Új privát üzeneted érkezett!

na megpróbálom nagyobban, a 2.láccik a 2 szeméremajka, ahol a + jel van

Kép
Kép

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Andy:
Nagyon szép a kislányotok! Gratulálok hozzá! Kívánom, hogy a hátralévő idő is nagyon könnyen teljen! :D

Kép
anda81

Andi, emlékszel, mikor azt mondtam hogy lányotok lesz??? Gratulálok. Apa vett nekem egy könyvet a szuperintuicióról, mert kis boszinak érzem magam. Nagyon érdekes dolgok vannak benne
magdolnam

Sziasztok!

Andy: Gratula a kislányotokhoz!!! :lol:

Képzeljétek,tegnap Huni elkezdett hirtelen hányni,de elég brutálisan, ezért elkelltt menjek vele a sűrgősségire, mert mondták, hogy ha fennáá ilyesmi akkor azonnal vigyem vissza.Hát mikor 2 óra alatt 6x hányt, annak fele sem volt tréfa, elvittem.csináltak neki CT-, de hála Istennek semmi komoly baja nincs, egy enyhe agyrázkódást kapott.A veszélyen túlvan. na de nekem nem jött jól ez a rohangálás ölben Hunival, meg aggódás.Elkezdtem barnázni, meg görcsölni ugyhogy én is a sűrgősségi nőgyógyászaton kötöttem ki...Ott meg be akartak utalni a korházban, hogy nem engednek haza mert egy 1,5x0,3 cm-es helyen a placenta levan válva...valahogy kikönyörögtem, hogy 2 kisgyerek mellett azért ne tartsanak bent, mert semmi segitségem nincs, tudjátok anyóspajtira nem számithatok. Tegnapelőtt nagyon kilőtt velem, egész déleéőtt bőgtem, de mind1, megfogadtam, hoy miatta nem fogom veszélyben sodorni a pocakpicúrom.Lényeg, a baba jól van szépen fejlődik, kihangositotta a doki a szivdobogását, nagyon rendes volt, annyira megtudott nyugtatni,de nagyon megigértette, hogy szigorú ágynyugalom lesz itthon, ha hazaenged! vagy tizszer is megigértette...Nem tudom, hogy tudom betartani, ráadásul a párom is elvan utazva....De valahogy megoldjuk...
Most nem tudok aludni és gondoltam megirom nektek is, szükség vana drukkotokra!
Puszika!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti ez nagyon komoy dolog. Nagyon vigyázz magatokra. Anyóssal meg beszélgess el, hogy szükség van a segítségére, a gyerekekkel meg ígértesd meg hogy legyenek egészségesek!!! És ne ilyesztegessék anyát :) pihizz sokat! Bizti nem könnyű 2 örökmozgó mellett
magdolnam

Márti
Húúú, nem semmi napod volt. Gondolom megilyedtél, de a lényeg, hogy rendben van a babóka. Feküdjél nagyon sokat, fogadj szót a dokinak.

Andy
De jó, hogy kislány lesz. Szuperek a sztárfotók. Örülök, hogy minden okés.
p__lilla

Márti, nem semmi. Biztos megijedtél, de most már ha tudsz pihenj, most ez nagyon fontos!

Andy, gratula a kislányhoz!

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Ujra itt!
Volna egy kérdésem, Holka, ha esetleg tudnál válaszolni...?
Vagy akárki, aki valamennyire ért hozzá...

A doki felirt tenap nekem Duphastont, amit szednem kell napi3x 10mg-os és folsavat 0,4mg-osat. vajon a folsavat be kell vennem még amellett, hogy szedem az elevitet, mert abban 0,8mg van???

Köszi mindenkinek a drukkokat.Igyekszem pihizni ezerrel...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, szerintem tedd azt amit a doki javasolt. Biztos azzal segítesz a babánal.
Remélem pihengetsz....

Kép
Kép
odri

Márti
A szívbajt hoztad rám!!! Tényleg pihenj sokat. Folsavat beszedheted az elevit mellett, én is szedek + 3 mg-ot naponta. A másik gyogyi meg progi ha jól tudom, ugye? Az vetélés megelőzésére van. De nem akarlak félrevezetni.

Mágnes
Istenhegyire megyek 18 hetes genetikai uh-ra. Elég jó híre van, árban nem drágább bármelyik másik klinikánál. Mire mennél oda?

Andy
Gratulálok a kislányotokhoz!!!

Most mennem kell pakolászni, mert költözök tesómékhoz, de ha tudok kintről is jelentkezem, ha fel tudok csatlakozni a netre valahogy.

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Márti:
Húúúúúúú ez nem semmi! Kb. húsz évet öregedtem azalatt az idő alatt, amíg elolvastam a tegnapi napodat! Kérlek próbálj megnyugodni, és a lehető legtöbbet pihenni!!!!!!! Nagyon kell ez most neked! Apa mikor jön haza?

Nati:
Jó utat, nagyon vigyázz magatokra! Hová mész (azon kívül, hogy a testvéredhez)? Lehet, hogy már írtad, csak én elfeljtettem, akkor bocsi!

Én:
Ma a rendőrség vendégszeretetét élveztem! Hála Istennek nem húzták-nyúzták az időt, és viszonylag időben végeztem!

Kép
anda81

Anda
Tesómék kb 5 kilóméterre laknak tőlünk a város egyik nyugis kertvárosi részében. Nem megyek messzire, de jó lesz egy kicsit kimozdulni, "nyaralni"! Igaz végig tanulnom kell, de legalább a kertben lehetek, napozhatok.

nem is meséltem, hogy már vagy két hete hol van vizünk, hol nincs, de a vizesek sos jelentik be, hogy mikor fogják elzárni. Cserélik a környékünkön a csöveket és hol elzárják néhány órára, hol visszaadják.
Ma is betettem egy mosást és két óra helyett 4 óra alatt tudtam kimosni, mert mindig lenullázott a program, mikor nem volt víz.

Most éppen kenyeret sütök, hogy legyen néhány napra puha házi kenyerünk.

Kép
Kép
nati80

Márti! Vigyázz magatokra nagyon! Drukkolok, hogy ne legyen baj.

Van egy hülye kérdésem. Már legalább két hete mindkét oldali petefészkem érzékeny. Vagyis inkább szurkál. Szóval ez szerintetek mennyire normális. Kicsit aggódom, hogy nincs méhen belül, de aztán mindig leszídom magam, hogy hogy lehetek ilyen süsü.

Minden esetre holnap megyek UH-ra, akkor már legalább annyit lehet látni, hogy merre helyezkedik el, szívmüködést ilyenkor még bíztos nem látnak.

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Szerintem ez tök normális. Nem te vagy itt az első kismami, aki ilyenekre panaszkodott. Arra meg ne is gondolj, hogy méhenkívüli. Igenis jó helyen van picurka.
Várjuk a holnapi UH eredményét.

Nati
Hogy állsz a vizsgákkal? Jó tanulást.
p__lilla

Lilla!

Köszi a választ! Ez megnyugtató volt. :D Holnap mindnképp referálok az uh eredményéről. Bár szerintem nem igazán lehet majd látni semmit, de nem bírok tovább várni. :lol:

Nálatok mi újság? vagytok már élesben?

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Márti, nagyon vigyázz magatokra kérlek!!!! Hunit puszilom, nem igaz, hogy Kendével együtt mennyi szerencsétlenség éri ezeket az apróságokat!
Andy, gratulálok a kis punishoz, én is éreztem, hogy lányotok lesz. Hozzád lány illik, mint Magdolnamhoz. :D
Erika, ne parázz, ez most természetes, ha szurkál. A méhenkívüli görcsökkel jár, vérzéssel, erős derékfájdalommal. Korai uh legalább ezt kizárja, mégha szívhang nincs is ilyenkor. Drukk holnapra, beszámoló legyen ám! :lol:
Lilla, veletek mizu baba terén?
Ja Márti, Nati jól tudta, a Duphaston babamegtartó, a progi szintet növeli, én is így tudom. Szedd szépen, és sok pihi, anyóst meg irányítsd hozzám egy ,,kis" elbeszélgetésre.... :evil:
Viri, mi van veled????????????

Kép
jenny29
Mór

Ercsi, Jenny
Semmi különös nincs velem. A 18. cn-on vagyok, nem tudom volt-e már pé. Tegnap felment a hőm 37-re, ma meg lement 36,7-re. Mondjuk a 37 előtti este volt az évfordulónk, úgyhogy kicsit bepezsgőztünk. Lehet, azért volt magas másnap reggel.

Jenny
És nálatok mizu? Látom, már a 6. dpo-n vagy. Akkor már élesbe megy, ugye? Tünetek?
p__lilla

Lilla, a hőm nekem is érdekes mostanság. 2 napig 37 volt, aztán lement36,7-36,8-ra, ma kezdett el megint feltápászkodni. Mondjuk én reggel 4-kor mérek, nem is mindig van meg az 5 óra alvás.
Pé-m volt a hő szerint,bár az ovuteszt korábban jelezte, mint a hő. Ciklusom a műtét óta 28 helyett 30 napos. Emiatt tolódott a pé is, nem igazán vagyok most képben a testemmel...
Petefészkeim szúrnak, görcsölnek már 4-5 napja, a többit sztem csak bemagyarázom. Majd meglátjuk, mi lesz. Végülis ez csak egy ,,lássuk, akar-e jönni kisnyuszi" hónap. :D Az éles bevetés júniusban kezdődne.
Amúgy olvastam más topikban, hogy mindenkinek a hője rakoncátlankodik, lehet, hogy a frontok kavarnak be. Drukkolok neked!!!!!!!

Kép
jenny29
Mór

Jenny kész vagyok a höridtől! :lol: NAgyon tetszik, nekem még azóta sem sikerült beraknom képként, majd ha apa ráér.... :evil:
Ercsi, tök természetes, én is éreztem ezeket és parában voltam, hogy ez vajon jó e vagy rossz. Uh egy apró fekete pöttyöt fogtok látni, ha tapasztalt a doki, mert ilyen korán nehéz kiszúrni. Ezért lett Lizus beceneve: Pötty, Pötyi :D Hála égnek, nekem nem kellett ilyen gyogyikat szedni, de én is úgy tudom, hogy progi és a terhesség 3. hónapjáig kell szedni.

Nati, lassan te jössz azzal a hírrel hogy milyen nemű a babócátok! A nyugalom és a kert csodákra képes, csak nehogy azon kapd magad, mint én otthon apuéknál hogy tanulok, a következ dolog, amire eszmélek, hogy bambulok ki az ablakon, ja meg hűtőre járok.

Anda, rendőrök :shock: :shock: :?: :?: :?: MEsélj, megint mit követtél el :wink: :lol:

Most jöttünk haza kutyasétáltatásból,- futtatásból.... hát Frakk fiam iszonyat lusta :shock: elég hülyén nézett ránk, amikor a gátról ledobtuk neki a labdát. Lola, meg mint azidióta, kb 20-30 kört tett meg, már alig állt a lábán, de még mindig kérte hogy dobjuk a gátról neki a labdát. Aztán kis lazító séta következett, hogy azért én is "tornázzak" mert nagyon el vagyok lustulva. Aztán mondtam apának, hogy indulunk haza mert Lola izibe szívrohamot kap. Még ki se szállt Lo a kocsiból odagurította a labdát :roll: Nem normális szerintem ez az eb.
Nina, meg tegnap valamiért meg volt sértődve és csak a fenekét mutogatta :lol: nagy és fehér. Kicsit molett lett. Ja és kézenállt!!!! Futott, vagy inkább szökdécselt és begörcsölhetett a lába és közben nem tudta lefékezni a szökdécselést és jött az a fránya sarok :lol: :lol: kicsit felkenődött + a lábai az égben voltak, hát annyira röhelyes volt, hogy majd bepisiltem a nevetéstől
magdolnam

a barátnőm holnapra van kiírva! Én úgy izgulok a drágaságomért :D szerintem jobban mint ő. Tegnap vagy tegnapelőtt, már nem emlékszem.... (öregszem) még a saját lábán ment el (kocsi nélkül) tornázn. Elég bátorkának tartom. A front nagyon bekavart neki. Már azt hitte megy szülni, mikor abbamaradtak a fájásai. Aztán 10 perc múlva elkezdett dörögni.
Már én is kezdek parázni. Gyakorlatilag már 5 hét múlva bármi lehet! :shock: :roll:
magdolnam

Mire én ideérek senki sincs itt :(
magdolnam

Jenny, hú az nagyon jó jel, hogy a petefészkeid szúrkálnak. Lásd Ercsi. Drukk!!! Bízom benne, hogy akar jönni az a kisnyuszi.
Nálam még az ovuteszt is szarakodott. Egyik nap nagyon halovány volt, aztán erősödött, aztán meg fehér csík lett a tesztcsík helyén, körülötte meg piros, megpróbáltam aznap később is csinálni, de nagyon sokat ittam előtte, így nega lett, aztán el is fogyott. Ja, és az utolsó kettőn még kék csík is megjelent. Biztos hibásak voltak. Olcsó is volt. Így jártam. Kíváncsi leszek a holnapi hőmre.
p__lilla

Lilla, lehet olyan szuper petécskéid értek meg hogy kiakadt az ovuteszt :D
magdolnam

Magdolnam, inkább az ovuteszt a szar.
p__lilla

tudom, csak viccelődtem :wink:
magdolnam

hihi most eszembe jutott valami, a terhességi tesztnél, ha nem működik és blokkal együtt visszaviszed akkor kicserélik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azt hiszem fáradok :cry:
magdolnam

ezt nem boltba vettem, hanem rendeltem egy aukciós oldalról. 100 Ft volt darabja.
p__lilla

ja, és a kontrollcsík piros lett, úgyhogy elvileg működött.
p__lilla

:o óh :(
magdolnam

Jenny, de jó lenne, ha sikerülne neked is újra! És egyébként is, mindenkinek!

Mennek a drukkok nektek lányok!!

Ami az én legutolsó ciklusomat illeti, semmit sem tudok róla. Vagyis nem volt ovu teszt, hőmérőzést meg már hónapok óta nem csináltam.
Ami volt, és emlékszem rá, a várt peteérésem előtt 3 v. 4 nappal két napig volt tojásfehérjés nyálkám. (hétfő-kedd, és szerdán v. csütörtökön volt a pé. Szóval nem tudom mikor készült a kismuki. :lol: )

Ja! És semmilyen tünetem nem volt. nem is tudom miért csináltam a terhes tesztet. De azt is kedden csináltam és szerda-v csütörtök lett volna, hogy meg kell jöjjön. És már akkor egyértelműen poz. volt. Nem is akartam elhinni. Lehet, hogy ismétlem magam, de ez annyira izgalmas!

Kismamik! Mit lehet sportolni? Gondolom a kerékpár felejtős, mi újság a futással, meg pl a taposó géppel a konditeremben, vagy ott a biciglivel?

Kép
Kép
cs_erika

Andi:
Nagyon formás a csajszid :)

Nati:
Az Istenhegyire én a 12. heti kombinált tesztre megyek.. ÍElég húzós az ára...

Erika:
Jellemző, én is, mikor tesztet csináltam, meg voltam győződve róla, hogy tuti negatív lesz. :) Pedig minden tesztnél úgy álltam hozzá, hogy most biztos sikerül. Hátén lepődtem meg a legjobban, hogy rögtön bezebrásodott :) Azóta tiszta hülye vagyok, Apa is csak mosolyog rajtam, minden nap megnézem a tesztem. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

Láttalak a januári kismamik topikban! :D

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi én pont ezeket hanyagoltam, én a kardiót kihagynám a helyedbe, esetleg futópadon kis gyaloglás. Rohadtul hiányzik az edzőterem!!!!!!!!! Mielőtt terhes lettem minden másnap meló után mentünk kollegákkal edzeni + diéta és kezdtem jól kinézni..... mármint inkább formába hozni magamat. Most meg.... majd lesz mit leadni.... De menni fog és bombajó anyuci leszek!!!! :lol: :oops: Mennyi idő után lehet (szülés) tornázni?
magdolnam

Ercsi, nem tudom mennyire szereted a jógát, én azt tanácsolom. az alexandra.hu -n én rendeltem ilyen könyvet és nekem tetszik. Nem mintha túlzásba vittem volna a dolgokat, de ez a babónak is kifejezetten jó.
Ja torna terhesen.... A volt aerobic edzőmmel még jóóó múltkorjában találkoztam egy órán és bőőőőőőőő 5 hónapos terhes volt és velünk aeorobicozott!!!! és nem ilyen piti órán voltunk, hanem kőkemény edzésen!!!! NEm mertem neki beszólni mert rohadt nagy a szája, de egészségesen hozta világra a lányát. Én nem mertem volna a helyébe.
magdolnam

Ercsi
A kardiót szerintem is hanyagold. Sétálgassál nagyokat majd ha jó idő lesz, esetleg futógépen gyaloglás. Ja, meg a szobabicikli. Lépcsőzést inkább ne.
p__lilla

Andy
Gratula a kislányhoz!!!!
Én csak csajszit tudtam neked elképzelni….
Lábam nem vizesedik csak az erek fájnak nagyon.
Örülök,hogy mész diabetológiára (már úgy értem annak örülök,hogy alaposabban rád néznek.),kicsit figyelsz a diétára és nem lesz semmi gond.
Én cukor eredményem teljesen jó lett….nem hittem volna…meghalok a sütikért és csomót eszek is belőle…

Erika
Nálam is csak a 6 hét után jelentkeztek a rosszullétek….
Semmi hasizom gyakorlatos és semmi rázkódos.
Tehát utcai bicajozás nem szabad de otthon szobakerékpározhatsz.
Igyál sokat és ne erőltesd meg magad, csak annyit tornázz amennyi jól esik.

Márti
A megoldás tényleg a fekvés!!! Tényleg beszélj anyóssal…a múltkor is rendi volt a bejelentéssel,hogy kapjál magasabbb gyedet….Most kell,hogy segítsenek a családtagok,barátnők,kedves szomszéd…. mert különben tényleg nem lehetséges feküdni 2 kisgyerek mellett.DRUKK!!!!
Szegény Huni is…
Folsavat simán szedheted… még a 3mg se lenne sok naponta…
Igen a Duphaston progi…én is azt szedtem hetekig mikor véreztem,barnáztam…

Lilla,Jenny
Olyan jó olvasgatni,hogy élesben megy már a dolog. Lehet izgulni értetek!

Magdolnam
2 hónap után mehetsz óvatosan tornázni ha lesz energiád!
Bár ha szopiztatsz az rengeteg energiát igényel…mennek majd azok a kilók maguktól is lefelé.
Mivel Heni éjjel is 3 óránként szopizott anno….kb 30 percig alkalmanként+a tisztába tevés….éjjelente max 2 órát tudtam egyhuzamban aludni…nekem semmi energiám nem volt még egy kis +önkínzásra nappal.

Emma már egy kilós!!!! Betöltött 26 hetesnek felel meg.
FL=50mm,BPD=60mm. Olyan ügyi,hogy ilyen nagy már!!!
Először medencevégű volt majd egy hónapja fejvégű most újra a popsi van lenn!!
De a dokim lelkes volt,hogy másodjára már simán megszülöm popsival is….háááát én azért szeretném ha fejvégű lenne végül.
De még van csomó időnk és a babák 96%-a tudja a dolgát,hogy be kell fordulniuk,remélem Emma is így tesz.
Jaaa…és még mindig csajszi ám!!! Kezdem teljesen elhinni,hogy a kislány verzió az igaz!
holka

Holka lenne egy hülye kérdésem, de még senki nem tudott rá válaszolni -legalább értelmesene nem-. Szóval a faros dologról lenne szó. Mindenki azt írja hogy hú de rossz fáj, stb. Miért féj jobban vagy miért rosszabb? Elvileg a fejét ugyanúgy megszülöd csak később. Vagy esetleg elakadhat??
magdolnam

nagybátyám javulgat! Már a gyomorszondát kiszedték belőle. Sajnos mozogni meg beszélni még nem tud, de úgy tűnik, hogy a javulás útjára lépett. Milyen erős szervezete van!!! Viszont dilemmázok egy kicsit, mert anyámék azt mondják hogy ne menjek be terhesen,mert kórház, betegség, stb. De ha nem megyek be az olyan bunkóságnak tűnik. Nem tudom mit csináljak. Viszont, ami idegesít de nagyon és kezdek depressziós lenni, hogy apám meg mamám agya csak a nagybátyám körül forog. Másról nem lehet velük beszélni. Nagyon durván hangzik tudom, amit most írtam, de akkor is. Én is nagyon sajnálom meg minden, de azért én is itt vagyok..... nagyon rossz érzés. Lehet fel kellene keresnem egy pszichológust.... Már úgy veszem észre, hogy én vagyok az utolsó a családban, még a kutya is előbbre van. Engem elüldöztek tök messzire, soha nem hallottam tőlük, hogy gyere, költözz vissza vagy valami. Pedig tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy gyűlölök itt lakni!!!!!!!!! A nagybátyámnak meg állandóan mondják, meg tutujgatják,mint egy gyereket. Hát most valóra válik az álmuk. Remélem értitek! Nem a nagybátyámra haragszok, meg úgy senkire, csak szar érzés és nem veszik észre. Engem is szeretnek, csak....
magdolnam

sziasztok!

köszike a dícséreteket, jól estek.

holka!
nekem akkor sokkal kisebb a bébim, pedig időben előrébb vagyok, ez nem baj?
a bdp:650 fl:46 és a pocija csak 192 mm-de ezt a fotóról gondolom leolvastad.

és nekem amint láttad csak 540 gramot írt ki, ez nem picike?
vagy azért ekkora a súlya, mert a haskörfogata is kisebb?
mert nem mondta a doki hogy kisebb lenne.
de mindenhol azt olvastam hogy a 25-26.héten már 700 grammnak kéne lennie.

majd 4 hét múlva kiderül, remélem hízik azért addigra.
azért csodálkozom mert én 30.hétre születtem és 2,040 kg voltam 7 hónapra.
ő tuti nem elsz ennyi 7 hónaposan, nem?

neked most csináltak kenetvizsgálatot? mert a kiskönyvben a 26.hétre van írva, és azt mondta a nődokim hogy a 28-29.hét is jó rá.
meg most csak ultranahgot csinált, engem nem vizsgált meg, a cukrommal volt elfoglalva, de rendes volt, mert mondta hogy segítenek a diétában és hogy jobb az óvatosság

magdolnam, neked a 25.hét körül milyen adataid voltak a bébivel?
odri! és neked? mikor mséz uhra? nyugtassatok meg hogy nem olyan picike a kis Vivien.

Kép
andyfekete

magdolnam!

örülök hogy javulgat a nagybátyád.
és ha úgy érzed nem szeretnek nagyon, nyugodj meg mi szeretünk helyettük.
amúgy hogy vagy?
nem dagad a lábad?
nekem már nem apad le néha reggelre sem, tuti azért mert éjjel kirúgom a párnát a lábam alól, de nem tehetek róla, annyira kényelmetlen:)

kezd kisütni a nap. nagyon örülök neki.

Erika!
elkezdted az 5.hetet, én ilyenkor reggel délben este aludtam, te nem vagy álmos? aztána 6.héttől jött a hányinger, hányás. remélem teis bírni fogod. drukk ezerrel.

Mágnes!
és te hogy érzed magad? álmosság, cicifeszkó? émelygés?

Remélem Jenní, és Lilla következik!!!!
ja és Anda, bocsika!
neked is nagyon drukkolok

Odri!
te hogy vagy mostanában? mész uh-ra? babaméreteid vannak? nagyon örülnék ha megosztanád velem. kcisit megnyugodnék, vagy nem?

Márti!

tessék sokat pihenni, csak ha muszáj akkor kelj fel. és akkor is lassan dolgozz.
a fiúk biztosan segítenek, olyan édesek.

Kép
andyfekete

Andi, ezek szerintem teljesen jó adatok!!! Egyáltalán nem kicsi. Az enyémet azért nem írnám le, mivel sokkal nagyobb és nem szeretném, ha kétségbe esnél miatta (meg nem is tudom pontosan hol van az a papíruszom). Az enyém óriásbébi :S de így szép! Viszont még megjegyezném, hogy vannak tartományok és szerintem ez belefér. Na jó azért leírom, hogy amikor 4d-n voltunk a 24. héten akkor volt 658gr. de ez az átlagnál nagyobb. Nyugalom!
Vizesedés:
a bokám még mindig duci, de én úgy nézem, hogy a sok ásványvíz ivászat (szigorúan a nátrium tartalom 10 alatt van) meg a gyümi vacsizás vagy zöldség az segít. Viszont a térdeim megsínylik a nagy súlynövekedésemet. De nem baj, majd ha túl leszek a dolgokaon......!!!!
Köszi a biztatást, jól esik! Remélem nem fogom nagyon a lelkemre venni és sikerül ezt feldolgozni, mert ha nem akkor örökre ott marad a tüske bennem.

Mindjárt kezdődik a babaeső!!!

Lizus újjabban a lábacskáját mutogatja. Hirtelen a semmiből előtűnik egy minigolyó és gyorsan balra megy, aztán eltűnik. Már nagyon nagy baba.

A barátnőm mára van kiírva!!!!!!!! Jaj nagyon izgulok ám érte, de szerintem még ráfog húzni egy jó pár nnapot
magdolnam

Vivi lesz a neve??? Most olvasom :) ez is aranyos név!
magdolnam

Andy, két hét múlva megyek uh-ra. Baba méretem nincs, de úgy emlékszem, hogy súlyba nagyobb mint a tied, de ez két hete volt.
De nem tudom pontosan.....

Kép
Kép
odri

Magdolnam, nagyon édi lehet Lizus :lol:
Én még csak azt látom ahogy mozog, mert akkor hullámzik a hasam. :wink:
Ti nem vagytok ezen a héten fáradtabbak és nyügösek???
Biztos ez a sok front....
Az én barátnőm keddre volt kiirva, de a hétfői front meghozta a babát is :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Magdolnam:
Szerintem azért nem nagyon szoktak faros szülést simán levezetni, mert, amikor a baba feje jön ki először, akkor tul. képpen az a legkisebb része, így fokozatosan tágulsz. Ha viszont farosan jön, az elég széles rész, és igen, szerintem elakadhat könnyebben. Ráadásul, mikor kijön a fejecske, már kap levegőt, és van, hogy még 2-3 nyomás, mire kiér teljesen. Farral ugyanekkor nem kap levegőt, mert a feje még a szülőcsatornában van.
Persze nem vagyok orvos, ezt csak én gondolom így :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

értem, de akkor mi a fenének indítanak ilyen szülést??? Gyula unokanemtom kije így szült, ráadásul ikreket! Mind2 farosan jött ki.
magdolnam

Hát passz..Mondom, lehet, hogy tiszta hülyeség amit írtam, de ,ha belegondolok az én szülésembe,így lenne logikus..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

kismamik hogy érzik magukat?
magdolnam

Álmosan, és hiányzik, hogy ma még nincs róka... Remélem nem azért, mert valami baj lenne...

Kép
Kép
Kép
mágnes

én már irtam... :lol:

Kép
Kép
odri

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?