Andy
A cukorterhelésnél egy görbét kapunk. Éhomi 5,5 alatt legyen majd emelkedik majd csökken a görbénk. Így egy órával az ivás után még a 10 is elfogadható majd csökkenie kell. Nálad csökkent is.
Az éhomi és a 120 perces eredményed is jó ami a fontos,de mivel a 120 perces határon van és kismamikat inkább szigorúbban megfigyelnek és követnek ezért lehet,hogy később megismételtetik veled majd a vizsgálatot.
Márti
Elhiszem,hogy megszakadt a szíved miközben Hunit varrták…Még olvasni is rossz volt!!
Heni meg ma ráült úgy a kisszékére, hogy a szék egyik lába alatt volt a saját lába
…szegény úgy visított…
Nekem is volt ilyen időszakom amikor nem volt semmi tünetem már viszont még nem éreztem a mocorgást…ez tényleg nem jó érzés…
De szerintem ne aggódj ha okkal nem lenne tüneted akkor már rég barnáznál…
Amúgy mostanság mész 12 hetes uh-ra nem? Ott az a 3. kisbabó meglásd!!
Anda
Mennyit adtál már le?
Gratu a szép nagy tüsződhöz.
Nati
Vizsga,hogy sikerült? Elég brutálisan hangzik az 5óra!!!
De gondolj arra ha a babócád megszületik még nehezebb lenne tanulni….szóval óriás drukk neked, hogy ügyesen mindet megcsináld aztán évvégén már csak a kistökösödre kell koncentrálnod…
És 3x2 MagneB6-ot simán szedjed ha fáj a pocid.
Mi ma voltunk kajak-teszt napon.
Henivel beültünk előre apája pedig evezett…élvezte a kisbocim…na nem mintha most próbálta volna először a kajakozást…már tavaly nyáron is eveztünk egy kicsit Henivel Horvátban…
Rántottgomba nagyon finom lett!!! Kaptam érte sok dicséretet páromtól…
Már csak azt kell eláruljátok,hogyan lesz pergős a rizs…nekem mindig olyan összeragadt tipusú lesz…