Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lanyok!
Mindenkinek szep napot! Egy par sort irok, utana rohanok aludni, mert kis Atti vegre alszik.

Babus!
nekem is nagy a pocakom, es nem merek meg elkezdeni tornazni. Mikor lehet kulonben? Szopizas alatt ugye meg nem?

Tegnap volt a dokineni, es nagyon meg lett dicserve a gyerkoc. Egy honaposan 5150g volt, ma meg egy bodyban 5550g Majd este lesz a szokasos meres, mert ma vagyunk 5hetesek. Hogy mulik az ido. Ja, es van egy tuzfolt a tarkojan (nekem a kezfejemen van Kép )

Moni!
Mindenkepp menjunk moziba Kép kis Attit is visszuk, es legfeljebb film alatt megszoptatom Kép

Seszi!
Na majd a fogzas majd nehez idoszak lesz meg. Bele sem merek gondolni. Egyszer a mostanit eljuk tul Kép Koszi, hogy mindig van egy jo hozzamszolasod Kép

Igy neztem ki kis Attival
Kép

Most igy nezek ki
Kép

Ez pedig most a kedvencem
Kép

Bocs, nagyobban nem tudom feltenni. Az albumunkban fent vannak ezek kulonben

puszi mindenkinek!
Szep napot! (igaz rossz az ido, de akkor is)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Kulonben juli 30.an leszunk 5evesek a parommal (azota vagyunk egyutt) es semmi otletem nincs, mivel lepjem meg. Ez borzaszto. Regen tele voltam otletekkel, ma meg csak az alvasra tudok gondolni, hogy mikor pihenhetek egy kicsit. Kulonben rakerdeztem minek orulne, erre azt valaszolta 6ora alvasnak Kép Hat annak en is orulnek. Jo vicc lenne, a gyereket rabizni egy rokonra, es mi meg aludnank 6oracskat. Milyen romantikus, nem? Kép Kép Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok lányok!

Majd mindjárt visszaolvasok, csak fotóalbumot szerettem volna csinálni, de nem akarja engedni, azt mondja nem jó a jelszó. Most kipróbálom

dido

dido
dido

próba

dido
dido

Feladom, nekem ez nem megy. Itt jó a jelszavam, az albumnál meg nem, én ezt nem értem.

Évi!
Megnéztem az albumodat, szép kis pocid van, hátmég aki benne van Kép

Kivi!
Még most vizsgálgatnak, bár most laborra várunk. Talán majd pénteken már többet fogok tudni.
Egyébként nem tudom mennyit szoktál TV-t nézni, de a spektrumon szokott lenni babákról műsor. Tegnap azt mondták benne, hogy jót tesz a baba későbbi fejlődésének, ha a terhesség alatt Motzártot hallgatsz. Tudom, hogy majd csak később fogja hallani a külvilágot, de lehet hogy nem árt időben elkezdeni Kép
Az esküvőtől ne félj. Nekünk most ápr. végén volt, és akkor voltam 6 hetes, és nem volt semmi gond. Senki nem vette észre, hogy nem ittam lakoholt, csak a család, de ők már úgyis tudták.

Ezvicc!
Tündéri kicsi babád van, és látom az aluszékonyságot Õ is örökölte Kép Egyébként szerintem lehet romantikus az együttalvás is, csak meg kell adni a módját Kép

Réka!
Akkor remélem összefutunk a várban, és kívánom, hogy addigra neked is legyen akkora pocid mint Évinek Kép

dido

dido
dido

Az előbb már nem engedett tovább írnide még egy kicsit írnék Kép

Sysy!
Te egyre jobban haladsz. Már én is nagyon várom a holnapi tesztedKép

Zsu!
Neked is szorítok!

dido

dido
dido

Dido!

Igen, akkor rendi, azaz randi, szóval rendirandi a Várban. Bár addig még lesz BabanetRandi is.
Jaj, bárcsak úgy lenne és nem férnék be a pocakomtól... (a nagy Várba... Kép, azért tudok álmodozni, mi? Néha magam sem értem..Kép)

Amúgy nem tudom, van-e annak jelentősége, hogy múlt héten, mikor Szekszárdon voltunk, a Hotel Zodiaco-ban kaptunk szállást. És minden szobának volt egy égövi jele is a számán kívül. Nos nekünk ikrek volt. Nna ez mit akar jelenteni? Hogy ikrek jegyű lesz? Akkor még 2 hónapot kellene várnia a fogantatással. Vagy hogy ikrek lesznek? Kisgyerek korom óta ikreket szeretnék. Na jó, de akkor meg mikor? Most?
Vagy esetleg nem jelent semmit? Kép Az nem lenne jó. Na kíváncsi leszek...

Kicsit türelmetlen vagyok, tudom.
Sebaj. Most úgyis el kell futnom itthonról kicsit, legalább elfoglalom magam.

réka
Vendég

Seta elott meg beugrottam.

Dido!
Hat mi most szules utani 6hetes elvonon vagyunk Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Édesek a fotóitok.
És szerintem is lehet azt az alvást úgy intézni, hogy romantikus legyen, mondjuk egy csendes, kellemes vacsi után.
Ilyen csöppség mellett nincs mese, ez a vágyatok. Ez nem ciki.
Majd a 6 évesen csaptok egy óriás bulit!

réka
Vendég

en valami ajandekkal is meg akarom lepni, de ki vagyok egve, nincs otletem Kép

Dido!
Igen az aluszekonysagot orokolte, de sajnos nappal alszik, ejszaka meg tombol.

Duddu!
Koszi a dicseretet!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Tudjátok, pénteken csináltam egy tesztet, ami halványan pozitív lett. Vettem még egyet, megcsináltam vasárnap és negatív lett. Nagyon fel vagyok puffadva és kaja után hányingerem van és totál úgy éreztem, hogy baba ül a pocimban. Nem bírtam ki és ma vettem egy újabb tesztet, ez lett az eredmény:Kép
cinóca

Kép
Kép

KépKép
unique

TimikaKép

Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! És jövőre pedig a kis karonülőddel! Kép

Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

CinócaKép
Nagyon-nagy gratula! Ügyik voltatok!
Ez már tuti ++++++++++++! Kép
Milyen tüneteid voltak pé után? Egyből hányinger vagy mellfeszülés, vagy más? Éreztél mást valamit?
Irány lassan a dokibácsi! Kép

Unique

KépKép
unique

Kezd visszajönni az életkedvem és kezdem elhinni, hogy gyártanak + teszteket is, nemcsak egycsíkosakat Kép

KépKép
unique

Uniq, a hasam volt és van felpuffadva, mint a lányomnál is. Meg most kezdődött az émelygés, de nem gázos, csak kaja után jelentkezik egy picit. Nekem sűrűn pisilés nem volt eddig, a hasam viszont fájdogál, mindig mintha meg akarna jönni, de nem görcsöl. Szerintem ez természetes. Ma felhívom a doki bácsit és jövő héten marsolok hozzá. Remélem minden rendben van a picurral és jó helyen tapadt meg.
Sysy, Valér nagyon várom, hogy ti is minimum egy órát bőgjetek az örömtől a pozitív teszt láttán:-)Persze ez mindenkire vonatkozik!:-)
cinóca

Cinoca!
GRATULALOK! Nagyon orulok!

Unique!
Az en szulinapom aprilis 28 van, beirnad nekem kerlek, koszi

Timi!
Boldog szulinapot! Sok boldogsagot! Valjon valora minden almod!

kis Atti nagyon jol viselkedett. Egyedul el volt a kisagyban ugy, hogy nem sirt. Ezert tudtam jonni. Nagyon jo erzes volt megint irogatni nektek.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Timi!

<!--attachment: nice_day-243301.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*89.1*Boldog+sz%26uuml%3blinapot%21*nice+day%2ebmp --><center><pre>
KépBoldog szülinapot!
nice day.bmp (89.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Isten éltessen!
Legyen nagyon szép napod!
Nemsokára a pocakodban lévő csöppség fog ilyet rajolni neked!

réka
Vendég

Nna még egyszer:
Kép

Puszi:
réka
Vendég

SziasztokKép

Cinóca
Gratulálok a zebrádhozKép

Sysy, Valér
Nektek pedig nagyon drukkolok, hogy csak azért is zebrátok legyenKép

Timika
Boldog szülinapotKép

Duddu
Természetes úton szültem, nem császárral.
De pocakos koromban is irreálisan óriási hasam volt, pedig Kristófka csak 2700gr volt, nekem mégis akkora hasam volt, mintha ikreim lettek volna.

Kinga
Én is gyanakodok a Candidára vagy netán ételallergiára, ezirányban még nem vizsgálódtunk, de amíg szoptatok, addig még nem is szeretnék, majd utána, hisz így úgyse szednék be rá semmi gyógyit.

Judit
Szerintem a 6 hetes kontrollig még ne tornázz, ha ott minden oké, utána szerintem finoman és mértékkel lehet tornázni, feltéve ha lesz rá időd és energiádKép, mert nekem nincsKép

Egyébként roppant kellemetlen, mert rólam egy átlag ember, aki meglát az utcán, a következőket szűrné le:
16 éves lányanya, akit véletlenül "felcsinálták", ráadásul már megint terhes.(engem ugyanis simán kislánynak néznek még, ha valaki csenget hozzánk, rendre a szüleimet keresik, már a falra mászok ettől)
Holott egy lassan 26 éves, diplomás, 2 éve férjezett anyuka vagyok, aki 8 hónapot küzdött azért, hogy legyen gyereke, és a pocakja sem azért nagy, mert ismét babát vár, hanem mert marhára szenved már évek óta a gyomorbajaival.
Kicsit nagy a különbség.
Na mindegy. Illetve nem az, de ez vanKép

Képzeljétek, én, mint köztudottan pocsék alvó, ma is csak éjféltől fél 6-ig tudtam aludni, 8mint minden nap),utána egészen 9-ig ébren voltam, akkor felébredt Kristófka(este 7-től idáig aludt egyhuzambanKép), megetettem, és mivel nehezen aludt el, befeküdtem én is hozzá, illetve mellé az ágyikómba. Hát én pillanatok alatt elaludtam, még álmodtam is, ez nálam mamapság már ritkaságba megy. Egészen fél 12-ig aludtunk(másfél óra volt össz-vissz)
Mobiltelcsi lenémítva volt még este óta, vezetékes telefont átvittem előtte a másik szobába, hogy Kristófot véletlenül se csörgessék fel. Közben viszont "imádott" anyósom mindenhol keresett, mert jött volna unokát nézni, dehát én nem vettem fel a telcsiket, merthát nem hallottam. Miután viszont felébredtem, visszahívtam, dumált egy rakatot és megjegyezte, hogy már érti, miért nem haladok én a házimunkával, hiszen délig alszom.
Hát teljesen kiakadtam, de nem vitatkoztam vele. Már bocsánat, hogy véletlenül bealudtam másfél órára. Akkora bűn ez??? Látszik, hogy már 25 éve volt utoljára kisgyerekkel és nem tudja, mi az, hogy elfáradni. Egyébként ő már 15 éve nem dolgozik, háztartásbeli a szentem.
Értem, már, hogy szegény Kristóf miért ordít mindig, ha meglátja. Pedig olyan barátságos baba, mindig mindenkivel mosolyog, mindenhol jól érzi magát, de az anyósomtól meghallja, hogy "Szííííííííííaaaaa Bucóka!" és úgy elkezd ordítani, hogy még mi sem tudjuk megvígasztalni. A fél év alatt, ha 1-szer molygott neki. Persze anyósomnak van rá magyarázatam ritkán látja(megjegyzem hetente), vagy épp fáj a hasa(szinte sose fáj neki), éhes(persze, evés után fél órával?), szóval nagyon gáz a nő.

Na most aztán jól eluntattam mindenkit, bocsiKép

Babus

Kép
babus2005

Cinóca!
Gratulálok! Nagyon-nagyon!
És egy kicsit irigykedem is, de talán ennyi belefér!
És te is bizonyítod, hogy jönnek azok a zebrák!

Ebből is látszik, hogy nem érdemes idő előtt tesztelgetni, csak pénzkidobás. Remélem kibírom én is.

Szép, nyugodt terhességet kívánok Neked!
Réka
Vendég

Unique
Szülinapot nekem is:december 14Kép

Kép
babus2005

NárciszKép
Naná hogy tetszett a rózsa! Kép Gyönyörű volt és nagyon köszönöm (kérlek, add át a párodnak is) hogy így gondoltatok rám! Kép Olyan jól esik! Kép
Persze azt nem mondom, hogy szebb, mint amit a páromtól kaptam, dehát ugye érthető az elfogultságom... Kép
Csináltam a csokromról is képet, most rágom a férjem fülét, hogy ugyanmár varázsolja át a fényképezőből a pen drive-omra, hogy el tudjam hozni... Csakhát rengeteg munkája adódott.. Kép

MóniKép
A tulcsik, amiket feltettem, szintén Hollandiából valók. Ráhibáztál Kép
Örülök, hogy tudtam segíteni (ha áttételesen is) a fogigátlóval kapcsban. Megnyugodtál?

SzisszkaKép
Akkor ennyit amunkáról. Azért kell kicserélni a komplett villanyhálózatot, mert már nem volt biztonságos, vagy van más oka? Biztos nagyon tuti jó lesz! Jó ott lakni Szigethalmon? Az mennyire van Bp-től?
Ja, ez a görcsölgetés-hátfájás téma nekem is volt most a hónapban (enyhén még mindig érezgetem), a dokim szerint ez jó, mert azt jelzi, hogy van sárgatest termelés és ez fontos lehet a babó elhelyezkedésénél, ha lesz. Azt hiszem, már írtam is róla pár napja. Kép
Szóval mindenképpen jó dolog! Ne izgulj, nekem is most volt ilyenem először. Viszont a 13. nap kicsit korainak tűnik.. Nekem pé után 3-4 nappal volt iszonyú erős a hátfájás. Kép

JuditKép
Hát, nem könnyű dolog, most én is hasonló cipellőben járok, 5 éves évforduló lesz aug-ban. És dunsztom sincs, mi legyen a meglepi. Egy dolog van, amire mindketten vágyunk....
Esetleg egy hétvége a kedvencebbik szülőkkel valahol? Így le tudnátok passzolni a gyerkőcöt pászor, és lenne időtök egymásra is. Jobb most nem jut eszembe, sorry.

Stella híradó jelentkezz!!!!!!!!!!! Kép

Wish, hiányzol ám!!! Tessék megírni, mi van Veled!

Jófiról még mindig semmi hír? Régen elment már.... Kép

Jaj, SysyKép
Minden szorításom a Tied! Szeretnék elsőként gratulálni holnap reggel, úh mindenképpen be fogok nézni, annyira szurkolok Érted! Kép
Jaj, de izgi! Kép

Unique

KépKép
unique

Ugyan már Babus!

Nincs is jobb, mint jól kiírni magadból a dolgokat.
Ugye megkönnyebbültél? Mert hát másik anyóst sajnos nem adhatunk, te viszont nyudodtan árassz el minket a "nyavalyáiddal". Hát nem ezt tesszük mi is?

Remélem kipihented magad legalább! S ha tudtok, aludjatok máskor is egy jót. Nincs is annál jobb, mint ráhúzni egy-két órát az éjszakai kevés alvásra..

Nálunk nem tudom, ez hogy lesz, ugyanis nekem 9-10 óra a napi alvásigényem, s ha ez nincs, akkor bajban vagyok. Mondjuk inkább ez legyen a legnagyobb bajom a babázással...

réka
Vendég

Réka, köszönöm neked is, most tök dila vagyok:-)

Babus, anyósok átlag ilyenek. Emlékszem, az enyém egyszer még be is nyugtatózott. A lányom pár hetes volt és délután elaludt és én mint egy zsák krumli dőltem utánna. Annyira mélyen aludtam, hogy nem hallottam se a csengőt, se a telefont. Jött anyósom. Látta, hogy nincs a háznál az autó, mivel a férjem elment vásárolni. Csöngetett, semmi. Becsöngetett máshova, beengedték, csöngetett az ajtónál, semmi. Annyira kiborult, hogy valami baj van, hogy bevett egy nyugtatót és ott bőgött az ajtó előtt, amíg a férjem haza nem ért. Gondolhatjátok, hogy mennyire izgul miattunk és a kisfia miatt is, hihetetlenül idegtépő ez a túlzott aggodalom. Ez csak egy példa volt, mesélhetnék:-)
cinóca

BabusKép
Anyósoktól szerintem sokunknak ki van a ... (szóval a mindene). Én is mesélhetnék, bár még nem baba-téma, de van téma nálunk is bőven.
Sőt, nekem pl. az anyukám ilyen túlaggódós típus. Már félek a terhességtől és a babától milyen lesz! Kép

Szóval fel a fejjel! Nem vagy egyedül kicsi világunkban!
És abszolúte kíváncsiak vagyunk mindenre, ne tartsd magadban!

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

Sajnos most nincs sok időm lassan mennem kell kreszre,előtte meg orvosi vizsgálatra a jogsihoz.

Este majd jövök és mindenkinek válaszolok.
Egyébként még nem jött meg,úgyhogy légyszí továbbra is küldjetek nekem sok pozitív drukkot.Kép

További szép napot!

Puszi!

Sysy
sysy77

Lányok, kösziKép

Ezek a képek most készültek:
Kristóf és a sárgarépapüré címmel:

"Ilyen kismalac vagyok, amikor eszem":
Kép
Kép

"És amikor tüsszentettem egyet répával a számban...az anyu kikészült, mert minden répás lett:"):
Kép

Kép
babus2005

Tündéri ez a Kristóf és olyan boldog!
réka
Vendég

Igen, Babus, csatlakozom Rékához! Fantasztikus kissrác a fiad! Kép
"Na nehogymár Anya mondja meg, hogy mit csináljak a kajómmal nemde?" Kép Kép Kép

KépKép
unique

Sziasztok,
nem volt még időm ma írni, meg el is vagyok keseredve, nálam is munkahelyi gondok vannak. Férjem vigasztal, hogy ha baba lesz újra, akkor nem kell már sokáig elviselni, de folyton az jut eszembe, hogy nem szülhetek mindig, ha munkahelyi gondjaim vannak Kép Pedig jó lenne, egy szép nagy család... Kép

Stella: nagyon drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek. Nem tudtam még mindent visszaolvasni, de ha jól emlékszem ma van a nagy nap, igaz?? Visszakaptátok mind a 4 kis terroristát?

Képzeljétek, elöször elolvastam a levelek nagy részét, majd kimentem vízért. Mikor kint voltam, a szemem elött kis sárga, nevető arcocskák voltak, úgy látszik, annyit használjátok, hogy már káprázik tőle a szemem Kép

Narco: hogy anyuék hogy bírják a szigetet? Van egy nagy kutyájuk, így őket rendszerint azért távolról kikerülik ezek az alakok. De rendszeres ilyenkor a környéken a kocsilopás, szerencsésebb esetben csak olyan szinten, hogy egy-egy kissrác elköt egy autót és pár utcával arrébb, mikor megunta az autókázást, lerakja.

Sysy: hihetetlenül izgulok miattad és Valér miatt, ez már nagyon izgalmas!!! Hőd mennyi volt ma?
Annak,hogy ovónő vagy, majd akkor látod igazán hasznát, mikor már babád lesz és rajta tudod majd tartani a szemed 3 éves kora után is. És az sem lesz gond,hogy hova rakd a szünetek alatt Kép Irigyellek.

Egyébként ma a főnöknőm megjegyezte, hogy elhiszi hogy jó érzés hazamenni időben (fél 8-tól 5-ig vagyok) a fiamhoz, de majd teszünk róla, hogy ez ne legyen mindig így. Hát én meg magamban tovább fűztem a gondolatot, hogy akkor én meg teszek róla, hogy ne ez a cég profitáljon a 2 és fél éves külföldi gyakorlatomból. Iszonyú, és ez a nő anya!

Babus: nekem is nagyon sokáig nagy (volt) a hasam. Mostanra fogytam, de a hasfalam sokkal lazább, mondhatni csúnyácska.

Évi: nekem is nagyon korán elkezdett nőni a pocakom, bár ennyire korán nem. De ennek örülj, én nagyon boldog voltam és büszke. Munkahelyen már tudják??

Megyek, mert most extra felügyelet alatt vagyok, még a végén kukoricára is térdeltetnek.

Puszi: Nyuszmusz
nyuszmusz

Csak a házassági évfordulóval kapcsolatban: én minden évben írok a férjemnek egy szerelmes levelet és volt már, hogy készítettem egy kis füzetet, amiben az elmúlt év fotói voltak. Meg szokott kapni csokit is mellé, hogy azért valaminek örülni is tudjon Kép
nyuszmusz

Szia Nyuszmusz!
Szörnyű, milyen főnökök vannak. Én eddig a női főnökökkel mindig befürödtem.
Mindig újra meg újra meggyőződöm arról, hogy jól döntöttem, mikor eljöttem ebből a világból.
Egy multi könyvvizsgál cégnél dolgoztam, mint TB-s, munkaügyes, adós és szerettem a munkámat, szerettem az emberekkel foglalkozni, meg olyanban segíteni nekik, amihez nem értenek.
De annyi mindennel nem egyeztünk a főnökömmel, hogy végül el kellett jönnöm, meg a diplomázásom is veszélybe került, u.is levelezőre jártam és napi 10-12 óra munka mellett nem volt időm és energiám semmire.

Azóta pedig nem sikerült a "szakmában" elhelyezkednem, pedig lett volna lehetőségem. Emiatt mindig évődöm, hogy mostanra már jó sok pénzt kereshetnék.

Most meg kikötöttem két folklór szövetségnél, ahol mindennap hálásak a munkámért, hasznát veszem a gazdasági tudásomnak u.úgy, mint az angolnak. Csak éppen társadalmi munka kategória a fizetést tekintve.

De nem érné meg csak a pénzért bevállalni egy ilyen munkát és ezt még lehet, hogy a baba mellett is tudom félig-meddig csinálni. Ha pedig nagyon megszorulunk anyagilag még mindig elmehetek a gazdasági szférába.

Jaj lehet, hogy ez mind nem érdekel benneteket, bocs, akit untattam. Kép Azért remélem, nem engeditek kiszipolyozni magatokat és mielőbb bezebrásodtok, s akkor nincs probléma!
Kép

réka
Vendég

Hali!

Női főnök: ugyan egész nap nem tudtunk csinálni semmit mostanáig ott kellett dekkolniKép Nyusz én úgy látszik rendszeresen kifogom a legstrapásabb helyeket, és mivel én vagyok a hülye, mert én vagyok a terhelhető jó kislány, mindig túlnyomnak.

Cinóca!

Múlt héten már megkaptad a zebrádKép Grat!!!
Miért is nem vagy a táblában?

Sysy, Valér!
Drukkolok!!

Timika!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Kép

Judit!

Tárgyi (megvásárolható) ajándék nem nagyon jut az eszembe, de tényleg az alvás lenne jó. Nincs hasonló gyerekes barátnőd, aki csak 2 órára tehermentesíthetne, szerintem egy vacsi (ha nagyon nem megy anyukáddal kóperálj) meg valami személyes, mondjuk meséld el, hogy mennyire fontos neked a férjed, fényképalbum, kedvenc süti, és nagy nagy pihenés vagy séta. Persze ez csak akkor működik, ha tehermentesíteni tud valaki.
Nincs valami vágya, ami mondjuk gyerek mellett nem lehet? (mondjuk zenét hallgatni, és ahhoz valami fülhallgató, vagy valami hobbi...)
Bocs, ha nagyon hülyeséget írtam.

Babus!

Nekem jó fej az anyósom, de tegnap a hugom ezért depizett itt, mert a barátja szülei szisztematikusan marják őt. Írd meg nyugodtan. Egyébként egy kis taktika, ne te, hanem a férjed vagy együtt egyszer (kétszer) higgadtan, nyugodtan mondjátok meg, hogy nektek ezek a beszólások nem stimmolnak. Azért ne te, mert az ellenséges, és azért együtt, hogy ne az legyen, hogy a háta mögött fúrod. Ez csak egy tipp, és lehet, hogy nálatok nem is működne.

Wish!

Wish you were here!Kép

Stella!

Na írj már lécci!

Duddu!

Én mindig elmondom a véleményem, és nem vagyok az a tutujgatós fajta, de remélem még nem haraptam itt a fórumon át senki torkátKép

Na most eldőlök, mert elég fáradt vagyok. Ja egyedül leszek egy szobában. A héten teljesen eldőlt, hogy más állás után nézek. Valahogy soha nem stimmol valami, de itt nagyon, mert még a társaság sem jó, az előző helyen legalább a tárasaság jó volt. Ez a berendelhető szabi meg végképp az uccsó csepp a pohárban.

Unique!

Küldöm a CV-tKép Köszi a segítséget.
Ha valaki tud még költségvetési állást, ahova kell pénzügyes, vagy pályázatkezelőset, akkor küldjön mailt. A legfőbb kritérium: ne legyen bolondokháza, és mielőbb otthagyhassam, mondván lenyeltem egy dinnyét bocseszKép

Juca

tjuca

Lányok!

Nagyon szomorú vagyok úgy néz ki hogy most jön meg!És még csak nem is sírhatok,mert kreszre kell mennem!KépKépKép
Hát mégsem sikerült pedig úgy éreztem!
Iszonyatos ez az érzés!!!!!!!!!Kép

Most mennem kell kresztre!

Sysy
sysy77

Jucácska, Te "Dinnyés"! Kép Kép
Mi az, hogy miért nincs Cinóca a táblában???? Én kértem az adatait, amikor már nagyon esélyes volt a zebrára, mondván, hogy kis "telhetetlen" vagyok és szeretnék zebrát rajzolni, mégmégmégmégmég... Kép Nem kaptam semmit választ rá. Kép
Szívesen az önéletrajzzal kapcsban. Megpróbálom, van 1-2 ismerősöm ilyen területen, még EUs is. Meglátjuk. Ha frusztrált vagy a munkahelyen, az simán kihat a babaprojectre, ez tuti. Amikor nagyon feszült voltam, és sok volt a meló, akkor sztem nekem sem mindig klappolt minden. Persze most meg hogy kicsit nyugisabb, nem tudom elterelni a gondolataimat... Jó lenne egy enyhe kis középutacska Kép

Ezennel ünnepélyesen megkérdezem Cinócát:

CinócaKép
Szeretnél bekerülni a táblázatunkba? Kép
Látod, hogy milyen adatok vannak benne, ha szeretnél, kérlek, írd meg nekem az adataidat! Köszönöm! Kép

Nos, most, hogy kiköszörültem a csorbát... Kép

SysyKép
Nagyon sajnálom, de tuti, hogy az menzi? Úgy értem, hogy nem csak olyan kis barna, ami még babó mellett is simán elképzelhető, hogy jön? Én azért még reménykedek, ha tudsz, este írj! Kép

WISHWISHWISH
JELENTKEZZ!!!! MÁR NEMCSAK MAGADÉRT, HANEM STELLÁÉRT IS!!!!!

Egyébként a női főnökökkel kapcsolatban csak annyit, hogy még nem ismertem eddig jót, akivel együtt is dolgoztam - hála istennek most nincs!!! (ez szerintem olyan menzis effektus, mert amikor nekem az van, akkor a női főnök nyugodt, amikor én nyugis vagyok, neki van menzije vagy klimaxa... Kép)
De a beosztottaim szeretnek Kép Persze simán vajból van a szívem szabiügyben meg pláne. Joguk van hozzá és kész. És ha kész a munka, nincs szívem nemet mondani. Meg nem is lenne logikus. Meg emberi.

Na befogom... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Egész nap nem tudtam jönni, annyi munkám van, mint a szemét... Szabi előtt mindent be kell fejezni, meg még ráadást is kaptamKép Azért kibírható ám, csak éppen írogatni nem tudtam. Na de majd most!!!

Nárcisz!

Egyáltalán nem bántottál meg, Isten őrizz, csak én azt gondoltam, hogy túl nagynak találod a hasamat, és ez baj. Ebből is látszik, hogy mennyire túlaggódom magam. Igyekszem ezen változtatniKép Egyébként sose volt lapos hasam, még 45 kilós koromban se, nemhogy most... És még nőtt is egy kicsit, így keletkezett a tegnapi kisdinnye állapot. Meg vacsi után voltam, ilyesmi...

Cinóca!

Neked pedig szívből gratulálok, boldog babavárást kívánok neked! Mikor mész doktor bácsihoz?

Nyuszmusz!

Tudják a munkahelyemen az első pillanattól fogva. A főnökasszonyom (aki egy tündér) már az inszemkor be volt avatva, mert többször hiányoznom kellet a munkából miatta, és úgy gondoltam, jobb, ha megmondom az igazat, mint hazudozni minden alkalommal valamit. A kolleganőim meg (tapasztalt vén rókákKép)megneszelték, hogy titkolok valamit. Mikor megtudtam, hogy sikerült, őket is rögtön beavattam.

Sysy!

Nagyon sajnálom...Kép Sajnos mindannyian tudjuk, hogy ez milyen rongy érzés...Kép

Valér, Duddu!

Nektek most különösen nagy adag drukkot tartogatokKép Persze jut belőle bárkinek, akinek éppen kell!

Dido!

Azt hiszem neked még nem válaszoltam arra a kérdésre, hogy miért Kavicsnak hívják a csemetét. Hát azért, mert abból sejtettem meg, hogy valaki lakik a pocimban, hogy olyan érzés volt, mintah egy pici, de nehéz kavics nyomná a hasamat. Lehet, hogy aakor ágyazódott be? Kb. 3 napig éreztem ezt. Közben a férjem minden nap kérdezte: Érzed még a kavicsot? Így maradt rajta a neve.
Egyébként nézegettük már a fiú és lányneveket, de ha fiúcska lesz, akkor nyilván Hegedűs Kisfiam lesz a neve, mert annyira nem jutunk dűlőre.Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Sysy!
Még ne kenődj el, foglald el magad!
Én is rettegek ettől az érzéstől.
Talán épp csak egy kis pecsételés, nem lehet?

Ha pedig mégis megjön, gondolj arra, hogy az első néhány nap a legrosszabb, aztán pedig jöhet újra a reménykedés, no meg a paplan alá nézegetés!

Tjuca!
Hazatért már az urad, vagy még mindig szalma vagy?
Ha jól tudom, mikor megjön, rögtön akció!
Remélem kavics lesz a vége... Kép

Így vagy jó, tutujgatás nélkül. Nagyon szeretem, amiket írsz.
Kár, hogy nem tudok munkában segíteni. Inkább te tudnál talán nekem, mert mint csóró kulturális szövetség mindig pályázati pénzek után kutatunk és most be van fagyasztva az egész kult. tárca.

Viszont szívesen lennék dinnyeárus, s mindenkinek adnék dinnyét a pocakjába egy-két jó szóért, vagy tanácsért cserébe. Jó üzlet, nem?

Úgy látszik, ma csak álmodozom. Az ikrek sem mennek ki a fejemből. Ez egy ilyen nap.

Stella, Wish híradót hallotta ma már valaki?

Évi!
Nagyon jól esik a drukkod. Jujj, csak bele ne éljem magam nagyon, pedig a reggeli pecsételős csúnyaság délutánra megszűnni látszik.

dudu (réka)
Vendég

Ja és Évi!
Azért halálra ne dolgozd magad!
Ne feledd, hogy mostmár nem egyen, hanem minimum ketten vagy!

És itt az ellenpélda is a női főnököket illetően.
Ritka, mint a fehér holló.

dudu (réka)
Vendég

Sziasztok!

Timi!
Isten éltessen sokáig! SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép

Sysy!
Nagyon sajnálom. KépKép Bízom benne, hogy nem arról van szó, amire gondolsz. Mellesleg szerintem nekem is készülődik valami.
Ez a legrosszabb!!! A bizonytalanság!!! Nem jött még meg, és a teszt is negatív (keddi)! Történjen már valami!!!!

Babus!
Nagyon szép kisfiad van! Olyan tündéri, és biztos nagy nőcsábász lesz belőle... Olyan huncut szemei vannak... Kép

Sajnos most mennem kell, de remélem este még tudok jönni.

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Uniqueom!

Kis pukkancsomKép Nagyon is emlékszem, hogy feltetted a kérdést Cinónak, aki nem válaszolt. Én most tőle kérdeztem, hogy miért is nem írta meg az adatait, avagy miért is nincs a táblánKép
Bocsi te kis érzékeny cicóKép
Hogyan is tudnálak kiengesztelni, egy augusztusi zebra????Kép

Juca

tjuca

Apropó dinnye!

Nézzétek mit találtam!

duduKép

Tudom, hogy Annácska nyomába sem érek, de nem bírtam kihagyni!

Ezzel kívánok sok türelmet Zsunak és Sysynek is!

réka
Vendég

Kinga!
Pedig hidd el, hogy tudnak, nagyon sokat. Még a papírmunkákat lassan adagolják nekem, de lassan remélem, beletanulok. Szerintem még vagy 2 hónap mire a dolgok simán fognak menni. Köszi az érdeklődésedezót.

Duddu!
A kötést így szoktam csinálni én is. De hidd el, ők mindig szívesen segítenek majd. Tök jó, hogy él a nagymamád, ha mondhatom ezt így, hiszen nekem már egyik sem, és bár nem nagyon ismertem őket, nagyon hiányoznak.
Egyébként sokkal jobban szeretek szókimondó lenni, mint állandóan nyalni mindenkinek. És ez így a topikban is sokkal jobb.

Ezvicc!
Nagy gratula a közelgő házassági évfordulóhoz. Remélem nagyon kedvesen fogjátok eltölteni.

Cinóca!
Nagy-nagy gratula. Istenem, mekkora öröm lehet ott nálatok. Hogyan mondtad meg a párodnak? Mesélj még valamit.

Timi!
Boldog születetésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babus!
Hát engem nem untattál!
Tipikus anyósundorban szenvedsz, ahogy én is.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Narco!
Igen, él a nagymamám és nagyon szoros kapcsolatban állok vele, szorosabban, mint édesanyámmal.
Nagyon modern nagyi. E-mail-ezni is tud. Persze az INternet már túl magas neki, de ez is valami, hogy a német, holland, magyar barátaival e-mail-en ingyen levelezhet.

Sziszka!
Azóta is azon gondolkodom, hogy hol találhatnál segítséget a kötéshez, de még nem jutott eszembe újdonság. Egyszer csak beugrik valami...

dudu
Vendég

Stella Híradó Kép
Négy babát kapott vissza. Van egy kis induló hiperstimuja, de reméljük ez csak segíteni fog és nem lesz belőle igazi.

wish

a hiperstimu az mi is pontosan?
dudu
Vendég

Drukk Stellának!

Wish? Veled mi van????????

Juca

tjuca

Sziasztok!
Cinóca!
Szívből gratulálok a babához! Remélem mindannyiunkra rátalál a zebra majd.
Nekem most egy kis petefészek gyulladásom vanKép de gyógyíttatom magam.
Bogi
dbogica

Stella!

Tudom, hogy nem lesznek ilyen kis színesek, de remélem, legalább ilyen vidámak és egészségesek legyenek a barackmagjaidKép
Kép

Juca

tjuca

Stella!
Megy a drukk neked. Remélem mihamarabb beszámolsz majd nekünk a történtekről.

Wish!
Jó lenne, ha már írnál, hogy mi a helyzet. Nagyon szeretném, ha neked is drukkolhatnék 9 hónapon keresztül.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?