Sziasztok
Henci
Hatalmas gratula Emeséhez
Nagyon sok boldogságot, rengeteg tejcsit kívánok!
Az élménybeszámolót izgatottan várom
Babus
Egy tünemény a fiad
Igazi kis kópé
Mindig eléri amit akar
Azért ne hagyd magad, mert még a fejedrenő
A hízásról csak annyit, hogy én még az életemben nem voltam annyi kiló mint a szopi végére, még pocakosan sem! De Eszternek igaza van amit rohanni kell a gyerek után azonnal eltünnek a kilók
Nikol
Tényleg nagyon fontos a hason fekvés, akármennyire is reklamál a kishölgy! Jó megoldás lehet, ha te is lefekszel vele szemben a földre és együtt játszotok valamivel
Nárcisz
Nagyon megható ez a vers, köszönöm
Teljesen érthető, amit írsz és nem kövezünk meg érte. Nekem is voltak időszakaim, mikor nem akartam görcsösen és ez egyátalán nem baj, sőt! El jön annak is ideje, hogy pontosan tudni fogod mire vágysz, majd meglátod
Mesike
Üdv köztünk és azt hiszem neked sok kitartást kívánok! A várakozás meghozza gyümölcsét
Sajnos se a méhpempőről, de a svédcseppről nem tudok, de hátha lesz itt valaki aki segít
Zsu
Sajnálom, hogy megjött
, de annak nagyon örülök, hogy mindenben meglátod a jót
Így nyugdottan buszozhatsz félelem nélkül
Judit
De jó, hogy kicsit ki tudtál szabadulni a négy fal közül, ez jót tesz a depinek
Már most az osztálytársakat toborzod
A pihenésről csak annyit, hogy az a fél óra is rengeteget számít. Tapasztalatból mondom neked, hogy mindenképp dölj le egy kicsit, ha van rá lehetőséged, mert a pihenés nagyon fontos a tejcsi szempontjából is
Seszi
Hát tényleg nem volt egy kirándulós ez a hétvége, sebaj majd a következő
Kezed hogy van, kisugárzik még a könyöködig? Remélem a hús sütögetés közepette pihentetted is egy kicsit
Szisszka
Hát ez aztán egy optimista lányka vagy, lenne mit tanulnom tőled
A családi banzájok épp arra jók, hogy megismerjél mindenkit és beszélgess velük egy kicsit, tuti jó lesz
Cinóca
Várunk vissza a kötözés után, kitartás hozzá! Remélem lesz bőven segítséged, nehogy megerőltesd magad
Amúgy velünk minden nagyából rendben
A lánykám pénteken volt utoljára oviban, nagy sírás-rívás közepette vettünk búcsut az ovitól. Hihetetlen, hogy hogy a szívéhez nőttek a gyerekek is és az óvonők is
Ezen a héten úgy néz ki itthon leszek, bár sok tenni valónk van, de azért jövök amikor csak tudok.
Puszi Nektek
Annácska