Új privát üzeneted érkezett!

Betsy,
aha, akkor jól gondoltam. Megértem, hogy látni akarod még egy köztes időben is, az olyan jó lehet. Biztos minden szépen fog látszani.
:shock: , 1 órás a 4d uh?
sirkici

JAIMEE: Köszi az infót, ezek szerint jók az értékek így is.
SIRKICI: Én is meglepődtem, hogy 1 órát mondtak a telefonban, mert máshol 20 perces ugyanennyi pénzért. Most kipróbálunk egy másik helyet, majd beszámolok róla, hogy valóban annyi volt, mint amennyit mondtak.
Vendég

Sziasztok,

Betsy,

Az én terheléses értékem is 6,3 lett, 1 órával 1 zsömi és 2 dl tej után. Azt mondta a vésőnő 7-ig jó, de azért fogjam magam viszza a szénhidrátból.

Tudná, hogy rizsfeljújt csokiöntettel van ebédre + pulykagulyás. :wink: :wink: :wink:

Jaimee,

Tényleg jó lenne, ha már pihiznél otthon, már így is tul sokáig dolgoztál. Ezekkel a keményedésekkel nem szabad játszani.

Hát csajok, én nem tudom mit fogok csinálni itthon februárig.
Reggel elvittema fiukat a suliba, utána beugrottam az Interspar-ba, majd itthon rendet vágtam. Mostanra az ebéd is elkészült, nem tudom délutánig mit csinálok??????Lehet alszok egyet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Na tegnap megint ment a görcsölés.
Este 10- kor kezdődött, próbáltam elaludni, de fél óra múlva arra keltem, hogy nagyon fáj.
3-30- ig szenvegtem, tanakodtam, hogy mit csináljak, aztán apa felkelt, és bementünk a kórházba.
Sikeresen kifogtunk, egy lusta bunkó orvost, akinek minden baja volt, hogy mit képzelek én, hogy hajnalban kórházba mászkálok.
Átöltöztettek mielőtt megvizsgáltak volna, eldöntve, hogy benttartanak.
Aztán én szóltam, hogy csak akkor maradok, ha szülünk.
Ha még nem, akkor megyek haza, feleslegesen nem fekszem bent.
Megvizsgált, egy újjnyira voltam nyitva, tehát még nem szülünk.
Persze hazaengedni nem akart.
Erre jól összevesztem vele, hogy én nem vagyok hajlandó bentmaradni.
Azt mondanom sem kell, hogy olyan jól megvizsgált, hogy vérzem azóta is...
Saját felelőségre hazajöttem.
A görcsök elmúltak, baba kalimpál, baj nincs, csak egy újjabb rosz élmény.
Hát lányok én mindíg kifogom a bunkó orvosokat.
Remélem ez a vérzés hamar elmúlik, és nem lesz semmi baj. :(
Vendég

Judy: Jól van na, megyek már, még 3 napot kibírsz velem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: Na ilyen helyzetekre jó a privi doki, persze sajna az meg nincs ingyen. Bár én nem adnám az enyémet semmiért.... Én is mindig kifogok valami bunkót, vagy frissdiplomást vagy hozzá nem értőt, vagy mindezen hármat egy orvosban...

Többiek?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukk. Megjöttünk a védőnőtől. Talán 26-án lesz AFP, de még egyeztetni kell a dokival is. Vérnyomás ok, súly is nagyjából, mivel már +1 kg-nál tartok.

Egész nap ingajáratban vagyok a telek a védőnő és otthon között. Hozzák a téglákat. De nem folyamatosan, hanem reggel 9 körül hoztak, utána fél 11-kor, majd fél 1 kor. De még jön vagy 4 forduló, mert homokot, meszet, cementet is hoznak még. Igaz, hogy arról volt szó, hogy csak délután, amikor a férjem is itthon van, de nekik ez nem számított.

Kismamik hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Pihenj azért és semmi stressz! (mondom ezt én.....)

jaimee

Betsy,
igy már értem. Remélem 1 óráig élvezhetitek a kicsike látványát, csak nehogy neki elege legyen az ultra hangból... :D Majd elmondod mi volt.
sirkici

Halihó!!!
Megjöttünk!!! Ha nem emlékeznétek - Magas Tátrában voltunk Szlovákiában. Kicsit kirándultunk Lengyelországba, nagyon nagyon nagyon jó volt :D A friss levegőtől minden nap már este 9ig elaludtunk :lol: Van kis izomlázam, mert hegyre mentünk több kilométert, időnk gyönyörű volt. Voisszafele megálltunk Aggteleken, Zolcsinak vettünk egy hintalovat :D Nagyon szereti, mi meg őt :lol:

nem nagyon tudtam visszaolvasni , mert mosás-főzés-takarítás...
Amit láttam:

Judy: gyönyörű nagy család vagytok!!! Csini kismami vagy, le sem tagadhatod :wink: Drukk a szerdaihoz!

Omnia: nagyon szupi, hogy benéztél, nagyon gyakran gondolok Rátok, pl. amikor az IWIW-et nézegetem. Gratulá a kislányhoz! gyere gyakrabban, légyszi :D

Jaimee: Jól fog esni már a pihi, de 1-1.5év múlva visszasírod ezeket a napokat :lol: Én is végig dolgoztam Zozival, januárban szültem és karácsonyig dolgoztam :D Bírtam, nem akartam itthon ülni :roll:

Chris: Hát igen, van mit rohangálnatok!!! Óvatosan azért!!!

Én ezen a héten megyek cukorra, hétfőn pedig 4Dre!!! Izgi...

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Hová tünt mindenki?
Csak nem szülni mentetek???? :lol:
Lányok, én eddig nem féltem, de mostmár nagyon félek, hogy minden rendben lesz- e a szülésnél.
A hasam lassan a bokámat veri annyira lent van, és egyre inkább érzem, hogy készülődik a babánk.
Pedig eddig úgy vártam, hogy megindúljon, meg most is várom, csak lennék már túl rajta.
Valaki nem szüli meg helyettem Pindúrt? :roll:
Vendég

NIKI: Ne izgulj, minden rendben lesz! Azt nem mondom, hogy kellemesek a fájások, de amikor a kezedben tarthatod a picit, minden megszépül :) Málnalevél teát nem iszol? Állítólag az megkönnyíti a szülést. Bár a 36.héttől kellett volna elkezdeni, úgy tudom. Bár lehet, tévedek.
Vendég

Sziasztok,

Niki,

Nyugi, ha már tényleg annyira lent van a pocid, akkor napok kérdése a szülés. A fájás tényleg nem kellemes, de tul lehet élni, és utána már csak a szépre fogsz emlékezni :lol: :lol:

Olik,

Köszi a bókokat, de sjna én inkább bálnának érzem magam, + az arcom is még mindig be van gyulladva a hülye pattanások miatt. Remélem szülés után rendbejön, mert már lassan nem merek kimenni az utcára a pattanások miatt.

Tini koromban volt ilyen az arcom. A kozmetikusom nem győz dolgozni rajta, meg mindenféle gyulladáscsökkentő krémeket adni. Szörnyű. :evil: :evil: És a legroszabb, hogy nagyon fáj. :( :(

Kicském egyre aktívabb, most már akkor is érzem, ha állok a gáztűzhely mellett. Ha meg lefekszek rögtön elkezd mocorogni. Olyan jó érzés, már el is felejtettem.

Remélem a mai 4D-n is mocorogni fog rendesen, és a lábait is szétteszi egy kicsit, hogy végre láthassam a nemét is. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy: nagyon szép pocakod van!!! A pattanásokkal ne foglalkozz, az én arcom is tele van, per pillanat nem lehet vele mit kezdeni...Majd elmúlik!

Csak gyors bekukk, mert apukámnak ma műtik a szemét illetve férjem 30. születésnapját ünnepeljük!

Dobok pár poci képet (33. hét):
Kép
Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,

Hihetetlen, hogy menyire csinos vagy, és az a súly amit felszedtél szerintem csak a pocid súlya, mert rajtad egy deka felesleg sem látszik. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: 12-re mész? Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
HENI: Nagyon szép a pocakod! Apukádnak sikeres műtétet, férjednek pedig boldog szülinapit.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 10:24-kor.
Vendég

Olik,
de jó is lehetett nektek. Főleg a hegyi levegő nagyon jót tett. Akkor te is hamarosan mész 4d-re, nemsokára kiderül a kis pocaklakó neme. Ugye ti akarjátok tudni?

Judy,
az én arcom is tele van apró pattanásokkal, nekem is esetleg tini koromban volt ilyen az arcom, de szerintem nem lehet tenni ellene semmit. Vagy kisimúl a bőr, vagy pattanásos lesz, más választás nincs. Drukkolok a mai 4d-hez! Hányra mentek? Mikor tudsz jönni a beszámolóval?

Heni,
apukádnak minden jót, férjednek pedig boldog szülinapot! A pocakkép is nagyon jó.
sirkici

Betsy,
nagyon jó a pocakkép, hát te sem panaszkodhatsz Henivel együtt, nagyon szerencsések vagytok, tényleg nem hiztok semmit, csak ami a baba súlya.
sirkici

Jó reggelt mindenkinek!

Heni, Judy! Nagyon csinik vagytok!

Zsemle és tej?Micsoda mázlisták vagytok! Bár megfelelő mennyiségű citromlével a cukros lötyi is túlélhető volt.

Niki! Melyik kórházba jársz? Melyik dokikat kerüljem nagy ívben?
Ne izgulj! Biztos minden rendben lesz! Te már boldogan fogsz mosolyogni, amikor mi még cidrizünk!

Betsy! Mi ez a málnanlevél tea?

Olik! Úgy irigyellek! Mindig olyan szép helyeken jártok! Még most is látom lelki szemeim előtt azt a kis házikót, ahol tavasszal voltatok!

Én is dolgoztam most hétfőig. Persze ott volt a nyári szünet. De hát 35 gyerek 35 gyerek. Fáraztó volt már.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Betsy,

A te pocid is nagyon szép, és csini vékony vagy. Nektek azt hiszem nem lesz gond a fogyókúrával. :lol: :lol: :lol:

Sirkici,

Délre megyek, de csak egyedül, mert apa dolgozik, a fiuk meg a suliban vannak. Nagyon izgatott vagyok.
Délután jövök a hírekkel, már ha lesznek. :wink: :wink:

14.00 felé a kórházba is telefonálnom kell a virológiai eredméyneimért. Remélem az is negatív lesz, és nem kaptunk el semmit Bazsitól.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy! Te is nagyon jól nézel ki!

Kép
omnia28

Sziasztok!

Heni: Üdv Apának, mindenjót apukádnak! :wink:

Csinik vagytok, csajok! :lol: :lol: Én kb. Heni méreténél tartok pocak fronton :shock, szóval tényleg repülőgéphordozó anyahajó leszek a végére... :shock: :shock: :shock:

Pattanásokkal ne foglalkozzatok, nekem még kamasz koromban sem votl ennyi, mint most. És ami a legrosszabb, hogy pár órán belül képesek kifejlődni. :shock: :shock: :D

Olik: Üdv újra itthon. :D

Niki: Kitartás, kitartás! Elvileg még van két heted! :D

jaimee

Judy, akkor szorítunk!

Kép
omnia28

Köszönöm a bíztatásokat, remélem tényleg minden rendben lesz, és hamar túlleszünk rajta.
Az biztos, hogy már nagyon szeretném a kezemben tartani a babánkat.
Erről a málnalevél teáról még nem hallottam, de kipróbálom, veszek ma ha találok valahol.
Szerintetek az normális, ha már menni sem tudok???
A lakásba még csak csak elbotorkálok, de az utcán szinte percenként megállok, mert valami lent nagyon nyilal.
Lehet, hogy a baba a burokkal vívódik?
Vendég

Málnalevél teáról én olyasmit hallottam, hogy az adagolással vigyázni kell, úgyhogy én el is vetettem az egész ötletet. Más fórumban viszont isszák buzgón, bizti van benne valami...

jaimee

Na utána nézek én is.
Hát nem bánnám, ha tényleg használna...
Vendég

Hát lányok, nincs szerencsém, az utódomnak - illetve a parfümjének - citromszaga van. Nem enyhén émelygek tőle... :? :? Már az iroda ajtóban megcsap... :lol: :lol: :lol: Most elment az APEH-hoz, de most is érzem....ÁÁÁ!

jaimee

Szegényke!
Próbálj célozgatni, hogy nem bírod a szagokat, mindentől émelyegsz, hátha holnap megkegyelmez neked, és nem locsolja magára az egész üveg parfümöt. :D
Addig meg vegyél a szádon levegőt. :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Betsy

Málnalevél teát a 35.hét végétől ajánlják.Tanúsíthatom, hogy jót tesz :) .Bencével nem ittam 18 óra alatt született meg,vákummal a végén. Lillával ittam alig 4 óra alatt megszületett :)

Heni nagyon jól nézel ki.Sok boldogságot férjed szülinapjára.Apukádnak sikeres műtétet!

Omnia

Akkor végre te is pihengethetsz :)
Bár nem tőlem kérdezted, málnalevéltea segíti a simaizmok lazulását, megkönnyíti a vajúdást és a szülést.

Jaimee

citomszag :(

KépKépKép
bambika

Bambi: Ja és Lilla 2. baba vagyis Bence kitaposta neki az ösvényt rendesen, málnalevél ide vagy oda.

jaimee

Judy,
akkor délután benézek, remélem lesznek hireid!

Jaimee,
te aztán meg vagy áldva a kollégákkal. Először Mr Gyapjú, most meg Mrs Citrom. Nem semmi. :lol:
sirkici

Sz. Niki..Neked már mindjárt itt az idő... :))
Jaj de izgulok értetek.. És persze mindenkiért... :)
Puszi!!!
Vendég

Jaimee persze ez is közrejátszik :)
De a szülésznők is pozitív tapasztalatokról számoltak be :)
Persze ez nyílván hit kérdése is,aki nem hisz benne, hogy használhat nem is érdemes innia.
Nem mindenkinek könnyebb a második szülés,jópár embertől hallottam, hogy sokkal nehezebb volt .Meg azt is hallottam hogy a kislányokat könnyebb megszülni, mint a fiukat :)

KépKépKép
bambika

Az előbb ment el a védőnő és csodálkozott, hogy már ennyire látszik a hasam :shock:

Hétfőn voltam orvosnál,35mm-es, már látszik 2 kéz,2láb :)
Megnyugtatott, hogy nem a méhem görcsöl, hanem a ciszta miatt vannak a görcsök.
Mindenképpen el kell mennem megszuratni magam /36 éves vagyok/ :( .Konkrétan hasbaszúrnak.Még választhatok Bp. és Győr között.

KépKépKép
bambika

Judy tudod már a baba nemét?

KépKépKép
bambika

Sziasztok,

Megjöttem a 4D-ről.
Szupi volt, bár sajna kicsi bogaram állandóan vagy a néhlepénybe furta az arcát, vagy a kezecskéit tette az arcocskája elé, és elég nehéz volt rendesen elkapni.

Azt is mondta a doki, hogy nagyon mélyen fekszik, és ez is okozhatja azt, hogy ilyen későn kezdtem el érezni.

Amugy minden rendben van, 20 hetesnek megfelelő.

BPD - 4,97 CM
HC - 18,18 cm (ez nem tudom mi, de ez alapján 20+3 hetes)
FL - 3,10 CM

Átlagos magzatvíz, normális placenta, eltérés nem látható.

És végre a lábaközét is megmutatta nekünk.

Képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Halihó!!!
Omnia: De jó a memóriád :lol: Igen, szép hely volt az is, most is oda célozgattunk, de győzött a Tátra :lol: Nem teszel fel egy poci képet? :wink:

Jaimee:
KépKép

Szegénykém, pont azok az illatok kergetnek, amiket nem bírod :roll: Kitartás, már csak 2 nap :wink:

Heni, Betsy: Nagyon csinosak vagytok!!! Hát igen, aki alapból vékony... :lol:

Judy: Várjuk az eredményt!!!

Niki: A hétvégén kétszer is átmentünk Miskolcon, mindig az eszembe jutottál :lol: Vajon megszületett-e már a baba? Mentem volna látogatóba, ha tudom hová :lol:

Bambi: A harmadik babánál naná hogy látszik már a pocid :wink: Gratulá a kezes-lábashoz :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

JUDY: Ne csigázz! (tudom, hogy már gép előtt vagy :wink: )Kislány?
Vendég

Judy: ÉS?????

Kép
Kép
Kép
olik22

JUDY: Írd meg légyszi gyorsan, mert nem tudok gép előtt maradni, estig meg nem bírom ki.. ;)
Vendég

Judy: Bármi is lesz, gyönyörű pofikája van, gratulálok!!! :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Egy kis Angyalka.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nem akarod megosztani? Akkor nem kérdezősködöm :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: én már tudom :wink: BiBi

Kép
Kép
Kép
olik22

Egy gyönyörű kislány. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira boldog vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Aranyos vagy Olik!
De sajna a baba a pocómban van még.
Már most nagyon fáj mikor mocorog.
Na és persze miért is ne ficánkolna egész nap.
Szerintem nem is alszik soha. :roll:

Judy:

Ne gonoszkodj!!!
Már mindenkinek kifúrja az oldalát a kíváncsiság.
Vendég

Judy: na, akkor :

JUDYÉK NAGYON ÜGYESEK VOLTAK!!!!!!!!! GRATULÁLUNK A KISCSAJHOZ!!!!!HURRÁ!!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Niki: Már beékelődött a babó, azért fáj, ez semmi a szüléshez képest :lol: Hangolódjál csak :wink:
Amúgy viccen kívül: ne parázz, hamarosan túl leszel rajta, Az első szülésnél minden kismama így van vele, mert ismeretlen a helyzet, nem tudod mire számíthatsz ( bár a második és a harmadik szülés is más és más...) A természet tudja a dolgát, csak ügyesnek kell lenned sok erővel :!:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

Köszi, ugy látszik, hogy ez a pé előtti szeretkezés dolog bejön a kislányra. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Remélem mis is ügyesek voltunk, és pé előtti keksz nekünk is bejött :lol: Hétfőn este minden kiderül :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Épp most hívtam a dokim, jövő szerdán megyek hozzá vizsgálatra, holnap meg a védőnénihez.

Judy! Ez szuper! Gratulálok a pici lányhoz!

Bambika! Köszi! Én hiszek a teákban!

Olik! Egyébként hol találjátok ezeket a klassz helyeket?

Kép
omnia28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?