Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Ide nézzetek mit találtam Kép Ez kell nekünk!!!
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok!

Ma én is elszonytyolodtam egy pillanatra, amikor délelőtt elkezdett belőlem jönni ez a barna vmi, ráadásul igen erősen, ami azt jelenti, hogy pár nap múlva megjön!Kép
(Tudom, tudom, hogy csak a harmadik próbálkozásunk volt, ezért volt csak pillanatnyi a szomorkodás!)
Csak az még a gond, hogy du. indulunk a Balcsira ezért várhatott volna még!
Most már csak ezt nem tudom honnan számoljam a ciklus első napját!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Megpróbálom összeszedni magam... és értelmeset írni, ugyanis ma eléggé szét vagyok zuhanva...

Juca
Egyébként belátom, hogy a szüleim jól tették, hogy nem engedtek el ( és akkoriban nem is volt hipermegbízható fickóm, sőt semmilyen se... Kép
Én is ki vagyok akadva, hogy anya elengedi öcsémet, én azt próbálom magyarázni neki, hogy miért ne engedje...
de hajthatatlan. mondjuk öcsémnek sokkal több mindent megenged. Az is igaz, hogy engem ketten fegyelmeztek apával. És belátom, ancinak egyedül nincs könnyű dolga.

Unique
Milyen volt az ünneplés? Kép
Ígérem, hogy ősszel mindenképpen elmegyek a talira!!!

Sysy
Ne légy elkeseredve!!!
Lehet, hogy tök jó lesz! Nem árt néha a változatosság... tudom, hogy most pont nem szeretnéd, de ki tudja, lehet még jó is!!!
Sosem lehet tudni mit hoz a Sors!
Várom a pénteket!!! És még mindig drukkolok.
Velem semmi különös nincs egyébként, sűrűn nézegetünk a paplan alá... Kép

Zsu
Ez a gyermektalálkozó jól hangzik! Kép
Képzeld, szombaton amikor jöttünk haza Békéscsabáról, bementünk Kecskemétre. Mekibe akartunk menni, de nem találtuk meg.

Nárcisz
Azért sokan járnak a Szigetre, normális emberek is. Én is csak azért akartam menni, mert olyan zenekarok léptek fel, akiket szerettem. Kép

Timi
Ne aggódj, a doki se mondta, h baj lenne, nem? Akkor fölöslegesen ne terrorizáld magad sztem...
De ha úgyérzed, hogy a doki nem olyan jó vagy nem bízol benne, szerintem érdemes lenne másik után nézni.... vagy valami.

Stella
Gratulálok!!!! Kép
Sok sok drukkot küldök neked?
És mi lesz ha 4 babód lesz? Kép
Akkor már egyből nagycsaládosok lesztek! Kép

Wish
Nálad mi újság? Küldök neked extra drukkot, hátha neked is segít! Kép

Móni
tavaly én is attól féltem, hogy uncsi lesz a F1, de nem volt az. Ugyanis mindig jön egy versenyautó előtted, ráadásul egy Michael Schumacher nevű fiatal ember kb. 1perc 20 mp-ként elviharzik előtted... Kép
Ráadásul hatalmas nagy kivetitők is vannak, amin tudod követni az eseményeket! Sőt élőben akkor élmény az egész, én nem is gondoltam volna, hogy azoknak az autóknak ilyen hangjuk van, úgy röfögnek, hogy csak na! Igen baromira hangosak, de én élveztem, aki meg nem birta, füldugót rakott a fülébe! Kép
És a boxlátogatás s hatalmas élmény volt!!! Olyan képeket csináltam az autókról, hogy csak na!!!
Ami van a profilomban kép, az is akkor készült! Kép
Más: akkor most fogigátlót kell szedned? de miért?

Dido
Ez a bordatörés elég durva. Tudsz már valami közelebbit?

Réka
Nekem igenis hiányoztál!!! Olyan jókat szoktál írni! Szeretem olvasgatni!
Tudsz kötni? De jó!!!
Én most tanulok... nemsokára végzek az első sállal.. Igaz vannak benne hibák,de majd belejövök. Kép
Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy készül a pulcsi meg ilyenek. Nioncsenek véletlenül mintáid, vagy valami....? Vagy neten nem tudsz 1 jó helyet, ahol ilyesmiket lehet tanulmányozni? Én kerestem, de nem találtam sajna Kép

Bocsika, hogy ilyen hosszú lettem!!!
Puszika: Sziszka

szisszka

Kép
Kép

KépKép
unique

Nagy puszi Mindenkinek, Lányok! Kép

Nagyon-nagyon köszönöm Nektek a tegnapi (és mai) jókívánságokat!!! Annyira jól estek!!! Kép

A tegnapi ünneplésről röviden, aztán visszaolvasok:
megyek haza, az ajtóban vár a férjem 29 (!) szál vörös rózsából álló csokorral!!!
Természetesen elbőgtem magam, ahogy kell.
Majd kérdem, hogy hova megyünk vacsizni? Meglepi.
Ok-ok. Elmentünk Érden az Admirális étterembe. Asztal előre foglalva. Úgy éreztem magam, mint egy mesében egy királylány. Kép
(tudni köll róla, hogy nem egy nagy szervező)
Egy álom volt.
És köszönöm a jókívánságokat baba-ügyben is, természetesen elraktároztam mindet!!! Kép

1976-os vagyok, tegnap töltöttem be a 29-et. Előtte "csak" megelőlegeztem a 29 évet, úgyhogy most azt nem kell javítanom a táblában! Kép

Jövök mindjárt!

Pusza

Unique

Egy kis virágözönt hoztam azért Nektek is, bár rózsát nem találtam! Kép

Kép

KépKép
unique

Jucám Kép
Kérlek, küldj nekem egy önéletrajzot (angol-magyar, ha lehet), megkérdem 1-2 EUs intézményben dolgozó ismerősömet, hátha...
A mail címem a profilomban. Kép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen a munkahelyed. Én ugyan a Bizottsággal álltam mindig is kapcsolatban, de ott azért nyugis volt a hely... Na jó, kivétel, hogy volt egy lány, aki a pénzügyön annyit vállalt magára, hogy az csak na... (ő volt a barátnőm... Kép )
Hátha tudok segíteni! Kép

MóniKép
Felháborító ez a kereset, amit írsz!!! Remélem, most már jobb lesz a helyzet, mert ez tarthatatlan... Eddig még én is csak magasabb fizukról hallottam építészmérnök-fronton. Bízom benne, hogy megoldódik ez a dolog, mert ha én segítek állást találni, akkor sajna pályát kell váltanod Kép

StellaKép
Petike-istennőm! Fantasztikus, amit művelsz! Alig kaptam levegőt, amikor megláttam, mennyi kis petikéd volt! Nos, akkor most drukkolok holnapra. Wish-t pedig kinyúvasztjuk, ha nem ad Rólad híreket! Kép

SzisszkaKép
Ilyenkor, hogy nincs áramotok, nem is tudsz dolgozni? Esetleg szünetmentes... Bár olyat nem hallottam, ami egy egész napig kibírná. Ha meg van is, biztos méregdrága.
Amúgy meggyógyultál már? 100%-os vagy?

SysyKép
Drukkolok a hődnek! Kép
És sajnálom a munkahelyi dolgot. Esetleg próbál meg úgy felfogni, mint egy újabb kihívást. Lehet, hogy ez most pont azért történik, hogy így könnyebben el tudj szakadni a munkahelytől a közeli baba miatt. Lehet, hogy mire észbekapsz, már nem is kell bemenned dolgozni és hawaii-ozhatsz otthon táppénzen. Kép
Én szorítok Neked!!! Kép

Hű AnnácskaKép
Ez a döfi!! Igenigenigenigenigen, ezkellnekünk ezkellnekünk ezkellnekünk ezkellnekünk ezkellnekünk Kép

KiviKép
Hogy vagy? Vannak roszsullétek, vagy jól viseled a "helyzetet"? Kép

TimiKép
Kérlek, ne parázz amiatt, amit nem érzel, hanem örülj neki, hogy neked ilyen tuti szervezeted van, amelyik ilyen strapabíró Kép
Ja, amúgy én a mennyekben járnék, ha tünetmentes leszek Kép Bár akkor is, ha nem Kép Szóval nem ez a fontos, hanem hogy ott van és kismama vagy. Kép

NyuszmuszKép
Én csak folsavat szedek, reggel 1-et este 1-et. Szerintem ez így ok. Illetve pontosabban:a aciklus első felében csak reggel 1-et, majd pé körül és utána 2-t. Szedtem sokáig az elevitet, de nekem van egy olyan megérzésem (bár ne lenne igaz), hogy az nem elég. Tényleg ne legyen igazam. De lehet, hogy csak nekem van másra szükségem. Ja, és iszom rendesen a cickafarkfű teát. Most már, hogy rendesen utánanéztem, mondrák több helyen is, hogy mindenféle női bajra jó, nemcsak cisztára. Érdemes megprószálni, szerintem. Kép

ZsuKép
Nem vagy semmi a ciklus hosszaddal! Annyira drukkolok Neked! ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI

DudduKép
Ne jöjjön még az a menzi, jó lenne jól időzíteni, mire a dokim visszajön a szabiról. Vasárnaptól és utána jöhet Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lányok!

Nem tudtok véletlenül egy olyan fórumot, ahol egy hozzáértő dokitól lehet kérdezni? Már teljesen elbizonytalanodtam, hogy nekem tényleg fogigátlót kell-e szednem! Szeretném kikérni más doki véleményét is!

Móni

Kép
móni23

Móni! Kép
Kérlek, ne izgulj emiatt! Én is hallottam már erről hogy ez totál normális dolog. Meg is kértem a kaali-s fórumban a lányokat, hogy írjanak ide Neked erről tapasztalatot. Kérlek, nyugodj meg!!! Kép

KépKép
unique

Unique,
KöszönömKép

Kép
móni23

Sziasztok!

Ti is hiányoztatok nekem és maradok aktivitásban, ez a passzivitás csak dumává lett, hiszen nem igazán sikerült megvalósítani. Hiába hittem azt, hogy úgy könnyebb lesz. Sőt lassan olvashatom vissza Sysy-nek írt "neéldbelemagad" szövegeimet, mert most még az elmúlt hónapokban rendszeres mensi előtti barna valami sem jelentkezett, s ez reménykedésre ad okot.

De ha jól látom a táblában, még akadnak néhányan, akiknek nálam elébb kell jönnie a zebrácskának!
WISH, SYSY, VALÉR, IRONRAM!
HAJRÁ!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Unique!
Az időzítés nekem is pontosan megfelel. Kb. szombaton, vagy vasárnap nem (!) kellene megjönnie. Úgyhogy kivárom a vásárnapot és küldöm, jó? Aztán meg majd nem győzök neked drukkolni.

Annácska!
Hihetetlen van képfelhozatalban. Ha lesz babóm, esküszöm, hogy csinálok neki ilyen zebraruhát. Az mindig erre az időszakra fog emlékeztetni.

Utólag egyébként szerintem szép emlékként fog megmaradni életünknek ez a periódusa, mert ritka nagy vágyak ezek. Nem gondoljátok?

Szia Szisszka!
Igen, még gyerekkoromban megtanultam kötni és horgolni. Azóta horgolni elfelejtettem, de találtam egy Fürge Ujjak különszámot, amiből majd felelevenítem a tudásom. Viszont kötéshez szerintem csak egy nagyi, vagy egy anyu kell. Én még sosem láttam leírva az alapokat. Ha az megvan, onnantól a variációkat már meg lehet találni egy adott darab leírásánál is. Én legutóbb a Röltexben kérdezgettem az eladó nénit, aki még hálás is volt, hogy ajnározom a tudását Kép Kép

Szia Dido!
Tavaly nyáron is fennt voltál a Várban? Ugyanis főszervezője voltam a külföldi csoportok érkezésének egy Folkloriada nevű világfesztivál keretében. Ha láttad, hogy tetszett? Jöhet a negatív kritika is, abból is van bőven...
Képzeljétek el, hogy 12 napig 70 ország 2000 táncosa volt itt az ország különböző pontjain és annyira rossz volt a sajtó (nem volt rá pénz), hogy a kutya nem tudott róla. Az Andrássy úti felvonuláson több volt a táncos, mint a néző. Mindegy én így is nagyon élveztem és életre szóló élményt szereztem.

Na most futok és főzök egy tésztát, ha már ily korán hazaértem. Remélem nem égetem oda, vagy valami én még erre is képes vagyok. Sajnos nem vagyok túl jó konyhatündér, de aktívan gyakorlok és mindig tanulok valamit!

Puszi mindenkinek!
dudu

Ja és bocs, ha sok voltam.....
Vendég

Moni!
annak idejen nekem is kellett egy honapig szednem.
Megkerdezni a
Szülészetek, korhazak
Jahn Ferencben tudod Csakany doktortol. Annak idejen, amikor felirtak neked a medrolt, tole kerdeztem meg mi a velemenye rola. Be is masoltam akkor neked a valaszat. Kerdezz tole nyugodtan.
puszi! Ugye meg mindig a Forgacs a dokid?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Lányok!
Köszike mindenkinek a biztatást! Kép

Unique!
Annyira édi vagy!!!! Kép A baj csak az, hogy ez nem rajtam múlik innentől kezdve. Én is kíváncsi vagyok ám, hogy mi lehet a "nagy késés" oka... Kép
Nagyon örülnék, ha baba lenne a dologban, de most folyamatosan van egy olyan érzésem, hogy hamarosan meg fog jönni... Kép Bár lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. Ha holnap sem jön meg, akkor valami tényleg bűzlik! Kép

Réka!
NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK Neked, hogy a hétvégén, vagy a jövő hét elején zebrád legyen!!! Olyan jó lenne!!!! Kép

Timi!
Sikerült egy kicsit megnyugodnod? Remélem igen! Tudod, mi Veled vagyunk!!! Kép

Na most ennyi voltam.
Puszika
Zsu

Zsu
valér

Stella,
Köszi a választ. Csak az a baj, hogy én simán clostyt szedek és nem kapok hormoninyekciókat.
Drukkolok neked holnap nagyonKép

Judit,
Igen, még mindig a Forgács dokihoz járok, de most szabin van, így csak a Sipos dokival tudtam beszélni.
Szívesen elmegyek veled moziba, ha a kis Atti elengedKép

Annácska,
Nekem is nagyon tetszik ez a képKép

Szisszka,
Akkor biztosan nagy élmény lehet, majd megpróbálom rábeszélni a páromat, hogy jövőre menjünk kiKép

Unique,
Én nagyon örülök ennek a képnek, mert a kedvenc virágom a tulipánKép Idén tavasszal voltunk Hollandiában és ott láttam ilyen nagy tulipánmezőketKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Kivi!
A bronhitisem alatt fájt az oldalam, de nem történt semmi amitől eltörhetett volna. Máskor viszont nem fájt semmim, úgyhogy fogalmam sincs mikor volt ez az egész.
És Ti hogy vagytok? Gondolom a fellegekben jársz!

Sziaszka!
Sajna nem tudok még semmit, pénteken lesz kész a labor egyik fele, akkor kell mennem újra a reumára.

Anncska!
A kép szuper, már csak élőben kellene egy párKép

Réka!
AmiótaPesten lakunk ('98), minden évben kimegyünk a várba. Tavaly is voltunk, mi a vár mellett felálított színpadot és a várban lévő műsorokat láttuk. Szerintem szuper volt! A vár mellett jobb volt, mert ott nem volt tömeg. A felvonulásról pedig nem is tudtam hogy volt, pedig biztos kimentünk volna. Az észak amerikai indiánok, a japánok és az afrikaiak külön nagyon jók voltak, mert nem mindennap lát-hall ilyet az ember. Egyetlen pici baja volt csak ,de ezen nem hiszem, hogy lehet változtatni, nagyon kicsi volt a várudvarban a fedett kör színpad, de hát a hely adott. Oda nem nagyon lehett bejutni.
Egyébként minden ép hagyományait érdekesnek találom. Tavaly voltunk a Budai Parkszínpadnál is az orosz? (volt SZu-beli) tánceggyütest is megnézni. Nagyon híresek, de most nem jut eszembe a nevük. Mi az idén is biztosan kimegyünk. Lehet, hogy találkozunk?

dido

dido
dido

Bocs az átkeresztelésekért, és a helyesírási hibákért, de már nagyon éhes vagyok és azért siettem.

dido

dido
dido

Sziasztok!Kép

A fogigátlóhoz szeretnék hozzászólni.
MoniKép
Ne izgulj, ez tényleg általános, sokan szednek a kezelés előtt fogigátlót. Elsőre tényleg kicsit furi, hogy nem jön össze a baba, és még a tablettát is szedni kell. A kezdetekkor én is berzenkedtem tőle, de a 4. alkalommal már rutinos voltam. Már írták előttem, hogy ezzel a módszerrel leállítják a petefészkek működését, majd a szurikkal újra beindítják.
Remélem tudtam segíteni.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Móni!
Petyaanyát és a többieket csak ismételni tudom! Nem gáz ez. Nekem most a 3. lombikom jön és velem is ezt szedetnek! Hajrá előre az ikrekért!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok,
Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm a bíztatást, most már kezdek egy kicsit megnyugodni, de azért tényleg furi egy kicsit. Remélem azért meghozza az eredményt és a következő inszem már sikerülni fogKép
Móni

Kép
móni23

Sziasztok Lányok!

Annyit írtatok,hogy alig győzöm olvasni!Kép

Már egy kicsit jobban érzem magam. Ma megismertem a leendő kolléganőmet(legalábbis valószínű hogy ő lesz). Szimpatikus nő,egész jól elbeszélgettünk,de nagyon rossz lesz a másik kolléganőm nélkül. Valamennyire bele kell törődnöm(remélem hogy most tényleg babás vagyok).
Egyébként még mindig nem jött meg úgyhogy van remény!Kép Remélem pénteken kétcsíkosat tesztelek!Kép

Valér!Kép

Köszi a szorítást,szerintem is huncutkodik Velem ez a baba. Pénteken talán már többet fogok tudni.Kép

Dido,Móni,Nyuszmusz!Kép

Most már én is izgatott vagyok a teszt miatt,még két nap.Kép

Stella!Kép

Szorítok hogy minden rendben menjen Neked!Kép

Kivi!Kép

Nem lesz könnyű az egész helyzet,és nagyon fognak hiányozni a gyerekeim,hiszen már úgy hozzámnőttek és én is hozzájuk. Nehéz lesz nap mint nap látni őket úgy hogy nem én vagyok velük,és ráadásul egymás mellet van a két terem,úgyhogy nem is tudom elkerülni a találkozást!Kép

Annácska!Kép

Szeretnék pénteken kétcsíkos tesztet hozni!Kép
Jól írtad hogy nagyon fontos az óvónők közti jó kapcsolat!

Szisszka!Kép

Köszi a drukkokat! Talán tényleg nemsokáig kell ebben a helyzetben lennem. Jó lenne!Kép

Unique!Kép

Köszi a szorítást!Kép

Duddu!Kép

Jól írtad HAJRÁ!Kép

Sysy
sysy77

Lányok,
Nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Sysy, Valér, Unique, Réka,
Remélem hétfőn már zebrákat látok a nevetek előtt a táblibanKép

Mi holnap elutazunk rokonlátogatóba, Debrecenbe, Csongrádra és Szegedre, de hétfőn jövökKép

Puszi: Móni

Kép
móni23

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:06-kor.
seszi

Unique
Hát ha nincs áram, nem nagyon tudok dolgozni... laptopon is kb 3 órát, max 4et. Viszont nethozzáférésem az nincs, mert ugye a modem, meg a router árammal működnek.
Köszi kérdésed, meggyógyultam.Csak szét vagyok esve... ugye, elment a szerelőember tegnap este, én meg utána még nekiálltam dolgozni, kb hajnali 2ig, hajnal 3kor elaludtam kb. viszont 5kor keltem...
De ma korán lefekszem alcsizni az biztos!
Holnap is jön a villanyszerelőember, és akkor teljesen kész lesz minden. Ugyanis kicseréltetjük az egész ház villanyrendszerét.
Biztosan jó volt így a szülinapod,párod nagyon aranyos, hogy így megszervezte! Kép
Mi Érden laktunk, fél éve költöztünk el onnanKép

Réka
Hát nekem ilyen leírások kellenének... csak azt nem tudom honnan...
Tudod fogalmam sincs, hogy rakom össze azt a pulcsit, hogy lesz ujja meg ilyenek! Kép
Párom anyukája tud kötni, de nem tudom mikor jön legközelebb. (egyébként amit tudok eddig, azt mind tőle tanultam! Kép
Egyébként meg a barátnőm, aki most szült, nyaggat, hogy télre kössek a kislányuknak kardigánt.... csak hát fogalmam sincs hogyan, meg mekkorát! Kép Ezek még olyan rejtéjes dolgok számomra!
Ha sajtó gondod van, vagy lesz a közeljövőben, szólj, lehet tehetek valamit az érdekedben! Kép
Ismerek pár újságírót, rádióst! Kép

Sziszka

szisszka

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:07-kor.
seszi

Sziasztok!

Na újra itthon.

Móni!
Pedig a türelem fél egészség.
Köszi a drukkokat, de a reggeli nem is vizsga volt igazából, hanem egy kis tréning kérdezgetésekkel. Nem sok újat mondott, de azt 2 órán keresztül. Azt hittem, hogy megpusztulok De jelentem, hogy túléltem.

Nyuszmusz!
Azért ez szégyen, hogy bírják a szüleid? Nem túl jól, gondolom. Szegények. Hát eszembe sem jutna kimenni.

Stella!
Igen sok esélyed van szép embriókra, mert 21 közül ők is tudnak válogatni, és a legszebbeket adják vissza. Szóval nyugi, és megy a sok drukk.

Szegény kicsi csibe!
Szép napokat kívánok neked a Balcsin. Ha hazajöttök, akkor újult erővel tudtok majd belevetődni a nagy babatervezésbe.

Szisszka!
Nem úgy értettem, hogy nem járnak oda normális emberek, de a 18 éves lányomat azért nem engedném el oda hat 2 ajtós szekrény nélkül. Bocsi, ha valami rosszat mondtam volna.

Unique!
Akkor tetszett a rózsa? A férjem vette nekem egykor, és ő is készítette a fényképet, és most is ő rakta fel neked a netre. Az este akkor nagyon szép lehetett. Én is ilyet kaptam a férjemtől március 2-án, de meglepinek elhívta az összes haverját.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Nárcisz Drága!
Dehogy mondtál rosszat!
Én fogalmaztam bénán!!! Bocsika érte, de az elején írtam is, hogy szét vagyok esve...
Én se engedném nyugodt szivvel oda a lányom... sőt öcsémet se, csak hát nem nagyon hallgat rám, meg azt mondja hogy anyu úgyis elengedte...

Képzeljétek, főztem husilevest, de úgy elsóztam! Hihetetlen! Kép Próbálom feljavítani... Kép

Lányok
3 napja úgy érzem, mintha meg akarna jönni, fáj a derekam, görcsöl a hasam... pedig nemrég múlt el...néztem a táblát 13 cn vagyok, úgyhogy nem tudom, sose volt még velem ilyen...
Ha tudtok valami magyarázatot erre, akkor előre is köszönöm!

Sziszka

szisszka

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:07-kor.
seszi

Sziasztok!

Csináltam magunknak egy albumot! Évi77 és kis családja néven futunk. Tettem fel pocis képet is, hát meglepődtem rajta magam is, mikor megláttam: kb. félidősnek nézek ki...

Pusszancs:
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Seszi!Kép

Persze hogy nem haragudtam meg! Rád egyszerűen nem lehet haragudni!Kép
Köszi a drukkokat!Kép
Én szeretem a munkámat,jó gyerekekkel foglalkozni.Kép
Megpróbálok nem stresszelni ígérem!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Veled mi újság?Kép

Sysy
sysy77

Évi Kép
Megnéztem az albumot. Szivarozol?:Ö
A pocid tényleg szép nagy Kép
Mikor indultok a Balcsira?

Sziszka Kép
Ennyire szerelmes vagy? Kép Tegyél a levesbe pár krumplit, az felszívja a sót Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:08-kor.
seszi

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:09-kor.
seszi

Évi!
megnéztem az albumodat. Tényleg nagy pocid van már. Tudod ilyenkor a méh megdagad, és vizenyőssé válik, hogy a kis kavicsodnak jó legyen. De ez tényleg nagyon nagy.

Sziszka!
Igan, mert nem szerettelek volna megbántani. Csak én nagyon félek az ilyen dolgoktól, mert egyébként is nagyon félek az itt élő emberektől. Néha olyan furcsán viselkednek. És ott egy csomóan bekábszereznek, meg isznak, és ez engem nagyon meg tud ijeszteni.

Kép
narco

Annácska!

Nem szivarozom, még egy szál cigit se szívtam el soha. Csak jó ötletnek gondoltuk a szivaros képet. Még a füstöt is utólag tették a szám elé, mert nem tudok még rendes füstöt se fújni.:o A férjem cigizett régen, de amikor belevágtunk a babagyártásba, rögtön letette. Kis hős!

Seszi!

Az összes képünk ilyen vigyoriKép Időnként majd teszek fel másikakat.

Nárcisz!

Túl nagynak találod? Szerinted ez baj? Ne ijesztgess...

Egyébként szombaton indulunk a Balcsira, és aug. 1-én jövünk haza. Remélem jó időnk lesz! Éds azt is nagyon remélem, hogy mire megjövök, tele lesz a tábla zebrákkal!!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok!

Most csak röviden itt volt a hugom én festem a család haját, kivéve az enyém, mert az originalKép na meg pletykáltunk.

Unique!

Holnap este megy a mail, csak ma már kiszipkázták az agyam. Holnap költözünk a minisztérium főépületébe, úgyhogy egész nap nem is tudlak majd olvasni TiteketKép

Évi!
Hú, ezen a pocin én is csodálkozom, na meg vágyakozom isKép (IDEIGLENESANTERIORPÚP ejj
Tényleg arik vagytok, jó rátok nézni. Én is akartam frissíteni az albumon, de inkább elborítok.

Stella, holnap nagyon szrítok értetekKép

Wish mizu, ugye az 1 konvergál a 100-hoz?

Sysy tarts ki, tudom, hogy Seszi mellett én voltam az egyik legnagyobb pánikcsillapító, de most már jár egy zebricsek.

Seszi, én komolyan gondolom a váltást, mert az bizti, hogy ez az elmebaj nem segít sem a babásodásnak, sem a babának, sőt NEKEM sem. 2 nap, hogy engedhettek el ilyen sokáig?Kép

Annácska! Küldj képeket, feldobnak, pláne, ha nincs időm olvasgatni.

Narco! Asszem messzemenően mi vagyunk itt a vaskalapos háttércsapat, nagyon egy húron pendülünkKép

Bocs, akiket kihagytam, vagy felcseréltem, nem volt szándékos.

Juca, aki holnap költözik
Kép

tjuca

Seszi
Igen itthon dolgozom, fordítok, angolról magyarra, (ha kell magyarról angolra is, de azt annyira nem szeretem). mindenfélét.
Köszi a tanácsot a levessel kapcsiban! Kép

Annácska
Nagyon szerelmes vagyok, az a helyzet!!!
Köszi a tanácsot, megoldottam, tettem bele krumplit!! Kép Fincsi lett a leves! Kép

Nárcisz
értem én! Kép

Lányok
Nem tudom, hogy mi lesz holnap, hányra jön a villanyszerelő, de ha tudok jövök...
Addig is legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!!!!
Lehet, h még ma is bekukkantok!!! Kép

Puszi nektek!!!!

Sziszka

szisszka

SziasztokKép

Megint csak egy gyors kukkKép

Évi
Megnéztem a képeidetKépNagyon szépek vagytokKépÉs jó kis pocid van már mostKép

Majd lefotóztatom én is magam, el fogtok ámulni, hogy baba nélkül mekkora pocim van, simán 5-6 hónapos pocakosnak nézek ki.
Egyébként nagyon kellemetlen. 10-ből 10-en azt hiszik, megint babát várok. Akármennyire is behúzom a hasam. Bár ennek valszeg a rossz gyomrom az oka(mint már régen írtam, volt már gyomortükrözésem, meg mindenfajta vizsgálat, mégsem derült ki, mitől ilyen pufi a hasam), hisz a babavárás előtt is gömböc hasam volt, na de most? Mint egy nagy lufiKép

Többre most nincs időm, apuci követeli a gépetKép

Babus

Kép
babus2005

Juca Kép
A holnapi költözéshez kitartás!
Utána csak jobb lehet Kép

Szisszka Kép
Örülök, hogy sikerült megoldani a gondot Kép
A szerelem örök Kép

Szép álmokat Kép
Kép

Annácska

annácska

Évi!
Semmiképpen nem szeretnélek megijeszteni, vagy megbántani. Remélem azért nem haragszol. Csak te is nagynak érezted, gondoltam nem sértelek meg vele. Szerintem semmi probléma nincs a babócával. A hasméret szerintem abszolút egyénfüggő, és ez így van jól. Szép, egészséges terhességet kívánok neked, és egy gyönörűszép babócát Kép

Juca!
Nekem ez a véleményem. És az, hogy vannak hozzám hasonló érzésűek, akkor legalább megnyugodhatok, hogy nem tartozom a kirívó emberek társaságába. Náha kicsit prűdnek érzem magamat az ilyen dolgokban. Jobban szeretem az érzelmi oldalát a környezetemnek. És nem cserélném el a házaséletemet ezer szingli érdekes éjszakáira sem. Én már csak ilyen vagyok.

Annácska!
Te ilyen édeseket szoktál álmodni is? Kép
Akkor szép álmokat neked,
rózsás csókokat
bajuszos angyalokat Kép

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Ma már csütörtök van és mindig nem jött meg!Kép
Ha ez így marad akkor holnap reggel tesztelek,hátha kétcsíkos lesz!!!!!Kép
Délelőtt dolgozok,délután pedig megyek kreszre és csak este jövök haza,így nem fogok unatkozni.

Annácska!Kép

Úgy szeretem a képeket,amiket felteszel,olyan édik!Kép

Tjuca!Kép

Köszi a megelőlegezett zebrát,úgy legyen!Kép

Valér!Kép

Veled mi a helyzet? Lesz zebra?

Évi!Kép

Nem tudtam megnézni a képeket,valamiért nem sikerült!

Mindenkinek szép napot! Délután benézek!

Puszi

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Hát nem tudom, lesz-e zebra, de még nekem sem jött meg. Nem merek még tesztelni, mert ha megint negatív lesz, akkor fölöslegesen dobtam ki X forintot. Azt hiszem, megvárom a hétvégét, majd akkor megcsinálom az egyetlen itthon levő tesztem. Remélem az már egyértelműen mutatni fogja, hogy mi a helyzet. Az a jó, hogy ma és holnap is remekül el fogom foglalni magam. Kép Így nem kell állandóan arra gondolnom, hogy mi az ábra...

Vasárnap össznépi banzáj lesz anyósoméknál, így pénteken megyek segíteni neki, szombaton meg sütit sütök itthon. Tehát nem fogok unatkozni! Kép

Évi!
Tényleg nagy pocakod van! Majd egyszer csak kiderül, hogy a kis Kavics nem is egyedül van, hanem van egy másik lakótársa is! Kép

Hát most ennyit. Valószínű, csak este tudok jönni.

Puszi mindenkinek
Szép napot!
Zsu

Zsu
valér

Sysy!
Akkor most nagyon nagy izgalomban vagy, ugye? Kíváncsian várom az eredményeket, és szerintem ez már biztosan hoz valami jót. Kép

Valér!
Ha úgy érzed, akkor várj még, e szerintem a pé utáni 14. napot mindenképpen érdemes megvárni, mert csak akkor lesz HCG, amit ki tud mutatni. Másrédzt pedig nem stresszeled magad annyira egy 12. napon álnegatív teszttel. A türelem fél egészség.Kép
A vasárnapra jó szórakozást kívánok nektek Kép

Kép
narco

Sziasztok!

Most tűzök költözni, felvettem a játszóruhámat is.

ValéR kedves!

Volt egy elírásod: Így nem kell állandóan arra gondolnom, hogy mi a ZÁBRAKép

Úgy legyen, majd ha ott tartasz elmagyarázom, és még le is rajzolom, OK?Kép

Na pá:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Még szerencsére nincs itt a villanyszerelő ember!
De úgyhiszem, ma nem is lesz itt egész nap, nem lesz annyi dolga! Kép

Párom felűzött a nagygéphez, ő meg lent laptopozik, és webkamcsin keresztül mutogatja a kutyákat, a haverjainak! Kép

Sysy
Holnap már péntek!!! Kép
Nagyon nagyon drukkolok, hogy teljesüljön az álmod, vágyad, és ott legyen már az a kicsi pocaklakó!
Kíváncsian várom az eredményt!!! Kép

Zsu
Akkor jó tartalmas hétvégéd lesz! Kép
Jó szórakozást, meg sütisütögetést!!! Kép

Juca
Hova költöztök?

Szép Napot Mindenkinek!

Sziszka-aki még ébredezik

szisszka

Sziasztok!
Annyit írtok, hogy már követni sem igazán lehet, ha pár napig nem jön az ember!KépMire visszaolvasok mindent, elfelejtem, hogy miket akartam hozzászolni!

Sysy!
De jó, hogy még mindig semmi!Drukkolok Neked!!!Milyen tesztet vettél?

Valér!
Igazad van, hogy biztosra akarsz menni, majd gondolok Rád hétvégén!

Annácska!
Milyen édes ez a kép?Honnan töltöd le öket, vannak direkt ilyen oldalak?

Nárcisz!
Örülök, hogy "túlélted" a megbeszélést, már biztos nagyon kiokosodtál az új állás rejtelmeiben, ha nem nagyon tudtak újat mondani...!Kép

Babus!
Várom a képeket, bár szerintem Te nagyon csinos vagy, hiszen láttuk a szuper pancsis Kristófkás képeket...!Azért remélem elöbb-utóbb rátalálnak a "bibire" és nem lesz több problémád!Candida nem lehet?

Évi77!
Én is meg szerettem volna nézni a képeidet, de azt írta, hogy az albumod üres, pedig látom mellette a méreten, hogy van benne, nem tudom mitöl lehet, még majd próbálkozom!

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, nem is tudok visszaolvasni.

Évi77
Szép pocid van, bár látom, egy kicsit rásegítettél Kép

Sysy, Valér Kép
Mennek a drukkok, hogy a következő teszt már rendesen csíkozódjon.

UNIQUE
Én a jövő héttől, augusztus 14-ig szabin leszek és nem is tudok jönni, mert szerencsére egyetlen gép sem lesz a közelben. Beírnád ezt a táblába? Köszi Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Helló Csajok,
Köszönöm kérdéseteket és jól vagyok, tüneteim egyenlőre nincsenek, bár szerintem a cicim megduzzadt a (férjem legnagyobb örömére :o)) de hátrányrá eléggé érzékeny. Esténként ha sokat robotolok akkor szurkál a pocim, a sűrű pisilésen kívűl semmi tünetem remélem ez így is marad!!! Már várom a köv UHt hogy lássam a bébikénket, remélem már dobog a szívecskéje.
Gondban vagyok most lesz a hétévégén leánybúcsú és sejtelmem nincs hogy utasítsam el finoman az iszogatás na meg a hajnalig mulatozást (azért 22 óra körül elfáradok ám de terhesség előtt is hamar kidőltem), tudom hogy a lányok nagyon készülnek rá. Amitől igazán félek azaz esküvő, remélem nem tűnik fel senkinek hogy állandóan gyümölcslé lesz a kezemben.

Évi,
Hát nálam is beállt a székrekedéses állapot pedig annyi gyümit eszek mint a franc, szerintem múltkor beettem vmi romlottat azért volt az ellenkezője :o) Hogy kell megnézni az albumodat?

Dido,
Hát én még mindíg csak ámulok a veled történteken, nekem egyszer tört el a lábujjam de akkor azt éreztem rendesen!!! Most mész kivizsgálásra? Csontritkulás meg egyebek? Vagy mit javasolt az orvos?

Kedves Kis Sysy,
Elhiszem hogy nem lesz könnyű és elég rossz hogy a fönőkötök így belekényszerít ilyen drasztikus változásokba Titeket, de vhogy próbáld a jó oldaláról megközelíteni, új csoport új lurkók, valószínüleg egy idő után ők is a szívedhez nőnek, és lehet hogy ez a változás sok jó dolgot rejt magában amit nem láthatsz előre. Ha meg nem működik azt biztos a főnököd is észre fogja venni és akkor egy jobb ötlettel áll elő.
De a legfontosabb hogy nagyon nagyon szorítok neked a holnap reggeli teszthez!! ++++++++++

Unique,
Annyira szép lehet az a csokor rózsa nem csodálom hogy így meghatódtál meg persze a vacsi, szuper kis párod van hogy ilyen figyelmes!!!

Ez most nagyon izgalmas hétvége lesz remélem becsúszik jó pár zebra!!!

Stella,
Wish nem küldött sms-t?

Kivi
kivi2

Szia Lányok!

Az albumok néha kicsit lefagynak, olyankor érdemes egyet frissíteni és akkor visszatér beléjük az élet.
Kicsit elmaradtam, de úgy belejöttem a főzésbe tegnap, hogy utána még takarítottam is egy csomót. Régen voltam u.is ilyen kora délután itthon.

Sziszka!
Örülök, hogy sikerült orvosolni a "szerelmesszakácsné" tüneteket. Megjegyeztem a krumplimódszert én is.
Én meg isteni pórés, mascarpone-s, fokhagymás tésztát csináltam. Meg is ettük estig az egészet párommal, pedig vagy 4 fős adag volt.
Olyan jó még ilyen kis sikereket is elérni, mikor képes vagyok még egy rántott karfiolt is elrontani (elfelejtettem megfőzni rántás előtt Kép Kép Kép)

A sajtó kérdésben tényleg lehet, hogy keresni foglak. Milyen médiumban vagy jártas? Köszönöm a felajánlást!

Háát, a kötésnél az ujjakérdésnél én is futok anyukámhoz, vagy nagyimhoz. Azt szoktam csinálni, hogy kinézek egy szabásmintát újságokból általában, megcsinálom az ujja nélkül elejét, hátulját (tudod atlétatrikó fazon) és aztán megyek megkérem, hogy segítsenek. De sokszor elég a leírás is, hogy rájöjj. Azért egyszer meg kell, hogy mutassa valaki, de ebben én sem vagyok jó.
A végén még a Babanet Randira kis kötéssel érkezünk és dumcsizás közben pulcsi lesz belőle... tyű, ez azért érdekesen hangzik... Kép

Dido!
Idén is fennt leszek a Várban, de most csak mint vendég, most nem hozunk együtteseket. Viszont a szomszéd irodában vannak a főszervezők, így talán szerzek jegyet...
Azért örülök, hogy van olyan, aki látott valamit a fesztiválból. Siralmasan kevés pénzből csináltuk meg, és egyes pályázati támogatásokat most júniusban kaptunk meg. Viszont büszke vagyok magamra, mert a fesztivál teljes ktg.vetésével egyedül számoltam el. El is tartott idén májusig.

Pont most akartam ajánlani, hogy nézzétek meg a fotóimat a fesztivál web-lapján, de leszedte őket a webmesterünk. De ha érdekel benneteket, mutatok majd szívesen képeket.
Egyébként nekem is a Dél-Afrika volt a kedvencem, no meg Új-Kaledónia (sziget Ausztrália mellett). Õket sajnos nem láthattad, mert Pest előtt hazamentek.

Sysy, Valér!
Örülök, hogy higgadtan várjátok a tesztelést.
Csak így tovább, jól le kell kötni a gondolatokat, ez a lényeg.

Az a baj, hogy ez ma nekem nem igazán megy.
Ma elkezdődött valami sárgás-barnás pecsételés, ami rossz jel.
Párom azért megpróbált megvígasztalni, gyorsan benéztünk a paplan alá és fölé is... Kép

Nárcisz, Juca!
Szerintem a szókimondó jobban illene rátok, mint a vaskalapos. Igazán jót tesz, hogy kertelés nélkül nem azt írjátok, amit hallani akarunk, hanem sokszor az igazsághoz közelebb esőt.
Szerintem ez is kell és nekem ez sokszor sokkal jobbat tesz, mint az, hogy együtt sajnáljuk egymást, s ezzel esetleg nem előre haladunk.

Remélem nem értitek félre! A fórumban az a jó, hogy mindenki saját belátása szerint szól hozzá, s ezért sokoldalú a kép. És itt ráadásul mindenki a jóindulatát használja!

Jaj már megint annyit írtam, de olvasni még bírok rendszeresen, viszont válaszolni csak ritkábban, s még mindig annyi mindenkinek akarok írni.
Már rendszeresítettem egy jegyzetfüzetet a gép mellett , hogy ki ne hagyjak valakit...

dudu
Vendég

Kivi Kép
Neked lesz esküvőd, vagy valaki máséra mentek? Küldönben nem hiszem, hogy bárki azzal foglalkozna, hogy te mit iszol, egy hatalmas vendégseregben. Szóval, ne aggódj, nem tűnik fel. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Na akkor folytatom, még mielőtt elfelejtem, mit akartam írni:

Sysy!
Gondolj úgy az ovisaidra, hogy milyen jó, hogy ott lesznek a szomszédban és nem pl. egy másik oviban. Hogy nap, mint nap láthatod őket, meg hogy hogy bánik velük az a fránya másik...
És mindjárt itt a holnap, én már nagyon várom!!

Évi!
Láttam az albumod. Szuperek a képek. Nekünk is csak bohókás képeink vannak. Egyetlen képet sikerült komolyra megcsinálni. Ez így jó!
A pociddal meg ne törődj, lesz az még nagyobb is nem igaz? Kit érdekel, ha babóca (vagy babócák?) van benne!

Szia Babus!
Nem császárral szültél? Barátnőmnek ettől majd' egy évig pocakja volt, mint egy 4-5 hónapos terhesnek. S mire lement, újra terhes lett.

Majcsi!
Nagyon jó pihenést kívánok neked, s ha jól látom, pont jókor jön el a paplan alá nézegetés ideje. Szóval kívánom, hogy hárman gyertek haza, vagy többen!

Tudunk Wish-ről valamit?

Móni!
Nagyon hálásak lennénk, ha tudnál segíteni. Van egy óriási nappalink, kb. 6*6.5 m-es és mivel a dolgozónkból idővel gyerekszobát szeretnénk csinálatni, ezért valahogy le kellene hozni a nappaliba a dolgozó részt, csak nehéz az elosztás.

De azt hiszem, te most nem vagy itthon, ezért inkább leírom e-mailben, mert lehet, hogy nem tudod visszaolvasni.

Kösz a türelmet, ha végig bírtatok olvasni!
Megpróbálom én is lekötni magam, s nem nyavalyogni azon, amin még nem kell!

Szép napot, s igazi napsütést mindenkinek!

dudu (réka)
Vendég

Szia Kivi!

Nekem egy barátném a saját leánybúcsúján ezt úgy oldotta meg - 5 hetes volt - hogy alkohol mentes koktélokat kért. Ott volt ciki, mikor rendeltem neki egy alkoholosat, s azt nem itta meg. De szerencsére én vettem észre egyedül, s feltűnés nélkül kicseréltem az italát.
Így tudtam meg, hogy babát vár.

dudu
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?