Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cinóca!
Bocsi az előbb elfelejtettem gratulálni! Sok boldogságot a pici jövevényhez! Kép

Stella!
Hát ez óriási!!! Kép Szurkolok a kis "focicsapatnak"!!!! KépKépKép

Lányok!
Most beszéltem a férjemmel. Egy kicsit megnyugodtam. Olyan feszült vagyok délután óta. Pedig azt hittem, az hogy egy csomó dolgom van, el tudja terelni a gondolataimat. De tévedtem. Most azt hiszem lehiggadtam, és türelmesebben tudom várni az "ítéletem". Csak attól félek, hogy velem is az történik, mint Sysyvel. Késik, késik, minden nap egyre közelebb érzed magadhoz a pici zebrát és akkor jön az a mocsok "holdállás" (a férjem így hívja)... Elszomorító! És tényleg az a legrosszabb, hogy nem tudod késik, vagy tényleg SIKERÜLT?!
Bocsi, de ma nagyon magam alatt voltam. Nem tudom, mi van velem... Nem szoktam én ennyire kibukni... Kép Lehet, hogy ez a mai nap tette. Reggel elmentem a férjemmel és a húgommal (ő is jön velünk Észtországba) az egészségbiztosítási pénztárba, hogy megcsináltassuk az E-111-es nyomtatványt az észt úthoz. Egyedül a férjem papírját tudták rögtön megcsinálni. Nekem be kellett mennem a suliba munkáltatói igazolásért, a húgomnak meg szülői igazolás kellett. Most érettségiezett (az orvosira jelentkezett), így ő már nem biztosított a suli révén. Ki kellett tölteni egy nyilatkozatot az egyik szülőnek, hogy vele egy háztartásban él és ők tartják el. Na mire ezt az egészet elintéztük, eltelt a délelőtt. Emellett egész idő alatt esett az eső. Kép Szóval nem volt könnyű napon. Valószínű ennek a hatása ez a "kis depresszióm"... De a párommal való beszélgetés megnyugtatott. Megbeszéltünk mindent. Jól esett! Kép Milyen jó, ha az embernek ilyen párja van... Kép

Sysy!
Mi van veled? Bebizonyosodott a dolog? Tényleg megjött? Elhiszem, hogy nem könnyű... Sajnálom!
Kép

Bogi!
Jó búlást Neked! Vigyázz Magadra és pihenj sokat!

Most ennyi voltam.

Puszi Nektek
Zsu

Zsu
valér

Cinóca!

Lenne egy kérdésem. Milyen teszteket használtál? Mi volt az első, ami halványan pozitív lett, mi volt a negatív és a mostani? Meg tudnád nekem írni??? Előre is köszi. Kép

Zsu

Zsu
valér

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:10-kor.
seszi

Szia Zsu!

Sajnálom, DE én akkor voltam ilyen, mikor babáas voltam, tudod a hormonok!!! Nyugi!!! Tudom, hogy nehéz.
Most nem akarok azzal előhozakodni, hogy bezzeg én megmondtam, de ha így van, lehet visszaolvasni, hogy én megmondtam Évinek is, meg Cinócának is, remélem, te leszel a következő, aki halvány csíkkal jelentkezik, és jaj nem vagyok biztos, és én meg küldöm is a zebrát.
Szívem szerint azt mondanám, hogy várj, de ha nem, akkor vegyél Qupido nevű tesztet, ami tényleg a legérzékenyebb. Átlagosan 25 ml/mol, ez 10-es!
Kb. 1600 pénz, és nem lehet nagyon sok helyen kapni.

Várom a fejleményeket, és drukkolok, DE ADDIGIS NYUGIIIIIII!!!!!!

Juca

Lassan jutalékot szedek a fent említett teszt reklámjáértKép Narco, felvennél????KépKépKép

tjuca

Sziasztok!

Most jöttem haza kreszről. Elfáradtam,és ráadásul iszonyatosan szomorú is vagyok,mert rendesen megjött.KépKépKép
Éppen most buktam ki az előbb és higgyétek el hogy én most teljesen kész vagyok.
Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy miért nem sikerült,mikor minden arra utalt.
Rettentően szomorú vagyok!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép
Ne haragudjatok de én most vigasztalhatatlan vagyok!Kép
Ráadásul amikor megmondtam a férjemnek,hogy mi van és teljesen kiakadtam neki,azt mondta hogy nem érti miért nem tudok túllépni ezen. Mintha ez ilyen könnyű lenne!
Na mindegy! Megyek! Nem szeretném senkinek elvenni a kedvét!

Puszi!

Sysy
sysy77

Unique!

Légyszíves javítsál át 1cn-re.
Köszi!

Sysy
sysy77

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:10-kor.
seszi

Sysy!

Én nem foglak vígasztalni. Holnapután jobb lesz. Akkor várlak vissza:-)

Kép

Juca

tjuca

Kedves Juca!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a biztatást és a nyugtató szavakat! Olyan édi vagy... Kép

Drága Sysy!
Nagyon sajnálom, tényleg! KépKépKép Együttérzünk Veled (azt hiszem a többiek nevében is mondhatom). Nem hinném, hogy elvennéd a kedvünk, vagy elrontanád a hangulatunk. Én nem olyan régóta vagyok köztetek, DE AZT ÉRZEM, mi olyanok vagyunk, mint EGY NAGY CSALÁD!!! Kép Igenis nagyon örülünk a másik örömének és együttérzünk azzal, akinek gondjai vannak. Kérlek nem menj el, hisz lehet, hogy az segít most, ha kiöntöd a szíved. Mi meghallgatjuk (elolvassuk) és azok a csajok, akiket már korábban ért hasonló trauma, segíteni tudnak Neked! Ne haragudj, nem akarok sem tolakodó, sem bunkó lenni, de gondold végig!!! És NE FELEDD, MI ITT VAGYUNK VELED!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

-----------
seszi

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:12-kor.
seszi

SysyKép
Bár javítottalak a táblában, de nem szívesen: Kép.
Összeszorult a szívem, tudom, min mentél át. Velem a múlt hónapban pont ugyanez történt. A férjem mosott fel a padlóról. Na meg a lányok itten. És ezt most szívből mondom: sokkal könnyebb lesz, ha benézel hozzánk és látod, hogy újyra izgulunk egymásért, hidd el, pozitív energiákkal fog eltölteni. És az, hogy voltak gyanús jeleid, azt is jelenti, hogy egészséges érett nő vagy, tehát nem szabad elkenődni, irány az új hónap APUVAL!!!!
Millió puszit küldök a buksidra, és kérlek, jelentkezz holnap, szeretném tudni, mi van Veled.

Jucácska DrágaKép
Azt hiszem én sem fogom megunni egyhamar a humorodat Kép
És igen, gyúrjál az augusztusi zebrámra mindenképpen!!!!! Kép Kép Az pont jó lesz engesztelésnek Kép

StellaKép
Õrület egy csaj vagy!!!! Hát, mind a négynek szorítok, de tudom, hogy az nagyon sok. Egyelőre kapaszkodjanak! Készre gyártottad a bordásfalat, ugye? Kép

WishKép
Rólad is szeretnénk ám hallani, nemcsak Stella híradót! Igenis hiányzol! És azért mert én nem tudok pirossal feltűnően írni, mint Te, attól még igenis el kell minket olvasni!!!!

Nahát LÁnyok,
Nem vagytok semmik: munka, háztartás, férj, kötögetés... Hú, még gondolatban is rengeteg! Régen kiskoromban én is kötögettem, de amióta sok a meló, azóta a munkám a hobbim, így a kötögetés már nem annyira érdekes. Csináltam gobelin-t is, az is nagyon jó nyugtató volt. Kép
Alapjáratban nem vagyok egy nyugis valaki.

Azért azon elgondolkodtam ám, hogy itt a topicban mindenkinek annyira jó a párkapcsolata és annyira várjuk a babót, és... Kép Na mindegy. Csak olyan sz.r érzés kerített hatalmába ezzel kapcsolatban. Kép
Na, lapozzunk....

Évi77Kép
Jó utat a Balcsira! Szép időt kívánok! Kép

CinócaKép
Igen, mesélj még, mindent szeretnénk tudni! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Bocsi, hogy nem írogattam agamról, de igaziból semmi változás nincs. Továbbra is pecsételek változó intenzitással. A hétfőt már csak azért várom, hogy biztossá legyen az, amit már egyébként is tudunk. Néha még elsírom magam, de azért egyre jobban belenyugszom.
De nem baj, ha nem is egyhamar, de nemsokára itt a szeptember és akkor kezdjük a következőt.

Duddu Kép
A hiperstimu stimulált ciklusban alakulhat ki, ilyenkor a petefészek túlstimmulálódik és többszörösére megduzzad. Ez az egyik legnagyobb vagy leggyakoribb "kockázata" a lombiknak, de persze a szigorú kontrollok azért vannak, hogy ez elkerülhető legyen. Ha a stimu alatt hiperstimus lesz valaki, akkor elmarad a transzfer, mivel a beágyazódás is tovább stimulálja a petefészket. Ha transzfer után jelentkezik, akkor dokihoz kell fordulni, általában fehérje infúzióval kezelhető.
A kezdödő hiperstimu, valószínűleg azt jelenti Stellánál, hogy petefészkei a punkció után is nagyobbak maradtak. Ez nekem is így volt, a jobboldali petefészkem háromszor akkora volt mint normálisan.
Általában az is igaz, hogy ha hiperstimus egy kicsit az ember lánya, akkor könyebben megtapadnak a babák, de nálam még ez sem jött be.

Sysy Kép
Fel a fejjel, ez még nem a világvége. Még az én sikretelen lombikom sem az. Gondold el, lehet, hogy akövetkező hónapban sikwrül, és akkor már sokkal jobb kedvel gondolsz arra, hogy ez a mostani volt az utolsó.
Bújj hozzá Apához és sírd ki magad, azt előre a petikenövesztésért!

A terhestesztekhez. Mi most egy Pregimax plusz nevűt vettünk, erre is az van írva, hogy 10ml-től kimutatja a HCG-t és csak 500 ft.
Mi a Gyöngyösi sétányon lévő gyógyszertárban vettük (XIII. kerület).

wish

Wish!

Ez a beszéd, nagyon klassz csajszi vagy!! Teszt megjegyez:-)

Most már lassan elkókadok, hát igen nincs itthon a macsek, de már mindjárt jön, már csak kettőt kell aludni, de most sokat, mert na ezt hagyjukKép

Unique!

Nem felejtettem el a CV-t, csak nincs itthon, majd előbb magamnak kellene küldeni, de a profilodban nem találtam címet.

KötögetésKép

Én nagy májer voltam általános iskola végén, kötöttem egy olyan pulcsit, aminek a nyaka egy csavarás, egy fordított, meg az összes passzé, ha mond ez itt valamit, meg tele volt szupi csavart mintával, ujjak fogyasztással ahogy az meg van írva. Ezek után nem maradt hátra csak az összeállítás, ami olyan jól sikerült, hogy aztán nem lehetett szétoperálni a varrást, egyetlen szépséghibával, hogy a hónalját nagyon bevarrtam, mondhatni egy életre. Egyszer volt rajtam, hogy küzdök az elemekkel, mert hát csak három hónap megfeszített munkája, de annyira összevarrtam az ujját, hogy alig bírtam mozogni, olyan volt, mint egy rosszul szabott matrózblúzKép Ennyit a karrieremről.

Na most eldőlök, elég is volt mára ennyi agymenés, és megint felveszem a rakodómunkás üzemmódot:-)Na jó még olvasgatok kicsit, mert nem tudok paplan alá nézegetni:8 de majd bepótolomKép

Juca

tjuca

JucaKép
Na most, most már benne van a címem. Bocsi, nem vettem észre, hogy anno bejelöltem, hogy ne tegye fel a címet a profilba.
A képemet sajnos a férjem leszedette velem, hogy nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljek egy ismerős miatt esetleg... Kép
Nálunk senki sem tudja semmilyen szinten, hogy miben mesterkedünkKép

KépKép
unique

Valér!
Igen. Egy beszélgetés sokszor megnyugtatja az embert. Csak annyi, hogy valaki megért, már fél megoldás. Nagy szerencséd van, hogy így számíthatsz a párodra, és ezt nem érdemes semmiért eldobni. Az, hogy maga alatt van az ember, szerintem sokszor tapasztalhatod itt a topikban, sajnos ugyanilyen okokból. Szívesen segítenék, ha tudnék. Csak annyit tudok mondani, hogy a suli után (pl. én is) 90 napig biztosított az ember fia. Nekem ezt a suli le is igazolta. Hogy ez most különlegesség az egyetem miatt, vagy nem, azt nem tudom, de érdemes utána járni.

Seszi!
A legjobb diclofenac tartalmú krémet tudom ajánlani, én 2 évet küzdöttem vele. A neve FLECTOR. Másik ugyanilyet azért nem érdemes kipróbálni, mert ennek az alapanyaga ugyanaz, mint a DICLAC, DICLOFENAC nevűé, de ez Na (azt hiszem) kötésű, így jobban hat. Helyileg bekened, és nem fog fájni. Mivel ez csak fájdalomcsillapító, és gyulladáscsökkentő, ezért be kellene kötni mellette gumírozott gyapjú alapú pólyával jó erősen. Így majd az ujjaidat használni tudod, de egy hétig a csuklódat mindenképpen kímélni kellene, hogy az ínhüvelyek ne menjenek tönkre. Próbáld ki!
(Bocsi, ha hosszú voltam...)Kép

Sysy!
Igazán sajnálom...Kép

Juca!
Annak idején én a Barbimnak kötögettem, ő nem panaszkodot...Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Wish, Sysy
Sajnálom, hogy nem kirobbanó hírekkel jöttetek, de talán ezek a megpróbáltatások azért vannak, hogy erősebbekké tegyenek minket, nem? Gondoljatok arra, hogy mivel vígasztalnátok engem egy hét múlva, ha én sem tudnám egy zebrával növelni a táblázatot, ami elég valószínű. És mindenképpen maradjatok velünk, az csak segíthet!

Wish!
Irigylésre méltó a hozzáállásod! Megpróbálok példát venni rólad!
Ja és köszi a hiperstimu magyarázatot, már minden világos!

Tehát ez Stellának még lehet, hogy jó is, úgyhogy kapaszkodjon a kvartett, különben nagy balhét csapok! Kép Kép Kép

Lányok!
Milyen érdekes, hogy ez a kötés dolog mennyiőnk életében megjelent. Én minden kézműves dolgot imádok. A kreativitásom kiaknázása az egyetlen dolog, ami igazán relaxál és mindemellett az alkotás is örömet szerez.
Persze én is kötöttem úgy a Monchichimnek (hogy a fenébe kell ezt írni??) kardigánt, hogy akkora mogyorónyi gubókkal volt tele, mert mindig becsomózódott a fonal - természetesen magától - és én nem szóltam anyukámnak, hanem inkább továbbcsináltam némán. Ma is örömmel nézek erre a darabra.

Unique Drága!
Mi ez a dekadens gondolat, ami elkapott? Nem ám itt elkeseredni! Sőt túl sok értelmű, amit írtál, s nem tudom melyikre értsem!

Csak, hogy elűzzem a gonoszgondolatmanókat a fejed körül:
Kép

dudu
Vendég

Stella
Én is nagyon-nagyon-nagyon drukkolok neked és a babócáidnakKép

És íme, az ígért kép:
Ekkora hasam van fél évvel a szüléssel után:
(a fejem nagyon béna lett a képen, azért vágtam le a képről)
Kép

Hát mondja valaki, hogy ez normális!
Olyan vagyok, mint aki félidős terhes.

Babus

Kép
babus2005

DudduKép
Igazából nem dekadens volt a gondolat, csak azon filóztam, hogy a babák valahogy nehezebben költöznek oda, ahol kítűnően jó helyük lenne. Lehet, hogy csalóka. Pl. férjem unokatestvérénél volt 3 fiú (2-t terveztek), majd idén megszületett a 4. (bevállalták, hátha kislány lesz) A párkapcsolatuk nem mondható amúgy éppen felhőtlennek Kép + anyagi gondok Kép
A férjem testvére tavaly aug-ban ment férjhez, most van a 4. hónapban. Ott sem 100%-os a kapcsolat + anyagi gondok Kép
Nagyon köszönöm a képet! pont jó is lesz 1-2 év múlva! Kép Elteszem, hogy mutogassam majd, "ő a gyerkőcöm" Kép

Csak ennyi volt a "depim" alapja, semmi más. Nem szerettem volna megbántani senkit, csak ezen morfondíroztam egy picit.
Mindenkitől bocsánat, ha félreérthető voltam!

Pusza és jó éjt!

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Cinóca Kép
Gratula a pozitív teszthez Kép Boldog babavárást Kép

Babus Kép
Jó volt olvasni rólatok Kép Kristófka nagyon nagy kópé Kép
Az anyósoddal ne törődj, kell a pihenés egy szoptató kismamának Kép A takarítás meg megvár Kép

Kinga Kép
A képeket csak úgy keresgélem a neten, főleg a google-n Kép

Timika Kép
Nagyon boldog szülinapot Kép
Kép

Judit Kép
Látod, előbb-utóbb rendeződnek a dolgok és Attika is rájön arra, hogy jó dolog az alvás Kép
Az alvás akár romantikus is lehet Kép

Évi Kép
Azért vigyázz a sok munkával, nehogy túleröltesd magad Kép

Réka Kép
Szenzációs ez a kép Kép Kedvet kaptam, hogy vegyek egy ekkora dinnyét a lányomnak Kép

Stella Kép
Gratula a babókhoz Kép
Küldök neked rendeteg babatapasztó ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát Kép
És legalább ennyi kis poronty kapaszkodjon Kép
Kép

Zsu Kép
Ne legyél így elszontyolódva Kép Kicsit nehezebben jönnek össze a dolgok, de így még inkább tudsz majd örülni neki. Gyönyörű utatok lesz és remekül fogjátok magatokat érezni. Sok-sok kellemes emlékkel tértek majd vissza és ez örökre megmarad Kép

Drága Sysy!
Nagyon sajnálom, hogy ez a hónapod nem úgy alakult, ahogy álmaidban tervezted Kép Tudom, hogy most vígasztalhatatlan vagy, ismerem az érzést! Kép
De hidd el nekem valahol a Babamenyországban neked is félre van téve egy pöttöm és csak arra vár, hogy a pocakodba költözzön. Most erre még várni kell, de eljön az az idő, mikor már ezek az éjszakák, sírások a múlté lesznek Kép Kívánok neked sok kitartást Kép

Seszi Kép
Mit csináltál, amitől inhüvely gyulladásod lett? Egyébként ezzel nagyon vigyázz! Nekem majdnem megműtötték, mert nem pihentettem még akkor sem, mikor begipszelték. Annó Voltaren kenőcsöt és gyógyszet kaptam rá, de inkább keress fel egy sebészt!

Unique Kép
Hé kisasszony! Nem ám negatívba átcsapni! Most főleg ti tartjátok bennem a lelket és számitok rád is a jövő héten vígasztalás szempontjából Kép
Tudom, érzem, hogy minden jóra fordul, hisz itt mindenki egy nagyon értékes kis emberke és igen is érdemesek vagyuk arra, hogy babánk legyen Kép

Bocsi, hogy ilyen rettentően hosszú lettem, de ez az átka, ha napközben nem tudok jönni Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:12-kor.
seszi

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:13-kor.
seszi

Seszi!
Mostmár igazán kezd el vigyázni a kezedre. Legjobb tényleg kifejleszteni a balkezed készségeit. Ez nagyon sokáig is eltarthat, ezért pihentetsd!
Jobbulást Neked, és a balkezednek is jobbulást!
Kép hi-hi-hi Kép

Unique!
Szerintem tökéletes kapcsolat nincs. Csak itt, a fórumon inkább a jobb dolgok hangzanak el. Sőt emlékezz vissza, hogy volt, akinek komoly nézeteltérései is voltak otthon.
Ezzel nem akarok senkit sem elkeseríteni, sőt! Szerintem a dolgok így vannak rendjén, hogy nem vagyunk tökéletesek, különben minden szörnyen unalmas lenne. Ezt írtam a mottómnak is a profilomba.

Az én páromnak is lenne mit változni akár még babázás előtt is, de mindemellett imádnivalóan sok kedves tulajdonsága van, amik nélkül nem tudnék élni. Én pl. nem szoktam virágot kapni, meg a meglepetések sem nagyon mennek, meg majdnem én kértem meg a saját kezem. De nem tudtam még ennyire támaszkodni senkire, és ő is nagyon szeretne gyermeket. Csak meg akar állni kettőnél, nálam pedig a minimum 3, de addig még biztos meggyőzőm...

Remélem nem voltam sem félreérthető, sem sértő!

Sysy!
Veled vagyok, s küldök egy kis energiát, hogy hamarabb megnyugodj!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most elteszem magam holnapra, mert nagyon hosszú napom lesz.

Jó éjszakát mindenkinek!
dudu
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést! Kép Olyan aranyosak vagytok! KépKépKép

Sysy, nagyon sajnálom, hogy megjött, de nem szabad elkeseredni, hidd el, neked is lesz zebrád!

Cinóca Kép Szívből gratulálok a zebrádhoz és problémamentes babásodást kívánok!

Babus Kép Olyan aranyosan írtad le ezt a leányanya dolgot, jót mosolyogtam rajta, bár elhiszem, hogy nagyon zavaró lehet! Kép Anyósod nem semmi Kép Úgy látszik, hiába nevelt gyereket, elfelejtette, hogy egy kisgyerek egész napos törődést igényel... Kristófka meg egyszerűen tüneményes!!!! Kép Úúúúúúúúúgy megpuszilgatnám! KépKépKép

Ezvicc-Judit Kép Szerintem Juca nagyon jó tippeket írt, próbáljatok pár órát kettesben lenni Kép

Nyuszmusz Kép Nem semmi, milyen bunkó a főnököd! Kép Gondolom, mennyit foglalkozhat a gyerekével... Kép Remélem nemsokára zebrás leszel és otthon maradhatsz a babátokkal! Kép

Dbogica Kép Jobbulást kívánok neked!

Stella Kép Nagyon szorítok Nektek, küldöm a babatapasztókat! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Wish, nagyon sajnálom... KépKépKép

Lányok, úgy döntöttem végül, hogy megvárom, hogy a dokim visszajöjjön a szabiról és hozzá megyek el az első UH-ra. Ma fogok időpontot kérni, remélem 1-re vagy 2-ra kapok...

Szép napot nektek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Csak beugrottam köszönni. Szép jó reggelt mindenkinek. Kép
Ma megyek az anyósomhoz (aki hála Istennek nem olyan rossz fej, mint azt néhányan a sajátjukról leírtátok), készülünk vasárnapra. Sütit sütünk (vajas perec - imádom!!!!!!!!!!!!!!). Este majd benézek.

Ja, még mindig vannak reményeim, hisz ma reggelig sem jött meg... Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Seszi!
Nekem is fájni szokott a könyököm. Sokszor nem a gyulladás miatt van, henm azért azt az izületet is megerőlteti a rendelllenes csuklóhasználat. Szerintem kezd csak a csukló bepolyólásával, biztosan az is elég lesz. De arra mindenképpen vigyázz, hogy gyapjú alapú legyen, és ne tudd mozgatni. Ha ez nem megy, akkor gyógyszertárban lehet venni csuklórögzítőt. KB 3000 FT.

Gyógyulgassál meg: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Sysy nagyon sajnálom:-(((( Ma reggel 6-kor keltem és rögtön kapcsoltam be a gépet, mert annyira izgultam miattad, de most olastam, hogy már tegnap......

Zsu, először a HCG tesztet próbáltam, utánna a pregimaxot (az lett negatív) és végül a medi labot. De már tudom, miért. Valószínű hancur július elsején fogant vagy másodikán inkább. Az első teszt rá 13 napra volt, ezért lehetett halvány, a második rá a 15. napon, ez akkor valószínű nem volt olyan érzékeny vagy nem tudom, a harmadik meg a 20. napon. Igen lányok, nekünk a második baba is elsőre összejött. Gondolhatjátok milyen büszke a férjem!:-)Remélem jól van, jó helyre tapadt, stb. Nem volt időm neki romantikásan megmondani, mert annyira boldog voltam, hogy bőgve azonnal felhívtam, hogy kisbabánk lesz.

Uniq, fúúúúh táblás ügy, szívesen bekerülök a táblába:-) Tudom, hogy kérdezted, csak annyira bizonytalan voltam és hát nah, olyan zavarban vagyok az miatt, meg minden, hogy nekünk elsőre össze jött és sokatok küzd a babáért......nem jó érzés higgyétek el, szinte bűntudatom van:-( Én is vesztettem el babát, próbálkoztam 9 hónapig (előző házasság) és tudom, mekkora ramaty érzés:-((ez nem kifejezés)
cinóca

Jah és az adatok: kor: még 29, szül. okt.16., próbba:05.07., mensi:28-33, húúh mi van még?Lakhely: Szeged:-)2. baba.
cinóca

Cinóca!
Gratulálunk és kerülj csak be a táblába!
Ott a helyed, javítsd csak a statisztikákat.
Cserébe tartsd bennünk a lelket néha!

Nekem kezdődik valami barnáscsúnyás, de nagyon gyenge. Nem hasonlítható a múlt havihoz mensi előtt egy héttel. Így megpróbálom magamnak tíz percenként elmondani, hogy ez már a mensi és bele ne éljem magam... a mégse azért mindig ott marad!
Azért, ha nem jön össze, lehet rábeszélem a párom, hogy mostmár menjünk el dokihoz.

Sysy!
Jelentkezz, hogy hogy vagy, öntsd ki a szíved, ha szükséged van rá! Itt sokan tudják, mivel vígasztaljanak, hidd el. És egy-két nap múlva már sokkal jobb lesz!

Zsu!
Jó sütögetést, nagyon örülök, hogy még azért van remény!

dudu
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Hát nem volt egyszerű feladat visszaolvasni!!!!
Most is csak bekukkantottam... csinálok reggelit, elinditom párom munkába, lerendezem a kutyusokat és jövök!
Most nem lenne időm leírni mindent amit szeretnék, de igyekszem!!!

Addig is puszi

szisszka

Sysy!

Nagyon sajnálom hidd el...Kép A tünetekhez annyit fűznék hozzá, hogy én is szinte minden hónapban éreztem valamit, hol hányingert, hol ezt, hol azt, csak akkor nem, amikor tényleg sikerült. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem szabad bedőlni a különféle tüneteknek, mert sokszor becsaphatnak minket.Kép Ma még engedélyezett egy kis pityergés, de ki kell másznod a gödörből, és csak előre nézni! Hidd el, mikor megtudod, hogy sikerült, minden megpróbáltatást és átbőgött éjszakát egycsapásra el fogsz felejteni. Tudom, mert rengeteg én is rengeteg dolgon mentem keresztül a sikerig, 49-szer éltem át a csalódást a próbálkozásunk 2 év és 1 hónapja alatt, de már nem számít!!! Fel a fejjel!

Unique, Timika!

Nektek így utólag nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szisztok Kép
Cinóca Kép
Akkor nektek külön kijár a hatalmas gratula, hogy elsőre összehoztátok a babákat Kép

Szisszka Kép
Mi lett a reggeli? Én sajnos képtelen vagyok 10 előtt enni bármilyen korán is kelek Kép
De azért egy jó piritóst teával nem utasítanék vissza. Már az ideját sem tudom mikor ettem utoljára Kép

Dudu Kép
Ez nem hangzik valami jól Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

SziasztokKép

Tábla mindjárt jön, csak picit bajban vagyok Cinóca cn-jével.

CinócaKép
Meg tudnád írni nekem az utsó menzid első napjának dátumát? (vagy legalábbis kb?)

Köszi

Unique

KépKép
unique

AnnácskaKép
Nem vagyok ám letargiában, a látszat csal!!! Kép
Csak elmélázok néha-néha. Egyébként tök jó a kedvem, szép napom van, délben rohanok haza takarítani. Kép Nincs sok melóm most... Kép

Nagyon klasszak a képeid! Öröm nézegetni őket! Kép
Különösen, amit Stellának küldtél! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Narco!
Koszi, ari vagy. Ez nem hazassagi evfordulo. 5eve ilyenkor lettunk egy par. A hazassagink majusban volt.

Timi, Juca!
Sajnos, amig az Atti ilyen kicsi, es ennyire hisztis nem merem itthon hagyni senkire. Ugy sem ereznem jol magam.

Annacska!
kiscsajjal mi ujsag? Regen lattam rola kepet. Teszel fel egyet legyszi.

Babus!
Ne izgulj, az en hasam sem kisebb. Egyre nagyobb nekem, nem tudom mitol Kép
Koszi, hogy irtal tegnap, iszonyat ketsegbe voltam esve. Teged sem irigyellek! Nehez lehet nagyon. Buszke lehetsz magadra, hogy ilyen jol le tudod kezelni. Nagyon megiedtem am, hogy ehes marad a kicsi, es miattam.

Kepzeljetek, tegnap estere elfogyot a cickomban a tejcsi. Mar mind a ket mellbol evett, de keves volt neki. A merleg szerint is alig evett. Erre gyorsan felolvasztottam tejcsit. Aventes uvegbol adtam neki. Itta-itta, meg mondom is a ferjemnek milyen ugyes. Erre ami bement ki is jott a ruhajara. Nem nyelte le. Utana nem volt hajlando egy kortyot sem inni. Probaltuk kiskanallal is. Sirt, sirt (en is a wc-n) Aztan a ferjem vallan elaludt. Ez volt este 10kor. Lefekudtunk mi is. Lass csodat 4ig aludt (ilyen sokat meg egyszer sem aludt este) Tisztaba tettem (meg a pelenkazon bealudt) Magam melle fektettem, szopizott egy csoppet es reggel 9ig aludt meg.
Hat erti ezt valaki?
Tejem azota sincs ugy erzem. Uresek a cickok. Azota van igy, hogy nem fejem mellszivoval, az Atti meg szerintem ellustult. Regen dolt a tejci belole, most meg meg kene erte dolgoznia, es nem hajlando.
Hat ennyi. Most iszom a laktoherbet, alkoholmentest, fejek. Remelem visszajon a tejci.
Szegeny Babust zaklattam este, hogy most mi van, pedig neki is megvan a maga gondja.

Seszi!
Az album nagyon jo otlet, de szerintem nincs mar annyi idom ra, hogy megcsinaljam, es otletem sincs, hogy nezzen ki. Kép Azert meg nem adom fel, es minden jo tanacsot elfogadok.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

SziasztokKép

Hú, jó sokat írtatok mióta nem jártam erreKép
De oka volt,mult hétvégén volt a keresztelője Viktórának azzal voltam elfoglalva, süttem,főztemKép
13 emberreKép

Viszaolvani még nem igazán tudtam csak a mai termést!!!

Babus,Judit:
HAS: Hát nekem is elég nagy hasam maradt
SAJNOS, ne is beszélve a csíkokról
Mindenki azzal nyagatt hogy mekorra hasam van még mindig , mikor megy vissza, hát ettől ki akadokKép
Kg sem mennek le, igaz sokat is szettem felKép

TEJ: Már én is érzem hogy kevesebb vanKép
Nem azért mert Viki sír ő nem jelzi hogy kevés csak a dekák
a mult héten csak 10 dkg hízottKép
A végőnőm azt mondta szerinte nem kell még tápszer,majd minden héten mérjemKép

Aug1-én megyünk a 3 hós oltásraKép
Már előre félek hogy Viki hogy fogja viselniKép

Stella: NAGYON NAGYON DRUKKOLUNK neked és a babáidnakKép

Dobhatok fel egy képet Vikiről?
Itt fedezte fel hogy neki is van kezeKép
Kép
Itt meg örült hogy végre elkapta a tigrist
Kép
Ez meg a ráadás képKép
Kép
Apropó: Nme tud nekem valaki
segíteni olyan program kéne nekem ami
eltünteti a képekről a piros szemet?????
Aki tud légyszi segitsen????!!!!!

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!

Mi még nem ismerjük egymást.
Tündéri a kislányod! Imádom az olyan gyerekeket, akik szeretnek a fényképezőgéppel szemezni.
Együtt modellkedheztne Babus Kristófjával!

A piros szemre az Adobe Photoshop-ot ajánlom. Abban még egy csomó egyéb hibát is tudsz a képeken javítani.

Üdv:
réka
Vendég

Réka (Duddu)
Nem tudnád nekem ezt a progit el küldeni???
Nagyon hálas lennék
e-maillem a profilomban

Kép

Kép
edinka

Edinka Kép
Nagyon édes Viki Kép A keresztelőről nincs kép? Szívesen megnézném a csodaszép ruhácskájában Kép
Jó ötlet a Photoshop, bár én sajnos nem tudom hogyan kell használn.

Zsu Kép
Hogy haladsz a sütéssel? Micimaci besegíthet?
Kép

Judit Kép
Sajnos nincs friss képem a lánykámról, de a hétvégén csinálok róla Kép

Unique Kép
Örülök, hogy nem vagy rossz kedvű Kép

Annácska

annácska

Szia Edinka!

Hát ez sajnos annál sokkal nagyobb, hogy elküldhessem, viszont ha esetleg el tudsz jönni a Babanet-es találkozóra júl. 30-án, akkor szívesen odaadom.

Egyébként egy kis angoltudás nem árt hozzá.
Elég összetett egy program, viszont a lehetőségek ajtaját kinyitja előtted.

Vannak egyszerűbb szoftverek is, de annak kicsit utána kell nézzek.

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!

Babus!
Megnéztem a fényképedet, nem olyan vészes szerintem, de miért nem kérdezed meg a Babások topicjában, gondolom másnak is elöfordul, biztos idö kell hozzá míg helyreállnak a szövetek, bár ezt Narco jobban tudhatja!Nekem Anyum mondta, hogy neki rögtön szülés után homokzsákot raktak a hasára, hogy lenyomják, úgy kellett feküdnie, mondjuk gondolom szülés után úgysem tudott ugrálniKép!Neked nem raktak semmit?

Sysy!
Annyira sajnálom!
Pedig drukkoltam, bár a folyamatos höcsökkenésböl tudni lehetett. Nyugodtan szomorkodd ki magad,aztán újúlt erövel vesd bele magad a következö hónapbaKép!!!

Cinóca!
GRATULÁLOK!Azért nem semmi, hogy a második teszted negatív lett, utána pedig a harmadik erös csíkosra sikerült!Nem gondoltam,hogy a tesztek között ekkora különbség van!Ebböl az a tanulság, hogy medi-lab tesztet kell venniKép!

Unique!
Én is gondolkodtam már azon amit írtál!!!Néha én sem értem,miért mennek könnyebben a babák olyan helyre ahol annyira nem várják ÖketKép!Mikor mi epedve vágyunk Rájuk!!!

Annácska!
A keresöben lehet ilyen képeket találni, de jó!Kép Nem szoktál reggelizni?Akkor már kávét sem iszol, vagy az még megy?És mi a helyzet a folyadékkal?

Judit!
Remélem beindul a tejcsitermelés és kis Atti is aktivizálja magát, küldök tejcsigyártó energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!Kép

Duddu!
Dokihoz nem árt menni, de remélem Te már nem azért fogsz menni, hogy a bajok után kutass, hanem az UH-s gép felé veszed az iránytKép!!!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Na, itt vagyok újra, ahogy megígértem!!! Kép

Judit
Örülök, hogy minden rendben van nálatok!
Persze, hogy meg lett dícsérve a gyerkőc!!!! Kép Akinek ilyen szülei vannak, azt ne dícsérnék meg?!
Meg egyébként is gyönyörű!!! Kép
Nekem anyum rántott levest evett, amikor kevesebb lett a tejcsije. Nem egy nagy szám kaja, de piritott zsemlekockával tűrhető...

Réka
A sajtóról annyit, hogy vannak ismerősök rádiókban, meg 1-2 újsinál... De páromnak is vannak ismerősei... ha tudok, szívesen segítek, csak szólj! Kép
Kötés: Ma jön párom anyukája, úgyhogy most majd megkérem mutasson még 1-2 trükköt a kötéssel kapcsiban! Kép
Én is folyamatosan keresem, de nem találok leírásokat, szabásmintákat...
Egyébként semmi sem véletlen! Kép Mindennek megvan a maga kis titkos jelentése, még annak is, hogy ikrek jegyű szobában kaptatok szállást! Kép Csak hát ezek sokszor csak ésőbb derülnek ki!

Cinóca
Hatalmas gratula a babócához!!
Nagyon örülök, hogy ilyen szerencsés vagy, hogy elsőre sikerült! Kép Biztosan nagyon boldog lehetsz!!
Problémamentes 9 hónapot kívánok, utána meg jó babázást, sok-sok örömteli évet!!!! Kép

Timi
Így utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!

Babus
Sajnálom az anyós dolgot! Nem is értem... igazából szerintem semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz. Nehogy beleszóljon már, hogy mikor aludj, meg mikor ne! Meg hogy mennyire van rendben a lakás...
Nekem szerncsére ilyen problémám nincs! "Anyósom" ma is jön hozzánk hétvégére, de mindig nagyon várom!!
Amikor tavaly Alfi hozzánk került (kisebbik boxerünk), rendesen kivoltam. 6 óránkét kellett etetni 4 hónapos koráig, úgy hogy etetés előtt egy órával a kajcsiját be kellett áztatni vizbe. Kajálás után rohanni ki vele az udvarra, hogy tanulja a szobatisztaságot, meg játssza ki magát... de hiába, mert bent is tombolt, állandóan mindenféle felfedező útra indult, úgyhogy abban az időben nem sokat aludtam, aludtunk. De hétvégére mindig megérkezett párom anyukája felmentőseregként!!! Kép
Kristófka nagyon nagyon édi, ahogy eszik!!! és már egyedül!!! Kép milyen nagy fiad van már!!!Kép

Unique
Hogy vagy?
Végre kész a villanyrendszer! Kép Hát elég érdekesen működött, 2 konnektor kiment, úgyhogy jobbnak láttunk kicseréltetni mindent.Nagyon nagyon jó lett, csomó új lámpánk is lett! Kép (mondjuk amennyit elkért a villanyszerelő, még jó hogy jól megcsinálta, párom mondta is, hogy ha ezt tudja,hogy egy villanyszerelő ennyit keres, akkor annak tanult volna! Kép )
Amig birta a laptop, tegnap is doliztam. Aztán szerelő elment, összetakarítottam, és megint nekiálltam dolizni. Ma viszont "bulizni" akarok! Kép Nyugis fürdőt venni, hajpakolás, olvasni,felturbózni kicsit a telefonom is ilyenek... Kép Aztán hétvégén úgyis lesz időm dolgozni....
Én szeretek itt lakni Szigethalmon, kb. 25 kmrre van Bp-től, nagyon jó kis hely. És Dunaparton lakunk! Kép Nagyon szép!

szisszka

Nyuszmusz
Hát elég érdekes beszólás volt ez a főnöködtől!!!
Annyira hihetelenül bunkó emberek vannak a világban! De ne félj, meg kapja még a magáét a sorstól!
Én ezért örülök, h itthon dolgozhatok, nem birnám elviselni az ilyesmit! Oké, hogy van egy főnököm, de csak annyiban, hogy ő küldi a melót, ő utalja a pénzt, meg vele kell egyeztetni. A lényeg, hogy határidőre kész legyek a munkával, de az időmet szerencsére én osztom be!

Sysy
Nagyon sajnálom, hogy megjött! Kép
Biztosan nagyon rossz érzés... sőt tudom, hogy az, és szerintem itt mindenki tudja...
De ne keseredj el!!!
Gondolj bele, hogy ez egy új kezdet!!

Zsu
Veled mizujs?
Ugye még nem jött meg? Drukkolok érted!!! Kép

Stella
Gratulálok!
4 csöppség!! Vigyázz rájuk nagyon!!! Kép

Wish
Szeptember már lassan a nyakunkon van, úgyhogy nem kell már sokat várnod!!!
Addig is kitartás!!!

Annácska
Csak a páromnak készítettem reggelit, sonkás omlettet!Kép
Én is csak az előbb reggeliztem (fél 11-kor), de magamnak már lusta voltam omlettet csinálni, úgyhogy maradt a jól bevált gabonapehely! Kép
De téged szívesen meginvitállak piritósra meg teára!!! Kép

Jó sokat írtam, ne haragudjatok érte! De leglább bepótoltam a mulasztásaimat! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Úgy látom, senkinek nem szúrt szemet, hogy mekkora matekzseni vagyokKép A két év egy hónap az nem 49 hónapKép Csak 25Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép

KépKép
unique

Cinóca, ha megírod a kért adatot, azt is beteszem! Kép

SzisszkaKép
Köszi, jól vagyok. Leszámítva, hogy elkezdtem szedni a Bromocryptin-t és rá 6 nappal olyan hányingerem, szédelgésem meg fejfájásom lett tőle, hogy csak na (még mindig tart...Kép). Főleg kajók után, de egyébként is. Kép
Amúgy minden OK, tényleg. Kép
Tényleg szép helyen lakhattok.Kép Mi is azért költöztünk Biatorbágyra, mert közel van a városhoz és szép. Kép

Évi77Kép
Hát igen, de szerintem azért, mert még nem raktam fel a mai táblát, a tegnapi meg hol van már... Kép

Mindjárt jövök még, csak kajólok valamit Kép

KépKép
unique

Majcsi,
Hát persze nem velem fognak foglalkozni, de azért vannak nálunk éles szemű rokonok :o)) Tegnap pl a cégnél úgy megörültem a koffenin mentes kávénak, hogy máris elkezdett az egyik kolleganőm kombinálni, pedig egyenlőre még titok idebent. Fura hogy az emberknek mire nem terjed ki a figyelmük.

Sysy,
Úgy sajnálom, remélem hogy a következő hónapban sikerül!! Tudom hogy most el vagy nagyon szomorodvan de holnapra már kicsit jobb lesz. Puszillak !!!

Cinóca,
Gratulálok a teszthez ! Hihetetlen hogy elsőre mind a kettő összejött.

Wish,
hát ez nem hangzik valami bízatatón, de a vérzésed nem erősödött így azért még reménykedek.

most rohannom kell ...........
ha nem tudnék jönni akkor Mindenkinek Kellemes hétvégét Kivi
kivi2

Unique-om! Kép
Jobbulást neked!
Azt lehet tudni Bromocryptin-től miért vannak ezek (hényinger, fejfájás)?
Egyébként ezt miért kell szedned?
Jó étvágyat! Kép

Edinka
Nagyon édi Viki!
Én is kivi vagyok a keresztelős képekre!!! Kép

Sziszka

szisszka

Szia Lányok!
Sajnos a pecsételés dolgom kitartónak tűnik (bár továbbra is gyengus), ezért kezdek kicsit elszonytyolodni. Talán ez jobb, mintha beleélném magam, nem? Kép

Évi!
Hát nem is azért szeretünk, mert jól tudsz számolni, de ezek szerint te sem minket... Kép
Mostmár kit érdekel, hogy mennyi idő alatt, a lényeg, hogy összejött, nem?

Persze, aki még a várakozási időben van, annak nagyon fontos ez az idő. Tapasztalom magamon. Mostmár tényleg elmegyek dokihoz, vagy azért mert nem jön meg, vagy inkább azért sajnos, hogy megint megjött. Remélem, nem mondja azt, hogy jöjjek vissza, mikor már egy éve próbálkozunk, mert az még 4-5 hónap és az túl sok! Punktum!

Szia Szisszka!
örülök, hogy kapsz segítséget a kötésben, mert én nem találtam semmit. Maximum személyesen tudnék segíteni, de leírás nélkül én is 0 vagyok.

Már nem is tudom, hogy akarjam-e, hogy legyen jelentése annak az ikrek jelű szobának. Hát ha ikrek jegyű akarna lenni, akkor még várnom kell 2 menzit is és az nagyon nehéz.

Nnna, most kinyavalyogtam magam, pedig még semmit sem tudok. Viszont a babanet-es születéskalkulátorral kiszámítva, ha most összejönne, pont április bolondjának lenne kiírva a pici. Kénytelen lennék előbb szülni. Kép
Képzeljétek a szitut, hogy megyek a dokihoz, hogy "Doktor úr! Muszáj lesz megindítani előbb, nem akarok egy április bolondját!" Kép
Vajon ehhez mit szólna? Kép

Ironram!
Nálatok miújság? Rég írtál!

Bocs a nyavalyákért!
dudu
Vendég

SzisszkaKép
Na bejefeztem a kajót. Ennyi ment le Kép
Köszi a jókívánságokat! Azt nem tudom,hogy miért vannak ezek a tüneteim a gyógyitól, főleg, hogy szedtem már korábban is, (2x1-et/nap) és akkor semmi bajom nem volt az álmosságon kívül. Most meg csak 1x1/2-et szedek.. Kép Remélem, hamar elmúlik, ahogy hozzászokom! Kép
Ezt arra szedem, hogy magas volt a prolaktin szintem. Ilyenkor a petéket nehezebben érleli meg a szervezet (talán emiatt is vannak ezek a 30-34 napos ciklusaim, későn van a pé). Meg ha véletlenül terhes lennék, inkább nem maradna meg a baba, mint megmaradna. Így tudom. Úgyhogy emiatt még a terhességem első pár hónapjában is szedni kell valószínűleg.
Csak azért vagyok tőle gondolatilag is rosszul, mert régebben ezt nem csinálta velem. UTÁLOM!!!!
Főleg, hogy direkt este, lefekvés előtt veszem be, hogy ne érezzek mellékhatást. Erre másnap kora de, ebéd után, délután érzem ezt. De ha meg reggel szedném, akkor tuti, hogy még sz.rabbul lennék egész nap...
Még 1 okkal több, hogy vérjam az augusztust! Kép
Látom, nem unatkozol. Ma én is azt tervezem, hogy hamar hazamegyek, kitakarítok, aztán egész hétvégén a férjemnek szentelem magam. Nincs határidő, csak mi ketten Kép
Mi lesz ebből? Kép (persze a hányingerem némileg visszavet bizonyos nagyon klassz dolgoktól, de sebaj Kép)

EdinkaKép
Én is várom ám a képeket! Nagyon!!! Kép

Lányok,
Jófiról, Henciről és Juráról hallottatok valamit? Bármit? Olyan jó lenne tudni, mi van Velük!!! Kép

JucaKép
Merre lófrálsz??? Még nem kaptam meg a CV-t! Hahó!!! Kép

KingaKép
Igen, fura dolgok vannak. Dehát ez az pontosan, amin szeretnénk változtatni és fogunk is! Kép
Szóval gyorsan elűzni ezeket a gondolatokat és hajrá!!!

Unique

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?