Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszmusz!
Ismerem az érzést, hogy bármit feladnék, csak annyit szórakoztak már velem ilyen téren, annyi volt a csalódás már, hogy hinni már nem megy. Azonfelül támogatlak titeket, hiszen nemes dologért küzdötök, amiért én már nem tudok.

Ironram!
Sajnos nem tudtunk nekifutni. A férjem sem volt odáig a dologtól, mert neki nagyobb fenntartásai voltak a dologtól. Most én nem szeretném.
Bocsi, hogy csak magamról írok mostanában, de teljesen lefoglal dolog. Sokszor nagyon bánatos vagyok mostanában, és olyasmi önsajnálatba menekültem.
Mégegyszer bocsi: Nárcisz

Kép
narco

SzisszkaKép
Át tudom érezni, amit a lakásfelújítás jelent. Én is átestem egyen amikor benne laktunk, valamint volt még egy építkezés anyuékkal, amikor félig benn laktunk, meg egy saját (na itt lakunk most), szóval az sem volt teljesen kész, amikor beköltöztünk (menekültünk a szülők elől), enyhén szólva: a betonra ágyaztunk az ágyikóba a földön Kép
Legalább a mesterekkel meg vagytok elégedve? korrektek?

RékaKép
Nem jó szívvel mondom, de szerintem fújjuk le ezt a mostani talit. Fj a szívem érte. Kép Kb. hárman lennénk, ami szintén szupi lenne, de ilyen dög melegben biztos mindenki szívesebben legel egy víz mellett, amit totál meg tudok érteni Kép Szept. 10 és 24 egyelőre mindkettő jó nekem is. Csináljak egy táblát ezzel a két időponttal és beirogatjuk, hogy kinek mikor, és ahova a legtöbben esnek, akkor lesz? Jó lesz így szerinted? Kép

WishKép
Javítalak a táblában.
Mi is láttuk a Mr&Mrs - t. Teljesen egyetértek a kommenteddel. Kép

LányokKép
Nem tudom, láttátok-e már a Batman:kezdődik c. filmet.... Most néztük meg szombaton. Hm... Összeszorult a szívem a főszereplő pasi láttán, olyan klassz pasi! Mondtam a férjemnek, szerintem megvan a köv. James Bond... Sármos, csinos, fiatal, izmos, arányos testalkat... Egyszóval: szupi. Nézzétek meg, amúgy is jó film, meg nagyon jó a szereposztás is mellékszereplők terén is. Kép Ajánlom, remek kikapcs.

Babus Kép Ez nagyon tetszett! Kép

NárciszomKép
Vígasztalni ilyen helyzetben sajna nem tudlak... Nem is igazán vígasztalás, amire szükséged van szerintem, sokkal inkább egy kis friss levegő, levegőváltozás. Az mindig beválik (legalábbis nálam Kép)
Szupi, hogy van egy tök jó melóhelyed, önálló kereset, önálló élet, van egy klassz férjed az oldaladon. És jön majd a babó is, pont, amikor szeretnéd. Hidd el, és ez így van jól. Ha nem most, nem most. Ez teljesen OK így. Régebben nekem is voltak ilyen hullám-völgyeim és -hegyeim,de mára már győzedelmeskedett a baba utáni vágy. Sok meccset vívtam magammal idáig. De győztem! Kép
Vigyázz magadra és írjál magadról minél többet, mert bár nem mindig tudok rá reagálni, olvaslak és olyankor érzem, hogy itt vagy velünk és ez nagyon jó.

MóniKép
Sok-sok energiát és jókedvet kívánok Neked a munkádhoz! Kép

Pusza mindenkinek! Kép

Unique

KépKép
unique

Unique!

Egyetértek már megint... Kép
Szomorú, de így tényleg nem érdemes a randit megszervezni. Kép
Akkor dobjuk fel ezt a két dátumot, s lássuk, ki mennyire ér rá! Nyilatkozzatok lányok, fiúk Kép!

Móni!
Megy a mail!

réka
Vendég

Nézzétek, találtam egy cikket:
http://www.babazo.hu/szakertok/20050626ateherbeeses.html

Nem mond újat, de szép kereken összefoglalja, mi mindent is érzünk mi mindannyian.

Látod, Dido!
Van, aki helyettünk megfogalmazza.

Vendég

Sziasztok!
Duddu!
nagyon jó ez a cikk!
A tali időpont nekem sem jó, más programunk lesz szombaton. Talán szept.-ben.
Tényleg nem jó, ha 'görcsölünk'a baba dolgon, én is most egy kicsit lazábban veszem, és így bízom, hogy sikerül majd.
Bogi
dbogica

Sziasztok Kép
Nyuszmusz Kép
Elméletben atom pontos a mensim Kép Egyenlőre még nem érzem az előjeleit, így ebből még bármi lehet Kép

Dido Kép
Szeretek itthonról dolgozni, bár hátránya is van Kép Rendezvényszervező vagyok és nagyon élvezem, így tuti hiányozni fog a pörgés Kép

Wish Kép
Sajnálom Kép, de igérem októberben minden energiámat átküldöm neked Kép

Stella Kép
Sokat gondoltam ma rád! Remélem, hogy tényleg sokat pihizel és a manókáid is rendesen kapaszkodnak Kép

Vali Kép
Sajnálom, hogy műteni kell, de bízz benne, hogy ez segít Kép

Réka Kép
Nagyon tetszett a cikk! Nagy igazság van benne. Nem görcsölni kéne a dolgon, hanem hagyni hagy történjenek a dolgok. Lehet hogy ez a megoldás? Majd meglátjuk mit hoz a holnap Kép

Jó éjt, puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

-----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:16-kor.
seszi

Sziasztok Kép
Látom még nem nagyon jártatok erre Kép
Tegnap megfogadtam, ha reggel a hőm jó, akkor csinálok egy tesztet és képzeljétek zebrácskám lett Kép
Kép
Még fel sem fogtam Kép Olyan hihetetlen, pedig ebben a hónapban egyátalán nem számítottam rá Kép

Lányok!
Igen is mindenkinek lesz babája, biztos vagyok benne Kép Ilyen csodálatos reggelt kívánok nektek Kép Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szia Annácska,
elöször is boldog névnapot és had legyek én az első, aki gratulálál a kistesóhoz!!!!

Sok boldogságot hozzá és problémamentes terhességet! Igazán megérdemled Kép

Nyuszmusz
nyuszmusz

Annácska! Kép Tiszta szívemből gratulálok Nektek és problémamentes babásodást kívánok!!!!! KépKépKép Ez aztán a csodálatos névnapi ajándék!!! KépKépKép Boldog névnapot!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Szia Annácska!
Látod! Bejött a drukkom!
Nagyon jó anyuka leszel, ebben biztos vagyok!
Ennyire már ismerlek.
Legyen gyönyörű terhességed!
És nagyon gratulálok!

Most nézem: tényleg 2004. márc. óta próbálkoztok?
És csak természetesen? Vagy volt bármiféle beavatkozás? És a kislányod tudja már? És a férjed?

Unique!
Nekem viszont írd be légyszi' az 1. cn-ot! Kép Kép
Köszönöm!

réka
Vendég

Annácska!
És boldog névnapot is kívánok!
Csak annyit kérdeztem, hogy ez kimaradt!
réka
Vendég

Sziasztok!

Annácska!
Hát ez a legszebb névnapi ajándék azt hiszem... GRATULÁLOK!!! Már jól kezdődik az én napom is, azt hiszem sikerült ezzel a jó hírrel megalapoznod!!! KépKépKépKép
Igen, én is hiszem, hogy mindenki eljut erre a pontra előbb vagy utóbb (bár jobb lenne előbb!). Látod, nem hiába mondják azt, hogy akkor jön be, amikor az ember a legkevésbé várja. De nagyon sok boldogságot kívánok és problémamentes gyönyörű 9 hónapot!!!! KépKép

Réka!
Veled mi újság???? Bízom benne, hogy Te is hozol nekünk egy pici zebrát!!! KépKépKép HAJRÁ!!!

Stella!
Hát ez óriási dolog! Nagyon szorítok, hogy minden OK legyen... Kép

Találkozó!
Sajnos én ilyen előre nem tudok tervezni, hisz szeptemberben indul be a suli, ezek az első hetek a legforgalmasabb hétvégék, hisz mindenféle papírmunkát ekkor kell leadni. Mellesleg meg 2 hétvégém biztos foglalt a névnapok miatt, de hogy melyik, azt sajnos nem tudom előre. Hát ez van. Ha tudtok, egyezzetek meg a többiekkel és ha nekem is jó, akkor feltétlen elmegyek. De sajna erre csak később tudok válaszolni...

Észtországba meg már nagyon készülünk... Nem tudom, lesz-e lehetőség a babaprojektre, hisz családoknál leszünk, de ha megoldható, akkor nem szeretnénk kihagyni ezt a hónapot sem... Kép Majd meglátjuk! Egyébként ma megyünk pénzt váltani és egy pár ruhát venni, mert sajna nem mindenből van annyi, amennyi az útra kell (mosni ugyanis nem fogunk tudni, a háziakat meg nem szívesen terhelném vele...).

Hát most ennyi voltam.
Üdv mindenkinek
Hajrá zebrák!!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Réka!
Sajnálom!!! KépKépKép
Elolvastam a cikket, nagyon érdekes.

Zsu

Zsu
valér

ANNÁCSKAKép
Szívből gratulálok! Megérte benéznem ilyen korán is ma reggel Kép
(bár bevallom őszintén, más zebrája miatt érdeklődtem ennyire, nem számítottam, hogy meglepsz! Kép )
Nagyon szépen indul ez a nap is! Köszönöm!
És nagyon boldog névnapot kívánok! Kép
Kora du. látni fogod a táblában is! Olyan büszke vagyok Rád.... Úg ylátszik, talán beindul az a zebracsorda ... Kép
Tényleg 2004.03. óta próbálkoztok? Kép
Ja, és még annyi, hogy meg tudnád mondani, hogy hol lehet ilyen zebrás tesztet kapni? Kép

DudduKép
Nagyon sajnálom. Persze, javítalak. Kép
Nagyon bíztam Benned! Kép

ZsuKép
Semmi gond, ami a talit illeti. Tökéletesen megértelek. Azért nagyon szupi lenne, ha mégis el tudnál majd jönni, akár fél órára is, ha máshogy nem megy majd Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

AnnácskaKép
Volt egyébként bármilyen tüneted? Vagy már a lányoddal sem éreztél semmit?

Unique

KépKép
unique

Nyuszmusz Kép
Ma tényleg te voltál az első, még a köszöntésben is Kép

Timika Kép
Szerintem minden hónapban kelle mindenkinek egy névnap vagy szülinap, mert úgy látszik ezek a zebrák erre várnak Kép

Réka Kép
Ha hiszed, ha nem rád gondoltam miközben vártam az eredményt Kép A drukkjaidra gondoltam Kép
Tényleg már több mint egy éve próbálkozunk és most végre itt van. Semmilyen beavatkozás nem volt, épp a következő hónapban mentünk volna el egy meddősségiközpontba, de hála az égnek nem kell Kép
Még se a párom, se a lányom nem tudja. Szerintem este mondom csak meg a páromnak, a lányomnak majd csak akkor ha tudom, hogy minden rendben van Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerültKép De ne add fel, lesz zebrád neked is Kép

Zsu Kép
Örülök, hogy megalapoztam mai hanguatod Kép
Én reggel óta csak mosolygok, mint egy vadalma Kép

Lányok Kép
Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációkat Kép Hogy ki ne maradjon a mai kép, ennyire boldog vagyok Kép
Kép

Annácska

annácska

Unique Kép
Tünetem nem sok volt, csak annyi, hogy napok óta nem bírtam már hason aludni, mert úgy fájtak a melleim Kép De nem hittem benne Kép A lányommal még ennyit sem éreztem, csak valahol belül éreztem, hogy most van valaki a pocimban Kép
A zebracsíkos tesztet a Lurdyházban lévő DM-ben kaptam és közben tényleg arra gondoltam, hogy de ez tuti pozitív legyen Kép

Annácska

annácska

Sziasztok Lányok!Kép

Annácska!Kép

Nagyon gratulálok Neked! Milyen jó dolog ez!Kép
Szívből örülök neki!Kép
Problémamentes terhességet kívánok és szép kilenc hónapot!Kép
Ja és persze BOLDOG NÉVNAPOT!KépKépKép

Tegnap is olvastalak titeket,csak már nem volt erőm írni. Dolgozok és munka után pedig kresz van és ez lesz minden nap. Hát este olyan fáradt voltam,hogy csak na!
Egyébként elvagyok foglalva és így legalább nem tudok sokat agyalni a babaprojekten. Jobb is ez így mert nyugodtabb vagyok és valószínűleg ez nagyon pozitívan hat.

Duddu!Kép

Jól esik hogy hiányoztam!Kép

Babus!Kép

Kristófnak utólag is boldog névnapot kívánok!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!Kép

Gondoltam benézek hozzátok és micsoda örömhír fogadKépKépKép

Annácska!!!Kép

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép
Ez szuper hír!!!!!!!!!!!!!
És gyönyörű névnapi ajándék!!!!!!Kép

Rólunk annyit, hogy 34.hetet kezdtük megKép
Hihetetlen, hogy milyen hamar itt a finishKép
Már nagyon izgulok ám, nem tagadom.
Teszek fel Nektek pocakos képet, remélem nem zavar Titeket.
Szerencsére már nem hízok csak leginkább hasraKép
1 hónapja nem szedek Elevitet, csak Maltofert és nem is hízok úgy már.
Meg voltunk 32.heti UH-n és képzeljétek hatalmas 2500grammos volt a baba akkor!!!!

Van akinek ennyivel születik megKép

Szerintem üti majd a 4 kg-ot.

Nálunk mindenki efölött voltKépKépKép

Amúyga alvás nagyon enm megy már, alig alszom és 2x minimum megyek WC-re, ráadásul esténként azzal szórakozik nagyságos kisasszony, hogy fejével nyomja a húgyhólyagomat, de csak este lefekvéskorKép
A kis bestia!Kép

Meg a derekam fáj mmár nagyon, de sajnos ez előtte is már problémám voltKép

Egyébként aktívan csinálok még mindent, de azért már sokkal jobban kifáradokKép

Nagyon sok kitartást Nektek és sok sok zebrásodást kívánok!!!

Annácskát kövessétek mindannyian!!!KépKépKép

Puszika

Mea(őszi topic lakója 33+2)

Mea
mea

KépKép

Elsőn kiengedemKép másodikon picit behúzom KépKépKép

Mea
mea

Ha esetleg érdekel valakit a pocim növekedése Mea albuma-t megnézheti itt a babanetenKép

Mea
mea

Annácska Kép
Gratulálok és boldog névnapot kívánok én isKép
Még ilyet, hogy a névnapodra zebrétsz adsz magadnak Kép Annyira örülök nekiKép

wish

NárciszKép
Tudod, írtad a múltkor, hogy az LH csúcs után 24-36 órával van ovuláció. Ezt követő 14. napon kell megjönnie a menzinek, ugye?
Az ovuláció időpontját az LH csúcs után befolyásolja még valami, vagy az ugyanolyan általános, mint a 14 nap utána?

Köszi

Unique

KépKép
unique

MeaKép
Gyönyörű kimama vagy és a pocid, hát... Fantasztikus! Csak így tovább, "hízlald" a kicsikét!
Nagyon szép utolsó heteket kívánok!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Annácska!

Gratulálok, és nagyon boldog problémamentes 9 hónapot kívánok Nektek!!! Kép

dido

dido
dido

Köszi Unique!!!KépKépKép
Majd jövök szülés beszámolómmalKép
jujj de félek már ..............Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Annácska!
Szívből gratulálok!
Az a fura, hogy azt álmodtam, hogy találkoztunk, és pocakos voltál! Kép
Hát kell ennél szebb névnapi ajándék?!

Mea
Nagyon szép kismami vagy!!!! Kép
Szép nagy a pocakod!!!

Sysy
Örülök, hogy jobban vagy!!! Kép

Unique
Mi nem szülők elől, hanem a másik házból menekültünk ide...
igy is előrébb kellett hozni a költözést, mint terveztük, ugyanis a másik házban leállt a fűtés.
De kezd egyre, és egyre szebb lenni!
Hu, most nagy drukkban vagyok, párom fontos tárgyaláson csücsül...
egyébként csak a villanyhoz hivtunk szerelőt eddig. A többit sikerül megoldani szerintem.. még szerencse, h kiskoromban mindig "segitettem" apunak Kép Igaz akkoriban csak akadályoztam őt a lakásfelújitásban, most viszont tudok tapétázni meg ilyenek... Kép

Réka
Jó a cikk!!! Kép

Most szaladok.... később még benézek!!!!

Puszika

szisszka

Hali!

Jól eltűntem, de látom, azóta már sok-sok új baba fogant, éljen!!!Kép Gratulálok mindenkinek, akinek még nem tettem volna (Évi, Kivi, Timika, Cinóca)!Kép

Annácska,
neked azért külön, mert ma tudtad meg!Kép Jaj, úgy örülök, emlékszem, hogy mennyit sírtál, de csak sikerült, és beköltözött a babóca!Kép Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és a lányod is nagyon örüljön, hogy végre jön a kistestvér!Kép Ja, és boldog névnapot!Kép

Azoknak, akiknek még nem sikerült, mennek folyamatosan a drukkok! Gondolok ám rátok, csak lusta vagyok írni, már én is eléggé fáradok.

Gratulálok még Mátéhoz és Emeséhez is! Sok tejcit, jól alvó babucit, és kevés idegeskedést kívánok!

Magunkról annyit, hogy kiderült, hogy kisfiunk lesz, ami meglepett bennünket (valahogy mindketten lányt éreztünk), és ezért még mindig nincsen nevünk.Kép De hát ez legyen a legnagyobb gond, nem igaz, majd csak kitalálunk valamit.Kép Nekem is nő a pocim, a kerülete már 102cm.Kép Érdekes viszont az, hogy csak előrefelé nő, hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok.Kép

Stelláéknak mennek a drukkok, Wish, nagyon sajnálom, hogy nektek nem jött össze most, de majd a következő!

Továbbra is csendben drukkolok nektek, és sajnálom, hogy nem vagyok aktívabb! Azért, amikor megszületik a kissrác, mindenképpen jelentkezem majd! Addig jó sok zebrát próbálok küldeni, amikor az állatkertben járunk, mindenképpen megbeszélem velük! Remélem, ez a hónap mindenkinek szerencsét hoz, főleg, hogy így beindultak a zebrák! Kép

Remélem, most már ez lesz az általános:
Kép

Kóbor
kóbor

Annácska!
Annyira örülök a jó hírnek! Gratulálok a zebrácskához. Kép Vigyázz nagyon magatokra és nagyon várom a beszámolót mit szólt a férjed hozzá. A lányod biztosan nagyon fog neki örülni, végre lesz kistesója.
És mielőtt elfelejtem, Sok Boldog Névnapot Kívánok! Kép

Mea!
Szép nay pocid van, de egy ekkora babának kell is a hely! Kép Drukkolok a szüléshez és persze utána várom a bszámolót is. Kép

Babus!
Mi is vettünk ilyen bébitornázót és Vivi is imádja. Sokat nézegeti, nagyon tetszik neki amikor véletlenül a kapálózások közben eltalálja a csörgöt. Akkor kajánul vigyorog egyet. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kép

Kép

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!

Annácska!
Boldog névnapot! Látom az ajándék megérkezett!Kép

Mea!
Drukk! Most jön a neheze, az utolsó 6 hét, de mégis ez a legszebb rész! A hólyagfocihoz pedig sajnos jobb ha hozzászoksz!
Szép napokat nektek!Kép

Réka!
Kép

Én is a cn1-re várok. A derekam már majd leszakad (és ez nekem fura mert pocak előtt soha semmi ilyesmi), és nálam zebra sem járt. Ám örülök, mert legalább máshol látogatást tett!Kép

Sziasztok!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Annácska,
GRATULÁLOK, nagyon szép 9 hónapot kívánok!!!
és persze boldog névnapot is!!!!! úgy örülök hogy sikerült, már ti is olyan régóta vágytok babára!

Mea,
olyan helyes kismami vagy!! Szerintem te nem is híztál csak a pocakodra :o))
Drukkolok hogy könnyű szülés legyen, azt várjuk ám a beszámolót.

Eszter, Réka
sajnálom.

úgy szeretném ha nyáron az egész tábla feltöltődne zebrácskákkal

Kivi
kivi2

Annácska!
Igen, én is nagyon örülök, beköszöntött hozzád a zebra. Igazán kijárt már neked.
És tanulhatnék tőled türelmességet, meg a többiektől is. Jöhetnek a módszerek, hogy ki hogyan vészeli át a nehezebb időket!

Nagyon nem jól voltam mostanáig, de úgy döntöttem, hogy ennek véget vetek.

Örülhetek a napsütésnek, páromnak, aki ma velem szomorkodott, persze nem annyira, mint én, de azért láttam rajta, hogy csalódott. Barátnémnak, akinek most sírtam ki magam az előbb a telefonban.

Aztán örülhetek
- Annapi Zebra úrnak (azaz Anna-napi), főleg, hogy az én drukkom nélkül mire ment volna,
Ironram laza humorának,
aztán annak, hogy Sysy újra feltűnt és majd jól megmondja, hogy már ő is jobban van, meg hogy
Narco is feltűnik hamarosan remélem és
Uniquenak, hogy drukkolt nekem,
Sziszkának (aki még tőlem is tud tanulni, persze csak kötni, de az is valami)
Zsu-nak, aki Észtországból zebrástul jön haza (az én drukkjaim bejönnek, vigyázz!)
Didonak, Wish-nek meg Stellának is, akikért szintén drukkolhatok,
Mea nagy pocakjának (üdv az ismeretlenségből),
no meg a babásoknak, Kivinek, Nicolnak, Babusnak, Juditnak, hogy előttünk járnak a jópéldával.

És ez mind-mind így lesz jövő hónapban is.

Na ezt most jól kiírtam magamból. Ne haragudjatok, ha sok vagyok!
Pedig az előbb már magamban írogattam vagy két oldalt, hogy megkönnyebbüljek és ne benneteket terheljelek.

Szép napot kívánok mindenkinek!
réka
Vendég

Tud valaki Juciról valamit?
réka
Vendég

Siasztok!

Annacska!
A nap legjobb hire, vegre ettol egy picit jobb kedvem lett. Annyira orulok neked! Minden jot kivanok, es varom am a lanykadrol a kepet.

Mea!
Igazan csini kismami vagy. Buszke lehet rad a parod. csak igy tovabb. ha nem is tudsz aludni, pihenj. en nagyon sajnalom mai napig, hogy az utolso heteken vegig porogtem. azota se ejjelem, se nappalom. Viszont neked azt kivanom, hogy jol alvo babuskad legyen!

hat en nem gondoltam, hogy az Atti tudja uberelni az ejszakai fent leteket. tegnap reggel 7- ejfelig kb 2 orat ha aludt.ket etetes utan 4szer olyanokat bukott, hogy vedonenit hivtam. most meg alszik, igy majd este nem fog tudni. 6hetes mar, es meg mindig nem erzett ra mi is lenne a dolga Kép Na nem panaszkodom, ma olyan jo dolgok tortennek, hogy nem szabad. KOSZI Annacska!

puszi mindenkinek
megyek teregetni Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Kép
Kép

KépKép
unique

Réka Kép
Aranyos vagy!!! Kép
na látod, ezt mondtam! Nekem is így lett teljes az életem, hogy megtanultam minden kis apróságnak örülni!!! Kép

Judit
Azért amennyit tudsz pihenj!
Te legalább tudsz teregetni, nekünk tegnap este megadta magát a mosógépünk! Kép
Remélem Atti lassan belejön az éjszakai alvásba! Kép
De lehet, hogy művészlélek a kis drága! Tudod, a művészek mind éjszaka vannak ébren, akkor alkotnak! Kép

szisszka

Kép
Kép

KépKép
unique

Na remélem, ez a tábla több sikert és szerencsét hoz majd, mint az előző Kép

Kéretik megadni, hogy jók-e az időpontok! Kép

Unique

KépKép
unique

Unique
Ma is köszönöm a táblát!!! Kép
Jobban vagy már?

Réka
Ha ilyen "kiöntenémalelkemvalakinek" van rajtad, de esetleg ide nem akarod írni, a mailcimem megtalálod a profilomban, ha gondolod... Kép

Nicol
Vivi nagyon édi a képeken! Kép

Puszika!

szisszka

SzisszkaKép
Ez az ősöknek-besegítős dolog nálam is működött, így amikor a saját házunkat építettük, még villanyt is szereltem a férjemmel Kép

RékaKép
Ez a beszéd! Kép Az csak természetes, hogy melletted állunk (egy emberként) és drukkolunk Neked! És olyan szépen leírtad, hogy könnybe lábadt a szemem. Köszönöm. Így is kell, az életből a szépet felfogni. Ez a hónap nekem sem volt valami nagyon tuti, de én pl. úgy fogom fel, hogy augusztusban viszont lesz zebrám cserébe... És ez erőt ad.Kép
Azért szép napot Neked! Kép

EszterKép
Az erős derékfájás nem biztos, hogy a menzi előjele... Kép Nekem a dokim azt mondta, hogy ha mellette görcsöl a poci is, akkor az sárgatest-termelést jelent. Kép Az meg ugye csak jót Kép

KóborKép
Igen, annyira elkóboroltál, hogy mi még nem is ismerjük egymást. Szia! Kép
Igen, úgy tudom, a fiús kismamáknál nem látszik hátulról, hogy terhesek. Ha előbb kérded, megmondtam volna, hogy kisfiú lesz Kép

Jucacica jól eltűnt... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

RékaKép
Csatlakozom Szisszkához, a mail címem nekem is a profilomban van. Kép

SzisszkaKép
Szívesen a táblit! Ezt nem is kell külön köszönni! Kép
Hát, változóan vagyok. Tegnap már kezdtem reménykedni, hogy végre megindul valami (reggel kezdtek elmúlni a tünetek), aztán délre és délutánra ismételt görcsölés, szurkál a jobb pfészkem (nem is a cisztás), egyébként azt most is csinálja, de igazából mindkét pfészkem turbóba váltott, amiből a balt eddig is érezgettem a ciszták miatt, de a jobb nem volt eddig csak pé-kor... Kép
Reggel megint rosszul voltam, aztán ettem és attól jobb lett.
Hát nem tudom. Elegem van, csak ennyit tömören. Holnap már mindenképpen meg kell jönnie, akkor leszek 34 cn. De fura, hogy ha az LH csúcsom a 16. napon volt és akkor emiatt az ovuláció a 17-18. cn volt, akkor a menzinek ugye elvileg a 32. cn kellene megjönnie... Még nem történt meg, de erről majd Nárcisz doktornőt faggatom, mert bőven belefér, hogy a gyógyi kavar be... Kép Kép
Szóval látod, ezért utálom a hormongyogyókat... Kép Kép Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique-om!
Akkor küldöm az extra drukkokat, hogy jobban legyél!!! Kép Kép Kép Hátha most ís segít!!!! Ja, meg persze, hogy megjöjjön!!!
Sajna én nem értek ilyen szinten ezekhez a dolgokhoz, én most nem is csináltam ov. tesztet, pedig van itthon. Mondjuk ez a lakásfelújítás jó dolog, mert így a párommal el-el kapjuk egymást! Nem csoda hogy lassan haladunk! Kép

szisszka

Unique-om!
Akkor küldöm az extra drukkokat, hogy jobban legyél!!! Kép Kép Kép Hátha most ís segít!!!! Ja, meg persze, hogy megjöjjön!!!
Sajna én nem értek ilyen szinten ezekhez a dolgokhoz, én most nem is csináltam ov. tesztet, pedig van itthon. Mondjuk ez a lakásfelújítás jó dolog, mert így a párommal el-el kapjuk egymást! Nem csoda hogy lassan haladunk! Kép

szisszka

Sziasztok!
nem szoktam ide írni, inkább csak olvasni! Olyan jó hogy itt ilyen szürűn születnek a zebrák, Unique irigyellek is hogy te mennyit oszthatsz, remélem nálunk is beindul a zebraeső és én sem győzöm majd frissíteni a táblát!!!!

Anna!
Hatalmas gratula! Kép

A kismamiknak boldog babavárást, a lehető kismaminkak pedig türelmes várakozást kívánok!

Zsebi (remélem hozzám is beköszönt hamarosan a gólya)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique, Szisszka!
Köszönöm a mail-címeket! Most egy kicsit megnyugodtam, több forrásban is kiadtam magamból a dolgokat. De később még lehet, hogy igénybe veszem. Köszi még egyszer.

Valószínűleg az is elősegítette a rossz reakciómat, hogy túl sokat vagyok egyedül. Egy két személyes szövetségben dolgozom, ahol a főnököm szabin van. Mivel most épp a web-lapra írok anyagokat otthonról is dolgozhatok, de ott is egyedül vagyok és túl sok időm jut az agyalásra. Páromnak sajna mostanában nincs elég ideje rám a munkája miatt.
Ezek jöhettek össze, de remélem, a nehezén már túl vagyok.

Nem is annyira azzal van a baj, hogy megjött, hanem azzal, hogy mostantól megint jön a bizonytalanság, hogy vajon meddig kell még várnom. Lehet, hogy évek múlva sem lesz gyermekünk?
Meg hogy menjek-e dokihoz, vagy sem. Alapvetően nem gondolom, hogy valami bajunk volna, viszont ahogy korábban már említettétek szívesen terhelném már valakire és miért is ne lehetne ez a dokim, nem? Meg hátha mégis van valami, amin csak ő tud segíteni...

Unique!
Háát én hiába küldtem a mensimet, ő ragaszkodott hozzám! Mostmár biztos mindjárt megjön. Amúgy meg pár nap és itt az augusztus.
Remélem, mostmár eltűnnek a tünetek!

Ja én meg egy anyukával és egy félig ép bátyóval nőttem fel, úgyhogy én is jó vagyok elektromos dolgok szerelésében, bútorösszerakásban, meg ilyenek. Főnöknőm kivolt, amikor nem vártam meg a férjét a KIKÁ-s bútorunkkal, hanem összeraktam magam.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Nikol, Babus!
lehet megis megvesszuk mi is ezt a jatekot az Attinak. Hogy lehet olcsobban hozzajutni?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

RékaKép
Igen, az egyébként saját tapasztalat is, hogy ilyenkor, amikor történik az emberrel vmi rossz dolog, ami amúgy nem is biztos, hogy annyira megviselné, ilyenkor fokozottan jön elő, mert sokat gondol rá az ember... Kép
Ez már velem is többször megesett... Ezért is nem választottam azt, hogy otthon könyvelek, mert tuti, hogy becsavarodnék magamban... Csak akkor fog ez a kérdés előjönni, ha együtt tudunk vmi vállalkozás-félét elindítani. Addig nem. Ha meg a babával kell majd otthon maradnom (ami remélem, hogy augusztustól számított 9 hónapra rá bekövetkezik), akkor már nem leszek egyedül és lesz, aki elterelje mindenről a gondolataimat.
Egyébként minden relatív.
Pont tegnap beszélgettünk erről a párommal.
Ezt figyi! 7 éve még nem ismertük egymást. 6 éve megismerkedtünk, nem volt semmink, anyuméknál laktunk az eljegyzés után. Esküvő után (5 éve) elkezdtünk spórolni, majd rá egy évre vettünk egy telket. Majd egy évre rá elkezdtünk építkezni és most már ott lakunk a saját házunkban! (persze hitellel jól megterheltük, dehát anélkül... Kép).
Csak arra szeretnék kilyukadni, hogy ha nekem vki 7 éve azt mondja, hogy egy gyönyörű saját házban (kertes) fogok élni a férjemmel, akit imádok és az összes gondom már csak egy bébi lesz, szerintem elküldöm a sunyiba, hogy ne izéljen már velem... Szóval minden relatív.
Ezért nem kedzek el sopánkodni pl. a mostani bajaim miatt sem, hiszen elmúlnak hamar és nemsokára boldog pocis kismami leszek én is... Kép
És ha pár év múlva visszanézek, szintén csak mosolyogni fogok magamon... Kép
Ezt nem ízért írtam, hogy ben értenék egyet Veled, sőt, talán csak hogy egy kicsit átadjak Neked a nyugalmamból... Kép
Bocsi, én is hosszú voltam... Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Réka!

Elolvastam a cikket, tényleg nagyon jó. Még olyanról is ír, amire én eddig nem is gondoltam, és teljesen igaza van. Persze a Te kis összesítőd is nagyon helyes, és aranyos vagy, hogy gondolsz rám is.
Sajnálom, hogy megjött. Nem igazán tudom, hogy mikor kell orvoshoz menni. Amikor januárban elkezdtetek próbálkozni beszéltél a dokiddal, vagy csak elkezdtétek?

A szeptemberrel kapcsolatban nekem egyenlőre mind a kettő jó, úgyhogy döntsön a többség.

Sziaszka!
Ez a nyár jól alakul nektek, és még a mosógép is. Kép

dido

dido
dido

Unique!
Ideért a nyugalmadból egy falat.
Köszönöm, szükségem volt rá! Kép
Abban én is biztos vagyok, hogy utólag már nem fog ilyen nehéznek tűnni, mint amilyen most. És boldogan fogunk visszagondolni, hogy milyen nagy dologra is készültünk milyen hosszú időn át. Kép

Nem is tudtam, hogy könyvelő vagy. Nekem is van mérlegképesem, de nem sokat könyveltem. Viszont bért, TB-t 4 évig csináltam egy multinál. Aztán mikor nem bírtam tovább, én is gondoltam, hogy a "bér bérszámfejtésben" (outsourcing) lenne mit vállalkozni, de aztán kiderült, hogy nem nagyon megy a magyar piacon. Még. Talán, mire visszamegyünk GYES-ről. Mondjuk, mivel én minimum 3 porontyot szeretnék, az még odébb lesz. Kép
Főleg, ha ilyen tempóval megy...

Szia Dido!
Igen, beszéltem a dokival decemberben, hogy projekt lesz, annyit mondott: Hajrá! Nem volt ellenvetése. Amúgy sosem volt semmi bajom, csak egy méhszájsebem, amit lézerrel leégetett 2 éve.

Ja és pár hónapja elmentem hozzá, mikor volt ez a pecsételős dolog egy héttel a mensi előtt, s akkor még UH-al is megnézett, s azt mondta egészségesek a petefészkeim és mást nem lát.

Mellesleg indoknak (mármint a pecsételés indokának) azt mondta, hogy vagy egy terhesség (mint tudjuk nem az volt), vagy egy fertőzés, vagy egy spontán vetélés lehetett. Alacsony progi szintről nem volt szó, ami szintén lehetett volna, ha jól tudom. És azóta még egyszer volt ilyen. Viszont ebben a hónapban semmi pecsételés nem volt, ezért is csapódtam be. No meg azért mert késett.

Ki érti ezt....

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?