Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát sajnos nem mondhatnám, hogy dúskálok az időben, sajnos Vivi egész napos program nekem.

Cinóca!
Gratulálok a babóhoz! Kép

Timika!
Utólag is Boldog Szülinapot kívánok!

Judit!
Nagyon örülök, hogy Attival egy kicsit könnyebb a helyzet már. Jó, hogy újra írsz nekünk. Nagyon édi a kép. Kép
Ajándékötlet: én a páromtól most kaptam egy kulcstartót amibe a saját arca van három dimenzióba beleszerkesztve lézerrel. Talán csináltathatnál egyet magadról és Attiról. A Camponában csináltatta. Ha érdelel itt a honlapjuk: www.laserpicture.hu

Babus!
Szerintem ne aggódj a hasad miatt. Előbb-utóbb eltünik majd. Nekem szerencsére a szülés után semmi hasam nem maradt, de azóta hízok, és nem tudom mitől. Előtte olyan nehezen jöttek fel a kilók, mostmeg úgy kell vigyáznom mit eszem. Kép

Amúgy a tejcsivel nekem is sok gondom van. Szinte minden nap kell pótlást adnom a kicsinek, pedig mindent elkövettem, hogy elég legyen a tejem. Ráadásul egyre lustábban szopik, kezdi nagyon megkedvelni a cumisüveget. Kép Nameg olyan változó mennyiségeket eszik, hogy a szervezetem alig tud igazodni hozzá. Van olyan nap, hogy másfél óránként eszik 40 grammokat, másik nap meg 3 óránként 100 grammokat. Olyan ingadozó.

Stella!
Nagyon drukkolok a babócáknak, hogy megmaradjanak! Kép

Na még két kép és eltünök:

Kép

Kép

Nicol

Kép
nicol

Na akkor hátha lesz folytatása... :
Kép
Kép

KépKép
unique

Annacska!
Varom a kepeket!

Kinga!
Koszi nagyon a tejcsinalo energiat. Erzem lassan erkezik is hozzam Kép

Beszeltem a vedonovel. Azt mondta, hogy megnyugodjak egy 24orat merjuk Atti mennyit eszik, es ha jovo heten jon ki hozzank, akkor megnezi majd.

Szisszka!
koszi, de az a fajta rantottleves nekem nagyon nem jon be, mert ha jol tudom a komenymagos csinalja a ejcit,en meg attol rosszul vagyok. Nekem leginkabb az alkoholmentes sor valt be. Multkor azt hittem am, hogy rendeset iszom, na le is vert rogton a viz. Mondjuk lehet lett volna egy par nyugodt oram Kép Habar az is lehet, hogy felporgott volna tole Kép

Edinka!
Nagyon edes Viki! Teszel fel a keresztelorol is legyszi kepet?

Babus, Edinka, Nicol, Vanda!
Nektek megjott mar piroska? Mikor normalis? Nekem azt hiszem ma megjott Kép Ugye nem azt jelenti, hogy akkor total elapad a tejcsi?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit!
Hát nekem még nem jött meg. De állítólag akár szülés után hat héttel már megjöhet, de az is normális ha egész szoptatási időszak altt nem jön meg. A tejcsid nem függ a menzitől szerintem.

Unique!
Hát én nem tudom megyek-e 30-án. Tervbe van véve, de ez apucin és a lányunkon is múlik.

Nicol

Kép
nicol

Nicol!

Mekkora ez a kulcstarto? Megneztem az oldalt, tetszik is, csak egy a problema, hogy nem tudok elmenni Kép
Irtam nekik mailt, hatha van valami megoldas.
Amugy szep? Nem tudnal egy kepet csinalni rola legyszi?
koszi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Unique!

Nem csodálom, hogy utálod így a gyogyót!
Szörnyű lehet. Az émelygés csak babócával a pocakban elfogadható!
Nincs esetleg másik gyógyszer ugyanilyen hatással? (lehet, hogy nagy hülyeségek kérdezek)

Azért nekem is megfordult már ugyanez a gondolat a fejemben a sikeres és kevésbé sikeres projektekkel kapcsolatban, de azt hiszem, hogy sokan vannak, akik pont azért nem keverednek ide a fórumba, mert viszonylag hamar összejön a baba, vagy nincs szükségük egyéb támaszra, vagy mindent tudnak és nincs kérdésük, legalábbis azt hiszik.

Szóval szerintem van egy réteg, aki ide talál és nyilván hasonlít is a sorsunk valamelyest, ezért is értjük meg egymást ilyen jól.

Én ott leszek a BabaNet Randin, de egész napra biztos nem tudok menni. Szívesen igazodnék hozzátok, hogy amikor a többség tud jönni, akkor megyek (tehát vagy csak de. vagy csak du.)
Már nagyon várom!

Szia Judit!
Remélem, mostmár megnyugszol kicsit. Ez a lézeres kép engem is izgat, s mikor mi voltunk 5 évesek, tudtam, hogy volt egy jó ötletem, de nem ugrott be. Na mindegy, majd legközelebb elsütöm.

Szép napot nektek ebben a borongós, szomorkás időben! Kép
Vendég

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:13-kor.
seszi

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:14-kor.
seszi

Sziasztok!

Tejhianyban szenvedok: gondolom nem nyugtat meg, de 2 napja nekem is gondjaim vannak a mennyiseggel. Nem lehet, hogy a levegoben van valami? En a kezdetektol fogva iszom a laktoherb teat es eszem ezt a homeopata bogyot. eddig nem volt baj, sot!
Csak nalunk is kezd azzal gond lenni, hogy nem tudja a szervezetem kiszamitani, hogy mennyit termeljen, mivel egyszer 150-et kivan Mate, maskor meg csak 40-et, ahogy Nicol is irta. Azert ez komoly kulonbseg.

Raadasul amikor keveset eszik, nem is merem lefejni, mert mi van, ha fel ora mulva ujra szuksege lenne egy cicire? Ja, es nekem a bal mellembol alig jon valami (max 70), igy a jobb van teljesen igenybeveve.

Judit,
Menzim meg nem jott meg szerencsere, de meg csak 4 hete szultem. En is ugy tudom, hogy osszefuggesben van a tejjel, de lehet, hogy rosszul ertesult vagyok.

Babus,
A hasam mar 2 hettel a szules utan a regi lett, de gondolom ilyen aron senkinek nem kelle egy lapos has. 12 nap egy ujszulott intenziven meghozza a (nem) vart hatast.

Stella,
Nagyon orulok, hogy ujabb remenyteli idoszakba leptunk, tenyleg nagyon nagyon drukkolok nektek!

Timika, Cinoca,
Oriasi gratula mindkettotoknek! Vigyazzatok magatokra es a manocskatokra nagyon!

Bocs, akire nem reagaltam, de nagyon nehez 1 hetet visszaolvasni!

Tegnap voltunk egyebkent neurologia kontrollon es fejecske ultrahangon. Szerencsere ugy nez ki felszivodott Mate buksijabol az agyverzes. Kép Ez oriasi orommel tolt el bennunket, de azert a gorcsoldot meg szedni kell, es megtanitottak nekem egy gyakorlatsort, amit naponta 4x kell Mateval megcsinalni. (A doktorno szerint nagyon fontos, nehogy mozgasserult legyen. Hat ezt borzalmas volt hallani, gondolhatjatok...)

Na puszi mindenkinek es jo hetveget, nyaralast nektek!
Vanda
vanda72

Sziasztok!

Ne haragudjatok rám, hogy így eltűntem, de rengeteg a munkám.Sajnos nem is nagyun tudlak olvasni sem titeket csak futok a sorok között.

De a ++tesztet láttam ámKép Gratulálok Ginóca.
És Sys sajnálom.
Még olvastam egy pár dolgot, de sajnos válaszolni nincs időmKép Mi lesz itt 2 hét múlvaKép Ugyanis megyek szabira. Net az nem lesz a közelemben, mert az új lakásba még nem sikerült beköttetni, remélem egyszer az is meglesz.

Ja és tegnap sikeresen megycsináltam az EÜ vizsgát is, Kép úgyhogy most már csak a papír dolgok választanak el a jogsitólKép
Kicsi férjem jól meg is mosolygott, hogy milyen komolyan vettem a dolgokatKép

Sok sok puszi nektek, legyetek jók, a kismamák vigyázzanak magukra a többiek meg remélem azok lesznek mire visszajövökKép))))
Virág
Virag2

Vanda Kép
Örülök, hogy Mátéval miden rendben Kép
Jó kezekben vagytok, ne aggódj Kép Ajánlott valakit vagy csak otthon te fogod tornáztatni?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időmKép

Sziszka
Köszi a mailt! Nem azért nem írtam vissza, mert nem akartam, hanem azért mert ma jöttem csak munkába és most láttam, hogy írtál. Bocsi! Sikerült már feltöltened a telcsidet? SMS mehet?Kép

Biztos Tündi megírta nektek, hogy mi volt uh után a dokinál. Nagyon letörtem, de most már kicsit jobb a lelkem. Ez van, ezt kell elfogadni. Csak még lelkileg fel kell készülnöm a műtétreKép

Mennem is kellKép Brühühü! Legközelebb 3hét múlva leszek újra net közelben, megpróbálok majd jönni. Vigyázzatok magatokra, jó nyaralást mindenkinek akinél aktuális és az itthon maradóknak pedig kitartástKép

Puszi
Vali

Kép
Kép
tacsifül

Sziasztok!

Új vagyok itt,csak a csetre jártam eddig,de gondoltam mostmár ide is bekukkantok. :-)
22 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék már kisbabát. A párommal több,mint három éve vagyunk együtt,de sajnos ő még várni akar kicsit a babaprojektel. Azért remélem,hamar lejár az a kis idő,legalábbis nemrég szóba jött,hogy jövőre elkezdhetnénk a projektet...remélem,így lesz...
lucky22

Lányok!
Kép

Visszaolvasni sajna már nincs időm.

Mindenkinek jó hétvégét, szabit, zebrás tesztet, akciózást stb. kívánok. Kép
Most 3 hétig nem jövök mert szabin leszek, de aztán jelenkezem.
Ja, és önző módon kérhetek egy kis drukkot előre, hogy azzal jöhessek vissza, hogy már X napja késik........? Kép Kép

Majcsi, akinek most végre lesz ideje erre: Kép

Majcsi
majcsi

Annácska!
Csúcs ez a kép!!! Kép Pont illett hozzánk. Hasonlóan nézhettem ki én is. Kép

Réka!
Keine Panik, a nagybátyám is április 1-jén született! Kép

Sajnos most ennyi időm volt, rohanok kaját csinálni a páromnak. Nem olyan régen jöttem haza anyósoméktól, nagyon finom lett a perec... Kép

Talán este tudok jönni. Addig is puszi
Zsu

Ui: Eddig még nem jött meg... Kép Bár igyekszem nem túlságosan beleélni magam. Majd, ha a teszt is kétcsíkos lesz, akkor örülök igazán. Addig marad a reménykedés... Kép

Zsu
valér

Uniq, utolsó menzi: 06.14. Köszi, hogy beraktál a táblába:-)

Akik szoptatnak és kevés a tej azok gondolom tudják, nem akarok okoskodni, de 3 hós kor környékén ugrás szerű fejlődés következik be a babáknál és nagyobb mennyiséget követelnek. erre persze a cicinek is rá kell állnia. Én sűrűbb cicire tevést ajánlok. Az én lányom, hatalmas függő volt, 1-1,5 óránként szopizott, utánna amikor beállt a kereslet-kínálat tejből megint visszaállt a régi 3-4 óránkénti szoppantyúra. Vanda, neked ezek mellé sok pihenést és no idegeskedést ajánlok. Tudom nehéz, szörnyűségeken mentetek át, a doktornőt meg kersztben nyelném le ha ilyet mondana:-(

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!

Nicol, Edinka, gyönyörűségesek a csajok:-)
cinóca

Majcsi, küldjük a drukkokat!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Szia Lucky, üdvözlünk a csapatban! Mielőbbi babásodást! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok,
ma sok munkám van, pedig még nem is adták át az új területeket. Este sokat gondolkoztam a főnöknőm beszólásán és úgy döntöttem, hogy nem idegesítem magam addig, míg nincs konkrét probléma. Majd, ha lesz, akkor reagálok rá. Nem fogok túlórázni, csak kivételes esetekben, ebben egészen biztos vagyok!

Tjuca: én a szülés óta sokat változtam, régen engem is ügyeletes hülyének néztek, ma már sokkal nagyobb a szám. Van más cég is,ha itt nem kellek, majd kellek máshol.

Babus: az én anyósom is borzalmas. Nagy szükség lenne a segítségére, Õ már nyugdíjas, de nem lehet rá számítani. Azt mondja a másik két unokájánál kifárasztotta magát és már elég neki.
A tejecske mennyisége teljesen természetes módon időnként csökken, pontosabban az igények nőnek és eltart pár napig, míg újra elég lesz. De ne adj tápszert ilyen hamar! Én is fejtem, mint az őrült, volt,hogy 1-2 csepp jött belőle, de aztán újra beindult.

Cinóca: gratulálok a kistesóhoz!!! Kép

Sysy: nagyon sajnálom, hogy megjött. Gondolom most nem vigasztal semmi, de nem tudsz mást tenni csak türelemmel várni!

Stella: nagyon szorítok értetek!!!

Valér: neked is mennek a drukkok!

Duddu: nagyon édes a kép a mosogató kis paliról. Fiam is imád mosogatni és ilyenkor Õ is odahozza a kisfoteljét, arra áll. De még nem jutott eszembe lefotózni, nem értem miért. Viszont, amit mindenképpen fel akarok venni az az, ahogy tornázik velem. Nagyon édesen utánozza a gyakorlatokat, kis manó még és úgy csinálja a hasizom és a súlyzós gyakorlatokat, hogy na Kép

Timika: köszi, hogy drukkolsz annak érdekében, hogy minél elöbb érkezzen a kistesó! Jól esik nagyon! Kép

Wish: mi lehet az oka annak, hogy nem jön meg teljesen,ha nem sikerült teherbe esni? Ez jót vagy rosszat jelent?

Képzeljétek, ma egy kollegám mesélte, hogy felesége is a munkahelyi gondok miatt hozta előre a kistesó projectet. Fura, hogy mennyien küzdünk munkahelyi problémákkal és elkeserítő.

Vanda: mi jártunk fiammal baba-mama jógára, az nagyon sokat segíthet a Ti esetekben is. Nálunk a nyugtalanság volt a probléma és tényleg mondhatom, hogy csodát tett velünk a jóga.

Puszi mindenkinek!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Ami kimaradt:

Babus már ezerszer akartam írni, hogy gyönyörű a kisfiad!

A kicsi Viki is nagyon szép kislány, vigyázni ám az udvarlókkal! Kép

Valér: most látom, hogy szabira mész. Mikor tesztelsz és mi hogy tudjuk meg az eredményt??? Kép
nyuszmusz

Sziasztok!

Duddu!
Jó döntés az orvos, ha nincs semmi baj (és én ezt kívánom), akkor legalább megnyugszol. Ha talál valamit, akkor megoldjátok. Azt szeretném, ha téged is megajándékoznának az angyalok egy kis poronttyal.

Ezvicc!
Ez is ünnep, akárhogy is veszzük. Jó visszaemlékezni. Akkor lesz jó, ha már minden nap ünnep lesz egy kicsit, mert mindig emlékezni fogtok 1-2 kedves emlékre.

Vanda!
Seemi baja nem lesz a picinek, hidd el. A baba tornával csodákat fogsz majd elérni. Az egyik barátnőm is így gyógyította meg a babáját, ő is agyvérzéses lett, meg fejletlen. 10. hónapra utolérte a társait. Mostmár 4-5 éves, és makkegészséges. Ez kívánom neked is.

Unique!
Nem tudok sajnos menni, mert más programom van. De jó szórakozást kívánok nektek.
Annyit szeretnék azért megkérdezni, hogyha mégis visszamondanák a rokonaim a mghívást, akkor hol talállak meg titeket?

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

SziasztokKép

Judit
Nekem szülés után 5 héttel jött meg először, elég rendesen, vagy 10 napig tartott.
Utána elkezdtem szedni a Cerazette fogigátlót és azóta 30-40 naponta barnázgatok egy kicsit, de más semmi.
Egyébként az amúgy is kevés tejcsim nem csökkent tovább a mensitől, de állítólag ilyenkor megváltozik a tejcsi íze és nem izlik annyira a babáknak, bár nálunk ilyen gond nem volt.

Ja, és ilyen 3D-s kulcstartós dolgok a Westendben is vannak.

Vanda
Bocsi, hogy én így le vagyok maradva, bíztos írtál már róla, csak az én figyelmemet kerülte el, de hogyhogy az újszülött intenzívre került a kis Máté agyvérzéssel? Mi történt?
Annak mindenesetre nagyon örülök, hogy azóta teljesen rendben van MátéKép

Nicol
Nagyon megnőtt VivikeKép nagyon kis szépKép
Egyébként én is hízok, mióta megszületett Kristóf.
Szülés után csak úgy peregtek le ólam a kilók, 63-nál megálltam, azóta már 67-68kg vagyokKép
Pedig nincs is időm enni. Talán az a baj, hogy leginkább itthon vagyok, enni pedig ritkán eszek, de akkor rengeteget, mozogni pedig se időm, se energiám. De majd ha a srác elindul, akkor futhatok utánaKép

Kristóf egyébként mindig hasonló mennyiségeket evett és eszik. 200gr az átlag adagja, ezt napi 4-szer eszi meg, de estére sokszor 300-350gr-ot is becsápolKép
Viszont nekünk most kezdődtek a gondok, mert 2 hete már tápszert is kap, de nem ízlik neki, már a 3.fajtát próbáljuk. Legalább 30-40 percig tart, mire 130-150gr-ot beletukmálok. De tegnapra már az anyatejet se nagyon akarta enni. Ez azóta van, mióta szilárd kaját is kap, meg van őrülve a kanalas ételekért, mindegy, jöhet bármi, nem válogat, répa, alma, ma almaszósz volt burgonyával, és így már nem tetszik neki annyira a cumisüvegezés. Dehát azért még zölségeken meg gyümölcsökön nem élhet.
Úgyhogy mostanság küzdünk mi is a kajálással.
Ja, és a tápszertől még a pocakja is fájdogál neki, így sokat nyűgizik, pedig nekünk ilyen gondunk szinte sose volt.

Ráadásul, tegnapelőtt óta nagyüzemben nyomja a hasról hátra fordulást. Namármost a kissrác kizárólag hason alszik el, viszont most, hogy már meg tud fordulni, pillanatok alatt befordul hátra. A hátonfekvés pedig neki egyenlő a játékkal, ha pedig belefárad, akkor elkezd sírni, de semmiféleképpen nem aludna el háton.
Szóval ez egy ördögi kör. Mi lerakjuk hasra, ő befordul hátra, ott benyűglődik. Aztán kezdjük újra, aztán vagy ő győz, vagy mi. Általában ő.
Este is, leraktuk az ágyába, hasra, kimentünk a szobájából, feltűnő volt a nagy csönd, bementünk hozzá és kajánul ránk vigyorgott, természetesen már hátonfekve.
Kész tortúra azóta az altatás. Mostmár aztán méginkább lehetetlen rávenni a nappali alvásra.
Most is itt nyűglődik mellettem, hatalmasakat ásít, vörösek a szemei, (délben még be is aludt kajálás közben), mégis amint ágyat ér, már tiltakozik is.

Úgyhogy megváltoztatom a véleményem, miszerint mindig máshogy nehéz egy gyerekkel. Mert nekünk egyre csak nehezebb.
Míg pici volt, addig csak aludt meg evett. Utána már aludni nem szeretett, de elvolt valamennyire.
Most viszont már nem akar enni cumisüvegből, egész nap szórakoztatni kell, nem akar aludni, mert állandóan megfordul.
Ja, és nagyon sokszor ordít a babakocsiban is, mert szeretne nézelődni, onnan meg ugye nem lát ki, így azt szeretné, hogy vigyük kézben, sajna egy párszor megtettem, és azóta elvárja, hogy mind a 8 kilóját cipeljem, akár a város másik végéből is. De erről sürgősen le akarom szoktatni.

Na szegény kisfiamat most jól elszidtamKép
De azért persze imádomKép

Ja, és Babanetes tali.
Mi egy szolíd, szűkkörű topiktalálkozón szívesebben részt vennénk, mint egy ekkora banzájon.
Persze a többi topikbabával együtt, hogy Kristófkának is legyen társasága.
Egyébként mi szinte minden hétvégén ráérünkKép

Babus

Kép
babus2005

ziollllllllmgggzzzummmmmmmmmmmmmm vgv bbbvfc nnnnnnn

Ezt Kristóf írta nektekKép
Állandóan verné a billentyűzetet, le kell fogni a kezeit, ha én is írni akarok és itt ül az ülembenKép

Kép
babus2005

Így ni:

Kép

Kép
babus2005

Koszi a nyugtatast mindenkinek, en is nagyon remelem es bizom abban, hogy nem lesz komolyabb kovetkezmenye a dolognak.

Babus,
Mate miutan megszuletett, elkezdte a bal kezet es labat rangatni, ami miatt azt gondoltak, hogy a cukraval lehet valami. Miutan adtak neki glukozt, nem igazan allt helyre a dolog, ezert jobbnak lattak atszallitani a Tuzolto utcai ujszulott intenzivre 10 oraval a szuletese utan. Igy en mar 12 oraval a szules utan talpon voltam es gubbasztottam az inkubator mellett. Valoszinuleg egyebkent szules kozben alakult ki ez a pici agyverzes, de allitolag ez mar sosem derul ki. Ugyhogy nekem ezert nincsen hasam es ezert nincs rajtam mar egyetlen plusz kilo sem. De megmondom oszinten, szivesebben bajlodnek 6-8 plusz kiloval...

Egyebkent ez nagyon komoly mennyiseg szerintem, hogy Kristofod 200-300 grammokat kajal egyszerre. Tok jo, nagyon ugyesek vagytok!

Vanda
vanda72

Judit!
Holnap megpróbálok képet csinálni a kulcstartóról. De ha jól tudom személyesen kell menni, mert csak egy speciális géppel lehet 3D képet csinálni. Egyébként ha csak fényképről csináltatod akkor 2D-és lesz. Az sem rossz, de nem olyan jópofa és mutatós.

Vanda!
Én is így vagyok a fejéssel, ha keveset eszik nem merem a maradékot lefejni, hátha hamar kér utána. Így is küszködök a szopizással, a cümisüvegek miatt nagyon lustán eszik.

Babus!
A tápszert adom én is ritkán pótlásnak ha muszály és Vivi is csak úgy eszi meg ha egy ici-pici barna cukrot teszek be. Sajnos az anyatej édes a tápszerek nem és nem izlik a babáknak.
A babakocsi nekünk már most sem jön be, Vivi nagyon utálja.
Képzeld Vivi pont az ellentetje Kristófkának, ő csak oldalt és háton szeret aludni. Ha hasra teszem úgy visít mint a kismalac. Pedig a védőnő nagyon erőlteti, hogy naponta legalább fél órára tegyem hasra. Nem értem minek??? A fejét már 90 %-ban megtartja. Sokat van a vállamon és ott is szépen tartja magától a fejét.

Amúgy nekem is szimpibb lenne egy szűkebb körű tali, olyan nehéz lenne tömegben megtalálni egymást.

Nicol

Kép
nicol

sziasztok!Mesi vagyok ,2éve várjuk a babánkat ,de ő még várat magára sajnos.Mire jo a méhpempő+svédcsepp?segitsetek!
mesike

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg. Kép Viszont nincs semmilyen tünetem. Megpróbálok nem túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, lesz ami lesz. Nem szeretnék nagyot csalódni. Hogy mikor tesztelek? Szerintem vasárnap, vagy hétfőn, ha addig sem jön meg.

Egészen csütörtök délutánig hallhattok rólam, hisz csütörtökön este 10-kor indulunk. Aztán sajnos nem hiszem, hogy tudok jönni, majd csak 8-án. Kép De bízom benne, hogy az út előtt kiderül, hogy babás vagyok, vagy nem.

Holnap folytatom a sütisütést, de már itthon. A férjem dolgozni fog, ezért a gép foglalt lesz, sajna. Tehát csak reggel, vagy este tudok netközelbe kerülni. Addig is puszi Nektek

Réka!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKépKép Megy ám drukk, láthatod!

Puszi mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Jaaaj! Nagyon köszi Valér!
De nem sok a reményem.
(persze pont az imént képzeltem el magam pocakkal... ez az álmodozás kora nálam..)
Ezért most nem is írok sokat, inkább elterelem az agyam egy jó filmmel.
De nem hanyagollak benneteket, s remélem megértitek. Ígérem, mindent - vagy mindenkit? - bepótolok.

Babus!
Ezt nem hagyhatom ki. Olyan fejlettnek, érettnek látom mindig a kisfiad, s néha rádöbbenek, hogy még milyen fiatal. Elképesztő! És ezt mind vakon gépelte??? Kép Kép

réka
Vendég

Zsu!
Én is szurkolok neked szép csendben a bajszom alatt suttogva. Kép Általában babonából nem merem többszor megírni.
Annyit gondolok rátok és Sysyre is annyit gondoltam, de úgy látszik nem az én drukkjaim kellettek!

Talán majd jövő hónapban..

Puszi és jó éjt!
réka
Vendég

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok,most olvastam el amiket egész nap írtatok. Azt nem mondanám hogy túl jól vagyok,de megvagyok. Az az igazság hogy tegnap haragudtam az egész világra(kivéve persze rátok).
Nagyon rossz volt szembesülni az igazsággal.Kép
Egyet megtanultam tegnap,az biztos hogy ezzel a dologgal sokkal kevesebbet fogok foglalkozni,mint eddig.
Szerencsére el leszek foglalva a kresszel és az óvival!

Mindenkinek köszönöm a vigasztaló szavakat!
Jó érzés hogy fontos vagyok és hogy hiányzok ha nem vagyok veletek.

Sysy
sysy77

Nicol
A mi dokinénink szerint a hasonfekvés illetve az eközbeni fejemelés erősíti a baba hát és nyakizmait, aminek fontos szerepe van a fejtartásban, forgásban, ülésben.
És nálunk tényleg bejött, mert mióta kb. 2-3 hete még játszadozni is hasra tettem le Kristófkát, úgy megedződött, hogy pár napja végre intenzíven elkezdett hasról hátra forogni és kézben tartva már nagyon ügyesen, egyenes háttal ülKép

Egyébként én is pont ma hallottam, hogy egy kis cukrot kell tenni a tápszerbe és úgy elvileg megeszik a babák. Holnap feltétlenül kipróbáljukKép

Csak az a baj, hogy Kristófnak már nemcsak a tápszerrel, hanem eleve már a cumisüveggel is baja van.
Az én nagyétvágyú kisfiamat az elmúlt napokban alig lehet megtömni kajával. Az eddigi 200-300gr(netán 350gr) tejcsi helyett, tegnap óta már jó ha 120-140gr-ot bele tudok tukmálni, de közben is csak feszeng, löki ki a szájából a cumit. Bezzeg a sárgarépapüré és hasonlók az megy. De abból meg azért így elsőre nem ehet meg olyan sokat, meghát azért ezek csak zöldségek, gyümölcsök.
Szerintem nagyon megtetszett neki a kanalazás, mellesleg nagyon kis ügyin is eszik veleKép, és valószínüleg ezért kezdi elutasítani a cumisüveget.
Nem tudom, hogy lesz így a kajálásunk megoldva.
Ráadásul, mint írtam, a pocija is fáj, tutira a tápszertől, mert aznap, amikor nem kap belőle, akkor egész jól elvan. De ha eszik tápszert, akkor egész nap erőlködik, feszeng, kínlódik, nyűgösködik, nem lehet bírni vele.
De könyörgöm, akkor mit adjak neki? Próbáltuk már a Humana-t, Beba-t, Beba2-t bifidusszal, de egyik se jó.

Réka
KépKép

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép
A szomszédasszonyom pont a múltkor mesélte, hogy a kislánya három hónapos korától nem volt hajlandó szopizni sem ciciből, sem cumisüvegből úgyhogy ők onnantól pürésített cucokkal etették. Most lesz három éves és egy nagyon eleven és rosszcsont, ámde gyönyörű kiscsaj lett belőle, meg sem látszik rajta, hogy ilyen hamar abbahagyta a szopi/tápszert.

wish

Sziasztok!
Most értünk haza a ceglédi termálfürdőből. Nagyon tuti a hely. Érdemes kipróbálni. Ingyenes volt, mert a Danubius soncertet adott a kertjében.
Kép

Na jó éjt: Nárcisz

Vagy jó reggelt?
Kép

Kép
narco

Mostmár tényleg jó reggelt!
Tyű, ilyen sem volt még, hogy én legyek az első.. Kép
Legalább ennek örülhetek, nem? Ugyanis tüneteim változatlanok, azaz még eldőlhet mindkét irányban.
Szóval próbálok nem nyavalyogni, de szerintem holnap megjön. Kép

No, de erről nincs mit beszélni többet!

Sysy!
Örülök, hogy benéztél, megértem az érzéseidet. Nehéz kevesebbet törődni a problémával, ha el is határozod. Én 2 hónappal ezelőtt kerültem nagyon mélypontra és akkor jöttek a nagy elhatározások. Azért sokkal jobban bírom azóta. Teljesen nem tudod a reményt elfolytani, de azért igyekezzünk.

Ma én is elfoglalom magam, egy kerti partira megyek.
Jó az idő hozzá, mi? Kép Lehet,hogy szobabuli lesz belőle.... Kép

Legyen szép napotok!

dudu
Vendég

Sziasztok!

Én sem tudok sajnos menni a talira, ha minden jól megy, a Balatonnál fogjuk süttetni magunkat a nappal.Kép

Egyébként rendszeresen olvaslak benneteket, csak írnom nincs mit, szorgalmasan próbálkozunk, bár azt hiszem, a termékeny napokon már túl vagyunk. Én most a "nem izgulok rá annyira" módszert választottam, nem tömöm magam vitaminokkal, nem kerül kispárna a popsi alá szeretkezés után, próbálok nem erre gondolni minden percben, szóval nyugisabban telik a hónap.

Az az igazság, hogy ha most nem jön össze, akkor valószínűleg későbbre halasztjuk az egészet, mivel szervi oka szerintem nincs, így valószínűleg lelkileg vagyok leterhelve, így inkább szünetelünk egy kicsit. Ráadásul ma állásajánlatot is kaptam. Szóval meglátjuk, mit hoz a hónap, aztán döntünk, mi legyen a folytatás.

De mindenkinek nagyon drukkolok!

Timi
szabotimi

Sziasztok!

Hát rossz hírem van. Nálunk sem lesz kicsi zebra, ugyanis megjött. Kép Éreztem már napok óta, hogy nem lesz baba, csak azt nem értem, miért késett... Unique, légy szi írd át 1 cn-re! Köszike

Nem vagyok elkenődve, majd sikerül legközelebb. Kép Legalább nem kell aggódnom a hosszú buszos út miatt! Kép Hát ez van, ilyen az élet!

Réka!
Neked azért nagyon drukkolunk!!! Kép

Most mennem kell ebédet főzni, egyébként a párom a gépen dolgozik, csak egy rövid időre kértem tőle kölcsön.

Puszi mindenkinek

Zsu
valér

Sziasztok!

Dudu!
Köszi hogy hiányoltál! Megvagyok, cak sok volt a munka, és amennyit írtok... nem tudtam lépést tartani!
Kicsit hosszabb lett volna visszaolvasni, mint egy excigiszünetnyi idő! Így le is tettem a próbálkozásról, és szánom bánom, de nem is pótoltam. Röptében beleolvastam imitt-amott.

Anyucik!
Tejcsi!
Bár már Cinóca is írta és ha jól emlékszem Nyuszmusz is, NEM AGGÓDNI!
KB két három hetente nagyot ugrik az étvágy, és ezt nehezen követi le a cici! Mindenre ő sem képes!Kép Ilyenkor célszerű az erős akarta, fejnifejnifejni, akkor is ha csak egy-két csepp ( ha mégis éhes marad a baba és hamar jelentkezik, akkor is először egy kis cici, a stimu végett, majd üvegből anyatejcsi, ne táp!), és két és fél de inkább 3 litert innni! Folyadékból lesz a tejcsi!
Én is sokat veszkődtem ezzel a gonddal, ráadásul ott volt az örök mumus, hogy Anyukám engem csak egy hétig tudott szoptatni, mert begyulladt, és akkortájt az volt a felfogás, hogy akkor nem szabad szoptatni. Kép De lehet és kell, mert az a legjobb ellenszer!
Fejés sem tart örökké! Kb négy hótol már meglesz az összhang!
Pocak!
Nem foglalkozni vele. Jelentősebb csökkenés úgyis inkább a szopik számának csökkenése, ill. befejezése után lesz, ráadásul addigra már kergetni is kell a gyereket, így a mozgás is meglesz!
Ha nagyon szükséges, akkor min félé év eleteltével kocogni lehet, mert az újra megfeszíti a hasfalat, mégsem olyan direkt, mint a hasizom. Az úgysem ideális egy év eltelte előtt.
Egyenlőre azonban az legyen az elsődleges, hogy szopi legyen!
A drasztikus fogyás közben felszabaduló méreganyagok ugyanis bekerülhetnek a tejbe!

Cinóca!
Mi még szerintem nem...
De hurrá! Szép kis képet a Babszemről uh-n!Kép

Timika!
Boldog szülinapot utólag is !

Biztosan olvastam még röptében olyat amire akarnék valamit, de elfeljetettem!

Pl a tali!
Még nem tudjuk, de ha igen akkor családilag mennénk.

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!
Ironram!
Azért majd próbálj meg többször is írogatni Kép

Timi!
Nyugodtan írogathatsz másról is. Látod itt vagyok én, aki még fél az egésztől, és próbálkozni sem mer. Mindenesetre én is írogatok. Bár biztosan unja már mindenki, mert a se a babaprojekthez, sem a babápoláshoz nem értek.

De azért leírom, hátha elolvassa valaki, és még valakit érdekel: tegnap volt az első munkanapom, a főnöknőm nagyon megdícsért, mert szereztem neki egy csomó ügyfelet. Bár csak véletlenül jött a dolog, de Õ mégis nagyon örül neki.

Azért szép napot a kerti, vagy szoba partihoz.
Mi most babazsúrra megyünk, de inkább mi felnőttek fogunk dumcsizni.

Na Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Lányok!
2005.07.15-én 20:10-kor megszületett Emese. Súlya: 3290 g, hossza: 50 cm, kék szeme és barna haja van.
Jövő héten majd jövök mesélni, egyelőre egy szabad percünk sincs!

Puszi: Henci
henci

Szia Henci!
Mi még nem ismerjük egymást, de nagyon-nagyon sok boldogságot a picihez! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Sajna valami gond volt a gépünkkel, így csak most tudtam jönni és olvasni benneteket. Nagyon sokat írtatok, így nem hiszem, hogy mindenre tudok reagálni, amire olvasás közben szerettem volna.

Cinóca!
Gratulálok Kép, és örömteli 9 hónapot kívánok nektek!

Edina, Nicol, Babus!
A gyerkőcök csuda szépek, Vivit és Vikit hamarosan óvni kell a fiúktól Kép
Kristóf pedig tényleg nagyon nagy fiú, ha már ilyen ügyesen tud gépelni Kép

Henci!
Nagyon gratulálok, és sok-sok boldogságot kívánok a babázáshoz Kép

Narco!
Én nem is tudtam, hogy ti még nem próbálkoztok. Mikor szeretnétek? Miért félsz a dologtól?

Egyébként én sem nagyon tudok -sajnos- hozzászólni még egyik témához sem, bár már nagyon szeretnék Kép, így én is mindig másról írok, ugye nem baj? De már úgy szeretnék valójában közétek tartozni, tettel és beszéddel KépKépKép

A találkozóval kapcsolatban, tudom, hogy a múltkor még azt írtam, hogy jó az időpont, de sajnos, vagy nem sajnos Kép, megjött a kocsink. A párom gyöngyösi, és mivel ott olcsóbban adták, így ott vettük meg, és szombaton lehet érte menni. De ha már lemegyünk nem lóghatunk haza még aznap,akkor egybekötjük családlátogatással is. Így nagyon úgy néz ki, hogy mégsem tudok menni (ez a sajnos része), pedig olyan kíváncsi vagyok már rátok. Szeptemberben milyen találkozó lesz és mikor? Lehet, hogy az az időpont jó lenne nekem is.

Most búcsúzom, jó éjszakát mindenkinek :dido

dido
dido

Dido!
Volt az elmúlt év során 2 alkalom, amikor megőrültem volna egy babáért, és azt mondtam, ha most nem lesz, akkor meghalok. Ez volt 2004 júliu-szeptember, és ezelőtt 2 hónappal. Sajnos halszgtanunk kellett, mert kollégiumban laktunk, mert aztán éppen befejezni készültem az egyetemet, és GYES-en nem tudtuk volna kifizetni az albérletet sem. Nem tudtunk volna megélni. Arra vártam, hogy legyen munkám, legyen hol laknunk, azaz legyen helyünk élni. Júliusra hagytam. Most elérkezett a július, lassan már augusztus van. Meghaltam a várakozásba. Most van szinte minden, most félek. Szinte mindentől. Majdnem ugyanazoktól, mint eddig. De ez csak babaügyben van így. Most újra várok, hogy talán elmúlik. Nem tudom, hogy biztosan akarom-e ezt az egészet. Azt hiszem, hogy már túl sokat vártam, és halasztgattam. Igazából én sem tudok erre választ. Csak hirtelen elmúlt az a csillapíthatatlan vágy. Ne kérdezd, hogy miért.
Tudom, hogy most olyat írtam le, amiért sokan megköveznének. Talán túl sok rosszat hallottam már ezekről a dolgokról. Talán félek tőle, hogy most belevágok, és reménykedés minden 28. cn, hogy megjön-e, és meg fog. És mit fogok érezni, vagy fájni fog-e. De biztosan fog. És mi lesz, ha terhes leszek, bánni fogom-e, hogy mostmár ez lesz az életem, és nem a karrierem, vagy a szerelmes éjszakák. Vagy bármi, ami utána jön.
Legyőhető-e egy ösztön?

Ha megengeditek, hogy verset is küldjek.Talán olyan szép, mintha képet küldenék.

"Weöres Sándor: A vágyak idomítása
Ne mondj le semmiről: mert ki amiről lemondott, abban elszáradt. De kívánságaid rabja se legyél.

Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni.

Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga.

Legtöbb ember, ha véletlenül megpillantja saját mélységének valamely szörnyetegét, irtózattal visszalöki a homályba ezentúl a szörny még-nyughatatlanabb és lassanként megrepeszti a falat. Ha meglátod egyik-másik szörnyedet, ne irtózz és ne ijedj és ne hazudj magadnak, inkább örülj, hogy felismerted; gondozd, mert könnyen szelídül és derék háziállat lesz belőle.

Jó és rossz tulajdonságaid alapjában véve nincsenek. Ápold tulajdonságok jók; becézett, vagy elhanyagolt tulajdonságaid rosszak."

Kép
narco

Szia Henci!
Így ismeretlenül is szívből gratulálok!

Szia Nárcisz!
Gratulálok az első munkanaphoz. Olyan feltöltő erőt tud adni egy új munka, azaz maga a változás, nem? Lehet, hogy már írtad, de pontosan mit dolgozol?
Már többször meg akartam kérdezni itt a fórumon, hogy ki mivel foglalkozik, csak hát nem ez a topic, ezért nem mertem. Sok mindenkiről azért kiderül szép lassan. Meg talán majd a találkozón...

A kertiparti délutáni részére azért kisütött a nap és odáig is megoldottuk valahogy a bulizást. Nagyon jól éreztem magam. Kicsit ki is kapcsoltam. A reggel pityergéssel, meg lelkizéssel indult, de aztán szépen felengedtünk mindketten a barátaink között.

Még mindig nem jött meg teljesen. De azért érdekes, hogy amikor picit már beletörődsz abba, hogy ez a hónap sem AZ a hónap, akkor már tudod a jó oldalát is nézni, hogy legalább nincs tovább bizonytalanság, meg hogy biztos valamit ki kellene hagyni, ha babás lennék. Persze örömmel hagynék ki bármit, de ezeket vígaszként azért jó végiggondolni.

Ironram!
Örülök, hogy megvagy!

Dido!
Szerintem mindenki legalább annyit ír másról, mint amennyit a topic témájáról. Ha valami érdektelent írunk, maximum nem válaszol rá a kutya sem. De legalább kiírtuk magunkból. Sajnálom, hogy nem ismerlek meg a találkozón. Úgy tűnik, elég sokan nem tudnak jönni, de az őszi talán sikeresebben megszervezhető. Tudok egy kellemes budapesti helyet, ahova szervezhetjük, ha egyáltalán Pesten akarjuk tartani. Én nyitott vagyok bármire.. Kép

Mindenkinek legalább olyan szép hétvégét, mint amilyen az enyém (holnap görkorizom a vadonásúj szülinapi görkorimmal):

réka
Vendég

Szia Narco!

Én még nem éreztem azt, amit te, de maximálisan megértem és nem te vagy az egyetlen, akitől hosszab próbálkozás közben-után ezt hallom.
És a vers, amit írtál nagyon tetszik, hihetetlenül bölcsen és szépen fogalmazza meg majdnem ugyanazt, amiről te is írtál felette.

Ki is nyomatom magamnak, azt hiszem, szükségem lehet még rá!

Köszönöm! Kerekké tetted a mai napomat!
Jó éjszakát!

réka
Vendég

Sziasztok!

A hétvége kemény munkával telt eddig, de szerencsére behoztam a lemaradásom! Kép Itt volt párom anyukája, és levette vállamról a főzés terhét a hétvégére. Kép
Viszont ma kezdünk neki a szigetelésnek, úgyhogy ma sem lesz nyugi!

Uniqueom!
Hogy vagy?
Még mindig kínoznak a csúnya mellékhatások?
Remélem jobban vagy, küldtem egy csomó pozitív energiát!!! Kép
Ja, kiderült, hogy nem megyünk Forma 1re Kép Jegyeket már el is passzoltuk... Kép Ugyanis egész hétvégés nagycsaládi banzáj lesz. hát kiváncsian várom egyébként, mert nem túl sok mindenkit fogok ismerni. Hát ez van...

Nicol
Vivi annyira, de annyira szép! Kép

Réka
Sajnos nem tudtam hétvégén kötögetni,nem volt időm rá! Kép

Seszi
Csuklód jobban van már?
Nekem is szokott fájni, meg be is dagad. Én párom egyik nagyijától kaptam valami csodakrémet, azzal szoktam kenegetni, meg befáslizom.

Lucky
Üdvözöllek itt nálunk! Kép
Remélem mielőbb egyetértésre fogtok jutni a pároddal, és aztán mielőbb teljesül az álmod/vágyad!

Majcsi
Jó nyaralást!!! Kép

Babus
Nagyon okos kisfiad van! Kép
Nem csak egyedül eszik, már ír is! Kép
Gratulálok hozzá! Kép

Zsu
Sajnálom! Kép

Henci
Sok Boldogságot és jó egészséget neketek! Kép

Nárcisz
Köszi a verset! Nagyon nagyon szép! Egyébként is meg vagyok őrülve a versekért! Kép
Egyébként én teljesen megértem, amiről írtál!
Nálunk ez úgy van, hogy én igen szeretnék kisbabát, de nem tudom, nem görcsösen. Ha sikerül ok, nagyon boldog leszek, de ha nem, nem keseredek el, mert sokminden boldoggá tesz nap mint nap! Annyi mindent szeretnék csinálni még, és van egy csomó elképzelésem, A és B tervek... de ha egyik sem jön be, tudom, hogy azonnal jönnek ötletek C és D variációra is...Kép
Félni nem félek, de szerintem kételyek mindenkiben felmerülnek.
Nálunk szerintem a párom sokkal jobban aggódik.
Az, hogy elmúlt a csillapíthatatlan vágy nem azt jelenti, hogy nem szeretnél gyermeket, csak azt, hogy nem most azonnal... a lelked mélyén úgyis ott van, és amikor eljön az ideje, úgyis elő fog törni!!!

Puszi: Szilvi

szisszka

Sziasztok!

Duddu!
Örülök, hogy tetszett, majd hozok máskor is.
Most nem nagyon tudok írni, mert gondolkodoma dolgokon.
Gyógyszercégnél dolgozom.

Kép
narco

Sziasztok!

Most egy darabig nem fogok írni, mert nem lesz net a költözés miatt. Remélem mire vissza térek tele lesz zebrucival a tábla:-)

Nárcisz, nem hiszem, hogy bárki is megkövezne ezekért az érzésekért. Én is voltam így. Sőt a barátnőm is ilyen, egyszerűen fél. Sőt bevallom én is félek. Második baba és ugye tudom, milyen a szülés, milyen a terhesség. De annál gyönyörűbb, felemelőbb, leírhatatlanabb érzés nincs a világon mint életet adni és az élete útján végig kísérni, támogatni!Basszus(bocs a randáért) elbőgtem magam....de tudjátok a hormonok dolgoznak:-)

Nicol, a baba hason fekvését nagyon helyesen mondta a védőnő. A hátát, hasizmát is erősíti, innen alakul ki később a mászás is. Légyszi tedd úgy, ahogy a védőnő is kívánja, nem írom le miért, mert nem akarlak ijesztgetni. Bocs, tuti már meg is ijesztettelek, de kell az egészséges fejlődéshez a hason fekvés....

Mindenkinek sok puszi és kitartás, nem sokára jelentkezem!
cinóca

Henci!
Hat megszuletett Emese!
Nagy gratula nektek!
Kivanok sok tejet, es nagyon jo babat!

Tegnap vegre kimozdultunk. Baratokhoz mentunk le videkre. Isteni volt. Az Atti nagyon jol viselkedett. Vegig figyelt vagy aludt. A baratok is nagyon kedvesek voltak. Nagyon szeretjuk oket. Ott voltak a lagzinkon is, ok csinaltak a hangulatot. Kepzeljetek az egyik hazasparnal harom honappal korabban, a masiknal ket hettel kesobb szuletett baba. Valoszinu osztalytarsak lesznek Kép

Puszilok mindenkit!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Lányok!

Fú, végigolvastam a 4 nap termését!Kép
Sajnos a vacak idő miatt hamarabb hazajöttünk a Balcsiról!Kép
Kedves Nárcisz!
Úgy lesz ahogy mondtad. Kezdődik az újabb akció. Aug.1-től megyünk édes kettesben:o nyaralni, és ez pont jó alkalom lesz a próbálkozásra!
Cinóca!
Nagy gratuláció neked.Kép Örömmel látom, hogy te is szegedi vagy!
Ahogy egy páran írtátok én is inkább olvasgatlag titeket, még sajnos nem tudok annyira hozzászólni, de innen a háttérből mindenkinek nagyon szorítok, és együtt örülök, amikor jó hírekről számol be, és együttérzek amikor sajnos rosszakról!
Puszi Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:14-kor.
seszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?