nem szeretnének babát, csak mi jobban errre vagyunk programozva, ahogy a cikk is írta, amit Réka tett fel nekük.

Egyébként nekem meg sikerült tegnap 2x is elküldeni ua-t az üzenetet, lehet, hogy az idővel volt valami.... KépKép

dido

dido
dido

Szisztok Kép
Először is nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációkat Kép
Azt hiszem tényleg ez a legszebb napom Kép Fülig ér a szám és ezt már mások is észre vették rajtam ( bár ők nem is tudják miért)Kép

UniqueKép
Hihetetlen érzés volt a zebrát látni a nevem mellett, köszönöm Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Lemaradt a szerény(na jó nem is annyira) véleményem szerintKép

Új nap új lapKép

Képzeljétek ma reggel mondtam a páromnak, hogy nyalja már meg a mini mikroszkópot, hogy milyen egy férfinyálKép Jelentem ma nem esélyes, hogy teherbe essen. Az enyém viszont tök szép páfri lettKép

Valahogy most sincs az az érzésem, hopgy sikerülni fog, de hátha.

Narco!

Nem akartalak megbántani, Isten ments. Ha így felosztottátok ezen a téren a terepet, az jó. Nálunk családban volt arra példa, hogy nem tisztázták le az erQviszonyokat, és évekig a másikra vártak, mire kiderült, hogy nem is kellett volna.

Réka!

Én arra gondolok, hogy nálunk 3 gyerek a közös kiindulási pont, persze annak függvényében, hogyan bírjuk szellemileg, fizikailag. Szerintem jó, ha közös rajtból indultok, mert lehet, hogy nem véletlenül hajtja a párod a kettQt, és inkább késQbb jöjjetek bele, mintsem csak 99%ban közös az akarat. Megint mondom szvszKép

Na jó, most dolgozgatnom is kellene, megyek, de majd olvasokKép
Ha zebrákat látok, még olvasnom sem kell, elég bámulni, csak legyen minél többKép

Juca

tjuca

Mea Kép
Gyönyörű kismama vagy Kép Gratulálok! Nagyon szép a pocid, igazán büszke kismama lehetsz Kép

Szisszka Kép
Köszönöm, hogy ilyen gyönyörűséget álmodtál nekem Kép

Kóbor Kép
Tényleg sokat sírtam, de most így utólag azt mondom megérte Kép
Gratula a kisfiúhoz Kép

Réka Kép
Doki ügyben csak annyit mondanék, hogy most jutottam arra az elhatározásra, hogy felkeresek egy spcialistát. Úgy látszik megijedt a zebra és egyből jelentkezett Kép
Amit szerintem érdemes a dokival azt megnézetni, hogy minden rendben van-e. Nekem még októberben volt az első vérvételem, ahol mindent rendben talált és mostanra mondta a doki, hogy a ciklus elején megcsinálja a HSG-t, de nem mertem elmenni, gondoltam majd inkább szeptemberben.
Ami viszont feltétlenül kell türelem-türelem-türelem! Nekem sem volt sok, minden hónap végén napokig depis voltam...
Ne sokat agyalj, attól csak rosszabb lesz! Inkább azt erősítsd magadban, hogy egészséges fiatal nő vagy és jön az a zebra nem sokára Kép
Kitartás neked! A mal címem a profilban van és tényleg bármikor írhatsz, ha ki akarod öntani a szíved Kép

Babus Kép
Hát tényleg nem vagyok már mai csirke Kép Jó hosszú ideje vagyok itt veletek Kép Azt hiszem ezzel reményt adtam mindenkinek, hogy sikerülhet Kép

Nárcisz Kép
Szerintem nem érdemlem meg jobban a babát mint bárki más Kép De azért nagyon jól esik Kép
Meg rohamozhatlak egy kérdéssel? Az Elevit mellett szabad szedni a folsavat?
Hát jól megleptél, de meg tudlak érteni Kép

Judit Kép
Tudom, hogy ezt most nehéz elhinni, de egyre csak jobb lesz és erre a fiad is hamarosan rájön Kép

Eszter Kép
Ennyire boldog névnapom még soha az életben nem volt Kép

Bogi Kép
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan ti is csatlakoztok hozzám és telerakjuk zebrákkal a táblát Kép

Adriana Kép
Nagyon sajnálom Kép Lehet, hogy jó tesz egy kicsit a pihi, legalább nem erről fog szólni minden napod és ugye mindenki azt mondja, hogy a görcsös akarád pont az ellenkezőjét váltja ki Kép
Nagyon várom, hogy mielőbb újult erővel vághassatok a baba projekbe Kép

Juca Kép
Nagyon igaz amit írtál, remélem használ Kép
Köszönöm a gratulációt Kép Aztán tessék gyakrabban jönni, mert hiányoltunk ám Kép

Vanda Kép
Nagyon köszönöm neked Kép
Máté hogy van, hogy bírja a tornát?

Unique Kép
Remélem jobban vagy egy kicsit és Nárcisz is tud segíteni a gyógyszerrel kapcsolatban Kép
Dokid mikor jön vissza a szabiról? Már csak 5-öt kell aludni és itt az augusztus Kép

Wish Kép
Stelláról tudsz valamit? Most már ketten is szorítunk neki Kép

Lányok!
Bocsi, hogy tegnap már nem jöttem, de az autómat el kellett vontani a szerízbe, mert szétesett a kuplung, de ma már kész is lesz, addig meg buszozunk Kép
Aztán meg fogorvosnál voltunk a párommal este fél kilencig Kép Sajnos még a jövő héten is kell mennem, de még most gyorsan rendbe akarom tetetni a fogaim Kép
Ja, a lányom köszönés helyett akkorára nyitotta a száját, hogy a doki akár a gyomrát is láthatta Kép Olyna büszke voltam rá Kép

A sztori:
Este vacsi után megnéztünk egy filmet, aztán mondtam a páromnak, hogy adnék neki valamit, mire ő megkérdezte neki van-e névnapja Kép
Kapott egy szép zacskóban két kisrugit, meg egy pozitív tesztet Kép Megkérdezte, hogy ez mai-e és egyből átölelt és könnyes szemmel mondta, hogy nagyon jó anya leszek Kép Aztán a pocakomra adtott egy puszit és odabújt Kép
Olyan megható volt Kép Jaj, még most is pityergek Kép

Bocsi lányok, hogy ilyen rettentően hosszú lettem, de még annyi mondani valóm lenne, de egy kicsit eldugulok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szia Lányok!

Szia Juca, végre!

Jól van, jól van, tegnap nyafogtam egy kicsit Kép, de nagyon hamar összeszedtem magam, sokkal hamarabb, mint eddig valaha és erre nagyon büszke vagyok. Kép Kép Kép

Igazad van szerintem is, mi is mindenben közösen próbálunk működni, csak vannak dolgok - ahogy Dido is mondja - amiben annyira különbözően gondolkodunk (egyenlőre ) hogy könnyű elbeszélni egymás mellett, no meg magányosnak érezni magad a problémával.

Mikor idekeveredtem a fórumba, annak örültem nagyon, hogy nem kell tök gyogyinak érezni magam, mert más fiatal babára váró nőnemű egyedek is hasonlókat éreznek. Kép

Párommal mi is tisztáztunk néhány dolgot a hétvégén és ettől most nekem is sokkal könnyebb. Én is rájöttem, hog néha félre kell tenni, hogy én mit gondolok és belegondolni az ő agyába, de aztán megteszi ezt ő is nekem és nem hisztis libának gondol, ha egy kicsit elgyengülök, hanem két jó szóval (ennyi is elég) megvígasztal és megy tovább az élet...
Igen, "a kezdjük először két gyerekkel", nekem is tetszik. S ha addig jól működik a dolog, nem lesz gond a 3-al sem! Ha pedig esetleg fáradunk, vagy nem megy valami miatt olyan jól - annyi oka lehet - akkor megállunk 2-nél. Ez még nagyon messze van.

Adriana!
Úgy örültem, hogy erre jártál. Kép Sajnálom, hogy így döntöttetek, de biztos megvolt az okotok rá. A lényeg, hogy megtaláljátok a boldogságot az életben és mindenképpen, hogy közösen hozzatok döntéseket!
Ha kiöntenéd a szíved, itt mindig találsz hallgatóságot, sőt segítséget is!
Remélem, tényleg benézegetsz majd és azt is, hogy annyi zebrát hozunk, hogy ettől visszatér a kedvetek nektek is!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Szia Annácska!
Köszönöm, hogy ilyen szépeket írtál, nekem is könnybe lábadt a szemem.
Köszi a tanácsokat, megpróblálok mindent megfogadni!

Párom tegnap egyébként beleegyezett, hogy ha mindenképp nem bírom, menjek el a doki bácsihoz és dobjam az ő vállára terheimet, de tegnap délutánra megérett bennem a gondolat, hogy nincs még rá szükségünk. És nem megalkudtam, hanem tényleg így érzem. Õ még nem tudja, de észre fogja venni, hogy nem rohangálok dokihoz. Kép
Meglátjuk, mit hoz ez a hónap, s utána döntünk.

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Annácska, Réka!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! Most viszont már gyakrabban jövök, csakazértis! Azért, hogy drukkolhassak, és legalább mindíg lesz valaki, akinek átpasszolhatjátok a fölösleges mensiket! Kép

No meg, hogy ilyen képeket küldjek nektek kedvcsinálónak:
Kép

Puszi
Adri

Kép

Kép
adriana

Adri Kép
Örülök, hogy jobban vagy egy kicsit Kép
Annak meg különösen, hogy nem tünsz el, hiányoznál Kép

Most el kell szeladnom egy tárgyalásra, utána meg az autómért a szervízbe Kép
Este jövök.
Addig is hűtsétek magatokat, mert pokol van odakinn Kép
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan készülnek a szombati babanetes találkozóra...
Természetesen lesz (www.babanet.hu/talalkozo.htm), megrendeltük a napsütést, de ha gond támadna az időjárással, van ott egy sportcsarnok, amit megszállhatunk és zavartalanul talizhatunk!
Várunk mindenkit,sziasztok!
apa
apa

Lányok, ne haragudjatok, hogy csak így ismeretlenül berontok:
A segítségetek kellene. A dokim azzal riogat, hogy átjárhatóságit kell csinálnunk. Ez hogy folyik? Nem altatnak? Úgy hallottam elég fájdalmas. kell fizetni érte?

Köszi szépen!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Annácska!
Még most is jókedvem lesz ha RÁTOK gondolok Kép

Nárcisz!
Megint lenne egy kérésem-kérdésem, ha nem baj. Még csak most kaptam meg a baba elvesztése utáni műtét zárójelentését, és ezt írják benne: "rendesnél nagyobb uterus, kialakult portio, mko. szabad környezetben..."
Ez mit jelent? A dokim csak annyit mondott a műtét után, hogy minden rendben és, hogy jól sikerült, de akkor ezek micsodák?

Adriana!
Mi nem igazán ismerjük még egymást, de a kép naagyon aranyos, és az jó ha minnél többször raksz fe ilyen tüneményes fotokat. Egyébként honn szeditek ezeket a képeket?

Az előbb gondolkoztam, és nem is 1 hanem már több mint 2 hete járok közétek. Így sokkal jobban megy az idő, mintha csak egész nap itthon ülnék és dolgoznék.

dido

dido
dido

Dido!
Most jutott eszembe, hogyha nem megy az albumba feltehetsz képet a profilodba is!

Unique!
Hogy állsz a gyogyó tünetekkel?

réka
Vendég

Juca!
ari vagy, de a hetvegen lejar az akcio Kép

Annacska!
hat en is pityeregtem, ahogy olvastalak. itt alszik a kis torpe a mellkasomon, es eszembe jutott, amikor kiderult, hogy jonni fog. mintha ezer eve lett volna, es mar olyan nagy fiu, es olyan kis ertelmes
minden jot kivanok megegyszer!

borzaszto ez a meleg, nem is mertem delelott setalni vinni Attit Kép

szep napot!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Na Lányok, akkor most "stílszerű" leszek: Kép
Kép
Kép

Még mindig reszketnek a kezeim Kép

KépKép
unique

ÉN TUDTAM, MÁR TEGNAP IS!
ÉS TUDTAM, HOGY EZÉRT NEM JELENTKEZEL!
Nem is tudom, mit mondjak, nagyon-NAGYON örülök!
Az én kezem is reszket, meg futkározik a hideg-meleg a hátamon!

Millió puszi NEKTEK!
Ez hihetetlen!

réka
Vendég

Õrület! Nagyon gratulálok!
Mi vitt rá, hogy egyáltalán tesztelj?
Férjed tudja már?
Mesélj!
Hirtelen azt sem tudom, mit kérdezzek...Kép

Puszi:
réka
Vendég

Duddu, DrágaKép
Nagyon köszönöm a biztatást, a drukkokat! Kép
Tudom, hogy tudtad Kép Én is sejtettem, már jó pár napja annyira fájnak a melleim, hogy csak na meg a pocim kezdett felpuffadni, meg ezek az állandó rosszullétek Kép Na meg az, hogy pisi után is olyan volt, mintha nem is voltam volna WC-n... Kép
Most már örülök minden rosszullétemnek! (még annak is, hogy az éjjel nem tudtam aludnia a folytonos pisitől és szédüléstől) Annyira boldog vagyok, hogy legszívesebben átölelném az egész világot! (most csak Titeket tudlak) Kép
Az a menzid csak nem jött át...
Úgy látszik, ha várom, nem jön. Ez lehet jó taktikaKép

Jövök még, csak reszketek... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!

Jaj, de örülök!!!KépKépKépKépKép
Djódejó! Nem is tudok mit mondani meghatottságomban! Nagyon megérdemled már!
Gyorsan valami jó kis kép csak neked!
Kép
Nagyon-nagyon vigyázz magatokra!
Adri

Kép

Kép
adriana

RékámKép
Azért teszteltem, mert csináltam 16. napon egy babymark tesztet (LH csúcsot mutat ki) és az totál pozitív lett reggel (16. cn) Utána egyre vékonyabb lett a 17,18. cn.
A 15,16,17 cn voltunk együtt a férjemmel (pont hétvége volt) minden nap. Nárcisz szerint ugye az ovuláció az LH csúcs utáni 24-36 órában van, majd az ovuláció után a menzi 14. napon. Tehát, még ha nagyon hülye is lennék a matekhoz: 18 (kb) + 14= 32. Namost, tegnap voltam 33. cn. A természet meg nem csap be. A szervezetem pedig most figyelés nélkül is erős tüneteket produkált. Gyanús volt azért nekem is, hogy elkezdem szedni a Bromo-t és rá 6(!) napra leszek először rosszul, meg ennyire fáj a derekam, görcsölget a pocim...
Szóval gyanakodtam, de hinni nem hittem. Kép
Még mindig nehéz. Majdnem 2 év után!!! Spontán!!! Pont az inszem előtt!!!

Férjem, naná, hogy tudja. Tegnap este nem bírtam cérnával a várakozást, csináltam egy tesztet (lilly), ami először tök negatív lett, majd kb. 2-3 percre rá halvány csík. Azt hittem, rosszul látom. Megbeszéltük a férjemmel, hogy még nem bizti, mert nem hiszünk neki egyből, meglátjuk.
Ma teszteljek újra. Féltem tőle, hogy ha napközben tesztelek, nem lesz +. Aztán mégis, Clearblue-val, elég erős.
Azért van még egy tesztem (Rapipreg), azt holnap reggel még megcsinálom, most már csak amiatt, hogy ne érezzem azt, hogy fölöslegesen vettem (ma 3 tesztet vettem, lesz ami lesz alapon Kép).

Férjem ugrabugrál örömébenKép Nem volt nagy bejelentés, sajna. Annyira örültem neki, hogy egyből rohantam hozzá a jó hírrel. Kép
De ma megyünk ünnepelni! Kép

Unique

KépKép
unique

Unique!
És amikor azt írtad, hogy óóó... csak 3-szor voltatok együtt, majdnem megírtam, hogy 1 is elég!
Tömöm a pizzámat a képembe és nem bírlak kiverni a fejemből.
Amikor két ilyen jó ember, mint Annácska és te ilyen örömöt kapnak...
És nem irigykedést adtok, hanem reményt!

Nna, ma már szép napom van!
Hát még neked!
Jipppííííííííííííííííííííííí

Mindenáron írhatnékom van örömömben, csak azt nem t'om, hogy mit!
Ölelj is át minket jól és örüljünk együtt!
Aztán a jó példát követjük! Igaz, lányok?

puszi:
réka
Vendég

AdriKép
Nagyon köszönöm! És sajnálom, hogy ki kellett vennem Téged a táblából, de aztt nagyon üdvözlöm, hogy gyakran látogatsz minket.
Most érzem, hogy CSODÁK PEDIG VANNAK!!!!
Még mindig nem tértem magamhoz, hogy pont az 1. inszem előtt... Kép

Köszönöm!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Jaj, RékámKép
Megríkatsz, komolyan. Kép
Annyira sok erőt és kitartást kaptam itt Tőletek, hogy azt szavakba nem tudom önteni.
Az meg, hogy ennyi idő után (2003.10.-), azt felfogni sem bírom!

És is írnék, kérdezzetek, remegnek a kezeim!!! Kép

KépKép
unique

Vigyáznom kell, asszem, mert ha ilyen ütemben osztom a zebrákat, komoly a veszély, hogy a tábla nálam maradjon Kép

Tündi megmondta, hogy osztok majd magamnak is, de olyan nehéz elhinni! Kép

Fel kéne hívnom a dokimat (hú, hogy fog örülni, főleg, hogy nem kell inszemet csinálniaKép), hogy hogyan tovább. Meg kéne egy jó doki a hátralevő 9 hónapra! Kép
Esetleg Szent Imre kh vagy olyan, ahol van szép baba-mama szoba és jó a doki is?
Valaki????

Unique

KépKép
unique

Unique! Kép

Gratulálok, ez nagyon-nagyon jó hír! Kép Sok boldogságot kívánok Nektek!

El sem hiszem, hogy egymás utáni 2 napon miminden történhet...

Tényleg, hogy-hogy csináltál tesztet, én azt hittem már csak aug.-ra vársz? Persze ez így sokkal jobb!!!

Réka!
Nem vagy semmi, Te tegnap tényleg mondtad, így megérezni Kép Remélem majd az ősszel nekem is érzel egyet Kép

Az elmúlt 2 hét igen "termékeny" volt, lehet, hogy én hoztam nektek szerencsét??? KépKép

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?