Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Wish!

Lécci, ne keseregj, hiszen nem hött meg. Lehet, hogy csak egy lurkesz marad vagy kettQ. Amikor én elQször trappoltam be UH-ra, hogy vérzek, azaz barnáztam, akkor még azt mondták, hogy két baba van. Rá egy héttel már csak egy volt, ezért volt a vérzés. Szóval ne keseredj el, nagyon nagyon szorítok, és pihenj, ami leginkább a vízszintest jelenti!

Juca

tjuca

Wish!

És még mindig áll az amit anyáról írtam, hogy én úgy születtem, hogy volt egy piri. Ha most kellene megjönnie, lehet, hogy ez kavar be.
A görcs miatt nem lehetne elQbb menni a dokihoz?!!!

Juca

tjuca

Wish!

Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok! Ne add fel, hiszen még nem jött meg, nem?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most beszéltem a párommal, olyan jó voltKép, már alig várom, hogy hazajöjjön, pedig mégcsak szombat reggel utazott el.

Juca

tjuca

Szegény magányos Juca!

Tudom milyen rossz lehet neked! Az én férjem sokáig dolgozott éjszaka. (havonta 1-szer 1 hetet) Annál jobban semmit nem utáltam, mint egyedül lenni egész este és éjszaka. De szerencsére már vége ennek a beosztásnak. Mikor jön haza a férjecskéd?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép

KépKép
unique

Unique!

Bocs, hogy reklamálok, de a csemete ma 6+6 nap. Holnap pedig kereken 7 hetes lesz. Javítanál? Ha nem nagy gond! Köszi!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Látom, volt egy kis termés... Kép

WishKép
Tényleg ne add fel lelkileg, kérlek szépen! A kis pecsételgetés még nem számít menzinek, ha jól tudom. Ez bárkinél előfordulhat. És tényleg: nem tudnál ma elmenni a dokihoz? Hátha tudna adni bizonyosságot..

AnnácskaKép
Aranyos vagy, hogy hiányoltál! Tudod, hétköznap én kora du. vagyok a munkahelyemen, így ekkor tudok jelentkezni, sajna. Kép
De most már itt vagyok! És ugyan hülye könyvet kell olvasnom az alapítványok működéséről (jó, mi? pénzügyes létemre... na mindegy), szóval szörnyen unatkozom, így annál inkább itt vagyok Kép

SzisszkaKép
Örülök, hogy már lelkileg is felébredtél!!! Kép
Mozi: klassz volt, olyan hirtelen döntöttük el, a Mr és Mrs Smith-t néztük meg. Hát mit mondjak, nagy mázli, hogy két ilyen híres színész játszotta, mert különben nem lett volna valami nagy szám. De így kivágták magukat a gyártók. Kép
Sajnálom ám, hogy nem tudsz jönni 30-án...

JucaKép
Kitartás... Meglátod, beszélgetsz velünk és hipp-hopp itthon lesz a párod! Kép

DidoKép
Mióta is próbálkoztok?

Kivi, Évi77Kép
Kérlek, akkor nézzétek már meg a táblában, hogy jók-e az adatok. Évi, Nálad júni 1 volt az utolsó menzi első napja eredetileg. De most javítottam. Remélem, így már ok. Kép

NárciszKép
Most nem járod a nagyxvilágot? Nagyon aktív vagy Kép Úgy örülök az augusztusi inszemnek, de legfőképpen a dokim hozzáállása nyugtat meg, tudom, hogy jó kezekben leszek.
Elkezdtem szedni a Bromocryptin-t pénteken. Van annak valamilyen mellékhatása (a fáradtságon kívül?)? Kép

TimikaKép
Igen, aug. inszem. Már úgy várom!!! Aug elején már visszajön a dokim a szabiról, addigra kb. a 10. nap környékén leszünk és jöhet az UH, majd az inszem. Addig írt már fel nekem gyógyikat, úgyhogy csak szedegetnem meg szurogatnom kell majd ha megjön a menzim. Már úgy várom! (így még életemben nem vártam menzire... Kép)

NyuszmuszKép
Azért augusztusban lesz az inszem, mert akkor kezdődik az új ciklusom (júl. vége), másrészt akkor jön vissza a dokim a szabiról. Ez a legkorábbi időpont. Nagyon várom!!! Kép

SesziKép
Köszi a grat-ot a táblával kapcsolatban, már csak az az apró gondom maradt, hogy egyre többen vagyunk, így egyre kisebb a tábla ahhoz, hogy felférjen méretben. De az jó, hogy egyre többen vagyunk, úgyhogy nem is aggódom egy percig sem Kép

Lányok, miben is maradtunk, kinek mikor jó 30-án? Írjátok meg, megpróbálom egy táblázatban összegezni, jó? Kép Abban már úgyis nagy "májer" vagyok Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Évi77Kép
Persze, meg is történt. Csakhát ha ez tényleg így van, akkor sajnálattal tudatom, hogy nem júni 3, hanem júni 1 volt az utsó menzi... Excel automatában számolja... Kép

KépKép
unique

-----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:08-kor.
seszi

Unique!
Ma itthon vagyok, de holnap újra kezdődik a muri Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Nyuszmusz!
Kérdezted, hogy kerültem ilyen hamar dokihoz?Ez egy nagyon hosszú történet, évek óta gondjaim vannak a ciklusommal, pecsételő, de állandó jellegű vérzéssel, stb. Évekig nem tudtak meggyógyítani, majd elegem lett és kerestem egy másik orvost, aki azonnal letiltott a fogamzásgátlóról(ennek másfél éve), rengeteg vizsgálatot elvégzett(vérvételek, terheléses cukorvizsgálat, pajzsmirigy és még sorolhatnám), de semmit nem talált!Így maradt a várakozás. Lassan úgy látszik kezd megoldódni a dolog, mert 28 napos pontos ciklusaim vannak, és csak mensi előtt pár nappal jelentkezik a barnás vmi. Na szóval ez a doktornő mondta, hogy nem akar elkeseríteni, de ilyen rendszertelen ciklus mellett nehezen fogok teherbe esni és már akkor voltam nála 4d uh-on 7.nap, 14.nap, és 21. napon és akkor (kb. egy éve) nem volt peteérésem!Viszont, hogy úgy néz ki javult az állapotom, sőt nagyon jól vagyokKép=,májusban úgy döntöttünk elkezdjük a próbálkozást, azóta járok hozzá félidősen, hogy megnézze mi a helyzet! Azt mondta, ha őszig semmi, (még 2-3 ciklus), akkor elkezdjük a vizsgálódásokat, de ő nagyon bízik bennem!Így vagyok állandó "betege"!

Wish, Sysy nagyon szorítok nektek!

Valaki kérdezte a munka témát. Én terhesen is szeretnék majd tanítani, de csak akkor ha az orvos engedi. A kollégáknak Kép= mi erről a véleménye?
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Unique!

Most nagyon tudományos leszek: június 3-án volt az utolsó menzi, de mivel a 12-ik napon volt az inszem, így annak a dátumához adjuk hozzá a szokásos két hetet. Akkor egyeznék a táblázattal, ha a 14-ik napon lett volna, de így csúszik 2 napot a számolás. Ezt az Excel nem tudhatta...Kép Na, jó zagyva voltam, remélem ki tudtad hámozni a lényeget. Tehát mindkét dolog tuti: jún. 3-a az utolsó menzi, gyerkőc 6+6.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Annyit írtatok egy délelőtt alatt,hogy alig győzöm visszaolvasni!Kép

Mindenkinek köszönöm az együttérzést és drukkokat!Kép
Majd csak akkor fogom feladni,ha már megjött!
Hiszen tudjátok a remény hal meg utoljára!Kép

Timika!Kép

Reggel a hőm 36.9 volt,ugyanannyi mint tegnap.
Szerintem azért ez jó jel!Kép
Ma egész nap feszített a hasam,de eddig még nem jött meg.Kép

Szisszka,Narco,Dido!

Köszi a drukkokat!!!!!!!!Kép

Nyuszmusz!

Nem adom fel,az utolsó percig reménykedek!Kép
Most is 36.9 a hőm,mint reggel.

Évi77,Adriana,Tjuca,Kivi2!

Köszi a drukkokat!Aranyosak vagytok!KépKépKép

Annácska!

Nem adom fel,egy pár nap múlva újra tesztelek,ha nem jön meg!Kép

Valér Veled mi újság? Mikor tesztelsz?

Sysy
sysy77

Évi77!

Hanyadik napon teszteltél pozitívat?
Neked is fájdogált,feszített a hasad?

Sysy
sysy77

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:08-kor.
seszi

Sysy!

Én a 14-ik napon teszteltem pozitívat, de elég halványka lett. Még aznap vért is vettek, abból egyértelműen kiderült, hogy babát várok. A hasam ugyanúgy fájt, mint mielőtt megjön, de mellette elég erősen szúrkált is. Ezenkívül mindennap szédültem egy kicsit, de semmi más tünetem nem volt. Még a derekam is fájt, mint menzi előtt szokott. Ja, a cicim is fájdogált, de az is szokott, mielőtt megjön. semmi hányinger meg aluszékonyság nem volt. Nem szeretném, ha miattam élnéd bele magad, de még minden lehet!!! Várj türelemmel, bár most az a legnehezebb! Hányadik napon volt a tüszőrepid?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csibe Kedves!

Priváte küldenél infót az orvosról, név cím telefon, tarifa, meg úgy általában, hogy milyen, mennyit kell rá várni...

Most készítem az orvosválasztási mátrixomatKép

Csak este tudom olvasni, de válaszolok rá.
Bocsi, megláttam a profilodban a Szegedet, és elszontyolodtamKép

Juca

jucitel@freemail.hu

tjuca

Sziasztok!

Wish
Ezerrel megy a drukk: ++++++++++++++++++++++ És remélem, holnap nagyon jó hírekkel jösz! Kép

Sysy
Sajnálom, de még nem jött meg. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kedves Juca!
Azért küldtem neked mailt!Kép

Ha már a profilokat említetted én is belenézegettem és láttam, hogy Timika is szegedi és hogy Valér kecskeméti. Én Kecsóra jártam fősulira. Valér Te is? Vagyis Te tanító vagy v. tanár?Ja, és Dbogica pedig kollégaKép. Tanítasz?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Évi77!

Nem tudom pontosan a tüszőrepi időpontját.de úgy éreztem,hogy vagy 12.vagy 13. nappal a mensim első napja után.
Neked mihez képest volt a 14.nap?
A tünetek ugyanazok mint nálad de én időnként nagyon álmos is vagyok.
Mennyi volt a hőd abban az időben?
Milyen tesztet vettél?

Megpróbálom nem beleélni magam,de ez nagyon nehéz!Kép

Sysy
sysy77

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:02-kor.
seszi

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:02-kor.
seszi

Sziasztok!

Lányok nálam a halovány csík nem jött be:-((( Tegnap teszteltem és negatív lett, de azon is volt egy nagyon-nagyon halovány csík, de lehet csak a képzeletemben....De még nem jött meg. Különben már van egy kislányom és a tesóval most először próbálkoztunk és csak egyszer úgy "igazából"(költözés miatt, csak finoman), de annyira beleéltem mégis magamat....Valószínűleg azért is, mert a kiscsajom is elsőre összejött. Nekem nem volt szinte semmilyen tünetem a kislányommal, csak annyi, hogy fel volt puffadva a hasam nagyon. Se állandó pisilés, se hányinger (csak a 8. héttől, de az is este), se semmi, talán még annyi, hogy szúrt a hasam egyik oldalon.
cinóca

Sysy!

Inszem után 14 nappal teszteltem, nálunk pontosan lehetett tudni a tüszőrepedés időpontját a repesztő szuri miatt. Nem tudom, hogy milyen teszt volt, a Kaáliban adták, a dobozát nem láttam, lehet, hogy valami speckó, amit ők használnak. A hőmet pedig egyáltalán nem mértem abban a hónapban, előtte viszont folyamatosan vagy egész hónapban, vagy mielőtt várható volt, hogy megjön. És most sem akarom megmérni, hogy babával a hasamban mennyi... Babonából...
Szerintem próbálj meg nem görcsölni, mert ha baba van, akkor nagyon nem tesz jót neki.
Na, ennél a résznél tör ki a férjem röhögőgörcsben, ugyanis aktív olvasó-üzemmódban működik, és én ugyanilyen ráizgulós-görcsölős voltam/vagyok, de másnak marha jól tudom osztani ez észtKépKépKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kedves Cinóca!

Ha aza a csík ott volt, és nem csak vizionáltad, akkor, baba is van.
Ha nem erQsödik, akkor viszont lehet, hogy baj van. Szerintem spuri az orvoshoz
1. hogy megnyugodj
2. hogy megelQzd a bajt
3. hogy én ne aggódjakKép

Juca

Ja és mennyit késik?

tjuca

Sziasztok újra,

Nárcisz: semmi gond, gondoltam hogy félreértetted a dolgot. Egyébként én anno azt hallottam,hogy babaproject idején nem jó, ha pasikáink sokáig áztatják magukat a melegvízben, mert az lassíthatja a spermákat. Szóval nálunk férjem anno zuhanyozásra volt itélve Kép

Wish: már olvagatlak Titeket egy ideje és látom, hogy Neked már régóta kell türelmesen várni a babára. Ne keseredj el, amiket írtál az még szerintem sem jelenti azt, hogy nem lehet most baba a dologból!

Unique: na most akkor már mi is várjuk a dokidat! Hogy örülne,ha tudná, hogy ennyire várod Kép) Mikor lesz a nagy esemény, vagy ez aktuális vizsgálatoktól függ?

Csibe: sok barátnőm van, aki hasonló gondokkal küzd a fogamzásgátló szedése miatt. De egy ilyen barátnőm 3 éve hamarabb teherbe esett, mint én, akinek óramű pontossággal jött meg a mensije Kép

Sysy: elhiszem, hogy nagyon izgulsz. Mikor fogsz újra tesztet csinálni?

Én kérdeztem még korábban, hogy hogy látjátok, milyen esélyeink vannak szerintetek a munkaerőpiacon szülés után. Van valakinek valami nagyon pozitív v. negatív élménye?

Ja lányok, hallottam egy IX. kerületi dokiról, aki állitólag nagy pontossággal meg tudja mondani a peteérés idejét és azt, hogy mikor kell akciózni. Egyenlőre nagyon hiányos az ifom, de ha többet megtudok, még írok róla.

Kilókkal hogy álltok így terhesség elött?

Nyuszmusz
nyuszmusz

Juca, de aranyos vagy:-) Nem hiszem, hogy az első tesztnél csak a szemem káprázott volna, mert a férjem is látta. Bár szerinte az a csíknak a helye.....férfi:-)A menstruációmról ne is beszéljünk, mert soha nem volt rendszeres úgy isten igazából. Nagyon sokáig szoptattam a lányomat , még csak most szokott le a ciciről és szerintem ez is befolyásolja a mensit, sőt biztos is. Ha a 28 napot vesszük alapul, akkor ma egy hete késik, de nekem ez még belefér. Várok még egy pár napot és ha sehol semi, akkor még egy teszt és ha ott se lesz sehol semmi, akkor irány a doki bácsi.
cinóca

Nyuszmusz!Kép

Nem tudom hogy mikor teszteljek,mert olyan rosszak ezek a negatív tesztek!!!!!!!!!!
Ma van a 31. napom,múlt hónapban 28 napra jött meg.
Én már nem tudom mit csináljak.
Azt sem tudom milyen tesztet vegyek,mert már amit kipróbáltam mindig negatív volt...Kép
Nincs valami jó ötleted?

Évi77!

Majdcsak lesz valami,de olyan rossz ez a bizonytalanság!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sysy
sysy77

Sziasztok Jányok!
Sajnos hétfö lévén nem nagyon tudok jönni, mert ezerrel megy a munka, de azért nem bírtam ki, hogy ne írjak!!!Kép

Wish!
Elöször is Téged szeretnélek vigasztalni, remélem "nem komoly" a pecsételés és Babás vagy!!!Nagyon sokat fogok Rád gondolni, hogy a dokinál találjanak valakit, valakiket!!!És küldöm a pozitív energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!Kép

Unique!
Köszi táblát és a szülinapos oszlopot, én december 17-én születtem, ha jól láttam még nincs decemberi írónk!

Sysy!
Drukkolok Neked, remélem csak a teszt volt korai, barátnömnek is elsöre összejött a baba, szóval minden lehetséges!!!Kép

Cinóca!
A halvány csík is csík, remélem a doki majd többet mond!!!Írj rögtön amint megtudsz valamit!!!Vagy nem akarsz másik teszttel próbálkozni?

Annácska!
Olyan aranyos a kép amit feltettél!!!Köszi!Jólesik így hétfön!!!Jól vagy?Ugye már nincs rajtad az a rosszkedv hullám, ami múlt héten elkapott?RemélemKép!

Jófiról továbbra sincs semmi hír?Mi lehet vele?Remélem a sok UH miatt nem jelentkezik!!!Kép

Kinga
Kinga79

Cinoca: ez a hónap nálunk is úgy alakult, hogy bár még nem terveztük, de becsúszott egy olyan együttlét, ami miatt a hónap kétesélyes. Kép Szülés óta nekem is volt hónap, hogy 32 napra jött meg. Mennyi idős a lányod?

Sysy: fiamnál én is a 31. napon teszteltem a Clearblue-val és este, pedig reggeli vizeletet ajánlottak. De az akkor már nagyon erősen kimutatta a terhsséget és nem kellett várni perceket, ahogy odaért a pisi,már meg is jelent a két csík. De hétvégén láttam, hogy már ez a teszt is változott, most már negatívat v. pozitívat mutat. Nálam tesztek közül egyébként a Corax, Rapi-preg a nyerő. Ha máskor is szokott késni, akkor nehéz megmondani, hogy honnan kéne számolnod a megfelelő időpontot, amikor érdemes tesztelned. De tényleg ne rágd magad rajta, mert ha esetleg nincs baba, akkor csak késlelteti a mensidet. De én drukkolok!!!!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Nyuszmusz, a kisasszony 2,3 éves. Vele én a 34. napon teszteltem és nekem is ahogy odaért a pislentyű máris erős két csík volt látható(medi lab). Akkor valahogy kb. 90%-ra éreztem, hogy babás vagyok ott legbelül. Sysy "régen" nekem is olyan ciklusaim voltak , mint neked, úgyhogy van esélyed, türelem (tudom milyen nehéz).
cinóca

Nyuszmusz!

Amiket írtál teszteket,ezek kaphatók gyógyszertárban?

Ezeket még nem használtam,de kifogom próbálni.
Ma megyek tesztet venni,utána pedig kezdődik a kresz és legalább elfoglalom magamat vele.

Te mértél egyébként anno hőt?

Sysy
sysy77

Cinóca!

Én megvagyok győződve arról hogy babás vagyok,teljesen úgy érzem magam.

Nagyon nehéz türelmesnek lenni.Kép

Sysy
sysy77

Most följebb ment a hőm.Képzeljétek 37.3.

Sysy
sysy77

Cinóca: még otthon vagy Gyes-en? Én visszajöttem egy kicsit dolgozni, hogy újra normális pénzt kapjak. Most hogy érzed? Terhesnek érzed magad?

Sysy: igen, én mindkét tesztet gyógyszertárban vettem, de pl. a DM-ben is kapható. A Corax teszt sokkal olcsóbb, de elvileg azt tényleg reggeli vizelettel kell használni. És az nem a rápisilős (bocs) teszt, hanem egy kis edénykében össze kell gyűjteni a p.sit és azt becsöpögetetni egy kis ablakhoz.

Én mértem egy hónapig a hőmet, aztán abban a hónapban, mikor terhes lettem, akkor csak az utolsó egy hétben, egészen a tesztig. Nekem is 36,9 volt Kép
nyuszmusz

Sysy: ilyenkor felesleges méregetni, a mozgás stb. miatt természetes, hogy magasabb a hő, mint reggel. Csak ébredés után mérd, mikor még nem keltél ki az ágyból. Kép
nyuszmusz

Sysy, nem szabad állandóan mérni a hődet napközben sokkal magasabb,mint reggel(nekem egyik reggel 36,7, délután 3-kor meg 37,3), de ha megnyugtat....A tesztet én a tescoba vettem, pregimax plus(?).

Nyusz, még itthon vagyok és nem is akarok visszamenni dolgozni:-) Most egyszer azt érzem, hogy az vagyok, máskor meg totál, hogy nem. A hasam akkora, mint egy 5 hós terhesé, úgy fel vagyok puffadva. Az a fránya teszt tett be nekem, a halovány csíkos, az hülyített be ennyire:-)
cinóca

-------------
seszi

Cinóca: átérzem az izgalmadat, én is ezt élem át. Ti esélyes napon voltatok együtt? Mi éppen akkor, amikor a babanet születéskalkulátora szerint megtörténik a fogantatás Kép De ezt nem veszem készpénznek. Te szedsz most valamilyen vitamint?Mivel foglalkoztál korábban?

Sysy: nyugalom, nyugalom, nyugalom Kép

Hol vannak a többiek?
nyuszmusz

Seszi!

Tényleg kemények voltak ezek a szavak,de valószínűleg igazad van,már kezdek teljesen belehülyülni ebbe a babaprojektba!Kép
Úgy gondoltam tesztet azért veszek,de most várok egy pár napot és akkor talán kiderül mi a helyzet.
Jó is hogy beíratkoztam autóvezetésre,legalább kevesebb időm jut ezzel foglalkozni.Kép

Sysy
sysy77

Sysybébi!

Na csatlakozom Seszihez. ÉS Vedd ki szádból a hQmérQt, mert még a végén lebukszKép

Juca, aki már tanulja, hogyan kell zebrát rajzolni, és izgul, hogy kinek fog legközelebb

tjuca

Sysy!

És még valami, ha vezetés közben is ezen kár az agyad, kérlek áruld el, hogy merre grasszálszKép, nehogy elüss egy szintén álmodozó (mikor jön már haza...) JucátKépKépKép

tjuca

Tjuca!

Még nem vezetek,csak kreszre járok,úgyhogy nem tudlak elütni!Kép

Sysy
sysy77

Seszi, LányokKép
Igen, kemény voltál, de 100%-ban igazad van. Most már, majd 2 év görcsölés után én is a take it easy-korszakomat élem. Ez az első hónapom, hogy várom a menzimet és ez így jó szerintem.
A tüszőrepimet bemértem babymark teszttel, ennyi. No hőmérő, no figyelés. No teszt menzi előtt. (mondjuk ez eddig sem volt annyira jellemző rám, de mivel én nekem nem árulnak zebrás tesztet, majd ha kell, elmegyek vérvételre a dokimhoz, annak ellenére, hogy otthon megvan még a múltkori Lilly második darabja. Az meg is marad, ha kell valakinek, szóljon Kép)
Ha van baba, akkor van, ha nincs, akkor azt látni fogom egy hét múlva pontosan. (16-17. napon volt a repim)
Szóval nem görcsölök rá, persze ez nem jelenti azt, hogy nem gondolok rá sokat, de ez még közel sem olyan, mint pl. a múlt hónapokban. Persze könnyen beszélek az inszem előtt... De tényleg. Kérlek, fogadjátok meg a tanácsomat, már elég régi "versenyző" vagyok.
TAKE IT EASY!!!!!!!!!!

Kép

Unique, aki szintén nem bántani akar, csak saját tapasztalat...

KépKép
unique

Seszi, igazad van, csak nagyon nehéz kibírni:-)

Nyusz, hogy esélyes volt e a nap? Nem tudom, igazából "nem direkt volt":-)A folsavat elkezdtem szedni, meg leszoktattam a kishölgyet a cicizésről. Igazából a köv. hónapban akartunk belefogni a babaprogiba, mert most fogunk költözni és már volt egy vetélésem és féltem a picit. Tehát sem az ideg állapotom, sem a fizikai nem "felelne " meg most, de ha itt ül a pocimba a baba, akkor nagyszülő mozgósítás lesz. Csak jó volna, ha már legalább megjönne, mert így csak reménykedek, de szerintem nincs miben. És ha végre megérkezne a vörös hadsereg, akkor a kövi hónap akció dús lesz:-) Se hőmérő, se semmi, csak úgy bele a közepibe:-)
cinóca

JucuscicusKép
Mikor mész 30-án babanettalira? Kép

Valahol el kellene már kezdeni Unique Kép

KépKép
unique

Dehát JUCA! Kép
Arról volt szó, hogy nekem tanulsz zebrát rajzolni nem a nagyközönségnek! Kép

KépKép
unique

Uniquom!

Hát persze, hogy Neked tanulok, Tiéd lesz a professzionális zebra, majd meglátod, a többieken gyakorlokKép

Nem tudom, a többiekhez akartam igazodni. Én mondjuk a délutánt nagyobb kegyben részesítem, mert reggel alszok meg MIEGYMÁSKép, de ahogy a többség akarja! Pár most pára, dohog mert leégett a feje a napon, és elhagyta a mobilját, úgyhogy egyelQre nem kérdeztem akar-e jönniKép addig még van pár nap. Ti hoztok PÁRT???

Juca

tjuca

JucámKép
A délután nekem is preferencia, csak ne túl későn, mondjuk emésztés alatt tökéletes, nem alszom el Kép Talán. Kép
Olyan du. 2-3 fele? Kép
Hoznék párt, de csak amiatt, hogy ha rámtör a baba utáni vágy és a sírógörcs a babák láttán, akkor legyen aki felmos Kép
Még nem 100%, mert dumcsizni azért sokkal jobban lehet szólóban. De ha Ti hoztok, akkor lenne társasága és nem kéne a hülye női dolgokat hallgatnia Kép

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?