Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyuszmusz!
Tündéri lehetett a kicsifiad, én most hogy olvastam nagyon jól szórakoztam rajta, tényleg nem lehet rájuk haragudni.

Kivi!
Bár még nem ismerjük egymást, de nagyon gratulálok!Kép

Uniqua!
Örülök a jó eredményeknek. Kép Mi az az inszem?
Köszi, hogy annak ellenére beírsz, hogy nálam érdemi változás csak október körültől lehet. De legalább nem lesz velem sok gond, és biztosan én leszek a legalsó sorban egy jó idejig. Kép
dido, 28, 1977. márc. 14., Budapest, 25-30

dido

dido
dido

Drága Tündike Kép
Nagyon szép nyaralást kívánok Nektek és remélem, hogy egy kipihent, boldog, nyudott Tündi fog hozzánk visszatérni, aki bearanyozza mindennapjainkat Kép
Kép

Puszi
Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Cinóca
A halvány csík is baba, ha pár nap múlva csinálsz még egyet az már biztos erősebb lesz, mert napról napra több HCG termelődik.
Gratulálok! Kép Kép

Tündi
Jó nyaralást! Kép

Évi77
Nehogy most te kezdj aggódni. Két hét múlva már minden látszani fog. Kép Tudod amíg ilyen apró addig sok minden számít: UH gép felbontása, baba helye stb.

Én most egy áprilisi babára hajtok Kép .

Jó hétvégét mindenkinek!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Évi!

Majcsinak igaza van. MindentQl függ, lehet, hogy nektek késQbb fogant, mint Kivinek!

Ne idegeskedj, menjetek A KÖV. UH-RA MINDKETTEN, MERT CSODÁT FOGTOK LÁTNI. aSSZEM EBBEN AZ ANYUKÁK MEGERPSÍTHETNEKKép Bocs elnyomtam egy billenytyqtKép

Juca

tjuca

Drága Unique!

Én is nagyon fogok drukkolni, mert nem erQsségem az egérrel való rajzolás, de ha ezen múlik órákat veszek EsztertQlKép
Köszi a javítást, csak nem szeretek a tábla alján kushadniKép

Dido nagyon rendi vagy, hogy becsüccsensz a tábla aljába, de láthatod, hogy Unique milyen szorgalmas (nem is hiszem, hogy nem boszorkányKép), meglásd a sok ücsörgés vége egy rohamgyorsan vágtázó zebra lesz nekedKép

Juca

tjuca

Lányok, nagyon köszönöm a válaszokat, de nem merem elhinni!!!! A tesztre az van írva, hogy csak az erős csík jelent terhességet, ezért kérdeztem, hogy a halovánnyal mi a helyzet? De megadtátok a reményt, mert így is nagyon beleéltem magam. Pár nap múlva újra tesztelek, bár legszívesebben most azonnal tenném vagy 10 fajta teszttel......mégegyszer köszönöm.
cinóca

DidoKép
Ma hányadik cn vagy?

Na közkívánatra.
Inszem= inszemináció. amikor beszedek egy halom gyógyit (néemyliket szuri formájában) és figyelik UH-n, hogy mi történik közben. Pé körül jobban figyelik. Amikor szép nagyok a tüszőcskék, kapok egy tüszőrepesztő szurit (ovuláció elősegítése), majd rá azt hiszem 1 nappal feljuttatják a páromtól előzőleg levett és jól felturbózott ivarsejteket fel, egészen a petevezetők elejére, ahol már csak picit kell erőlködniük, hogy eljussanak anyucikhoz. Ennyi. Aztán két hét várakozás és pozitív teszt (Kép).

Pusza

Unique

KépKép
unique

JucaKép
Azt nem is hiheted, hogy nem vagyok boszi, mert még nem ismersz Kép
Kezdheted az óravételt! Kép

CinócaKép
Hogy megnyugidj, sztem vegyél egy Qpido tesztet, az a legérzékenyebb (közvéleményt kutattunk...). Ha az is jelzi, akkor tuti.
Mióta próbálkoztatok????

KépKép
unique

Cinóca!
Ha igy van, akkor gratulálok!!! Kép

Unique
Nem is kérdés, hogy mennyire fogok neked drukkolni augusztusban! Kép
Ja egyébként a szülinapom: aug. 26. Kép

Jajj, már rég harci diszben kéne állnom... de én még csak most mostam hajat... és a nadrágom is vizes, amiben menni akartam... Kép

Sziszka aki nem tud elszakadni tőletek... Kép

szisszka

Tjuca!Kép

A múlt hónapban pont 28 napra jött meg,ezért vagyok még türelmetlenebb!
Ezek szerint amit írtál a Qupido teszt az ami leghamarabb kimutatja a terhességet?
Annyira izgulok!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Unique!Kép

Örülök hogy jók lettek az eredményeid!Kép

Szisszka!Kép

Megpróbálok kitartani!Kép

Cinóca!Kép

Gratulálok! Abból amit leírtál úgy tűnik hogy kisbabát vársz!KépKépKép

Tündi!Kép

Jó nyaralást!Kép

Sysy
sysy77

Cinóca!

Nekem a halvány csík is babát jelentett!Kép Szerintem neked is ott lapul a pocidban! Drukkolok!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique, ezt a qupido barátunkat lehet minden gyógyi tárban kapni? Azért nem írtam, hogy mióta próbálkozunk, mert nem lenne illő.......
cinóca

Sysy: szorítok én is Neked, hátha segít valamit Kép

Unique: csak ennyi kell a zebrához? Kép És inszemet milyen indokkal szoktak csinálni? Ez lesz az első?

Dido: köszi, tényleg nagyon édes dolgokat mond.Bár néha ciki. Mikor pukizik, nagy legyezgetés közben szoktuk neki mondani, hogy fúú hát ez nagyon büdi, mert jókat nevet rajta. Erre múltkor beszól apósomnak, hogy hú papa de büdi a popód Kép

Nem ír senki arról, hogy érez-e valamit peteérés idején?

Újdonsűlt kismamák, éreztek már valamit? Rosszúllét, émelygés stb.??
nyuszmusz

Cinóca!
Biztosan babás vagy! Én is a HCG tesztet használtam annak idején, nekem is csak halovány csíkocska volt a második, és mégis ott lapult a kisbabó a pocimban. Gratulálok!!! Kép

Nicol

Kép
nicol

CinócaKép
Jaj, pár üzivel korábban írta Juca, hogy hol kapható. Kérlek, nézz vissza!!!

SzisszkámKép
Akkor a szülinapodra megajándékozlak egy zebrával! Úgy jó lesz? (mármint a sajátommal én Téged, a tieddel Te engem Kép )
Nyomás, nem elkésni! Kép

Na lassan lépek én is, még vendégségbe megyünk és még vennem kell vmit illendőségből.

Unique, aki már várja a menzijét, mert olyan, mintha bármelyik pillanatban megjönne... Pedig még csak 22. cn Kép Várom az augusztust!!!! Kép

KépKép
unique

Lányok!
Most egy kicsit magatokra hagylak Kép
Este jövök Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Juca!
De csak egy pár hónapra vállalom magamraKép

Uniqua!
Szorítok az inszemedhez (most már hogy tudom mi azKép )
Ez az 5. nc., de még most nincs jelentősége, és mivel a műtét után ez az első, így lehet hogy ez egy darabig nem is lesz szabályos.

Cinóca!
Gratulálok, nekem is csak halovány volt és mivel az izgalomtól nem tudtam aludni már nagyon korán reggel megcsináltam, és a lámpafénynél alig látszott. De ott volt.

Nyuszmusz!
Én sajnos (vagy nem sajnos) nem érzek meg semmi ilyesmit. Nekem amikor megvan sem szokott semim se fájni, se érzékeny lenni, úgyhogy én nem segíthetek ebben.

dido

dido
dido

Csajszik !

Én trappolok haza aludni. DE elQtte!

Cinóca DEARBEAR! Bocsi ezt nem hagyhattam kiKép
IllQ vagy nem, mert babát vársz és kész. Halvány csík=csík, ha akarod vehetsz egy tucatot is, emlékbe, meg mutogatni, meg mert nem hiszed elKép Szerintem nyugi, vigyázz magadra, és vedd fel a kontaktot egy UH-sal, hogy majd abban gyönyörködjKép

Qupido 1600 pénz A Magyar Államkincstárral háttal állsz, ba kézre a sarkon van egy patika, na ott lehet kapni, persze amíg a készlet tartKép Amennyien csak ma hallottátok tQlem, nnya

Grat, és küldök valamit, csak hogy ne mindig a szokásost kapdKép

na megyek isKép

Pá:

JucaKép

tjuca

Na lányok!
Sikerült elkészülnöm, mindjárt indulunk is Békéscsabára, csak hajnalban jövünk haza, úgyhogy mindenkinek jó hétvégét, meg jó kis pénteket!!!
Puszi nektek!
Holnap jövök!

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Jo latni, hogy porognek az esemenyek!

Gratula az uj zebrasoknak, babasoknak!

Mi jol vagyunk, Mate nagyon aranyos baba, rengeteget alszik es jokat kajal. Siman megeszik 100-120-grammokat atlagban, igazan edes. Egyelore a pocifajas sem mindennapos nalunk, mondjuk rettenetesen vigyazok is arra, hogy mit eszem.

Voltunk a heten a Tuzolto utcaban oltason es kontrollon, azt mondtak gyonyoruen fejlodik a baba es nagyon ugyesen tartja a buksijat es figyel mindent, ami korulotte tortenik.

A korzeti gyerekorvos is megnezte szerdan, allatira nem volt szimpatikus a ficko, nem is tudom, mit tegyek vele. Le lehet koptatni ezeket valahogy vagy ot kell elviselni? Ugye itt is van szabad orvos valasztas? Kell keresnem egy olyat, akiben megbizom, mert ennek igy nem lesz jo vege.

Duddu,
ne haragudj marcius 19 miatt! Vicces lett volna, ha egy napon es egy helyen van az eskuvonk!

Jo, hogy beraktatok egy szulinapos oszlopot is! Az enyem november 3-an van. Koszi, ha beteszitek!

Nicol,
sikerult elerned, hogy tobbet egyen Vivi? Szerintem is nagyon szep eredmeny az, hogy 1/2 kg-ot hizott a picur egy honap alatt. Ne is figyelj arra, aki mast mond! Egy lany kulonben se legyen orias, nem?

Annacska,
hogy vagytok? Jovo heten csutortokon megyunk neurologiai kontrollra, ettol varom a legtobbet. Itt mondja majd meg a doktor neni, hogy szukseges-e Matenal valami kezeles, vagy sem.

Jo hetveget mindenkinek, jo nyaralast annak, aki nyaral es puszi ugy altalaban a forum osszes resztvevojenek!

Vanda
vanda72

Cinóca,
nekem is ez volt, beszéltem a dokimmal és mondta hogy húzzak be vérvételre, ami megerősítette a halvány csíkot!! De ha vársz 1-2 napot akkor erősödni fog, tuti!!:o)) Gratulálok!!!

Lányok,
köszönöm a Pöttömöm nevében a gratulációkat! :o))

Évi,
ne idegeskedj, most néztem meg 6+5 napos vagyok és az UHn mondta doki hogy ez egyénenként változó, nálunk kb.15-16 napon történhetett a csoda (tüszőrepesztő szuri miatt tudom) lehet hogy nálatok egy kicsit később. Az UHn számomra nem volt egyértelmüen kivehető csak egy kis fehéres elmosódás a nagy fekete folt szélén.:o)) most nagyon tudományos voltam mi? :o)

Tündi,
jó nyaralást, pihenjetek nagyot!!

Unique,
Örülök a jó eredményeknek, köszönöm a kisbabát, nagy ari!!

Sysy,
Próbálj egy kicsit várni, talán a hétvégét, tudom hogy ilyenkor milyen lassan telik az idő. Drukkolok!!!A gyomrom nem tudom mitől fáj de elég kellemetlen, remélem hamarosan elmúlik.

Valér,
Szorítok a teszthez!!

Sajna én a találkozóra nem tudok elmenni akkor lesz a tesóm esküvője Zalacsányban!!! Majd legközelebb!

Jó Hétvégét!
Kivi
kivi2

Sziasztok!

Unique!
Gratulálok a jó eredményekhez! NAGYON SZORÍTOK, hogy augusztusban minden rendben menjen!!! Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cinóca!
Hát gratulálok! Sok boldogságot kívánok. Ja és miért is nem illő elmondani a babaprojekt kezdetét??? Ha esetleg első próbálkozásra összejött, akkor egyszerűen tökéletes volt minden... Ennek örülnöd kellene és büszkének lenni rá!!! Kép

Lányok!
Július 30-án sajna nem leszünk itthon, ezért nem tudok elmenni a találkozóra. Pedig olyan kíváncsi lennék Rátok! Majd legközelebb talán összejön. Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Szia Csajszik!

Szülinap: szeptember 11.

Júli 30. OK, már csak egy időben kellene menni:-)

Juca

tjuca

JucaKép
Te így alszol? Kép
Jó időpontban van a szülinapod, szegénykém... Kép
(persze ez csak olyan egybeesés)

Igen, júli 30 de mikoris jó mindenkinek? Babások, hahó!!! Kép

Jajaj, mindenki adatait bepötyögöm hétfőre a táblába. Képzeljétek, úgy csinálom, hogy du. a munkahelyemen olvaslak + teszem a táblát, majd hazajövök, olvasok megint ezerrel és küldöm magamnak az üzeneteket a munkahelyemre, hogy kinek milyen adatát írjam bele. Na ezt csináljátok utánam! Kép

CinócaKép
Igen, ha elsőre összejött, akkor egyszerűen csak tegyétek mindkét kezeteket össze. Ennyi. Ettől még nem kell szégyenkezni, sőt. Ez a tuti. És mi nagyon örülünk neki, ha valaki babás lesz, semmi sem számít, csak a baba és a mama. Szépen mondtam? Kép

KiviKép
Tuti ez a 6+5? Mert akkor javítanálak a táblában... Az itteni adataid szerint 6+0 lennél... Kép Csak szólj! Kép

ValérKép
Sajnálom, h nem tudsz jönni a talira Kép

SzisszkaKép
Milyen volt Békéscsabán?
Úgyis tudom, hogy holnap válaszolsz nekem: mizu a júli 30-al? Kép
Lehet, hogy rábeszélem aput, hogy jöjjön el velem. Ami miatt picikét hezitálok, az az, hogy ha kisgyerekeket látok magam körül, sokszor elfog a bőghetnék. Nem tudom, hogy reagálnék a júli 30-ra, de még próbálom fűzni az idegeimet... Kép

Köszönöm a jókívánságokat, Lányok!
Feltétlenül szólok, amikor elvárom a megadrukkokat! Kép

Mára én is el.... Megyünk moziba!!! Kép Kép Kép Kép Ilyen a fejem: Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Unique!

Már alukáltam, igaz most is, csak nyitva van a szememKép

Augusztusban lesz az inszem, tehát ne ijedezz a kölköktől, de ha mégis elfogna minket a pánik még mindig elmehetünk bambizniKép Ne izgulj, szerintem mindenki hasonlókat érez, én pl. most egy kicsit inkább a csajszikra leszek kíváncsi, és nem a kétlábonjáródorzálispúpokra, persze, oké, hogy ott lesz jónéhány baba, de én elsősorban miattatok megyekKép

Az őszi talit jobban is várom.

Még valami, hosszú hajad van? Csak az órák miatt kérdezem, ezt föltétlenül tudnom kell a remek részét képezi majdKép

Juca

Mit néztek meg?

Na nekünk ma pakolás, holnap hajnalban repül a páromKép, de jövő szombaton már jön is visszaKép

tjuca

Sziasztok!

Képzeljétek hogy a hőm 37.1! Hát ez nagyon jó!
Tegnap este is 37 volt!
Remélem kisbaba van a dologban!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Sysy
sysy77

Sysy!

A hőd naaaaaaaaggggyon biztató!!! Ezt ugye reggel mérted? Mert sajnos csak akkor van értelme...

Apával feltettük Kavics első sztárfotójátKép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!Kép

Reggel kevesebb volt egy picit!Az baj?Kép

De jó Neked hogy a pici a pocakodban! Örülök neki!Gratulálok!Kép

Sysy
sysy77

Éva Kép
Nagyon tetszik a sztárfotó, már látom is a kisbabátKép A következő albumfotóra mikor mentek?

Cinóca Kép
Gratulálok, ez már tuti baba Kép

Vanda Kép
Örülök, hogy jól vagytok és drukkolok a csütörtökhöz. Azért feltétlenül jelentkezz, hogy mit mondott a dokinéni Kép
A háziorvost simán leválthatod! Még csak nem is kell, hogy a kerületben legyen. Én már a harmadik házidokit gyűröm Kép
Azért azt javaslom, hogy feltétlenül olyan orvosot válassz, akiben 100%-ig megbízol!!!

Sysy Kép
Szerinem is várd meg a hétfőt és tesztelj egyet KépRemélem, hogy tényleg csak korai volt, mert a hőd nagyon-nagyon jóóóóó Kép

Valér Kép
Drukkolok a teszthez Kép

Unique Kép
Jó mozizást Kép Remélem valami csudajó filmet néztek meg.
Én már arra sem emlékszem mikor voltam utoljára kikacsolódni Kép

Annácska

annácska

Sysy!

Mennyi az a picivel kevesebb? Mert ha mondjuk 36.9, az még jó ám! Holnap reggel is mérd meg szerintem, abból sokminden kiderülhet! Továbbra is nagyon drukkolok neked!

Annácska!

Legközelebb akkor megyünk uh-ra, ha hazajöttünk a nyaralásból. (10 nap a Balcsin, nyami) Ez augusztus 2-án lesz, aznap lesz Kavics 9 hetes.

Jó éjszakát mindenkinek!
Évi
6+3

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Ma reggel a hőm 36.8. Nem tudom hogy ez most jó-e?
Annyira jó lenne már túl lenni a bizonytalanságon!!!!!!!!!!Kép

Évi77!

Hogy vagy?

Sysy
sysy77

Évi77!Kép

Köszi a drukkokat! Jól jönnek ám!Kép

Sysy
sysy77

Sysy!

Tegnap reggel mennyi volt?

Ne izgulj, és próbáld magad ne beleélni a dologba, hagyd, hogy kétesélyes legyen, akkor is nagyon fogsz örülni meglátod!

Évi!

Örülök a UH képnek, már nekem még egy kicsit misztikus, már-már utópisztikus. Na ugye megmondtam, hogy ott van a három milliméter különbség a két napban. Ne izgulj Kavics tök jól fest, és a kép alapján totálisan az apjára ütöttKép
na jó lehet, hogy a fülcimpája mégis csak inkább a tiedKép

Juca

tjuca

Tjuca!

Nem tudom m ennyi volt reggel mert csak délután mértem meg!
Most olyan érdekesen feszít a hasam egyik oldalon mintha megakarna jönni,de időnként abbahagyja.Ez elég fura nem?

Sysy
sysy77

Sziasztok lányok!

Kicsit lemaradtam az eseményekről, de most volt időm és kedvem visszaolvasni egy kicsit. Párom épp dolgozik még, nekem meg nincs kedvem semmi házimunkához, így leültem a gép elé. Tegnap volt a temetés, mára kicsit lenyugodtunk. Mostantól már csak az a dolgom, hogy kövessem a példájukat, és megpróbáljak olyan szépen élni, mint ahogyan azt keresztanyám és keresztapám tették. Mindíg is ők voltak a példakép, és keresztapu azt mondta, hogy akkor most nekünk kell folytatni. Ez nagyon jó érzés volt. Kép

Unique!
De örülök, hogy jók lettek az eredményeid! Meglátod, hamar eljön az augusztus, és hoz neked egy májusi babót! Kép Ja, beírnád az és szülinapomat is?Márc.4, köszike!

Sysy!
Kérlek, ne izgulj annyit most a finisben! Nem tesz jót! Ha van babó akkor sem, ha nincs, akkor meg amiatt is késhet, és mégjobban beleéled magad. Elég, ha mi drukkolunk nagyon, te csak próbálj kicsit lazítani! Hétfőn tesztelj megint, akkor már mutatnia kell a csíkokat! Kép

Majcsi!
Hajrá azért az áprilisi babáért! Igazán megérdemled! Kép

Évi!
Kavics nagyon jól fest a fotón! Igazi fotogén alkat! Vigyázzatok magatokra nagyon!

Cinóca!
Üdv köztünk! Jó, hogy máris jó hírrel tértél be közénk! És ha elsőre sikerült? Ez az élet csodája, tekintsd magad nagyon szerencsésnek!

Valér!
Mennek a drukkok a teszthez! +++++++++++++Kép

Búcsúzóul pedig itt egy kép, hogy szép napotok legyen!

Kép
Puszika!
Adri

Kép

Kép
adriana

Adriana!:

Annyira aranyos képet tettél fel,nagyon cuki!Kép

Fogadd még egyszer őszinte részvétemet!Kép
Veled vagyok!Kép

Köszi a drukkokat,megpróbálok egy kicsit megnyugodni,bár nagyon nehéz!Kép

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Nincs itt senki????????
Hol vagytok lányok?

Sysy
sysy77

Továbbra sincs itt senki...Kép
sysy77

Sziasztok!

Látom indenki pihenget, és élvezi a jó időt.

Sysy!
Ne aggódj, és próbálj valami másra figyelni, hétfőn már úgyis kiderül. Persze tudom, hogy ezt csak mondani könnyű. Jól látom a táblázatban, hogy ez még "csak" a 2 próbálkozós hónap?

Évi77!
Gratulálok, és jó látni az ilyen sztárfotókat.
6+3 ez azt jelenti, hogy 3 hétmúlva láthatjuk a következőt?

Nyuszmusz!
Én már elég régóta szedem az elevitet, de én nem szoktam ilyesmit érezni, (nálam csak a vas látszik megKép ) persze mindenkinél más.

Sziasztok: dido

dido
dido

Szia Dido!Kép

Végre valaki!!!!!KépKépKép

Jól látod!Kép
Múlt hónapban volt az esküvőnk és utána rögtön belekezdtünk a babaprojektba.Kép
Remélem most sikerült is!Kép
Ma egész nap olyan rosszul éreztem magam.Kép
A hőm most is 37 fok.

Veled mi újság?

Sysy
sysy77

Szia Sysy!

Így kell ezt, csak ügyesen! KépKép
Én még nem hőmérőztem, úgyhogy csak annyit tudok róla amit itt olvastam a többiektől, de aszerint az jó, ha fennt van a hőd. A rosszullét pedig lehet már a babától is, tőlem rögtön az első alkalommal megkérdezte az orvos, hogy nem vagyok e rosszul, ez a mensi kimaradása után 2 nappal volt, úgyhogy az jót is jelenthet. Én nem voltam rosszul a 3 hónap alatt hányigerem sem volt. Ami viszont már az orvoshoz menetkor is volt az az hogy szinte 10 percenként kellett a mosdóba járni, és ez is a baba miatt volt.
Egyébként nekünk is az idén ápr. 30-án volt az esküvőnk, de mi januártól próbálkoztunk és márc-ban jött össze. Most sajnos csak várakozok, de remélem ha már újra lehet szintén gyorsan menni fog.

dido

dido
dido

Sziasztok!
Nagy örömömre Rátok találtam és ahogy megláttam a topic nevét mindjárt regisztráltattam is!Nagyon jó lesz olyanokkal beszélgetni, akiknek most ez a világ legfontosabb dolga!:-)
Tavaly októberében volt a esküvőnk és amint vége lett a stresszel teli iskolának ( mivel én tanítok), máris nekiláttunk a babának!
Másfél hete félidősen voltam uh-on és azt mondta a doktornő, hogy a bal petefészkembe ott van, aminek kell, pont jó a mérete és holnap fog megrepedni, úgyhogy húzzunk bele!:-)Innentől pedig várunk, ha pedig nem, akkor jön a következő ciklus. Megpróbálom nem görcsösen akarni, nehogy az legyen a baj! Én is vettem Babymarkot, remélem az is segít! Én az Elevit helyett Folsavat kaptam a doktornőtől, azt mondta egyenlőre elég.
Röviden ennyit rólam, remélem sokat fogunk "beszélgetni"!
Judit

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Csibe!
Én is tanítok, és tavaly volt az esküvőnk. Azóta próbálkozunk, de eddig nem sikerült. Decemberben kiderült, hogy candidám van, és 4,5 hónapos diéta és miegymás után ismét próbálkozunk. Immár 4-5 hónapja. Nagyon bízom én is, hogy sikerül, de én sem akarom görcsösen a dolgot.
Bogi
dbogica

Dido!

A 6+3 azt jelenti, hogy 6 hetes, és 3 napos Kavics. Bár ma már 6+4 ám!

Szia Csibe!

Jó, hogy itt vagy! Reméljük megrepedt az a tüsző, mindent bele!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Évi77!

Tudom, azért kérdeztem, hogy a 9. héten (3 hét múlva) mész-e legközelebb Uh-ra? Remélem azt a képet is felrakod majd. Egyébként, hogy vagy ? Vannak rosszuléteid? Nem szaladgálsz állandóan pipilni?

Csibe!
Szorítok nektek.

Jó éjt: dido

dido
dido

Szép jó reggelt mindenkinek!

Bogi!
Hogy bírtad ki azt a 4,5 hónapot? Nekem olyan lassan telik az idő. Mivel lehet gyorsítani Kép ?

dido

dido
dido

Dido!

Köszönöm szépen, jól vagyok. Rosszulét csak akkor van, ha Kavics nem kap rögtön kaját, ahogy megéhezik.Kép Tuti pasiból vanKép Rengeteget járok pisilni, ma éjjel is háromszor voltam kint. Na de jártok ám majd Ti is!

Pusza: ÉVi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Csibe!
Üvd a csapatban, mielőbbi babásodást kívánunk Neked is! Kép Mellesleg én is tanár vagyok. Nekem most ballagott el az osztálykám, így már "nincsenek gyerekeim"... Kép

Sysy!
Mi újság van Veled? Fennt van még a hőd???

Tegnap Szegeden voltunk az egyik rokon kislányánál. 2 hónapos és nagyon édi!! Kép Kis picike hatalmas szemekkel!!! Kép

Lányok! Lenne egy kérdésem. Nem hőmérőztem eddig, de tegnap és ma reggel is megmértem a hőm, mind a kétszer 36,9 volt. Tegnapelőtt és tegnap este pedig 37,1. Ha minden igaz, akkor holnap vagy holnapután kellene megjönnie... Mikor megy le az ember hője? Mennyi idővel a mensi előtt?

Adri!
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Kép Nagyon aranyos képet raktál fel!! Kép Azt hiszem mindannyian egy ilyen "csodára" várunk... Kép

Írtátok itt többen a Folsavat, nekem a doki Elevitet mondott.Tehát azt szedegetem... Kép

Évi!
Annyira édes ez a kis Kavics! Kép Miért pont ezt a "nevet" választottátok neki? Tényleg, van már fiú és lány nevetek?

Na most akkor ennyit!
Puszi mindenkinek! Kép
Zsu

Zsu
valér

Szisztok Lányok!Kép

Ma reggel a hőm még mindig 37,mint tegnap este,ha ez így marad akkor holnap munkába indulás előtt csinálok egy tesztet.
Csak Gabriel van itthon,remélem az kétcsíkos lesz!Kép

Valér!

Én úgy hallottam a lányoktól hogy mensi előtti napon megy le a hő egy pár tizedet.
Te hogy vagy?Kép

Sysy
sysy77

Sysy!

Köszönöm kérdésed, én egész jól vagyok. Tulajdonképpen semmi bajom. Kép vagy inkább Kép ?
A hét folyamán szédelegtem néha, meg fájt a fejem, most jól vagyok. Nagyon drukkolok Neked holnap!!! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy pénteken kellett volna megjönnie. Igaz? Késett már máskor is? Ha nem, akkor tényleg nagy a valószínűsége, hogy holnap 2 csíkot kapj! Kép SZORÍTOK ÉRTE!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?