Sziasztok!
Megpróbálom összeszedni magam... és értelmeset írni, ugyanis ma eléggé szét vagyok zuhanva...
Juca
Egyébként belátom, hogy a szüleim jól tették, hogy nem engedtek el ( és akkoriban nem is volt hipermegbízható fickóm, sőt semmilyen se...
Én is ki vagyok akadva, hogy anya elengedi öcsémet, én azt próbálom magyarázni neki, hogy miért ne engedje...
de hajthatatlan. mondjuk öcsémnek sokkal több mindent megenged. Az is igaz, hogy engem ketten fegyelmeztek apával. És belátom, ancinak egyedül nincs könnyű dolga.
Unique
Milyen volt az ünneplés?
Ígérem, hogy ősszel mindenképpen elmegyek a talira!!!
Sysy
Ne légy elkeseredve!!!
Lehet, hogy tök jó lesz! Nem árt néha a változatosság... tudom, hogy most pont nem szeretnéd, de ki tudja, lehet még jó is!!!
Sosem lehet tudni mit hoz a Sors!
Várom a pénteket!!! És még mindig drukkolok.
Velem semmi különös nincs egyébként, sűrűn nézegetünk a paplan alá...
Zsu
Ez a gyermektalálkozó jól hangzik!
Képzeld, szombaton amikor jöttünk haza Békéscsabáról, bementünk Kecskemétre. Mekibe akartunk menni, de nem találtuk meg.
Nárcisz
Azért sokan járnak a Szigetre, normális emberek is. Én is csak azért akartam menni, mert olyan zenekarok léptek fel, akiket szerettem.
Timi
Ne aggódj, a doki se mondta, h baj lenne, nem? Akkor fölöslegesen ne terrorizáld magad sztem...
De ha úgyérzed, hogy a doki nem olyan jó vagy nem bízol benne, szerintem érdemes lenne másik után nézni.... vagy valami.
Stella
Gratulálok!!!!
Sok sok drukkot küldök neked?
És mi lesz ha 4 babód lesz?
Akkor már egyből nagycsaládosok lesztek!
Wish
Nálad mi újság? Küldök neked extra drukkot, hátha neked is segít!
Móni
tavaly én is attól féltem, hogy uncsi lesz a F1, de nem volt az. Ugyanis mindig jön egy versenyautó előtted, ráadásul egy Michael Schumacher nevű fiatal ember kb. 1perc 20 mp-ként elviharzik előtted...
Ráadásul hatalmas nagy kivetitők is vannak, amin tudod követni az eseményeket! Sőt élőben akkor élmény az egész, én nem is gondoltam volna, hogy azoknak az autóknak ilyen hangjuk van, úgy röfögnek, hogy csak na! Igen baromira hangosak, de én élveztem, aki meg nem birta, füldugót rakott a fülébe!
És a boxlátogatás s hatalmas élmény volt!!! Olyan képeket csináltam az autókról, hogy csak na!!!
Ami van a profilomban kép, az is akkor készült!
Más: akkor most fogigátlót kell szedned? de miért?
Dido
Ez a bordatörés elég durva. Tudsz már valami közelebbit?
Réka
Nekem igenis hiányoztál!!! Olyan jókat szoktál írni! Szeretem olvasgatni!
Tudsz kötni? De jó!!!
Én most tanulok... nemsokára végzek az első sállal.. Igaz vannak benne hibák,de majd belejövök.
Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy készül a pulcsi meg ilyenek. Nioncsenek véletlenül mintáid, vagy valami....? Vagy neten nem tudsz 1 jó helyet, ahol ilyesmiket lehet tanulmányozni? Én kerestem, de nem találtam sajna
Bocsika, hogy ilyen hosszú lettem!!!
Puszika: Sziszka