Sziasztok!
Velem semmi. A lábam még mindig fáj. Kék-lilla-piros-zöld-fekete színekben pompázik. Hol sajog, hol zsibbad, hol meg lüktet. Ja és hogy szép legyen a napom ma megjött. Már nem sírok, csak röhögök a sorsomon.
Lilla: úgy történt, hogy léptem és beleakadt a kislábujjam apa szandijának a pántjába. A pánt győzött, a kisujjam reccs
Nagyon banális, de ez van.
Ma már azért jobban van a lábam. Rá tudok állni, de futás még nem megy
Fú de ari lehetett a kis picúr. Nekem is kell
Jenny: köszi. Remélem hamar meggyógyul a lábam, mert vasárnap indulunk nyaralni. Remélem több nyavalya már nem jön.
Fú lehet izgulni érted. Látom már nincs sok hátra a ciklusodból.
Holka: köszi, borogatom kenegetem a lábam. Nagyon „gyönyörű” színekbe pompázik.
Örülök, hogy nálatok szent a béke. Nálunk is csak pár óráig, max 1 napig szokott rossz hangulat lenni veszekedés után.
Heni gondolom boldogan rohangált tegnap a sok gyerek között. Kende nagyon élvezte a pörgést
Odri: örülök, hogy jól vannak a sógornődék. Fiú / lány baba lett?
Neked sincs sok hátra a szülésig. Alig 3 hónap.
Jujj de izgi. Nemsoká babaképeket nézünk.
Ercsi: nekem se volt semmi bajom egészen a 6-7. hétig. Álmos voltam és ennyi. A hányinger olyan 7-8 hét körül jött és elég soká tartott.
Régi szép idők.
Ezek a kis csöppök hihetetlen sebességgel nőnek, már a pocakba is
Mágnes: te hogy vagy? Elrendezkedtetek már az új házba?
Márti: Huni buksija jobban van? Ugye te is jobban vagy már! Drukk nektek! Szedd szépen a gyógyszert. Én is szedtem! És sok pihenés!!!!
Andy: megnéztem a kiscsajt. Nagyon cukki. Grat hozzá!!! Mi lesz a neve tudjátok már? Azért apa nem volt ugye nagyon csalódott, hogy kiscsaj?
Ditta: gyönyörű helyen voltatok! Egyszer tuti kimegyünk mi is a búcsúra. Csak legyen nagyobb Kende. A gyerkőcöket is vittétek ugye? Fú de szépet alkotott a párod. Nagyon kreatív. Képzeld apa meg volt 3 hete Kárpátia koncerten. Én most nem voltam. Itthon voltam Kendével, de augusztusba jönnek Kismarosra és oda szerintem elmegyünk.
Nati: neked millió drukk, hogy sikerüljenek a vizsgáid!
Magdolnam, Anda, Csucsu, Muffin, Babett, Ditta hol vagytok? Mizu veletek?
Fú most jó sokat írtam. Apa kint van a gyerekkel én meg lógatom a lábam