Új privát üzeneted érkezett!

Valér!

Hát nem igazán tudom hogy ,hogy most késik-e,mert előző hónapban 28 napra jött meg,azelőtt hónapban pedig 32-re. Ugyhogy nem lehet tudni.Kép
Pénteken volt 28 nap,de napok szerint 18-án azaz holnap kellene megjönnie(vagyis nem kéne).Kép

Neked mikor esedékes a mensi?

Sysy
sysy77

Sysy!

Nekem azt gondolom holnap, vagy holnapután.

Zsu
valér

Valér!

Mikor tesztelsz?

Nekem most úgy feszít a hasam mintha megakarna jönni...Kép

Sysy
sysy77

Nem tudom. Várok keddig, ha akkor nem jön meg, akkor szerdán megcsinálom. Csak az idő "sürget", hisz 28-án mennénk Észotrszágba. Addig pedig el szeretnék menni a dokihoz (ha baba van a dologban), mert az ő véleményén múlik, hogy bevállaljuk-e a 2 napos buszozást. Viszont bejelentkezni hozzá nem könnyű... Kép Bár elég "jóba vagyok" az asszisztenssel, hátha be tud zsúfolni egy korai időpontra...

Zsu
valér

Én is nagyon várom már az eredményt,mert nekem is kell legalább 3 hét hogy a dokim tudjon fogadni,mindig annyian vannak nála,és ha az ember türelmetlen...

Te hova jársz dokihoz?

Sysy
sysy77

Sysy! Bocsi, de közben főzök is... Kép
Szóval én Kecskeméten vagyok, a doki neve dr. Tankó András, főorvos. Szimpatikus és rendes doki. Kép

Zsu
valér

Sziasztok!
Csak azert irok, mert ugy nez ki segit kis Attinak az infacol es a mecsek tea. Vegre tud pukkancsolni, es este csak szopizni kel fel. Vegre most tudok este aludni. Remelem igy is marad, es vegre helyrerazodunk. Nagyon depis voltam multkor. Nem hulyeseg ez a terhesseg utani depresszio.Tejem is kevesebb volt.
Koszonom nektek a hozzaszolasokat.

Betoltottuk az egy honapot. Tettem fel uj kepeket.
Na rohanok aludni, mert nagyon almos vagyok. Draga ferjem hetfo, szerdara szabit vett ki, hogy segitsen. Mindenkinek ilyen ferjet kivanok

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Seszi!
mi van veled?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Lánykáim!!!

Rengeteget írtatok, alig tudtam követni!!! Kép
Visszaolvastam, de sajna nem maradt a fejemben, amit akartam írni, úgyhogy majd nekiugrok mégegyszer! Kép
Békéscsaba nagyon jó volt! Annyira jól éreztük magunkat, hogy úgy döntöttünk nem indulunk haza este/éjszaka, hanem ott alszunk. Nagyon nagyon jó volt, ismerősőkkel, barátokkal hajnalig beszélgettünk. (már egy éve nem taliztunk velük, úgyhogy volt mit bepótolni!
Végülis tegnap este 7 körül értünk haza, lefürcsiztem, kajáltam, aztán azonnal el is aludtam. Ma reggel 10ig aludtam is egyfolytában,de még mindig álmos és nagyon nagyon fáradt vagyok!!! De ébredés után voltunk vásásrolni, és most értünk haza, úgyhogy még fáradtabb vagyok!
De ígérem, igyekszem bepótolni a lemaradásaimat!

Addig is puszika Nektek!
Sziszka

szisszka

Mea!
Lattam az uj pocakos kepeidet. Hat Te semmit nem hiztal, ez szuper. Csinos kismami vagy. Parod buszke lehet!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Vanda
Örülök, hogy minden rendben van, és hogy Máté baba is jól van!!! Kép Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!! Kép

Unique
Milyen volt a mozi? Mit néztetek meg?
Hu, azt az előbb leirtam, milyen volt Békéscsaba... nagyon jó volt.
De tudom, hogy ez most elég is volt egész nyárra. Olyan volt, mintha 1 hetet nyaraltam volna, és iszonyatosan hiányoztak a kicsi kutyák!!!
Sajnos nekem a tali nem lesz jó, mert 28-31-ig Forma 1 lesz a Hungaroringen! Kép
Már nagyon nagyon be vagyok sózva, nagyon várom!!!
Viszont veletek is szívesen taliznék, mondjuk szerintem ősszel sokkal többen rá fognak érni!

Juca
Sajnálom, hogy elment a párod! De bizti jó lesz neki! Kép
És bizti kapsz valami american merchandise-t! Kép valami jó kis meglepit! Kép

Évi
Kavics nagyon édi!!!
Kire hasonlít??
Viccet félretéve, máris várom a következő fotót!
Olyan jó, h meg lehet már kapni az ilyen felvételeket!
Én pl tök sajnálom, hogy rólam nincs! Kép
Mikor mentek nyaralni Balcsira?

Sysy
Drukkolok, hogy zebrád legyen!
Én nem hőmérőzök, de én úgy hallottam, hogy a reggeli ébredés utáni hő számít...
Várom a hétfői teszteredményt!!!! Kép

Adriana
Örülök, hogy jobban vagy!!!!! Kép
Köszi a képet, nagyon nagyon édi!!!!

Csibe
Üdv minálunk! Kép
Drukkolok, hogy sikerüljön a babóca! Kép
Nagyon nagyon jól állsz hozzá a dolgokhoz! csak igy tovább! Kép

Zsu
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!! Kép

Bocsika, hogy ilyen hosszú lettem!!!

Puszcsi: Szilvi

szisszka

Judit

Örülök, hogy kis Atti jobban van, és te is tudsz pihenni!
Férjed nagyon nagyon aranyos!
Pihenj sokat, amennyit csak tudsz!
Nekem a párom és a két kutty van itthon, de sokszor szalad az egész ház!
Majd rendben lesz egyszer valamikor... Tudod, Pató Pál úr! Kép

szisszka

Sziasztok Kép
Csak bekukkantottam hozzátok egy kicsit Kép

Sysy Kép
Szerintem várj még egy kicsit azzal a teszttel, hogy tuti erős két csíkos legyen. Szorítok, a hőd még mindig jó Kép

Valér Kép
Neked is nagyon drukkolok a teszthez, olyan jó lenne egy újabb zebra a táblában Kép

Adriana Kép
De jó, hogy újra itt vagy és kicsit jobban vagy Kép

Csibe Kép
Üdvözöllek! Lehet, hogy Te hozod nekünk a következő zebrát? Kép

Judit Kép
Örülök, hogy jobb egy kicsit a hangulatod és hogy Attika is megkönyörült rajtatok Kép
A tejecske majd vissza ál, csak pihenj amennyit bírsz és igyál sok folyadékot!
Szenzciós férjed van, hogy így melletted van amikor szükséged van rá Kép

Lehet, hogy este még benézek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Sysy én is drukkolok, hogy kétcsíkos legyen a teszted!
Dido!
A 4,5 hónap tényleg nem kevés,de akkor én arra koncentráltam, hogy kiűzzem a Candidát, és vége legyen annak az egésznek. Bár, bevallom a 4. hónap elejétől türelmetlenebb voltam, de megérte. Most még járok kontrolokra, de már lehet próbálkoznunk, és remélem, mihamarabb jön a baba.
Orvosnál eddig ez ügyben nem jártunk (baba ügyben), de remélem, nem is lesz rá szükség.
Puszi mindenkinek!
Bogi
dbogica

Ezvicc!Kép

Örülök hogy jobban vagy!Kép

Szisszka!Kép

Köszi a drukkolást!Kép
Veled mi újság?

Annácska!Kép

Köszi hogy szorítasz Nekem,olyan jó érzés ha mellettem állsz!Kép
Hogy vagy?

Dbogica!Kép

Remélem holnap tényleg kétcsíkosat tesztelek,mert ha nem akkor nem fogom tudni megmagyarázni,hogy miért voltam ma és tegnap olyan iszonyatosan rosszul.

Szurkolok hogy Nektek is sikerüljön a baba!!!!!!!Kép

Puszi!

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Köszönöm a szíves fogadtatást és a bíztatást!
Egyenlőre még túl sokat nem tudok nektek írni, remélem az idő előrehaladtával majd igen!
Szorítok én is Mindenkiért, hogy sikerüljön az a babóca!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk Szekszárdról, ahol olyan intenzív élményáradatban volt részem 3 nap alatt, mint máskor több hét alatt, így több napig fog tartani megemészteni. Láttam 20 ország táncosait, bábszínházat, szuper gyerek- és felnőtt játékokat (imádok játszani), kirakodó vásárt, felvonulást...stb. Szó szerint bejártam Tolnát úgy, ahogy van (most jöhet BAranyaKép)!

Unique!
Nagyon köszönöm a hőmérőzés részletezését. Egyenlőre nem visz rá a lélek, hogy elkezdjem, úgyhogy megvárom a következő nemmensit, s ha mégis mensi, akkor kezdem el csak.
Nagyon örülök az eredményeidnek és szurkolok, hogy most augusztusban azonnal összejöjjön!

Sysy!
Hát mostmár tényleg nem kell sokat várni, hogy megbizonyosodjunk az örömhírről. Gondoltam rád sokat, ennek csak lesz hatása..... Kép

Örömmel üdvözlöm én is az újakat, bár még magam is annak érzem magam.

Egyenlőre képtelen vagyok visszaolvasni mindent, amit írtatok, de igyekszem bepótolni. Lehet, hogy kicsit passzívabb is leszek a most következő héten, mert most jön a legnehezebb időszakom, az utsó hét, amikor nem tehetek mást, mint várok. Igyekszem majd nem vizsgálgatni magam, s a szervezetem minden mozzanatát a babónak tulajdonítani.
Nagyon rosszul szoktam viselni, mikor mégis megjön, pedig már azt hittem, hogy...

Szóval, csak emiatt megpróbálom a témát többször félretenni. Talán sikerül.

Pedig annyira jó ez a fórum, nagyon tetszik a hozzáállásotok és nagyon sokat tanulhatok, s talán majd én is segíthetek valakinek.
De míg óránként itt olvasgatok-írogatok nehezen teszem félre a témát. Közben viszont többször is már ti húztatok ki a lelki csávából.

Szóval nem tudom, mi jó módszer, csak féltem magam az újabb csalódástól.

A találkozót viszont nem hagynám ki, nagyon remélem összejön. Ha valakinek azon múlna, hogy esetleg messze lakik, vagy ilyesmi, szívesen vállalom a sofőr szerepét. Imádok vezetni.

Jók legyetek, s még jelentkezem:

dudu

Ui: A Fő utcában is van egy patika, ahol lehet Quipido tesztet kapni. A Clark Ádám tértől a Batthyány felé az első baloldali sarkon.
Vendég

Sziasztok!

Na vissza értünk a hétvégi „nyaralásból”. Vidéken voltunk a szüleinknél. Nagyon jó volt.

Dido!
Végülis nem foglalkozom gyógyszerekkel, csak szívesen írogatok róluk. A szakterületem a pszichiátria, és azok a gyogyók.
Klacid500: az általad említett mellékhatás a ritka kategóriába tartozik. Azt kellene megtudni, hogy mennyi ideig szedted. Ha eleget, kb. 2 hét, akkor nincs értelme tovább folytatni. Ha a betegséged indokolja az antibiotikumos kúrát, akkor egy közel hasonló spektrumúval lehet próbálkozni,

Kivi!
Nagy-nagy gratula. Igazán boldog lehetsz most.Kép

Unique!
Szerintem sem foglalkozz vele. Ráérsz majd később, ha most nem találtak semmit, akkor később sem fognak. Vagyis így legyen. Lassan kezdődik az inszem, és ez mindenképpen nagyon jó hír.

Csibe, Cinóca!
Üdv a csapatban. Egyből két új babás? Ez igen jó.Kép

Várom a pozitív tesztekről a híreket.Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Kép
Duddu Kép
Akkor jó esemény dús hétvégétek volt Kép
Biztosan gyönyörű volt Kép

Nárcisz Kép
Örülök, hogy te is jól pihentél a hétvégén és holnap új lendülettel csaphatsz a munkába Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Duddu!Kép

Köszi szépen hogy gondoltál rám!
Nagyon jól esik!Kép
Reggel most már vagy kiderül vagy nem.
Remélem az előbbi!Kép

Lányok!Kép

Holnaptól már én is dolgozok mert,eddig szabin voltam,zárva volt az ovink. Sajnos már holnap nyitunk úgyhogy kevesebbet tudok majd jönni,mert ott nincs lehetőségem netezni.
A teszt eredményét reggel megírom!Drukkoljatok!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!Kép

Puszi!

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Megcsináltam a tesztet ma hajnalban és negatív lett.Kép
Lehet hogy még mindig korai volt?Vagy a Gabriel teszt csak később mutatja ki az eredményt?Kép
Elvagyok keseredve!Kép Még nem jött meg és arra gondoltam hogy ma délután veszek egy olyan tesztet ami érzékenyebb,mert tőletek azt hallottam hogy minden tesztnek más az érzékenységi foka. Hátha akkor más lesz a helyzet.
Amíg nem jön meg addig van remény!Kép
Írjatok majd Nekem légyszí valamilyen tanácsot!Kép

Most megyek dolgozni.Délután benézek ha hazajöttem.

Mindenkinek puszi!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!

Sajnos én sem tudtam eddig mindent visszaolvasni, úgyhogy bocs, hogyha kihagyok valakit!

Sysy, sajnálom, hogy negatív lett a teszt, de szerintem ne add fel addig, amíg nem jön meg. Reggel mértél hőt?

Ezvicc, örülök, hogy Attinak használt az Infacol és a tea Kép Ugye nem hagysz itt minket?

Évi77, Kivi, tök jó, hogy túl vagytok az 1. UH-n és minden rendben van Kép
Meg is szerettem volna kérdezni tőletek, hogy nektek mióta van ez a gyakori pisilés, mert nekem még ez a tünetem sincs (csak a mellem érzékenyebb). Ma vagyok a 39. cn-on és egyre jobban idegesít, hogy nem érzek szinte semmit Kép Szerintetek ez normális??? Holnap megyek dokihoz, de ott nincs UH, úgyhogy még izgulhatok egy pár napig KépKép

Szisszka, örülök, hogy rendbe jöttél és használt a rízs kúra Kép

Unique, akkor augusztusban kezdődhet az 1. inszem?

Wish, nagyon szorítok nektek!!! KépKépKép

Szép napot!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Jó reggelt!!!

Sysy
Sajnálom, hogy ngatív lett! Kép
De még van remény!!!
Drukkolok, h a következő teszt kétcsíkos legyen!!! Kép

Réka, Nárcisz
Akkor nektek is jó hétvégétek volt! Kép

Én még ébredezek, pedig másfél órája keltem...

Szép napot nektek!!!

Szilvi

szisszka

Sziaszok!

Annácska!
A hétvége tényleg jó volt. Nagyon jó nyugodtság van vidéken, és ezt szeretem. Kép

Sysy!
Nagyon sajnálom, hogy nem lett pozitív. Most biztosan el vagy keseredve. Ha majd túllépsz ezen, akkor meglátod, hogy újult erővel tudsz belelépni a köv hónapban. De azért tényleg várd meg a mnstruációt, mert ki tudja...

Timika!
Szerintem örülnöd kellene, hogy nincsenek problémáid. Hidd el, nem túl jók ezek a tünetek. Ne idegesítsd magad, minden nő más és más, más tünetekkel.

Kép
narco

Nárcisz,

Tudom, hogy ez most hülyén hangzik, de én nem örülök neki, mert bizonytalanná tesz Kép Meg úgy tudom, hogy ez a gyakori pisilés törvényszerű lenne, ahogy a méh növekszik, nem? Csak azt nem tudom, hogy ez mikortól van...

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Örülök, hogy sokatoknak sikerült jól kipihennie magát a hétvégén. Mi majd csak aug. 5-től megyünk, de már alig várom.

Sysy!
Sajnálom, hogy negatív lett, de én még szorítok neked amíg meg nem jön.

Nárcisz!
Köszönöm, hogy segítettél, mert a gyogyó papírján ez nem is szerepelt mellékhatásként. Egyébként 14 db-os és 11-et szedtem be naponta 2-ével. Holnap megyek az új tüdőszűrő eredményért, és utána kell menni a dokinénihez. Csak az zavart, hogy a telefonban még azt se mondta, hogy menjek le megnézi mennyire rossz a helyzet, csak annyit, hogy vegyek be még egyet és ha romlik, akkor ne szedjem tovább. Egyébként azért kellett szednem, mert bronhitisem volt és még úgytűnik nem tisztült ki a tüdőm teljesen. Remélem a holnapi kép már mást mutat, bár az állandó hőemelkedésem még nem múlt el.

Timika!
Szerintem ezen ne aggódj! Nekem is csak a mellfeszülésem és a pisilés volt, nem volt soha hányigerem és semmi más bajom. A pisilésről is csak azt olvastam, hogy nem törvényszerű, és csak az utolsó harmadban van a méh növekedésétől, az elsőben a hormon változás okozza, mint a többi tünetet is , és nem biztos, hogy mindenkinél jelentkezik.

Bogi!
Örülök, hogy túl vagy rajta, én csak hallottam róla, de állítólag szörnyű betegség. Szorítok nektek.

Sziasztok: dido

dido
dido

Sziasztok,
mindenkinek szép hétfőt kívánok!

Sysy: sajnálom, hogy ez a teszt nem lett pozitív, de azért még próbálkozz, ha nem jön meg. Mennyi a hőd?

Valér: nekem a hőm csak aznap szokott leesni, amelyik nap megjön. Szóval az ágyból értesülök elöször az "örömhírről" Kép

Unique: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen nálad. Miért augusztusban lesz az inszem?

Csibe: Ti most kezdtetek próbálkozni? Hogy kerültél ilyen korán dokihoz?

Évi: gratula a babához. Nekünk az első UH-ról még nem volt képünk, de én is valami hasonlót láttam. A következő viszont döbbenetes lesz, látod majd a kis dobogó szivecskéjét, a kezeit, lábait Kép

Múlt héten elkezdtem szedni az Elevitet, kétnaponta és nagyon vacakul vagyok. A gyomrom a torkomban van, ha eszek valamit rögtön hányingerem van. Ti is ennyire érzékenyek vagytok rá?

Fiam most a "nem akarom" korszakban van, mindenre azt mondja: nem akarom. Akarsz biciglizni? Nem akarok. Szeretnél játszótérre menni? Nem akarok. De a csúcs az volt: Akarsz mesét olvasni? Nem akarok akarni! Kép

Ki vár még mostanában arra, hogy ne jöjjön meg???

Utazás: mi is imádunk belföldön utazni, nagyon szép helyek vannak. Van valakinek kedvenc helye belföldön?

Megyek kicsit dolgozni Kép

Sziasztok: Nyuszmusz
nyuszmusz

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:00-kor.
seszi

Timika,
nekem fiamnál az első tünet az volt, hogy minden hajnalban 3-kor felkeltem, mert szédültem és hányingerem volt. Ez a pisilési inger nálam csak a végén volt (kb.6. hónaptól). Ugyhogy szerintem ne általánosíts, ettöl Te még ugyanolyan szuper terhes kismama vagy Kép
nyuszmusz

Timi!

Szerintem ne izgulj, nekem pl. hányingerem nincs, és ezen izgultam, hogy normális-e. De a dokim azt mondta, hody örüljek neki.Kép Nincs két egyforma terhesség, egyforma tünetekkel. Attól még mi is rendben vagyunk! És nem olyan nagy élmény ám éjszakénként 3-4-szer pisilni menniKép

Sysy!

Sajnálom, hogy negatív lett! Azért ne add fel!

Unique!

Akkor drukkolok az augusztusi inszemhez! (ha egyáltalán szükség lesz ráKép)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nyuszmusz!
Mi nyaranta Oroszlányba szoktunk járni, ott van egyerőmű, és melegíti egy tó vizét. Illetve htővíznek használ egy mesterséges tavat.
Szeretjük még azt a környéket, ahol lakunk. Az olyan embereknek ajánlható, akiknek egyébkét is van valami dolguk ott, mert szórakozni nem nagyon lehet.

Kép
narco

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:00-kor.
seszi

Sziasztok!

Mától végre szabin vagyok! Kicsit kipihenem magam, rendbehozom a lalkivilágomat is, azt hiszem ezek után rámfér!

Sysy! Nagyon sajnálom a negatív tesztet! De ne keseredj el nagyon! Tudom, hogy ez milyen rossz érzés, de próbáld meg magad túltenni rajta minél hamarabb, jó? Kép Gondolj arra, milyen jó dolog gyereket csinálni! KépKépKép Meg egyébként amíg nem jött meg, addig ne add fel teljesen a reményt!

Nyuszmusz!
Nekem az Elevittől csak az első héten voltak émelygéseim, utána elmúlt. Azóta még jobban is vagyok mint azelőtt, lehet, hogy volt egy kis vitaminhiányom, ami pótlódni látszik. De ha Te hosszútávon is rosszul vagy tőle, lehet, hogy valamelyik alkotórészére vagy érzékeny.
Utazásilag csak annyit fűznék a témához, hogy a párommal mostanában igyekszünk minél jobban megismerni kis hzánkat, így egyre többet utazunk belföldön. Tegnap csak gondoltunk egyet, és elutaztunk Tatára. Amíg az ilyen szép helyeket nem láttam idehaza, addig nem is nagyon vágyom külföldre. Kép

Sziszka!
Remélem sikerült már felébredned!Kép

Seszi! De jó, hogy szabin vagy Te is!De azért ne foglald le magad túlságosan, pihenjél is egy kicsit!

Itt a mai jókedvcsináló képem!
Kép
Szép napot mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Na tettem pár képet az albumba!

Mindenkienk nagyon szép hetet kívánok, aki szabin van azért, aki meg robotol azért!

Sysy!

Sajnálom a negatív tesztet, majd legközelebb.

Na most nem tudok írni, mert dolgoznom kell(ene):-)

Juca

tjuca

Sysy,
sajnálom, a köv. hónap biztos ott lesz a második csíkocsak is! szorítok neked!!!

Unigue,
lehet hogy rosszul számoltam 6+5 napot de nem az utolsó menzesz első napjától kell számolni? Ami június 4. volt.

Évi,
Kavics nagyon szépen kivehető, szerintem én UH képemen ennyire nem volt egyértelmű. Én is nagyon sokat járok pisilni, meg a hirtelen éhség is tök stimmel!!:o)) De most az a furi hogy 4 napja nagyon megy a hasam (de már nem fáj a gyomrom!!!), lehet hogy vmi olyat eszem amit nem nagyon kéne. Neked nem szokot megfájdulni néha menzisen a hasad?

Kivi
kivi2

Adriana
Köszi a képet! Kép
Nagyon édi!
Sikerült felébrednem végre.
Mostanában állandóan küszködök, nehezen térek magamhoz reggel ébredés után, hiába kávézom... meg egyébként is nagyon fáradékony vagyok, és legszivesebben állandóan csak aludnék... nem tudom mi van, lehet, hogy valami vitaminhiány?
Meddig leszel szabin? Hát rád is fér a pihenés!!! Kép

Hu, én nagyon nagyon sokat utaztam az országban az utóbbi két és fél évben a párommal. Jártunk nagyon nagyon szép helyeken! Egyébként imádok utazni, autózni!! Kép

Képzeljétek, tegnap felhívtak a barátaink, hogy megszületett a kislányuk! Azt sem tudtuk, hogy babájuk lesz! Én nagyon nagyon boldog vagyok! Egyébként direkt titokban tartották a dolgot. Mi meg csodálkoztunk mindig, hogy csak ígérgetik, hogy meglátogatnak minket, és soha nem jöttek, most már legalább tudjuk, hogy ezért! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok,
köszi az utazás tippeket. Mi rengeteget utazunk belföldön, nagyon szeretem a Mátra környéki részeket, ha kirándulni megyünk. Nemrég Balatonon találtunk egy jó szállást, ahol minden nagyon stimmelt és árban is nagyon baráti volt.

Nárcisz: a melegvizes fürdőkkel ha esetleg babás vagy, nagyon kell vigyázni, egyik barátnőm babája egy ilyen fürdőzés után ment el Kép Persze, bátor dolog így kijeleneteni, hogy csak a fürdő miatt történt...

Adri: örülök, hogy jobban érzed magad!
A fiammal is rosszul voltam a terhesség első 4 hónapjában és akkor is gyanakodtam az Elevitre. Ha majd újra babás leszek, ezt elmondom a dokinak, hátha Õ már találkozott ilyen esettel.
Tatán még nem voltam, szép hely??
A fotó nagyon aranyos Kép

Lányok, Ti szoktatok azon gondolkozni, hogy baba után milyen munkalehetőségeitek lesznek? Nekünk a második baba a visszajövetelem után nem sok időre jönne, max. másfél évet szeretnék újra dolgozni. Sokan azt mondják ez őrültség, van aki azt mondja, ha a munkahely meg akar tartani, akkor nem ez lesz a döntő. Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?

Nyuszmusz
nyuszmusz

Kivi!

Nekem is szokott menzisen fájni a hasam, még most is. De nem sűrűn, és nem is erős, csak érzem, hogy van. Nekem egyébként jún. 3-a volt az utolsó menstruáció... Ezt nagyon egyszerre "hoztuk össze"!KépA hasmenéshez nem tudok hozzászólni, nekem éppen ellentétes Kép gondjaim vannak... Bocsi...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kivi!

Ezt már láttad?http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=342
Annyira jó...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

nyuszmusz!
Nem tudom, hogy miért szólt nekem a melegvizes fürdősés. Zuhanyozni szoktam, és nem javasoltam soha senkinek. Csak annyit mondtam róla, hogyha akar, akkor tegye. Nem hiszem, hogy egy melegvizes fürdő lenne a terhességmegszakadás oka, mert akkor szerintem az emberek 90 %-a meg sem született volna. Pl az anyukám, és a sógornőm is fürdőzni szokott...

Nárcisz

Kép
narco

-----------------------
seszi

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:01-kor.
seszi

Nárcisz: a helyre utaltam, amit ajánlottál Kép Visegrád után van egy melegvizes fürdő, ott volt a barátnőm babásan, felváltva ment be a meleg-hidegvizes fürdőbe és rá két napra elvetélt Kép

Szóval erre reagáltam Kép
nyuszmusz

Timike,
előbb nem vettem észre a kérdésedet, de én igazán nem tudom mikor kezdtem nagyon pisilős lenni,mert én régen is sokszor jártam, de nyugodj meg mert látod hogy ez változó nem mindenkinél jelentkezik, és ahogy Évi is írja nem is olyan kellemes éjszaka ezért felkelni.
Erről jut eszembe hogy még nem nagyon számoltuk fel a káoszt a lakásba, hazaérkezésünk óta böröndök szanaszéjjel és egy ilyen kis éjszakai túra alkalmával sikeresen belbotlottam az egyikbe jó nagy lármát csaptam :o) hát így a párom is részesülhet pisitúráról!! :o))

Évi,
akkor csak 1 nap!! Tök jó!!! Már láttam ezt az oldalt, van ehhez hasonló amin ugyan igy hétről-hétre leírnak mindent. ki nyomtattam az 5 hetet a páromnak plusz vettem még neki egy szép képeslapot amire ráragasztottam a haloványka tesztemet és beletettem a borítékba és Õ így szerzett tudomást az kis Apróságról.

Szisszka,
kapjál be egy vas tablettát az segít, remélem hamar erőre kapsz!!

Nárcisz,
köszönöm !!
Kivi
kivi2

Sziasztok Kép
Sysy Kép
Nem ám feladni!!! Várj pár napot és csak akkor tesztelj. Nagyon szorítok Kép

Seszi Kép
Örülök, hogy újra itt vagy, már nagyon hiányoltalak Kép
Kinek az esküvője volt szombaton?

Nyuszmusz Kép
Én is emlékszem ezekre a "nem akarom"-okra Kép A lányom egyenesen a sírba vitt vele Kép
Sok kitartást Kép

Unique Kép
Merre vagy?

Annácska

annácska

Sziasztok,
nicsenek jó híreim. Szombat óta pecsételek és görcsöl a hasam. Nem is teszteltem ma reggel, holnap megyek a dokimhoz és talán kiderül valami, de nagyon nem reménykedek.

Wish

wish

Wish Kép
Drukkolok ezerrel!!!!!!
Küldöm neked a giga-mega +++++++++ energiákat Kép

Annácska

annácska

Wish Kép
Így gondol Rád a kis csapat!
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Seszi!
Én imádok esküvőkre járni. Tavaly voltunk 4-en a miénkkel együtt. Nektek a hat is nagy élmény lesz hidd el.

Sziszka!
De miért titkolták el? Féltek, hogy nem születik meg? Szegényke. De mostmár gondlom annál jobban büszkék a csemetére. Kép

Nyuszmusz!
Csak nem értettem, hogy mire mondod. A gyógyfürdőket ajánlottam csak úgy, minden rosszindulat nélkül. Én nagyon szeretek strandra járni.

Kivi!
Ezt nagyon jól eltervezted. Tök jó lehetett. Kép

Wish!
Nagyon elszomorítasz. De lehet, hogy a tested még nem szokott hozzá az új élőlényhez? Mire gondolsz? Most nagyon szomorú lettem. Kép

Kép
narco

Wish
Nagyon nagyon drukkolok!!! Mennek pozitiv energiák!!! Kép

Annácska
Nagyon találó a kép szerintem.
Nálunk a család emondásai alapján, a "nem érdekel" korszakom volt a legrosszabb! Kép

Kivi
Köszi, vettem be egy csomó vitamint, kálcium, c-vitamin, magnézium +B6 vitamin
Most már sokkal jobban vagyok.
A másik, hogy amióta felébredtem, folyamatosan éhes vagyok... pedig ma már 3szor ettem.

Seszi
Igazából nem tudom miért titkolták a babát... csak a szűk családjuk tudott róla.

Sziszka

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?