Új privát üzeneted érkezett!

JucaKép
A zebrákat illetően megnyugodtam ám. Kép Na azért.... Különben... Kép

KépKép
unique

Csajok!

Nekem nem jó a 30-a, akkor ugyanis ezerrel lógatom a lábamat a Balcsiba! (szigorúan csak a lábamat, mert semmi fertőzést nem szeretnék összeszedniKép) De az őszi randiban benne vagyok!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique!

Köszi, hogy beírtál a táblázatba. Idén januárjától próbálkozunk, de legközelebb csak október körül lehet újra próbálkoznunk.

Wish!
Szorítok nektek, és minden olyan kis picúrnak akit már nagyon várnak.

Juca!
Nem tudom, hogy hova rajzolod a zebrákat, de remélem őszre nekem is félreteszel egyetKép

Egyébként a júl. 30-i talira úgy néz ki én is el tudok menni.

dido

dido
dido

Szia Évi!

Kérdezz rá erre a láblógára a dokinál. Én speckó nem vagyok hajlamos a fertQzésekre, mondjuk vigyázok is. Nekem nem mondták anno, hogy a Balcsit csak nézzem. Ok. Tél volt, ez nem volt fair DE nekem az egyik barátnémat úszni küldte a doki uszodába, nem lett semmi baja. Az uszivízhez képest a Balcsi most kristáyltiszta, mi két hete voltunk, és még nem is meleg.
Persze az orvos úgyis eltilt, ha nem szabadKép

Juca

tjuca

Dido!

Még nem rajzolom, Uniquenak ígértem meg, hogy tQlem saját készítésq zebrát kap az inszem után. Ahogy látom a kereslet kínálat viszonyában JÓÓÓ a marketingem. Nya majd jöhetnek az igények, most már igazán rágyúrok szellemileg is a feladatraKép

Juca

tjuca

Juca!

Felfázásra is hajlamos vagyok, így ha hideg a víz, az már nekem elég a bajhoz. Fertőzéseket is könnyen kapok, egy évekig tartó gombától most szabadultam kb. fél éve. (kopp-kopp-kopp)Nem kockztatom Kavics épségét egy kis strandolás miatt, majd bepótolom, ha kibújt!)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unicicó!

Amúgy most négyszemközt azt hiszem, hogy csak azért vállaltad el a táblát, hogy mutogathasd, hogy milyen profitáblagyáros vagy, és hogy osztogathasd a zebrákatKép OK ez bejött, de most jövök én, na majd milyen egyéni zebricsekekkel dicsekedhet a banda, te osztod én rajzolomKép

Juca

tjuca

Évi!

OK értettem. Hát ha no pancsi, akkor minden máshoz jó szórakozást kívánok, Qsszel meg "guruljatok be" Kaviccsal a randiraKép Én is én is akarok ideiglenesdorzálispúpot

Juca

tjuca

Szisztok!

Hú de sokat írtatok reggel óta!

Seszi!
Én nem is merem mondani, meddig vagyok szabin, mert megköveztek. Tudod, én bölcsiben dolgozom, ahol nyaranta 4 hétre bezárunk...KépKépKépKép
A lelkivilágom a keresztanyám miatt volt borús, akit pénteken temettünk el...Kép De igyekszem jobban lenni.
A délutáni hozzászólásodat a lazításról nagyon díjazom! Már ideje volt, hogy valaki így meg tudja fogalmazi mindezt!

Wish!
Nem is tudom mit modjak... Inkább csak nagyon erősen küldöm a ++++++++energiákat!

Unique!
Beírnád az én szülinapomat is a tábliba?Márc.4. Köszike!

Sysy!
Nyuginyuginyuginyugi!Kép

Pusza mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok ma! Végigolvastam, de mire a végére értem már nem emlékszem, hogy kinek mit akartam írni.

Sysy,
Sajnálom, de amíg nem jön meg nagyon-nagyon drukkolok nekedKép

Wish,
Kérlek ne idegeskedj. Én nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi gond és ott legyen egy vagy két babóca a pocidban!!

Unique,
Kérlek tegyél le a tábla aljára egy kérdőjellel, mert már magam sem tudom, hogy hányadán állok.
Múlthéten írtam, hogy megjött, hát mindössze fél napig tartott, tehát ezt nem nevezhetném menzinek. Ma voltam dokinál, aki azt mondta, hogy nem stimmel valami az ösztrogénszintemmel, ezért a következő hónapban fogigátlót kell szednem és ha utána megjön rendesen csak akkor jöhet a következő inszem.

Adri,
Jó pihenést neked, biztosan jót fog tenni, hogy szabin vagyKép

Juca,
Tudom hogy nagyon rossz egyedül, de a férjed hamarosan itthon lesz, gyorsan eltelik ez a pár hétKép

Tali: Sajnos elutazunk azon a hétvégén, így nem tudok menni, de az őszi taliban én is benne vagyokKép

Móni

Kép
móni23

JucaKép
Ez így van, már ami a táblát illeti. MOndtam is én Tündinek, hogy telis-tele lesz zebrákkal, amire visszajön! Csak nehogy ne vegye vissza tőlem Kép
Ha nekem is olyan jó lesz a marketingem, mint Neked, akkor még a végén közkívánatra nálam ragad... Kép
Mindenesetre az augusztusi zebrámra gyúrjál rendesen! Kép
Szisszka úgyis drukkol majd, Te rajzolsz zebrát, úgyhogy már csak ezek miatt is hozom a zebrát! Kép

Énisénisénisénis ideiglenesdorzálispúpot ideiglenesdorzálispúpot ideiglenesdorzálispúpot

Évi77Kép
Sajnálom a júli 30-at, de őszre mindenképpen várunk! És jó nyaralást! Nem is írlak be a táblába, hogy szabin leszel, úgysincs több hely a sorodban a cellákban Kép Persze beírom, ha megírod, mettől meddig. Úgy látjuk legalább, hogy ne írjunk Neked akkor. Kép

AdrianaKép
Szép dolog, ennyit szabizni Kép Hú, nem lehet könnyű Neked a bölcsiben ennyi gyerkőc között, de nem ám! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Drága Wish,
Kérlek pródál valahogy elterelni a figyelmed, tudom nagyon nehéz, szoríííítok nagyon nagyon, hogy holnap minden rendbe legyen!! Ne csinálj semmi megterhelőt!! +++++++++++++++

Sysy,
türelem!! nálunk a múlthónap a vizsgázásról szólt és én olyan izgulós fajta vagyok tehát amikor a menzesz miatt kellett volna izgulnom akkor éppen egy szigorlat miatt görcsöltem, így hamar telt az idő, de ha azt vesszük akkor egyátalán nem erre koncentráltam. Valahogy tereld el a figyelmed!

puszi Mindenkinek
húzok haza és fáj a szívem hogy lemaradok a 30.-i taliról!!
Kivi
kivi2

Jajj lányok annyit, de annyit írtatok csak átfutottam a sorokat, de még így sem tudtam mindent elolvasni..
Timika
Te vagy a bizonyíték, hogy OV teszt nélkül is megy a dologKép

Tündi
Most tudtam csak odáig eljutni mi történt veled. Örülök, hogy mentek a kivizsgálásra és annak is, hogy időközben már jobb lett a kedved. Most meg már biztosan nyaralsz és nem engem olvasgatszKép
Te is mindig azt szoktad mondani lazítsunk, most te is tedd ezt kérlekKép)

Unique
Köszi a tanácsot igaz 1000 évvel ezelőtt volt. Na de amúgy te sem tudod megcsinálni, hogy ne foglalkozz a hőddel és ne nézegess ovulációs teszteket...bagoly mondja verébnekKép))

Sys77
Szorítok. De ne görcsölj rá a témára nagyon. Lehet, hogy ez msot fájni fog(tényleg nem bántásiból) én ugyanígy érzetem az első pár hónapban, mint te és nem volt semmi csak beképzeltem a jeleket, mert annyira szerettem volna. A hőd pedig csak reggel ébredés után mérd, csak az számít. És még egy fontos dolog, ha meg is jön ne add fel. Biztosan van oka. Hidd el.

Dudu
Hát igen ebből is tanul az ember, nem kell több OV tesztet venniKép Csak a pénzt szedik be az embertől.

Ja igen szülinapom szeptember 2.

A ginseng mire való és hol lehet kapni?

Sziszka
Remélem már jobban vagy.

Majcsi
Remélem az enyémet is átvettedKép))

Dudu, Timi
Így utólag BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

Van valaki közületek a I. Nőin?

Adriana
Sajnálom. És őszinte részvétem.

Na kicsit összefüggéstelen lettemKép Nem tudom mikor tudok legközelebb jönni. Nagyon sok a meló, mert a kollegám szabin van és 2 ember helyett dolgozom. Na de jöv. héttől 2 hét szabi és irány a tenger. Már úgy váromKép)))
Puszi nektek

Virág
Virag2

Móni!
Akkor most mi van? Azt hittem, hogy lesz végre baba. Sajnálom. Kép

Mit jelent ez az ideiglenesdorzálispúp?
Vagy a terhességre gondoltok? Azt szeretnétek, ha a hátatokon nőne? Kép

Virág!
Én az I-es nőire jártam gyakorlatra. Kihez jársz?

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Narco!

Bocsesz, már régen tanultam ilyesmit, a dorsális az nem mellső?
Bocs, hátha az én a babám a hátamra akar nőni, akkor nőjön odaKép hopgy én mekkora barom vagyokKépKépKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni!
Dolgozom ezerrel! Sajnálom .

Wish! Hogy vagy?

Mindenkivel minden rendben?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Olyan nagyon sokat írtatok, hogy nem is tudtam mindent visszaolvasni...

Valaki kérdezte, hogy hol végeztem. Még az egykori JATE-n, Szegeden német-töri szakon. Egy kecskeméti szakközépiskolában tanítok. Kép

Lányok!
Ma még nem jött meg. Ma és tegnap reggel is 36,8-9 volt a hőm. Most mértem az előbb, mert nagyon hányingerem van, és 37,4 volt. Tényleg hányingerem van, és elég ramatyul van a fejem is. Nem tudom ez mit jelenthet, egyelőre belegondolni se merek a babába, nehogy végül csalódnom kelljen. Kép

Ma vettem a DM-ben egy tesztet, RapiPreg (ha jól emlékszem), 699 Ft volt. Ha holnap reggel is hasonló hőm lesz, akkor megpróbálkozok a teszttel, hisz jövő héten Észtországba kellene utaznunk, és addig a dokival is "tárgyalnom" kellene, ha van baba.

Narco!
Te mint doki, mit ajánlanál nekem a 2 napos buszos út előtt??? Mennyi a kockázata annak, hogy elmegy a baba? Ez most a legnagyobb gondom. Én szervezem ugyebár az utat (ma beszéltem a sofőrrel is), és egyre inkább a szívemhez nő az út gondolata. Sajnálnám, ha ki kellene hagynom. Persze, ha a doki azt mondja, hogy feltétlen maradjak itthon, akkor nem megyek. Persze ez egyelőre még csak elmélet, hisz babáról ma még nem tudok...

Hát most ennyi voltam.
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a kreszről,ma még nem tanultunk semmit,csak elmondták a fontosabb tudnivalókat.
Jó volt!Kikapcsoltam!Pont erre volt szükségem!Kép

Vettem Clearblue tesztet,de majd csak hétvégefelé csinálom meg, ha addig nem jön meg.
Remélem valahogy kibírom!Kép

Adriana!Kép

Megpróbálok nem ezzel foglalkozni,de ez nem könnyű.Kép
Bízom benne hogy ott a pici a pocakomban!Kép
Én óviban dolgozom és nekünk meg most nyitott ki az óvi sajnos.Eltudtam volna még viselni a szabit!!!!!!!Kép

Móni23!Kép
Köszi a drukkokat!Jól esik!Kép

Kivi2!Kép

Megpróbálok türelmes lenni!Kép
Köszi hogy gondolsz rám!Kép

Virag2!Kép

Köszi hogy szorítasz!Kép
Azt is tudom hogy igazad van,muszáj kikapcsolnom!

Sysy
sysy77

Nárcisz,
Már én sem tudom, hogy mi van. A lényeg, hogy most sem sikerült a baba, és nem teljesen értem, hogy miért, de a következő hónapban muszáj fogamzásgátlót szednemKép Ma nem volt túl jó kedvem emiatt, legfőképp azért, mert nem tudom mi van velem, és hogy mikor lesz végre babóm!!!

Stella,
Nem ma volt neked a tanszfer? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van veled ha tudsz kérlek jelentkezz!

Virág,
A ginseng a párunknak segíthet akkor, ha kevés vagy lassú kiskatonái vannak. A férjem csak 2 hete szedi, így én még nem tudom, hogy hatásos-e, de van olyan akinek már segített. Patikában, ill. drogériában lehet venni.

Móni

Kép
móni23

Móni!Kép

Sajnálom hogy nem vagy jól és nincs jó kedved!Kép
Én Veled vagyok!!!!!!!KépKépKépKépKép

Sysy
sysy77

Sziasztok Kép
Na itt aztán zajlik az élet Kép
Annyit írtatok, hogy alig bírtam végigolvasni Kép

Sziszka Kép
Ilyenről, hogy nem érdekel korszak még nem is hallottam Kép

Szeszi Kép
De azt nem árulta el, hogy mit vettetek a végén az ifjú párnak Kép

Kinga Kép
De jó téged is látni Kép Nekem nem kell mesélni, hogy milyen nehezen bírod ki, hogy ne írj egy pár sort Kép
Kicsit már jobban vagyok és várom a jövő hetet, hisz már úgy sem tehetünk semmit az ügy érdekében Kép

Évi Kép
A Balcsis pancsizást én sem javaslom, pláne ha voltak fertőzéseid. Azért nagyon jó pihenést Kép

Virág Kép
Én csak voltam I. nőis, de ha dokit kell ajánlani talán tudok segíteni Kép

Sysy Kép
Ez a beszéd! Örülök, hogy egy kicsit elfoglaltad magad Kép Tudom, hogy egy kicsit kemények vagyunk néha, de hidd el csak a szeretet és a féltés szól bebőbünk Kép Még mindig drukkolok és péntek előtt hallani nem akarok a tesztről Kép

Móni Kép
Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a hónapod Kép Remélem azért a doki tud valami bíztatót is mondani neked Kép
Bizos vagyok benne, hogy lesz babád nem is egy! Hatalmas családod lesz és nagyon boldog leszel Kép

Unique Kép
Hogy állsz a babanetes tali táblázattal?
Nekem elvileg jó az időpont Kép

Bocsi, azoktól akiket kihagytam, de mindenkit puszilok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!Kép

Köszi a szeretet és féltést!Kép
Jól esik!Kép
Megpróbálom valahogy kibírni péntekig!Kép

Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat!Kép

Puszi!

Sysy
sysy77

Juca
Írtam mailtKép

Most sajna nincs időm többre, olvasni se tudtam, illetve most időm lenne, de nagyon fári vagyok, így most megyek alukálniKép

Talán holnap jövökKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok Lányok!

Egész éjjel alig aludtam,úgy fájt a fejem!
Szerintem az idő az oka,annyira meleg volt éjszaka is.
Megmértem a hőmet 36.8.

Remélem mindenkinek szép napja lesz!Kép
Megyek dolgozni.Délután jövök.

Puszi!

Sysy
sysy77

Jó reggelt lányok!

Huh, látom jó sok mindent kell bepótolnom! Kép

Képzeljétek, jön ma hozzánk villanyszerelő, és újjáépíti az egész villanyrendszert a házban
úgyhogy nem nagyon jutok ma netközelbe Kép azért igyekszem!

Seszi
Most jól megmondtad! Végre, itt volt már az ideje, hogy ezt valaki megtegye.
De legalább valaki helyre rázta az agyunkat! Kép

Cinóca
Drukkolok, azért hátha...

Adriana
Akkor jó szabit!!!! Töltsd kellemesen, sok sok pihivel, amennyiel csak lehet! Kép

Sysy
Nyugi!!! Ha ott van az a babóca, úgyis tundi fogod! csak légy türelemmel még kicsit!!

Móni
Sajnálom, hogy így alakult! Kép
Fel a fejjel, legközelebb sikerülni fog!!!

Zsu
Drukkolok!!! Kép

Annácska
Akkor úgy tűnik, hogy csak nekem volt "nem érdekel" korszakom.
De az olyan volt, hogy tényleg semmi nem tudott lekötni 5 percnél tovább, és mindenre azt mondtam, h nem érdekel.
Aztán kinőttem... legalábbis egy időre, mert gimis koromban visszatért ez a korszak. Annyiban változott, hogy a bulizáson kívül nem érdekelt szinte semmi, főleg a suli nem!

Unique
Hát még én mennyire sajnálom a talit!!!! Kép
Viszont a Forma 1re már egy éve készülök!
Szóval a Mr és Mrs Smith-t néztétek meg. .. én tök kivi vagyok arra a filmre!
Nagy filmnézős vagyok ám! Kép

Na most pusszancs Nektek!
Ahogy tudok, jövök!!!! Kép

Szilvi

szisszka

Szép reggelt mindenkinek Kép

Sysy Kép
Sajnálom, hogy az éjszakád pocsék volt Kép
A hőd még mindig szép Kép Próbáj meg valami másra figyelni napközben Kép

Szisszka Kép
Akkor okoztál a szüleidnek elég fejtörést Kép

Lányok!
Nem tudom mikor jutok nethez, mert ma hozzák az irodákba a bútorokat Kép
Este feltétlenül benézek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Szép jó reggelt!

Juca!
Anterior az első, mellső. De végülis amit mondani szerettél volna azt megértettem…

Valér!
Nehéz dolog erről dönteni. Igazából a magzatok szerintem nagyon szoktak kapaszkodni. Pl. a barátnőm 20-40 kilókat emelgetett, és közben azt mondogatta, hogy kapaszkodjál erősen kicsi magzatka. Szóval nem nagyon tudom, hogy mit mondjak. Annyit talán, hogy én elmennék. Ma a buszok már nem jelentenek akkora traumát egy nő életében, mint 20 évvel ezelőtt. És gondolom, hogy a többieket sem akarod cserben hagyni. De még egyszer hangsúlyozom, hogy ez az én meglátásom

Móni!
Sajnálom. Annyit tudok, hogy fogamzásgátoló után a teherbeesés esélye megnő. Érdekes nem?

Kép
Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Egy kis kedv csinálónak Kép
Ez az egyik kedvenc képem!
Kép

Puszi

Annácska

annácska

Sysy
Sajnálom, hogy rosszul aludtál!
Hát igen ez az idő elég kiakasztó!!!
A hőd tök jó,drukkolok! Kép
Remélem a munkád lefoglal kicsit azért!
Én is elég nehezen aludtam el, met nálunk a hálóban 32 fok volt este...

Annácska
Hát igen... nem voltam egyszerű eset. Bár azt mondja anya, hogy a tesóimhoz képest kisangyal voltam! Kép Jó kis család! Kép
Bár mondjuk tesómékkal sokkal elnézőbb anya, meg hát sokkal több mindent meg is enged nekik.
Pl: a 16 éves öcsémet elengedi a Szigetre egy hétre. Engem 18 évesen nem engedett ki a Szigetre 1 napra sem...

szisszka

Sziasztok Lányok!

Tegnap megint rengeteget írtatok! Kép

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki írt a tünetekről, remélem tényleg minden oké nálunk Kép Ma este megyek dokihoz, UH-ra szerintem 1-2 napon belül.

Seszi Kép Anno azért kértem meg Tündit, hogy vegyen ki a táblából, mert úgy éreztem, hogy nem tudok eleget jönni, ezért nem tudok úgy bekapcsolódni a beszélgetésekbe. Mondjuk napközben még mindig nem tudok írni, de azért igyekszem este vagy másnap reggel bepótolni Kép

Nyuszmusz Kép Nekem semmi bajom sincs az Elevittől.

Kivi Kép Nagyon szép meglepit okozhattál a képeslappal és a teszttel a párodnak, szívesen megnéztem volna az arcát Kép

Wish Kép Szerintem se add még fel! Voltál tegnap dokinál?

Virág Kép Köszi a szülinapi köszöntést, de majd csak csütörtökön lesz Kép Pár hónapig én is hőmérőztem és PG-t is használtam, de pl. a hőgörbéim nekem általában olyan rosszak lettek, hogy elhatároztam, hogy nem mérem, addig sem idegesítem magam rajta Kép Ha akar, úgyis jön a baba Kép

Szép napot mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Nárcisz!
Köszi a véleményt! Õszintén szólva nem tudom, hogy mi lenne a jó, de szeretnék elmenni! Persze még semmi nem biztos. Csináltam ma reggel egy tesztet, de negatív lett. Azt hittem, majd nagyon el leszek kenődve, de egyáltalán nem! Kép Persze, amíg nem jön meg, addig van remény... Kép Ja, a hőm reggel 36,8 volt.

Bocsika, ma nem fogok tudni többet jönni, majd esetleg csak este, hisz a párom itthon maradt, itthon dolgozik, így kell neki a gép. Azt mondja, sokkal gyorsabb itthon a gép, mint bent a cégnél. Ha pedig határidőre kell dolgozni, akkor ez a tényező nem mindegy.

Puszi mindenkinek
Szép napot ebben a szomorkás időben!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Ma itthon vagyok, de egész nap takarítani fogok. Már ráfér a lakásra, azért néha benézek, csak pihenésképpen.

Nárcisz,
Ez nagyon jól hangzik, akkor mindenképpen beszedem a bogyókatKép

Annácska,
Köszönöm a bíztatást. Igen pont az a bajom, hogy én nagy családot szeretnék, azért is szeretnék ilyen fiatalon babótKép

Sysy,
Én is rosszul aludtam az éjszaka, ezt a hőséget nehezen viselem. A hőd nagyon jó, úgyhogy drukkolok nagyonKép

Szisszka,
Én is imádom a F1-et. Egyiket sem hagynám ki. De nem túl unalmas élőben nézni? Csak arra gondolok, hogy kint csak azt a kis szakaszt látod, ami előtted van, de azt ami a pálya többi részén van azt nem, és elég hangos is lehet.

Stelláról tudtok valamit? Nagyon izgulok érteKép

Móni

Kép
móni23

MóniKép
Megjöttem.
Nagyon sajnálom, hogy megjött, és hogy ennyire megkínzott.
Sajnos most sincs sok időm, ezért csak röviden:
tegnap volt a leszívás. 27 petesejt lett, vagyis hoztam a formám!
10 után lehet érdeklődni a megtermékenyülésük után!
Majd még beugrok!
Pusza

Kép
stella9

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:03-kor.
seszi

Sziasztok ! Kép

Régen írogattam ide hozzátok, most olvaslak benneteket, de azt nagyon szorgalmasan ... Kép

Stella remélem még emlékszel rám.... Kép
Nagyon-nagyon szorítok Neked, és remélem most tényleg sikerül !!
Várjuk a híreket !!

Az egész topiknak kívánok egy jó nagy ZEBRACSORDÁT !

Puszi
Borsó
borsó

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:03-kor.
seszi

BorsóKép
Naná, hogy emlékszem és nagyon drukkolok!!!!
Csomószor gondolok ám rátok!
Örülök, hogy jelentkeztél és köszi a drukkot!
Stella

Kép
stella9

Stella!

Gratulálok a 27 tüszőhöz!!! Ügyes vagy!!!
És nálam már elmúlott 10 óra...Kép Mikor kapod vissza a csemetéket? Hányat kértek??? Egyáltalán nem vagyok kis kíváncsifáncsi, mi???KépKépKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

TelefonáltamKép
24 volt megtermékenyíthető nagyságú és abból 21 meg is termékenyült.
Az embriológus lány szerint akár 4-et is visszakaphatunk Kép, a dokitól függ!
Csütörtökön megyünk értük!

ÉviKép
Nem vagy fáncsi!

Kép
stella9

Stella!

jaj de jó!!!!!!!!!! Akkor ti most nagycsaládosok vagytokKép 21 gyerkőcKép Ebből sikerülnie kell!!! Azt hiszen Unique gyúrhat zebrára. Csütörtökre kezem-lábam ikszben lesz értetek!

Nagy pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok.

Lenne egy kérdésem hozzátok, ti általában mindig tudjátok a választ mindenre.
Ebben a hónapban valamennyivel erősebb volt a fehér folyásom a megszokottnál, igaz főleg most ebben az utolsó hétben, az okát sajna nem vizsgáltattam ki mert a munkám reggltől estig lefoglalt, a kérdésem az lenne, mert ugye akcióztunk rendesen a kivánt idóben, hogy az erősebb folyás megakadályozhatja e a spermákat a célbaérésben. Mert valamikor nagyon régen olvastan ilyesmit, de már nem emlékszem pontosan csak dereng, hogy gond lehet és nem fogan meg a bébi.
Előre is köszi a választ, és mindenkinek szurkolok, mert olvaslak ám benneteket minden nap a háttérből.
moni978

Stella,
Ezek fantasztikus hírek!!!!!
Csütörtökön nagyon-nagyon fogok szorítani érted, ennek most már tényleg sikerülnie kellKépKép

Seszi,
Igen visszajeleztek, hogy mehetek, de végül maradtam a mostani munkahelyemen, hisz megemelték a fizumat, most már legalább normális fizetést kapok ennyi munkáért.
Jövőhéttől jön egy nagy meló, így a héten rápihenek a dologra, meg a hétvégén elmegyünk egy kicsit pihenni, de jövőhéttől ritkábban látogató vendég leszek itt a babaneten egy darabigKép

Móni

Kép
móni23

Stella Kép

Ez egyszerűen fantasztikus! Te kis "babagyár" Kép
Most aztán lehet válogatni kedvetekre !!
Csütörtökön minden drukkom a Tiétek Kép
Szerintem ez most egy jó kis széria.... Kép

Puszi
Borsó
borsó

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:04-kor.
seszi

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:04-kor.
seszi

Sziasztok Kép
Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív volt. A doki megnézett UH-on, de nincs sárgatest. Viszont azt mondta, hogy ez a pecsételés semmi és nem úgy látja, mintha olyan nagyon meg akarna jönni. A petefészkeim még mindig nagyobbak a normálisnál.
Azt mondta, mivel negatív a teszt és nincs sárgatest szinte biztos, hogy nem vagyok terhes, de nagyon ritkán elõfordul, hogy sárgatest nélkül is terhes valaki (na, még egy hajszál amibe lehetne kapaszkodni).
Szóval konkluzióként azt mondta, bár szinte biztos hogy nem vagyok terhes szedjem tovább a gyógyszereket és hétfõn menjek majd vissza, ha addig nem jön meg rendesen.
Szeptemberben kezdhetünk újra.

wish

Sziasztok,
de sokat írtatok...

Virág: én az I-es Nőin szültem, dokit keresel?

Valér: egyet értek Nárcisszal, egy egézséges embrió egy kis buszozástól nem adja meg magát, erősebben kapaszkodik annál. De ebben Neked kell döntened, én fiamnál nagyon majrés voltam egyes dolgokban, de volt amiben átestem a ló túlsó oldalára. Pl. a 8. hónapban még kerékpártúrára jártam, de állóvízben nem mertem volna úszni 1 m-t sem Kép

Évi: én úgy tudom dokifüggő, nekem a terhesség alatt azt mondta a doki, hogy a tengerben fürödhetek, de medencében, Balaton nem ajánlja. De van olyan ismerősöm, akinek bátran ajánlotta a dokija. Ne aggódj, utána meg azért nem fogsz úszni, mert a szoptatás alatt bacik mehetnek a felsebesedett cicid környékére, amit nem előnyös, ha a baba benyal Kép

Móni: mennyi ideig kell szedned a gyogyót? Ez mennyi szünetet jelent?

Stella: na szép, már le is passzoltad a gyerkőcöket! Hogy választják ki, hogy melyik 4-et kapd vissza? Mi lesz a többiekkel?

Annácska: a nem érdekel korszak mikor jön????

Nyuszmusz
nyuszmusz

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:05-kor.
seszi

NyuszmuszKép
Az embriológusok választják ki, hogy melyiket ültetik most vissza.
A többieket meg le lehet fagyasztani és később felhasználni!
De reméljük, már csak kistesóként lesz rájuk szükség!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Wish!
Lehet hogy kis különc! Megy neki egyedül is! Én legalábbis ezt kívánom neked!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?