Szisszka
Azt hiszem, most már nem is kérdéses, hogy ki fog nekem drukkolni aug-ban az inszemen!
Nagyon köszönöm Neked, kis "kabalamacim"!
Ja, amúgy olyan jó lenne már személyesen is talizni! Te merre lax?
Jucacica
Na ezt jól megkaptam! Uniquebébi...
Ari vagy!!!
És szavadon foglak a zebra-rajzolással kapcsolatban aug-ban. Valami nagyon különlegeset kell majd kitalálnod. Tündi fogja nekem berajzolni a zebrácskámat aug. végén. De jó lesz!!! Természetesen javítottalak a táblában, bocsi. Úgy látszik, elnéztem a dátumot. Sorry.
Duddu
A hőmérőzésről. Szóval
1. nem hónaljban, hanem popsiban vagy női bemenetnél (hogy írjam szebben?
)
2. reggel mindig ugyanakkor (időpont)
3. nem kelsz fel az ágyból, alvás utáni ébredéskor azonnal
4. hőmérő típusa: hagyományos lehetőség szerint, de a digis is jó lehet ha kb. 5 percig kivársz vele a csipogás után.
Grafikon:
www.fertilityfriend.com-on tudsz csinálni grafikont, én nem értek ehhez, nekem a férjem csinálja nekem excel-ben én csak beírom az adatokat, ő mágusként elővarázsolja az aktuális grafikonomat. 2004.02. óta mértem magam, már van egy pár...
Szép hőgörbe: ciklus első felében lent van a hőm (általában 36,5 körül de ez változó), a menzi előtt esik le közvetlenül. Pé-ig lenn marad, majd kicsit lejjebb megy és hirtelen fel: na akkor van pé. Majd fenn marad (37 körül, de ez is változó) és ha terhes leszel, fenn is marad 9 hónapig. Ha leesik, akkor meg fog jönni. Nagyjából.
Én épp most sokalltam be tőle, 1 hónapja már, hogy nem mérem magam. Vettem egy ovulációs tesztet (babymark), azt csinálom, és elsőre beletaláltam, volt pé-m (nekem a 16, napon).
Na "röviden". Jó, eldugulok.
Nyuszmusz
MRI = mágneses rezonancia implikátor (azt hiszem), olyan mint a CT, csak nem káros. Mágneses térben "szeletelik" a képeket az adott szervről, minden keresztmetszetét látni rajta, minden apró kis zugot. Tényleg olyan mint a CT a felvételek is. Jópofa, csak baromi drága, ezért nagyon érdemes TB alapon menni (100%-ot támogat).
Pusza
Unique