Na, itt vagyok újra, ahogy megígértem!!!
Judit
Örülök, hogy minden rendben van nálatok!
Persze, hogy meg lett dícsérve a gyerkőc!!!!
Akinek ilyen szülei vannak, azt ne dícsérnék meg?!
Meg egyébként is gyönyörű!!!
Nekem anyum rántott levest evett, amikor kevesebb lett a tejcsije. Nem egy nagy szám kaja, de piritott zsemlekockával tűrhető...
Réka
A sajtóról annyit, hogy vannak ismerősök rádiókban, meg 1-2 újsinál... De páromnak is vannak ismerősei... ha tudok, szívesen segítek, csak szólj!
Kötés: Ma jön párom anyukája, úgyhogy most majd megkérem mutasson még 1-2 trükköt a kötéssel kapcsiban!
Én is folyamatosan keresem, de nem találok leírásokat, szabásmintákat...
Egyébként semmi sem véletlen!
Mindennek megvan a maga kis titkos jelentése, még annak is, hogy ikrek jegyű szobában kaptatok szállást!
Csak hát ezek sokszor csak ésőbb derülnek ki!
Cinóca
Hatalmas gratula a babócához!!
Nagyon örülök, hogy ilyen szerencsés vagy, hogy elsőre sikerült!
Biztosan nagyon boldog lehetsz!!
Problémamentes 9 hónapot kívánok, utána meg jó babázást, sok-sok örömteli évet!!!!
Timi
Így utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!
Babus
Sajnálom az anyós dolgot! Nem is értem... igazából szerintem semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz. Nehogy beleszóljon már, hogy mikor aludj, meg mikor ne! Meg hogy mennyire van rendben a lakás...
Nekem szerncsére ilyen problémám nincs! "Anyósom" ma is jön hozzánk hétvégére, de mindig nagyon várom!!
Amikor tavaly Alfi hozzánk került (kisebbik boxerünk), rendesen kivoltam. 6 óránkét kellett etetni 4 hónapos koráig, úgy hogy etetés előtt egy órával a kajcsiját be kellett áztatni vizbe. Kajálás után rohanni ki vele az udvarra, hogy tanulja a szobatisztaságot, meg játssza ki magát... de hiába, mert bent is tombolt, állandóan mindenféle felfedező útra indult, úgyhogy abban az időben nem sokat aludtam, aludtunk. De hétvégére mindig megérkezett párom anyukája felmentőseregként!!!
Kristófka nagyon nagyon édi, ahogy eszik!!! és már egyedül!!!
milyen nagy fiad van már!!!
Unique
Hogy vagy?
Végre kész a villanyrendszer!
Hát elég érdekesen működött, 2 konnektor kiment, úgyhogy jobbnak láttunk kicseréltetni mindent.Nagyon nagyon jó lett, csomó új lámpánk is lett!
(mondjuk amennyit elkért a villanyszerelő, még jó hogy jól megcsinálta, párom mondta is, hogy ha ezt tudja,hogy egy villanyszerelő ennyit keres, akkor annak tanult volna!
)
Amig birta a laptop, tegnap is doliztam. Aztán szerelő elment, összetakarítottam, és megint nekiálltam dolizni. Ma viszont "bulizni" akarok!
Nyugis fürdőt venni, hajpakolás, olvasni,felturbózni kicsit a telefonom is ilyenek...
Aztán hétvégén úgyis lesz időm dolgozni....
Én szeretek itt lakni Szigethalmon, kb. 25 kmrre van Bp-től, nagyon jó kis hely. És Dunaparton lakunk!
Nagyon szép!