Sziasztok
Cinóca
Gratulálok a zebrádhoz
Sysy, Valér
Nektek pedig nagyon drukkolok, hogy csak azért is zebrátok legyen
Timika
Boldog szülinapot
Duddu
Természetes úton szültem, nem császárral.
De pocakos koromban is irreálisan óriási hasam volt, pedig Kristófka csak 2700gr volt, nekem mégis akkora hasam volt, mintha ikreim lettek volna.
Kinga
Én is gyanakodok a Candidára vagy netán ételallergiára, ezirányban még nem vizsgálódtunk, de amíg szoptatok, addig még nem is szeretnék, majd utána, hisz így úgyse szednék be rá semmi gyógyit.
Judit
Szerintem a 6 hetes kontrollig még ne tornázz, ha ott minden oké, utána szerintem finoman és mértékkel lehet tornázni, feltéve ha lesz rá időd és energiád
, mert nekem nincs
Egyébként roppant kellemetlen, mert rólam egy átlag ember, aki meglát az utcán, a következőket szűrné le:
16 éves lányanya, akit véletlenül "felcsinálták", ráadásul már megint terhes.(engem ugyanis simán kislánynak néznek még, ha valaki csenget hozzánk, rendre a szüleimet keresik, már a falra mászok ettől)
Holott egy lassan 26 éves, diplomás, 2 éve férjezett anyuka vagyok, aki 8 hónapot küzdött azért, hogy legyen gyereke, és a pocakja sem azért nagy, mert ismét babát vár, hanem mert marhára szenved már évek óta a gyomorbajaival.
Kicsit nagy a különbség.
Na mindegy. Illetve nem az, de ez van
Képzeljétek, én, mint köztudottan pocsék alvó, ma is csak éjféltől fél 6-ig tudtam aludni, 8mint minden nap),utána egészen 9-ig ébren voltam, akkor felébredt Kristófka(este 7-től idáig aludt egyhuzamban
), megetettem, és mivel nehezen aludt el, befeküdtem én is hozzá, illetve mellé az ágyikómba. Hát én pillanatok alatt elaludtam, még álmodtam is, ez nálam mamapság már ritkaságba megy. Egészen fél 12-ig aludtunk(másfél óra volt össz-vissz)
Mobiltelcsi lenémítva volt még este óta, vezetékes telefont átvittem előtte a másik szobába, hogy Kristófot véletlenül se csörgessék fel. Közben viszont "imádott" anyósom mindenhol keresett, mert jött volna unokát nézni, dehát én nem vettem fel a telcsiket, merthát nem hallottam. Miután viszont felébredtem, visszahívtam, dumált egy rakatot és megjegyezte, hogy már érti, miért nem haladok én a házimunkával, hiszen délig alszom.
Hát teljesen kiakadtam, de nem vitatkoztam vele. Már bocsánat, hogy véletlenül bealudtam másfél órára. Akkora bűn ez??? Látszik, hogy már 25 éve volt utoljára kisgyerekkel és nem tudja, mi az, hogy elfáradni. Egyébként ő már 15 éve nem dolgozik, háztartásbeli a szentem.
Értem, már, hogy szegény Kristóf miért ordít mindig, ha meglátja. Pedig olyan barátságos baba, mindig mindenkivel mosolyog, mindenhol jól érzi magát, de az anyósomtól meghallja, hogy "Szííííííííííaaaaa Bucóka!" és úgy elkezd ordítani, hogy még mi sem tudjuk megvígasztalni. A fél év alatt, ha 1-szer molygott neki. Persze anyósomnak van rá magyarázatam ritkán látja(megjegyzem hetente), vagy épp fáj a hasa(szinte sose fáj neki), éhes(persze, evés után fél órával?), szóval nagyon gáz a nő.
Na most aztán jól eluntattam mindenkit, bocsi
Babus