Sziasztok LÁnyok!
Hát eddig tartott a passzivitásom, bár biztosan nem hiányoztam. Viszont attól, hogy nem írtam (csak olvastam), attól még pontosan ugyanannyit gondolkodtam babóca ügyben és hogy most már csak összejött...stb. Persze mindig szidom magam, hogy ez túl sok, de hát ki tudja, hogy mennyi az a sok?
Szóval csak engedjétek, hogy néha kiírjam magamból a dolgokat, ha már úgyis olvaslak is benneteket folyamatosan. Hét végén kell megjönnie, így kicsit nehezebb türelmesnek lenni.
Unique!
Isten éltessen bokáig, füled érjen sokáig születésnapod alkalmából!
Küldök neked kitartást és örök hálát a tábla kitűnő vezetéséért! Remélem, most nem olvasol minket, hanem kellemes vacsidat töltöd a pároddal!
S ha nem haragszol, szívesen küldök egy kis mensit is, mert nekem most nagyon nem kéne...
Dido!
Nem hallottam még ilyen spontán törésről, de remélem, hogy nem komoly és hát nem is akadályoz a babagyártásban! Mindenesetre vizsgáltatsd ki magad!
Szia Sysy!
Nehéz lehet a munkahelyeden. Van ovónő barátnőm és ő is ragaszkodik mindenáron a párjához. Mondjuk ő megmondhatta, hogy nem akarja a különválasztást. Te ezt nem teheted meg?
Egyébként pedig még nem jött meg, ha jól tudom, így én még reménykedem!!!
Engem is napok óta gyötör a fejfájás. Szerintem az idő teszi.
Wish!
Ugye még van benned remény? Szükség van rá! Nagyon szurkolok, hogy ne add fel!
Móni!
Most néztem meg a decoupage-os albumodat. Nem semmi, milyen ügyes vagy. Érdekes, nekem nagyon sok mindenhez van kézügyességem (origami, kötés, horgolás), de a decoupage és az üvegfestés egyszerűen nem megy. Nem t'om, hol ronthatom el...
Jó volt olvasni, hogy te is nagy családot szeretnél. Nekem is ez a vágyam: minimum 3. Párom azt mondja, jussunk el a 2-ig, aztán meglátjuk. Bár, ha így haladunk, lehet, hogy kifutunk az időből..
Az pedig egyszerűen felháborító, hogy ilyen fizetéssel áldanak meg. Apropó, korábban írtam, nekünk tényleg szükségünk volna egy kis belsőépítészeti tervezésre (ugyanis 2 éve még nem gondoltunk gyerekre..
). Szívesen adnánk neked egy kis munkát. Vagy tudsz valakit ajánlani?
Szia Zsu!
Nagyon tetszik a negatív teszt, pozitív hozzáállás mérleg. Megpróbálom követni a példádat. Valószínűleg szükségem lesz erre a hét vége felé...
Nekem van egy "Európa Jövője Gyermektalálkozó"-s pólóm. Nagypapám egyszer aktív résztvevője volt a programnak valamikor a '90-es években és ő hozta. Ugyanis neves koreográfus volt. Egyszer szívesen megnézném ezt a fesztivált, úgyis szakmámba vágna. Idén már volt, vagy még előttünk van?
Tartsd meg jó szokásod és használd ki a lehetőségeket. Nincs is ennél jobb!
Seszi!
Nincs is annál jobb, mikor az ember egyetért önmagával, igaz? Azért azóta már nem vagy olyan egyedül errefelé szerencsére...
Stella!
Egyszerűen gratulálok és nagyon szurkolok csütörtökön. Minden esélyetek megvan mostantól. És mi lesz, ha mind a 4 megmarad? Tényleg, ennek mekkora az esélye?
Nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++!
Szia Juca!
Rossz hallani (ööö.. akarom mondani olvasni), hogy ennyire elkeseredett vagy, pedig épp most akartam írni, hogy imádom a humorod, mindig megnevettetsz. Megértem, hogy szörnyen érzed magad, szerintem egyébként nem kellene sokáig keresni ilyen típusú munkakört, inkább csak a babaprojekt szólhat ebbe bele. Azért remélem találsz megoldást, én mindenesetre nyitvatartom a fülem.
Remélem nem voltam túl sok és hogy szerencsét hoztok nekem!
Szép estét mindenkinek!
Réka