Új privát üzeneted érkezett!

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:15-kor.
seszi

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:15-kor.
seszi

Szia Nárcisz!
Az idézet nagyon jó, és találó. Még jó, hogy vannak akik így megtudják fogalmazni a dolgokat. Kép
Egyébként megértelek, majd eljön az is amikor teljesen biztos leszel már benne. A fősuli után én is gondolkoztam, hogy család v. még egy kis egyébb élet, és akkor még a 2. mellett döntöttünk. Meg persze a "hozzávalók"- ahogy Te is írtad- sem voltak még meg. Tavaly év végén, és főleg januártól viszont már nem érdekelt, hogy még szep.-ben lesz csak diplomás félévem, a férjem is csak a nyáron diplomázott, és hogy az esküvőnk is csak ápr.-ban volt. Most már úgy éreztem, hogy tökéletes alkolom úgy sem lesz, és már nem akarok tovább várni, eljött a mi időnk Kép . Szerintem Nálad is eljön ez előbb utóbb újra.
Görcsösen persze, úgy hogy minden hónap végén lélegzetvisszafolytva várni, hogy mi történik, nem hiszem hogy jó. A környezetünkben mindenkinek olyan sokára jött össze a baba, hogy úgy gondlotuk elkezdjük inkább már januárban, hogy az esküvőnk utánra már biztos sikerüljön, így mi annyira nem figyeltünk oda. Az esküvőnkön már 6 hetes voltam. Persze tudom, hogy nem mindenkinél megy ez így, de ha valakinél nics akadélya a babának, akkor nem szabad annyira odafigyelni rá. Persze lehet, hogy ezt csak én gondolom így, és ha nem értesz egyett, akkor vedd úgy, hogy nem is szóltam Kép hiszen senki sem egyforma. KépKép

Réka!
Én is sajnálom, hogy most még nem ismerhetlek meg benneteket, de majd szeptemberben.
Ezért is szerettem volna albumot csinálni, mert igaszságtalannak tartom, hogy nekem nem kell elképzelni benneteket, mert arcokhoz tudom kötni a neveket és a hozzászólásokat, még Ti nem "látthatok" engem. Majd még próbálkozom, és hátha a szerkesztő is válaszol a kérdésemre előbb utóbb összejön az album.

Sziaszka!
A hétvégék általában nálam is munkával szoktak eltelni, úgyhogy tudom milyen könnyebbség ha van aki legalább a főzést leveszi a válladról. De azért néha pihenjél is Kép

Sziasztok :dido

dido
dido

SziasztokKép

Henci
Nagy-nagy gratula EmeséhezKép

Dido
NahátKép, mi is gyöngyösiek vagyunkKép, milyen kicsi a világKép

Most már fári vagyok írni, a többit majd remélhetőleg holnapKép

Babus+Kristóf, aki3 nap múlva fél éves lesz!!!KépKépKép

Kép
babus2005

Szia Lányok!

Sziszka!
Ne bánd a Forma1-et. Lehet, hogy a családi banzáj sokkal jobb lesz.

Amúgy nagyon teljes lehet az életed, hogy mindennek tudsz örülni, A-nak is és B-nek is.

Velem ez valahogy úgy van, hogy ha nagyon akarok valamit, akkor eléggé be tudok kattanni, ha nem sikerül. Ugyanis fiatal korom óta hozzá vagyok szokva, hogy mindenért meg kell küzdenem.
Csak babatémában ez nem működik, mert lehet "küzdeni" a dologért, s mily nemes ez a küzdelem, vagy inkább örömteli Kép Kép Kép, de nem csak ezen múlik. De ez a szépsége is!

Dido!
Remélem sikerül az album, mert már kíváncsi vagyok Rád (Rátok)!
És szeptemberben nincs kifogás a találkozóra.

Judit!
Örülök, hogy ilyen kellemesre sikeredett a hétvége! Barátnőmnek is nagyon jó kikapcsolódás a 10 hónapos fiával, ha elmennek valahová, ugyanis ott sokkal jobban viselkedik a csöppség, no meg neki sem kell csak vele, meg a társasággal törődni . Nincs mellette házimunka, meg ilyenek.
Sok ilyen kellemes napot és sok pihenést kívánok Nektek!

Szia Seszi!
Persze én is kiegyeznék a 2 hónappal. Azt hiszem nem a várakozás maga a legnehezebb, hanem a bizonytalanság. Ezért gondoltam, hogy jót tenne nekünk, ha meglátogatnánk az orvost, mert ha kiderülne, hogy nincs semmi bajunk, akkor talán türelmesebb lennék.
Te jártál már orvosnál? Milyen vizsgálatokkal érdemes kezdeni?

Mellesleg még mindig nem jött meg. Kép Egyenlőre nem merek tesztelni, remélem kibírom kedd reggelig.
Igazság szerint talán még tovább kellene várnom vele, igaz Nárcisz?
Te írod mindig, hogy pé. után min. 14 nappal, viszont fogalmam sincs, mikor volt peteérésem, de nem a 11-15. napon az biztos, mert akkor néztem teszttel.

Unique!
Mizújs' veled? Hogy bírod a gyogyószer hatásait? Remélem már nincsenek..

Elég passzív volt a hétvége, már, ami a beírásokat illeti, de remélem mindenki jól kipihente magát!
Jó éjszakát mindenkinek!

réka
Vendég

Duddu!
koszi a jo kivansagokat

hat ugy nez ki, megsem jott meg, csak penteken es szombaton volt egy kicsi, ez allitolag ilyenkor meg normalis. Atti ma napkozben persze, de tobb, mint 6orat aludt. Persze en nem fekudtem le, mert gondoltam ugy is mindjart felkel, es szopizni fog, minek fekudjek le fel orara. na jol rafaragtam Kép
most is alszik, en meg irogatok itt ahelyett, hogy aludnek. biztos keszul az ejszakara Kép

na megyek szundizni
puszi mindenkinek

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Kép
Henci Kép
Hatalmas gratula Emeséhez Kép Nagyon sok boldogságot, rengeteg tejcsit kívánok!
Az élménybeszámolót izgatottan várom Kép

Babus Kép
Egy tünemény a fiad Kép Igazi kis kópé Kép Mindig eléri amit akar Kép Azért ne hagyd magad, mert még a fejedrenő Kép
A hízásról csak annyit, hogy én még az életemben nem voltam annyi kiló mint a szopi végére, még pocakosan sem! De Eszternek igaza van amit rohanni kell a gyerek után azonnal eltünnek a kilók Kép

Nikol Kép
Tényleg nagyon fontos a hason fekvés, akármennyire is reklamál a kishölgy! Jó megoldás lehet, ha te is lefekszel vele szemben a földre és együtt játszotok valamivel Kép

Nárcisz Kép
Nagyon megható ez a vers, köszönöm Kép
Teljesen érthető, amit írsz és nem kövezünk meg érte. Nekem is voltak időszakaim, mikor nem akartam görcsösen és ez egyátalán nem baj, sőt! El jön annak is ideje, hogy pontosan tudni fogod mire vágysz, majd meglátod Kép

Mesike Kép
Üdv köztünk és azt hiszem neked sok kitartást kívánok! A várakozás meghozza gyümölcsét Kép
Sajnos se a méhpempőről, de a svédcseppről nem tudok, de hátha lesz itt valaki aki segít Kép

Zsu Kép
Sajnálom, hogy megjött Kép, de annak nagyon örülök, hogy mindenben meglátod a jót Kép Így nyugdottan buszozhatsz félelem nélkül Kép

Judit Kép
De jó, hogy kicsit ki tudtál szabadulni a négy fal közül, ez jót tesz a depinek Kép
Már most az osztálytársakat toborzod Kép
A pihenésről csak annyit, hogy az a fél óra is rengeteget számít. Tapasztalatból mondom neked, hogy mindenképp dölj le egy kicsit, ha van rá lehetőséged, mert a pihenés nagyon fontos a tejcsi szempontjából is Kép

Seszi Kép
Hát tényleg nem volt egy kirándulós ez a hétvége, sebaj majd a következő Kép
Kezed hogy van, kisugárzik még a könyöködig? Remélem a hús sütögetés közepette pihentetted is egy kicsit Kép

Szisszka Kép
Hát ez aztán egy optimista lányka vagy, lenne mit tanulnom tőled Kép
A családi banzájok épp arra jók, hogy megismerjél mindenkit és beszélgess velük egy kicsit, tuti jó lesz Kép

Cinóca Kép
Várunk vissza a kötözés után, kitartás hozzá! Remélem lesz bőven segítséged, nehogy megerőltesd magad Kép

Amúgy velünk minden nagyából rendben Kép A lánykám pénteken volt utoljára oviban, nagy sírás-rívás közepette vettünk búcsut az ovitól. Hihetetlen, hogy hogy a szívéhez nőttek a gyerekek is és az óvonők is Kép
Ezen a héten úgy néz ki itthon leszek, bár sok tenni valónk van, de azért jövök amikor csak tudok.
Puszi Nektek

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Hogy ma reggel mindenki mosolyogjon Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Dido!
Az problémám, hogy már többször eljött ez az idő, hogy azt mondtam, nem tudok tovább várni. Most meg, hogy van helyünk, időnk, és egyéb adalékanyagok, csak azt látom, hogy minden kisgyerekes anyuka nyavalyog, hotgy nincs pénz, nincs idő, fáradtak, és mellesleg megjegyzik, hogy mindent odaadnának érte. Ennek van értelme? Nem tudom. De mostmár csak azt látom, hogy inkább nem. Hogy eljön-e az idő? Nem tudom, talán nem, vagy megint úgy, hogy nem lesz rá keret. Ki tudja.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Ma is ide "lökött" a gép elé a sors, gondoltam benézek egy kicsit.
Látom nagyon sok az új, akik nem ismernek. A régiek meg már elfelejtettekKép Senki észre sem vette, hogy pénteken itt jártam. Sebaj, azért túlélemKép

Babus
Boldog névnapot Kristófkának! Gyönyörű kismanó!

Henci
Gratulálok a babához és minden jót kívánok nektek!

Annácska
Hogy vagytok?

Kép
Kép
tacsifül

Sziasztok!

Hát túléltük ezt a hétvégét is! Jó sok dolgom volt tegnap. Hála Istennek nem esett az eső, így minden simán ment... KépRengeteg kaja volt és mindenki jól érezte magát. Kép

Bocsi lányok, a héten megyünk ugyebár Észtországba, így elég sok tennivalóm van. Próbálok minden nap jönni Hozzátok, de lehet, hogy nem túl sok időm lesz írni... Kép

De mindenkinek nagyon szurkolok a zebra miatt!!! Hajrá lányok! Kép Jó sok pici zebráról szeretnék hallani!!!

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Lányok!

Most csak bekukk, tábla jön délután! Kép
A hétvége jól telt, takarítottam, vasaltam meg romantikáztunk Kép
Jobban vagyok, bár az émelygés nehezen múlik, még kitart. Meg a kaja-undor is. De zöldség, gyümi meg frissen sütött husik jöhetnek minden mennyiségben! Kép
Ja, és szombaton elkezdett úgy fájni a derekam, mintha menzi 2-3. napján lennék, nem is tudtam aludni, meg görcsöl a hasam néha, mintha megjönne. Még semmi, de már nagyon várom. Szerintem a gyógyim kavart be ennyire. Kicsit uncsi már. A héten szerdáig mindenképpen meg kell jönnie és kiszámoltam, hogy kb. jövő hét végefele mehetek UH-ra Kép

Ja, eszembe jutott valami a szombati talival kapcsolatban:
mit szólnátok ahhoz, ha a helyszínünk nem a babanetes helyszín lenne, hanem Rékától megkérdeznénk, hol tudja azt a tuti kis helyet és ott jönnénk össze, csak így topic-társak? Vagy nem jó ötlet? Lőjetek le nyugodtan! Kép

SzisszkaKép
Látom a család Nálatok is nagy úr Kép Ez valahogy nálunk is így van. De örülök neki, hogy hamar túlléptél rajta, bár tudom, mennyire készültél rá! Kép

TacsifülKép
Én is láttalak, már többször is hiányoltalak itt nálunk, Csak Tündi írta, hogy nem tudsz mindig jönni, ezért is írtalak át a tábliban erre.
Lehet, hogy már kérdeztem, de hányadik cn vagy mostanság? Vagy a történtekre tekintettel tegyelek inkább a tábla aljára egy kérdőjellel? Nem szeretnélek vele megbántani, csak gondoltam... Kép

ZsuKép
Nagyon sajnálom az 1. cn-t! Mindenesetre nagyon klassz utat kívánok Nektek! Kép Addig még mindenképpen várunk ide! Kép

Mindenkinek küldök pozitív e energiákat!

AnnácskaKép
Nem mondom, hogy nem irigyellek, hogy pont ezen a szép héten vagy szabin Kép Szép időtök lesz, az tuti! Kép

Puszi mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Seszi!
evfordulo a hetvegen lesz Kép

Tacsiful!
en nem felejtettelek el, de tenyleg nem vettem eszre, hogy erre jartal. Mondjuk amennyi idom van mostanaban, nem is csodalom Kép

Valer!
jo utat

kis Atti most vegre elaludt, megyek en is ledolok, hulla vagyok, es kezd elobujni a depimanom Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok,
hú, hát szinte kivétel nélkül csak rossz hír. Kép

Sajnálom Valér, hogy megjött. Nehéz ilyenkor az első 1-2 nap, de utána újra jöhet a bizakodás.

Babus: és is csatlakozni tudok a tápszerellenes csoporthoz. Próbálkozz még a szopival, ne add fel. Ha cumisüveget nem kér, az nem baj, kanállal is adhatsz neki akár tejcsit is. Figyelni kell a jelzéseire, ha Kristóf már készenáll a szilárd ételekre, akkor nem feltétlenül kell követni az előírásokat.

Nicol: a hasonfekvés tényleg nagyon fontos. Fiam sem szerette, mert hátracsapta a kezeit és a hasizmával akarta magát megtartani, ami fárasztó volt. De próbálkozz és rá fog jönni a kislányod, hogy ezt is lehet élevezni! Kép

Henci: gratulálok a kisbabádhoz! Sok boldogságot!

Narco: Igazad van, az anyukák kijelentései sokszor ellentmondóak, mert ezek az ellentmondó érzések váltják egymást nap, mint nap. Nehéz megtalálni abban a szépséget, hogy egy más ember igényeit kell kiszolgálnod 10-20 éven át, néha kicsit ijesztő az érzés. De az is ijesztő, hogy milyen lenne az életem 20-30 év múlva család nélkül, mit veszthetnék azzal, ha nem vállalnék gyereket. Véleményem szerint nem szabad elsietni a dolgot, nagyon fiatalon felesleges gyereket vállalni, mert tisztában kell lenni azzal, hogy gyerekszülés után egy nőnek 10-15 évig a háttérbe kell vonulnia, ez nem a karrierépítés, pénzkeresés időszaka. De emlékszem milyen volt az az érzés, mikor rájöttem, hogy MINDENÁRON gyereket szeretnék. Akkor nem volt semmi más, csak ez, ezzel az érzéssel keltem és ezzel feküdtem. Egyáltalán nem elitélendő, ha Te nem érezed ezt, sőt inkább tisztességes, hogy bevallod mások elött. Talán nem fogsz rá vágyni sosem, de akkor ez azt jelenti, hogy Te valami másban találod meg életed értelmét. Én nagyon tisztelem benned azt, hogy ennek ellenére meg tudod érteni a mi érzéseinket és még egy kis biztatást is tudsz nyújtani nekünk!

Ennyi a lelkizésből, most elvonulok mert rossz kedvem van, folytatódik a munkahelyi cseszegetés...

Mindenkinek szép hetet!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Henci!
Gratulálok Emeséhez! Már nagyon várom a beszámolót és persze ha tudsz képet feltenni annak is nagyon örülnék! Kép

Babus!
Ha nem jön be a cumisüveg, próbáld meg pohárból megitatni a tápszert vele. Kristófka olyan ügyes, biztosan tetszeni fog neki.

Lányok, köszönöm a hasonfekvésről írtakat! Akkor egy kicsit erőltetni fogom, remélem hamar megszokja. Csak én annyira nehezen viselem, ha sír, rögtön segíteni akarok neki. Tegnap, csak tíz perc hasonfekvés volt, de utána egy órámba telt mire megnyugodott. Úgy sajnáltam Kép

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok Lányok!

De jó, hogy van itt élet!

Unique drága!
Kimondtad, amit én akartam. Maximálisan támogatom a szombati randi ötletét. Gondolkodtam is rajta, hogy annyi sok ember közül ismeretlenül hogy találnánk meg egymást. Meg hogy úgysem nyílna alkalom a többi topic embereivel megismerkedni, mert mi is leszünk elegen. Legalábbis remélem... Kép
Nem tudom ismeritek-e a VIII. ker.ben, a Baross utcában a Darshan-udvart. Egy belső udvaros, de "kinnt ülős" kellemes étterem, söröző, ahol nagy asztalok is vannak és ha előre lefoglaljuk még helyünk is lesz. Viszonylag könnyen megközelíthető talán a város minden pontjáról. Mit szóltok hozzá?
Egyébként én bárhova máshova is szívesen elmegyek. Csak írjátok, hogy hogy értek rá, hogy lehessen szervezni.

Unique!
Ha akarod, szívesen összesítem, hogy jusson időd a nagy táblára! Kép
Ja és küldök neked mensit, ha nem bánod, mert ha elindult is felém, még talán eltéríthetem... Kép Szóval, még mindig csak a hírnök látogatott meg.

Szia Tacsifül!
Mi még nem ismerjük egymást. Én gondoltam pénteken, hogy üdvözöllek, de őszintén bevallom, hogy azért nem írtam, mert nem tudom, mit írt meg Tündi a te helyzeteddel kapcsolatban és nem sikerült visszakeresnem sem. És nem akartam beismerni tudatlanságomat! Kép

Szia Zsu!
Így tényleg nyugodtabban fogsz utazni, nem? Aztán pedig gőzerővel lehet újra próbálkozni. Nincs is szebb, mint egy Észtországban fogant kisded... Kép

Judit!
Gyerünk, aludni, amíg lehet. Nekem a depimre is ez a legjobb orvosság mindig! Szép álmokat!

Szia Nárcisz!
Érthető, amit mondasz, de azért remélem nem marad mindig így. Egyébként azt hiszem, hogy ebben a csomó drukkban kicsit ki lehet égni érzelmileg és az okozza az ilyen "megtorpanás"-okat, ha nevezhetem így. Kicsit én is fásultabb vagyok a szokásosnál, de talán nem járok pórul annyira, ha mégis megjön. Viszont az is biztos, hogy én leszek a világ legboldogabb embere, ha zebrám lesz! Kép

réka
Vendég

Akkor jó, ha azért még emlékeztem rám és néha hiányoltok!Kép

Uniq
Köszi az érdeklődést, de már én is javasolni akartam, hogy lökjetek le a tábli legaljára sok-sok kérdőjellelKép Már nem is számolom a napokat, csak azt tudom, hogy mikor volt meg utoljára. De az úgysem fontos. Legalábbis még nemKép Lécci tegyél a tábla aljára kérdőjelekkel és ha lehetne kiegészítenéd az adataimat annyival, hogy 1977.május.13-án születtem és Ausztria helyett Németország?Kép Köszike!

Duddu
Tényleg nem ismerjük még egymást, úgyhogy semmi gond a "tudatlanságod" miatt!Kép Úgy néz ki, hogy szeptemberben cisztaműtét vár ránk babásodás helyettKép A doki szerint a PCO-soknak a műtét utáni 1-1,5 éven belül össze szokott jönni a baba. Hát ha tényleg ez kell hozzá, ám legyen! Nagyon félek, de a cél érdekében mindenre kész vagyokKép

Vali

Kép
Kép
tacsifül

Szia Tacsifül,
ne haragudj, még én sem ismerlek és általában csak arra van időm, hogy gyorsan átfussam az üzeneteket. De örülök, hogy újra itt vagy, bár itt ez nem a legszerencsésebb üdvözlés, mert talán már nem szívesen vagy itt Kép

Mióta próbálkoztok a babával és mióta vagy itt?

Nyuszmusz
nyuszmusz

Szia Nyuszmusz!
Tényleg szívesebben írogatnék már egy babázós topicba. De az ismerősök miatt szívesen jövök ide isKép
Tavaly augusztusban megtapasztalhattam még ha csak nagyon rövid időre is, milyen az pocilakósnak lenni. Habár akkor még nem tudtam "olvasni" a jelekből, így csak későn és sajnos rövid ideig tudtam örülni neki. Szóval kb. 1 éve doldozunk a baba-projekten. Ide nagyjából szintén egy éve járok. Február óta a férjem Németországban dolgozik és én jó feleség lévén vele tartottamKép Kicsit nehéz így dokihoz, uh-ra járni, mert ugye a természetnek nem lehet diktálni. Januárban dokit váltottam, eddig nagyon elégedett vagyok vele. De nem akarom elkiabálni, mert értek már meglepetésekKép Röviden ennyit rólamKép

Ti mióta próbálkoztok? Merrefelé laktok?

Vali

Kép
Kép
tacsifül

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Vali Kép
Ne viccelj már! Hogy lehetne pont téged elfelejteni? Nagyon is hiányolunk, pláne most, hogy Tündi sem ír rólad Kép Hogy álltok a vizsgálatokkal? Gondolom csak itthon mész dokihoz, bár nem lehet könnyű!
Ha gondolod írd meg mailen a számod és legalább így tudunk beszélni mikor nem vagy itthon. Kép
Tényleg meddig maradtok most itthon?
Egyébként mi jól vagyunk, nem merek semmiben sem reménykedni, nehogy mély depibe zuhanjak Kép
Nincs kedved eljönni a talira?

Unique Kép
Sajnálom, hogy nem vagy még jól, de bíztos vagyok benne, hogy nem sokára örülni fogsz az émelygésnek Kép
Már csak egy hét és itt az augusztus!!! Kép
Nem vagyok szabin, csak nem megyek be egész napra, itthonról dolgozom, amit persze a lánykám nehezen visel Kép

Réka Kép
Én benne lennék egy szűkebb taliban, bárhol bármikor Kép

Annácska

annácska

DudduKép
Szokott máskor is késni Neked? Kép Izgulok Érted... Kép

LuckyKép
Üdv a csapatunkban! Mielőbbi babásodást kívánok, ha a párod is rászánja magát! Az élet párosan szép! (meg aztán hármasban, .... Kép

TacsifülKép
Szomorúan bár, de javítottalak Kép

Duddu: köszi a tábla átvállalást, de sztem menni fog. Egyébként meg ilyen vagyok miatta: Kép Kép Kép
Mindjárt megérted, miért...

KépKép
unique

Kép
Kép

KépKép
unique

Hű... ha ez így megy tovább, nem lesz júli 30, csak szept. Kép Kép

KépKép
unique

Kinga, Kristófka Kép
Nagyon boldog névnapot nektek Kép
Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Igen, biztos igazad van, hogy nemsokára örülni fogok az émelygésnek, csak ez a gyógyszer egy kicsit földhöz vágott. Pénteken majdnem leestem az egyik székről ebéd közben, akkorát fordult velem a világ... Ez azért kicsit sok.. Kép
A hányinger is vissza-visszajön, főleg ha olyan kajára gondolok, amit nem kívánok. Szóval kampec. Legszívesebben begubózódnék otthon és előjönnék, amikor átaludtam a téli álmomat Kép
Azért klassz otthonról dolgozni is, legalább többet lehetsz a lányoddal! Kép

JUCAKép
Na most aztán már... Juca kisasszony: tessék jeletkezni, mert kihúzod a gyufácskát!!! Kép
Mizujs???

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Mostmár hivatalosan nincs zebrám és szeptemberben indulunk majd a következő lombikkal.

Stella Híradó Kép
Stella otthon pihizik, kűzd a hiperstimuval, egyelőre még fáj tőle a pocija. Szorgalmasan issza a vizet és eszi a fehérjét, úgyhogy reméljük hamarosan elmúlik neki.
Ha minden igaz tegnapra megtapadtak az ikrek.KépJövő hét szerdán megy majd vérvételre.
Mindenkit puszil.

Unique Kép
Légyszi helyezz el kérdőjelekkel a tábla alján.

wish

Szia LÁnyok!

Háát igen, úgy tűnik, hogy nem sokan tudunk most szombaton randizni. Kép Akik nem írták meg, írják meg gyorsan, hogy ráérnek-e! Akik pedig ráérnek, gondolkodjanak azon, hogy elhalasszuk, vagy mutassunk példát és ha néhányan is, de jöjjünk össze!

Tényleg Tündi addig hazaér?
És igaz, Juca! Mi van veled?

Unique!
Nem igazán szokott késni. Tavaly októberben hagytam abba a gyógyszert, azóta egyszer késett 3 napot, akkor volt a nagy reménykedés, aztán meg a kiakadás. Emiatt vagyok óvatos duhaj. Megállapodtunk párommal, aki sokkal türelmesebb típus, mint én, hogy csak holnap tesztelek.
Hát nem mondom, hogy nem reménykedem, de igyekszem nem foglalkozni vele. Most épp vasalok, csak már kezdem unni, meg munkám is volna, mert mostanában én is tudok itthonról dolgozni.

Annácska!
Majd én reménykedek helyetted is, jó?

réka
Vendég

DudduKép
Azért mennek tőlem a pozitív energiák!!!! ++++++++++++
Hát, tali... Döntsön a többség! Nekem jó a 30-a,de lehet, hogy ez így nagyon sovánka lesz Kép
Tündi aug. elején jön vissza (3-án) a szabiról.
Akkor holnapig még ki kell bírnom nekem is a teszteddel Kép
Érzel vmit egyébként? Bár tudom, életveszélyes ez a dolog a megérzésekkel... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique Kép
Elhiszem, hogy nagyon rossz most, de nemsokára jobb lesz Kép Tarts ki! Küldök neked hányingerűző +++++++++ energiákat Kép
Sajnos mára vége a nyugalomnak, mert most telcsiztek, hogy be kell mennem Kép De gyorsan elintézem amit kell és jövök haza Kép

Réka Kép
Köszi, hogy reménykedsz helyettem is, jól esik Kép Majd beszámolok a fejleményekről Kép

Annácska

annácska

SziasztokKép

Unique
Sajna szeretném módosítani a talis táblázatot, szombaton nem érek ráKép, mert megyünk a mogyoródi AquaparkbaKépKépKép, Kristófkát bevállalta anyukám, az időjósok pedig 35fokos kánikulát jósolnak, hát ezt a lehetőséget nem lehet kihagyniKép
Már 2 éve nem strandoltam, idén még időm nem volt rá, tavaly pedig pocakos voltam, azért nem.
De a következő topik-talin ott leszünkKép

Vali
KöszönjükKép, én is felköszöntöttem Kristófkát, bár mi eredetileg március 15.-én tartjuk a névnapjátKép
És mi sem felejtettünk el, talán írtam is akkor, de lehet, hogy csak akartamKép

Stellának nagyon-nagyon nagy drukkok mennek!!!!!!!Kép

Kinga
Boldog névnapot!!!Kép

Nyuszmusz
Mi szopizunk bőszülten, de 40gr tejcsi két ciciből az édeskevés, mindenképpen kell a tápszer.
De most ajánlották a babános Humana Fit tápszert, most azt akarjuk kipróbálni, hátha az majd ízlik nekiKép

Szombaton nagy kiruccanáson voltunkKép Elmentünk Egerbe, pont a szakadó esőben.
Kristófka nagyon élvezte, a babahordozót rátettük a babakocsira, így onnan nagyon jól el tudott nézelődni, nagyon élvezteKép Végigsikongatta a boltokat örömébenKép, mindenhol csodájára jártak, milyen kis nyugis és aranyos kisbabaKép
Ralliztunk is egyet a babakocsival szakadó esőben Eger sétálóutcáján, Kristófka könnyesre röhögte magátKépKépKép
Szóval jó nap voltKép
Ja, és itt bezzeg az evéssel se volt gondja, a termoszból kikaptuk az előkészített, meleg tápszert és 10 perc alatt becsápolta mindet és már mehettünk is továbbKép

Persze a nap végére, mikorra már indultunk haza, akkorra kisütött a napKép

Na megyek, élvezem, hogy Kristófkám már másfél órája alszikKép, csoda történtKép

Babus

Kép
babus2005

Ja, és babásokKép

A Megatoys-ban 10oooFt-ról 4oooFt-ra van leárazva a bébitornáztató, de kell hozzá az Anyák Lapjában található kupon.
Mi vettünk egyet, egész reggel azt bütykölte a srác, talán ettől fáradt ki annyira, hogy még mindig alszik.
Így néz ki, akit érdekel(az alatta fekvő tündéri kissrác nélkül áruljákKépKép):
Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,
Réka: izgulok, hogy a holnapi teszted pozitív legyen!!! Már megvetted a tesztet? Milyet vettél/veszel?

Tacsifül: Kép Kiderült, hogy mi volt a gond a babával, aki elment?
Mi Óbudán lakunk és már van egy kisfiam, aki 3 éves lesz idén. Az igazi kistesó próba elvileg most indul, de apuci tartott egy főpróbát, így ha léteznek csodák, akkor még akár ebböl is lehet valaki Kép De ez olyan lenne, mint a mesében. 1 napja késik, de ez nálam még semmit nem jelent, mert szülés óta volt, hogy 5 napot is késett. Voltak olyan dolgok, amik arra utalhatnak, hogy sikerült, de félek, hogy csak valaki rossz tréfát űz velem. Mindenesetre, ha ez baba, akkor most sokkal hamarabb érzem, mint fiamnál.
Milyen vizsgálatok várnak Rád?

Stella: ezek nagyon jó hírek és drukkolok a további jó hírekért! Hányas ikrek tapadtak meg?? 4-es??? Kép

Annácska: Neked mennyire pontos a menzid?

Lányok, volt arra példa, hogy valaki sokat várt a babára spontán és egyszercsak minden segítség nélkül teherbe esett?

Puszi:Nyuszmusz
nyuszmusz

KingaKép
Boldog névnapot kívánok! Kép

BabusKép
Én a tündéri kissráccal EGYÜTT megvenném. Mennyit kóstál? Kép Kép Kép
Sajnálom a talit... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Wish!
Nagyon sajnálom, de majd szeptemberben biztos sikerül Kép

Unique!
Majd csak túl leszel a rosszulléteken, de ha gondolod szívsen átvállalok egy kis rosszulétet, én nem nagyon szoktam ezeket megérezni, a férjem szerint hiányoznak belőlem az érzőidegek.

Babus!
Tényleg kicsi a világ. Az esküvőnk is Gyöngyösön volt, a vacsi utána pedig Mátrafüreden a Hegyaljában. Nagyon jó kis hely, ismered?
Kristófot pedig minden nap el kell vinni valahova kirándulni, úgy látszik nagy világjáró lesz belőle ha ennyire szereti Kép Kép Kép

Annácska!
Jó dolog is otthon dolgozni. Te mivel is foglalkozol?

Szia Tacsifül!
Még mi sem ismerjük egymást. Sajnálom ami Veled történt. Nekem most tavasszal volt 3 szép hónapom.
Hogyan vették észre, hogy cisztád van és hogy az a probléma?

Nárcisz!
Nyuszmusz jobban meg tudta fogalmazni azt amit tegnap írtam neked. A nyavajgásokkal kapcsolatban pedig, a magyar panaszkodós fajta, még ha van alapja akkor is. A lényeg érezni fogot amikor már itt lesz a Ti időtök.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Henci!
Gratulálok nektek! Sok-sok tejecskét!
mesélj majd! Légyszilégyszilégyszi!Kép

Cinóca!
Nem tudom írtam-e már, de ha igen akkor is! Gratula! remélem magaddal rántasz majd mint második babást!Kép

Unique!
Lemaradtam! Mit kell szedned ami ilyen "vidám" mellékhatásokkal boldogít?Kép Azért minél rövidebb ideig!

Narco!
Semmi gond! Ezek az érzések teljesen normálisak és mindenkivel megesenek. Hiszen majd mindennel így vagyunk ami változtat a megszokott menetrenden nem?
Amellett pedig nekem az az elméletem, hogy akkor, amikor ezek a fokozott gyereketakarokidőszakok vannak, ám nem lehet, akkor az a Te időszakod, így amikor szeretnél, talán pont akkor kell nekifutni. Nálunk legalábbis ez jött be!Kép
Mindig szeptemberben jött rám az őrület, de az is csak az előző két évben, és amikor kellett akkor lett is baba. Idén meglátjuk...Kép

Babus!
Kristófnak lehet hogy ez hiányzik! Wgy kis lefárasztás! Ilyenkor még ők sokkal jobban tudják mi kell nekik, aztán idővel mi rontjuk el az étkezési szokásaikat!Kép
Szerintem!Kép

Bocsánat, akit kihagytam, de ennyire futja most!
Persze mindenkiknek szép napot!

Szisztok!

Eszter

ui. még nem tudom a 30-át, de valószínűbb a nem, ha valóban olyan meleg lesz, mint mondják! Akkor itthon áztatom majd gyerekem valagát a lavorjában!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Babus,
hát nem tudom, a kissrác nélkül már nem olyan vonzó ez az ajánlat Kép

Ezek a kirándulások egyébként sokkal egyszerübbek lesznek, ha már mást is ehet. Bár akkor meg mikrhullámú felfedező utak következnek, ahol a tomboló babának meg lehet melegíteni az ebédjét Kép
nyuszmusz

Szia Nyuszmusz!
Most már én is kicsit izgulok..
Még korábbról van itthon egy Pregnancy Easy nevű tesztem, amit az infertility.hu-ról rendeltem viszonylag olcsón. Ismeri valaki, hogy mennyire mebízható? Még sosem próbáltam.

Unique!
Óvatosságból igyekszem nem figyelni magam, ezért inkább hagyjuk a tüneteket.. Kép

Háát, én is úgy látom, hogy nem jön össze ez a tali. Ha viszont külön szervezés, lehet bármikor, bárhol. Bár valószínű, hogy érdemes legalább aug. végét, vagy szept. elejét megvárni, nem?
Azért, aki még nem jelezte részvételi szándékát, az tegye meg mielőbb! Ne hagyjon minket kétségek között! Kép Kép

Tacsifül!
Remélem azért nem kell majd ennyit várnod a műtét után. Most viszont akkor tényleg ez az első. Ne izgulj, biztosan hipp-hopp meglesz. Barátnőmnek kétszer is volt már és sokkal nagyobb volt a félelme, mint ahogy lezajlott az egész.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Na még egy kicsit!

Wish!
Kép
Szeptember!Kép Hiszen benne van hogy ember!Kép

Kinga!
BOLDOG nénnapot neked!

Tacsifül!
Műtét!Kép
De utána aztán tessék erősíteni az átlagot! 1-1,5 év!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Isten éltesse a Kingákat és a Kristófokat is!

réka
Vendég

DidoKép
Nem, a rosszullétemből nem adnék, ha lehet. Talán az ellenségemnek, esetleg, talán.Kép
Nem túl vidám dolog, még mindig görcsölgetek odalenn, néha fáj a derekam. Persze szombat óta sokat javult, deakkoris. Szóval nem kapsz! Bibibibibibibi Kép

EsztiKép
Ne is gyertek(na ezt nem azért írom, hogy NE, csakhát nagyon kevesen leszünk), én is hallottam, milyen meleg lesz, lehet, hogy a férjem is inkább a medence melletti támolygást választja Kép
Köszönöm a kérdést, Bromocryptin-t kezdtem el szedni (magas a prolaktin szintem), a pém körül irtóra fájt a derekam + görcsölgettem. A dokim szerint hurrááá, van sárgatest termelésem, ez tök jó. Mire én, hurrááá. Kezdjem el szedni (a kivizsgálások mind jó eredményt hoztak) a Bromo-t. Majd elkezdtem. Ez volt csüt. Majd köv. héten, 6 napra rá szerdán: hányinger (marha erős), szédülés... Már akkor is elegem volt ebből a gyógyiból (a Lányoknak itt meg biztos belőlem a nyavalygásom miatt Kép), erre most, mielőtt meg akart volna jönni és végre csillapodott némileg a hányingerem meg a szédelgésem, erre elkezdett görcsölgetni a pocim és szombaton este úgy fájt a derekam, hogy aludni sem bírtam. A görcsölgetés még tart, a derékfájás már jobb. Már nagyon várom a menzimet, mint egy megváltót, mert ez a hónap kicsit kikészített. Félidőben mondtam is a férjemnek, hogy ez rövid hónap lesz, mert már akkor azt éreztem, hogy meg akar jönni.
Na "röviden". Bocsi, nem akartalak untatni, csak hogy lásd, mennyire kiakadtam ettől a gyógyitól.
Már csak 1-2 nap és... Kép Aug-ban jöhet az inszem! Kép

RékaKép
Az helyes, hogy nem figyeled magad, csakhát engem meg hajt a kíváncsiság Kép
Sztem tegyük át a talit kora szeptemberre, olyan sokan beígérték most, hogy mivel nem tudnak jönni 30-án, mindenképpen eljönnek szept-ben, hogy szavukon tudom fogni őket és rengetegen leszünk! Kép
Amúgy is b....i meleg lesz, állítlag. Szóval ha lenne is tali, minimum tóparton kellene rendezni Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

MEKKORA PANGÁS VAN! TALÁN A KINTI MELEG TESZI? Kép

KépKép
unique

Unique!
Köszi hogy kímélsz. Kép
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy gondolok rád, és remélem majd csak elmúlik a rosszullét és a görcsölés, és jobban érzed majd magad, és nagyon szorítok az augusztusi inszemedhez. Csak lehet hogy nem jól fejeztem ki magam, velem ez gyakran megesik, nem vagyok a szavak embere.

Egyébként a szept. nekem is jobb, mert most hétvégén Gyöngyös, a jövő hétvégén megyünk a Tisza tóhoz, utána pedig 12-13 veszik ki a mandulámat és kórházban leszek. A dokinéni pedig megfenyegetett, hogy 1-2 hétig kellemetlen lesz utána, és hipp-hopp máris szeptember. Kép
Na most leírtam az elkövetkezendő 5-6 hetemet, remélem nem baj.

dido

dido
dido

DidoKép
Nagyon köszönöm, hogy gondolsz rám! Kép Ari vagy! Kép
Ejha, nem lesz semmi a köv. 5-6 heted! Jól pezsegni fog körülötted az élet, az szent! Kép

SzisszkaKép
Megint áramszünet van ? Kép
Vagy havazás? Kép

JucaKép
Még hányszor hívjalak??? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Csak bekukk!!! Kép

Ígérem ha nyugi lesz este visszaolvasok!

Unique
Lakásfelújítás zajlik nálunk, épp szigetelünk. Tökre unom az egészet, csak az tartja bennem a lelket, hogy milyen szép lesz, ha kész lesz, de még olyan távolinak tűnik! Sokmindent kell csinálni, úgyhogy bocsi, hogy kevesebbet jövök!!!

Puszika!
Sziszka

szisszka

Lányok!
Először is akkor döntsük el, hogy mi legyen a most szombattal. Úgy érzem, kénytelen leszünk lefújni, tehát én erre szavazok. Kép

Viszont jó lenne minél hamarabb kitűzni egy időpontot szeptemberre, hogy mindenki számíthasson rá.
Én személy szerint tele vagyok esküvőkkel (fotózok, tehát lemondhatatlan), meg fellépésekkel. A szept.10. vagy 24. szombathoz mit szólnátok?

Sziszka!
Erőt neked a sokmindenhez otthon! Egy perc nyugtotok sincs a nyáron? Bár nyilván ilyenkor kell megcsinálni mindent! Azért várunk!

Sysy!
Veled mi újság? El ne tűnj itt az éterben...!

réka
Vendég

Dido
Ismerem azt a helyet, perszeKép
Nekünk a Sósiréten, Gyöngyöstarján mellett volt az esküvőnkKép
És még egy véletlen egybeesés, jövő hétvégén valószínűleg, de még nem 100%, mi is megyünk a Tisza-tóhoz, a Tisza-tavi fesztiválra, Sarudon van nyaralónkKép

Unique
Nem felbecsülhető az áraKép

Most mennem kellKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Ilyen tényleg nincs. Kép A férjeméknek is Sarudon van a nyaralójuk, és mi is ott leszünk 5-6-7-én, de azt nem tudtam, hogy fesztivál lesz. Egyébként ha van kedvetek ott összefuthatánk. Élőben is szívesen megnézném Kristófot.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Sajnos az elkövetkezendő hetekben csak ilyenkor tudok jönni egy kicsit, mert rengeteg a munka a melóhelyen, most meg még valami vacsit is kéne csinálnom és a vasalás is várKép
Bár pont arra gondoltam, hogy lehet hogy ez fog majd segíteni, hogy nem gondolok annyit a babaprojektreKép

Henci,
Gratulálok! Nagyon sok boldogságot, türelmet és persze sok tejcsit kívánokKép

Cinóca,
Gratulálok a zebracsíkokhozKép

Wish,
Rettenetessen sajnálom, de remélem a szeptemberi már sikeres lesz!

Stella,
Sokat gondolok rád, és nagyon szurkolok neked, jövőhéten várjuk a jóhíreketKép

Valér, Sysy
Sajnálom, hogy megjött, pedig úgy reménykedtem, hogy most sikerült neketekKép

Réka,
Írj mailt és akkor megbeszéljük. A címem a profilomban van!

Szisszka,
Nem semmi, hogy mennyit dolgoztok a nyáron, azért néha nézz beKép

Vali,
Én sem felejtettelek el.Kép Sajnálom, hogy meg kell hogy műtsenek, de reméljük, hogy ez tényleg segíteni fogKép

Kinga, Kristóf,
Isten éltessen titeket sokáigKép Nagyon sok boldogságot kívánok nektekKép

Lányok,
Sajnos nekem sem jó a következő hétvége, de szeptemberben még minden szombatom szabadKép

Bocsi, ha valakit kihagytam, de csak átfutottam amiket írtatok. Most megyek vacsit főzniKép

Móni

Kép
móni23

Unique Kép
Számolgattam, és az jött ki, hogy inkább októberre fog már esnia következő lombik. Légyszi ezt írd be a táblába.

Lányok, búfelejtőnek megnéztük a Mr. & Mrs. Smith-et. Könnyed nyári kikapcsolódásnak szerintem tökéletes Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?