Új privát üzeneted érkezett!

Seszi Kép
Hiperstimus voltam és még annak a hatása látszik a petefészken.

wish

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

Még mindig nagyon fáj a fejem,nem tudom mikor hagyja már abba.Kép
Nemrég jöttem haza az óviból,és most egy kicsit megyek pihenni,hátha kiáll a fejfájásom.

Szisszka!Kép

Köszi a drukkokat még mindig,jól esik nagyon!Kép
A munka tényleg leköt és legalább így jobban telik az idő és kevesebbet agyalok.
Veled mi a helyzet?

Móni23!Kép

Köszi a drukkokat,remélem meglesz hamarosan az eredménye!Kép

Stella!Kép

Nagyon örülök a jó híreknek!Kép
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!Kép

Unique!Kép

Veled mi újság?

Sysy
sysy77

Unique!
Boldog Születésnapot!!!
Kati76 vagyok, pár hete írtam nektek. Nekem van a 6 éves kisfiam. Most kezdtem dikihoz járni, így eddig sok mindent nem tudtam volna írni!
Szigorúan minden nap többször olvaslak titeket.
Nekem ma vették le a vért a hormonra, jövő hét pénteken uh, hogy van-e p.é.-m.
A babásoknak gratula, a leendő babásoknak -velem együtt- meg HAJRÁ!!!
Sok puszi mindenkinek:
Kati
Vendég

Unique: nagyon boldog szülinapot kívánok Neked és valami gyönyörű szülinapi ajándékot! Kép

Nyuszmusz
nyuszmusz

Sziasztok!

Wish!
Nagyon sajnálom, de amíg van esély addig én mindenkinek nagyon szorítok!

Unique!
Boldog szülinapot! Kép

Lányok!
Lenne egy kérdésem hozzátok. Ugyan nem a babócákkal kapcsolatos, de most nagyon el vagyok keseredve! Most mindenféle kivizsgálásra járok, mert ha nem a babának volt baja akkor nekem. És a hőm is állandóan 37,5 körül van. Most kiderült a tüdőszűrőn, hogy gyógyulóban lévő bordatörésem volt 5 bordámon, de én elképzelni se tudom, hogy hogyan törhetett el, észre se vettem. A doki megkérdezte, hogy volt-e a családomban "spontán csontörés", de én még nem is hallottam róla. Valaki halott már ilyet?

dido

dido
dido

Lányok! Kép

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Kép
Sajnos a holnapi ÁFA határidő miatt ma nagy a havazás, sztem ma már nem is fogok tudni újra jönni. Ez az én formám. APEH nincs tisztelettel a szülinapomra. De azért nem fogok végig dolgozni, párommal megyünk este egy jót vacsizni. Kép

StellaKép
Fantasztikus, szupernő! Kép
Gratulálok! Még csütörtkön izgulok Érted, aztán meg még utána két hétig... Kép
Nagyon erősen gondolok Rád, hogy sikerüljön! Kép

WishKép
Sajnálom a híreket. Kérlek, jelentkezz majd ha tudsz biztosat. Szólj, ha a lelki támaszon kívül tudunk bármiben segíteni!

SysyKép
Köszi kérdésed, jól vagyok. Várom a menzimet, majd hajtás az inszemre!!! Kép Már mindketten nagyon várjuk, ez éltet! Kép
Még kb. 5-6 nap van a menziig... Kép

Még mielőtt valami félreértés támadna. Én TÉNYLEG NEM hőmérőzök már és az ov. tesztet is azért vettem, mert azért a bizonyosság jó dolog, hogy van pé-m. Nem vagyok álszent! Kép

DidoKép
Nem tudom, de a hőm nekem is 37,3-37,5 körül van átlagban pé után, mindig. A dokim szerint ezzel nincs semmi gond, de ki tudja... Kép

Nárcisz doktornénitől én is várnék 1-2 jó szót az ügy érdekében... Kép

SzisszkaKép
Persze, tudom ám, a Forma1 az első. Nem azért mondtam, csak jó lett volna... Kép
De ősszel mindenképpen!!!! Kép Addig is ZEBRÁT SZERETNÉK RAJZOLNI!!!!!!!!!

Pusza mindenkinek és még 1x köszi!!!

Unique

KépKép
unique

Szia Dido!
Én 2,5 éve úgy törtem el a bordám, hogy senki nem hitte el. A Nadrágom akartam felhúzni télem, amikor egy nagyot köhögtem. Hallottam egy kis reccsenést, de azt hittem a derekam kapódott be, mert régen volt már ilyen. Alig tudtam leülni, leizzadtam, nem tudtam mozdulni. Az éjszakát végigszenvedtem, reggel elmentem a dokihoz, hogy adjon a lumbágómnak egy szurit. megnyomkodott, és elküldött egy röntgenre, mert szerinte ELTÖRT A BORDÁM!!!!! Nem akartam elhinni!!!
Röntgen, és a 11.lengőbordámból egy 2,5-3 cm-es darab letört, de nem mozdult el. Éjszakákat szenvedtem, nem kaptam levegőt, és persze senki nem hitte el, hogy ilyen is történhet. Ez nem spontán csonttörés, de menj el csontritkulás szűrésre. Lehet hogy egy kis vitamint kell szedned.

Bocs ha hosszú lettem volna.
Sziasztok: Kati
Vendég

Unique
BOLDOG SZÜLINAPOT!Kép

Wish
Drukkolok annak az 1% esélynek, de ha nem akkor ahjrá szeptember! Kép

Stella Kép
Remélem a 21 kislurkó rendesen osztódik és visszakapjátok a legjobbakat, akik aztán erősen kapaszkodnak.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kedves Unique!
Én is kívánok sok boldogságot Neked!

Wish, Stella!
Szorítok Nektek!Kép

Timi!
Te hová jársz Szegeden dokihoz? Klinika v. kórház?
Milyen tapasztalataid vannak?

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe78!
Én Kati76 vagyok, azaz Bíró Katalin. Te nem voltál osztálytársam? Volt egy Csibe, aki 78-as volt. Gondolom nálad is ezt takarja. Õt Krisztinek hívták. Ha nem, akkor bocsi a tolakodásért!
Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok!
Kép
Végre hazaértem, és most tanulni fogok. De előtte nem hagyom ki kellemes kis kötelességeimet.

Móni!
Csak hajrázni tudok a takarítás miatt. Nekem nem sok időm van rá mostanában. Írtad, hogy nagy családot szeretnél. Ez mennyi babát jelent?Kép
Nagyon fogsz hiányozni, ha keveset jössz. De azért majd nézz be hozzánk.

Stella!
Akkor ez nagy termés volt. KépÍgy legalább egy csomó esélyed lesz, hogy lesz benne szép zigóta. Nagyon szurkolok. Mindenképpen számolj be légyszi, hogy mi történik És ebből 21 pici magzatka. Hát ez nagyon csúcs.

Wish!
Nagyon sajnálom a dolgot. KépNagyon szurkoltam neked. De mostmár a szeptemberire fogok neked drukkolni. Ha pedig most van baba ( és kívánom, hogy így legyen), akkor nagyon fogok örülni neked.
1% esély, azért mégiscsak egy esély, nem?

Dido!
Én hallottam már ilyet. Amire a doki gondolt az az osteoporozis imperfecta egyik látens formája. Ez egy genetikailag öröklődő betegség. Igen furcsa, ami veled történt. Mindenképpen meg kellene tudni, hogy mitől lehetett a törés. Igen furcsa ez így nekem.

Puszi: Nárcisz
Kép

Kép
narco

Unique!Kép

Nagyon boldog szülinapot kívánok,sok szeretettel!Kép

Aludtam egy kicsit,most már egy fokkal jobb,már csak tompán fáj a fejem. Olyan volt már ez mint valami migrén.Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Csillog-villog a lakás, végre végeztemKép

Wish,
Sajnálom, de azért én is drukkolok, hogy az a pici esély bejöjjönKép

Unique,
Nagyon boldog szülinapot kívánokKépKép

Nárcisz,
Minimum 3 gyerkőcöt szeretnék, de nagyon örülnék neki, ha több is sikerülne, bár eddig nem úgy tűnikKép

Dido,
Ez nagyon furcsa. Ilyenről én még nem is hallottam. Remélem hamar kiderül az okaKép

Sysy,
Sajnálom, hogy ennyire fáj a fejed, remélem hamarosan elmúlik!!

Seszi,
Ez nem biztos, hogy mindenkinek bejön. Eddig tényleg nagyon alul voltam fizetve, mert átlag nap 9 óra munkáért(és ebben volt, hogy éjszakáznom kellett, vagy hétvégén is bemennem) havi hatvanezret kaptam. Ennél még a mekiben is jobban fizetnekKép De most végre észheztért a főnökömKép

Nyuszmusz,
Egy cikluson keresztül kell szednem a fogigátlót és utána jöhet az újabb inszemKép

Stella,
Emlékszem volt neked olyan, hogy stimu előtti hónapban fogigátlót kellett szedned. Te tudod, hogy ennek mi volt az oka? Mert most nekem is azt kell szednem a következő inszem előtt.

Móni

Kép
móni23

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:11-kor.
seszi

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:11-kor.
seszi

----------
seszi

Kedves Kati!
Nem voltam az osztálytársad!Kép
Én szegedi vagyok!Kép
Pussz, Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Unique!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Kép

Bocs, hogy nem tudtam jönni, de bolondokháza van költségvetés ügyben, még a mécses is eltörött ma, és nem csak nálamKép Nem tudtok valami jó helyet, EU-s pályázatok közelében, nem kell egy pénzügyes? Csak úgy mehetek szabira, ha bármikor röppenek, ha baj van, most elszakadt a cérna, mert szerintem nincsen pótolhatatlan ember, és nekem is kellene valamikor pihenni. Egy ideig furcsán azt hittem, hogy ripsz-ropsz jön a baba, és bírom, amíg bírom, elmegyek betegállományba, de most már nem tudok erre játszani, szóval ha valaki tud valamit, akkor szóljon.

Juca

tjuca

Sziasztok!
Mi van akkor, ha gyengék a tüszői valakinek és ezért nem marad babás?
Bogi
dbogica

Seszi,
Az az igazság, hogy én még nem végeztem, most készítem a diplomamunkámat, de a suliba már nem kell bejárnom, így tudok ennyit dolgozni. De az igaz, hogy félévmúlva építész leszek, csak hát ugyebár a diákokat szeretik így kihasználniKép

Juca,
Nem csodálom, hogy új munkában gondolkozol. Ez nekem sem menne, egy ilyen stresszes meló és még igazán szabira sem mehetsz. De sajna én nem tudok neked semmit ajánlaniKép

Most telefonált a férjem, hogy bent kell maradni a munkahelyén és csak éjfélkörül ér hazaKép Úgyhogy ugrott a ma esti mozi és vacsiznom is egyedül kellKép

Móni

Kép
móni23

Móni drága!

Ne kenődj el, én is most vacsizok egyedül, így az éterben már együtt vacsizunkKép

Juca

tjuca

Unique!
Boldog szülinapot!
Remélem ajándékod már megkaptad!
Kézhez ugyan még kilenc hónap...

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szisszka!

Ha ez megnyugtat én se engedtelek volna a Szigetre, csak egy hipermegbízható fickóvalKép Tudod az öcsédnek még ha nincs is éppen felelősségérzete, mégsem lesz IDEIGLENESANTERIORPÚPJAKép, te is leszel anya, és te is ilyen szigorú leszel!!!

Juca

tjuca

Köszönöm Juca, így már tényleg jobb. A mozit meg majd bepótoljuk valamikor. Én úgy sem ezt a filmet nézném megKép

Kép
móni23

Sziasztok Kép
Stella Kép
Ez nem semmi! Hatalmas gratula a rengeteg embrióhoz Kép
Nagyon-nagyon fogok drukkoloni Neked csütörtökön Kép

Móni Kép
Lesz nagy családod, ebben biztos vagyok Kép

Nyuszmusz Kép
Fogalmam sincs, hogy mikor jön a nem érdekel korszak, kérdezd Szisszkát neki volt Kép
A nem akarom viszont nagyon hamar eljön és sokáig meg is marad Kép Aztán még van egy pár "jó" korszak Kép Kitatás!

Unique Kép
Nagyon boldog szülinapot Kép
Kép
Az APEH sajnos tényleg nincs senkire és semmire se tekintettel, de remélem azért nem töltöd az egész éjszakát könyveléssel Kép

Dido Kép
Nem semmi ez a bordatörés. Úgy látszik még sem vagyunk olyan jól megkonstruálva. Sérülékenyek vagyunk ez tuti Kép

Wish Kép
Sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket, de azért van még egy kis remény Kép Nagyon drukkolok!

Seszi Kép
Fel vagy mentve takarításból! A babázás az első Kép

Ma meghozták az új irodákba a bútorok, olyan gyönyörűek Kép
Holnap nem tudom mikor tudok jönni, mert még sok elintézni valóm van, de ha máskor nem este benézek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Csak benéztem hozzátok,most eléggé elvagyok keseredve. A baba miatt is(bár még egyenlőre nincs veszve semmi,de reggel szerintem megfog jönni),de a munkahelyem miatt vagyok most teljesen kész. Óviban dolgozok és eltesznek a párom mellől egy új terembe,új kolléganővel(akit nekem kell betanítani),új gyerekekhez. Hát gondolhatjátok hogy mit érzek,mert ráadásul nagycsoportosaim lennének akiket már két éve istápolok,és a kolléganőmmel kitaláljuk egymás gondolatát. Teljesen elvagyok keseredve!Kép
Nagyon nehéz lesz ezen túljutnom.Kép
Szorítsatok nekem hogy minden jó legyen!

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Unique!
Isten éltessen sokáig! Bízzunk benne, hogy a következő szülinapodon, már egy (vagy esetleg több) picike jövevény fog mosolyogni Rád, mint anyukára! Én ezt kívánom Neked, "semmi mást"!!! Kép Kép Kép

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Többen írtátok, hogy lombikbébi programban vesztek (vettetek) részt. Hogyan zajlik egy ilyen? Hogyan jutottatok el ehhez a módszerhez? Ja és mennyibe kerül? Azt hallottam, hogy az első pár próbálkozás ingyen van, de aztán fizetni kell vmit érte. Bízom benne, hogy nekünk nem lesz erre szüksgünk, de hát az ember soha nem tudhatja... Kép

Sysy!
Hogy vagy? Nekem még mindig nem jött meg, de vannak olyan apró jeleim, mintha meg akarna jönni. Ez csak azért fura, mert eddig nem késett. Ha holnap sem jön meg, akkor valami turpiszság van a dologban... Bár lehet, hogy ez a ciklus egy kicsit hosszabbra "sikerült"... Ki tudja???

Lányok!
Talán tegnap vagy tegnapelőtt beszélgettetek az utazásokról. Mint azt már korábban írtam, mi most Észtországba utazunk. Nem tudom, hallottatok-e már az Európa Jövője Nemzetközi Gyermektalálkozóról (de röviden Csiperónak ismerik az emberek, hisz a kabalafiguráját (egy madár) Csiperónak hívják)? Ez egy 2 évente Kecskeméten megrendezésre kerülő gyermektalálkozó. Európa számos országából (kb. 25-ből) érkeznek ilyenkor gyerekek (tavaly közel kétezren) Kecskemétre, és 10 napig kecskeméti családoknál laknak. Hogy ki melyik nemzet képviselőjét fogadja, az sorsoláson dől el. Minden résztvevő iskola sorsolás útján kap egy országot (pl. Anglia, Románia, Lengyelo. vagy éppen Portugália stb), akiket ebben az időszakban vendégül kell látnia. A külföldi gyerekek különböző programokat hoznak magukkal, amit a főtéren előadnak, így megismerhetik egymás kultúráját. A következő évben a korábbi vendéglátók utaznak a "vendégekhez". Mivel mi tavaly észt csoportot fogadtunk, Észtországba utazunk most nyáron. Hát ennyi a fesztivál lényege. Egyébként 1991 óta rendezik meg városunkban. Ebben a 10 napban Kecskeméten minden erről a fesztiválról szól. Délelőttönként, délutánonként és esténként is színes programok várják a hazai és a külföldi vendégeket és persze a kecskemétieket is a főtéren. Szerintem nagyon nagy ötlet! Ennek keretén belül voltam már Olaszországban (Triesztben és Szicíliában is), Csehországban, Németországban és Erdélyben is. Kép

Na azt hiszem ennyi elég volt mára.
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Unique!
Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!
Kép

Móni!
A barátnőm anyukája 4 évig várt az első babájára, és utána 3 is született neki. Szerintem ne keseredj el ennyire. Remélem neked nem kell ilyen sokáig várni az elsőre, de bármennyit is, megéri nem?

Juca!
Ez szörnyű, hogy ennyire kihasználják az embereket. Nem csak hogy sokat kell dolgozni, de a megérdemelt bérüket sem kapják meg. Ha tudsz váltani, akkor szerintem mindenképpen tedd meg. A babával csak örömet tudsz majd okozni magadnak, munkahelytől függetlenül. Addig is valami mással tudod majd az idődet eltölteni, valami igazán fontossal Nagyon szurkolok neked.
A szigetes dologgal egyet értek. Amennyi surmó jár oda, hogy én sem szívesen engedném el a lányomat. Nem vagyok egy elveszett, konzervatív ember, de engem sohasem vonzott. És a tavalyi képeket megnézve jobb, hogy sohasem vágytam ilyen helyekre. Szerintem se egy 18 éves lánynak, sőt egy 16 éves fiúnak sincs semmi keresnivalója ott. De ez az én véleményem.

Annácska!
Annyira jó képeket tudsz ide bepakolni, nekem nagyon tetszenek.

Puszi:Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok LÁnyok!

Hát eddig tartott a passzivitásom, bár biztosan nem hiányoztam. Viszont attól, hogy nem írtam (csak olvastam), attól még pontosan ugyanannyit gondolkodtam babóca ügyben és hogy most már csak összejött...stb. Persze mindig szidom magam, hogy ez túl sok, de hát ki tudja, hogy mennyi az a sok?

Szóval csak engedjétek, hogy néha kiírjam magamból a dolgokat, ha már úgyis olvaslak is benneteket folyamatosan. Hét végén kell megjönnie, így kicsit nehezebb türelmesnek lenni.

Unique!
Isten éltessen bokáig, füled érjen sokáig születésnapod alkalmából!
Küldök neked kitartást és örök hálát a tábla kitűnő vezetéséért! Remélem, most nem olvasol minket, hanem kellemes vacsidat töltöd a pároddal!
S ha nem haragszol, szívesen küldök egy kis mensit is, mert nekem most nagyon nem kéne...

Dido!
Nem hallottam még ilyen spontán törésről, de remélem, hogy nem komoly és hát nem is akadályoz a babagyártásban! Mindenesetre vizsgáltatsd ki magad!

Szia Sysy!
Nehéz lehet a munkahelyeden. Van ovónő barátnőm és ő is ragaszkodik mindenáron a párjához. Mondjuk ő megmondhatta, hogy nem akarja a különválasztást. Te ezt nem teheted meg?
Egyébként pedig még nem jött meg, ha jól tudom, így én még reménykedem!!! Kép
Engem is napok óta gyötör a fejfájás. Szerintem az idő teszi.

Wish!
Ugye még van benned remény? Szükség van rá! Nagyon szurkolok, hogy ne add fel!

Móni!
Most néztem meg a decoupage-os albumodat. Nem semmi, milyen ügyes vagy. Érdekes, nekem nagyon sok mindenhez van kézügyességem (origami, kötés, horgolás), de a decoupage és az üvegfestés egyszerűen nem megy. Nem t'om, hol ronthatom el...

Jó volt olvasni, hogy te is nagy családot szeretnél. Nekem is ez a vágyam: minimum 3. Párom azt mondja, jussunk el a 2-ig, aztán meglátjuk. Bár, ha így haladunk, lehet, hogy kifutunk az időből..

Az pedig egyszerűen felháborító, hogy ilyen fizetéssel áldanak meg. Apropó, korábban írtam, nekünk tényleg szükségünk volna egy kis belsőépítészeti tervezésre (ugyanis 2 éve még nem gondoltunk gyerekre..Kép). Szívesen adnánk neked egy kis munkát. Vagy tudsz valakit ajánlani?

Szia Zsu!
Nagyon tetszik a negatív teszt, pozitív hozzáállás mérleg. Megpróbálom követni a példádat. Valószínűleg szükségem lesz erre a hét vége felé...

Nekem van egy "Európa Jövője Gyermektalálkozó"-s pólóm. Nagypapám egyszer aktív résztvevője volt a programnak valamikor a '90-es években és ő hozta. Ugyanis neves koreográfus volt. Egyszer szívesen megnézném ezt a fesztivált, úgyis szakmámba vágna. Idén már volt, vagy még előttünk van?
Tartsd meg jó szokásod és használd ki a lehetőségeket. Nincs is ennél jobb!

Seszi!
Nincs is annál jobb, mikor az ember egyetért önmagával, igaz? Azért azóta már nem vagy olyan egyedül errefelé szerencsére...

Stella!
Egyszerűen gratulálok és nagyon szurkolok csütörtökön. Minden esélyetek megvan mostantól. És mi lesz, ha mind a 4 megmarad? Tényleg, ennek mekkora az esélye?
Nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++!

Szia Juca!
Rossz hallani (ööö.. akarom mondani olvasni), hogy ennyire elkeseredett vagy, pedig épp most akartam írni, hogy imádom a humorod, mindig megnevettetsz. Megértem, hogy szörnyen érzed magad, szerintem egyébként nem kellene sokáig keresni ilyen típusú munkakört, inkább csak a babaprojekt szólhat ebbe bele. Azért remélem találsz megoldást, én mindenesetre nyitvatartom a fülem.

Remélem nem voltam túl sok és hogy szerencsét hoztok nekem!

Szép estét mindenkinek!

Réka
Vendég

Uniqui!
BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK mi is az Attival!
Minden jot kivanunk!

Seszi!
Aranyos vagy, hogy hianyoltal!
Jo, hogy szinezted a nevunket, mert csak gyorsan beneztem, nincs tuls sok idom. Mostanra sikerult kis Attit elaltatni. Nagyon nem szereti a meleget. Tegnap szegenyem alig aludt, allandoan felebredt. Total kivoltunk. Ma delelott meg a babakocsiban is orditott, pedig setanal mindig elalszik. Nagyon hatnak ra a frontok.
Olyan jo erzes, hogy hianyzunk. Regen jo sokat tudtam irni. Ma inkabb mar a picurral vagyok. Majd jovok meg, most futok aludni

Stella!
nagyon-nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Lányok!

Ma reggel már jobban vagyok,mert legalább a fejfájásom elmúlt.Kép
Még nem jött meg,remélem ez így is marad!
Annyira szeretnénk a párommal!

Duddu!

Sajnos a munkahelyemen úgy néz ki hogy ez végleges marad,és ez nagyon rossz!
Még egyszer megpróbálunk beszélni a főnökkel,de nem sok esélyt látok.Kép
Bele kell törődnöm!Kép

Egyébként a hőm ma reggel 37 volt,nemhogy lejjebb ment volna,hanem feljebb az előző reggelekhez képest.Kép
Remélem nem azért hogy adja tudtomra megfog jönni.

Mindenkinek szép napot! Vigyázzatok magatokra!Kép

Puszi!

Sysy
sysy77

SysykeKép

Most már kezdek izgulni, és várom a pénteketKép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Unique Kép Kicsit megkésve, de én is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! (Meg egy babócát a pocakodba minél hamarabb) KépKépKép

Stella Kép 21 kis zigóta, ez tényleg nem semmi Kép Ti hány babát szeretnétek visszakérni?

Wish Kép Sajnálom, hogy a doki nem tudott jó híreket mondani, de talán abba a kis hajszálba lehet még kapaszkodni...

Csibe Kép Én a klinikára járok, a kórház nálam azért nem jöhet szóba, mert - a későbbiekre gondolva - nincs egész napos rooming in, tehát eleve kiesett. De a klinikáért sem vagyok oda, csak mondjuk úgy, hogy a kisebbik rossznak tartom. Ha tudsz adni e-mail címet, beszélhetünk még a témáról Kép

Sysy Kép Ebbe az óvodai döntésbe te nem tudsz beleszólni? Ez már egy végleges döntés?

Tegnap voltam dokinál, a baba kb. 5 hetes és pár napos. Azt mondta, hogy a méhem kb. olyan kacsa tojás nagyságú. Sajnos viszont csak augusztustól lesz újra a klinikán, tehát nekem kell eldönteni, hogy megvárom-e, hogy visszajöjjön szabiról, vagy elmegyek máshoz. Még mindig nincs semmi tünetem Kép

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Réka!
Nekem hiányoztál, úgy hogy nem igaz, amit írtál!!! Kép Gyerektalálkozó nem lesz az idén Kecskeméten, hisz 2 évente rendezik meg. Tavaly voltak, az idén nyáron a kecskemétiek mennek Európa különböző országaiba. Tehát csak jövő nyáron lesz alkalmad megnézni! Nagyon drukkolok, hogy már ne ketten gyertek a pároddal, hanem hozzatok egy kicsike babócát is magatokkal! Hidd el, az ilyen picik is nagyon élvezik ám ezt a nagy forgatagot, ami ilyenkor nálunk van. Bár akkor ő még nagyon pici lenne... Á, nem baj, attól még eljöhetne!!! KépKépKép A hozzáállásom valószínűleg azért ennyire pozitív, mert mi most próbálkoztunk először a babával. Ha ez lett volna a sokadik, lehet, hogy nem ez lett volna a reakcióm. Kép

Sysy!
Örülök, hogy eddig minden OK! Kép Nekem van már egy olyan huncut érzésem, hogy az a baba a "bolondját járatja Veled"... Kép Nagyon szégyenlős lehet, ha még a létezését is ennyire titkolja... Kép

Nálam sincs változás. Ma hajnalban felébredtem, olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, de egyelőre semmi! Kép Hát, Sysyhez hasonlóan várok szépen tovább!!!

Stella!
NAGYON-NAGYON SZORÍTOK Neked holnap!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt a pároddal elterveztétek! Kép Jaj, 4 babicsku... Mennyi pelus is kell egy napra???? KépKépKépKép

Nos most csak ennyire volt időm.
Puszi mindenkinek és kitartás a zebrákhoz!!! Kép
Zsu

Zsu
valér

Timi!

Most mi van beparáztatott az orvos?

NA MOST FIGYI:

6. hét: Méhe megduzzad, kissé meg is nől, jó mandarinnyi nagyságú.
Az pont akkora, mint egy kacsatojás. Az hogy nincsenek tüneteid mit sem számít, ha a diagnózis OK, és nem írtál olyat, ami nem lenne OK. Nem tudom megítélni, de ha nem bízol ebben az orvosban, akkor még most kezdj keresni egy másikat. Augusztus "csak" három hét azt nem mondta, hogy kell-e addig valamilyen vizsgálat, mert ha kell, nem szabad kihagyni. Ha ajánlott, akkor is kellett volna mondania, ha pihizni kell meg örülni, akkor meg ezt kellett volna mondania. Bocs, de ez a véleményem szerintem nyugi, rendben vana pocok, de ha nyugtalanít, amit ez az orvos mondott, akkor nosza menj egy másikhoz.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Kati!
Köszi, hogy elmondtad, hogy veled is történt már hasonló. Nem régen hörghurutom volt, és nagyon sokat köhögtem, és fájt is mindkét oldalam, de én azt hittem csak a köhögéstől fáj. Ezekszerint lehet, hogy a köhögéstől tört el 5 bordám? Ez nekem olyan hihetetlen, de máskor nem volt semmilyen fájdalmam?

Nárcisz!
Amit írtál, annak nem kellett volna már hamarabb jelentkeznie ha az a betegségem lenne? Ráadásul én elég sokáig sportoltam is, és csak egyszer volt egy boka törésem, de abban az esetben mindenkinek eltört volna a lába Kép
Egyébként mit tanulsz? Nem most diplomáztál?

Móni!
Én nem hittem, hogy van képe bárkinek 60 e-ért dolgoztatni bárkit építész irodában. Nem mondom, hogy túl jó a helyzetünk, tavaly amikor állást kerestem engem se akartak bejelenteni sehol csak minimálbérre, vagy még annyira sem, de amúgy a 150-160 e-t mindenhol megígérték. Csak én már akkor is azon gondolkoztam, hogy mennyi gyedem lesz ebből (pedig akkor még nem is próbálkoztunk), úgyhogy inkább magánzó lettem saját fizuval.
A tablettákról én nem sokat tudok, de azután nem kell várni egy kis ideig a baba előtt?

Sysy!
Szerintem jól alakulnak a dolgaid Kép Én még mindig szorítok neked.

Valér!
Nagyon érdekes amit írsz a "csere nyarakról". Én is szívesen szoktam nézni különböző nemzetek kúltúrájából kis ízelítőket, ezért is szoktam aug.-ban felmenni a várba, a kézművesek ünnepére. Kapolcsra is évek óta szeretnék már lemenni, de eddig nem volt autónk, de remélem majd most nyáron Kép.
Nem tudjátok mikor lesz?

dido

dido
dido

Szia Timi!
Örülj neki, hogy semmi bajod! Nekem a barátnőm is ugyanígy volt, semmi konkrét tünetet nem "produkált"! A másik barátnőm viszont végighányta az első 3 hónapot! Szerinted melyik a jobb? Én az elsőre szavaznék. Mellesleg mind a kettőnek GYÖNYÖRÛ gyereke született!!! Kép A kolleganőm most 4 hónapos, azt mondta, neki sem volt eddig semmilyen komolyabb tünete! Szóval szerintem nem gondolkozz ezen, hisz a többiek is írták már, hogy minden szervezet más és más. Fel a fejjel!!!! Ne ezen gondolkozz, hanem azon, milyen remek család lesztek!!! Én szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt a pároddal elterveztétek!!!! KépKépKép

Zsu

Zsu
valér

sziasztok!
szép jó reggelt Kép

Mindenkinek küldök menstruációelűzőt. Ha szeretnétek átexportálhatjátok nekem is a hétvégére, de csak szombat reggeltől, mert pénteken fürdőzni megyünk előreláthatólag.

Na mennem kell dolgozni.Kép

Kép
narco

Dido!
De most siplomáztam. De a munkámba újra bele kell tanulnom, a gyógyszereket tanulom. ma is vizsgázom belőle.
Ez a betegség nem mindig jön elő, de igazából nem tudom. Ha ez lenne a feltételezés, akkor tudok neked specialistát ajánlani, de kívánom, hogy ne legyen rá szükséged.

Kép
narco

Juca Kép Nem paráztatott be a doki, csak annyit mondott, hogy azért szokott örülni a tüneteknek, mert az azt mutatja, hogy dolgoznak a hormonok Kép Az UH-n kívül semmi vizsgálatot nem akar megcsináltatni egyelőre (csak rákszűrést csináltunk még tegnap). Azt is mondta, hogy ne lepődjek meg, ha az UH-n csak a petezsákot látják, vagy az is előfordulhat, hogy még azt sem, csak azt, hogy megvastagodott a mnyh-t. Ha ez van, akkor menjek vissza 1 hét múlva egy újabb UH-ra.

Valér Kép Köszi a bíztatást! Kép

KépKép

KépKép
timika

Jó reggelt!

Sysy,
Sajnálom, hogy így alakul a munkád. Remélem azért sikerül megbeszélni a főnököddel, de ha mégsem, akkor drukkolok, hogy az új kolleganőddel is ilyen jóban legyetekKép
Küldök neked menziűzőenergiákat+++++++++++++ Remélem pénteken jóhíreket hozolKép

Valér,
Biztosan nagyon jó lehet ez a találkozó. A barátnőm is Kecskeméti, de még soha nem mesélt erről a találkozóról.
Drukkolok neked is, hogy baba legyen a dologbanKép

Nárcisz,
Igyekszem türelmesnek lenni, de azért egy kicsit félek, mert a családban két pár is van, akinek már több, mint 10 éve nem sikerül a babaKép

Réka,
Ha tudok szívesen segítek a tervezésbenKép
A szalvétázás először nekem sem ment. De aztán rájöttem, hogy ha lefektetem a szalvétát arra a felületre, amire ragasztani szeretném, majd a szalvéta közepéről indulva körkörösen kenem be a ragasztóval (és nem ecsettel, hanem az ujjammal), akkor nem lesz hullámos a szalvi. Azok a munkáim már régiek, majd felteszem az újabbakat. Mostanában képeket gyártottam a lakásbaKép

Judit,
Sajnálom, hogy Atti ilyen nehezen viseli a melegetKép

Timika,
Uh-n is voltál, vagy csak megvizsgált a doki?

Dido,
Hát igen. Talán ha meg lesz a diplomám, akkor rendes fizut fognak már ígérni, de inkább abban reménykedem, hogy addig összejön a baba és ezzel már nem kell foglalkoznomKép

Nárcisz,
Akkor drukkolok a vizsgádhozKép

Móni

Kép
móni23

Jó reggelt!
Wish: mi volt a dokinál???

Dido: érdekes, amit erről a törésről írsz és kicsit ijesztő. Tényleg járj utána, hogy mitől lehet.

Móni: pontosan mi az oka annak,hogy most 1 hónapig gyogyót kell szedned? Ennyi idő nem árthat utána a babának?

Unique: milyen volt a vacsi? Kép

Tjuca: fiam elött az én munkám is nagyon idegörlő volt, és azt csináltam, hogy a terhesség 3. hónapjától kiirattam magam. Ha úgy gondolod, hogy meg van a reális esélye annak, hogy pár hónapon belül babás leszel, akkor szerintem ne váltsd fel a biztosan a bizonytalanra. Ha babás leszel, akkor úgyis magasból tojni fogsz a bunkóságaidra, meglesz az a kellemes érzésed,hogy már nem sokáig tehetik ezt meg Veled!

Sysy: ez már nagyon izgalmas!!!!

Valér: ez a fesztivál nagyon érdekes lehet,általában nyáron tartják? Gondolom a város honlapján, majd jelzik jövőre.

Narco: szüleim a Sziget közelében laknak és azon a bizonyos 1 héten elszabadul a pokol. A narkósok, piások kijárnak kaját/piát venni, mert kinn olcsóbb. Ott fetrengenek a környéken, koszosan, büdösen. Talán csúnya dolog így általánosítani, de nekem sem jutna eszembe "elvegyülni" ebben a társaságban.

Lányok, amíg nem vagytok babásak milyen sűrűn szeditek az Elevitet, egyéb vitamint?

Timi: így az elején az a fontos, hogy megállapítsák, hogy a baba jó helyen van és nem méhenkívüli a terhesség. Ezt elméletileg egy kézi vizsgálattal is ellenőrizni tudják. Viszont a 9.-10. heti UH-on már kiderül, hogy dobog-e a baba szíve és látni már sokmindent. Szóval, ha a doki még ekkor sem ér vissza, akkor azért keress egy helyet, ahol ezt a vizsgálatot időben elvégzik. Az én dokim sokat utazott konferenciákra, de ilyenkor átadott másik orvosnak, nálad ilyenre nincs lehetőség?

Puszi: Nyuszmusz
nyuszmusz

MóniKép
Én nem szedtem fogigátlót, de sok doki így indítja a stimut.
Azért van, hogy leállítsák a petefészek saját működését. Később a hormoninjekciókkal újra elindítják és ezzel szabályozni tudják a tüszőtermelést időben és mennyiségben is!

NárciszKép
Remélem, hogy tényleg magzat lesz belőlük pár hét múlva. Most még csak embriók és remélem szépen osztódásnak indultak.

4 embriót szeretnénk visszakérni, de lehet, hogy ezt a doki nem fogja engedni, akkor csak 3 lesz.
Annak az esélye, hogy mind a 4 megtapadjon, kb. 4 %. Én bevállalnám, bár nem lenne könnyű sem kihordani, sem nevegetni őket.
Köszi mindenkinek a drukkokat.
Holnaptól nem leszek igazán netközelben, de majd Wish-sel tartom a kapcsolatot.
Addig is drukkolok mindenkinek és remélem, hogy szép nagy zebracsorda lesz majd a táblában, mire visszajövök Kép!
Stella

Kép
stella9

Kedves Timi!

Az emil címem:blaha_judit@freemail.hu
Ma este elutazunk a Balcsira, de addig tudok net közelben lenni, ill. leközelebb hétfőn.
Érdekelne a véleményed és a tapasztalataid és, hogy kihez jársz. Nekem az orvosommal semmi bajomKép, de a kórházban van és az annyira nem szimpatikus.
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Stella!
Nem semmi amit vállalsz! Minden tiszteletem a tiéd Kép 4 babóca egyszerre!!!!

Timi!
A 9. heti UH-ig el kell menni az első laborra is. Persze ez nem függ a dokitól, de beutaló kell hozzá Kép

Nyuszmusz!
Nekem a dokim azt mondta, hogy már most szedjem az elevitet naponta 1x és külön folsavat is naponta 1x. Ez azért érdekes, mert amikor baba volt, akkor a napi 1 elevit mellé napi 3 MagneB6-ot és napi 2 Kalciumot kellett szednem és nem a folsavat. De biztos meg van ennek is az oka.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem!

Unique
Nagyon boldog Szülinapot Neked!!!! (igy utólag is) Tegnap sajna nem tudtam jönni,nem volt áramunk... Kép csütörtökön se lesz... Kép

Igyekszem visszaolvasni!!! Majd jelentkezem!!!

Addig is sok puszika nektek!!!!

Szilvi

szisszka

Wish,
Bizzunk benne hátha mégis !!! A fránya sárgatest had bújócskázzon!

Dido,
Sajna én ilyenről még nem is hallottam, nem fájt egyátalán?!?

Stella,
Nagyon ügyi vagy!!! Te kis petegyár!!!! :o))) Jól párnázd ám ki magad hogy a kis pöttömöknek jól bele tudjanak kapaszkodni!! :o) Mikor kapod vissza őket? Addigis egyél sok joghurtot!!!

Unique,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK így utólagosan is !! Kaptál tortát? Volt ünnepség?

Móni,
Hát elég csúnyán kihasználnak, de azért remélem hogy most tényleg sikerült megállapodni egy normál bérben mert ez hihetetlen hogy ennyit fizetett a munkádért!!

Juca,
Sajnálom hogy hogy ekkor hajtás van nálatok, nem csodálom hogy kikattansz, remélem mihamarabb találsz egy másik állást!

Sysy,
Ne legyél nagyon elkenődve bár biztos az elején nagyon rossz lesz de lehet hogy az új párod is szuper tanulékony és nagyon jó fej!! Gondolom a csoportod is nagyon fog hiányozni.

Zsu,
Azt hiszem te kérdezted hogy a buszos út milyen hatással van a bébikére. Hát erre biztosat nem tudok de én közveteln elutazás előtt tudtam meg hogy babás vagyok és a doki azt mondta hogy repülni, utazni, tengerbe fürödni lehet. Egy egésszéges magazatra ez nem lehet hatással, ha meg igen akkor nem egészséges. Így én szépen elrepültem Törökorgbe, sokat úszkáltam, autókáztam, hajóztam és napoztam (azt is csak módjával szabad, de én sajnos megégtem) is.

Dudu,
Úgy jössz ahogy időd engedi, örömmel vesszük ha írsz, butaságokat is!! :o)) "biztosan nem hiányoztam"; Remélem elmarad a hétvégi menzid!!

Sysy,
Izgulok érted, jó lenne ha már péntek lenne, de kivárjuk!! :o)))

Timi,
Ha nem szeretnél dokit váltani augusztus hamar itt van ám, csak a dokid ne húzzon rá a szabira!! Szépen növöget a Pöttöm a pocakodban! :o))

Kivi
kivi2

Sziasztok Kép
Beugrottam egy kicsit Kép

Sysy Kép
Nagyon jó a hőd, csak így tovább, mindjárt itt a hétvége Kép
Azért próbáld meg meggyőzni a főnököd, ennyire nem lehet szőrösszívű! Szerintem -mint tapastalt anyuka Kép- nagyon fontos az óvonők közötti kapcsolat. Akkor lehet igazán jó egy csoport, ha teljes az összhang az óvonők között!
Állj ki magatokért és a gyerkőcökértKép

Valér Kép
Neked is nagyon drukkolok Kép

Este jövök Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Moni!
en elmegyek veled moziba Kép

Timi!
nekem a 8.hetig szinte semmi tunetem nem volt. Mar kezdtem orulni, erre meg az nap (arra is emlekszem vasarnap volt, es nagytakaritottunk) otszor hanytam. A ferjem azzal piszkalt, hogy biztos azert mert nem akarok takaritani. Na onnan kezdve kb a 17.hetig hanytam. Iszonyat beteg voltam. Szoval ne surgesd azokat a tuneteket Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?