Sziasztok!
Látom, volt egy kis termés...
Wish
Tényleg ne add fel lelkileg, kérlek szépen! A kis pecsételgetés még nem számít menzinek, ha jól tudom. Ez bárkinél előfordulhat. És tényleg: nem tudnál ma elmenni a dokihoz? Hátha tudna adni bizonyosságot..
Annácska
Aranyos vagy, hogy hiányoltál! Tudod, hétköznap én kora du. vagyok a munkahelyemen, így ekkor tudok jelentkezni, sajna.
De most már itt vagyok! És ugyan hülye könyvet kell olvasnom az alapítványok működéséről (jó, mi? pénzügyes létemre... na mindegy), szóval szörnyen unatkozom, így annál inkább itt vagyok
Szisszka
Örülök, hogy már lelkileg is felébredtél!!!
Mozi: klassz volt, olyan hirtelen döntöttük el, a Mr és Mrs Smith-t néztük meg. Hát mit mondjak, nagy mázli, hogy két ilyen híres színész játszotta, mert különben nem lett volna valami nagy szám. De így kivágták magukat a gyártók.
Sajnálom ám, hogy nem tudsz jönni 30-án...
Juca
Kitartás... Meglátod, beszélgetsz velünk és hipp-hopp itthon lesz a párod!
Dido
Mióta is próbálkoztok?
Kivi, Évi77
Kérlek, akkor nézzétek már meg a táblában, hogy jók-e az adatok. Évi, Nálad júni 1 volt az utolsó menzi első napja eredetileg. De most javítottam. Remélem, így már ok.
Nárcisz
Most nem járod a nagyxvilágot? Nagyon aktív vagy
Úgy örülök az augusztusi inszemnek, de legfőképpen a dokim hozzáállása nyugtat meg, tudom, hogy jó kezekben leszek.
Elkezdtem szedni a Bromocryptin-t pénteken. Van annak valamilyen mellékhatása (a fáradtságon kívül?)?
Timika
Igen, aug. inszem. Már úgy várom!!! Aug elején már visszajön a dokim a szabiról, addigra kb. a 10. nap környékén leszünk és jöhet az UH, majd az inszem. Addig írt már fel nekem gyógyikat, úgyhogy csak szedegetnem meg szurogatnom kell majd ha megjön a menzim. Már úgy várom! (így még életemben nem vártam menzire...
)
Nyuszmusz
Azért augusztusban lesz az inszem, mert akkor kezdődik az új ciklusom (júl. vége), másrészt akkor jön vissza a dokim a szabiról. Ez a legkorábbi időpont. Nagyon várom!!!
Seszi
Köszi a grat-ot a táblával kapcsolatban, már csak az az apró gondom maradt, hogy egyre többen vagyunk, így egyre kisebb a tábla ahhoz, hogy felférjen méretben. De az jó, hogy egyre többen vagyunk, úgyhogy nem is aggódom egy percig sem
Lányok, miben is maradtunk, kinek mikor jó 30-án? Írjátok meg, megpróbálom egy táblázatban összegezni, jó?
Abban már úgyis nagy "májer" vagyok
Pusza
Unique