Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Móni!
Én a lakón vahyok, a komplexemet is ott csináltam. Te melyiken vagy? Mikor végeztél?

Babus!
Nagyon aranyos kicsifiad van. Nekem kifejezetten jó, kis vigyori pofikat nézegetni. Bár még csak most láttam Kristófról kpeket először, én minden nap elnézegetném.
Anyukám azt mesélte, hogy én is fent voltam már baba koromtól egész nap, és folyton igényeltem, hogy foglalkozzanak velem. Nem elrettentésül mondom de ez még most sem változott. Kép

Duddu!
Néha én is eltévesztem. De azért jó a nevünk.

Sysy!
Sajna elfelejtettem a nevét, de azt tudom, hogy kék kupakja van és nem csíkokat mutat, hanem - vagy +. Nekem az orvosom azt mondta, hogy érzékeny tesztet vegyek. Neveket is mondott, de én ezeket az idegen és fantázia neveket nem igazán tudom megjegyezni, így a gyógyszertárban is csak, úgy kértem, hogy érzékeny tesztet szeretnék. Nagyon szorítok neked.

Jó olvasni, hogy napról napra mindig van új, aki esélyes egy kis picúrhoz.
Olyan lassan telik az idő. Már alig várom, hogy én is felkerüljek a táblára. Egyenlőre még a legaljával is beérném.

Jó éjszakát mindenkinek: dido

dido
dido

Bocsi, a - vagy + utánról lemaradt a jelet.
Már in is tudok nevető arcot KépKépKépKép

dido
dido

Unique!

Én is benne vagyok a találkában.
Érdekes lenne kilépni az ismeretlenségből.
A saját buli is tetszik. Egyszerre úgyis nehéz ennyi embert megismerni.

Egyébként nekem leírhatnád a hőmérőzés részleteit, mert nem igazán vagyok képben. Persze csak ha ilyen hasábokon azt le lehet.

Márcsak babonából is jól jön. Hátha nem lesz rá szükségem... hmmm... de jó lenne...
Mostanában álmodozós korszakomat élem. Ez jó. Csak ebből szokott lenni a "most aztán tutti összejött" gondolat, utána meg a nagy pofára esés. Jó kis forgatókönyv, nem?

Dido!
Csak egy szavadba kerül és néhány adatod megadásába, hogy Unique feltegyen a táblára. Nekem sem kellett sokáig könyörögnöm, mert ezek a lányok mindenkit örömmel befogadnak. Ez a mi szerencsénk! Mondhatni a kezdők szerencséje, nem?

Bárcsak én is annyit tudnék segíteni itt mindannyiótoknak, mint ti nekem!

Szép álmokat mindenkinek:
Réka
Vendég

Sysy!

Teszteltél???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!Kép

Évi77!

Igen,de vagy nem vagyok terhes vagy a teszt nem volt jó,vagy még korai volt!Kép

Sysy
sysy77

Szia Lányok!

Sysy!
Lehet, hogy még korai volt a tesztelés, nem?
Még ne add fel, várj egy pár napot és tesztelj újra.

Én most elbúcsúzom a hétvégére, mert Szekszárdra utazom egy fesztiválra.
Fogadjunk egy zebrával több lesz a táblában, mire megérkezem!

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Réka
Vendég

Duddu!

Most fájdogál a hasam...Kép

Sysy
sysy77

Sysy drága!
Ne légy elkeseredve.
Amíg nem jött meg, addig még van remény!!!!
És az lehet, h túl korán teszteltél... vagy a teszt még nem mutatja ki. Direkt utánakérdeztem egy barátnőmnél, ő azt mondta, h a Gabriel még nem mutatta ki a babóját, viszont a másik teszt amit csinált az igen ( persze nem emlékszik a nevére)
Szóval NE ADD FEL!!!!!

Megcsinálom a kávét és már jövök is vissza hozzátok!!!!

Sziszka

szisszka

Szia Szisszka!

Én addig bízok amíg nem jön meg!!!!!!!!!!Kép

Szerinted ha valaki terhes akkor fájhat úgy a hasa mintha meg akarna neki jönni?

Sysy
sysy77

Na már itt is vagyok!!!

Réka
Jó utat, meg hétvégét neked! Kép

Unique
Várom az eredményt!!! Remélem jól drukkoltam!
Én benne lennék a taliban, de asszem pont akkor megyünk Hungaroringre Forma 1-re. De még utána nézek pontosan!

Babus
Drukkolok a keresztelőhöz!!! Kép
Egy barátnőm kisfiának is most volt a keresztelője, ami elég jól sikerült... a pap elfelejtette a kersztelőt, mert aznapra két Dominikja is volt! de aztán csak összejött a dolog! Aztán meg a kisfiú kiszaladt a templomból! Kép

Annácska
Örülök, hogy neked is kijön a Jónás elmélet szerint!!! Kép

Hú, lányok, igyekszem ma minél többet jönni, de hamar kész kell lennem a házimunkával, mert délután 3 körül indulunk Békéscsabára. De hajnalban jövünk haza, és hétvégén leszek veletek!!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sysy
Hát nem tudom... Hallottam már ilyet, hogy valakinek úgy fájt a hasa, mintha meg akarna jönni, és babó lett belőe
De erről szerintem eg kismami többet tudna mondani mint én!!!

szisszka

Sziasztok Lányok!

Sokan kérdezték, hogy melyik a legérzékenyebb teszt, tudomásom szerint a Qupido. Nem nagyon lehet kapni, de azért néhány patikában van. A többi fele olyan érzékeny, vagy még annyira sem, és nagyjából egyformára vannak kalibrálva. Az is számít, hogy hanyadik napon tesztelsz a pét követQen (min. 14 a jó az átlagos tesztnél).

Remélem tudtam segíteni. A MÁK-nak hátat fordítva bal kézre van egy patika ott lehet kapni kb. 1600 Ft-ért a fent említett Qupido-t.

Babus!

Nem kell ismerni az újakat, mert mindig lesznek újabb "sopánkák", akiknél a cél hogy aztán a szülés utáni depirQl tudjanak cseverészni egymással, és sopánkodjanak, hogy nem ismerik az újakatKép
Csak írj, mert minden csápom rátok van állítva, hogyha majd én is abban a stádiumban leszek, már edzett legyekKép (például hova kell csomagolni a fütyköstKép)
Orvosról írsz priviben még néhány szót? Persze csak ha van idQdKép ha nincs, akkor tegyél fel képeket, hiszen nekem nem ígéret kell, hanem bizonyítékKépKépKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Judit,
Ne legyél ennyire elkeseredve. Tudom, hogy nehéz és teljesen megértjük, hogy csak ritkán tudsz jönni, de kérlek azért ne tünj el teljesen!!!

Babus,
Én is imádom nézegetni KristófkátKép Remélem továbbra is megtartod ezt a jó szokásodatKép

Sysy,
Sajnálom, de tényleg lehet, hogy még korai volt!

Dido,
Én a diplomamunkámat készítem a városon. A komplexet is ott csináltam és szerintem nagyon jó fejek ott a tanárok. A lakón te kinél vagy?

Réka,
Biztosan megértik a munkahelyeden, hogy kicsit lassan megy az ügyintézés a suliban. Különben nálunk lehet kérni egy igazolást, arról hogy lediplomáztunk, és az oklevelet csak későbbb adják. Nálatok ilyen lehetőség nincs?

Unique,
Na mi lett az eredmény? Remélem semmit nem találtak és kezdődhet az inszemKép

Nekem úgy néz ki nem kell hétfőn uh-ra menni. Sajnos megjött, de olyan görcsök közepette, hogy azt hittem, hogy meghalok. A férjem már mentőt akart hívni. Ilyen még sosem volt, és a fájdalomcsillapítók sem segítettekKép Most már kicsit jobban vagyok, de inkább még nem mentem be dolgozni, nehogy ott is rosszul legyek.
Unique kijavítanál a táblában, ma vagyok 1 cn.

Móni

Kép
móni23

Móni
Sajnálom! Kép
Küldöm a pozitív energiákat, hogy ne fájjon annyira a hasad!!!
Nekem egy időben minden hónapban igy görcsölt a hasam, sőt 3 napig nem birtam felkelni olyankor... de aztán elmúlt...
Pihenj amennyit csak tudsz!!!

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Sys
Én RapiPreg valamit használtam (ami rózsaszín dobozban van). Nekem is fájt a hasam, olyan apró kis görcsökkel, mintha meg akarna jönni, meg egy nagyon picit émelyegtem, ha éhes voltam. Amúgy az van a tábliban, hogy 28-32 nap a ciklusod, így még bármi lehet. Kép

Móni
Sajnálom.

Wish
Mennek a drukkok ma is! +++++++++++++ Kép

Tündi, Évi79 Kép
Jó nyaralást kívánok Nektek! Aztán egy pocaklakóval gyertek haza, ha lehet.

Kivi
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit lát a doki. Ugye ma mész? Babó biztos élvezte a nyaralást. Kép

TALI: Én július 30-án még a Balatonba fogom lógatni a lábamat. Így akkor biztos nem megyek, de valami nyári szabik utáni partiban benne vagyok.

JÓNÁS: Amikor összejött a kis galád babó, aki nem maradt meg, megnéztem a jónásos honlapot, de az ott mutatott időpont biztos nem stimmelt, viszont amit a hőmérő mutatott az igaz volt.

BABÁSOK: Nehogy már ne írjatok magatokról. Itt drukkoltunk, hogy összejöjjön a baba, aztán meg lemaradnánk a továbbiakról? Tessék csak küldeni a fotókat, meg az UH képeket. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!
Tündi! Szépek voltatok az esküvőn! Gondolom, nagyon jó lagzi volt? Összehasonlítottad a Jónás tábládat és a másikat?
Jó pihenést a hétvégére! A napozással vigyázzatok azért!Manapság sajna veszélyes;10 és 3 között főleg.
Bogi
dbogica

Sziasztok Kép
Sysy Kép
Ne add fel! Még bármi lehet ebből Kép
Annó én RapiPreg Colort vettem, ami pozitív lett. Azóta sajnos nem sikerült pozitívat tesztelnem Kép

Móni Kép
Nagyon-nagyon sajnálom!
Remélem, hogy egy kicsit jobban vagy.
Bízni kell mindig és saoha fel nem adni!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok,
már elég régen írtam Nektek, csak olvasgattam... Lassan mi is elkezdjük a próbálkozást, pontosabban ebben a hónapban volt egy alkalom, mikor apuka kicsit szorgalmasabb volt a kelleténél és én nem is bánnám,ha meglenne az eredménye. De azért ez túl szép lenne, hogy igaz legyen Kép

Ha megengeditek, akkor elmondanám, hogy nekem melyik tesztek jöttek be anno: használtam Clearblue-t, az is hamar kimutatja a terhességet, de egy idő után eltünik a csík és nem lehet eltenni emlékbe. Viszont, ami kétszer egymás után élesen kimutatta a két csíkot a fiammal az a Corax teszt volt, ez egy közepes kék dobozban kapható és árban is jobb sokkal, mint a Clearblue. Viszont én vártam az elmaradt mensi után 4 napot. Nem tudom, hogy elötte is mutatott volna-e eredményt, de úgy gondoltam nem kapkodom el.

Szeretnék tőletek kérdezni is: ha érzem a peteérést, akkor ez a nap a legesélyesebb, vagy az azt követő napok?

Judit, tudom milyen nehéz ez a kezdeti időszak, fiam is nagyon sírós volt. Ezen kívül fel kell dolgoznod azt, hogy fenekestül felfordul az életed és meg kell ismerned egy kis emberkét. Nálam a görcsölés elmúltával, mikor már félre tudtam tenni a szakkönyveket és ösztönből neveltem a fiamat, megoldódtak a gondok. Nem tépelődtem azon, hogy miért nem alszik a fiam a kiágyban, ahogy a többi "tökéletes" baba, hanem elfogadtam olyannak, aki mint sok felnött is, jobban igényli a testi közelséget és megadtam ezt neki.Ha úgy jó Neki, aludjatok úgy, hogy a mellkasodra fekteted, azt szeretni szokták a hasfájós babák. Így Te is tudsz pihenni egy kicsit. Biztatásként csak annyit, hogy én is egy ilyen kis sírós baba mellett tanultam és diplomáztam. Talán még jót is tett nekem, hogy néha elmehettem a suliba.

Na elég ennyi belőlem, szorítok mindenkinek a mielöbbi kétcsíkos tesztekért!!!!

Ugye nem haragszotok rám, hogy nem írtam eddig?

Nyusz-Musz
nyuszmusz

Sziasztok Lányok!Kép

Most már aztán tényleg nem tudom hogy melyik a legjobb teszt!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Sysy
sysy77

Jajj, míg el nem felejtem:
Mohácska mindenkit üdvözöl!!!! Kép Kép Kép

szisszka

Sziasztok!

Sysy!
Én továbbra is szorítok neked, mert amíóta látogatlak benneteket (és ha jól követtem az eseményeket) te lennél az első akinek sikerült.
A pocid mástól is fájhat.

Réka!
Aranyos vagy, de igazából én még kilógok közületek, mert mi még csak a próbálkozásra várunk. Ezért is lenne nagy előre lépés, ha már legalább a legalsósorban a táblán lehetnék.

Nárcisz!
Még csak lassan áll össze a kép, de akkor te gyógyszerekkel foglalkozol? Nem baj ha rögtön a segítségedet kérem? Klacid 500 mg kellene szednem, de sebesre marta a számat, a dokinéni meg csak annyit mondott, hogy akkor ne szedjem tovább. Mennyire erős ez a gyógyszr, vagy csak az én szervezetem nem bírja?

Móni!
Szamosi Györgynél voltam a komplexen és a diplománál is nála leszek. Én bírom szerintem jó fej. Egyébként nekem a lakó jött be a legjobban, bár a fősulin településen végeztem. Te kihez jársz? Szeptembertől fogod csinálni te is?

dido

dido
dido

Sys
Mindenkinek az, ami egyszer már volt pozitív. Kép Kép A RapiPreg kb. 700 Ft és tökéletesen működött, jól látható és egyértelmű. Aztán pár nap múlva One Step-et csináltam az kb. 800 Ft és az is működött. Viszont mindkét tesztnél már kb. 5 ill 8 napja késett a mensim. (Ja a One Step-et próbáltam akkor is amikor aztán csak egy napot késett és totál negatív lett, szóval itt már mindkét verziót ismerem. Kép )
A ClearBlue ezeknek a duplája kb: 1.600 Ft én egyszer kipróbáltam, ez - vagy + jelet mutat, de még a negatívat is igen halványan, ráadásul kissé világoskék maradt az egész és ehez kell a legmagasabb HCG szint, ami azt jelenti, hogy ez mutatja ki a legkésőbb.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Én állandóan Syst írok a Sysy helyett. Úgy látszik, nem tudok olvasni Kép. Bocsi

Majcsi
majcsi

Helló Csajszik,
most jöttem az UHról, a Prücsök 3mm, minden a legnagyobb rendben, jó helyen van, most vagyok 6 hetes, 2 hétmúlva kell mennem és akkor már biztos látjuk a dobogó szívecskéjét.
Tegnap este megszületett a barátnőm kis lánya ZSÓFI!! :o))

Évi77
szerintem mi egyidőben fogunk szülni!! :o)))

Sysy,
lehet hogy kéne pár napot várnod, és akkor már mindegy milyen tesztet használsz, az én tesztem haloványka volt a 29 napon és másnap a vérvételen már egyértelműen megállapították. Amúgy nekem is fájdogál néha a hasam. Sőt most a gyomrom de cefetül.

Móni
sajnálom remélem mostanra enyhül a hasfájásod. Nincsen melegítő párnád? Nekem az ilyenkor nagyon bejött.

Kivi
kivi2

Kivi Kép
Hű de nagy már Kép
Örülök, hogy jó helyen van és minden rendben Kép
Nagyon szép 9 hónapot (már csak 8 Kép)

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Kivi
Gratulálok a 3mm-es bébidhez Kép.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Annácska!Kép

Nem adom fel! Tudod a remény hal meg utoljára!KépKépKép

Dido!Kép

Köszi a szorítást még mindig rám fér!Kép

Majcsi!Kép

Köszi a tájékoztatást!Kép
Nem baj hogy elkereszteltél,nálam is előfordult már!Kép

Kivi2!Kép

Nekem ma van a 28.napom,egy-két napot még valahogy csak tudok várni!
Olyan rossz ez a bizonytalanság!!!!!!!!KépKépKép
Mitől fáj a gyomrod?

Sysy
sysy77

Kivi!

Gratulálok a kis 3mm-eshez!!! Jó lehetett látni! Most már csak az aggaszt, hogy akkor az én Kavicsom miért nem látszott a petezsákban, pedig én is hat hetes voltam az UH-kor????

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok Csajok!

Sysy! Ne add fel, hátha csak nem akarja még tudtodra hozni a pici, hogy LÉTEZIK!!! Kép Addig jó, amíg nem jön meg. Addig tudod, a remény Veled van! Kép Én drukkolok!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Nekem hétfőn vagy kedden kellene megjönnie, így majd a jövő héten tesztelek. Nem tudom, mi lesz. Ha esetleg negatív, akkor sem fogok elkenődni, mert akkor nyugodt szívvel megyek Észtországba. Kép

Kivi!
Olyan jó Neked!!! Kép GRATULÁLOK a csöppséghez! Sok boldogságot mindkettőtöknek! Kép

Én a múltkor vettem tesztet és ebben a gyógyszertárban is a Gabrielt ajánlották. Én is azt mondom, hogy használata elég szubjektív. Azon múlik, ki mikor tesztel. Olvastam, hogy az egyikőtöknek az egyik bejött, de a másiknak nem. Hát ez van. Várni kell, de tudom, hogy NAGYON NEHÉZ!!!! Kép Nekem is olyan lassan telnek a napok... Kép

Na most ennyit tudtam írni, megyek babaruhát venni, hisz holnap Szegedre megyünk az egyik rokon kisbabájához. Kislány, Kitti!

Puszi Nektek
Zsu

Zsu
valér

Nyuszmusz
Én Clearblue-val teszteltem, még a dátumot is ráírtam, 2004.o6.11., életem első kécsíkos tesztje. El is tettem és még most, több, mint 1 év múltán is látszódik rajta a 2 csíkKép

Móni
Annyira sajnálomKépKépKép

Kivi
Gratula PrücsökhözKép

Juca
Majd igyekszem még írn a dokimról. Most sajna nem érek rá, de legkésőbb holnap írok rólaKép

Babus

Kép
babus2005

Azt még elfelejtettem, hogy esetleg mi is benne lennénk egy talibanKép
De nekem lenne még egy KristófomKép és egy Apucim is, merthát nélküle nem tudunk feljutni PestreKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok LÁnyok!

MIndjárt visszaolvasok! Kép

Megjöttem a leletemmel. A rákszűrés P1 lett (abszolúte negatív), a chlamydia úgyszintén.
Az MRI érdekes sztori. Elvileg minden OK, a jelentés végén van egy szöveg: "Makroadonema nem igazolható. Mikroadenoma gyanúja miatt a sella MR vizsgálata javasolt."
A dokim enyhén kiakadt rajta, merthogy pont ezt kérdezte. Dehát az MRI-sek egy másik világ, úgy látszik. Kép
Ilyenkor nem lehet reklamálni náluk? Kép
Na mindegy. A dokim (aki mellesleg iszonyú rendi volt, már megint a szabiját csörgettem fel...) azt mondta, hogy hagyjam a fenébe, most már nem érdekes. A mikro- alapján egy picike kis ciszta lehet, ami vagy ott van, vagy nincs, vagy van hatással bármire, vagy nincs. Emiatt ne menjek újabb vizsgálatra. Kép
Viszont kezdjem el kanalazni a Bromocryptint!!! Kép
Ez iszonyú jó hír!!! Aug-ban mehetek inszemre!

Megkérdeztem tőle, hogy mitől fájdogál a pocim, mintha megjönne és fáj úgy a derekam néha, hogy csak na, azt mondta, nagyon örül neki, mert így látszik, hogy van sárgatest-működés a petefészekben és ez jó, így könnyebb dolga lesz.

Szóval klassz napom van. Nem mondom, hogy nem kattantam ki a magyar egészségügyre (nem pont úgy vizsgáltak, ahogy kellett volna), dehát ez van. Most nem idegesítenm magam a mikroadonema miatt, olyanja bármiken lehet és nem is tud esetleg róla. Kép (ugye, Nárcisz?)

Lemegyek kajólni, aztán jövök újra! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Ja, didoKép
Írd meg az adataidat, szívesen felveszlek a tábliba!!! Kép

KépKép
unique

Unique Kép
Gratulálok a jó eredményekhez! Kép Kép Kép
Úgy tűnik tényleg hatásosak a drukkjaim! Kép

Sietek vissza csak a kutya tombol, szedi szét a házat! Megyek, megfegyelmezem, aztán visszaolvasok!!!

Sziszka

szisszka

Szia UniquebqbébiKép

Tényleg tök jó hírek, rá se ránts az MRI-re, ha az orvosod megnyugodott, akkor te is megnyugodhatsz!!! Na ígérem, hogy rajzolok neked majd egy nagyon helyes kis zebrát augusztusban!!!
Engem ki tudzs majd javítani a holnapi táblán 1-el több a cn-em, ma 3 holnap 4, maholnap 3/4 na jó eldugulokKép

Sysy!

Ma vagy a 28. napon, de amint látom hosszabb szokott lenni a ciklusod, ne türelmetlenkedj!, Tudom, hogy nem könnyq.
Átlag teszt 25 ml/mmol érzékenységqek, van pár 20-as, és a Quipido 10-es. Ha nagyon nagyon kíváncsi vagy, akkor azt vedd meg, de szerintem várj egy picit. ClearBlue 50-es tehát ahhoz még mindenképpen várni kell.
Nekem mikor volt baba elsQ teszt nem is tudom milyen volt, csak azt, hogy +, utána vettem egy olyat, amit eltettem, DM-ben kapható, Smiley van rajta, és olyan, mint egy kis vámpír a két lilás csíkkal:-) Tehát ha valakinek egyszer +, utána egyet csinál még, hogy gyönyörködhessen, egyet, hogy mutogathassa, egyet az archiválás kedvéért...Kép

Nyugi nyugi nyugiKép

Juca

tjuca

Unique Kép
Örülök, hogy lettek az eredményeid Kép
És aminek külön örülök, hogy ilyen jó fej dokid van Kép
Most már csak egy babát kell varázsolnia a hasadba és teljes lesz a boldogság Kép

Ez olyan édes Kép
Kép

Annácska

annácska

Kivi Kép
Gratulálok Kép

Unique Kép
Szerintem tök jók az eredményeid. Augusztusban inszem? Az mindjárt itt van Kép Remélem Te is azok közé tartozol majd akiknek elsőre bejön Kép

wish

Sziasztok,
látom ez a teszt kérdés felborzolta a kedélyeket, de ahogy elnézem a RapiPreg szinte mindenkinek bevállt. ClearBlue-ból van több fajta is? Én valami kék dobozosat használtam, amit a vizeletsugárba kellett tartani.

Babus: nekem nagyon elhalványodott a két csík, ma már alig látszik. Viszont a Corax teszten ma is szép erősen láthatóak a csíkok Kép Jajj, már úgy lenne kedvem megint végignézni, ahogy megjelenik az a két csík Kép)

Lányok, Ti szoktátok érezni a peteéréseteket? Nem szokott nektek ilyenkor szúrni a petefészeknél?

Az Elevitnek van valamilyen mellékhatása nálatok pl. puffadás, hasfájás stb. ?

Tegnap fiam bekakilt a szoba közepére, a vadiúj szőnyegre és azt mondta :ez már döfi! De olyan édesen mondta, hogy csak nevetni tudtunk rajta Kép)

Nyuszmusz
nyuszmusz

Unique: mi az az MRI és ezek az eredmények jót jelentenek?
nyuszmusz

Kivi
gratula a icipici kicsi babóhoz!!!! Kép

Zsu
Azért drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!! Kép

Sysy
Kitartás!!!

szisszka

Sziasztok!

Reggel óta a nyakamba akasztottak egy rakás plusz melót, elképesztő melóhegyek. Ráadásul most kaptam egy 14 oldalas prezi anyagot, nekem kell előkészítenem... Kép

Sziszka, Bogi Kép
Érdekes a Jónásom. Telihold 21-én lesz, azután 3 nappal leszek termékeny, az 24-e, aznap 15. cn leszek. Hát ez jó, gyakorlatilag lehet hinni a Jónásnak, ha egészséges az ember lánya, fia Kép

Nárcisz, Bogi
Örülök hogy tetszik az album Kép

Unique Kép
De ugye a névnapos oszlopot meg a házassági évfordulósat még nem mondtad el senkinek? KépKépKép

Babus Kép
Én pont attól félek a legjobban, amit te most csinálsz. Egész nap csak ellátni a babát, bezárva a 4 fal közé nincs szabadnap, nincs pihenő, kikapcsolódás, egyedül egész nap, apa mindenhez mindig fáradt. Totál fosok ettől, én biztos többször behisztizek majd.
Keresztelőről is kérünk ám képeket majd Kép

Lányok
Nem biztos hoyg tudok ma már jönni, így most köszönök el tőletek.
Nagyon szépen köszönöm az elmúlt hetekben írt rengeteg jókívánságotokat a szabival, nyaralással kapcsolatban! Igyekszem őket betartani Kép
Mindenki nagyon vigyázzon magára, adjatok sok zebrás-tennivalót Unique-nak a táblába Kép Õ legalább szerencsét hozott benne Kép
Hiányozni fogtok! Amint visszajövök a melóba és időm engedi jelentkezek!

Addig is mindenkinek millió puszit küldök! Babáknak, mamáknak, kismamáknak és leendő kismamáknak egyaránt Kép

Szerettel: Tündi
Vendég

Tündi
Te is hiányozni fogsz!!!
Jó nyaralást Nektek!!! Kép
Aztán jól pihizzétek ki magatokat!
Sziszka

szisszka

SzisszkaKép
Azt hiszem, most már nem is kérdéses, hogy ki fog nekem drukkolni aug-ban az inszemen! Kép Kép Kép
Nagyon köszönöm Neked, kis "kabalamacim"! Kép
Ja, amúgy olyan jó lenne már személyesen is talizni! Te merre lax? Kép

JucacicaKép
Na ezt jól megkaptam! Uniquebébi... Kép Ari vagy!!! KépÉs szavadon foglak a zebra-rajzolással kapcsolatban aug-ban. Valami nagyon különlegeset kell majd kitalálnod. Tündi fogja nekem berajzolni a zebrácskámat aug. végén. De jó lesz!!! Természetesen javítottalak a táblában, bocsi. Úgy látszik, elnéztem a dátumot. Sorry.

DudduKép
A hőmérőzésről. Szóval
1. nem hónaljban, hanem popsiban vagy női bemenetnél (hogy írjam szebben? Kép)
2. reggel mindig ugyanakkor (időpont)
3. nem kelsz fel az ágyból, alvás utáni ébredéskor azonnal
4. hőmérő típusa: hagyományos lehetőség szerint, de a digis is jó lehet ha kb. 5 percig kivársz vele a csipogás után.

Grafikon: www.fertilityfriend.com-on tudsz csinálni grafikont, én nem értek ehhez, nekem a férjem csinálja nekem excel-ben én csak beírom az adatokat, ő mágusként elővarázsolja az aktuális grafikonomat. 2004.02. óta mértem magam, már van egy pár... Kép

Szép hőgörbe: ciklus első felében lent van a hőm (általában 36,5 körül de ez változó), a menzi előtt esik le közvetlenül. Pé-ig lenn marad, majd kicsit lejjebb megy és hirtelen fel: na akkor van pé. Majd fenn marad (37 körül, de ez is változó) és ha terhes leszel, fenn is marad 9 hónapig. Ha leesik, akkor meg fog jönni. Nagyjából.
Én épp most sokalltam be tőle, 1 hónapja már, hogy nem mérem magam. Vettem egy ovulációs tesztet (babymark), azt csinálom, és elsőre beletaláltam, volt pé-m (nekem a 16, napon).

Na "röviden". Jó, eldugulok.

NyuszmuszKép
MRI = mágneses rezonancia implikátor (azt hiszem), olyan mint a CT, csak nem káros. Mágneses térben "szeletelik" a képeket az adott szervről, minden keresztmetszetét látni rajta, minden apró kis zugot. Tényleg olyan mint a CT a felvételek is. Jópofa, csak baromi drága, ezért nagyon érdemes TB alapon menni (100%-ot támogat).

Pusza

Unique

KépKép
unique

TündiKép
Nagyon jó pihenést kívánok mindkettőtöknek! Felejts el mindent, csak egymásra koncentráljatok!
Na, most jól ki...-ál velem. A végén még két oszlopot szúrhatok be Kép

WishKép
Köszi! Jelentkezem majd a kaali-s topicban is! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül írok Nektek, de volna egy kérdésem. Ma csináltam egy HCG tesztet, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy erős és egy eléggé halvány csík jelent meg rajta. Mivel olvaslak Benneteket rendszeresen, tudom, hogy eléggé tapasztaltak vagytok a terhességi tesztek "elemzésében". Ez a halvány csík jelenthet kisbabát vagy csak az erős csík a mérvadó ennél a tesztnél? Légyszíves válaszoljatok! Köszönöm.
cinóca

KiviKép
Gratula Neked! Már javítottalak a táblában is, meg is nézheted! UH után, 6+0. És zebra helyett kisbaba! Kép
Vigyázz magatokra! Kép

KépKép
unique

CinócaKép
Ha nem szedsz semmilyen hormongyógyszert, akkor BABÁS VAGY!!!! Kép
Gratulálok!!!! Kép
Mióta próbálkoztatok?

Unique

KépKép
unique

Nahát, milyen jó lenne, ha Cinóca is bekerülne a tábliba és még egy zebrát rajzolhatnék...Kép

A kis telhetetlen Unique

KépKép
unique

Unique: köszi az infokat Kép És jó lett az eredmény? Az inszem miből áll? Elötte kell valamilyen gyógyszert szedni?

Hú, nekem nagyon fáj a hasam napok óta. Van most valami vírus, nem tudtok róla?

Tündi: neked kellemes nyaralást! Merre mentek? Biztosan leírtad már, csak lemaradtam róla.

Kivi: gratulálok!!
nyuszmusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?