Sziasztok Lányok!
Megérkeztünk Szekszárdról, ahol olyan intenzív élményáradatban volt részem 3 nap alatt, mint máskor több hét alatt, így több napig fog tartani megemészteni. Láttam 20 ország táncosait, bábszínházat, szuper gyerek- és felnőtt játékokat (imádok játszani), kirakodó vásárt, felvonulást...stb. Szó szerint bejártam Tolnát úgy, ahogy van (most jöhet BAranya
)!
Unique!
Nagyon köszönöm a hőmérőzés részletezését. Egyenlőre nem visz rá a lélek, hogy elkezdjem, úgyhogy megvárom a következő nemmensit, s ha mégis mensi, akkor kezdem el csak.
Nagyon örülök az eredményeidnek és szurkolok, hogy most augusztusban azonnal összejöjjön!
Sysy!
Hát mostmár tényleg nem kell sokat várni, hogy megbizonyosodjunk az örömhírről. Gondoltam rád sokat, ennek csak lesz hatása.....
Örömmel üdvözlöm én is az újakat, bár még magam is annak érzem magam.
Egyenlőre képtelen vagyok visszaolvasni mindent, amit írtatok, de igyekszem bepótolni. Lehet, hogy kicsit passzívabb is leszek a most következő héten, mert most jön a legnehezebb időszakom, az utsó hét, amikor nem tehetek mást, mint várok. Igyekszem majd nem vizsgálgatni magam, s a szervezetem minden mozzanatát a babónak tulajdonítani.
Nagyon rosszul szoktam viselni, mikor mégis megjön, pedig már azt hittem, hogy...
Szóval, csak emiatt megpróbálom a témát többször félretenni. Talán sikerül.
Pedig annyira jó ez a fórum, nagyon tetszik a hozzáállásotok és nagyon sokat tanulhatok, s talán majd én is segíthetek valakinek.
De míg óránként itt olvasgatok-írogatok nehezen teszem félre a témát. Közben viszont többször is már ti húztatok ki a lelki csávából.
Szóval nem tudom, mi jó módszer, csak féltem magam az újabb csalódástól.
A találkozót viszont nem hagynám ki, nagyon remélem összejön. Ha valakinek azon múlna, hogy esetleg messze lakik, vagy ilyesmi, szívesen vállalom a sofőr szerepét. Imádok vezetni.
Jók legyetek, s még jelentkezem:
dudu
Ui: A Fő utcában is van egy patika, ahol lehet Quipido tesztet kapni. A Clark Ádám tértől a Batthyány felé az első baloldali sarkon.