Új privát üzeneted érkezett!

Muffin!!
Sokat gondoltam rátok ma (is).......
Kívánom, hogy az a kis esély valóra váljon, vagy ha mégsem, méltósággal tudjátok viselni ezt a fájdalmat......
Kérlek, ha van erőd, írj, mi van veletek!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta, igen nagyon megszerettem! Várjuk a képeket!!!! Uh?
magdolnam

Magdolnam
ment a privi
holka

Ditta
Emma már tényleg nagyon mocorog és mostmár olyan erősen,mintha egyik oldalán ki akarná dugni a kezét vagy lábát,érezni lehet az aprórészeket :D
Mindkét terhességemben a 18 héten éreztem először olyan erősen,hogy az már tuti ő volt. Most Emmánál már a 16.héttől éreztem,hogy ez olyan mintha akár ő is lehetne de én mindig csak a biztos,erős rugástól számolom...szóval 18.hét!! :D
De jó,hogy már a 15.héten vagy!! :D Annyira gyorsan tellik az idő számomra!!

Erdélyről várjuk a képeket... örülök,hogy jól sikerült a kikapcsolódásotok :D
holka

Sziasztok!

Magdolnám:
Annyira megörültem, hogy sikerült a nagybátyád lázát levinni, meg a reumás doki is jókat mondott! Csak így tovább!

Hála Istennek semmi baja annak a kis gyönyörű 24mm-es petének. A clostit azért kell szednem másképp, mert csak egy domináns van. Viszont én már ennek is örülök, mert még decemberben úgy nézett ki, hogy a bal oldali petefészkem nem működik, de most rácáfoltunk a dologra!
:D :D :D :D

Kép
anda81

Hát szerintem meg tudja meg előbb az apuka, hogy terhes a felesége, mint más.

Kép
p__lilla

apu volt benn a nagybátyámnál. Azt mondja, már sokkal több mindent ért és szemmel láthatólag picikát jobban van. És sokat sír :( csak legyünk túl ezen a 10 napon!

Holka, akkor kis ficánkád van :lol: ma az enyém is rendkívűl aktív volt! Le akartam fényképezni, mert akkora gombóc állt ki a pocimból hogy csak na, de mikor már kattintottam volna, visszasüllyedt és itt szórakozott velem. Tuti jót röhögött magában!
magdolnam

Képzeljétek, ma nyilt itt nálunk Park Center, és az egyik boltban kaptam Maca-t. Olvasgattam róla, hogy kiskatonákra is nagyon jó. 60 db-os és 1800 Ft volt. Mától apával ezt esszük. Remélem hatásos lesz.

Kép
p__lilla

Magdolnam
Örülök, hogy a nagybátyád jobban van. Kitartást, gyógyulást kívánok.

Kép
p__lilla

Magdolnam
Hány mg maca-t kell egy nap bevenni? Ez 2 kapszulát ír, ami 700 mg-ot tartalmaz. Elég ennyi szerinted?

Kép
p__lilla

hú Lilla nem tudom sajnos, de én 2 szemet szedtem belőle. Nézd meg neten hogy a multi maca hány gr-os, bár sztem uaz
magdolnam

jaj ha apa is szedi, tessék vigyázni vele! Nekem azt mondta, hogy úgy érzi magát, mint amikor tini volt, non stop állt :lol: majd megőrült
magdolnam

jó reggelt!

Most látom!!!! 30!!!!
apa olyan ééédi volt tegnap! Meglepett egy nagyon aranyos szopipárnával és a gyereknek egy frottír fürcsilepedővel. Erre mi történik??? kipróbálta a párnát és alig akarja nekem odaadni, mert annyira kényelmes. Na erre varjatok gombot!

Nem emlékszem, hogy írtam volna e. Bementem reumatológia után a védőnőhöz és meglátott kezembe nyomott 4-5 videókazettát és brossurát meg újságot, ami a szoptatásról szól :shock: Nem tudom hogy én hogy fogok szoptatni, mert nekem a mellem iszonyat érzékeny. A melltartót is alig bírom elviselni, nemhogy még hozzáérjen valaki.... Ha hozzáérnek akkorát ugrok és kiszaladok a világból. Bár lehet nem lesz tejem??? Anyámnak sem volt, meg az anyjának se Nem tudom, mennyire örökletes ez....

Megrendeltem egy csomó utikönyvet és most itt fáj a szívem.... azt sem tudjuk hogy jövőre hová menjünk... Apának meglepit akarok. Gyűjtögetek elég szorgalmasan és majd jövőre besétálok egy utazási irodába és jól lefoglalok utat és majd jól meglepem :lol: Idén karácsonkor így mentünk volna angliába, csak terhes lettem.... Még a főnököm is benne volt a játékban
magdolnam

csajok, megtaláltam az FLP-s (aloé) katalógusomat. Bár ez 2007-es, de szerintem nem változott..... Leírom az árakat, hogy tisztában legyetek vele:

Berry nectár áfonya és gél:18,16
-II- barackos : 19,78
A beta carE : 21,32
Multi Maca : 18,94
Forever Royal Jelly : 23,91
Absorbent C : 12,62
Tea : 12,62

Én ezeket szedtem, hogy segítsenek..... Kicsit húzós egy hónapra.... ja ezek euróban vannak!
magdolnam

erika, először is gratula!
mágnes, neked is a szívhanghoz meg a méretekhez.
köszi a hiányolást.
igazából semmivel nem vagyunk előrébb. Nem mutatott kromoszóma rendellenességet a vizsgálat, úgyhogy a dokiknak fogalmuk sincs hogy mitől lehet. Mondták hogy majd ha megszületett megvizsgálják. De engem nem az érdekel hogy mitől van, hanem az, hogy attól ott van és nem tudom miért jó bárkinek is hogy végigszenvedjem még ezt a pár hetet és utána gépre tegyék meg agyon vizsgálják... Kérdeztem a dokitól hogy lehet-e hogy félrenézték és mégis rendben van az agya, de mondta, hogy ebben ne reménykedjek...
Na ez van velünk. Én meg szépen lassan megőrülök...
Azért nektek szép napot!

KépKép
muffin

Magdolnam :D
Gratula a 30.héthez :D . Apa vicces,hogy lenyúlta a szopipárnát :lol:
Szopi: a szülés után amikor 2 órára egyedül lehettek hármasban akkor a szülésznő segít cicire rakni a babát. A lényeg ne csak a bimbót vegye a szájába a baba hanem az egész udvart,mert annak kell stimulálódnia ahhoz,hogy tejecske legyen.
Az előtej kb 3-4 napig van...ez csak néhány csepp és híg...de a babának van annyi tartaléka,hogy ez pont elég!! És nem éhezik ezalatt a babád!!
A 3.-4.nap lesz tejbelövelésed amikor a cickók egy nap alatt még nagyobbra nőnek,feszítenek..ilyenkor finoman körkörösen masszírozni kell...mert különben betonkemény lesz..
A pöttömöt rakd nyugodtan cickóra amikor csak igényli,legalább kisebb az esélye,hogy besárgul és gyorsan belejöttök a dologba.
Én sokáig igény szerint szoptattam Henit..tehát nem 3 óránként hanem ha kellett akkor óránként.
Az első napokban tény,hogy nagyon fáj a ciciztetés...főleg az első percek alkalmanként. Ha szopi végén bekened a bimbót anyatejjel az regenerálja...
De beszerezhetsz Garmastan kenőcsöt (babára ártalmatlan),ami szintén segít,hogy ne legyen sebes a bimbó. Vagy Aventes bimbóvédőt is lehet használni.
De pár nap alatt megedződik a bimbó. Én annyira imádtam szoptani,főleg mikor már nagyobb és közben néz téged...mindig arra gondoltam milyen jó érzés lehet ez a babámnak anyához bújni,biztonságban lenni+ még finomat inni is közben :D

Nagybátyád,hogy van ma?

Vettem nagyon szép gombát a piacon. Biztos nem nagy ördöngösség de még sose csináltam rántott gombát... :oops:
Szóval előtte főzzem meg egy kicsit,hogy puhuljon és utána panirozzam és süssem ki?
holka

Muffin
Ez futott át az én agyamon is a múltkor,hogy miért kell várnod még heteket??
Írtam privit.
Az elkövetkezendő hetekhez nagyon-nagyon sok erőt kívánok Nektek!!
És gyere és írj bármikor, bármit ha az segít egy picit is!!
holka

Holka, a gombát nemkell elötte megfözni. Sóz be egy picit várj és utána panirozd, majd süsd ki.

Kép
Kép
odri

sziasztok!

muffin! ha nem mutatott ki kromoszómarendellenességet, azért még lehet reménykedni? vagy semmit nem lehet tudni, csak ha megszültél? azért kitartás. sok erőt küldök.

Ditta!
örülök hogy szűnőben a rosszullét, utána következik a legszebb 3 hónap. én most kezdek fáradni, de szerintem csak a meleg miatt.

Holka!
a gombát úgy csináld ahogy Odri írta, ne párold előtte, mert akkor a víztől pattog majd az olaj, meg akkor már nem olyan finom, bár én utálom a gombát:)

Odri!
te már voltál cukorterhelésen?
képzeljétek nekem rossz lett az eredményem, a 60 perces nagyon rossz 5,8 helyett 10 lett, a 120 perces meg 7. hát nem tom elég lesz e a diéta, de majd kedden megyek a dokihoz hogy megnézze a laboromat. remélem már nem kell futkosnom diabetológushoz.
Holka! te voltál már ilyenen?

na megyek még vásárolni!
majd benézek még.
szép napot mindenkinek

Kép
andyfekete

jaj látom már a 25.hét 0.nap
akkor kezdem a 26.hetet, hogy szalad az idő csajok, nemrég még rókáztam ezerrel

ja a szemem megint begyulladt, ismét szemüvegben vagyok, már kezdem megszokni

Kép
andyfekete

köszi lányok a felvilágosítást...akkor ma este debütálok majd a rántott gombával...

Odri
Már 100 alatt vagy! De jó!

Andy
én jövő hétfőn megyek cukorterhelésre.
Nálunk csak a 120 perceset nézik és az nem lehet több mint 7,8 mmol/l.
Ez tesztreggeli volt vagy 75gr glükóz?
Az éhgyomri cukrod milyen lett?
holka

Nagybátyámról ma még nem kaptam hírt. Ma a fia megy be hozzá, remélem felhív. Tegnap apuék voltak bennt és megint belázasodott, de állítólag -apu szemszögéből- mintha kezdene javulgatni, szerinte megért viszonylad sokmindent. Remélem ez a javulás útja....

Muffin, ha nem találtak semmit akkor nem lehet hogy nincs igazuk a dokiknak? Nem tudom, nem értek hozzá. Nem tudom miért várakoztat az orvosod. De nagyjából még 4 hét. Addig is kitartás kívánok neked!

NYammm, rántott gomba.

Nálunk -kórháznál- 7-nél már magas a cukor szint. Nekem hála égnek 6,8 lett. Kíváncsi vagyok Andy, hogy mit kell majd csinálnod. Még dolgozol ugye?
magdolnam

madártejet akaroooooooooooook!
magdolnam

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire ritkán jövök, de nagyon sokat kell tanulnom. Jövő héttől pedig nem leszek itthon csak majd juniusban. Elvonulok nyugodt helyre tanulni a szigorlatokra. Nem tesz jót most a stressz, megfájdul a pocakom.

Muffin
Nem is tudom mit mondjak az új fejleményekre. Én azért lehet elmennék egy másik dokihoz is uh-ra. Több szem többet lát. Erős vagy és nem adod fel! Sokat gondolok rád!!!

Erika
GRATULÁLOK!!!!

Rántott gomba!!!! HMMMMMMMMMM IMÁDOM!!!!! A gombát minden formában nagyon szeretem.

Holnap lesz egy nagyon nehét vizsgám ami 5 órás írásbeli. persze lesz kétszer szünet, de attól még nehéz. Még van mit oolvasnom, így nem is írok most senkinek külön. Majd vizsgák után. De azért olvaslak titeket.

Mindenkinek a legjobbakat, vigyázzatok magatokra!!!

Nati

Kép
Kép
nati80

szia Nati!

neked is sok erőt a vizsgákhoz! és vigyázz magatokra!

Holka!
szóval én nem értem ezt az egész rendszert, leírom az eredményt:

Éhgyomri glükóz amit 7,40kor vettek le: 4,5 mmol/l lett, és a határértékhez ez van írva: 3,88-6,38ig. tehát ez tökéletes, igaz?

megittam 2*2dl !!!! cukrosvizet, és visszamentem 9kor(negyed óra alatt ittam meg, már rámszóltak...) és akkor a 60' glükóz: 10,1 mmol/l volt, és az értékhatár ezt figyeljétek: 3,89-5,84! mért kevesebb a felső határ mikor teleittam magam cukorral??????
én vagyok ennyire nem reéális? nem az lenne hogy magasabb értékhatár a cukor miatt? de ha ez hülye kérdés, akkor bocsika.

aztán 120 perc múlva visszamentm 10kor: akkor lett 7,7 mmol/l. és az értékhatár megint: 3,89-5,84ig jó. nem értem.
a neten mindenhol azt írják hogy a 120 perces az 7,8 mmol/l felett már baj.
én éppen alá estem.
na ilyenkor mi van.? szerinted is jó akkor az a eredményem, tudom várjam meg az orvosom mit mond, de érdekel a vélemyéned, köszi ha megírod.
Amúgy csak én gondolom azt hogy magasabbnak kellene lenni az értékhatárnak?

na jó éjt, nem zavarlak titeket a hülyeségeimmel.

Kép
andyfekete

Nati, drukk a vizsgádhoz! Tuti sikerülni fog!!!! Ja és ne tessék izgulni!

Kaptam madártejet!!!! És grátiszként apának csináltam töltött paprika (ez a kedvence) Nagyon fincsi lett!
magdolnam

Sziasztok!

Muffin:
Ezt, már tényleg nem értem! De még bízom benne, hogy pálfordulást vehet a dolog! Nagyon sok erőt és kitartást neked és a családnak!

Kép
anda81

Szaisztok lányok!

Hogy vagytok?
Nekem elmultak a rosszúlléteim, most meg ugy érzem magam mintha nem is lennék terhes. És azon aggódom, hogy vajon minden rendben..???MErt hát elmut az émelygés, a pocipuffadás, a mellfeszülés, hányinger....Ti is igy voltatok? AGGÓDOM :shock: :shock:

Tegnap megjártuk Hunival a sűrgősségit, mert játszás közben Robi lelökte és nekiesett a fűtőtestnek. Lett egy jókora hasadás a fejecskéjén kb. 6-7cm-es hasadás. 3 kapoccsal fogták össze. Szegénykém úgy sirt végig amig elrendezték. :cry: :cry: :cry: De mostmár jobban van, ugy játszik mintha semmi sem történt volna. :lol: Van egy vagány fehér sapkája amit adtak neki, arra nagyon büszke :lol: , persze olyan gumirozott géz sapka, csak valamivel elkellett bolonditanunk, hogy a fején tartsa. Azt mondtuk neki, hogy ilyen szép sapija senkinek sincs.. :lol: Jajj, tegnap én fogtam a fejét amig összekapcsolták, hát nem volt valami felemelő látvány meg érzés. Ugy megfájdult a pocakom utána...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Márti:
Hááát nem semmi! Kívánom, hogy mielőbb gyógyuljon meg Huni!

Kép
anda81

Andy :)
A cukorterhelésnél egy görbét kapunk. Éhomi 5,5 alatt legyen majd emelkedik majd csökken a görbénk. Így egy órával az ivás után még a 10 is elfogadható majd csökkenie kell. Nálad csökkent is.
Az éhomi és a 120 perces eredményed is jó ami a fontos,de mivel a 120 perces határon van és kismamikat inkább szigorúbban megfigyelnek és követnek ezért lehet,hogy később megismételtetik veled majd a vizsgálatot.

Márti
Elhiszem,hogy megszakadt a szíved miközben Hunit varrták…Még olvasni is rossz volt!! :(
Heni meg ma ráült úgy a kisszékére, hogy a szék egyik lába alatt volt a saját lába :shock: …szegény úgy visított…
Nekem is volt ilyen időszakom amikor nem volt semmi tünetem már viszont még nem éreztem a mocorgást…ez tényleg nem jó érzés…
De szerintem ne aggódj ha okkal nem lenne tüneted akkor már rég barnáznál…
Amúgy mostanság mész 12 hetes uh-ra nem? Ott az a 3. kisbabó meglásd!! :D

Anda
Mennyit adtál már le?
Gratu a szép nagy tüsződhöz.

Nati
Vizsga,hogy sikerült? Elég brutálisan hangzik az 5óra!!!
De gondolj arra ha a babócád megszületik még nehezebb lenne tanulni….szóval óriás drukk neked, hogy ügyesen mindet megcsináld aztán évvégén már csak a kistökösödre kell koncentrálnod… :D
És 3x2 MagneB6-ot simán szedjed ha fáj a pocid.

Mi ma voltunk kajak-teszt napon. :D Henivel beültünk előre apája pedig evezett…élvezte a kisbocim…na nem mintha most próbálta volna először a kajakozást…már tavaly nyáron is eveztünk egy kicsit Henivel Horvátban… :wink:

Rántottgomba nagyon finom lett!!! Kaptam érte sok dicséretet páromtól…
Már csak azt kell eláruljátok,hogyan lesz pergős a rizs…nekem mindig olyan összeragadt tipusú lesz… :oops:
holka

Jó reggelt!

Holka, fogalmam sincs a pergős riszről sajna. Bár nekem, amikor frissen tálalom olyan, de ha hűtőbe teszem akkor összetapad.

Tegnap vettünk Lizának 2 bodyt. Egyiket apa választotta-malackás, azt mondta ebben hasonlítani fog malackára, mert ugyanilyen dressze van :lol: - a másikat én választottam -bambis- annyira ééédesek

Anyósnak vettem fonalat, hogy kössön. Elmondtam az elképzelésemet, hát nem másképp csinálta????? :evil:

Liza meg olyan kis tündérke! A kezembe mászik mindig, hogy ha a pocimhoz teszem és belesimul. Már nagyon kis helye lehet szegénykémnek, mert már keveset rugdal, inkább mocorog. De most már egész jól ki tudom venni, hogy a lába e az vagy a feneke, vagy keze. Én meg már mamut vagyok :cry: Annyira dagad a lábam, hogy csak na. Anyám tegnap megsajnált és azt mondta, elvisz cipőt venni. Annyira megörültem neki. Hát elég sokat kerestünk, mire 1 papucsos szandiba belement a lábam :evil: de hihetetlen kényelmes!!!!!!!!!!!! Ja és apumtól Lizus kapott egy bébi medencét! 1700ft volt a metróban, marha jól néz ki!!!! Gomba-medence. A férjem meg kapott egy retro kotyogót. Tökre örült neki. Amit nem értünk, lehet hogy mi vagyunk a bénák...., az az hogy nem sikerül vele kávét főznünk! Ne kérdezzétek hogyan lehet.... de már a 16.adagot főzzük és semmi. Lehet rossz. Pedig apa a mamámnál mindig főz és sikerül is!!!! Nemsokára átvisszük anyóshoz hogy bűvölje meg. Hátha neki sikerül.
Szerintetek ciki lenne visszavinni, hogy "nem működik"? kiröhögnek majd....
magdolnam

jó reggelt!
megint korán felkeltem a éhségre. már a kaja is lassan megfől.

Holka!
köszike a segítséget, kicsit megnyugodtam, én is így gondoltam a cukorterhelést.
Akkor egy kis segítség a rizshez. Én pohárral szoktam méregetni.
megpirítom egy kis olajon pl. az egy bögre rizst. Utána felöntöm 2szer annyi vízzel. teszek bele sót, amennyit szerettek. FElteszem tökig a gázt, vagy villanyt amíg fel nem forr, akkor keverek rajt egyet, és leteszem kb 2s fokozatra (6os skálán), hogy csak éppen bugyogjon, és nem kevergetem. hagyom magába főni. Amikor elfőtte a vizét, látni fogod lezárom. Egyzser megkeverem, és félreteszem a gázról.persze a fedele végig rajt van. ha félretettem néha megkevergetem, és ott még magában szépen párolódik, kb 30-40 perc múlva szépen kész is van, olyan szépen szétválnak a szemek. Én már régóta így csinálom, ritka az amikor nyekenyókás lesz, de szerintem az csak azért lehet mert vagy sokat kevergettem, vagy pedig másik lábost használtam.
ennyi a rizs. írd ám meg hogy sikerült e!

Kép
andyfekete

én is pont így csinálom! :lol:
magdolnam

Szép jó reggelt!

Hát túl vagyok a vizsgán, de már a keddire kell készülnöm. Hosszú volt és fárasztó, egész nap fájt a hasam az üléstől. na de végre kialudtam és most fejfájásra ébredtem. :(

Márti
Én pont ugyanezt éreztem, mikor elmúltak a rosszulléteim. ne aggódj ott van a baba.

Holka
Én zacsis rizst szoktam főzni és mindig pögős marad. Két zacsiot beleteszek 1,5 liter forrásban lévő sós vízbe és ennyi. nem kevergetem, csak néha fakanállal megnyomkodom, hogy a szemek szétváljanak. A titok nálam, hogy utálom, ha puhára van főzve, én a kész állapot előtt 1-2 perccel leszűröm. Ha köretnek lesz akkor teszek bele egy kis vajat és akkor nem ragad össze később se.

Szerintetek ha november 20 körül megszületik a Töki, akkor karácsonyra mekkora ruha kell neki? Láttam egy nagyon cukit, de 62-es. Szerintetek?

Kép
Kép
nati80

Nati, egy átlagos újszülőttnek 56-os ruci kell. A barátnőim, akik most szültek kb2-4hétig tudták rájuk adni a rucit. Bár én már kapásból 60-62eseket veszek, mert olyan 4kg-körülinek becsülik (van 56-osom is) de bizti ami tuti
magdolnam

pontosan mikorra vagy kiírva?

Kaptam a szomszédomtól egy haláli papucsot! Olyan kertész félét, annyira tetszik, hogy le se akarom venni.

Na legalább túl vagy 1 vizsgán, hajrá a következőre
magdolnam

Sziasztok!

Holka:
El kell keserítselek, úgy néz ki, hogy egy dekát sem adtam le! Hiába ez nekem nem megy. Biztosan bennem van a hiba. Bár a dokim szerint a hormonjaim miatt vagyok ilyen, hogy felszedni nagyon könnyen felszedek akár 10 kilót is, de leadni nem sikerül. Még keresem a megfelelő módszert! Tudom én, hogy sokszor kellene keveset enni, meg este hat után már egyáltalán nem, és sokat kellene mozogni, de egész egyszerűen időben, és pénzben ezt nem tudom összeegyeztetni.

Nati:
Örülök, hogy túl vagy a vizsgán, meglásd a következő is sikerülni fog! Csak így tovább!

Kép
anda81

Nati
5 órás vizsga? Ez nem semmi. Örülök, hogy túl vagy rajt.

Marti
Biztos minden rendben van a babóddal, ne izgulj.

Anda
Megrepedt már a tüszőcskéd? Mikor mész dokihoz legközelebb?

Kép
p__lilla

Anda, nekem nagyon bejött a 90 napos diéta. www.mindmegette.hu itt olvashatsz róla, meg a többi diétáról. Nekem sem ment a fogyás, így kórházba bekeküdtem, ahol 600kalóriás diétára fogtak (hát nem egy leányálom) de ott 5 nap alatt 5kgt fogytam, utána nagyon ment a 90 napos és cak pak bőőő 10kgt adtam le kb 1 hónap 1,5hét alatt
magdolnam

Lilla veled mi van? mkutyuskák? rakhatnál fel képeket mert nekem az a gyökér iwiw nem nyitja meg a képedet
magdolnam

Magdolnam
Köszi megvagyok. Lánykutyuskánk kicsit sántít. Nem tudom mi lehet vele. Már nézegettük a tappancsát, semmi nincs benne. Talán megrándulhatott a lába a nagy játékba. De ez már a 3. napja. Kicsit aggódom. Milyenk képeket tegyek fel?

Amúgy ma megyünk anyósékhoz ebédre. Tök rendi anyósom, megvendégel minket 1. házassági évfordulónkra. Bár holnap lesz, de akkor ugye meló.

Kép
p__lilla

kutyuskás képet tegyél fel léééécccci! NEm lehet, hogy egy kullancs a bűnös? Nem biztos, de azért nézzétek á jól. A mienkne rendszeresen van a füle mögött a sonkájában, bezzeg a Frakk.... őt nem szeretik a kulik. Hála égnek
magdolnam

Magdolnam
Kullancstól lehet ilyen?? Tapogatom, de nem találok benne.
Kép Kép Kép

Kép
p__lilla

Lilla
Tesómék kutyusa majdnem elpusztult egy kullancsfertőzés miatt. Először csak sántikált, utána meg meg se mozdult már. nagyon le volt gyengülve. Kapott infúziót otthon és szurit. Utána tök rendbe jött. Szerintem mutassátok meg egy dokinak. Az a biztos. Lehet csak belelépett valamibe és fáj még neki.

Magdolnam
November 20-21 körülre vagyok kiírva. Akkor szerinted jó lesz rá a 62-es ruci egy hónaposan? Felteszem melyikre gondoltam. Annyira cuki!

Kép
Kép
nati80

Kép
Kép
nati80

Nati, elképzelhető. Bár nálad még elég nehéz megállapítani. Mondjuk nálam minimum 1,5 héttel nagyobbat mondtak végig. Most 2 hétnél tartunk :) úgyhogy én azért kezdem el bevásárolni a nagyobb méretű rucikat. Szerintem, pont jó lesz rá karácsonyra. Mekkora eltérés van az uh-s leleten? (pl.: 12hét 2napos terhesség, méret alapján megfelel 13hét 0 napnak. Így gondolotam)
magdolnam

Lilla, milyen gyönyörűű szép kutyuskák! Imádom őket! Mint egy házaspár :D
magdolnam

sziasztok
meglett a sok fentlevésnek az eredménye. bedagadt a bokám. csúőnya. most fekve írok.

-Lilla! édesek a kutyik
én is hoztam képet

2 hónapja kezdtem a gobelinet. az eredmény:

Kép

pocakot is ígértem:
Kép

Kép
andyfekete

büszke vagyok a gobelinre, és majd bekeretezve tesszük a babaszobába

Kép
andyfekete

Andy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is nagyon szeretnék füleses goblent!!!!!!!!!!!! Füles a mindenem!!!! Á most fáj a szívem :(
Milyen édi picipoci :) majd most fog jól beindulni a pocaknövögetés :wink:
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?