Jenny kész vagyok a höridtől!
NAgyon tetszik, nekem még azóta sem sikerült beraknom képként, majd ha apa ráér....
Ercsi, tök természetes, én is éreztem ezeket és parában voltam, hogy ez vajon jó e vagy rossz. Uh egy apró fekete pöttyöt fogtok látni, ha tapasztalt a doki, mert ilyen korán nehéz kiszúrni. Ezért lett Lizus beceneve: Pötty, Pötyi
Hála égnek, nekem nem kellett ilyen gyogyikat szedni, de én is úgy tudom, hogy progi és a terhesség 3. hónapjáig kell szedni.
Nati, lassan te jössz azzal a hírrel hogy milyen nemű a babócátok! A nyugalom és a kert csodákra képes, csak nehogy azon kapd magad, mint én otthon apuéknál hogy tanulok, a következ dolog, amire eszmélek, hogy bambulok ki az ablakon, ja meg hűtőre járok.
Anda, rendőrök
MEsélj, megint mit követtél el
Most jöttünk haza kutyasétáltatásból,- futtatásból.... hát Frakk fiam iszonyat lusta
elég hülyén nézett ránk, amikor a gátról ledobtuk neki a labdát. Lola, meg mint azidióta, kb 20-30 kört tett meg, már alig állt a lábán, de még mindig kérte hogy dobjuk a gátról neki a labdát. Aztán kis lazító séta következett, hogy azért én is "tornázzak" mert nagyon el vagyok lustulva. Aztán mondtam apának, hogy indulunk haza mert Lola izibe szívrohamot kap. Még ki se szállt Lo a kocsiból odagurította a labdát
Nem normális szerintem ez az eb.
Nina, meg tegnap valamiért meg volt sértődve és csak a fenekét mutogatta
nagy és fehér. Kicsit molett lett. Ja és kézenállt!!!! Futott, vagy inkább szökdécselt és begörcsölhetett a lába és közben nem tudta lefékezni a szökdécselést és jött az a fránya sarok
kicsit felkenődött + a lábai az égben voltak, hát annyira röhelyes volt, hogy majd bepisiltem a nevetéstől