Új privát üzeneted érkezett!

zuhanyzás közben gyakorolt a méhem :shock: hát nem kellemes
magdolnam

szép napot mindenkinek!

Van egy szép 6mm-es petezsákom. Két hét múlva kell újra mennem. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Madolnam
Veszélyei:
Az utoljára jövő fej összenyomja a köldökzsinórt mikor a legnagyobb fejkerületével áthalad a medencebemeneten…ha ebben a stadiumban nem halad a szülés kellő iramban akkor a baba oxigénhiányos állapotba kerül.
Fájásgyengeség alakulat ki,mert a koponyánál sokkal puhább a popsi és ez nem indukál kellő ingert a méhösszehúzódásokhoz.. gyengébb lesz az összehúzódás.
Fájdalmasabb:
Gyakoribb a méhszáj,hüvely,gátsérülés….

Gondold el a koponya mint egy kis golyó szépen utat csinál…utána a többi már könnyedén kijön. De a popsi nem tudja mindezt végrhajtani.

Örülök,hogy nagybátyád jól van. Most egy picit természetes,hogy a nagybátyád betegsége köti le minden gondolatukat….

Andy
Nekem nem vettek még kenetet. A streptococcusra gondolsz amúgy? Mert azt csak a 36.héten veszik le.
Ilyenkor már az is számít milyenek a szülők.. Alacsonyak ,magasak,vékonykák vagy erősebbek stb…
Általában 24.héten 600gr a súlya BPD:59 FL:42 AC:210
28 héten 1000gr a babó, BPD:69,FL:53 AC:250
Mondjuk nekem minden uh-on kb. másfél héttel nagyobbnak mutatkozott.
De mondom itt már közbeszól az,hogy vannak kisebb,nagyobb babák.
Nézd meg a picikéd BPD-je :65,tehát az tökéletes.

30.héten 2 kilós voltál??? 32.héten általában 1600 gr-sak. Szóval lehet anyudnál picit elszámolták a kort és valójában nagyobb voltál….

Ercsi
de jó!!! Gartula! 2 hét múlva szívhang is lesz!!!
holka

Holnap délután lesz a forgalmi vizsgám!!! :roll:
Sikerülnie kell,mert aztán már nem akarok vele foglalkozni szülés után pedig hónapokig nem lesz szabad délutánom vezetgetni menni!!! Kérek szépen mega drukkokat!!

Márti
Hogy vagy ma???

Mágnes
nem kell minden nap talizni a rókával :D ...attól még minden rendben van!!
holka

Erika
Gratulálok a szép 6 mm-es petezsákodhoz. Gondolom alig várod már, hogy hallhasd a kis szivecskéjét dobogni.

Holka
Olyan jó hogy vagy, és hogy itt vagy velünk. Mindenkinek tudsz hasznos infókat adni.
p__lilla

Holka
Drukk-drukk-drukk a holnapi forgalmi vizsgádhoz. Tuti sikerülni fog, ügyes vagy te.
p__lilla

Sziasztok!

Sajnos ma csak annyira maradt időm, hogy futólag átolvassalak titeket!

Magdolnám:
Örülök,hogy a nagybátyád jobban van!!!!!!!!
Másrészt, nem én vagyok az elkövető, hanem a tanú! :D :D A páromat próbálták meg elütni szándékosan tavaly húsvétkor! :(

Kép
anda81

Halihó!!!
Van a tesóméknál is net!!! Ennek örülök, mert így a jegyeket is meg tudom nézni. De még nincs eredmény. :(

Én jól vagyok, de ezek a frontok totál kikészítenek. Sokat alszok megint és semmi kedvem tanulni. Bár ez utóbbi nem a front miatt van szerintem. :roll:
Tegnap egész nap lustiztam, sétáltam filmet néztem, főztem, na és persze egy kicsit tanultam is. Na de ma bepótolok mindent!!!

Erika
Gratula a petezsákhoz! Akkor ezek szerint jó helyen van ugye?
Torna: Lehet tornázni, főleg kardiózni, de látni fogod, hogy nem tudsz úgy teljesíteni és ez normális. Ha van pulzusmérőd, akkor 140 fölé ne engedd a pulzusodat! Kerekezni most csak a szobában, mert el lehet esni. Futást is lehet, de csak akkor ha előtte is rendszeresen csináltad. De minden előtt kérdezzed meg a dokidat, hogy mit ajánl neked. Lehet nem engedi hogy tornázz. Réka kismama tornája nagyon jó, én most azt csinálom.

Mágnes
Mennyibe kerül a teszt az Istenhegyin? nekem 25e volt, de szerintem az nem vészes!

Bocsi, hogy megint nem írok mindenkinek, de lemerül a gépem és nincs itt a gépnél a töltő. Majd este bepótolom!

Aventos krémekről mit tudtok? Ma lehet vetetek párommal stria elleni krémet, meg bimbóvédőt, mert eléggé érzékeny.

Kép
Kép
nati80

Beléptem a 15. hétbe!!!!

Kép
Kép
nati80

Nati:
28 ezer a teszt. Hát nekem kissé húzós. Persze, mindent megér, hogy tudjam, egészséges, na de akkor is, gyed mellett, lakástörlesztéssel kicsit szívom a fogam..

Bimbóvédő? Az magától nem marad fent, le fog pottyanni, és a cicid érzékeny marad tőle.. Csak szopizásnál segít.
Az Aventes krémről nem tudok semmit, én Milupát használtam, asszem a DM-ben vettem.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Nem a szoptatáshoz való bimbóvédőről beszélek, hanem a krémről, ami megelőzi a kirepedést, száradást. Az előbb is lehet használni már.

Nem haladok ezzel a h.... tanulással!!! :x :x :x

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nati:
Örülök, hogy sikerült az átköltözés! Nagyon szorítok a vizsgáidhoz!!!!! Sok-sok kitartást küldök neked!! :D

Mágnes:
Te hogy vagy?

És a többiek?

Kép
anda81

Holka!
Privi ment! Kérlek, ha van időd, energiád válaszolj! Nagyon köszönöm!

Kép
anda81

Csajok!! :lol:
Jogsi tulajdonos lettem!!!
Lilla köszi a drukkot!!!

Anda
ment :D
holka

ügyi vagy!!!!!!!! Gratula
magdolnam

Megijedtem magamatól! NAgyon durván elkapott ez a takarítási mizéria, mindent élére vasalok, a fürdőszobaszekrényt kipakoltam, szortíroztam, kitakarítottam, visszatettem, a törcsiket gyönyörűen összehatottam, stb stb. Szép látvány, de ha apa felkel sokkot kap hogy mi történt velem és jól ki fog nevetni

Barátosnénak leszállt már a pocakja, de még nincs nyitva már 2 napja meg kellett volna születnie. Most azt mondja, hogy iszonyatosan kezd parázni. Mondtam neki bármi van szóljon, vagy ha kell valami. A fia nem kapkodja el a dolgokat
magdolnam

ha belegondolok, nekem már 9 éve megvan 2,5 hónap híjján a jogsim :shock: öregszem
magdolnam

Anda, nem semmi. Direkt akarták elűtni? :shock: NEm aprózza el a rendőrség, hogy már 1 év telt el :evil:
magdolnam

Holka
Ügyi vagy. Gratula a jogsidhoz.

Nekem már több, mint 10 éve van jogsim. Én hogy öregszem.

Magdolnam
Barátosnédba tuti nem marad benn a baba. Valahogy ki fog bújni. :lol:
Az én unokatesóm meg tegnap előtt szült meg. 1 nappal később, mint amire ki volt írva. Kisfiú lett, Dávid, és több, mint 4 kilós. Hétvégén megyünk babalátogatóba. Jaj de jó lesz.
p__lilla

de jó! én is mondtam neki, hogy jólenne ha már kinnt lenne, mert babázhatnék. De a kis tökmag nem akar rám hallgatni. Nem baj, majd szülinapomra kapom! :lol:
magdolnam

De a jogsit én nem szerezhettem előbb 17 évesen kaptam meg :D
magdolnam

Lilla, te is öregszel :wink: :lol:
magdolnam

Én is szülinapomra kaptam. :lol: A szülinapomon látom meg először. :lol:
Jaaaa, én már öregebb vagyok, mint te, azért van ennyi ideje jogsim.
p__lilla

:lol: igen. Dög fáradt vagyok. Az alsó szint csillog villog! Tökre kivagyok.... már úgy mozgok mint egy csiszolóvásznon csúszó csigusz :roll:
magdolnam

Nati:
Ja így már értem :) Azt lehet előbb is haszbnálni igen.. Agyam a hasamban...

Holka:
Gratula neked!!!!
Most számoltam vissza nekem 11 éves a jogsim..:)

Magdolnam:
Rádtört a fészekrakási ösztön :) Ez már a vég, szülés közeledtével szinte minden nővel előfordul :) Bár nálam néha inkább fészekhagyási volt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Holka!

Gratula neked! Ügyes vagy!

Kép
anda81

Hogyha ti öregszetek :D ...akkor nekem most alapból öregen lett jogsim :lol: ...mert kb egyidősek vagyunk. Csak én nem egy autós családból származom :oops: . A családunkban senkinek nincs jogsija a felmenők között, csak a tesóimnak és mostmár nekem.... :D
Kis túlzással kb 5 éve :shock: láttam belülről először autót amikor a párom megvette az előző autónkat...

Lilla
unokatesódéknak gratula

Magdolnam
lehet az éjjel barátnődékhez is megérkezik a bébi....
Valami abszolút apróságon összevesztünk a párommal az előbb...de nagyon... :(
És úgy eszembe jutott,hogy a múltkor írtad,hogy a párod igazságtalan volt veled...te meg csak szomorkodtál megbántva és nem szóltál vissza....Én tök nyugodt természet vagyok és a legvégső esetbe szólnék csak be vagy vissza bárkinek is....de ezt teszi 10 év együttlét,hogy már nem tűri az ember,hogy csak úgy megbántsák.... és most nagyot veszekedtünk...icipici hülyeségből kiindulva.
Pedig este még mindkettőnknek olyan jó kedve volt....most meg külön alszunk :roll: :( ...király....
holka

Holka, nem is vagy öreg! :wink: És büszke vagyok rád, hogy már neked is van és a családod is bizti büszke rád!
Bnőnél még nincs baba :shock: megkérdeztem, még el sem kezdett kinyílni.... azt mondta vasárnap éjjel akar szülni, lehet bejön neki :roll:

Veszekedés:
én sajnos nem vagyok egy nyugodt természet. Nekem az orvosok mondták a környezetváltozást, mert otthon pattanásig feszült a húr és már nagyon agresszív lettem attól a stresztől. Bár apa 2 évet élt ott nálunk, de őőőő nem bírta.... akkor el lehet képzelni, hogy 21 évig én hogy bírtam.... De, vele nem tudok veszekedni, max morogni. Egyszerűen nem visz rá a lélek, meg félek. Az ő szívével elég nagy baj van, ill ha nem idegesítik, nem stresszes és nem megy fel a vérnyomija meg nem lázas, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha ezek közül bármi van, az már gáz. Egyszer annyira felbosszantott, hogy direkt nem szóltam hozzá. Furcsa volt, hogy már olyan régóta zuhanyzik, ezért felmentem. Kár hogy előtte borozgattunk.... nagyon rosszul volt. Majdnem hogy összeesett a zuhany alatt, de kapaszkodott egy fogódszkodóba és azt hajtogatta hogy nagyon fáj a feje és nagyon furán érzi magát szédül vagy olyan fura. De mint egy rémült kisgyerek. SOHA nem láttam úgy. Nem tudom hogy vagy mi alapján jutott eszembe, de hidegvizes borogatást tettem a tarkójára és lefektettem. Attól jobban lett néhány órán belül. A mai napig sem tudom, hogy ez használ e ha felmegy a vérnyomi.... Orvos nálunk nincs. Bizony: NINCS ÜGYELET! az ember id vidéken meg is dögölhet. 20kmrel arrébb van, de ott mentőállomás is van. Mentőállomás..... ha riasztják őket, először nem a helyszínre kell menni, hanem pestre valami központba és úgy vissza dömsödre. Hát nem röhely??? Az ember meg beadja szépen lassan a kulcsot....

ANnyira fáj a csípőm, hogy nem tudtam aludni. Pedig hulla fáradt vagyok a tegnapi takarítási láz miatt. Ma a felső szintet terveztem be. Várom, hogy felkeljen.
magdolnam

jó reggelt!

magdolnam, azért pihenj egy kicsit. nem jó egyszerre ennyit dolgozni, majd megrugdal a bébid. engem rugdal, ha túl sokat főzök mosok takarítok, a múltkor is mikor almás pitét csináltam, ne tudjátok meg.

Holka gratula! megnyugtatlak nekem még csak 8 éve van jogsim. huginak nincs, nővéremnek van, de nem nagyon vezet. én szeretek vezetni.
és ebből az alkalomból vesztetek össze? inkább ünnepelnetek kellett volna, legalább a párod meglephetett volna, milyen ügyes vagy! ejnye

Lilla! gratula a kisrokonhoz!

Mágnes te hogy vagy? tünetek?

Én tegnap elmentem megint a kismama klubba, volt előadás egy gyermekgyógyásznőtől a szoptatásról, nagyon jó volt. utána volt egy szülésznő, ő meg nagyon aranyos volt. nála akarok szülni.
elmesélte a szülést, és mondta hogy ne féljünk, fáj meg nehéz, de annál szebb élmény nincs, minthogy utána a kezedben tarthatod a csöppségedet akit eddig 9 hónapig óvtál a szíved alatt. olyan meghatóan mesélt, néha majdnem könnyezett ő is, meg én is.
nagyon örülök, hogy az én védőnénim beírt ebbe a kismamaklubba, és hogy pont péntek 9-11ig van likas órám, így szinte mindig el tudok menni, de ezt lehet már írtam.
elkezdtem a diétát, hát...... érzem a cukrom ingadozik. de 2 hét múlva van időpontom a diabetológiára, a védőnő segítségével már diétázom.

ma megyünk Esztert ünnepelni, gondolom lesz torta is, asszem ma azért egy fél szelet tortát eszem.

jó hétvégét mindnekinek

Kép
andyfekete

Szent a béke már.Már nincs rosszkedv :D
Hajnal 2-től együtt aludtunk,összebújva...
csak az volt az egész kiinduló pontja,hogy lecseszett valami miatt amit nem is én csináltam hanem ő és mikor erre rájött akkor persze az a valami már nem is volt olyan nagy hiba....nekem lecseszés járna érte,neki semmi... :roll: de akkor nekem legalább járt volna egy bocs szerintem....
Na mindegy én is fáradtabb voltam már a nap végére.
Már bocsánatot kért és azt mondta ne veszekedjünk soha többet..(amúgy se vagyunk egy veszekedős pár...pont ezért borított ki a ritka alkalmak egyike... :(

Andy
amúgy meglepett,úgy jött haza,hogy hozott egy mozifilmet meg Carte dor fagyit,hogy este lazulunk...csak hááát buták voltunk és elrontottuk az esténket...
Jól hangzik a kismamaklub :D

Magdolnam
szegény párod...és,hogy bírja a hétköznapokat? Munkahelyen nem lehet mindig kikapcsolni a stressz tényezőket...
Azért csak óvatosan takaríts ha elfáradsz... pihi!!!

Megyünk játszózni a kis örökmozgónkkal
szép napot mindenkinek
holka

jogsi gratukat köszönöm szépen :D
holka

Sziasztok!

valaki mondja meg, hogy lehet kibirni fekve annyi ideig???? Mert én már azt hiszem begolyózom !!!
Már zsibbadt minden porcikám, fel-fel állok, még csinálok ezt-azt a házban de ugy is nagyon nehezen telik az idő meg dög unalmas...

Holka:
te hogy birtad ki????GRATULA A JOGSIHOZ!!!!!ÜGYI VAGY! hogy egy kisgyerek meg egy pocaklakó mellett bevállaltad és sikerült is!
Nekem 13 éve lesz decemberben hogy van jogsim, de már nagyon rég nem vezettem...Megkell tanuljak ujból!

Nem tudom, hogy ez a hűlye idő, vagy mi, de nekem ma egész nap olyan furcsa nyomás volt a fejemben...
:shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

http://www.lll.hu/szfuzet/nehezsegek

Jó tanácsok a szoptatáshoz, remélem valaki hasznát veszi. Ki is lehet nyomtatni. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Még élünk, csak sokat vagyunk kint Kendével. Mikor meg itthon vagyok a háztartást, főzést kell csinálnom. Estére általában kipurcanok, meg akkor apázok :) Úgyhogy mostanság kicsit keveset tudok jönni.

Azért sokat gondolok rátok ám. Néha bekukk és beleolvasok az irományokba. És innen hátulról drukk mindenkinek.

Márti: te csak pihizzgess! Most ez a legfontosabb. Én nettó 6 hónapig feküdtem ;) Mindent a babáért!

Holka: grat a jogsihoz. Nekem 15 éve van meg, de vezetni nem tudok. Újra kéne tanulnom, mert vagy 10 éve nem is vezettem.

Anda, Jenny, Lilla: millió drukk, hogy most már mi is pocakosodjunk.

Többieknek is millói puszi, és drukk, kinek épp amihez kell!

Próbálok aktívabb lenni, de most szaladok altatni.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Viri:
Örülünk, ha jössz!!! Nagyon köszönöm a drukkokat én is hasonló jókat kívánok mindenkinek!

Mágnes:
Hogy vagy mizu?

Kép
anda81

Sziasztok!

megint csak bekukk, rohanok tusolni, mert most jöttem be az udvarról egy kiadós tollasozás után. Előtte még befejeztem a dolgozatot és holnaptól kezdődik a para, hogy be tudom e fejezni az anyagot a pénteki szigorlatig. BIZTOS!!!!! SIKERÜLNIE KELL!!!

Holka
Gratulálok a jogsidhoz. Nekem is lassan 8 éve megvan, de mostanság nem nagyon használom. Szeretek vezetni, de nagyon felidegesítenek az emberek, a sok hülye gyalogos (persze most magam is közéjük tartozom).

Magdolnam
Ez a takarítási dolog totál természetes elméletileg a szülés előtt.

Remélem mindenkivel minden ok. Most csak ennyi, mert megint lemerült a gépem.

Jó éjt!!!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Ma gyereknapozni voltunk. Tök jó volt, csak a vége sikerült kicsit rosszul. Kificamítottam a kislábujjam, de olyan szerencsétlenül, hogy merőlegesen állt a többire :( Apa gyorsan visszatette a helyére nagy reccsenéssel. Mikorra hazaértünk buci lett a lábam és mentünk az sfr-re (sürgősségire) szerencsére nem tört el, csak zúzódott, húzódott. Kendét nem nagyon tudom ellátni, mert nem tudok lábra állni, csak félig. Persze apa ilyenkor éjszakás. A mama segített fürdetni, meg az esti teendőket megcsinálni.

Megyek is felpolcolom a lábam és alszom egyet a nagy eseményre :(

További szép estét, és holnapra gyönyörű napot!

Kép Kép
kisvirág_30

Ja még egy!

Lilla!!! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! ;) ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Köszönöm szépen a jókívánságot!
Aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam. :)

Sajnálom a kislábujjad. Hogy történt? Még jó, hogy nem tört el, de így sem egy-két napos eset lesz. Még jó, hogy a mama tud segíteni.

Nati
Drukk a vizsgákhoz. Biztos, hogy sikerülni fog.
p__lilla

Jajj, képzeljétek, meglátogattuk a kis 4 napos Dávidkát. Olyan édesen szunyókált. Jó kis baba. És nagyon szép.
p__lilla

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, hogy élek még. Velem semmi különös, élünk egyik napról a másikra.
Holka, gratula a jogsidhoz! A veszekedésekről annyit, néha jók, hogy ki lehessen békülni. :D Nálunk alapszabály, hogy nem fekszünk le durcisan. De látom ez nálatok is így működik. :lol:
Erika, gratulálok a szép kis petezsákhoz! Na én ezért fogok legközelebb a 7. héten menni, hogy ne izguljam szét az agyam a várakozásba. Persze ez is megnyugtató, hogy méhen belüli, ezt már tudod. Mégegyszer gratula!!!!
Többiek remélem jól vannak, Viri, neked jobbulást, nagyon rátok jár a rúd mostanában egészségügyileg. :(
Magdolnam, de jó neked!!!!!!!! :roll:

Kép
jenny29
Mór

Jenny
igazad van :wink: ...mostmár mézeshetek feeling van nálunk újra :D

Márti
amikor én feküdtem akkor napi 3 oldalt írtunk tele...szóval veletek gyorsan telt az idő :D .
A fekvés első 3 hetét amúgy is élveztem mert olyan álmos voltam folyton! Még jól is esett a pihi..
Háááát az utolsó 5 hét...azt már nagyon untam..meg már Henikém is kezdett besokallni..... akkor már kiraktam magam mellé az uh-képet és őt nézegettem,hogy tudjam érte teszem.

Lilla
Isten éltessen!!!

Nati
Kitartás!! Menni fog! Látszik már a pocid? Szóbeli szigorlat lesz?

Magdolnam
én is csomó olyan takarítást csinálok ami nem felszíni..szóval nem portörlés és porszívózás.... hanem papírok rendezgetése,szekrényekben pakolászok...mert mindig arra gondolok ha Emma megszületik akkor tuti nem lesz időm semmi ilyenre....

Viri
én abszolút bírom a véres dolgokat de egy dologtól görcsbe áll a gyomrom és az az ilyen csontos történetek....
Szegénykém!!!! Még olvasni is rossz volt!! Borogasd és jobbulást kívánok.
Mi is nagyot gyereknapoztunk,barát házaspárral és az egyidős gyerekeinkkel...egész nap együtt voltunk este fél 9-kor mentek el...de nagyon jó volt!!

Odri
Hogy vagy? És a kis örökmozgód?

Erika
Beköszöntött az émelygés? :wink:

Már alig várom,hogy a kis újszülöttjeinkről repkedjenek itt a képek... :D
Leendő kismamiknak hatalmas drukkok!!!!!
holka

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap megszült a sógornőm, három héttel korábban... :roll:
Szerencsére mindketten egészségesek.

Holka, gratula a jogsidhoz!!!

Lilla, Boldog szülinapot!

Én jól vagyok a baba is nagyon mozgékony. Ha Gábor simogatja a pocim, akkor produkálja magát :lol: :lol:

Magdolnam, azért óvatosan a takarítással, és pihizz!

Andy, az enyém is jelzi ha túl sokat dolgozom :wink: :lol:

Kép
Kép
odri

Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságot!
p__lilla

Lilla,

Isten Éltessen Sokáig!!!!

(remélem úgy írta, ahogy akartam. :lol:

Hoka, képzeld el, gazándiból még mindíg semmi bajom. vagy inkább bizonytalan tüneteim vannak. Nem vagyok kívános pl., nincs hányingerem, néha szédülök, és kissé mintha aluszékonyabb lennék a szokásosnál. Szóval ennyi a tünet. Viszont a melleim egyre jobban feszülnek. Tegnap véletlenül annyira megnyomta a férjecském, hogy felordítottam. Szóval ez van.

De ami ma történt. Elmentem egy ismerőshöz, és megnéztek UH-val megint. Tudom, hogy csütörtökön voltam, és ott 6 mm-es petezsák volt, de nem bírtam ki. :lol: És ő mégis csak ismerős volt, már nagyon régóta ismerjük egymást.

Na itt már 13mm-es volt, és volt is benne valami. :lol: :lol:
A gép szerint ma 5 hét 3 napos. Egy nappal kisebb mint én számoltam. Na tessék! Akkor nem szerdán, hanem csütörtökön készült. :lol: De hogy négy nap alatt mennyit tud nőni. Hihetetlen!

Kép
Kép
cs_erika

Erika:
jujj de jó :)

Na hát nekem nagy változás lesz majd, mert 6 hetes uh után 10 hetesen fogom látni. Remélem nő majd szépen! :)

Lilla:
Isten éltessen! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Halihó Mágnes!

Most jártam a januári topikban. :D

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Velem semmi. A lábam még mindig fáj. Kék-lilla-piros-zöld-fekete színekben pompázik. Hol sajog, hol zsibbad, hol meg lüktet. Ja és hogy szép legyen a napom ma megjött. Már nem sírok, csak röhögök a sorsomon.

Lilla: úgy történt, hogy léptem és beleakadt a kislábujjam apa szandijának a pántjába. A pánt győzött, a kisujjam reccs :( Nagyon banális, de ez van.
Ma már azért jobban van a lábam. Rá tudok állni, de futás még nem megy :)
Fú de ari lehetett a kis picúr. Nekem is kell :)

Jenny: köszi. Remélem hamar meggyógyul a lábam, mert vasárnap indulunk nyaralni. Remélem több nyavalya már nem jön.
Fú lehet izgulni érted. Látom már nincs sok hátra a ciklusodból.

Holka: köszi, borogatom kenegetem a lábam. Nagyon „gyönyörű” színekbe pompázik.
Örülök, hogy nálatok szent a béke. Nálunk is csak pár óráig, max 1 napig szokott rossz hangulat lenni veszekedés után.
Heni gondolom boldogan rohangált tegnap a sok gyerek között. Kende nagyon élvezte a pörgést :)

Odri: örülök, hogy jól vannak a sógornődék. Fiú / lány baba lett?
Neked sincs sok hátra a szülésig. Alig 3 hónap. :) Jujj de izgi. Nemsoká babaképeket nézünk. :)

Ercsi: nekem se volt semmi bajom egészen a 6-7. hétig. Álmos voltam és ennyi. A hányinger olyan 7-8 hét körül jött és elég soká tartott. :) Régi szép idők.
Ezek a kis csöppök hihetetlen sebességgel nőnek, már a pocakba is :)

Mágnes: te hogy vagy? Elrendezkedtetek már az új házba?

Márti: Huni buksija jobban van? Ugye te is jobban vagy már! Drukk nektek! Szedd szépen a gyógyszert. Én is szedtem! És sok pihenés!!!!

Andy: megnéztem a kiscsajt. Nagyon cukki. Grat hozzá!!! Mi lesz a neve tudjátok már? Azért apa nem volt ugye nagyon csalódott, hogy kiscsaj?

Ditta: gyönyörű helyen voltatok! Egyszer tuti kimegyünk mi is a búcsúra. Csak legyen nagyobb Kende. A gyerkőcöket is vittétek ugye? Fú de szépet alkotott a párod. Nagyon kreatív. Képzeld apa meg volt 3 hete Kárpátia koncerten. Én most nem voltam. Itthon voltam Kendével, de augusztusba jönnek Kismarosra és oda szerintem elmegyünk.

Nati: neked millió drukk, hogy sikerüljenek a vizsgáid!

Magdolnam, Anda, Csucsu, Muffin, Babett, Ditta hol vagytok? Mizu veletek?

Fú most jó sokat írtam. Apa kint van a gyerekkel én meg lógatom a lábam :)

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok!

ma nem tom mitől, de sokat szúrkált a méhem, remélem csak nő azért. vagy a sok lépcsőzéstől? nemtom, majd holnap kiderül, mert ha holnap nem fáj akkor a lépcsőktől, ugyanis a hétfői napomat az egyik suliban töltöm, ahol a 2dikra kell mennem a terembe, a keddit meg csak az elsőig. majd kiderül

hogy bírjátok ezt a meleget?

kisvirág sajnáloma pirit, és vigyázz magadra.

Kép
andyfekete

Sziasztok!
Csak bekukkantottam, sokmindent nem tudok írni, mert nincs semmi különös.

Viri
Ez a fránya piri. :evil: Pedig nagyon bíztam benned, jó volt a görbéd is.
Hova mentek nyaralni? De jó nektek. A miénk még kicsit odébb van. Majd július 12-én megyünk.

Ercsi
Jó sokat nőtt a baba. Tök jó, hogy meg tudtad nézni. Legközelebb már a szivecskéjét is hallod.

Andy
Biztos nő a méhed azért szúrkál. Ne idegeskedj, hiszen minden rendben van.
p__lilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?